Skabelsen af et Nyt Sprog

Velkommen Hid : Skabelsen af et nyt Hjerte Pineal Gland Vikinge Følelses Sprog & Nyt Rune Skrift System med inspiration fra Ur NUN Rune Skrifter Verden Over, især de Nordiske, Grønlandske og Kinesiske.

I Danmark møder man stor modstand som Spirituel Yogi Druide. Modstanden kommer fra Psykiatrien, Psykologerne, Psykiaterne og Lægerne. Hvorfor denne markante modstand? Hvis der fandtes ægte religions frihed ville det jo ikke være muligt at indlægge åndeligt bevidste mennesker på Psykiatriske Afdelinger og tvinge dem til at tage medicin?
Der hærsker en massiv modstand i Sygehus Systemet imod alle de, der tror på sjælens/ siælens eksistens?

Ønsker den Rige Elite at gøre os dumme? Jeg tror det ikke. Jeg ved det.

Det skal standses før Mennesket ødelægger sig selv og jorden. De mennesker som støtter op omkring Psykiatriens Jantelov, tror ikke på at der findes en Overordnet Gud. Det synd og skam.

Samhørigheden med andre mennesker afhænger af, at man tror på at passe på hinanden og moderjord og at vi tror på sjælen og Guds Eksistens.

Menneskene bliver ikke uddannet i siælens sprog. Det universelle Ur Nun Sprog.

Dette faktum ønsker Folkerådet PCOTU at komme til livs.

Det som sådan ligegyldigt at vi kalder Gud forskellige navne. Bare vi forstår at det er den samme Gud der findes overalt.

At Psykiatrien fører krig imod vores sansesystem er en frygtelig ting.
Fordi gennem sansesystemet opnåes den rene kontakt til det guddommelige.

Jeg vil prøve at føre menneskeheden tilbage til deres oprindelige udgangs punkt ved at minde dem om de oprindelige moralske dyder.

Et af midlerne er sprogførelse. Jeg ønsker at inkomplementere nogle få nye ord fra det kinesiske og grønlandske i vort danske sprog.

Skriftsproget til det nye danske sprog som jeg ønsker at skabe, vil benytte sig af nogle få kinesiske skrift tegn og jeg vil samtidig være inspireret af de budskaber som findes overalt i de antikke skrifter.

Tegnskrift indeholder nemlig budskaber som berører vores underbevidsthed på en god måde.

Jeg lader mig i processen også inspirere af vores oprindelige danske Rune skrift system, da runerne indeholder og afslører mange fundamentale livsfilosofier og er lingvistisk spændende set i forhold til at føre os tilbage til de grundlæggende moralske dyder og på den måde føre os tilbage til vor oprindelige selvforståelse som mennesker i harmoni med naturen og som mennesker i harmoni med de åndelige værdier.

Sincerely,

Shirin. Forfatter af Hesperidernes Gyldne Æbler. Stifter af Folkerådet PCOTU.

runeskrift-alfabetet

YOGI UDTRYKKET ; LIHAI ; D ; )))) !!!!

Jeg SAVNER min MORFAR BØRGE HANSEN noget så LIHAI ; ))))? Ære Være Børge Hansens Minde.

LIHAI, betyder når noget er forfærdeligt godt ; D ; ))) ????

Det Ord Henter Vi Ned Fra Clouden og bruger det FLITTIGT ; )?

Det er oprindeligt et kinesisk ord. Han er grunden til at Jeg har udviklet et sympatisk sindelag.

Følelsernes Vejr Udsigt

Psykiatrisk Fabel Eventyr


Opbygning af
helt nye symboler og ord der er uafhængig af de religioner, vi tidligere har kendt i historien. Vi fjerner os fra det latinske sprog og skaber et helt frisk sprog fundament som hele tiden justeres og rettes til, så det passer til PCOTUs grundfilosofier som alle tager udgangspunkt i grundfølelsen kærlighed til mennesket, jorden og naturen.

At Sejle Følelserne Ud På OINUNIO Havet

Hvad Er Et Folkeråd?

Bede Sange I Det Høje Smukke : )?

Sindsyg Efffektive Metode Øvelser I Hjerte & Hjerne Gymnastik

Psykiatrisk Fabel Eventyr

img_8761

ny-gylden-aeble-verden

KATEKISMUS PHRATA DONSKA

20161006_170006

Fars Ark Gaias Tempel

Kom Hid til Futhania Danisianernes Hellige Orion Nebula Kundalini Gaia Tempel Hav i Dit Lov Blomstrende Hellige Ark I Hus Kims Hjertet : ) :

FUTHARK HNIAS TEMBEL

Paragraf 60 & Så Videre !!!!

Børn Lærer At Skrive Ved At Tegne Bokstaverne Som Var De Et Maleri Udtryk For En Symfoni Af Forsåelse For Al Liv, Moder Gaia, Far Orion Nebula, Vinden Som Susede En Sang, Alfe Pigen Som Sprang Over Din IPhone og Tilførte Dig En Inspirende Tanke : )?

Børn Lærer At Skrive Ved At Tegne Bokstaverne, Som Var De Et Eventyr I Regnbue Gennemsigtige Sandheds Krystal Viden som Vidne på Alt Hvad Bladenes Raslen på Træerne & Havets Grov eller Fin Brusende Sang Lærke Engel Havde At Fortælle : )?

Børn Ønsker At Forene Alt I Deres Hjerter Med Det De Simulerer I De Skrevne Buende sig Her og Der Lov Bokstaver og Alle Mulige Vegne I Tilsynelande Tilfældige og Usammenhængende Blæk Klatter På Papirerne ; )? Med blå eller rød stempler med små røde bånd eller Gyldne Tråde om Den Sammenrullede For At Vi Taler Om ; )? – Og De Med Små Nummer Rød Skrift Okkulte Du Er Solgt Til Slave I Din Underbevisthed men bare rolig du opdager det ikke i tide og Vi Vil Da Gerne Sørge For At Du Aldrig Vågner Op : )? Så Din Bokstavs Skrift Forbliver Såååå Helvedes Uharminisk Grim At Se På, At Enhver Ville Give Op : )?

Børnene Er Uskylds Rene I Deres Livskim O

De Ønsker At Lade Ordene Danse Rundt Om Og Ind I Og Sammen I Forening Og Oneness Indtil I Lukker Det Rådne Ladende Sig Langsomt Døende I Ligeglade Hærdet Hjerte Posering Mig Da Lige Med Herop : )? Ja,
Indtil I Lukker Det Sammen I En Streg Som Kan Foldes På Ny I En Lidt Anderledes Form : )?

Sådan Åbnes Tale Kanalen I Hjertet Op ; )?

image

http://pcotu.dk/wp-admin/post.php?post=223&action=edit

img_8787

VEDA YOGI BÆST DRUIDE ORAKEL BØLTORN KATEKISMUS :

Sig Saga : Shirin Kundalini Kaiman Yogi Demeter : Bøjer Bly & Ydmyg,
Herskerinde Orakel Thronen
Indtager Hun I Blid Kærlighed,
Selv Hun Sig Fører Til Folke Drotten,
Guld, Som Alt Han Ejer.

Fri og Frejdig,
Fro i Sindet,
Tolker Hun Oldtids Tunge,
Nådig Lytte Landestyreren,
Til – Det Hellige Tale.

Fro Hun Mindes, at I Fredens Skygge,
Nød Hun Vældigt Værn ;
Det Roes Hun Fører,
Til Folkenes Minde
Selv I Sildigst Old.

imageimageimageimage

HEALENDE LYDFREKVENSER / TO THE RYTHM OF GAIAS HEARTBEAT

DRØMDÆ MIK ÆN DRØM I NAT

Vikinge Ur

image

Skabelsen af et nyt Hjerte Pineal Gland Vikinge Følelses Sprog & Nyt Rune Skrift System med inspiration fra Ur NUN Rune Skrifter Verden Over, især de Nordiske :

<3 FARS ARK & GAIAS TEMPEL <3 ( "YING & YANG ÆRKE ENGEL" = ARKE ENGEL, ARK = Hellig på oldnordisk donsk tunge tale ) : FAR GAIAS ARK TEMPEL : )))? <3 : Fars Ark Gaias Tempel

FUTH = YING

ARK = YANG

YING & YANG = BALANCE

( TING & SAGER = Hidtil I Balance indtil, Had, Misundelse & Grådighed & Foragt blev Tilgivelses Kraftens største Romantik ; ))? )

GAIA = MODER JORD

TEGNET FOR TEMPEL :

T = Odin Nebulas Store Tissemand

B = Kundalini Shaktis Store Vikinge Baller : ))?

M = T & B smelter sammen i ET M som ligner et Ø : )? Frøet vokser sig stor i Gaias Mave og Flyder Ud Som Lava Phrana Krystal Baby Druide Yogi, som allerede hænger, som Odin & Thors Hammer, som i en løkke af Mors Vikinge Navlestreng, med hovedet nedad imod Jorden, hvor det endnu Større Hellige Tempel Er, som Byder på en Endnu Større Kærlighed ; )))….

Det Hellige Firkløver Tempel ; )?

