Et Nyt Sundhedssystem

Folkeråds Fører ønsker at guide det Globale og Universielle Læge Væsenet og Hospitals Kulturen – Det Til hvor Retssikkerhed er muligt : img_0208

img_8755

 

image

PCOTUs kritik af Psykiatrien ;

Psykiatrien “stjæler” Patienternes sjæle når de pilleskyder uskyldige krystal børn på de lukkede afdelinger. Man søvndysser sanse systemet med Psykofarma i stedet for at lære hver patient individuelt at kende føres der ens og systematisk sagsbehandling. Hjertets renhed renses for de dybe følelser af lykke eller sorg. Psykofarma Medicinen blokerer hjertets hellige sanse system således at dybe følelser af glæde eller sorg ikke opleves på naturlig vis. Der ligges enten låg på glæden eller der flygtets fra smerten eller sorgen.
De dybe følelser er ædle og af allerhøjeste værdi og må betragtes som hellige i den forstand at al kunst skabes ud fra enten glædesstrålende humør bomber eller dybt patetiske hjælpeløse og melankoliske kunstner sjæle der netop tør være i henholdsvis lykken / sorgen og forvandle energierne til noget konstruktivt : Kunst.
Det er meget ulykkeligt at være vidne til nutidens vanvittige diagnose vanvid set i forhold til det, at blive større sammen og det at begynde at tale et nyt sprog , hjerte sproget, hvor følelser tages seriøst og vurderes som den vigtigste og mest sunde guide / kompas indstillet til at fortælle hvorvidt du befinder dig godt eller dårligt, og derudfra et sådant grundlag bør enhver bevidst målrettet handling udspringe.
Patienterne i Psykiatrien bliver lokket og misledt med Psykofarma som gør dem til Zombier, hypokondriske, ensporede, mindre begavede, a la det hvide snit ja blot med kemisk fremstillet medicin i stedet lukkes der godt og grundigt ned for mange sanser og dette beskrives så hjerteligt som bivirkninger. Følelserne som før kunne mærkes i hjertet er efter de forskellige kemiske stoffer i form af forskellige typer Psykofarma sætter ind sat sådan i skak mat, at de kun kan mærkes i maveregionen hvilket jo er et rigtigt dårligt tegn, når vi jo netop bedst heales igennem symptomerne og hjertes følelser og ikke ved at flygte fra symptomerne og følelserne i vores hjerter?
Derudover oplever de fleste patienter, at de efter at have startet i det Psykofarma regi, at lysten til sex helt udebliver og at de næsten intet kan mærke mere under sex akten???
Sexual kraften er igen hellig og bør ikke forsvinde helt eller delvist under en medicinsk behandling for sindslidelser? Det er at diskriminere psykisk syge mennesker at fjerne deres dyrebare sexualitet på den her måde?

Forfattet af Folkeråds Fører ;

Shirin Brokmann Herbert Nielsen

img_8756

I DANMARK ER DET LOVLIGT AT SLÅ IHJELD :

I Danmark må du godt slå ihjel – Du skal bare huske at gøre det med en pille!

Gudssyndromet findes ofte blandt læger, og betyder, som ordet antyder, at “jeg (læs: lægen) alene vide”. Denne næsten utrolige tro på egne evner er paradoksalt taget i betragtning af, at læger verden over oftest ikke kender årsager til sygdomme, oftest ej heller kurerer sygdomme, men blot symptombehandler – dvs. fx fjerner kræftknuden men ikke årsagen til, at kræftknuden er opstået – Går man til en praktiserende læge eller bliver man indlagt på et sygehus er lægens behandling stort set altid den samme: Piller (kemi). At give kroppen gift som svar på en given sygdom er fuldstændig vanvittig og en fallit-erklæring af rang. Når patienten således dør eller får alvorlige bivirkninger af behandlingen, kan lægen og medicinal industrien henvise til, at patienten “jo var syg i forvejen” – Det er både genialt og tragi-komisk i en grad, så det skriger til himlen. At være læge anno 2016 svarer reelt til en pusher, der sælger stoffer ulovligt. Forskellen her er bare, at det sker med statens fulde velsignelse.

I Danmark og det meste af verden er det nemlig fuldt ud lovligt at slå mennesker ihjel – Du skal bare huske at gøre det med en pille!. Staten lovliggør piller (kemi), der kan slå både dig, mig og din bedstemor ihjel – og det står endda sort på hvidt på bivirkningssedlerne, der følger med medicinen uden at nogen så meget som løfter et øjenbryn – imens lægerne, ofte med direkte økonomisk lønning fra medicinal industrien, udskriver den ene giftpille efter den anden – og gud hjælpe mig med økonomisk bonus for hver udskreven recept og høje årlige lønninger oveni – Hertil kommer så en (velfortjent?) bonus fra medicinal selskaberne, der stikker nogle sedler ned i lægernes lommer, imens de skovler milliarder ind og oveni gud hjælpe mig påstår, at det er dyrt at opfinde ny medicin. Nej, det er ikke dyrt at opfinde ny medicin. Det er en skiddego forretning! Pfizer, der er verdens største medicinal selskab tjener mere end 300 MILLARDER – OM ÅRET. Dyrt at fremstille medicin?For hvem?- Ja, måske lige med undtagelse af forbrugerne af medicinen, der ofte må betale skyhøje priser og endda i mange tilfælde er nød til at fortsætte med medicinen, efter sydommen har fortaget sig, fordi de er blevet afhængige af den medicin, de har fået. Og hvad med de syge i verdens tredje lande? Glem det. De har ingen penge, så hvorfor skulle medicinal branchen nogensinnde interessere sig for dem?

Måske hvis vi begyndte at lede efter årsager til sygdommes opståen i stedet for at fokusere fuldstændig blindt på symptombehandling, ville vi se en verden, hvor sygdomme var en meget mere sjælden forekomst. Symptombehandling fjerner jo ikke sygdomme. Symptombehandling svarer til at løbe ind i en mur, behandle hovedet, og så løbe ind i en mur igen. Vi kan blive ved med dette vanvid i en uendelighed. Oveni dette forurener sygehusene i en grad, der er et kulkrafværk værdig. At ændre vores måde at tackle sygdomme på og lægge vores hovedvægt på forskning i den måde vi lever på og hvad det gør ved os, ville kræve et opgør med den måde hele vores samfund er indrettet på, hvor det at komme gift i mad, tøj, luft og vand er blevet normalt og noget, vi end ikke tænker på er skadeligt ud over vores fatteevne. Hertil kommer en stresset livsstil, der påvirker immunforsvaret i ekstrem negativ grad, hvor vi drøner rundt og arbejder som vanvittige, til vi går ned med netop med stress, depression og angst, fordi vi skal vækste os ud af jordkloden og bare have mere og mere af alt det, vi i forvejen har alt for meget af.

img_8755

På sidelinjen står medicinalfirmaerne og klapper af det moderne menneske. Han er en virkelig god forretning.

Psykofarma og Medicinal Industri;

http://www.whocaresinsweden.com/sv/

Kritik af Medicinal industrien ;
http://ugeskriftet.dk/nyhed/laegen-der-raaber-op

 

The Real Cause Of Bipolar Disorder by Jean Blackwell: https://www.youtube.com/channel/UCLAAIgB7Facm7YaKaI28y6A

<3 Vidste Du, at der findes Frekvens-Malerier, som kan heale?
Det er tanke/følelse-form inden den materialiserer sig – her udtrykt på lærred. Når dit blik møder Frekvensmalerierne vil de kunne få Dig til at harmonere på samme frekvens : )) <3.
Her et frekvens maleri af Teal Scott til styrkelse af immunforsvaret:

image

1. Ingefær er godt for hjertet.
Forskning viser, at man ved at spise ingefær kan nedsætte sit kolesteroltal. I en 45-dages undersøgelse af 85 mennesker med højt kolesteroltal, var 3 gram ingefærspulver nok til at reducere kolesteroltallet betydeligt. Et lavt kolesteroltal fører blandt andet til en reduceret risiko for hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og slagtilfælde.

2. Ingefær modvirker forkølelser.
Mange oplever, at ingefær er medvirkende til at lindre forkølelse, og kan endda modvirke forkølelsen, før den for alvor er begyndt. Dette skyldes, at ingefær er anti-inflammatorisk og indeholder antioxidanter. Gingerol, det bioaktive stof i frisk ingefær, kan ifølge studier reducere risikoen for infektioner.

3. Ingefær lindrer kvalme.
Det er aldrig sjovt at have kvalme, men ingefær er det perfekte husmoderråd, hvis du føler dig syg. Undersøgelser viser, at ingefær blandt andet lindrer kvalme under graviditeten og efter operationer.

11887603824_66b5da223c_z-600×458
Foto: Jim Lightfoot/Flickr

4. Godt for maven.
Ingefær er et klassisk husråd mod dårlig mave og andet ubehag med maven. Ingefær reducerer oppustethed, forbedrer fordøjelsen og kan hjælpe med at kurere diarré.

5. Ingefær kan lindre migræne.
At spise ingefær hver dag siges at modvirke de inflammatoriske stoffer i hjernens blodkar. Ingefær hjælper også mod kvalme, man kan lide af i forbindelse med et migræneanfald. Undersøgelser har vist, at ingefær er mindst lige så effektiv som sumatriptan, et lægemiddel som almindeligvis anvendes til at kurere migræne. 100 personer med akut migræne blev testet, og forskerne fandt frem til, at ingefær og sumatriptan var effektivt, men ingefærs bivirkninger var mildere end dem man fandt ved sumatriptanet.

6. Perfekt til vægttab.
Ingefær øger fordøjelsen. Ingefær kan ikke gøre arbejdet for dig, men er en fantastisk tilføjelse, hvis du ønsker at komme i form. En undersøgelse fra Columbia University viser, at det er lettere at modstå sult efter at have spist eller drukket ingefær om morgenen. Ifølge undersøgelsen forbrænder man omkring 43 kalorier ved at spise ingefær.

Ginger_in_China_01

7. Ingefær hjælper mod muskelømhed.
Ingefær har vist sig at være en effektiv metode mod muskelsmerter. Forskning fra University of Georgia viser, at et dagligt indtag af ingefær lindrer muskelsmerter med op til 25 procent.

8. Øger blodcirkulationen.
Ingefær er perfekt at spise, eller blande det i en drik, hvis man fryser. Ingefær siges at øge blodcirkulationen, der gør, at man føler sig varmere.

9. Ingefær hjælper mod menstruationssmerter.
En af ingefærs traditionelle anvendelser er smertelindring, og det går sig også gældende for menstruationssmerter. I forbindelse med en undersøgelse skulle 150 kvinder spise 1 gram ingefærspulver de første 3 dage af deres menstruation. Det viste sig, at ingefær have samme virkning som det konventionelle lægemiddel, ibuprofen.

10. Ingefær kan være godt mod kræft.
Der er brug for mere forskning på dette område, men enkelte studier har påvist, at ingefær kan have en positiv effekt til at modvirke kræft i brysterne, bugspytkirtlen og æggestokkene. Ifølge en undersøgelse i PLoS indeholder ingefær ligeledes et stof, der viste sig at være effektiv til at dræbe kræft-stamceller, der gør ondartede tumorer farlige.

Der er ganske vist meget positivt ved at spise ingefær hver dag. Du kan med fordel dele denne liste, hvis du syntes, at andre bør kende til disse sundhedsfordele.

Synes gerne om Newsner for flere af den slags artikler.

 

 

image

Dagens helse-opfordring fra Nicholas Garner :
Pas godt på din tarm, for din tarmbakterier er vigtige for din hjernes frontal-lapper. Det er dem der styrer og kontrollerer tænkning og adfærd og hjælper din kognitive udviking. Det er her kontrol af impulser, sociale evner, dømmekraft og planlægning ligger. Samt evnen til empati og indføling.
Jeg gider ikke fyre sukker-stivelses-komælks-sangen af nu.
Bare spis alsidigt, spis varmt; varmede, dampede, wok grønsager og fisk og lyst kød og lam, æg, humus, bønner og linser og krydderurter.
Grød er godt, og rugbrød lægger en god bund. Pas på med for mange rå grønsager, og hold lidt igen med juiceriet.
Og husk at drik max to kopper kaffe, og med max god samvittighed 🙂

Og til de unge; drop kemiske lovedrugs som mdma for de efterlader tomrum og tristhed og alenefølelse.

Spis i stedet masser af sunde olier og fedtstof, og sørg for at krydre din diæt af med et tilskud af MÆLKESYREBAKTERIER.

 

image

 

I Glostrup laver de cannabispiller på apoteket
På landets største apotek i Glostrup har medarbejderne gennem nogle måneder fremstillet tabletter og olie på basis af rigtig cannabis. Selv om produktionen endnu er beskeden, forventer apoteker Kristian Østergaard Nielsen et stigende behov for medicinsk cannabis blandt danske patienter
På Glostrup Apotek er de begyndt at fremstille og sælge både piller og dråber med cannabis. Her på billedet er det dog ikke fremstillingen af det såkaldte Dronabinol eller Cannabinol, der ses.
På Glostrup Apotek er de begyndt at fremstille og sælge både piller og dråber med cannabis. Her på billedet er det dog ikke fremstillingen af det såkaldte Dronabinol eller Cannabinol, der ses.
Jakob Dall
23. januar 2016Kommentarer (0)
DEL
TWEET
EMAIL
Umiddelbart ser det ikke ud af så meget, når apoteker Kristian Østergaard Nielsen lægger sine produkter frem på et bord: En almindelig engangssprøjte med en klar væske, en plasticpilledåse med 60 kapsler ’Dronabinol 2,5 mg’ og en lille glasbeholder med 10 ml orale Dronabinoldråber.

Men i virkeligheden er der tale om en stille revolution inden for det danske sundhedsvæsen: Produkterne på bordet hos Glostrup Apotek er danskfremstillede lægemidler baseret på naturlig cannabis.

Kapslerne indeholder ren THC, som er det euforiserende aktivstof i cannabisplanten, og de er fremstillet magistrelt, dvs. her på apoteket i Glostrup.

Læs også: Venstremand: ’Hvis jeg var syg, ville jeg også købe cannabis’

Ifølge apotekeren kan kapslerne og dråberne i princippet udskrives af en almindelig praktiserende læge, hvis lægen selv tager ansvaret for ordinationen. De små pilledåser og glas med dråber er derfor godt nyt for de mange patienter, der oplever at have gavn og lindring af medicinsk cannabis, men som ikke har lyst til eller mulighed for at opsøge det kriminelle hashmarked.

»Vi har en styrke og en vilje til at være på højde med fremtiden,« siger Kristian Østergaard Nielsen, der for nylig er blevet apoteker i Glostrup.

»Det er ikke længere et teoretisk tankeeksperiment, men derimod en konkret produktion af lægemidler, som læger kan udskrive til deres patienter. På den måde har diskussionen for eller imod cannabis til medicinske formål taget et stort skridt fremad. Ja, vi kommer til at bruge cannabis som et lægemiddel til nogle patienter,« forudser han.

Allerede for flere år siden var Kristian Østergaard Nielsen opmærksom på, at flere af apotekets leverandører, blandt andet hollandske grossister, havde produkter fremstillet af cannabis som en del af deres sortiment.

»Dengang stak jeg nogle følere ud hos myndighederne, men de havde paraderne helt oppe,« husker han.

Det er først de seneste tre-fire måneder, at han fornemmer en stigende politisk velvilje i Folketinget over for medicinsk anvendelse af cannabis.

»Tidligere har sundhedsmyndighederne generelt bare sagt nej, nej, nej … fordi der var tale om cannabis og dermed ulovlig narkotika. Nu er stemningen ved at vende, og sundhedsmyndighederne er blevet mere villige til at gå i dialog og se på spørgsmålet med faglige briller i stedet for bare refleksmæssigt at feje det af bordet,« forklarer Kristian Østergaard Nielsen.

Beskeden produktion
Endnu er mængden af danskfremstillet cannabismedicin ret beskeden: Ud over leverancer til blandt andet overlæge Tina Horsted fra Rigshospitalets Tværfaglige Smerteklinik har Glostrup Apotek indtil videre kun afsat 14-15 dåser med kapsler og to af glassene med dråber, som privatpraktiserende læger det sidste knap halve år har kunnet udskrive på recept til deres patienter.

Fremstillingen af medicinsk cannabis er derfor ikke en indbringende forretning for Kristian Østergaard Nielsen, men det kan den måske vise sig at blive på længere sigt. I hvert fald er han ikke i tvivl om, at behovet er til stede hos mange patienter, og at efterspørgslen efter legal medicinsk cannabis kan vokse.