Kundalini Shakti I Glorie

image

Kundalini Shakti Fødsel

Derfor Slut Rune Tegnet , Ja som Jeg ikke kan skrive med mit Primitive Kapitalistiske Tastatur? Men Jeg Kan da Skrive et K – Kain, som har sat sig til at skide på hug direkte ned i Muld Jordens Takke Sang : )? = M = Menneske, som bidrager med noget STORT ; D ; )))

M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M

Tastatur Rune Skrift

Men Det Står Klart og Tydeligt som Kundalini Fødsels Invielses Tegn På Orion Nebulas Bevidstheds Smykke : Thors / Odins Hammer, som opnåes gennem Kundalini Shakti Yoga :

Thors Hammer Fødsels Kundalini Tegnet

Men Se Godt efter på Tegnet for Gaia : ). Kan du se Adams S og Evas Lår ?

Kan du se et punkt / kryds markere Indgangs Porten til Gaias Indre Tembel : )?

image

Eller Brød Du Ind Med Det Samme : )?

Sådanne Tendenser / TEGN, Må Du Ligge Mærke Til Noget Oftere ; ))).

ASTHAR ALLADIN ADAMUS SHERANS KOLIBRI ORAKEL

futh-ark-nijiprs-tembel-ungdom

For Hvert Et Bokstav I Denne Rune Indskrift Er Vor Fader Skaberens Råd Til Hvordan Du Låser Dine Krops Koder Op Til At Træde Ind I Rum Med Gud. Jeg Er Nået Til H, I Det oprindelige UR – NUN KATEKISMUS, Tegnene Kan Forståes Som Hjertets & Hjernens Samhørigheds Gymnastik Øvelser, Dem Kan Jeg Lære Jer Millioner Af ; ))) :

Jeg Er Nået Til Nr. 9 i Katekismusen, Det vil sige H med en skrå streg der forbinder de 2 lige linjer, jeg talte om, da jeg modtog oplevelsen i Himmelen : O Det Skete Da Jeg Delte Min Hjerne I 2 uden at Ødelægge Den. Ved At Ligge Mærke Til Alt Inde I Hjernen For Til Slut At Forene De 2 Flader Op I Mod Hinanden, Spejl Vende Dem & Åbne Dem Op For Mere :

image

DE ENGLE SAKTISKE FUTH ARK DRUIDE VIKINGE RUNER :

De Angelsaechsischke Runer

Kundalini Shakti Chakras

14199377_10209753968424503_4680155632388643527_n

Et sprog fra hjertet

Et sprog fra hjertet

Opbygning af
helt nye symboler og ord der er uafhængig af de religioner, vi tidligere har kendt i historien. Vi fjerner os fra det latinske sprog og skaber et helt frisk sprog fundament som hele tiden justeres og rettes til, så det passer til PCOTUs grundfilosofier som alle tager udgangspunkt i grundfølelsen kærlighed til mennesket, jorden og naturen.

12342611_10207675788471303_6202003894053418543_n1397345_502681469829807_1270145795_o

I den ny verden, vi I fælleskab skaber, vil det nye sprog feks. gøre det af med ringen, som symbol på ægteskab. Ringen er et satanistisk symbol, og har noget med Saturn og dens ringe at gøre.

PCOTU vil på denne måde rydde op i symbol verdenen og erstatte de gamle symboler med nye, så det giver bedre mening for det almindelige menneske.

image

 

Folket skal ifølge PCOTU undervises i symboler og det lingvistiske sprog og der juridiske sprog for at hæve det intellektuelle niveau og bevidstheden om det enkelte menneskets borgerrettigheder. Det er vise mænd og vise kvinder med sans for retfærdighed og kærlighed og sanselighed og genialitet vi ønsker at skabe, da kun sådanne mennesker kan lykkes med at skabe ro og orden.
Sproget bør ændres så det passer til den nye kollektive bevidsthed vi nærmer os i denne tidsalder / i dette paradigmeskift, hvor det ikke er mavefornemmelsen og angsten for det ukendte, men hjertes følelser, vi lytter til.

imageTEAL

At lytte til sin mavefornemmelse kommer således i den ny verden til at hedde; Jeg lytter til mine følelser ( i hjertet ) eller Jeg lytter til PCOTUs orakel eller Jeg lytter til min intuition eller Jeg lytter til de personlige sansebudskaber, jeg modtager.

Lyt til din mavefornemmelse skal du stadig gøre, men vi kalder det noget nyt. Da det at være bevidst om at følelserne har flyttet sig ned i maveregionen har at gøre med enten sommerfugle i maven og forelskelsens nervøsitet blandet sammen med forventningsfuldhed og begejstring eller også den modsatte måde at opleve følelserne i maveregionen hvor det er, at være havnet på en meget lav frekvens, hvor alt hvad hjertet er medskaber af kun kan skabe ud fra grundfølelsen angst.

 

image

At lytte til sin mavefornemmelse bliver ikke en del af fremtidens sprog brug. Vi kommer til at høre folk udtrykke; Min Mave fortæller mig, jeg er forelsket. Eller, maven fortæller mig mine følelser tager udgangspunkt i angst. Disse måder at udtrykke sig på afslører den indsigtfuldhed, som det ny Paradigme Menneske er udstyret med.

image

MIN FØRSTE YOGI DONSKA ENCYPLO

Børn Lærer At Skrive Ved At Male Bokstaverne Som Billeder Der For Dem Til At Åbne Deres Hjerter Op Til Forståelse For Alt Liv, Farver, Former, Frekvenser, Lyde, Vinde, Havbrusen, Varme, Kulde, Mørke & Lys.

GÆT ET VIKINGE NAVN :

image

image

Paragraf 60 & Så Videre !!!!

Artikel skrevet af Stifter og Leder af Folkerådet Shirin Herbert Nielsen;

De Udsatte er De Påsatte……..

En lille tanke herfra.
Jeg er igang med at revurdere den konnotative sprogbrug.
Jeg er stoppet op ved ordet udsat, og finder det mærkværdigt når vi taler om “de udsatte” eller “de udsatte familier” eller “de udsatte børn”.

 

image10385418_801564816608136_4913247291977279408_n

Den konnotative mening med disse sprogbrug er at disse mennesker ikke er i stand til at klare sig selv, de er enten sårbare, eller de er nedslidte, de er enten psykisk syge, eller fysisk syge, de er omsorgssvigtede børn eller de er kriminelle, starthjælps modtagere, Kontanthjælps modtagere, eller førtidspensionister og arbejdsløse. De er først og fremmest økonomisk og socialt udsatte men også psykisk og fysisk udsatte på den ene eller anden måde.

 

imageimage

Men hvad betyder det i grunden at være udsat? Lad os se kritisk på denne sprogbrug som fælles beskrivende etikette på det at være mindre rask om det så er fysisk eller psykisk, mindre “normal”, dårligere økonomisk bemidlet, dårligere uddannet, dårligere stillet i forhold til de “ikke udsatte”. Man er udsat i forhold til hvad? Udsat for noget der har gjort en mindre rask fysisk eller psykisk? Udsat en for at økonomiske problemer, fattigdom og arbejdsløshed? Udsat en for tab af bolig og forringet livskvalitet?
Udsat en for så massiv en belastning på den ene eller anden måde at det har gjort dig til en nytænker og mønsterbryder? Udsat for systemet? Udsat for systemets magtmisbrug? Udsat for systemets manipulation?

 

imageimage

 

Et forslag fra mig og mit nyoprettede Folkeråd, er at vi stopper med at kalde hinanden for udsatte. Systemet stigmatiserer mange af os almindelige mennesker som Udsatte. Det er blevet et nedladende ord og gruppen af de økonomiske og socialt og psykisk og fysisk udsatte mennesker bliver til stadighed større og større? Hvad betyder det i grunden at være udsat? Der ligger flere budskaber i denne sprogbrug, når først man går lingvistisk til værks.

 

image

 

Set i sin kontekst, betyder begrebet udsat så ikke at en hel masse vidunderlige mennesker ikke anerkendes for at sjælen forsøger at tale til dem. Betyder udsat, at disse vidunderlige mennesker med potentiale for uendelig udvikling af bevidsthed, betyder udsat at disse mennesker er kastet i en skraldespand af systemet, sat ud af systemet, udsat = sat ud, der hvor de med gule tørklæder ikke hører til dem som systemet beundrer og som systemet kan få til at leve for kapitalismen, som lønslaver der blod, sved og tårer arbejder effektivt, stabilt og fleksibelt.

 

image

 

Betyder udsat i virkeligheden at disse mennesker gerne vil have lov til at forblive mennesker, mennesker som reagerer menneskeligt på de belastninger og den manipulation som Systemet udsætter dem for uden nødvendigvis at flygte fra bevidstheden og følelserne ved at lade sig medicinere med en hold kæft bolsje i form af Psykofarma?

 

Hverdagssprog, Lørdagsdebat

Hverdagssprog, Lørdagsdebat

 

Er de mennesker som systemet undertrykker og kalder udsatte i virkeligheden vores billet til frihed og kærlighed? Indeholder de i virkeligheden svaret på rigtig mange ting, som vi alle kan udnytte og opnå gavn og glæde af, hvis systemet stoppede deres hetz imod alt hvad de er og tror på?
Er de udsatte pionerer for en bedre verden hvor sandheden dyrkes som en dyd og hvor kærligheden og friheden blomstrer?