Foreløbigt er det kun muligt at udskrive cannabiskapsler på recept til ganske få sygdomme, f.eks. patienter med sklerose eller terminale kræftpatienter i såkaldt palliativ, dvs. lindrende, behandling. Men hvis – eller rettere når – de praktiserende lægerne bliver opmærksomme på de muligheder, som cannabismedicinen kan have inden for generel behandling af smerter, kan markedet blive stort, forudser Kristian Østergaard Nielsen.

»Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg på ingen måde er i gang med et korstog for medicinsk cannabis. Men som apoteker er jeg nødt til at være opmærksom på hvilke produkter, der kan give patienter gavn og lindring, og gøre dem tilgængelige, når behovet og efterspørgslen er der.«

THC og hårdfedt
I en anonym bygning i et industrikvarter et sted i Glostrup fremstiller apoteket mange forskellige lægemidler magistrelt, og Kristian Øster- gaard Nielsen har i alt 23 medarbejdere ansat til produktionen.

Reglerne for den magistrelle produktion er enkle: Hvis en patient ikke kan behandles med eller ikke tåle de lægemidler, der i forvejen er på markedet, kan Glostrup Apotek fremstille den ønskede medicin i lige præcis den styrke eller udformning – f.eks. som salve, stikpiller eller mikstur – som den ordinerende læge ønsker.

»Vi kan give en garanti for, at vores produkter hver gang er fremstillet akkurat sådan, som lægerne ønsker det. Det gælder også for kapslerne og dråberne med cannabis. De er ens og indeholder præcis samme styrke fra gang til gang,« siger Kristian Østergaard Nielsen.

For 40-50 år siden var magistrel fremstilling almindelig på de fleste apoteker, fortæller han.

»Dengang gik den farmaceutiske ekspertise i høj grad ud på selv at kunne fremstille lægemidler. Det er blevet ændret drastisk siden,« bemærker han.

I dag er der således kun to steder i Danmark med magistrel produktion. Ud over Glostrup foregår det også på Skanderborg Apotek, som dog ikke fremstiller cannabiskapsler.

De magistrelt fremstillede lægemidler kan være billigere end tilsvarende produkter fra de etablerede medicinale virksomheder. Glostrup Apotek forlanger således 2.100 kroner for 60 Dronabinolkapsler, eller knap to tredjedele af, hvad den amerikanske producent af lignende Marinol-tabletter forlanger.

Sammenlignet med mange andre smertelindrende lægemidler ligger cannabiskapslerne trods alt i den dyre ende, så det vil ofte være et sidste valg, som lægen foretager, hvis andre og billigere midler ikke giver den enkelte patient den ønskede lindring. Og det vil ske på lægens ansvar.

Råvarerne, som altså er ren og ufortyndet THC, får Glostrup Apotek fra en producent i Tyskland, forklarer produktionschef Lone Astrup.

Hun viser rundt i lokalerne, hvor alle medarbejdere skal anvende hårnet, hvid kittel og overtræk på fodtøjet. De fleste af medarbejderne er uddannet som farmakonomer, og hver dag fremstiller de lægemidler helt fra bunden, ofte i ret små portioner bestemt for en enkelt patient. En produktion, som kan tage to-tre dage i Glostrup at få færdig, ville være overstået på en time eller to hos de store medicinalvirksomheder, siger Lone Astrup.

I et lagerrum står der stablet spandevis af råmaterialer med lange kemiske navne fra blandt andet Kina, Schweiz eller Tyskland, men cannabissen kommer ikke i så store emballager. Den kommer heller ikke som tørrede blomsterdele fra hampeplanter, men derimod som en klar væske i små engangssprøjter, der hver indeholder 250 milligram.

Der er meget bestemte krav om blandt andet renhed og id-tests, og medarbejderne kontrollerer hver enkelt sprøjte for at være sikre på, at råvaren lever op til de specificerede krav.

Lone Astrup fortæller, at fordi råvaren i engangssprøjterne er sej og klistret som harpiks, har medarbejderne i Glostrup brugt mange, mange arbejdstimer på at finde frem til den korrekte måde at opvarme THC’en, så den overhovedet har været til at få ud af sprøjterne.

»Samtidig må stoffet ikke blive for varm, for så mister den nogle af sine egenskaber,« supplerer Kristian Østergaard Nielsen og fortæller, at selv om farmakologerne nu har fundet en måde at gøre det på, er der stadig tale om en kompliceret proces: THC’en fortyndes og smeltes ved en bestemt temperatur ned i såkaldt hårdfedt, hvorefter massen efter et bestemt tidsrum bid for bid bliver afmålt ned i små kapsler på en lille maskine, som automatisk lukker kapslerne.

For hvert enkelt skridt i fremstillingen bliver styrke og renhed kontrolleret og efterkontrolleret ud fra devisen, at fire øjne ser bedre end to, forklarer Lone Astrup.

Apoteket kan fremstille såvel kapsler som orale dråber med præcis den koncentration af THC, som lægen ønsker for den enkelte patient. Ligeledes kan THC’en også mikses med CBD, som er et ikke-euforiserende aktivstof fra hampeplanten.

»Og så bruger vi selvfølgelig altid særlige børnesikrede låg,« smiler Kristian Østergaard Nielsen.

 

 

 

 

Vigtig læsning:
“New Public Management blev listet ind ad døren på det administrative niveau som et politisk neutralt effektiviseringsværktøj. Men realiteten er, at det er et markant samfundstransformerende tiltag med mange sociale og menneskelige konsekvenser.”

En trojansk hest i sundhedssektoren
New Public Management er dehumaniserende. For når tal og golde termer erstatter ord om mennesker, forsvinder de etiske håndbremser, som lægen, hjemmehjælperen eller sygeplejersken pr. instinkt er udstyret med, siger professor Steen Wackerhausen

Når man erstatter ord som ’rask’ med ’udskrivelse’ fjerner man menneskeligheden fra den offentlige sektor, mener professor Steen Wackerhausen.
Hans Christian Jacobsen
11. september 2015Kommentarer (47)
DEL
TWEET
EMAIL
Fra sundhedsvæsenet til ældreplejen er velfærdsstaten pakket med domæner, hvor mennesker er centrum for den ydelse, der leveres. Men ofte handler de centrale mål og kriterier for succes ikke længere om patienterne i psykiatrien eller de syge på hospitalerne. Her er de levendes liv skrevet om til tal, grafer og output. DJØF’erne er godt i gang med at skrælle menneskeligheden af menneskefagene, mener professor Steen Wackerhausen, som blandt andet støtter sig til sin forskning i hjernevidenskabens resultater om sammenhænge mellem sprog og handlinger.

I et stort, humanistisk forskningsprojekt er han med til at kortlægge, hvordan New Public Management har en mængde skjulte virkninger, der bl.a. forandrer sproget, fagligheden og blikket på det enkelte menneske i den offentlige sektor.

– Hvorfor har samfundet brug for en humanistisk kritik af New Public Management?

»New Public Management har mange virkninger ud over de tilsigtede, altså effektiviseringer og besparelser. Det er bivirkninger, som spreder sig ud over det humanistiske landskab, og jeg er bange for, at vi er godt i gang med at skabe en koldhed i systemet, så professioner ender med at arbejde imod og ikke med deres eget etos og det formål, de er sat i verden for at opfylde.«

– Hvad er det for bivirkninger, der forandrer fagligheden så markant?

»Først må jeg definere, hvordan jeg forstår begrebet New Public Management. Det gør jeg bredt som en paraplybetegnelse for forskellige, men beslægtede bestræbelser på at effektivisere og rationalisere den offentlige sektor gennem inspiration fra markedstænkning.«

»Min forskning ser blandt andet på, hvad der sker med sproget, når New Public Management rykker ind. Jeg hører det fra masser af fagpersoner f.eks. på hospitalerne. De siger, der i stigende grad tales i et økonomisk sprog, når hospitalsledelsen og sundhedspersonalet træffer beslutninger og taler om patienten. Mennesket er blevet marginaliseret.«

Management og blå blink
– Hvordan har sproget forandret sig?

»Et økonomisk, markedstænkende sprog har kolonialiseret flere og flere områder af f.eks. social- og sundhedsområ dets institutioner og tilhørende professioner. Humansproget er under pres. Dvs. det sprog, som f.eks. en patient udtrykker sig i, når han møder sundhedsvæsenet.«

»Patienten bruger ord som sorg, omsorg, lidelse, glæde, taknemmelighed, ansvar, håb, fortvivlelse – den slags udtryk, der refererer til helt centrale dele af livet for almindelige mennesker. Humansproget udtrykker det konkrete, levede liv. Men det presses af et sprog, der kommer fra New Public Management, og som tager forrang, fordi f.eks. en læge og hans arbejde bliver målt ud fra tal om effektiviseringer og andre kriterier i managementsprog. Når humansproget udraderes, får patienten som menneske klart en mindre rolle i systemet.«

– Hvad er det for ord, der har magt til at fjerne menneskeligheden fra systemet?

»Tag mit eget område, universitetet. Undervisningsområdet bliver målt og kvalitetsevalueret i beståede årsværk, gennemførelsesprocent, gennemførelsestid osv. Den studerende er forsvundet ud af regnskabet! På hospitalerne har det økonomiske oversprog erstattet ord som ’rask’ og ’helbredt’ med udtrykket ’udskrivelse’. På et hospital i Norge fandt en af mine ph.d.-studerende ordet ’biomassen’ som betegnelse for personalet og patienterne.«

»Samme studerende fandt også et eksempel, hvor døende patienter mod deres vilje blev udskrevet fra intensiv afdeling. Det var lige før nytår, og årsagen var, at hospitalet skulle nå at opfylde en kvote om udskrivelser. De døende blev indlogeret på et plejehjem, hvor en særlig afdeling var oprettet til dem. Men plejehjemmet stod selvfølgelig ikke mål med hospitalets intensivafdeling. Flere patienter returnerede dagen efter til hospitalet i ambulance med blå blink. I økonomisprogets logik var det OK, for nu kunne patienterne tælle som nyindlæggelser og tælle nok en gang i produktivitetsopgørelsen. Men det er jo forfærdeligt, at en døende skal skifte miljø i sin dødsproces og endda ende med at suse retur med blå blink. Men på den måde kan en handling være en succes i New Public Management-sproget, hvor den samme handling ville fremstå klart umenneskelig, hvis den blev beskrevet i humansproget.«

Etisk instinkt
– Men det er jo bare ord?

»Ord har en markant betydning. Humansproget er afgørende for, hvordan vi opfatter vores arbejde og medmennesker, for det påvirker vores følelser og evne til empati og dermed den måde, vi handler på.«

– Er det ikke lidt højtravende?

»Det vil nogen mene. Men forskningen er meget håndfast blandt andet i forhold til det, man kalder spejlneuroner, det vil sige de hjerneceller, der giver os evnen til at sætte os i andres sted. Meget nyere hjerneforskning viser, at ord kan aktivere eller lukke ned for empati. Hvis empatien lukkes ned, er dine handlinger ikke styret på samme måde i forhold til mennesket foran dig. Du mister dit moralske kompas.«

»Du kan se i en hjernescanner, hvordan en positiv eller negativ beskrivelse af et andet mennesker henholdsvis kan lukke op og ned for bestemte typer af neural aktivitet i de områder, der har at gøre med emotion og empati. Sprog har altså meget store konsekvenser for vores følelser, handlinger og etiske instinkt.«

– Hvor har vi set konsekvenserne af et koldt sprog?

»Vi ved fra krigspropaganda og folkemord, hvordan sproget får en dehumaniserende karakter som en form for opvarmning til det, der skal ske. Du kan ikke få et normalt, almindeligt menneske til at slå et andet normalt og almindeligt menneske ihjel. Gennem evolutionen har mennesket en indbygget håndbremse, der forhindrer det. Tricket er at fratage den anden dennes medmenneskelighed. På den måde bliver bødlen i stand til at overskride sine normale grænser, og det sker i høj grad gennem sproget.«

Ord og mord
»Et eksempel er nazisten Otto Adolf Eichmann, som var en af de store organisatorer bag holocaust. Men Eichmann var ikke et følelseskoldt, psykopatisk monster. Han udviste følelsesmæssig normalitet i sit nære liv, han drog omsorg for sine børn og tog sig af sine venner. Han var også en pligtopfyldende, stivnakket bureaukrat, som satte en ære i at få ting på plads. Han brugte aldrig ord som ’drab’, ’mord’ og ’afbrænding’, mens han organiserede holocaust. Han omtalte jøderne som ’kargo’ (fragt red.) og talte om at ’flytte kargo’ og ’destruere defekt kargo’.«

– Avler New Public Management forbrydere?

»New Public Management har ingen onde intentioner, tværtimod. Men min pointe er, at man kan skabe en dehumanisering uden at have det som mål og uden at vide det. New Public Management er ikke udtryk for en aktiv og bevidst dehumanisering lige som nazisternes brug af ord som ’fragt’, ’kakerlakker’, ’rotter’ for ’jøder’. Men det fører til en snigende dehumanisering, når man gradvist fjerner humansproget fra en lang række beslutningsprocesser og professioner – og dermed reducerer de etiske håndbremser, som lægen, hjemmehjælperen eller sygeplejersken pr. instinkt er udstyret med.«

– Hvor ser vi for eksempel bivirkningerne i dag?

»Tag f.eks. sygeplejerskerne. Omsorg for andre er selve fagets eksistensberettigelse. Men professionen ændres, når mål for succes ikke længere er det nære og menneskelige. Så opstår i stedet omsorgssvigt i større eller mindre grad. Hverdagsagtige eksempler er, når blomsterne rådner i vinduerne i hjemmeplejen; at der ikke bliver luftet ordentligt ud; at handicappede ældre må sidde med fyldt ble i timevis; at du ikke har et ekstra minut til et menneske, der har brug for netop dét. Og hvis du alligevel bruger tid på opgaver, som ikke er fastsat i regler og skemaer, så udfører du usynligt arbejde og er ineffektiv. Selv om du gør det moralsk og menneskeligt rigtige.«

Sprog øger menneskeligheden
– Handler det ikke bare om, at medarbejdere i den offentlige sektor er presset på tid?

»Det handler også om tid. Effektivisering handler om mindre tid til opgaver. Men når der hverken er tid nok, og der heller ikke måles på disse menneskenære parametre, så ændrer praksis sig. Med praksis forandres selve professionens kerne og etos. New Public Management er en trojansk hest i sundhedssektoren.«

– Hvordan bevarer professionerne menneskeligheden i et system, der har brug for effektiviseringer?

»Det afgørende er, at humansproget fortsat er til stede i de beslutninger, der træffes. Jeg mener, vi kan øge menneskeligheden, alene ved at vi taler om mennesker og deres liv i det sprog, som vedrører livet. Jeg mener desuden, at der skal gives mere beslutningskraft tilbage til de mennesker, der har fagligheden og patienten inden for sit felt. Mindre centralisering vil også føre til mere arbejdsglæde og velvillighed.«

»Jeg er med på, at hele statsbudgettet kunne fyres af på sundhedsområdet, og det kan vi ikke. Men vi må tale om og træffe vore prioriteringer i et sprog, der vedrører det virkelige liv og synliggør de menneskelige konsekvenser.«

– Er New Public Management alligevel ikke ved at være yt igen som ledelsesstrategi?

»Jeg ved godt, at nogen vil sige, at New Public Management er et overstået kapitel. Men det lever videre under gamle såvel som nye betegnelser og er legemliggjort i en allerede veletableret administrativ og beslutningsmæssig praksis.«

»New Public Management blev listet ind ad døren på det administrative niveau som et politisk neutralt effektiviseringsværktøj. Men realiteten er, at det er et markant samfundstransformerende tiltag med mange sociale og menneskelige konsekvenser.«

NEW PUBLIC MANAGEMENTSUNDHEDSSEKTORENSTEEN WACKERHAUSEN

 

Sig Goddag til Fremtidens SpindoktoraKomedianere ; ))), O Ja de BRAVE DANSINIANERE ; ))) !!!

Er det Sundhed at spise Kebab ; ))) ?
Er det Sundhed at servere Lagsagne til Børnene ; )))? Er Hot Dog Sundt : )))? Er rødt BLOD Sundt ; )))? ; )))? ; )))?
Hvad vi spiser er Vi : )))?

Muhahahaha a la Mick Øgendahl ; )))

Mick Øgendahl og Sundheds Organisationen ; ))) ; ))) :

http://youtu.be/Is7MTr-n0Yo

Hvor godt er det at drikke alkohol, når det både slår hjerne celler ihjeld og når risikoen for at blive afhængig af alkohol er stor : )))? Sandelig siger Jeg Jer ; Der findes receptorer i hele din krop som står parate til at modtage hash planten som hverken skaber afhængighed eller slår hjernecellerne i hjeld. Vil du en større bevidsthed eller vil du flygte fra alt med en flaske alhohol ved hånden : )))?
How good is it to drink alcohol when both kills brain cells ihjeld and when the risk of becoming dependent on alcohol are great:)))? Verily I say unto you; There are receptors in your body which is ready to receive cannabis plant which neither causes addiction or kills brain cells in hjeld. Are you a greater awareness or want to escape from everything with a bottle alhohol at hand:)))?

Comment bien est à boire de l’alcool lorsque les deux tue les cellules du cerveau ihjeld et quand le risque de devenir dépendant de l’alcool sont super :)))? En vérité, je vous le dis; Il existe des récepteurs dans votre corps qui est prête à recevoir la plante de cannabis qui ne provoque la dépendance ou tue les cellules du cerveau dans hjeld. Êtes-vous une plus grande prise de conscience ou si vous voulez échapper à tout avec un alhohol de bouteille à la main :)))?

image

 

https://www.facebook.com/mickogendahl/videos/10153854957643680/

 

image

Hospitals Gudinden

var den første til at kaste

sig over slik herlighederne ; )))… Håret

er 100 procent ægte klovne hår købt og betalt.

Læberne er Renhedens Farve ; Rød

Kropsholdning en anelse sammenfaldende???

De mandige

øjenvipper

ravne

farvede

 

 

 

 

igen og igen

og den hvide creme

er sgu ikke jævn. Så

pillende mig ikke Gud hjælpende mig

om der så ikke titter små hudflader

frem hist og pist?

Paragraf –

Uorden i slaveservice?

For pokker da? Manden arbejder

hårdt for verdens freden med sit

ansigt?

Hvorfor

ansættes

der så ikke

en make Up artist

til at hjælpe ham med

at blive shinet endnu videre op,

således at den hvide farve er jævn og

uden hudfarverne huller hist og pist ; )?

image

Ekspert i Samfunds Problemer. Kan kontaktes på følgende nummer eller på nedenstående adresse ; ) :

 

Kim Lund

81220903

Ringer Gården Nr. 11

Hospitals Klovnen har fået udgang

Jeg er her stadig Frihedsberøvet.

Diagnose ??? Du udstråler al for megen Kærlighed til Folket med dit udseendes ærlighed. !!!

Paragraf- F Omgående / Hjem sammen make Up artist. Promte : )!!!
Sendt fra min iPhone
7FBB2F29-B7CE-42D7-AB54-EB9AF8A6C22D

944BACA2-2151-4E2E-B369-44C3997D5EDF

https://www.facebook.com/mickogendahl/videos/10153854957643680/

 

Pernille Rosendahl i tårer Efter Afsløringen

Af Ida Larsson Publiceret Søndag, 17 April, 2016
banner
I et nyligt interview med, afslørede Pernille Rosendahl hendes hemmelighed der får omkring 5 kg til at forsvinde omk ugen, og det uden kost eller motion!

Da Ekstrabladet spurgte indtil Pernilles bemærkelsesværdige vægttab chokerede hun publikum. Man havde tidligere troet at resultaterne var kommet af at have været med i Weight Watchers, men Pernille sagde at hendes utrolige forvandling havde været grundet indtagelsen af mærkelige og eksotiske frugter. På hendes blog hedder hun, “Jeg kunne ikke fatte hvor nemt det var. Jeg havde ikke ændret min kost eller min daglige rutiner, men fedtet smeltede af mig som smør. Jeg elsker det her! Endelig noget der bare virker.”

Pernille Rosendahl er ikke den eneste berømthed der har hoppet på dette fedtforbrændings-vidunder. Jennifer Lawrence, Jennifer Lopez, Christina Aguilera er alle rapporteret at have mistet en betydelig mængde kropsfedt med netop disse 2 kost rensere. Kombineret anvendelse af begge produkter har klinisk vist sig at smelte væk ca 5 kg hver uge. Og bedst af alt, det er helt overkommelig! Vi ligesom du sikkert var meget skeptisk, det lyder for godt til at være sandt.
Emma siger:. “Jeg har faktisk altid haft en vægt problem Uanset om det pågældende tælle kalorier, skal du følge de nyeste trends, at have en personlig træner eller endda starte på Bikram yoga – så intet arbejdede Nogle gange mistede jeg et par kilo. jeg gik op igen – og mere -. inden for et par uger Disse strenge diæter førte bare, at jeg fik mindre energi, følte magtesløs, var i dårligt humør og endelig mistede gnist i alt selv mit sexliv var ikke-eksisterende”

Her er de de 2 produkter, som Caroline Fleming siger var afgørende i at hjælpe sine tabe 17!! kg på 4 uger…
Tips til Vores læsere:Tips til Vores læsere: Rul ned i bunden af skærmen for vores eksklusive tilbud. Promoen slutter 20 April.
Jennifer Hudson hævder at Green Coffe och Cleanse var de vigtigste faktorer i at tabe de 10 kg på 4 uger.

Du har måske hørt om de enormt populære Green Coffee i nyhederna. Det er en helt økologisk græskar-formet frugt fra Indonesien, og det er blevet videnskabeligt bevist, at den fjerner fedt fra din krop. Undersøgelser fra det kendte sundhed forskningsinstitut Queens University i Canada har Green Coffee viste sig at antænde dit stofskifte og dermed forøge fedtforbrænding kapaciteten med omkring 300%, når de tages regelmæssigt. Dog skal det siges at et af problemerne her er, at meget få “Garcinia Cambogia” produkter derude er rene. De fleste svinger mellem renhedsniveauer på 60-70% – men det var indtil vi løb ind i produktet Green Coffee Green Coffee hævdede de leverede 95% Garcinia ekstrakt til din krop, så vores interesse blev selvfølgelig vækket.

Efter yderligere forskning, fandt vi ud af at de fleste af de succeshistorier der var tale om, kombiner Green Coffee med en rensende produkt kaldet Cleanse for at opnå maksimal vægttab. Ikke alene er potentialet at markant trimme taljemålet, det ser også ud til naturligt støtte god fordøjelse og regulere blodsukkeret. Ideen bag er at kombinere produkterne, hvor Green Coffee uSlim fremmer vægttab og øger energi, så hjælper Cleanse med at befri din krop for toksiner og giver din krop tid til at arbejde og forbrænde kalorier mere effektivt.
Med så mange berømtheder der har oplevet succes med Pure Garcinia Cambogia 60 og Cleanse, ønskede vi at kontrollere om det virkelig virkede. Efter en hurtig kontorundersøgelse valgte vi vores chefredaktør Brenda, der forsøgte at slippe vægt hurtigt for hendes kommende bryllup i 7 uger. Her er hendes beretning om at bruge begge produkter i 4 uger.

Saras oplevelser med Green Coffee & Cleanse:
For at prøve Green Coffee og Cleanse kost bestilte jeg to produkter online. Selvom der er mange Green Coffe produkter til rådighed, jeg valgte Green Coffe på det grundlag, at det var blevet klinisk testet og godkendt på BNI Labs i Austin, Texas – en organisation kendt for deres strenge retningslinjer for vægttabsprodukter.

En gratis flaske Green Coffee blev leveret efter et par dage og gebyret var kun $ 2,95. som var en fed bonus. Efter at have sat mig ind i Pure Garcinia Cambogia 60 fandt jeg ud af at det var en af de mest koncentrerede og reneste vægttabprodukter på markedet.

Baseret på mine egne resultater, har Green Coffee bevist følgende:

Fremme 300% mere Vægttab end ændring af Kost eller Motionsvaner
Ekstra energi
Reducere Stress
Øget Metabolisme
Tilsvarende har Cleanse klinisk bevist følgende:

Hjælper med at fjerne Toksiner der har bygget sig op over årene.
Nedbryder skadelige parasitter i din fordøjelsessystem
Fjerner unødig fedt fra det indre af maven
Reducerer udslip af af gasser, og hjælper mod oppustethed
En ekstra bonus med Green Coffee og Cleanse, var at begge produkter bakkes op af en 100% tilfredshedsgaranti, ellers fik man pengene retur.
Berømtheder har alle berettet om Green Coffee og Cleanse, og at det er hemmeligheden bag deres vægttab og figur.
Saras 4 uge Vægttab Resultater:

“Hvordan gjorde jeg det?”
Både Green Coffee og Cleanse ankom inden 4 dage efter jeg havde afgivet ordren.

1. Tag en Green Coffee pille om dagen (om morgenen)

2. Tag en Cleanse pille om dagen (om aftenen)

1 Uge:
Efter en uge på diæt med begge produkter, var jeg dybt overrasket over de dramatiske resultater. Mit energiniveau var oppe, og jeg var ikke engang sulten. En bivirkning af Green Coffee og Cleanse kost er at de også fjerner appetit.

Jeg havde det fantastisk.

Bedst af alt var at jeg ikke havde behøvet at ændre på mine daglige rutiner. På dag 7, gik jeg på badevægten og kunne ikke tro mine egne øjne. Jeg havde tabt mig 2,5 kg. Men jeg var stadig ikke overbevist, da man som tommelfingerregel siger at du mister en masse vand vægt i starten af enhver slankekur. Jeg ville vente og se resultaterne i de kommende uger. Men det gik så absolut den rette vej! Jeg vejede nu under 65 kg.

2 Uge:
Efter to ugers brug af begge kosttilskud, hvor jeg startede ugen ud med endnu mere energi, og faktisk sover mere trygt end før, havde jeg ikke længere været vågen i løbet af natten eller vendt og drejet mig, fordi min krop var faktisk i stand til at slappe af. Plus jeg stadig har formået at tabe mig yderligere 5 kg.

Jeg må indrømme, at jeg er begyndt at tro på denne kur.

3 Uge:
Efter 3 uger var alt min tvivl og skepsis forsvundet! Jeg er nede 2 kjole størrelser efter at have tabt yderligere 3 kg, og jeg har stadig et ton af energi. Ganske ofte, omkring den tredje uge af andre kostvaner, har du en tendens til at løbe tør for energi. Men med Green Coffee og Cleanse kost er mit energiniveau ikke dykket på noget tidspunkt, i stedet er det forblevet stabilt i løbet af dagen. Jeg behøver heller ikke længere tage mig en “morfar” klokken 3 om eftermiddagn!

4 Uge:
Mine endelige resultater efter 4 uger var chokerende. Jeg havde mistet utrolige 16,5 kg siden jeg havde startet på Green Coffee og Cleanse kost! Havde næsten lyst til at sparke mig selv over jeg ikke havde meldt mig som forsøgskanin da produkterne første gang kom ud. Ved Brug af Pure Garcinia Cambogia 60 og Cleanse i uge 4, mistede jeg yderligere 6,5 kg, og resultaterne har bare været konsistente! Jeg vil helt sikkert fortsætte med at tage begge produkter .

Jeg kunne ikke havde været mere tilfreds med resultaterne. Denne diæt har ændret min krop og mit liv!

Vil det virke for dig?
Afslutningsvis, hvis du er lidt tvivlsomt om virkningerne af denne kost, er du nødt til at prøve det selv; fra vores egen test, resultaterne er reelle. Vi havde vores tvivl i første omgang, men vi blev hurtigt ændret fra tvivlere til troende. Efter at have foretaget vores egen undersøgelse, er vi glade for at se at det virkelig virker.

Husk, at du skal bruge både Green Coffee og Cleanse i kombination for de bedste resultater.

Update: Kun 6 gratis prøve Promotion tilbage. Slutter slutter 20 April.

STEG 1 – OBSERVERA: ERBJUDANDET GÅR UT DEN: 20 APRIL

032
Prøv GRATIS og begynde at få slippe af fedt i dag!

BEGYND NU
STEG 2 – OBSERVERA: ERBJUDANDET GÅR UT DEN: 20 APRIL

032
Prøv GRATIS og begynde at få slippe af fedt i dag!

BEGYND NU

SENASTE FACEBOOK-KOMMENTARERNA
photo
Vanessa Åberg
Jeg mistede ikke 1 kg om dagen, men jeg formåede at tabe 6 kg i 13 dage. Jeg kan tydeligt se, at min mave er blevet meget strammere, og jeg har ikke modtaget nogen ubehagelige bivirkninger. Jeg føler faktisk temmelig god.
Gilla Svara 275 12 minuter sedan
photo
Annika Lundström
Det er flot, at nu kan du prøve det gratis. Min søster fortalte mig, at hun brugt produktet et par gange før, men hun købte det for omkring 200 € jeg tror. Haha, og nu har jeg bare brug for at betale for shipping. Awesome!
Gilla Svara 6 13 minuter sedan
photo
Fannie Sandberg
Tak for tippet, vil jeg bestille test produkter direkte! Hvor lang tid tager det, før jeg får pillerne?
Gilla Svara 19 46 minuter sedan
photo
Thilda Jonsson
Fannie, jeg fik dem inden for 3 dage. Jeg tror den officielle version er, at du er garanteret at få dem på én dag, men du normalt få dem meget hurtigere. Min ven fik dem efter den første dag!/p>
Gilla Svara 8 1 timme sedan
photo
Ronja Danielsson
Både jeg og mine venner bruger det. Det er så let at gøre, og du bare fortsætte med at spise den mad, du kan lide. Elsker det. Tror ikke jeg nogensinde vil være i stand til at undvære.
Gilla Svara 52 1 timme sedan
photo
Liv Ekström
Jeg kan ærligt sige, at dette vægttab metode, fuldstændig ændret mit liv. Jeg var meget overvægtig – næsten fedme – og tabte mere end 34 kg på grund af den grønne kaffe Pure Cleanse et. Samtidig er jeg helt sund og elsker at arbejde ud og gøre alle mulige ting. Mit sexliv er forbedret, og min selvtillid er højere end nogensinde. Ting går endnu bedre på jobbet. Jeg mener seriøst, jeg opfordre dig til at prøve det, selvom du ikke er helt overbevist endnu. Du vil blive overrasket, når du ser din før og efter resultater!

 

” Og sneen lagde sig på husenes tage på den sjette dag……. Hvor er du nu? Du skovler sneen væk og danner en Sti. Hen til Mekka Huset – Bakkevej – 28 – Befri dig selv……” ( Citat; Shirins Kolibri Orakel ) –  Jeg Ønsker Jer Alt Godt og jeg håber på at I også finder frem til at læse Shirins Kolibri Orakel, som  er noget du / I kan sidde og hygge læse lidt hver dag ; )). Skriv Shirins Kolibri Orakel i søgefeltet og klik dig ind i Oraklets vidensbank.

 

Først bør i love at læse denne fine Status fra Vores Alle Sammens Mirakel Kvinde ; Forfattet af MARIANNE LANE

Den sekstende dags kanalisering fra de ydre kanter af universet – jeg har ikke kunnet forudsige de andre dages indhold, men jeg er faktisk lidt forbløffet over indholdet i dag <3

Kanalisering fra de ydre kanter af universet 13.1.2016

Vi er klar til at hjælpe mennesket på plads i forhold til at kunne fordele og uddelegere ansvaret imellem jer. Som det er nu, lader I evner og fornuft ligge på et meget lille sted, og fordeler i stedet efter hvem der kom først, er størst eller har de bedste forbindelser.

I skal fordele ansvaret efter evner, og evnerne skal vurderes. De skal vurderes ud fra effekt og resultater. Ikke ud fra hvor godt det lyder, når der bliver talt om det, eller hvor mange tal, der kan stilles op på en række.

Mennesket er faret vild i sin egen forståelse og sin egen forstand. Helt almindelig fornuft og selvsyn tæller ikke mere i forhold til taler og tal. Når I farer vild på den måde forsvinder fornuften ud af alting.

Det gælder både jeres dybe forståelse for sammensætning af kost, virkelighedens opfattelse af vigtigheden af forskellige produkter og jeres holdninger til, hvad I i jeres fællesskab skal bruge jeres økonomiske og økologiske reserver til. Det gælder jeres holdning til jeres lederes ansvarlighed og gerninger i forhold til konflikter, udvikling og sikring af menneskets overlevelse på jorden.

I jeres del af verden er der en mulighed for at kunne vælge, hvilke mennesker, der skal lede jeres land. Men de ledere som findes og kan vælges er alle uddannet til at lægge røgslør ud over virkeligheden. Ud fra en indstilling til at mennesker generelt ikke kan tage vare på sig selv eller være ansvarlige.