Shirins KOLIBRI ORACLE

 

image

 

De udsatte familier straffes af systemet, hvis de bor sammen, de straffes økonomisk.
Man ønsker ikke at de udsatte gifter sig, eller blot flytter sammen? Den økonomiske straf træder øjeblikkeligt ind og man undres over hvorfor?

 

image

imageRoyalty

 

Er det fordi de udsatte helst skal isoleres fra hinanden fordi sammen vil de kunne skabe mirakler i en verden hvor systemet ikke ønsker mirakler? Systemet ønsker forudsigelighed fremfor mirakler. Måske fordi maskiner er forudsigelige. Beskytter systemet sig selv imod modstand og oprør og
de udsattes frigørelse af systemet ved at manipulere dem til at leve isoleret og udstødt fremfor at stå sammen om en fælles sag? Bestukket med en starthjælp, kontanthjælp, førtidspension?

 

 

image1459663_10207751202356603_2251104821792011338_n

 

De udsatte lokkes med medicin og førtidspension. Er det for at lukke munden på dem? Hvis de udsatte udviser begejstring, eller er opstemte i mere end en uge, så står systemet parat med en pille der kan søvndysse dem, stemningsregulerende Psykofarma?

Er vi ved at blive til robotter? Hvis din ægtefælle dør og du sørger mere end 3 uger, så sætter lægevidenskaben ind med Psykofarma for kronisk depression / mania depressiv osv. ( Læs Peter Götzches bog om kriminaliteten i medicinalbrancen.

 

image

 

Er det ikke menneskeligt at sørge mere end 3 uger, hvis ægtefællen er død? Er grunden til at vi ikke må sørge over tabet af en ægtefælle mere end 3 uger, at så skaber vi et potentiale for menneskelig udvikling, i og med at spirituel udvikling henimod højere bevidsthed netop udvikles hurtigst gennem det at turde at mærke og være i følelsen af dyb sorg?

 

1916946_1218541062226_6394923_n

 

Lader vi systemet medicinere vores sorger væk fordi systemet ikke har brug for bevidste mennesker, fordi systemet i virkeligheden ikke arbejder for fred, ro og orden, men for krig, ufred og kaos? Fører systemet en skjult krig imod mennesket for at overtage jorden og gøre mennesket til en robot, som kan arbejde for systemet uden bevidsthed og uden at stille spørgsmålstegn ved hvad der produceres og hvorfor? Hvad er systemet? Hvilket agenda står bag systemet?

 

image

 

Er det menneskene selv der ønsker denne udvikling? Hvis det er? Hvorfor? Hvis det ikke er menneskene der ønsker udviklingen henimod at blive zombier og robotter, hvem er det så? Kan vi bekæmpe denne udvikling ved at begynde at tænke selvstændigt?

image

Kunne en ændring af sprogbrugen være en start og en måde at trodse systemet på, på en rolig og fredelig måde? Hvilket ord kunne vi bruge i stedet for at kalde visse mennesker for udsatte. Hver gang systemet, og de der tænker som systemet vil have dem til, hver gang disse systemfolk kalder dig og dem for udsatte, kunne du / I så feks. svare ;

 


“Ja, vi forstår at I betragter os som udsatte. I virkeligheden er vi påsatte. Vi er påsat en opgave der hedder at lytte til vores følelser og vi er påsat en opgave at lytte til vores samvittighed, vi er påsat en opgave at udvikle højere bevidsthed, vi er påsat en opgave at lytte til sjælen. Vi er påsat en opgave at gøre verden til et bedre sted blot ved at være os”

 

image

 

Systemet vil svare Jer;
“Naturvidenskaben kan ikke påvise at sjælen findes, ergo består du kun af psyke og ikke af sjæl.
( bemærk at psyke traditionelt betyder at du er død og kun er en skygge af dig selv, du er uden bevidsthed ) “

Systemet fortsætter; “Du er ikke her for at føle, her, tag denne pille og gå på dit arbejde i morgen hvor du blod, sved og tårer arbejder effektivt, stabilt og fleksibelt på et arbejde som systemet har godkendt og et arbejde hvor du kan bruge den uddannelse systemet har godkendt. ”

 

image

 

Du / I vil kunne svare ; Jeg kan ikke gå på et arbejde for systemet, fordi jeg er meget følsom og arbejdsmiljøet er præget af jantelov der fortæller mig at jeg skal være ligesom de andre på samlebåndet, der blod, sved og tårer arbejder effektivt, stabilt og fleksibelt.

 

image

 

ORION NEBULA GAIA PUREHEARTHS KOLIBRI ORAKEL FABEL EVENTYR

Jeg er igang med en uddannelse. Livet indeni mig er igang med at uddanne mig. Der er noget i mig, som er allestedsnærværende, som er bevidst og som er alt andet end psyke, der ønsker at Jeg skal lytte til mine følelser og som ønsker at Jeg skal kende sandheden om hvem jeg er, hvor jeg kommer fra og hvad jeg er en del af og sandheden om universet.

Systemet vil svare ;
Det har vi allerede andre ansat til at gøre. Professorer i naturvidenskab og psykologer og psykiatere vil kunne hjælpe med at finde disse svar. Systemet vil gerne tilbyde dig en Psykiater, som vil kunne medicinere dig så du ikke behøves at føle at du bør studere disse emner indeni dig selv. Du skal bare yde og derefter nyde foran tv skærmen. Lyder det ikke hyggeligt?

 

image

 

Du vil kunne svare;
Næ, det lyder nærmest uhyggeligt.
Al naturvidenskab prøver at trække en linje imellem en ting og en anden ting, og det er altsammen fint, men naturvidenskaben er en mere begrænset opfattelse af hvad der er muligt. Den beskriver den tredimentionelle realitet som ikke er den eneste realitet. Hvis vi skulle basere al viden på naturvidenskaben, så ville jorden stadig være flad?

 

imageAlladins HuleShirini Alladie Huli ; ))) ?

 

Naturvidenskaben udvikler sig hele tiden, og er afhængig af de måleredskaber den har skabt som den dag i dag er temmelig sørgelige. Alle de ting som de udsatte / påsatte, såkaldte psykisk syge oplever med deres sanser og som er sjælen, der fortæller dem sandheder, har Psykologerne travlt med at tolke negativt, og Psykiaterne som betragter disse sanser og følelser, som symptomer har travlt med at stille sygdoms diagnose og medicinere disse sanser og følelser væk. Sandheden er at vi er biologiske “robotter” med det fineste biologiske måleapparat i form af hjerte og pinealgland som kan sættes i stikkontakten til det altseende øje, en altvidende kollektiv bevidsthed som nogle ville kalde guddommelig / Gud. Livet er nu og her og bør leves bevidst med et veludviklet sansesystem og følelserne som kompasset der viser os hvor tankerne har ført os hen?

 

image

 

Kun som bevidste mennesker vil vi med tanke og hjerte kunne skabe en bedre og mere menneskelig verden med kærlighed, fred og orden. Vi kan ikke vente på at naturvidenskaben finder frem til samme sandheder med bedre udviklede måleredskaber end dem vi kender i dag. Naturvidenskaben bør ikke bruges som en undskyldning for at søvndysse vores bevidsthed.

 

image

 

Systemet vil sige;
Du må gøre som vi siger, hvis du fortsat vil modtage økonomisk hjælp, her er en henvisning til Psykiater, som kan hjælpe dig af med dit tanke mylder, og her er et aktiverings tilbud, så du kan komme ud og arbejde for systemet.

Du kan svare;
Folkerådet PCOTU har ret i at systemet ikke giver mening. Jeg glæder mig til at vi alle sammen er vågnet op fra systemets hypnose så vi kan lade det nye system overtage og begynde at elske og ære hinanden for det vi i virkeligheden er; uendelig udvikling af bevidstheden og uendelig udvikling af kærlighed. Vi er skabt til at være lykkelige og leve et lykkeligt liv her på jorden.
Farvel og tak kære System.

Link: https://pcotu.wordpress.com

Kh. Shirin Brokmann Nielsen

At Sejle Følelserne Ud Af Hus Kims Hjertet og Over I Det Som Du Holder Aldermest Af : )?

Din Ven, Din Kone, Din Søn, Din Sæl, Dit Hell, Din Ven : )? Dit Kald, Om Det Så Var Et HOT Knald : )?

Vær Fri Som Fuglen Selv Der Ser Du Aldrig Falmer til Perfektion :)?

men som Ud Falder Til Den Smukkeste Mest Udblomstrede Svane Verden Nogensinde Har Set?

Vi Indeholdte Så Meget Mere I Det Hjerte som Var Så Forkert : )? Så Rødt Uanstændigt?

Vi Indeholder så meget mere I Den Hjerne, hvor kun de 2 Egocentrede Voksne Lege Kaimairater, Griner af den lille Kogle som Dømmes til at være Tovlig. For at vi taler om den Streng som Du ikke turde sprænge : )?

Ja,

Liv Ja, Suk,

Vi Indeholder Så Meget Mere,

End Det Vi Blev Fortalt?

O Hvir forsvandt de skygge virvel vinde egentlig hen for Her Tager De Ikke Bolig Mere : )))?

Når I Digter Så Kast Alle Ord Og Terninger på Papiret.

Du kan altid tilføje, vimse op og ind og ned og ud af papiret med dine Ord, Slette passager, ændre enkelte ord, Lad dine digte blive Levende og Forlad dem Aldrig Da de Altid vil være ufuldstændige og smukke i Processen : )?