Denne indstilling er nedbrydende for demokratiet. Da jeres område af verden er det sted, hvor demokratiet har de bedste vilkår, ser det derfor ikke godt ud for demokratiet. Med mindre I er klar til at ændre på dette. I ændrer på dette ved at begynde at se på effekten af gerningerne og ikke hvordan de beskrives eller måles.

Når I ser på effekten af gerningerne, så skal I lede i jer selv efter den effekt, som I ønsker. Når I har fundet den effekt som I ønsker, så ved I også, hvad I skal lede efter og lytte efter hos den leder, som I har brug for. For i virkeligheden, så kan det ikke undgås, at de fortæller jer det. Det ligger bare mellem linjerne, tallene og der røgslør som lægges ud, for at sikre, at I ikke får de rette grundlag for at kunne tage beslutningerne.

Der er mange mennesker, som vil det gode og som har evnerne og hjertet til at gøre en forskel, men jeres system er blevet korrumperet. Af jeres eget begær og jeres eget ønske om sensationer og underholdning. Det er tiden, hvor mennesket vågner op til ansvarlighed og åbne øjne. Brug det også til at finde de rette ledere til jeres verden.

Når du inde i dig selv skal finde frem til, hvilke gerninger, som du vil have løst i din verden. Så er det vigtigt, at du både kigger i dig selv og din omverden på både den korte og den lange bane. Der er mange løsninger, som virker rigtig på den korte bane, men som ikke virker effektivt, eller måske endda giver det direkte modsatte end det du ønsker dig på den lange bane.

Brug meget af din bevidsthed i kortere tid og derefter lidt af din bevidsthed i næsten al din tid til hele tiden at forholde dig til din omverden og dens ledere. Så tager du din del af lederskabet i demokratiet.

Hvis du i stedet sidder og tænker og bliver irriteret og forstummet over det som sker og det som du oplever både nært og fjernt, men ikke gør noget konkret ved din stillingtagen og din mulighed for at vælge, så tager du ikke din del af ansvaret. Din del af lederskabet.

Eller hvis du viser på mange måder, at du er utilfreds med det som foregår, men ikke tager stilling i dig selv i forhold til hvordan du selv ønsker det skal være, så tager du ikke din del af ansvaret, så tager du ikke lederskabet.

Det er nødvendigt at I som foregangsmænd og kvinder, i den frie del af verden, begynder at tage lederskabet i jeres demokratiske muligheder. For kun derved kan I vise resten af verden. At det i sandhed er den rette måde at bygge et fællesskab med ledere op.

En måde som har arnested i jeres del af verden, og som i med rette kan være stolte af. Ret det op og lad det stråle og vise alle, med sin effektivitet og sin styrke, at det er denne måde, mennesket skal fungere i sit samfund nu og i fremtiden.

Shirins Kolibri ; Vis Mig Hvor Pengene Er Og Jeg Vil Hvirle Dem Om I EN SANDSTORM og i vil

Shirins Kolibri ; forbløffet spørge, hvor kom stormen fra ; ))?

Shirins Kolibri ; Det rødglødende i cigarettens TOP minder mig om min Moders Hjerte ; ))

Shirins Kolibri ; Hun Forband OGSÅ ALTING ; ))

Shirins Kolibri ; Godt Jeg Slap FRi ?

Shirins Kolibri ; Af Hendes Evindelige Hjertebanken ?

Shirins Kolibri ;  Hvorfor tælle stjerner på himmelen når man kan tælle prikker på disco kuglen : ), der drejer sig rundt om sig selv : )…..

 

 


Hash bliver stueren super medicin;

Debatten er til tider heftig, når det drejer sig om fri hash, hampedyrkning og cannabis som medicin. Med et dårligt image som forbudt narkotika, virker al tale om medicinsk brug for nogle, blot som et forsøg på at “lovliggøre” et unødvendigt rusmiddel. Men sagen er tilsyneladende ikke så ligefrem, der var angiveligt en skjult dagsorden i forbuddet. For øjeblikket pibler forskernes positive studier frem, og nærmest klassificerer cannabisplanten som et naturmedicinsk vidundermiddel.
Her dyrkes et medicinsk vidundermiddel hos medicinalvirksomheden Bayer, det cannabis-baserede Sativex, en canabinoid medicin der anvendes til lindring af multiple sklerose.
Tvivlsomt grundlag for cannabis’ dårlige image
Det ulovlige rusmiddel alkohol destrueres under spiritus-forbuddet i USA.

At hash i det hele taget blev ulovligt og udråbt som narkotika, synes i sig selv at været en lidt speget sag. Cannabis var indtil begyndelsen af 1900-tallet et almindelig medikament i de fleste hjems medicinskab. I 1920 indførtes et omfattende spiritusforbud i USA. Formålet var at opnå alkohol-afholdenhed ad juridisk vej, hvor man med en tillægsartikel til forfatningen forbød fremstilling, transport og salg af alkoholiske drikke. En af forbuddets bagmænd var efter sigende, Harry J Anslinger, kommissær i Bureau of Prohibition, den særlige myndighed der forestod forbuddets håndhævelse, som det ofte ses på gamle fotos, hvor spiritustønder bankes op og indholdet hældes i kloakken. Det er fra den tid vi kender gangster-fortællingerne om Al Capone, “Hollænder” Schultz, og alle de andre, der tjente tykt på ulovligt spiritussalg. Da forbuddet blev ophævet i 1930, blev Anslinger den første kommissær i det nyetablerede Federal Bureau of Narcotics – en ny enhed, som det siges han fik oprettet for, at styrken af medarbejdere fra forbudstidens bureau ikke blev overflødige.
Også uden for USA havde cannabis en plads i medicinskabet – her en svensk reklame, angiveligt fra slutningen af 1800-tallet.

Restriktioner for cannabis som et lægemiddel før 1940 – ofte benævnt “Indisk hamp” i den tids dokumenter – begyndte med lokale love i New York helt tilbage i 1860, og blev efterfulgt af mange andre stater mellem 1910 og 1920, uden større offentlig opmærksomhed. Bekymring om marihuana var primært relateret til frygt for, at hash eller marihuana brug ville sprede sig, som en erstatning for opium. I 1925 støttede USA i den internationale Opium-konvention, at indisk hamp – altså cannabis – måtte bruges som et lægemiddel. Da Anslingers nye bureau opstod, modtog han – efter sin egen opfattelse –

rapporter om foruroligende stigning af marihuana rygning, som fortsatte med at eskalere. Tidligere havde rygning af marihuana været relativt begrænset til de sydvestlige stater, især langs den mexicanske grænse. Anslingers bureau affyrede en to trins raket hvoraf det første trin bestod af forslag til Kongressen for udarbejdelse af en ny lov, det andet af en massiv kampagne mod hash i radio og større medier.
Gennem massemedierne fremdrev Anslinger en anti-marihuana stemning fra statsligt niveau til en national bevægelse, ofte med skæmme-eksempler, grænsende til racisme, der mindende om sammendrag fra politirapporter:

Farvede studerende på Minnesota Universitetet festede med hvide kvindelige studerende, ryger marihuana, og får deres sympati med historier om racistisk forfølgelse. Resultat: graviditet.
To negre tog en fjorten år gammel pige, og tilbageholdt hende i to dage under indflydelse af hamp. Ved frigivelsen viste det sig, at hun var smittet med syfilis.
En hel familie blev myrdet af en ung narkoman i Florida. Da politiet ankom til hjemmet, fandt de den unge vaklende rundt i et menneske slagteri. Med en økse, havde han dræbt sin far, mor, to brødre og en søster. Han syntes at være omtåget. Han havde ingen erindring om, at have begået adskillige drab. Betjentene kendte ham i forvejen, som en almindelig fornuftig person, nærmest en stille ung mand, men nu var han ynkeligt forrykt. De forsøgte at finde årsagen. Drengen sagde, at han havde været i vane med at ryge noget, som hans unge venner kaldte “muggles”, et barnligt navn for marihuana.

Patent US6630507 fra 2003 (WikiMedia pdf).
Nogle af Anslingers kritikere påstår, at både han og kampagnen mod marihuana havde en skjult dagsorden – firmaet DuPonts petrokemiske interesser. Samen med avisudgiver og politiker, rigmandssønnen William Randolph Hearst, skabtes den meget sensationsprægede anti-marihuana kampagne. Formålet var, at eliminere hamp som en industriel konkurrent. Faktisk anså Anslinger ikke selv marihuana som en alvorlig trussel mod det amerikanske samfund, men i det fjerde år af sin embedsperiode skete der noget. Fra 1934 skulle anti-marihuana-kampagnen alarmere offentligheden, og den blev en del af regeringens bredere indsats for at forbyde alle former for narkotika. En indsats der kom til at strække sig langt uden for de Forenede Stater. Om der var en skjult dagsorden, det må stå hen i det uvisse til konspirationsteoretikernes løsen, men det har i den forbindelse vagt undren, at USA på regeringsniveau senere udtager verdensomspændende patent på udvikling og salg af cannabinoid og cannabidiol baserede lægemidler som antioxidanter og neuromedicin (lidelser i nervesystemet). Da USA drages ind i Anden Verdenskrig i begyndelsen af 1940’erne bliver det ny forbud mod marihuana noget ambivalent, for der er pludselig brug for cannabisplanten – eller rettere hamp – da plantens stærke fibre er en nødvendighed i krigen, for eksempel til stof og som tovværk hos flåden. Mens ulovlige marihuana marker afbrændes, dyrkes planten med myndighedens billigelse på andre.
lykkedes USA at eksportere sit – angiveligt politiske – forbud mod marihuana, til en lang række af verdens lande, pakket sammen med andre bilaterale aftaler om bekæmpelse af narkotika. Hele dette paradoks gennemgås i en DR TV-dokumentar fra 1997, “Kampen for hampen”, der fik følgende foromtale: »Store dele af befolkningen har prøvet at ryge hash, selvom det er forbudt. Men hvorfor er det forbudt? Dette er historien om, hvordan Danmark og den øvrige verden blev ført bag lyset af USA og derfor gik i krig mod en plante. Programmet afslører at hele grundlaget for forbudet er manipuleret, mangelfuldt og misvisende.« (se YouTube video under artiklen.)

Lægeplante siden oldtiden
Spalte 41 i det cirka 3500 år gamle Ebers Papyrus fra Luxor, Egypten, hvor en eliksir af cannabis-olie mod betændelse nævnes.

Cannabis som kulturplante kan spores mindst 10.000 år tilbage, og menes at have bredt sig med forskellige civilisationer fra Kina til Europa, og senere Nordamerika

Plantens afskallede frø, der ligner frø fra andre dyrkede kornarter som hvede og rug, har et højt indhold af protein og de sunde fedtstoffer, som kan dække behovet af essentielle fedtsyrer i kosten. Den ældste historiske dokumentation af medicinsk brug stammer fra oldtidens Egypten. I vinteren 1872 købte en tysk egyptolog, Georg Ebers, en gammel papyrusrulle af en amerikansk farmer i Luxor. Rullen, der kom til at bære hans navn som “Ebers Papyrus”, stammer fra et gravfund ved Theben (Luxor), og er dateret til cirka 1500 før vor tidsregning. Teksten er skrevet med hieratiske tegn, en form for hellig kursivskrift anvendt ved hoffet, og da det endelig lykkedes at oversætte den i 1890, viste det sig at være den ældste komplette bog om medicin – i dag vil vi nok kalde det naturlægemidler. Enkelte af anvisningerne er 3500 år senere, stadig standard behandling. Teksten beskriver blandt andet også en eliksir, “Sum-Sum-et”, der er olie fra cannabisplanten. Egyptologerne mener, at der angiveligt er tale om afskrifter fra lagt tidligere tekster tilbage fra omkring 3400 før vor tidsregning. Behandling med cannabis omtales i adskillige af oldtidens egyptiske lægebøger, blandt andet i Ramessum-samlingen.Den kinesiske kejser Shen-nung – der angiveligt er en mytologisk, nærmere end historisk person – var også var en farmaceut, og han tilskrives en årtusinder gammel bog om behandlingsmetoder, der blandt andet omfatter de medicinske fordele ved cannabis. Shen-nung anbefaler midlet mod mange lidelser, herunder forstoppelse, gigt og åndsfraværelse. Cannabis-planten er en af de 50 fundamentale urter i traditionel kinesisk medicin. Her siges, at alle dele af den kan anvendes: tørrede blomster, frø, olie, blade, stilk, rod og saft. Listen med anvisninger for virkemåder af de enkelte ting fra planten er omfattende, for eksempel kan olien anvendes mod hårtab, svovl forgiftning og tør hals. Vedvarende spisning af frø giver en fast hud og forhindrer alderdom – i dag markedsføres hampefrøolie som et naturprodukt for blandt andet sund hud. Frugtknuder derimod, anses for at være giftige – dog kan de i små doser stimulere nervesystemet – men ved indtagelse af større mængde, vil det medføre hallucinationer og vaklende gang. Den kinesiske læge, Hua Tuo, anvendte stødt cannabis opløst i vin som bedøvelsesmiddel, allerede omkring år 200.
Professor i medicinsk kemi og natur produkter, Raphael Mechoulam.
Uanset hash eller marihuana må have en rus effekt, og uanset hvilken mening man må have om “fri hash” – der er noget varierende videnskabelige studier om, hvorvidt længere tids hashrygning eventuelt kan skade, eller alligevel ikke skade hjernen – så har sortlistning af cannabis-planten utvivlsomt medført, at moderne forskning i medicinske virkninger blev nedprioriteret i en længere årrække. Der blev heldigvis rådet begyndende bod på den manglende forskning i 1964, da den israelske professor i medicinsk kemi og natur produkter, Raphael Mechoulam, fra Hebrew University i Jerusalem, identificerede stoffet THC, tetrahydrocannabinol, i cannabis.

Mod enhver sygdom findes en plante

Mod enhver sygdom findes en plante
Cannabis sativa prøver i laboratoriet hos Bayer Sativex.

Lægekunstens fader, antikkens græske læge Hippokrates, sagde: »Mod enhver sygdom findes en plante.« Der er angiveligt mange planter, videnskaben endnu ikke har fundet og forsket i, men én “super-plante” er – atter – på vej ind på listen. Cannabis forskning typer nemlig på, at plantens flere hundrede indholdsstoffer kan lindre en lang række sygdomme.

Det første egentlige gennembrud kom i 1982, da man fandt to cannabinoid receptorer, CB1 og CB2, i menneskekroppen. De fungerer som signalmodtagere og regulerer kommunikation mellem cellerne. Det viste sig, at THC fra cannabis, tetrahydrocannabinol, efterligner to af kroppen molekyler, anadamid og 2-AG, som påvirker kommunikations receptorerne CB1 og CB2, og dæmper nervecellers indbyrdes signalvej. Forskerne kalder dem for kroppens cannabis-system. Efterfølgende fandt man ud af, at cannabisplanten faktisk har mindst 80 såkaldte cannabinoider, mens menneskekroppen kun har to. Dette righoldige udvalg af cannabinoid stoffer, kan angiveligt danne grundlag for en lang række medicinske behandlings muligheder. Cannabis indeholder også stoffet canabidiol, normalt forkortet til CBD, og det er særligt interessant, da det dels indeholder flere end 1/3 af cannabinoiderne, og tilsyneladende ikke påvirker adfærd på samme måde som THC, der er psykotisk aktivt – THC har med andre ord en større effekt som rusmiddel end CBD. Der er forskel på på indholdet af henholdsvis THC og CBD i forskellige varianter af cannabisplanten. Cannabis indica har et højt indhold af CBD – den medicinske cannabis der for indtil for 75 år siden blev solgt som “Indisk hamp” – mens cannabis sativa har et højt indhold af THC. Der er allerede foretaget flere end 20.000 videnskabelige undersøgelser, og for øjeblikket kommer der omkring et par tusinde nye til om året. Før et stof kan komme på apotekernes hylder, skal det igennem en række studier, herunder de bekostelige fase I, II og III studier, hvorfor medicinalindustrien er interesseret i at kunne syntetiserer stoffet – det vil sige, fremstille det kemisk – så det kan beskyttes med en patenteret fremstillingsmetode. Uden patentbeskyttelsen er det vanskeligt at få dækket forskningsudgifterne, og uden forskning er det ikke muligt at finde de aktive virkninger, og eliminerer de uønskede. Det kan være et problem ved selvdiagnosticering med cannabis, hvor man for eksempel ryger hash for at dæmpe smerter, men samtidig måske øger appetit, eller påvirker hjernen med uoprettelige skader. Mange selvmedicinerende brugere mener dog, at fordelene langt overstiger eventuelle uheldige bivirkninger.