Se Sådan Lever Kunsten Et Virkeligt Liv og Ikke Stov Stiv Frissent Frossent I En Bog eller på Et Gabage Bærer : )?

For at vi ikke nævner Museer : )?

Lad Nu De Skygger Være & Lær Vær Med At Bæ Æv Lære Mig om hvad det vil sige at være NUN – sigtsfuld?

Men det kunne du jo ikke finde id af i dit MUL Afskym Skum Gumme Andre De Så Flagrende Hvorfor?

Se Teksten For Anden Gang Efter At Hjertet Var inde og Føle Efter På Alle Tangenternes Tomme Pladser I Teksten og Kunne Samse Sanse at der oprindeligt hørte mere til : )?

Af Al Det Som Os Alle Dyr, Menneaker , Væsener, Ja Alt Liv, Tilhører : ))).

En GOD ide er også at lære at læse L A N G S O M T og meditativt da Dit Hjertets Følelser og Dine Tanker netop er der hvor mit Møde Med Dig Skaber Fælles Kunsten af Forening.

Her Kommer Den Ny Redigerede Udgave. Som om et øjeblik kan omformes til det bedre når Jeg ved mit blik falder et tilfældigt sted med i teksten og læser videre derfra i mit eget Hus Kims Hjerte : ))).

Shirin Miraxulix Nix På En Brixs Men For Klog Til At Må – Digte, Danse, Smile, Hjertevarme Grine, Spille Klaver, Synge Sjæle Blide Sange – På Forsiden af BY & FAT? Eller Mester Kain & Abel Gid Morgen Danmark Gid Aften Danmark – aldrig oprandt : ) :

Når Blæst, Sne, Hav Storm, Orkan & Hagl Vejr Gribes Til Det Bedste I Øjeblikket Af Ikke Et Sekundt I Uvidenhed men Blot I Viden og Handling?

Ord udsprang Lystigt Fra Mit Hjerte Kim og virkede Nye For Hver Gang.

Mit Lidelses Filter Så Aktivt & Rensende Jer Gennem Disse Ærbare Følelser For Al Skyld og Skam : )?

Når Englene Synger Sammen Med Mig Sker Miraculix Mirakler : ).

Lyt Til Mine Digte & Gerne Bestil Dem Fra Min Egen Mund Hvis Det Sløvsøvnige Guld Rækker : )?

Eller Stil Dig Hen Til Døren Og Lyt?

Det kunne jo være Du kom til at lytte til Dit eget hjerte : )?

Hvad Du Ikke Ved Har Du Ondt Af og

Tror Kun Handler Om Dem & Ikke Dig Selv?

Hvad Så Gyldentråds Englene som ikke Findes Allerede i Dit Eget Hjerte
: )))?

Se Sådan Digter Man O Det Kunne Være Sjovt hvis Du I Kommentaren Skrev Dine Egne Digte ind I Dette : )?
Skab luft imellem ordene eller sætningerne eller afsmittende måske dit unikke hjerte har noget at byde derind : )))?

Se Sådan Holder Et Folke Slag Sammen I Tygt & Tyndt : ).

Til Opvågningen Gør Os Til Gærede Brave Vikinge Udødelige Mirakel Magere : ))).

O Prøv NUN selv min Ide, og sans, føl, mærk om det ikke er en FED følelse : ).

At Turde At Lade Ufuldstæmdige ord og “tilfældige” Stavefejl stå for at beundre det et øjeblik og bedømme og finde inspiration netop der i fejlen til Fuldkommenheden?

Kunne et stil være sammen med et smil : Feks Stil Smil : Hvis man var så uheldig at trykke forkert : )?

O så havde man jo vupti på bedste dum smarte vis skabt noget det faktisk var genialt : )?

Måske Blot Vi mistede denne metode på et tidspunkt monstro undervejs
: )????

Alt Hvad Du Er Alt Hvad Du Gør Alt Hvad Du Når Alt Det Du Ikke Gad Lytte Til Oppe I Dit Hoved
Dit Hjerte Spil For Galleriets Forside Blankpoleret?
Med rædslens kontrollerende indre færdsels betjent for hvis nogen skulle kunne genkende det?
O misunde det?
Så hellere være glad for lidt?
Mindre og Mindre Til Vi Flot Smart
Forsvinde Ener : )?

Samdheden Er Du Kan Udnytte Al Den Lidelse Til Din Egen Fordel : )?

Husker Du, Fra Fordums Tid Før Bims Tid At Gud Forklarede Os Det?

Men Vi Ville Gerne Selv Prøve At Lære At Mestre Det : )?

Så opfandt en løgn og gentog den indtil vi så den materialisere sig som dræber skyer på himmelen?

For at vi taler om : )?

Din P med 2 Hoveder : )))?

Eller Din B med indbygget A Sommer Hus : )?

Sådan Her Kommer Du Letsindigst Igang ; ))) :

Bare Turde At Saltomontale Ind Imellem Mine Sætninger Således Skriver Folket Sammen Sin Historie i Pomp & Pragt & Lykke : ))) –

Sammen Hører Vi Alle – Sammen Vi Et – Men Meget Alene : )))? Er : )?

Hi, Teksten Er Nu Forvandlet Til Følgende :

Holder Middags Pause O Så Vil Jeg gerne ud og rulle på inliners resten af dagen, så I må vente til senere : )?

Er I Godt Parate : )?

At Sejle Følelserne Ud På OINUNIO Havet

LÆKRE SMÆKRE DRUIDE VIKINGE YOGI DONSKA RUNAR : ))) :

LÆKRE SMÆRE DONSKA RUNER

RUNER VIKINGE ALFABETET

GÆT EN RUNE & LØS ET SYMBOL

 

 

PCOTU er imod at bruge ord som at vejlede.

At vejlede = krænkelse af Mennesket, Frihedsberøvelse

At guide = at udvise tillid til Mennesket, Frihed til Mennesket

 

 

Her vises eksempler fra “Systemet” som afslører at alt bliver styret oppefra og af et Agenda, der ønsker at VEJLEDE fremfor at GUIDE ;

Følger vi den slags programmer opnår vi ALDRIG demokrati og Retsikkerhed i det danske land.

Derfor arbejder PCOTU intensivt på at GUIDE danskerne derhen hvor fundamentet for lykke, trivsel og ro og orden eksisterer.

 

image

 

image

 

image

 

image

 

 

 

Solnedgang 1Solnedgang 1

imageGud i himmelen

 

 

image

Bevidsthedsevolution og Paradigmer ( skrevet af Oliver Throchanter )

Menneskers kollektive virkelighedsforståelse er af naturen konservativ, fordi vi er et socialt flokdyr, der søger enighed for at få anerkendelse. Det udløser belønning når vi gør noget, som vores flok anerkender, og vores handling bekræfter samtidig resten af flokken. Det er altså en positiv feed back mekanisme, når vi bekræfter gyldigheden i hinandens levemåde og værdisæt, og belønningen er da også til at få øje på: anerkendelse forøger chancerne for succes med det modsatte køn samt en god rang i hierarkiet. Den kollektive virkelighedsanskuelse er derfor oftest følelsesstyret og ikke fornuftbaseret.

 

imageLOVSYNGER HERREN

 

Når det kommer til den naturvidenskabelige verdensforståelse som jo officielt er toneangivende for resten af det vestlige samfund, møder vi igen denne konservatisme, som kun langsomt tillader nye erkendelser at trænge i gennem. Og de sociale feedback mekanismer virker da også her: angst for at blive hængt ud af kollegaer, hvis man støtter alt for kontroversielle teorier, får ofte klapset eksperimenterende forskere med højtflyvende ideer på plads. Gensidige skulderklap og økonomisk støtte fra den private industri er ligeledes størrelser, som påvirker hvilke forskerresultater der når frem til den endelige offentliggørelse. Forskerresultater som vi baserer vores endelige virkelighedsforståelse på i dag, og som er med til at definerer vores nutidige Paradigme .

 

image

 

Et paradigme, forstået som en overordnet kollektiv verdensanskuelse, styrer fortolkningen af de informationer vi få ind fra kosmos. Den er som et par briller der farver lyset der strømmer igennem, og sørger for, at den forståelse opmærksomheden danner, ressonerer med fortidige erfaringer, som definerer paradigmet.

 

 

Dette er en glimrende mekanisme, som hjælper os til at sætte vores forståelse op på tid, så vi kan danne hukommelse af den rækkefølge forståelsen er dannet i. Her kan vi så igen stille skarpt på de steder, hvor de nye informationer ikke resonerer med de gamle, og på den måde forstå vores fortidige fejltagelser.

 

image

 

Problemet nu og før opstår, når grupper i flokken forsøger at modvirke nye erkendelser som ændrer paradigmet, på grund af følelsestyrede kræfter, der søger at opretholde det gældende paradigme i den form det har. I gamle dage var det ofte religiøse kræfter som forsøgte at undertrykke nye erkendelser, der satte tvivl om religionens ord. Idag kan det være økonomiske interresser, eller frygt for ærestab som gør at ny viden ikke får lov til at vinde indpas. F.eks. kan det ske at en forsker, der har defineret eller basseret sin forsking på en teori som bliver modbevist, føler sig fristet til at modbevise denne erkendelse, eller det kan være økonomiske interresser der gør sig gældende, hvis en industri forsøger at undertrykke ny viden der påviser at deres produkt er ubrugeligt, for at kunne blive ved med at producere og sælge den.