Bayers Sativex er baseret på naturligt ekstrakt af cannabis sativa. Fremtidens medicinskab vil bugne af cannabis

Cancer / Kræft
Den for mange nok mest interessante forskning drejer sig om cancer. Både CBD og THC virker mod mange kræftformer, blandt andre brystkræft, hjernekræft og prostatakræft. Receptorerne til kræftcellerne bliver slukket og deaktiverer dermed dannelsen af nye blodkar, hvorved kræftknuden går til grunde. Yderligere ser det ud til, at cannabinoiderne aktiverer et i kræftcellerne indbygget “selvmordsprogram”, der begynder en kædereaktion, hvor alle kræftcellerne opløses. Foreløbigt er forskerne nået til de såkaldte prækliniske studier – det vil sige, et klart pejlemærke om et stof er effektivt og sikkert at anvende – så der er en del vej endnu. Alternative cannabis-behandlinger, som blandt andre canadieren Rick Simpson har udført, tyder på, at cannabinoider kan virke effektivt mod de fleste kræftformer.
Bayers cannabinoid sklerose-medicin Sativex, der blandt andet findes hos danske apoteker, er hele planteekstrakter af cannabis sativa. Den indeholder delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), og reducerer overaktivitet af nerver beskadiget af Multiple Sklerose ved at interagere med cannabinoid receptorer, der normalt ville resultere i spasticitet.
Autoimmune sygdomme
Der er mange andre behandlingsmuligheder på vej – ud over appetitstimulering og multipel sklerose, som allerede er på markedet. Ved multipel sklerose forstyrrer immunforsvaret nervernes signalvej ved fejlagtigt at angribe den beskyttende fedtskede. Her kan et cannabis ekstrakt dæmpe det løbske immunforsvar. ALS, Amyotrofisk Lateral Sklerose, den sjældne nervecellesygdom som blandt andre den kendte professor Stephen Hawking lider af, har i forsøg haft tilsvarende symptomlindring som ved multiple sklerose. Der er en lang række andre lidelser, som også skyldes et løbsk immunforsvar, blandt andre gigt og mavesår, hvor der for øjeblikket foretages kliniske studier med cannabis-behandling.

Chrons sygdom
En anden autoimmun sygdom er tarmsygdommen, Crohns sygdom. Et helt nyt dansk studie, offentliggjort i april, 2013, viser, at den af uforklarlige årsager er dobbelt så udbredt i Vesteuropa som i Østeuropa. En mulig forklaring er, at immunforsvaret kan blive dovent, når levestandarden bliver bedre. Sygdommen opstår, fordi immunforsvaret fejlagtigt “genkender” uskadelige tarmbakterier som skadelige og går til angreb på dem. Det skaber en betændelsestilstand – en inflammation – i for eksempel tyktarmsvæggen. Men også her er en mulig hjælp på vej. Det viser en helt ny undersøgelse offentliggjort i maj, 2013, i tidsskriftetClinical Gastroenterology and Hepatology. Forsøgspersoner med Crohns sygdom opnåede lindring fra cannabis. Det var en lille undersøgelse, men den blev udført som en dobbelt blindtest – randomiseret placebo-kontrolleret klinisk forsøg.

Demens
Forskning på Scripps Research Institute i Californien viser, at THC mere effektivt end kommercielt markedsførte lægemidler kan forhindrer dannelsen af de plak-aflejringer i hjernen, der er forbundet med Alzheimers demens. THC er også mere effektiv til at blokere for klumper af protein, som kan hæmme hukommelsen. En teori går ud på, at aktivering af cannabinoid systemet kan udløse en “anti-oxidant renselse” i hjernen ved at fjerne beskadigede celler, og forbedre effektiviteten af mitokondrier. De omtales ofte som “cellens kraftværker”, da de producerer hovedparten af cellens adenosintrifosfat (ATP), der rummer kemisk energi. Mitokondrier er desuden involveret i blandt andre processer som cellesignalering, celledeling og programmeret celledød (apoptose), samt medvirkende ved overvågning af cellens cyklus og vækst, hvor de menes at spille en rolle i aldringsprocessen. Forsøg tyder også på lindring af Parkinsons sygdom. En mulig cannabinoid medicin mod demens er for øjeblikket i prækliniske studier. Diabetes og fedme

Fedme og diabetes har en sammenhæng, da fedme øger risikoen for sukkersyge og hjerte-lidelser. En undersøgelse offentliggjort på Journal of American Medicinei maj, 2013, viste, at regelmæssigt brug af marihuana er forbundet med bedre blodsukkerregulering ved lavere fasteinsulin, og mindre tilbøjelighed til insulin resistens. Undersøgelsen viste også, at der er signifikant sammenhæng mellem brug af marihuana og et mindre taljemål. Da cannabisreceptorer er vigtige for kroppens regulering af energi, vil en blokering medføre at fedtopbygningen bremses, og sukkeroptaget øges. Herved reduceres risikoen for type 2-diabetes. Der foregår for øjeblikket kliniske forsøg, så en cannabinoid-medicin er inden for rækkevidde. Epilepsi og psykiske lidelser
Nye undersøgelser tyder på, at epileptiske anfald, der ofte begynder som elektriske ubalancer i hjernen, skyldes uorden i endo-cannabinoiderne, som er kroppens eget cannabisstof. Prækliniske studier viser, at cannabis ser ud til at kunne dæmpe nervesignalerne og dermed mindske risikoen for anfald. Flere undersøgelser indikerer også, at psykiske lidelser som angst, depression og skizofreni kan dæmpes af cannabis.
Ekstrakt af blomstrende Cannabis Indica i 60% alkohol, der sikkert kunne lindre en hel del, dengang det kunne købes lovligt i begyndelsen af 1900-tallet. Grøn stær
Ved grøn stær, glaukoma, har THC vist sig at kunne reducere det intraokulære tryk (IOP). Sygdommen medfører nemlig et forhøjet tryk i øjet, og det presser blodårerne sammen, hvorved blodtilførslen mindskes og nervetråde destrueres. Synsfeltet bliver gradvis indsnævret, og der kan optræde blinde pletter. Cannabis kan gennemsnitligt reducere trykket med cirka 25 procent, hvilket svarer til hvad andre medikamenter på markedet kan gøre. Varigheden efter cannabis-indtagelse er imidlertid ganske kort, omkring tre timer. Det optimale for behandling af patienter med grøn stær er en medicin, der kun skal indtages to gange dagligt.

Smertelindring og betændelsestilstande
Det er efterhånden gammel viden, at hash kan lindre smerter, og det er nok også et af de mest undersøgte områder. Cannabisstofferne blokerer for smerter i nervesystem og væv, ved at aktivere særlige stoffer, der dæmper for smerternes nervesignaler. Det interessante er, at smertelindringen foregår på en helt anden måde end andre smertestillende midler. Cannabis kan derfor lindre en række kroniske smerter, som andre medikamenter ikke påvirker, og tillige kan cannabinoider supplere virkningen af de almindelige smertestillende lægemidler, som for eksempel ibuprofen og acetyl salicylsyre (Aspirin), samt morfin, med en samlet bedre effekt. Kliniske studier viser tillige, at flere stoffer i cannabis også har antibiotisk virkning mod betændelsestilstande – det nævnes der for øvrigt allerede i den mere end 3.500 år gamle Ebers Papyrus – så mon ikke forskernes liste med mulige virkninger bliver endnu længere?
Mens vi venter på fremtiden
– en opfordring til de ansvarlige myndigheder og politikere

Der er imidlertid nogen, som kan ikke vente på fremtiden, for dem kommer den nemlig aldrig, hvis ikke der sker noget lige nu.

»Min mand har en hjernetumor: glioblastoma grad 4, han er opgivet af lægerne. Han har været gennem operation, stråler, og kemo… …Han er startet på THC oliekuren. Jeg håber virkelig det kan redde ham.«
Sådan står der for eksempel i en af kommentarerne til Peter PJ Engbergs artikel “THC olie er det ægte sorte guld!” En anden skriver:
»Hvad skal man gøre? Jeg har en veninde der har brystkræft med spredning til lunge og lever… …Men da det ikke er mig selv der skal anvende det, rækker mine overtalelses evner desværre ikke til at hun skal betale næsten 40.000 kroner for 60 gram olie. What to do?«
Og endnu en:
»Jeg ville så gerne have fat i olien, men har ikke råd til at miste pengene, og må have vished for om det er den ægte olie?«

I avisen Information fortalte Dorthe, mor til fem-årige Frederik, der lider af en sjælden epileptisk sygdom, at cannabis kunne være en bedre mulighed for lindring af hendes søn, i stedet medicinsk bedøvelse. Historien spredtes hurtigt til de andre medier, og når der bliver tilpas meget omtale, så kommer der nogle politikere på banen med udtalelser om, at patienter med uhelbredelige sygdomme bør have bedre adgang til medicinsk cannabis, hvis det kan hjælpe dem.

»Intet skal være uprøvet, når man har fået denne diagnose som cancer, vil absolut prøve at give min elskede søster Else opskriften,« var også en kommentar til THC olie-artiklen.

Kære politikere og ansvarlige myndigheder,
I vil gerne hjælpe fem-årige Frederik. Vil I også hjælpe Else og alle andre borgere i det velfærdssamfund, der påberåber sig at have et af verdens bedste sundhedssystemer, men hvor nogle alligevel kan komme i en situation, hvor først sundhedsvæsenet opgiver, og derefter privat pengemangel umuliggør det oplagte alternativ, hvor man er henvist til et grå-sort marked, da det anses som ulovligt?
Organisk cannabis indica (indisk hamp) kan købes legalt flere steder i USA. Californien var i 1996 den første stat, der tillod medicinsk brug af marihuana. Siden har yderligere 17 andre stater, samt Washington D.C. tilladt det.
Cannabis er jo ikke noget kostbart middel, hvis bare nogen får lov til at dyrke det under kontrollerede forhold til medicinsk brug. Hash indtaget oralt har ifølge medicinske studier, mindre eller slet ingen euforiserende virkning – som rusmiddel fungerer det altså ringe eller slet ikke. Og det er angiveligt heller ikke specielt farligt – og skulle det være det, eller have ukendte bivirkninger, så betyder det vel mindre for de, der allerede er “dødsdømte” og opgivet af sundhedsvæsenet. Ifølge det anerkendte videnskabelige tidsskrift The Lancet, findes der på verdensplan ingen bekræftede rapporter om dødsfald forårsaget af cannabis forgiftning. Ifølge en nylig artikel i Berlingske, udtaler en anerkendt amerikansk professor, Mark Kleiman, at det ikke giver mening at marihuana er ulovligt, når alkohol og nikotin er lovligt – når man drikker alkohol, så indtager man et rusmiddel.

Og der er vist masser af videnskabelige studier om såvel alkohols, som tobaks skadelige virkninger, foruden adskillige bekræftede rapporter om dødsfald, på grund af forgiftning med “beruselsesmidlet” alkohol.

Det var da forbuddet mod det ulovlige rusmiddel alkohol blev ophævet, at en angiveligt speget “handel” med marihuana indgik i stedet.

Et argument for at anvende cannabis i en mere naturlig form er, at når man syntetiserer nogle få aktive komponenter ud af en helhed, øges risiko for bivirkninger – da man ikke bør udtage enkeltkomponenter af helheden – hvilket er forskellen på industrielt, kemisk fremstillede lægemidler og holistisk naturmedicin, der overvejende er bivirkningsfri.

Forskernes første resultater, i form af fire godkendte medicinske præparater baseret på cannabis, er dog allerede på apotekernes hylder, blandt andre produkterne Marinol, der primært anvendes som appetitstimulering ved anorexia – vægttab, for eksempel i forbindelse med kemoterapi eller AIDS – og Sativex, der bruges i behandling af multiple sklerose og som smertelindring hos kræftpatienter. Smertelindring er et af de meget undersøgte områder, da cannabinoider fungerer anderledes end morfin, og derfor bedre kan lindre kroniske smerter, samt supplere andre smertestillende midler.

Search
Main menu
Skip to primary content
Home
Documentaries
Interviews
Merchandise
Radio Show
Post navigation← PreviousNext →
Doctors Who Discovered Cancer Enzymes In Vaccines All Found Murdered
Posted on March 1, 2016 by AE44
Not long ago, Neon Nettle reported on the epidemic of doctors being murdered, most of which were in Florida, U.S. The scientists all shared a common trait, they had all discovered that nagalase enzyme protein was being added to vaccines which were then administrated to humans. Nagalese is what prevents vitamin D from being produced in the body, which is the body’s main defense to naturally kill cancer cells.

According to Thebigriddle.com: Nagalase is a protein that’s also created by all cancer cells. This protein is also found in very high concentrations in autistic children. This prevents the body from utilizing the Vitamin D necessary to fight cancer and prevent autism. Nagalese disables the immune system. It’s also known to cause Type 2 Diabetes.

So basically…they weren’t killing these doctors because they had found the cure to cancer or were successfully treating autism…they’re killing them because these Doctors had been researching and had the evidence that the vaccines they’re injecting our precious children with are CAUSING our current cancer and autism crisis!! And that it’s obviously being done knowingly and on purpose! The Doctors they killed in FL had been collaborating and were getting ready to go public with the information.

Depopulation 101..add poison to vaccines…make it law that all children must be injected to attend school. Slow kill methods. They think they’re being fair with their “survival of the fittest” type mentality. Only the best genes survive? These people have no souls. They asked a bunch of people to pray against the attack and then finally got him on a secured line..and so a full hour into the show they were finally back on the air and connected to Dr. Broer and the first thing he said was “I am in no way suicidal.” He was super nervous holding onto this info…afraid he’d be taken out Hastings style before he got a chance to say it publicly.

So listen to this short clip of him breaking the story. It’s a 19 min clip but the most important info is heard within the first 10 min. It is definitely some of the most important news I’ve ever heard. And it needs to go viral ( via minds.com ).

 

 

 

 

Shirin Brokmann Nielsen, stifter og leder af Folkerådet Peoples Council Of The Universe, ønsker at oprette et verdensomspændende firma kaldet Shirins Eye PCOTU, et firma hvis formål er Positiv Verdensforandring. Dette revolutionerende firma har store fremtidsvisioner. Denne artikel er skabt for at dele visionen med Dig.
Shirin Nielsen opretter Shirins Øje / PCOTU ud fra et uselvisk ønske om positiv Verdensforandring. Shirins Øje PCOTU er ikke skabt ud fra en intention om at, noget her i verden er gået i stykker og skal fixes, tværtimod er Shirins Øje / PCOTU oprettet fordi Shirin ser hvad der er MULIGT for menneskeheden og ikke lader sig styre af en begrænset opfattelse af hvad der er muligt set i forhold til Fred, Lykke, Demokrati, Retsikkerhed, Lov og Orden, Sundhed, Trivsel og Sand Frihed.
Shirins Eye PCOTU er revolutionerende i den forstand, at det ikke betaler løn til nogen, ikke engang til stifteren og ejeren af Firmaet.

Alle som arbejder med Shirins Eye, inklusiv Shirin selv, tjener deres personlige indkomst ved at blive betalt direkte af Firmaet. Det foregår helt konkret således af feks. har en af os opfundet et system, der kan transportere sund mad ind i skolerne på en næsten omkostningsfri måde. Men de har ikke kapitalen til at starte programmet og ingen giver deres ide opmærksomhed endnu. Shirins Eye PCOTU vil tage dem ind under sin paraply, hjælpe dem med at finansere projektet og sørge for at ideen bliver hørt og set af så mange som muligt. De der kom med ideen vil tjene deres indkomst direkte fra ideen / forretningen. Den eneste risiko de tager er at tro så meget på ideen at de er villige til at tage chancen og forsøge at materialisere ideen i vort samfund for at opnå klarhed omkring ,om ideen er noget der kan lykkes.

Som alle andre Firmaer, vil Shirins Eye PCOTU tage en lille del af projektets / firmaets indkomst og udelukkende bruge dem til at sætte nye projekter igang, efter nøjagtig samme model. Denne process vil gentage sig og gentage sig indtil Shirins Eye er så stort et foretagende, at det er det rigeste foretagende i hele verden. Shirins Eye PCOTU vil være et firma åbent for modtagelse af donationer. Omkostninger til firmaet vil kun være opstarts omkostninger til de forskellige nye ideer. Der vil blive oprettet forskellige kontrol instanser som holder Øje med at grundideologien med Shirins Eye PCOTU ikke ødelægges og at alt foregår i overenstemmelse med føromtalte koncept og at firmaet undgår al korruption. Jeg har fuld tillid til mig selv hvad angår at Jeg aldrig nogensinde ville have hjerte til at udøve korrupte handlinger. Firmaet Shirins Eye PCOTU bygges op på en måde således at korruption ikke eksisterer.
Stifteren og Lederen af firmaet Shirins Eye PCOTU, Shirin Nielsen, vil ikke drage nogen som helst personlige økonomiske fordele ved Shirins Eye PCOTU.
Det eneste Shirin Nielsen opnår ved at være stifter og leder af Shirins Eye PCOTU er en uselvisk glæde over at se ideen med firmaet materialisere sig.