 

image

 

Når dette sker, bevæger den kollektive verdensanskuelse sig i hårde ryk, istedet for at glide i en kontinuerlig bevægelse. Bevægelsen størner hele tiden op, fordi der er kræfter som ønsker at holde igen på ny viden der ændre paradigmet, af grunde som magt, frygt for det ukendte og profit, og kun et massivt pres indefra kan sprænge denne størknethed.

 

image

 

Bevægelsen kan sammenlignes med lava der strømmer under vand: på grund af vandets afkølende effekt, vil lavaen størkne hurtigere end hvis den bevægede sig i luften, og derfor vil den bevæge sig i hårde ryk, hvor den hele tiden sprænger sig selv videre gennem skallen af størknet lava. Man kan sige at den menneskelige bevidsthedsudvikling foregår “under vand”, og vandet er da at sammenligne med følelser der suger energi ud af bevidstheden.

 

Teal Scott

 

Et Samarbejde med Forvaltnings Systemet

Det Hellige NUN i
Besøg En Havn, 16. Aros Vandmandens år 2016.

De Brave Danisianere er
Kain – Faktor
K – Faktor
Alfa Omega

We want to create, because we are the Children Of Kain, and are The NUN creators, NOT the X Factors in this gigantic projekt on demonizing Kain.
We are
the real K Men and Women,
We make prosperity and Happyness all The time and are NOT afraid of the opportunity to meet an X
We have Seen him before : ), and We know what they are capable of, and what we can succeed out of it : ).
We Know We Can Create, We Dont Say Yes We Can, We JUST Do and Am.

We are NOT compeeting and speeding Everything up to Anything else than Gaias Earth Heart Beat and We are slowly devolving spiritual knowledge in a harmonious Garden Of Viking.
Our Heart Vision is to NUN create
A True Viking Community of Prosperous Spiritually Awaken Earth Beings on a Country Property near Visit A Harbour.
“Visit A Harbour” is what we in danish are calling for the forgotten Denmark, The Time Of The Beast, We are NOT bavianere nor BAD, We dont Eat meat because We are Light BEINGS : ), we are just Honest in Oneness? The Brave Danish Druid.

Ra Amen May Visit Our Harbour but must be acting lovingly, according to our People’s Council Universal Laws Of Attraction : ).
Onewise, he has nothing to do than cry to do evil elsewhere in The Gaia Kaimunity : ). Yes. We are Immun.

We are The KD anish Kanish Druide Danisianere : )))…..

People’s Council Of The Universe

Retsikkerhed giver Staten os ikke?
Nå da, da, min kære Stat lille flue fellow ven, hvorfor ikke : )?
Jeg troede da vi var Kaimanrater : )? Nåe, ikke :)? Hvorfor så ufolkelig : )? Ifølge Kaimairaterne som i så spydigt i zionistisk spids kommanderende hviske tunger kalder mål bo sind anere, ja enddog kanibaler, som vi absolut ikke er? Ja, Vi som Kaimanere ønsker kun Sandheden som kun Satan og ikke Staten kan komme med.
Fordi den er Folkets Gud : Satan hed ed en, Oneness, NUN, Vikinge Druidernes uskyldsrene røde blod vil Ra Amen udslette bare fordi han kan?
De / Det kan ikke være Sandt? Det er IKKE Satan, fordi sådan er De Brave Danisianeres Druide Midgård og Orion Odin Nebula Puerhearth ganske enkelt ikke.
Lad vores hellige blodtype være i fred !!!???
Kærlig i Live er Kaimanerens Søn,
& Shirin.

I Skal Vide Hvem I Selv Er : De Brave Vikinge Danisianere.
Sammen i et Universielt Gaia Folkeråd ; Peoples Council Of the Universe ; pcotu.dk vil vi kæmpe for Retsikkerheden i Danmarks Gaia Midgård – Jordens Stråle Paradis :

https://www.facebook.com/ZiggyMarley/videos/10154131113544473/

Takt & Tone :
Paragraf 25 :
De Brave Hvide Vikinge Danisianere : Druide Blod / DNA
De Brave Danisianere. Slægten Kain ; den Lysende Hvide fra Jordens Indre. Derfor Kaimaner som betyder Konge over Verdenshavene og Havets Lov. Centersolen Satan er hvor livs energi Kilde.

Det er ligegyldigt om du er hvid eller sort og der skal
være plads til alle blodtyper.
Vi vil gerne føre vores danske gener videre. Det burde for ethvert menneske med en bestemt blodtype være en menneskeret?

People’s Council Of The Universe ønsker Beskyttelse af Danske Vikinge Gener fra Satan og Beskyttelse af oprindelig Dansk Tro og Kultur og Skikke.
Derfor opretter vi en “talende flydende dansk” Kommite som består af Druide Helgener med clavoyante evner og placerer dem i Jordboernes Hovedstad BESØG EN HAVN :
Satan har intet at gøre med Palæstina eller Israel og er ej heller Jødernes Gud.
Djævelen og alle hans Dæmoner misundte Folket deres oprindelige Gud Satan.

Et Samarbejde med Politiet

Takt & Tone :

Shirins & Ashtars Orakel til Paragraf 25 :

DANSKERNES NATIONAL FØLELSE

Ja, nu skal Kaj ( Kains efterkommere, Gaias Børn / Jordboerne ) ikke undertrykkes mere af den Anden ( fjenden ) øh jeg mener af Andrea, Abels efterkommere : ))?
Abels efterkommere. Det folk som reageres af en Magtfuld Zionistisk Elite her på jorden og som ikke vil gøre Guds Gode Gerninger?

Abels Jalusi Hysteri Krig skal stoppe !?

Bed den gamle engelske Dronning af Abels efterkommere, om at stoppe med at presse alle Abels efterkommere af zionistiske jøder til at deltage i den hyper zionistiske kapitalistiske selvdestruktions maskine???

Vi vil ikke gøres til jeres løn slave maskiner?

Vi vil være Frie Vikinge Kaimanere og vi vil have Satan og Kundalini tilbage som Centersolens Krystal Gud siddende på sin Trone i Salomons Tempel i Jerusalem?

Vi vil have Odin, Thor og Freja, og Loke tilbage. Ikke som de karikerede krigeriske Guder den zionistiske magtelite har gjort dem til for at latterlig gøre Den Danske Hellige 4 Konger!!! ??? Firkløveren som symboliserer 4 enigheden : Lykke

Det er de oprindelige Danske Retfærdige Kaiman Guder Vi Danske Vikinger vil have tilbage.
Vi betyder Hellig. Lad vores blod være i fred!!!???? Vi er Skabt i Guds billede med et perfekt immunforsvar. Lad være med at kalde det Satan? Rødt er uskyldens farve men I gør alt godt til noget dårligt?

Ja

Vi er stadig nogen som kender vores historie fra dengang, hvor vi troede på Orion / Odin, Oneness.

I det gamle Ægypten eksisterede en dødskult der dyrkede Gudinde Kebehut / Kebechet som Den Zionistiske Magtelite lod symbolisere Syndfloden??
Kebehut / Kebeheth beskyldes af de Zionistiske Jøder af Abels slægt for at være den, Dæmon, der lokkede mennesket til at begynde at synde, dvs. bryde Guds love?
Gud er ikke diktatorisk og forbyder ikke Kundskab? Vi måtte gerne spise af det æble?
Kebehut / Kebeheth spiste jo selv af det og hun er over hele verden altid afbildet som en slange.

Kundalini Slangen som renser al sindet for skyld og skam, Kundalini Slangen, den spirituelle drivkraft i opvågnelses processen henimod en stadig større bevidsthed. Urslangen i sumpen med de 9 hoveder, symboliserende de 9 prøver.
Kebehut / Kebeheth er ikke en Dæmon men af Guddommelig Natur?

Kebehut Kundalini
er den spirituelle årvågne og den rette tronfølger og ikke Horus, som senere graver Psfinksen fri af sandet og gør sig selv til Konge?

Ligesom Dronningen af England ej heller er den rette tronfølger. Det gik jo galt i den historiske blodlinie mere end 1 gang? Den retsmæssige Tronfølger er en mand som bor / gemmer sig i Sydamerika men al dette er også fub værk for at narre historien væk fra dengang Horus gav sin Søn Tutmosis, Herredømmet over Ægypten? Ham i kalder Moses? Som gav os de 10 Bud fra en uren Dæmonisk Kanal?

Michelango afbildede Moses med horn i panden. I den latinske bibel, som blev brugt på den tid, stod der nemlig, at Moses havde fået horn efter sit møde med Gud på bjerget.
Kebehut havde slet ikke noget med syndfloden at gøre, men var udsat for misundelse på grund af hendes spirituelle kundskaber og samhørighed med Gud?

Kundalini Kebehut Kebeheth er blevet hånet i zionistisk propaganda som lille rød hætte? Og Ulven? ALT kan den Zionistiske Magt Elite af reptil blodlinie gøre til noget grimt !!!
Skam Jer at ødelægge vores danske kultur historie på denne abelske måde?
Seth og Troth og Ra og Horus med sit kunstige måneøje er utilregnelige Guder med dæmonisk karakter. På stamtræet kan I se hvordan de har blandet deres gener med Guderne / De første Mennesker.

Derfor må vi Kvinder og Mænd forsat leve adskilte selvom vi er forelskede?

Ændringen fra de Paradisiske tilstande med en NUN Gud, en Oneness Gud, til syndige tilstande sker igennem Mennesket ved at Nun i Adam, langsomt transformeres til Amen Ra, hvor der er kommet noget ikke så rart : ), noget “Ra” ind i vores oprindelige Ur Gud / Ur Menneske: )?

Det vil sige at A

Amen Ra er den Fuglekonge som i Ægypten portrætteres med unge mandlige harpespillere med erigerede lem : ))).

Atum er i virkeligheden Adam i Edens have som SELV vil være Gud og derfor blev han skilt fra Lillith, som ikke var en kvinde men blot hans eget kvindelige aspekt?
Lillith havde intet gjort forkert i Paradisets Have? Men Adam ville have magt over hende, og det brød hun sig ikke om og derfor ønskede hun at være sexuelt fri.

Lillith var ingen Dæmon og det var Eva, Adams næste Kone i rækken heller ikke.
Gud NUN / Orion / Oneness havde således skabt Adam med både det mandelige og et kvindeligt aspekt. Det vil sige at Adam selv steg op som et lys krystal legeme af det hellige mørke NUN hav.

Alt var i skønneste orden. Adam lyste op overalt hvor han færdedes.

Men Atum / Adam var ikke tilfreds? Han var ikke smuk nok står der i den kristne / jødiske version?

Hvordan kunne Atums kvindelige aspekt ikke være smuk nok når hun var skabt af NUN, Oneness?
Atum var det første Menneske, og det første atom : ), Adam.

Adam begynder at synde og lytte til Ra, så han forvandles til Atum Ra, ham der kun ser halvt, med sit kunstige måneøje : )?

Senere bliver han til Horus, hvordan det : ))? Horus er Søn af Isis og Osiris siges der?
Der er simpelthen tale om genfødsel. Det tror jeg. Atum Ra bliver genfødt som Horus.
“Horeungen” af søskende parret Isis og Osiris : ))).

Der står i de oprindelige ægyptiske skrifter og i Vikingernes forsvundne Gaia Evangelie at Atum / Adam var en selskabt Gud og at han var lysenergi og mening som opstod af ingenting.
Der fandtes kun det mørke ur hav NUN, Oneness.

Og hvis det mørke ur hav er Oneness, som Vi Brave Danisian Vikinger altid har påstået at det er, så findes mange af svarede nok i mørket : )), gemt væk på et hemmeligt bibliotek i Tibet : )???

Hvis man ikke bare kan lukke øjnene og se det hele gennem det tredie øje : )), det cremede fløjelsbløde mørke urhav.
Ashtar, Hjertelig Tak for alle de nye informationer fra Porthologos Folke Biblioteket : ).

Jeg videregav budskaberne til De Brave Danisianere i dag i 1 times ordstrøms tornado om Åndsvidenskab, Zionisme og & De Brave Danisianere under gennemgåelsen af min
Fernisering af min Maleri Udstilling :
Ægyptens Mystik : )))
Publikum var aktivt deltagende med spørgsmål efter foredraget.
Det var en skøøøøn oplevelse og helt klart noget, jeg vil gøre igen : )))
Der sprudlede af Lys på Maleri Gangen på Fri Nova Kultur Hus, København / Droidernes Besøg En Havn.

Grådighed

DANISIANERNES KUNDALINI VIDEN FRA SATAN CENTERSOLENS KRYSTALKLARE KÆRLIGHEDS LYS :