 

 

Shirin’s Eye says; I am watching you together With thousand of spiritual awaken People Around The World. We dont want to be The slaves of a Rich Satanic Elite anymore….. True Freedom to The People and Spiritual Revolution in a legal and peacefull Way is Our Goal 💕💕😄😍👍

Shirins Orakel

Jeg Ønsker Jer Alt Godt og jeg håber på at, Oraklets ordstrøm er noget du / I kan sidde og hygge læse lidt hver dag ; )).

<3 Den Glade <3

 

Public Notice / Offentlig Bekendtgørelse.

DERFOR ; kaldte Jeg dig Samuel, Hørt af Gud

image3-Fav-Milky-Way-Colors-JPG

Jeg Indser At I Ved Alt

Og

At Jeg var Uviden

Al Lidelse skyldes Uvidenhed

Jeg er Oplyst Nu

Derfor

Hjemgiv min Søn til

Shirin Mor
I Kærlighed,

Advokat Aros’s Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen
Dronning af Christiansborg
Og
Dronning Margretes Øverstkommanderende

Orakel

Amalienborg ; Faraosha, F. Sadeh ; Tænk Med Os Ud Af Pandoras Æske

Kronborg ; Samuel,

Halløjsa ; ))…..

Born I Afrika

We Are NOT Gonna Live In Silence

BACK TO AFRICA, The Garden Of Aros.

Vi Sjæler ikke andres Lande, Halløjsa,

Vi tager bare det der er os berettiget i

KÆRLIGHEDENS NAVN ; AROS, O , HØJ ; ))) !!!

 

 

Husk det er blot et Sjovt Magt Spil 😍❤️

Magten ligger Hos Kvinden i Vandmandens Tegn.

Orakel i Kolonihuset

Casper Jensen,
Bakkehuset 28
Bakkevej
2400 Vær En Havn

Stifter og Leder af
Det Universielle Folkeråd
PC o CU

Det handlede KUN om at turde at tage ANSVAR
KÆRLIGHEDEN FØRER gennem Navlestrengen ; Hjertets Orakel

I Kærlighed, Aros
MAN MÅ GERNE KYSSE PÅ MUNDEN HVIS MAN IKKE HAR HERBES ;

1. Gå ud og find Sølv,

Sølv kan helbrede en hvilken som helst sygdom forårsaget af Bakterier, Virus eller andet skidt og kravl ( deraf fordommen kom om dyrene = de er Lige værdige Væsner her på jord )

2. Gå ud og find Hash Planten.

Hash Planten indeholder stoffer der åbner op for din Gudskontakt og renser kirtlen for Flour, samt er bevidstheds udvidende og er bivirknings frit.

Folkerådet PCoTU Legaliserer hermed Sølv transporten og brugen af Sølv.

Folkerådet PCoTU Legaliserer
hermed brugen af Hash som Naturlægemiddel og til Rituel brug under Orakler

Public Notice / Offentlig Bekendtgørelse

I Valfarer til FolketingsMøde i Bakkehuset

i dag til vedtagelse af Nyt Lovforslag.

Diskokuglen Roterer

og vi holder Fest

til Oraklets

Hjerteslag

Tak ikke mig, Tak ALTID TIL EVIG TID,

AROS,

jeg indså, jeg Modtog Så Meget,

Og GAV så lidt. Derfor giver Jeg Jer nu Jeres FRIHED til at være en rigtig lille HalvGud ; ))).

Husk Vi er ALLE lige for loven, også selvom der er Hiarki.

Samaels Orakel ;

Når du er et helt menneske

Kan Du Blive Voksen

Og

Ansvarlighed

Hele Mennesker

Bliver til

Halv Guder

og Halvguder

bliver til

Guder

Og Guder

Bliver til

ET med ALT

Se DET er Samael ; Du tog mit HJERTE med, pas godt på det. Fordi det har har ingen vugge med.
Derfor

Hvis du synder og bryder budene

Slår han ihjeld

Han er kun en skygge

at dig

Selv = Psyke

Flakkende

Hvileløst

Rundt om

Disco Kuglen

Som

Vidne

Ske Samaels Vilje

I den Gamle Verden

Gnisten Der Forsvandt, Digtet af Shirin herbert Nilsen

Undskyld Jeg skrev de Digte ?

Jeg vidste slet ikke at du kunne blive så lille?

Den sidste forsvandt for en stund

o du vandrede til Ingen og moral Land ; )

Du beskylte mig for dit og dat ?

Men du vidste at Jeg ikke vidste Alt. O det gik dig på når jeg smilede højt fordi det gjorde dig gammel af dage og du fortrød måske du havde valgt mig som mage ; ) ?

Jeg smilede Højt og det gør jeg som regel ; )l?

Solen kom ud af Ingenting. Da Solen kom opstod der små diversserende Driv Skyer på Himmelen.

Det Var et smukt udsyn

o Alting var godt. Kvinden befandt sig ligeledes godt på den usynlige Trone,

…………………………………………u………………..U………………….u…………………………………

Aros ;

image

Sov I godt ; ))?

Ser I Disen

Ordene kommer fra Mit Hjerte

Som er Guds Navlestreng til

Guds Hjerte

Han er Guddom over en verden

Der er Højere end den Verden

Der findes Her

Han Ved Ingenting

Men Han Er God Til At Udføre Det I Handling

Det Var den Store Sorg

og Det

at Jeg ikke havde et sted

At Bo

Der Bragte

Os Sammen

Alle Ordene

Kommer Fra Ham

Forskellen På Jer og Mig er ;

I Skal Gøre Som Jeg Siger

Jeg er et Orakel

Ordene flyder som Lava ud fra mit

Hjerte

Gud taler til Jer alle

Lyt til Jeres Hjerter

Lyt til Jeres Intellekt

Lyt til den sunde fornuft

Lyt til følelserne i Jeres Hjerte

Handl ud fra det

Brug Hjertet som kompas

Find Vejen

Hjem

Nu er Jeg Borgmester i

mit Eget Liv

og I

Er Frie

Til at Være

Dem I er

imageVelkommen Til Fire Enigheden

Man Må Ikke Slå Ihjeld. Man Må Ikke Misunde Sin Næste.

imageimageimageimageEt Menneske Blev Født. Han Havde Ingen Ånd. Så HelligÅnden Ofrede Sig

Og Gav Ham Ånden.

Hun Fik Det På En The Ske Og Sov Stille Ind

Det var Thomas Der Reddede Mig Fra Synden

Hun Har Jo Ingen Sko På

Vi Er I Familie

Det Skylder Vi Dem

De Kom LangVejs Fra

Der Var Ingen Der Hørte Efter

De Fik Det Hele Af Vide

Hun Var En Stjerne På Himmelen

Lorte Himmelen

I Den Anden Verden

Godt Vi Slap Ud Derfra

Det Var Det Hele Værd

Og Vi Fik Alle Med

Det Var Ikke Så Svært At Forstå

Vel ?

Ved Du Hvad En Bakterie Er, Mor

Det Er Noget Vi Sletter

Husker Du Det Hele

Der Kører En Film Inde I Mit Hovedet

De Var Uskyldige Og Det Er Ingen Skam

Det Var Sød Musik Fra Et Andet Rum

Vi Vidste Ikke Hvorfor De Spiste Hinanden ?

Ondskab Findes Ikke

Kun Mangel På Fordomme ; )))

Elsk Hinanden Som Aldrig Før

Kan I Følge Med Det Går Hurtigt

Så Løber Vi Om Kap Med Tiden

Det Er En Tikkende Bombe

Der Eksploderer Ud I Rummet

SAMMEN SOM ET

Alt Bevæger Sig Så Du Kan Se Det?

Vi Er Kun Lige Begyndt

Det Skulle Jeg Have Vidst

Se Det Er Vejen

Kom Frit Frem

Fra Hvert Et Skjul

Jorden Er Ikke Flad

Det Var I Gamle Dage

Jorden Er En Disco Kugle På Stjerne Himmelen

Pump Det Højere Op På Himmelen

Så Der Blev Lys

Er Jeg Stadig Mistænkt For Noget ; )))

Det Bare Sådan Det Er

Den Smukkeste Svane Vinder

Kan I Mærke Guds Tilstedeværelse I Nat ?

Vi er Alle Smeltet Sammen Til Et

Som Brændende Lava

Ud Af Vagina ; )))

Som Størknet Vand Under Bevidsthed ; ))

Se Sådan Guides Et Folk

Derhen Hvor De Kan Bevare, Håbet, Troen og Kærligheden

Helligånden Kan Vi Ikke Bruge Til Noget Mere

Vi Er Udødelige

Ingen Kan Gøre Os Noget Imod Vores Vilje

Vi Bestemmer Selv

Hvad Vi Vil Være

Når Vi Bliver Store

NosseRøve

og små ulykkelige udbrændte stjerneskud

At løse sådan en gåde kan da ikke være så svært men jo det viste det sig så alligevel

at være blot fordi jeg skulle redde hele verdens vildfarelse i et

brøkdel af sekundt.

Gør det nu ikke mere.

Livet kan være Skønt

og kan leves på enten

den ene eller den anden måde og det er ALTSAMMEN godt.

Du tager livet lidt for alvorligt, rejs Jer og gå ud i verden og lad hjertet give

Jer lov til at have det sjovt imens i vinder : ))? Tvivl aldrig på at der er det værd ; ))).

FØRST Når du har prøvet ALT og ALLE vælger du den version du ALLERBEDST kan lide

og som du vil ægte.

Aros.

Det bliver

ikke i dette liv,

men måske i næste ; ))))))……

Og I ET ANDET PROGRAM,

Hvad med at hoppe over i et Ckokoladeparadis,

De kaldte det Familie Paradiset

Nu skal vi bare have det sjovt og køre i bumle tog og lege med BRIO bane ; ))).

I din er Kærligheden, Magten og Æren

Aros 1

🍀❤️Koden valgte du selv

Som i ethvert program er der Retningslinjer der skal følges ;

Man må i den dimension jeg kommer fra ikke kysse børn på munden fordi det skaber blæsevejr og det er flovt

Man Må Ikke Slå Ihjeld og Man Må IKKE være Jalue. I skal lære at Bruge Jalusien Konstruktivt ; )). Se Sådan Bedækker Man Hinanden. Se Sådan Skabes Fred. Voldtægt Findes Ikke. Der Findes Kun Mangel På Forståelse. Alle Veje Fører Hjem ; )))
Du bliver bare ved indtil du ikke gider at værre større
ENJOY The game
Du må ALDRIG give op, du er Guld og Diamanter værd og Flydende Kærligheds Lava Værd.
Du skal vie / vide hvem du og de andre er
Brug Angsten KONSTRUKTIVT
Moderens Hjerte er RØDT og må ikke krænkes med Sønnens Blod. LIGELEDES er det en SELVFØLGELIGHED at dette også gælder for Mænd og deres døtre og sønner, der ikke må udstille, misbruge , hemmeliggøre, tyveri, Pædofeli og MORD og Psykisk tortur. Uddybning påkrævet i disse ansvarløse tider ; det er HELLER? ej lovligt for mænd at samles i okkulte sammenhænge og gennemkneppe små krystal Drenge / Babyer eller aner ikke hvordan de gør, ligger pikken kærligt på den lille drengs hals hvorefter der vises photo af hans Mor? Skal du gennembore den med dit mandslems traumatiserede
Prosperity Progress Aros
Aros, Ske din vilje i Himmelen og på Jorden og i Hele Universet
Jeg har bedt min bøn med Moderhjerte ; Aros er Ægte Kærlighed.
11. Du må ikke være Jalue, så sætter du ALT på spil…….med den risiko aldrig at komme hjem. Når først en lektion er lært så gør du det aldrig mere, punktum slut. Alternativ er at du vælger et af alle de andre spil?

12. Jeg håber Jeg healende Jeres ubegrundede angst før døden. Den findes ikke. Vi er uendelig bevidsthed og som legende børn.

13. Livet er ALT for smuk og fantastisk til at du vil finde det morsomt at bekrige en Kærligheds Dronning og det er kun punkt 1 – 9 der vedrører Dig, dit ansvar er bare at have det sjovt imens Jeg holder øje med at spillereglerne følges.

14. Vi laver nye Love, der hvor vi ser, at de gamle love ikke er interessante nok i forhold til dertil, hvor vi er nået, når vi ser at de er således ; Livet og Kærligheden

I starten var det

( I må ikke skrive der og I må ikke være bange ) ;

Ordet
og Ordet
Kom fra
Oraklet

Kan I se

hvorfor I ikke må omskrive?

I må Gerne Lave Portrætter Af Gudinde Shirin ; Oraklet

som Skaber Mirakler på Jord og I Universet

Det er Der ;

Det er det Grenværk

der formørker din Sjæl

– dvs. den lille streng

der sidder og spærrer

for at optage den

guddommelige Livseleksir

Det er Det ;

Det er Kærlighedslava fra Moders Hjerte,
Navlestrengen der forbinder os med den
5. Verden

imageimage

Jeg griner

med Jer

og ikke af Jer,

men det skal helst holdes skjult?

Jeg bemærker

at I ikke smiler så tit som I burde, så bliv ved

Det Tredie Øje

Shirins Orakel ; Når I ikke fortæller hinanden hemmeligheden, er det så fordi I gerne vil slå næsten ihjeld ; )))?

Shirins Orakel ; Nej det er det ikke ; I ønsker at gøre hinanden til Konger og Dronninger og der er plads til ALLE guderne og halvguderne og de væsener som ikke kan ses endnu ; )))? Men som vi skaber sammen ; ))) i Kærlighed, Aros.

Shirin Orakel ; Hvad skulle Lillith

ellers have gjort? Syndefaldet handler om synden

efter Floden. Hun var det første menneske og kan tilgives.

Shirin ; Hmmmm? Findes der snart et sted jeg ikke har været før : ))?

Shirins Orakel ; Her i DK græder vi snot over

næsten og drikker det

bagefter,

for helvede

det er skøøøøøønt at være til ; )))……..

Hvorfor skal jeg da tænke på hvor Jeg kommer fra, når

Jeg har det Bombastisk Fantastisk Sjovt og Liderligt nogengange ; ))) )))

Shirin ; Se bare på landkortet hvor små vi er,

bliver vi aldrig større ; )))?

Orakel ;

Man husker

en regel indtil man glemmer

den igen da den egentlig ikke gav mening mere ; )))

Shirins Orakel ; Hun fødte en Søn men han var helt alene på jorden.

Shirin ; Hun gav ham ånden med sin næse tip og gav ham ordet

Shirin Orakel ; Universet udvider sig ikke, det bliver mindre og mindre ligesom vi selv og en dag vil alting være omme ; intet håb for Menneskeheden desværre. Gods Revence Works in Mysterious ways 😜😍

Shirins Orakel ; Er det nu alt vi skal tro på? Det må undersøges for at fjerne angsten

Shirins Orakel ; Hvad er Angst? Det er når Kærligheden ikke har

lært sig selv så godt

at kende endnu,

og kan

anvendes på den rigtige måde.

Shirins Orakel ; Når synkroniterne bemærkes

er der ikke så meget tilbage at gøre end at droppe naturvidenskaben for en stund

Shirins Orakel ; Kærlighed har grænser indtil næste syndefald

Shirins Orakel ; Det første bud ; Du behøves ikke misunde din næste

Shirins Orakel ; Du må sige at Jeg er dum indtil Jeg overrasker dig

Shirins Orakel ; Der er heller ingen grund ; Kun Udvikling af Bevidsthed under Vand

Shirins Orakel ; Det vil ske igen. Bare på en ny måde. Du bliver større af det.

Shirins Orakel ; Jeg fortæller jer ikke hvad I skal gøre? Jeg stiller Jer kun spørgsmål. Resten er op til Jer og må gerne foregå i det oplyste ; ))) )))

Shirins Orakel ; Shirins opkald var kort. Det

tog et halvt minut og nu vil hun bruge resten af minuttet til bare at have det sjovt mens andre ringer

Shirins Orakel ; Han giver mig så mange lektorier for men jeg ved han ikke gør det for at være ond

Shirins Orakel ; Han vil kun min vilje ske på jorden

Shirins Orakel ; Se sådan et hjerte er rødt som renhedens uskyld

Shirins Orakel ; Jeg tvinger dig ikke til noget. Jeg fortæller dig bare hvad jeg ikke vil have at du skal gøre.