Den Hellige Bibel var en bog af jødisk magi.
Den kristne gudstjeneste knytter sig til jødisk ritualmord !!!
Kommunisme har kristne rødder !
Den virkelige sandhed er at
Jøderne fremmer kristendom Bibelen består af kommunisme, jødedom og Kristendom.
Jesus er den jødiske arketype : synde bukken
Satan er IKKE bag Illuminati
“Salomos Tempel” Den Hvide Lys Gud var den oprindelige Folke Satan Guds hovedtrone.
Dette er Sandheden om “Den Nye Verdensorden” som den zionistiske jødiske magt elite står bag.
Ku Klux Klan er skabt af zionisterne til at bespotte Satans navn.
Bibelen er En jødisk sammensværgelse og svindelnummer mod ikke-jøderne
Blotlægning af Yaweh/Jehova-
Et system af jødisk magi brugt til at manipulere masserne
Denne magtelite er kraften bag alle sekter af kristendom
Gamle ikke-jødiske religiøse tekster er blevet erstattet med meningsløst rabbinsk vrøvl og jødisk litterært møj
jøderne bedrager ikke-jøderne
De stjal Kabaalaen fra Ae Kain !!!??? Uden at blinke med deres kold blodige reptil øjne?
Amerikanerne støtter Israel økonomisk
Nationalsocialisme
er
SATANISME
Global Friheds Kultur er i overenstemmelse med Gud Orion Nebula
Jøderne har skabt Jehovas Vidne religionen for at tilrane sig så meget magt som muligt og kontrollere og manipulere med Jordboerne.
DE VIRKELIGE KONCENTRATIONSLEJRE ER
ALLE DREVET AF JØDER!
Den zionistiske Jødedoms Elite stod bag 9 / 11
Det jødiske folk har formået at bedrage det ikke-jødiske folk til at forbande og blasfemere vores sande Skabergud i århundreder. Ordet “Satan” betyder “fjende” og “modstander” på hebraisk. Alt i den jødiske/kristne bibel er blevet stjålet fra hedenske, ikke-jødiske religioner, der kom forud for jødedommen med hundreder til tusindvis af år. Jøderne kan ikke skabe. De har med succes og tvang fjernet okkult/spirituel viden og kraft fra ikke-jøderne og har brugt den kristne kirke som deres primære værktøj til dette.
Kristendommen har fra sin begyndelse været og er intet mere end et program. Dagsordenen for dette program er ødelæggelsen af de ariske folkeslag (nedstammende fra Guden kendt som “Satan”) ved brug af okkulte kræfter samt den endelige slavebinding af alle resterende racer med de øverste jøder i total kontrol. Jøderne har i flere århundreder brugt sort magi mod ikke-jøderne, der har været ude af stand til at kæmpe tilbage. Denne viden blev systematisk tvangsfjernet fra de ariske folkeslag med “inkvisitionen”, hvor ariske præster og spirituelle ledere, med kendskab til Kundalini Yoga og den guddommelige livs eleksir, såsom druiderne og andre, blev tortureret til døde og myrdet i massevis. Den Hvide race led mest med “hekseprocesserne”, hvor hele landsbyer næsten alle blev udryddet i Europa, navnlig Tyskland.
*Enhver ikke-jøde, der fejlagtigt tror, eller endda hævder, at jøderne ikke er en race har seriøst brug for at vågne op til virkeligheden. De jødiske reptil-gener gives videre til det jødiske afkom fra en jødisk mor. Ortodokse jøder anerkender kun jøder, der er blevet født af en jødisk mor som legitime jøder. Vi har hørt om “halvjøder” og “delvist jøde”, men man siger ikke, “jeg er en halv katolik” eller hvad med “en fjerdedel lutheransk” eller måske “halv muslim” eller at “der er noget ‘buddhistisk blod’ i familien. Desuden, som George Lincoln Rockwell engang erklærede – “Man kan tegne et billede af en jøde, men man kan ikke tegne et billede af en katolik eller en protestant.”
Jøderne føjer spot til skade. De har fået vores eget folk til at røvrende sig selv i århundreder og til at udføre deres destruktive arbejde mod vores race for dem. Kristendommen har været et af deres største og mest dødbringende programmer og værktøjer til at nå disse mål. Se dig omkring- kristendommen fremmes konstant. Milliarder og atter milliarder af kroner, spirituel energi og kræfter er blevet lagt i at tvinge denne løgn ind på livet af offentligheden uden nogen som helst form for modstand overhovedet. Sandheden er blevet voldsomt undertrykt og holdt finansielt nede. Den eneste tilgængelige information om “satanisme” skal overholde jødiske normer; med andre ord er bibelen, kabbalaen (som jøderne stjal fra egypterne og skændede samt perverterede), qliphoth og den generelle lære om Satan (vores oprindelige Skabergud) og hans Dæmoner (de gamle Hedenske Guder) monstrøse fjender af menneskeheden. I virkeligheden er Satan og vores Guder fjender af det jødiske folk, og dette er grunden til, at jøderne har gjort alt, der står i deres magt for at holde os fra dem. Ved at afskære os fra vores Guder og fjerne al viden, især det om sjælen, sindet og spirituel kraft, fra ikke-jøderne, har jøderne haft os prisgivet dem i århundreder, og medmindre vi styrker os selv NU, er vores tilintetgørelse nært forestående. Heinrich Himmler vidste dette, og sammen med Adolf Hitler og de andre ledere af Det Tredje Rige arbejdede han utrætteligt på at udrydde det jødiske program kaldet “kristendommen” fra Tyskland.
JØDERNE KAN KUN BESEJRES GENNEM DERES ÆLDGAMLE NEMESIS, SATAN!! “Satan” er det hebraiske ord for “fjende”. Satan ønsker okkult viden og kraft tilbage i hænderne på ikke-jøderne.
Man kan argumentere for, at den gennemsnitlige jøde ude på gaden er lige så uvidende om dette som de fleste ikke-jøder; sandheden er, at Zions Vise, de styrende jødiske familier og, selvfølgelig, det hasidiske ultra-ortodokse jødiske religiøse bevægelse ved alt om dette og holder det hemmeligt, selv fra de fleste af deres eget folk. De ved, at deres egne kun vil være glade for at slutte sig til dem, når de løfter sløret og opnår total kontrol.
Hvad det jødiske program kristendommen har gjort:
Fjernet al spirituel og okkult viden fra den ikke-jødiske befolkning i det område, hvor den slog rødder, hvilket gjorde ikke-jøderne prisgivet stærke spirituelle kræfter ledet af jøderne; altså “sort magi”. Jøderne har i århundreder brugt sort magi mod ikke-jøderne, der har været ude af stand til at kæmpe tilbage.
En falsk historie blev opfundet, og løgne blev tunget ind på livet af den ikke-jødiske befolkning, hvor end kristendommen fik fat.
Vatikanet fjernede de ikke-jødiske folkeslags gamle tekster og erstattede dem med den kristne religion – en falsk jødisk messias, en falsk jødisk “gud” og jødiske engle. Det jødiske mål om verdensdominans vil blive en realitet, når deres messias viser sig. De kristne spirituelle energi kommende fra inderlig bøn til deres pseudo-frelser nazaræeren, der, som den den jødiske messias angiveligt skulle “komme igen”, kanaliseres ind i at realisere den jødiske messias. Omskrivning af historien er også udbredt i skolerne i disse dage.
Ikke-jødiske religiøse ledere blev brutalt tortureret og myrdet. Dem, der havde nogen form for viden blev jaget ned som “hekse” og myrdet af inkvisitionen.
De Hedenske Guder, og navnlig vores sande skabergud Ea (ham kendt som “Satan”), blev forbandet og stemplet som Dæmoner og “onde” monstre. I nutidens jødiske medier bliver vores ariske Guder latterliggjort og smædet som spøgelser og genfærd, og man får dem til at ligne narre med røde horne, der ser hæslige ud, og som vil “besætte” folks sjæle eller tage kontrol over deres sind, hvis man blot tænker på dem.
Hedenske fester, praksis og alt, der har at gøre med ikke-jødisk kultur, primært arisk kultur, stemples som “ondt”. Fejringen af Beltane, som oprindelig blev fejret ved solnedgang om aftenen den. 30 april, på tærsklen til den 1. maj, blev yderligere bespottet af jødisk kommunismes majfejringer (jødis kommunisme skitseres og implementeret i den jødiske/kristne bibel fra start til slut). 1. maj er en kraftfuld dato, da Jorden flugter med særlige energier, hvor der derved er mere kraft bag visse ritualer og handlinger. Dette har været det jødiske folks taktik- at tilføje blasfemi mod vores Guder ved at indføre deres dødbringende programmer og at fejre disse på Hedenske højtider, hvilket ikke adskiller sig meget fra, hvordan den katolske kirke erstatter Hedenske højtider med deres falske og stjålne fordrejede skrald. Denne dato blev igen smædet som “ond” og, ligesom vores Samhain, som værende af “Djævelen” for at holde de vildledte kristne masser så langt væk fra deres religiøse rødder som muligt ved brug af frygt til at kontrollere det menneskelige sind og den blasfemerende tilsværtning af vores Guder.
Den kristne kirke, og især fundementalisterne, har arbejdet overtid for at luge ud i Hedenske skikke, såsom juletræerne, harene og æggene. Halloween er også kommet under intenst angreb. Ukendt for det meste af offentligheden, har de fundamentalistiske kristne modtaget millioner og millioner af dollars i statstilskud. Jøderne kontrollerer alle verdens penge, og kun programmer, der er til deres formål, får den meste finansiering. Dem, de anser som skadelige holdes økonomisk nødlidende. Den kristne religion arbejder arbejder overtid på at fjerne hver eneste spor af Hedenske højtider og deres fejringer, Hedensk kultur, og frem for alt alle spor om de Hedenske Guder fra befolkningen og tvinger deres jødiske svineri ind på befolkningen for at erstatte det. Kun få er klar over, hvor jødisk vores kultur er blevet.
Programmer, der har til formål at knytte vores folk sammen med jødiske engle, foruden deres “Gud”, finansieres hæftigt. Moderne frimureri, Illuminati, Golden Dawn, rosenkreuzerne og endda Jehovas Vidner modtager meget fra Rockefeller og andre, der driver Den trilaterale kommission (treenighed). Navnet “Rockefeller” har sine rødder i “Rockenfelder”, hvilket er typisk jødisk, selvom kun få jøder nogensinde indrømmer deres jødiskhed, da de skammer sig over den. Det er mere end indlysende, at de førnævtne broderskaber på ingen måde virkelig er af Satan. Den kristne opreklamerer konstant den underjordiske og såkaldt “sataniske sammensværgelse”, hvilket er lige præcis, hvad jøderne ønsker, da dette er en distraktion og lokkemad; at spille begge sider imod midten. I betragtning af de store mængder af rigdom og magt, som frimureri, Illuminati og andre besidder, har de stort set ikke gjort noget for at fremme satanisme. De giver kun mere tiltro til de kristne påstande, der evigt og konstant opretholder misinformation og diskrimination af satanister og fastholder kristendommen og dens tilhørende slæng som legitime religioner. Disse grupper er blevet infiltreret og overtaget af jøder, der sørger for, at der aldrig bliver gennemført noget, der fremmer satanisme. Den perverterede jødiske version af kabbalaen, som blev stjålet fra ikke-jøderne, er blevet indført i næsten alle prominente okkulte samfund. Gennem dette, ophøjes deres fiktive “Gud” og modbydelige engle til livets træ, mens de Hedenske Guder omfatter de såkaldte Qliphoth af død og afsky.
Hele det underliggende tema i den jødiske/kristne bibel er etableringen af den fiktive historie om det jødiske folk i massesindet. Det, som massesinet tror på, har kraften og energien til at blive virkeliggjort, da tanker er energi.
Bibelens tema er som følger:
1. Jøderne hævder, at de er det “udvalgte folk”, der gives *rettigheder* af en “Gud” til at invadere ikke-jødiske lande, slagte indbyggerne og beslaglægge jorden for dem selv.
2. Det jødiske folk invaderer og massemyrder ikke-jøder af alle forskellige nationer, venhelliger og skænder deres Guder og religiøse lære.
3. Ikke-jødiske folk erobres derefter af jøderne. De ikke-jødiske mænd massemyrdet, og deres kvinder og børn voldtages og sælges til slaveri.
Tredje Mosebog 26:7 I skal forfølge jeres fjender, og foran jer skal de falde for sværdet.
Fjerde Mosebog 21:34 Da sagde Herren til Moses: »Vær ikke bange for ham, for jeg giver ham og hele hans hær og hans land i din magt. Du skal gøre med ham, som du gjorde med amoritterkongen Sihon, der regerede i Heshbon.
Fjerde Mosebog 21:35 Så slog de ham og hans sønner og hele hans hær; der var ingen, der overlevede. Og de erobrede hans land.
Fjerde Mosebog 31:7 De gik i krig mod midjanitterne, sådan som Herren havde befalet Moses, og de dræbte alle mænd.
31:8 Blandt dem, der blev dræbt, var Midjans konger, Evi, Rekem, Sur, Hur og Reba, fem midjanitiske konger. Også Bileam, Beors søn, dræbte de med sværd.
31:9 Israelitterne tog midjanitternes kvinder og børn til fange, og alt deres kvæg, alle deres hjorde og alle deres rigdomme tog de som krigsbytte.
31:10 Alle byerne, hvor de boede, og alle deres lejre brændte de ned.
31:14 og Moses blev vred på hærens beskikkede tusindførere og hundredførere, da de kom tilbage fra krigen,
31:15 og sagde til dem: »Har I ladet alle kvinderne leve?
31:17 Dræb nu alle drenge og alle kvinder, der har haft samleje med en mand.
31:18 Alle piger derimod, der ikke har haft samleje med en mand, skal I lade leve hos jer.
TIL DEM AF JER, DER ER BLEVET HJERNEVASKET MED “KRISTEN IDENTITET”, KAN DET FORTÆLLES, AT DE OVENNÆVNTE FOLK SÅSOM “MIDJANITTERNE TILFÆLDIGVIS ER IKKE-JØDER!!
4. Ind kommer den jødiske “messias” i form af “Jesus”.
Nazaræeren er intet mere end en fiktiv karakter, der er blevet stjålet fra omkring 18 ikke-jødiske, Hedenske Guder, såsom Odin, der hang fra et træ. Massesindet er tvangsmæssigt blevet indoktrineret med denne “Kristi genkomst”, som lige er nok til at skabe den jødiske messias, der vil forene det jødiske folk (de beslaglade Palæstina, fordi det er et meget vigtigt center for deres tre religioner, jødedom, kristendom og islam, og er placeret på kraftfulde ley-linjer), slavebinde den ikke-jødiske verden og gøre jøderne til herskere af Jorden.
Citat fra den jødiske Talmud:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “Når Messias kommer, vil hver jøde have 2800 slaver.”
Endnu et MEGET afslørende citat fra den Katolske Encyklopædi:
“På samme måde, kan grækerne og romerne have tilbedt deres guder, og glædeligt have troet, at de var gode. Men de kristne skrifter erklærer, at alle ikke-jødernes Guder er dæmoner.”
Catholic Encyclopedia: Devil Worship
http://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm
JØDERNE GJORDE VORES OPRINDELIGE GUDER TIL HÆSLIGE MONSTRE.
IKKE-JØDISK HEDENSKAB KOM HUNDREDER TIL TUSINDER AF ÅR FORUD FOR DEN JØDISKE OPFINDELSE KALDET KRISTENDOM OG ENDDA JØDEDOM SELV!
DERES “GUD” ER IKKE VORES GUD. DERES “GUD” ER DEN VIRKELIGE “ONDSKAB”.
VÅGN OP FOLKENS!!

GÆT EN RUNE & LØS ET SYMBOL

LÆKRE SMÆKRE DRUIDE VIKINGE YOGI DONSKA RUNAR ; )

GÆT EN GÅDE & LØS EN RUNE SKRIFT KATA KISMUS ; ) ? :

RUNER VIKINGE ALFABETET

LÆKRE SMÆRE DONSKA RUNER

Druide Fødsel

Kundalini Shakti

Takt & Tone :
Paragraf 26 :
Det Evige Liv Er En Ur Gave
Pilleskyd ikke din Fjende
Fortæl ham i stedet Sandheden :
Shirins Orakel : Iduns Æble / Edens Æble symboliserer det æble der sidder i din egen hals, det føles somom du tager et bid af det, når du som Yogi stikker tungen bagom i halsen og op i det lille tomrum i hjernen, og lader den styrkende honning livseliksir fra Orion Nedula, flyde ned i Din/Druidens egen gane, når du springer knogle strengen inde i din hjerne fra den fineste Nordstjerne. Iduns Æble er således Ungdommens æble, som holder dig evig.

Takt & Tone :

Paragraf 27 :

Samo & Shirin

Vi vinder Hver Gang med

Hvorherrens Kolibri Engle Sang

Overalt og tænker ikke på hvornår og tiden findes ikke,

Kun Oneness,

Vi er ikke to tyve i tvivl?

Den der Loke sidst Loke bedst : ). Sådan tager en Kunsthistoriker sin stille skælm når hun ved der er fare for at Statens færdselstilsyn kommer og tager patent på Jordboernes Tredie Øje : ).

Nej vi Kaimanere tager ikke hævn, der er som regn altid noget zi o ikke sigerne iklæde bodo kan forstå : )? En klap for øjet har I på mon man kan sige det : )? Ser kun alt i rød hvid med det halve Måne øje?

Næ, nej men peje fingre af os tapre og Brave Danisianere der altid gavner jer overalt? Og beskylde os for at VI , af det hellige ophav, ikke er ægte Sataaner, så I kaldte os de grusomme Danse om piben Tanzanianske Sørøvianere?
Det var bare vores fisse fantasi? Som var løbet løbsk? Så vi troede vi vidste hvor vi kom fra? Skismen med Kundskaben Freja og jeg giver dig ikke Ra men jeg giver dig Kundskaben når jeg siger det er ikke i orden og ikke retfærdigt at kalde ham Skipper Skræk når han ikke var bange for noget?

Han havde moral så hvad skulle han frygte?

Kun Ra ender der
Og der er ikke Rart
Fordi Ra
Findes ikke
Han har ingen Sjæl

Vi husker det godt !!! !!! !!!

Vi er Folket fra Satan og vi intet aner ioner synes I ???
Det eneste vi ønsker er at passe godt på vores Koner?

Give frøen en ryste tur så den sitrer af lykke spænding : ).

Lade vores kroppe mødes så vi kunne hjertelig forenes.

Vi ville ikke stjæle men kun besjæle O Høj i Kærligheden Orions Navn de andre folks lande og det er ingen synd? Vi kunne da aldrig finde på at zioniste dem og på den måde gøre landets mænd overflødige med vores lemfindige opfindsomheds lang finger i kortspil : )?

Uden Sjælen er Vi Levende Døde og I ser os alligevel, så lad os beholde den?

Hvad I ikke ser har I ondt af og må tro på : )

Vi Brave Vikinge Danisianere, Ja vi er da ligeglade : )? Og er ikke rund forvirrede : )? Men 2 halve Regbue Sind af et mundfuld æble skal da nok kunne holde os tilbage fra at fortælle Sandheden om hvad vi føler for hinanden?

Og den halve Regnbue der skabte det hele?

Ingen Tror alligevel på Gud

Ham er VI bare sammen med : ))

Vi følger ham ikke fordi han er ikke en vej man kan følge

Han er bare overalt til din tjeneste og er din almægtigste Hus Kim i Hjertet som du til enhver tid og på et hvert sted kan være sammen med : )?

Halleluja

Det er Guds Job

Intet andet end

Guds Job og ingen andens Job og

Det er alt hvad Gud har fortalt os vi skulle respektere?

Rasten som I kaldte Staten hører til Amen Ra og kan i bare lukke op i Sandkassen og følge med i på Folkets Sandheds Kanal,

som sidder parate med orakler og løgne detektorer og slå vidnet op til Skrankepaven vi skal Gud Orion mig vise alle sladder tanterne og sladder onklerne hvordan man skaber en rigtig retfærdig verden i kærlighed til Jorden Gaia, Os Selv og Hindsides Os Selv og Vores Kaimanrater, som alle er begyndt at være sammen med deres Sande Indre Guder..

Den Bedste Version Af Sig Selv.

Aros. Ske Din Vilje på Gaia således at Samuel kommer hjem til Shirin.

Shambala. Orion Nebula Purehearth har talt.

Vi ønsker også at være her?

Takt & Tone :

Paragraf 13 :

Jeg er ikke en Fysiker men en Dansk Vikinge Droide af slægten Kain bosat i Besøg og Vær i Havn som altid siger sandheden om Satan Kundalini.

Ske Aros Samuels Vilje her i Den Ny Verden :

Se på mig, Samuel,
slægten af Horus Tutmosis har skabt så megen lidelse,
Min Søn
Jeg er din Moder, Shirin i horisonten og vi to har en fælles
Drøm.
Jeg lover det, der er min gave:
Jordisk herredømme som vil befri alt levende og gøre det lykkeligt med Herren Orion Nebulas Lovsang.
Alle de områder, Solen kaster sine øjne på, skal være dine.
Til dig vender jeg mit ansigt og hjerte for beskyttelse på mine gamle dage,
jeg ved vi begge føler os trætte i sindet,
men vi må vedholdende
KÆMPE
Mor Shirin Befrier Samo,
så han kan vågne op fra det hellige
sand,
Vågn op min Elskede Søn,
så gør jeg dig til Jordboernes Orakel Konge.

Takt & Tone
Paragraf 14

Misbrug ikke Gud Orion Nebulas
Tillid :

Lyset fra Lucifer er Lyset fra Kundskaben.
Lucifer har intet med syndefaldet at gøre.

Lucifer var den smukkeste engel i Edens Have. Hans hjerte var rent og han var altid sammen med Gud Orion Nebula.

Eva lod sig overtale af en Dæmon til at tro at der var et træ i Edens Have, hun ikke måtte spise af? Dæmonen gjorde hende bange for at tilegne sig kundskab og påstod at Gud ville blive vred, hvis hun tilegnede sig den almægtige viden fra Kundskabens Træ.

Djævelen spiste lystigt af træet og det havde han gjort i mange år.
Han ønskede at holde al kundskaben for sig selv og styre folket med Angst.

Han manipulerede mennesket til at tro at de var født syndige fordi de havde spist et enkelt æble af Kundskabens træ?
Han holdt dem som slaver og påførte dem unødvendige lidelser og manipulerede dem til at frygte Gud og bryde de 10 bud.

Dæmonen manipulerede menneske slaverne til at tro, at det hele var Lucifers skyld?
De kaldte ham den faldne engle og portrætterede ham som Djævelen?

Lucifers lys blev blot større og større og lod sig ikke slukke af Djævelens uretfærdige magtspil.

Til sidst blev Lucifers Lys så stort at det lyste op over hele Himmelen.

Sandheden om Kundskabens Træ blev nu kendt for enhver og alting

blev Healet

Orion Nebula kastede sit nåde lys henover alt og alle

og der blev

Fred i de Menneskehjerter

Kærligheden strømmede direkte fra

Gud Orion Nebula og ind i deres

Hjerter.

De forstod endelig at Gud altid havde

været der for dem,

men at de havde mistet kontakten ved

at bryde de 23 bud

De forstod endelig at Kundskabens Træ ikke var et forbudt træ at spise af,

og at Gud altid udviste dem den allernådigste tillid til at de overholdte de 23 bud i brugen af den viden,

de opnåede fra at spise af dette guddommelige træ i Edens Have.

Vores opgave er derfor at overholde de 23 bud.
Vi må spise lystigt af Kundskabens Træ, men vi må ikke misbruge Guds tillid.

Ære Være Orion Nebula Purehearth

Aros,

Ske din vilje på Jorden og i hele Universet,

Shambala, Oraklet har talt

At Styre Dine Følelser med Tankerne ;

Følelsernes Vejr Udsigt

Rune Symbol Ord

Druide Fødsel

Ydrasil Træets Odin Orion Nebula

Fars Ark Gaias Tempel