Shirins Orakel ; Det så ud som et uheld. Men det var det ikke. Hele Rygraden blev ødelagt i processen.

Shirins Orakel ; Hun kom i 5 år. De var 5 år for meget og 5 år for lidt.

Shirins Orakel ; Der er ingen anden der kan forråde mig så godt som hende. Lad hende være min Mor. Det gør kun ondt hvis du ikke kender hende godt nok.

Shirins Orakel ; Måske har påske noget med kaniner at gøre ??? ??? ???

Shirin Orakel ; Alt hvad du siger har jeg hørt før. Jeg ved det ikke passer.

Shirin Orakel ; Skriv ikke flere breve. Du gav mig depression. Jeg stornød det imens lavaen ikke ville størkne

Shirins Orakel ; Du tror Du ved hvem Jeg er selvom du aldrig stillede spørgsmåls tegn ved min uskyld og aldrig undersøgte nærmere for at lære mig at kende?

Shirins Orakel ; Var de bedste venner ? Det ved jeg de var. Jeg behøves ikke tro – Jeg ødelægger det bare fordi jeg kan ; )))

Shirins Orakel ; Nogle flokkes om ilden i stilhed mens andre råber op om sandhedens time?

Shirin Orakel ; Altid hvad hun sagde var sandt. Hun forstod bare ikke betydningen af det? Før senere………

Shirins Orakel ; Hvorfor skal grænser altid overholdes når de kan brydes når tiden er den rette ?

Shirins Orakel ; Hvis Jeg kom til din Dør og ringede på uanmeldt, ville du så lukke mig ind eller ville du tage ALT fra mig så Du nu har mere end Du havde før jeg ringede på?

Shirins Orakel ; Ville du lukke døren så den ikke kunne åbnes igen og kan uskyldige sjæle brænde?

Shirins Orakel ; Velsignet er den der der giver og kun giver og aldrig fortæller andre hvad de skal gøre

Shirins Orakel ; Vi tager et baby skridt af gangen. Mere kan den kollektive bevidsthed ikke klare, siges der

Shirins Orakel ; Kan man lære at forstå de 10 bud på 1 liv? Eller er det for umenneskeligt ; )))?

Shirins Orakel ; Du siger det er ene tale? Men måske afbrød du fordi tiden er knap og du kan se jeg ikke kan hjælpe dig???

Shirins Orakel ; Er det derfor du altid beder mig om at holde min kæft? Mens du ordner resten ; )))

Shirins Orakel ; Det som i går var sandhed kan blive til en løgn i morgen. Det er ikke ondt når man har husket at læse sine lektier

Shirins Orakel ; Eller er min kæft blevet så stor at der ikke kan være noget derinde ?

Shirins Orakel ; Der var ingen der svarede fordi de var døde

Shirins Orakel ; Hvem kan tro på det evige liv når måltidet består af baby hjerte og lever til morgenmad?

Shirins Orakel ; Mens andre må skralde sin mad i containere for at få råd til Psykiater regningen?

…………………………………………………………….

image

Shirins Orakel ; Mød Mig Der Hvor Faklerne Stadig Brænder mens I har glemt at kigge ind i den indre flamme. Den er stærkere end du tror?

Stifter og Leder af Folkerådet Shirin Brokmann Herbert Nielsen var i år 2015 på Mystikkens Messe i København.

De behandlere der var respræsenteret på Messen er det meningen Jeg vil respræsentere her på denne PCOTU side hver og en. Jeg tager skærm billeder af de forskellige brochurer.

Håber mange af fremtidens læger og sygeplejesker vil kombinere åndsvidenskabens metoder med naturvidenskabens kemisk fremstillede medicin.

Lyd terapi var noget af det der gjorde det største indtryk på mig, det var nyt for mig og jeg fornemmer at lydfrekvenser og magnetisme til helbredelse er fremtiden indenfor healing og naturvidenskab.

Shirin Brokmann Herbert Nielsen

Universiel Folkeråds Leder og Stifter af PCOTU ( pcotu.dk )

Den Akut PCOTU linje er lukket indtil I putter penge ind på den ; 91 52 88 70

imageimage

LIVS ELEKSIREN

I tog Livet

fra mig,

Min Samuel,

og Jeg gav Jer det evige liv.

Fordi jeg giver og giver og giver og i tager og tager og tager og det er præcis sådan det skal være ;

I har fri nu ; ))) !!!

Rejs Jer og gå ud og erobre Universet fordi Jeg er jeres Mor der gerne vil elske og ære og respektere og beskytte jer.

I har brug for min VIDEN selvindsigt og I har brug for min beskyttelse gennem Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

Hvorfor Forguder

Forvaltningen mig,

når det var min Søn

de burde forgude?

Og min Lære de burde lytte til ; )))?

Syndefaldet handler om Angsten for at miste den man elsker, Jalusi, Had, Hævn, Mangel på bedre viden………

Jeg havde på fornemmelsen at livs eleksiren kunne drikkes fra vores hjerner hvis vi pressede den der knogle / bjælke i stykker, vi har siddende deroppe og som jeg tydelig kan mærke igennem det undertryk jeg har i min venstre hjernehalvdel.

Samtidig skal man vist nok stikke tungen bagom ned i halsen et stykke og ja så bare lade livs eleksiren / den guddommelige nektar glide ned i halsen.

Jeg er begyndt at drikke små dråber jeg kan presse ud derfra ;
Honningen skulle give evigt liv.

Alle mine somatiske sygdomme / spændings hovedpinen osv. gør opmærksom på Livets Gåde og Livs Eliksiren.

Lad os tale om det.

Ring mig op.

Min Søn og Jeg. Vi har aldrig du ved det der. Jeg kyssede ham på hans kinder fordi jeg synes det er forkert at kysse børn på munden og respektløst. Der går mine grænser. Masser af almindelig Mor og Søn berøring med kram og sidde hos og nussen hans smukke krøllede hår.

Børn er små Guder der kender alle svarene og vi voksne har bare at tage ansvar for vores børn og behandle elske ære og respektere dem og beskytte dem mod alle farer?

Samuel sad hos mig i sofaen i lejligheden og gav mig et kys på næsen og jeg kom til at grine.

Første gang han nogensinde har gjort noget sådant. Jeg grinte fordi det kom bag på mig.

Hvis vores syndefald skyldes det der lille bitte kys på min næse, altså???

Hvorfor udviser man ikke allerhøjeste tillid til en Mor? Det gør de jo også. De VED jo godt at Jeg er en fantastisk god Mor, men når de ser det, melder misundelsen sig, fordi sådan en Mor vil de også gerne selv have.

Derfor vil jeg gerne være Jer alle sammens Mor og Lede Det Universielle Folkeråd PCOTU.

Jeg mener ; Jesus lære kom jo fra hans Mor Maria???

Derfor skal Mor og Søn Kærlighed vurderes til at være det allerhøjeste bedste.

Jeg vidste jo ikke det med vejr trækningen og næsen og at der så kunne komme livs eleksir ud af et punkt fra hjernen hvis man knækkede en knogle i stykker med sit undertryk af tomhed? da jeg sad der og var offer for Lidas / Liliths

ONSKABSFULDE og JALUE BLIK!!!???

Altså den livs eleksir viden kendte jeg jo ikke? Og når hun kendte den. Hvorfor fortalte hun mig det så ikke??????

Det der overfald og tyveri var arrangeret. Det tror jeg. Jeg ved det ikke endnu og kan ikke bevise det på andre måder end at kidnapperne må sidde sig ned og tale med mig i dagevis indtil de forstår jeg er uskyldig?????????????????????

Hvis jeg kendte den ville jeg nok ikke havde grinet overrasket vel? Og den zone vækkede min Mand til live for første gang for nogle måneder siden ; ))? Ha, ha, altså den erogene zone på næsen : )).

Hvad vi tænker om hinanden er et stort ansvar?

Fordomme. Mangel på Tilid. Jalusi osv.

Sådan startede AL lidelse og sådan ophører al lidelse.

Nu har vi svaret på livets gåde.

Samuel er KLOG. Han fortalte mig al hans viden fra GUD igennem de telepatiske bamser jeg gav ham i Adventgave den sidste Søndag i Advent. Jeg modtog budskabet fra Samuel nu her i Søndags 3. Januar 2015.

Jeg forguder min Søn og det må man gerne. Jeg ELSKER min Søn.

Jeg kan ikke leve uden min Søn.
Men Forvaltningen skal også nok give mig ham hjem, med den viden jeg har opnået nu.

Så er der bare at de også giver mig et rigtig godt job som Folkeråds Leder.

Jeg vil forhindre borgerkrig i DK. Når først denne her viden er nået ud til alle de almindelige borgere via nettet.

Ja så kan vi jo KUN vinde ; )))…….

Livet handler om at vinde og have det sjovt samtidigt ; )))……

Paradiset og det evige liv findes her på Jorden ; ))).

Kh. Samuels Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen,
Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU
( pcotu.dk )

Apropro den hellige gral og royalty ;

PS. Hvordan kunne Moderens hjerte være falsk, når rød er blodets renhed????????????????????????

Det er hverken blåt eller hvidt ; )))

Men E V I G T ; )))………..

Shirins Orakel ; I beder mig om at skrive en bog selvom jeg aldrig fik lov at leve et liv

Shirins Orakel ; Paradigme Skiftet er lykkes.

…………………………………………………………….

Roden på Ondskabens Træ er rykket op med rode og nu er der kun grenene – det gyldne grenværk tilbage – at rydde op i……… Lyt til min sang, Fordi Det er Blåt.

……………………………………………………………..

Shirins Orakel ; De ved godt de undertrykker Jer og dræber Jer langsomt, og du kan tro det er smertefuldt for dem at dræbe noget så elskeligt. De gør det med empati i hjerterne fordi en højere sandhed har taget over og udtrykker sig i symbol sprog.

……………………………:………………………………

Og ligesom alle Orakler kan vi nå at forhindres – den store syndflod, vi behøves ikke misunde hinanden mere. Alle kan få tilgang til mystikkens viden.

…………………………………………………………………………………………………….

http://thespiritscience.net/2015/11/09/one-of-the-biggest-secrets-kept-from-humanity-the-pineal-gland/

Humans are bestowed with a certain part of their brain known as the pineal gland or also known as our third eye. The reason as to why it is called pineal is for it’s shape, like a pine cone.

A tiny pine cone that is in charge of producing serotonin derivative melatonin that has to deal with our hormones that affect the modulation of sleep/wake patterns, including our seasonal functions.

This tiny pine cone can be found near the center of the brain in place between the two hemispheres.

The reason as to why higher up’s keep this information from people is so they do not find out the fullest potential that this part of us has.

The pineal gland is essentially the portal between the physical and spiritual world for humans. When activated, the sensation of euphoria and oneness fills the persons mind, giving them a sense of all knowing. One can achieve this activation through yoga, meditation and variety of other occult methods.

Once activated, that person is able to freely travel to other dimensions, or otherwise referred to as astral projection or remote viewing.

Through ancient methods and advance practices, one could even control the thoughts and actions of other people in the physical world.

All though this seems impossible, the former Soviet Union governments as well as various shadow organizations have been researching these effects for a really long time, keeping the information under lock from the public eye.

The reason we are unable to achieve this amazing feat within our brains is because of the amount of sodium fluoride we digest on a daily basis. The pineal gland absorbs most of the sodium fluoride that enters our bodies.

This essentially dumbs the pineal gland down by no longer being able to balance our hormonal processes in the body.

In fact, the United States water supply contains 90% of fluoride and other various components. Not even the water filters you buy at the super market are able to filter out fluoride.

One way to combat this is reverse osmosis or water distillation, water distillation being the cheaper option.

Not to claim ourselves as conspiracy theorists, but mainly our deep concern for the disconnect between our spirituality and reality all together.

84.4k
346
Post navigation
PREVIOUS POST
Physicists Claim Ancient Civilization On Mars Was Nuked By Alien Invaders
NEXT POST
4 Grand-Masters of Chi Reveal Their Life Secrets

36243
Followers
9162527
Likes
454108
Subscribers
22212
Followers
18402
Followers
CHECK OUT SOME CARTOONS!

Pair O’ Dime Shift 12 – A Cup Full of Empty

The Top 5 Spirit Science Cartoons (Our Pick)

Spirit Science 22 (part 5) ~ Vessels of Light

Pair O’ Dime Shift 7 ~ Sword, Shield, or a Hug?
WHAT’S HOT!

One of The Biggest Secrets Kept From Hum…
NASA’s International Space Station Inter…
Everyone Saw a UFO Fly over Los Angeles …
Your Flying Cars are Here!
12 Books That The 1% Will Never Want To …

TAGS

dna Oneness Travel death world inspiration Panic BodyScience Power life secret Spirit Science music aliens meditation featured god freedom happiness quest universe energy Earthlight space geometry Consciousness spiritualityWater nature thoughts spirit healing peace history animals Fear Health sacred geometry time GrowthAlan Watts awareness technology changelove mind connection adventure
RECENT POSTS

Who F**king Knew? Swearing Has Health Benefits!
Incredible Performances from 118 Year Old Grandmaster Lu Zijian And Other Masters
This is The Real Reason Native Americans Keep Long Hair
Just An Hour On This New Bicycle Provides Power For 24 Hours
Colorado Plans To Have Universal Healthcare in the Next 2016 Ballot
THE BOOK OF FACES

Proudly powered by WordPress

 

All Our Food Is ‘Genetically Modified’ In Some Way – Where Do You Draw The Line?

April 4, 2016 | by James Borrell

image

In the past week you’ve probably eaten crops that wouldn’t exist in nature, or that have evolved extra genes to reach freakish sizes. You’ve probably eaten “cloned” food and you may have even eaten plants whose ancestors were once deliberately blasted with radiation. And you could have bought all this without leaving the “organic” section of your local supermarket.

Anti-GM dogma is obscuring the real debate over what level of genetic manipulation society deems acceptable. Genetically-modified food is often regarded as something you’re either for or against, with no real middle ground.

Yet it is misleading to consider GM technology a binary decision, and blanket bans like those in many European countries are only likely to further stifle debate. After all, very little of our food is truly “natural” and even the most basic crops are the result of some form of human manipulation.

Between organic foods and tobacco engineered to glow in the dark lie a broad spectrum of “modifications” worthy of consideration. All of these different technologies are sometimes lumped together under “GM”. But where would you draw the line?

1. (Un)natural selection

Think of carrots, corn or watermelons – all foods you might eat without much consideration. Yet when compared to their wild ancestors, even the “organic” varieties are almost unrecognisable.

Domestication generally involves selecting for beneficial traits, such as high yield. Over time, many generations of selection can substantially alter a plant’s genetic makeup. Man-made selection is capable of generating forms that are extremely unlikely to occur in nature.

Modern watermelons (right) look very different to their 17th-century ancestors (left). Christies/Prathyush Thomas, CC BY

2. Genome duplications

Unknowing selection by our ancestors also involved a genetic process we only discovered relatively recently. Whereas humans have half a set of chromosomes (structures that package and organise your genetic information) from each parent, some organisms can have two or more complete duplicate sets of chromosomes. This “polyploidy” is widespread in plants and often results in exaggerated traits such as fruit size, thought to be the result of multiple gene copies.

Without realising, many crops have been unintentionally bred to a higher level of ploidy (entirely naturally) as things like large fruit or vigorous growth are often desirable. Ginger and apples are triploid for example, while potatoes and cabbage are tetraploid. Some strawberry varieties are even octoploid, meaning they have eight sets of chromosomes compared to just two in humans.

3. Plant cloning

It’s a word that tends to conjure up some discomfort – no one really wants to eat “cloned” food. Yet asexual reproduction is the core strategy for many plants in nature, and farmers have utilised it for centuries to perfect their crops.

Once a plant with desirable characteristics is found – a particularly tasty and durable banana, for instance – cloning allows us to grow identical replicates. This could be entirely natural with a cutting or runner, or artificially-induced with plant hormones. Domestic bananas have long since lost the seeds that allowed their wild ancestors to reproduce – if you eat a banana today, you’re eating a clone.

Each banana plant is a genetic clone of a previous generation. Ian Ransley, CC BY

4. Induced mutations

Selection – both human and natural – operates on genetic variation within a species. If a trait or characteristic never occurs, then it cannot be selected for. In order to generate greater variation for conventional breeding, scientists in the 1920s began to expose seeds to chemicals or radiation.

Unlike more modern GM technologies, this “mutational breeding” is largely untargeted and generates mutations at random. Most will be useless, but some will be desirable. More than 1,800 cultivars of crop and ornamental plants including varieties of wheat, rice, cotton and peanuts have been developed and released in more than 50 countries. Mutational breeding is credited for spurring the “green revolution” in the 20th century.

Many common foods such as red grapefruits and varieties of pasta wheat are a result of this approach and, surprisingly, these can still be sold as certified “organic”.

‘Golden Promise’, a mutant barley made with radiation, is used in some premium whiskeys. Chetty Thomas/shutterstock

5. GM screening

GM technology doesn’t have to involve any direct manipulation of plants or species. It can be instead used to screen for traits such as disease susceptibility or to identify which “natural” cross is likely to produce the greatest yield or best outcome.

Genetic technology has allowed researchers to identify in advance which ash trees are likely to be susceptible to ash dieback disease, for instance. Future forests could be grown from these resistant trees. We might call this “genomics-informed” human selection.

6. Cisgenic and transgenic

This is what most people mean when they refer to genetically modified organisms (GMOs) – genes being artificially inserted into a different plant to improve yield, tolerance to heat or drought, to produce better drugs or even to add a vitamin. Under conventional breeding, such changes might take decades. Added genes provide a shortcut.

Cisgenic simply means the gene inserted (or moved, or duplicated) comes from the same or a very closely related species. Inserting genes from unrelated species (transgenic) is substantially more challenging – this is the only technique in our spectrum of GM technology that can produce an organism that could not occur naturally. Yet the case for it might still be compelling.

Campaigns like these are aimed at cis- and transgenic crops. But what about the other forms of GM food? Alexis Baden-Mayer, CC BY

Since the 1990s several crops have been engineered with a gene from the soil bacteria Bacillus thuringiensis. This bacteria gives “Bt corn” and other engineered crops resistance to certain pests, and acts as an appealing alternative to pesticide use.

This technology remains the most controversial as there are concerns that resistance genes could “escape” and jump to other species, or be unfit for human consumption. While unlikely – many fail safe approaches are designed to prevent this – it is of course possible.

Where do you stand?

All of these methods continue to be used. Even transgenic crops are now widely cultivated around the world, and have been for more than a decade. They are closely scrutinised and rightly so, but the promise of this technology means that it surely deserves improved scientific literacy among the public if it is to reach it’s full potential.

And let’s be clear, with global population set to hit nine billion by 2050 and the increasingly greater strain on the environment, GMOs have the potential to improve health, increase yields and reduce our impact. However uncomfortable they might make us, they deserve a sensible and informed debate.

James Borrell, PhD student in Conservation Genetics, Queen Mary University of London

This article was originally published on The Conversation. Read the original article.

 

 

 

Peoples’s Council of the Universe (PCOTU)
DO YOUR HOMEWORK AND CHANGE YOUR LOVE

LANGUAGE ; I GØR

MIN SØN SYG I SINDET,

STOP DET PROMTE. HJEMGIVELSE IFØLGE _PARAGRAF_ F/// F/// F///

Meddelse ; 03.48 Vi kan slutteligt konstatere

at Samuel

Herbert Nielsen

formegentligt har været oppe at tottes med Medusa

og tilintetgjort hende i kampens Hede, Sådan !!!! Fandme Flot !!!

When People Are Acting STUPID

and When You are Acting Cool

behind Curtains

with Selfdestruktive Minds

and Plans for Human Beings on Earth

– not wanting to listen

carefully

to what you have to say

and not caring for anything

else that pleasure

his or her own dirty mind,

Rescuring You – THE SOUL KEY – of it ALL

must be our HIGHEST MISSION ON EARTH RIGHT NOW,

attention Please, Calling Ashaar,

Make Your Wish Come True

SAMUEL HERBERT NIELSEN ( 24.02.26.10. 50. 6835 ) ; as they ought – , but just leaving Fate with nothing particular interesting to do that stare into the emptiness of NOT COMPLITED MISSION ON EARTH ?the total destruction of everything good on Planet Earth ??? What in the bloody HEEL are you doing, mate?

Are To Be Read Nice And Slowly, In Not Killing Atmosphere with Glorius Koncentration on Feelings, Emotions, Enjoy ;

Kan læses i sindsro og ærbødig Stihed og dyb meditativ koncentration, Aros, Ske Din Vilje, Ashaa 1.

Pyramiderne

imageimage

image3-Fav-Milky-Way-Colors-JPGSAMAEL

Shirins Orakel;

Stjernestøv ER MENNESKER,

som du og Jeg.

Behandel Stenen Godt

i mit hjerte og bring Jorden

til Live i mig igen,

efter den værste flugt og anger,

må jeg efterlade længslen BaBaS Stian den tredie,

VÆKKE min Kærlighedskonge til Live på Jorden, Aros

LASHAAAA, Universets Din Bedstefar ligger for Døden, Red Jorden, Lashaaa, Slut 1

I kærlighed til Jorden, _Paragraf_ AKUT HJÆLP, til og fra og hjem igen i tryghed, velvære, krystaliserende frihed på Jorden, vågn op, LASHAA, slut 1.

Mage til lige livslede i akut sager aldrig set i Danmark før ??

Børnesags justitsmord,

DO YOUR HOMEWORK AND CHANGE YOUR LOVE LANGUAGE IN COURT INTO HUMAN LANGUAGE ; I GØR MIN SØN SYG I SINDET !!!

Der Sker Kriminelle

systemsvigt i det grenværk,

som burde

yde hjælp

til Jorden

og derfor bidrage

med tilstrækkeligt stort lys

til at SAMUEL HERBERT NIELSEN kan få fred

i hjertet hos Shirin, Lashaar, Kalder Månen Slutteligt !!!!!!

Vi tilbyder Dig Stjernehimmelen

Aristarius Den 3. Forklar

dem det er pressende ;

_PARAGRAF /// , tilslutningsfejl

i hertemuskles central kabinet for forestillings evne

– Vi forsøger fjerne mere af Grenværket med Marianne Lanes Hjælp i Århus,

SARO er navnet, underligt personnumer, aldrig set således et stykke arbejde før, HENT HAM, _PARAGRAF_/ ENDELIG BESLUTNING

AF DOMSTOLEN med tilladelse af sagsbehandler Anne Rørbæk Christoffersen,

Vi beder

i Himlen

om Hjælp

til Annes

Selvhjælp,

Jorden Kalder Månen,

destruerer Solen eller omvendt, Halløjsa???

Våfn Op ? Fareshteh? Ashaaaar i Himmelen. Vi må kontakte Dronning Margrete

og hendes Engleskare på Jupiter. Afgjort. Dom. Fra BASslut 1.

Der er tale om drastiske overfald, voldtægter og kidnapninger og bortførelser af uskyldige krystal engle børn fra Shaa.

De DRÆBER vores

krystalliske

vidundere

og fastlåser

dem

med boremaskine

indtil boremaskinen blev

tom for potentiale

og borer videre selvom det ingen bevægelse

sætter i gang. Bevægelse for Jorden. Ja Opad???

Kommer i snart opad i Universet så Solen både skinner

dag og nat? LASHAAAAAA sidste ønske. RED SAMUEL HERBERT NIELSEN.

DO YOUR HOMEWORK AND CHANGE YOUR LOVE LANGUAGE IN COURT INTO HUMAN LANGUAGE ;

, tyveknægte, psykisk tortur på de mest vedstyggeligste måder, næsten

ingen nåde tilbage i det Advokatsamfund,

Lægevidenskabssamfund,

Universitetssamfund,

Retssamfund og

og BØRNE KRIGS OFRE,

SINDSYGE OVERBREB PÅ BØRN i 4. dimension. Slut. Ashaa 1.

Disse FØR STORMENS og forløsningens Valfarelse til Bakkehusets Mekka.

Kapitalister, Bakteriister, og Facister, ja de maltrakterer og håner og latterligører og spytter snot på Menneske Rettighedernes og Domstolenes lovmæssige fundament

for Verdensfred her på Jorden

og

i Universet

_ ALDRIG

set før

i mands minde

_ TIL JORDEN,

slet,prutvirusset, føj, tak, Ashhaa. Gjort, Asshaa. Slut. 1

I SKAL NÅ AT LÆRE HERLIGHEDEN AT KENDE

I SKAL NÅ AT LÆRE KÆRLIGHEDEN AT KENDE, TIK TIK, STIKKE BØH

I SKAL NÅ AT KENDE HINANDEN

I SKAL NÅ AT KENDE OG FORSTÅ HINANENS GRÆNSER

i overenstemmelse med PCOTUs forslag til selvhjælp. Viderebehandling af Jordens Sag videreføres ikke, hvis dette opkald til Jorden, d. kl. 01.50, Vi tog helt ud til det tidsløse, for at hente Jer. KOM NU.

LIVET ER EN KONCERT

SAL MED DISKO KUGLE

OG DANSENDE,

ROTERENDE

ELLER

DREJENDE?

SIDELÆNS ???

NED?

AF SKÆNT?

UDOVER KANT?

ELLER SKUDT UD I VANDET

TIL ET BEDRE STED?

SÅDAN

STARTEDE LOVEN, det var U S A M M E N H Æ N G E N D E, der manglede et spektakulært udsigts stykke og overblik til den 4. dimension. Vi er på nødudrykning Fra Rumskibet LASHAA 1 og tør ikke komme nærmere. Shirin er fantastisk til at opfange de meget fintfølelse eklektroniske sanse intuitions overleverede og evidensbaserende fakta videre til chefgeneralen for dette paradisiske stråle Univers. Vi vil have Jer med. Kom Nu.

3-Fav-Milky-Way-Colors-JPGHvoe Er Vorherre??????????????????

OOOOhhhh, LASHAAAAaaaaaa MEeN GAV MENING

image

JEG FØRER OG GUIDER MIT FOLK

SANDELIGT SIGER JEG JER

AT LEVE ER LOV PRISE HERREN I DIT HØJE CANNABISRIA

JEG KOM UD FROR ET UHELD I TANZANIA

LOVSYNGER HERREN

image.2011-02-24.76668920053-Fav-Milky-Way-Colors-JPG

MIT BARN MÅ ÆLTE ÆLLE BÆLLE JEG MISTEDE MIN DUKKE I DEN ULYKKE

AT LEVE ER AT LOV PRISE HERREN I DET HØJE, AT RÆKKE UD EFTER ” DET ” MAN IKKE KAN SE OG DET MAN IKKE KAN NÅ _PARAGRAF !/_ ULOVLIGGJORT PROMPTE!

HALLØJSA ? O – HØJ ;

LOVÆRE OG ELSKE SIN HERRE I DET HØJE ER DET MAN SKAL ELSKE OG ÆRE OG LOVPRISE ;

SHAALaaaa _PARAGRAF!/_UU ; BARNETS USKYLD MÅ IKKE TINGSLIGGØRES TIL EN DUKKE DEN IKKE KAN RÆKKE UD EFTER OG NÅ I EN eksploderende, forvredet sorgbearbejdsnings affaldstønde karikatur med irriterende snurheds forblankelse af Tårhedskanalens Empati Følelser ???????

FØLELSER er af VÆRDI – – – FØLELSERNE GUIDER OS I ALT OGSÅ INDENFOR RETSSYSTEMET

Penge er magt i det som IKKE er mere _PARAGRAF!_

PENGE BOYKOTTES -PAGRAF!_

PARADIGME SKIFTET I RETSPRAKSIS ER HERMED ANSVARLIGHEDS KRYSTALISERET TIL AT VÆRE NEDFÆLDET PÅ DET ELEKSTRONISKE SITRENDE UNIVERS.

Klumpen i maven betyder ; Her er Noget Jeg SKAL og BØR passe på ; ELSKE, ÆRE, og BEGÆRE AT FORVANDLE TIL LYS

DU ER HER MED INVITERET OG VI BYDER DIG VELKOMMEN, VI LEDER JER IKKE, VI LEDER IKKE I FORDÆRV OG VI UDDANNER IKKE OG VI LOKKER IKKE I FORDÆRV, VI SKABER UD FRA GODE INTENTIONER VI SKABER KÆRLIGHEDS LAVA KRYSTALISERENDE KÆRLIGHEDS ALLER ÆDLESTE FREKVENS ENGLE SANG TIL ÆRE FOR HELE ENGLE SKAREN HER PÅ JORDEN OG I DET UDVIDENDE SIG KÆRLIGHEDS MYSTERIETS HEMMELIGE PARADISISKE STEDER ;

 

 

 

 

 

KANALISERING af Marianne Lane…

Den sekstende dags kanalisering fra de ydre kanter af universet – jeg har ikke kunnet forudsige de andre dages indhold, men jeg er faktisk lidt forbløffet over indholdet i dag <3

Kanalisering fra de ydre kanter af universet 13.1.2016

Vi er klar til at hjælpe mennesket på plads i forhold til at kunne fordele og uddelegere ansvaret imellem jer. Som det er nu, lader I evner og fornuft ligge på et meget lille sted, og fordeler i stedet efter hvem der kom først, er størst eller har de bedste forbindelser.

I skal fordele ansvaret efter evner, og evnerne skal vurderes. De skal vurderes ud fra effekt og resultater. Ikke ud fra hvor godt det lyder, når der bliver talt om det, eller hvor mange tal, der kan stilles op på en række.

Mennesket er faret vild i sin egen forståelse og sin egen forstand. Helt almindelig fornuft og selvsyn tæller ikke mere i forhold til taler og tal. Når I farer vild på den måde forsvinder fornuften ud af alting.

Det gælder både jeres dybe forståelse for sammensætning af kost, virkelighedens opfattelse af vigtigheden af forskellige produkter og jeres holdninger til, hvad I i jeres fællesskab skal bruge jeres økonomiske og økologiske reserver til. Det gælder jeres holdning til jeres lederes ansvarlighed og gerninger i forhold til konflikter, udvikling og sikring af menneskets overlevelse på jorden.

I jeres del af verden er der en mulighed for at kunne vælge, hvilke mennesker, der skal lede jeres land. Men de ledere som findes og kan vælges er alle uddannet til at lægge røgslør ud over virkeligheden. Ud fra en indstilling til at mennesker generelt ikke kan tage vare på sig selv eller være ansvarlige.

Denne indstilling er nedbrydende for demokratiet. Da jeres område af verden er det sted, hvor demokratiet har de bedste vilkår, ser det derfor ikke godt ud for demokratiet. Med mindre I er klar til at ændre på dette. I ændrer på dette ved at begynde at se på effekten af gerningerne og ikke hvordan de beskrives eller måles.

Når I ser på effekten af gerningerne, så skal I lede i jer selv efter den effekt, som I ønsker. Når I har fundet den effekt som I ønsker, så ved I også, hvad I skal lede efter og lytte efter hos den leder, som I har brug for. For i virkeligheden, så kan det ikke undgås, at de fortæller jer det. Det ligger bare mellem linjerne, tallene og der røgslør som lægges ud, for at sikre, at I ikke får de rette grundlag for at kunne tage beslutningerne.

Der er mange mennesker, som vil det gode og som har evnerne og hjertet til at gøre en forskel, men jeres system er blevet korrumperet. Af jeres eget begær og jeres eget ønske om sensationer og underholdning. Det er tiden, hvor mennesket vågner op til ansvarlighed og åbne øjne. Brug det også til at finde de rette ledere til jeres verden.

Når du inde i dig selv skal finde frem til, hvilke gerninger, som du vil have løst i din verden. Så er det vigtigt, at du både kigger i dig selv og din omverden på både den korte og den lange bane. Der er mange løsninger, som virker rigtig på den korte bane, men som ikke virker effektivt, eller måske endda giver det direkte modsatte end det du ønsker dig på den lange bane.

Brug meget af din bevidsthed i kortere tid og derefter lidt af din bevidsthed i næsten al din tid til hele tiden at forholde dig til din omverden og dens ledere. Så tager du din del af lederskabet i demokratiet.

Hvis du i stedet sidder og tænker og bliver irriteret og forstummet over det som sker og det som du oplever både nært og fjernt, men ikke gør noget konkret ved din stillingtagen og din mulighed for at vælge, så tager du ikke din del af ansvaret. Din del af lederskabet.

Eller hvis du viser på mange måder, at du er utilfreds med det som foregår, men ikke tager stilling i dig selv i forhold til hvordan du selv ønsker det skal være, så tager du ikke din del af ansvaret, så tager du ikke lederskabet.

Det er nødvendigt at I som foregangsmænd og kvinder, i den frie del af verden, begynder at tage lederskabet i jeres demokratiske muligheder. For kun derved kan I vise resten af verden. At det i sandhed er den rette måde at bygge et fællesskab med ledere op.

En måde som har arnested i jeres del af verden, og som i med rette kan være stolte af. Ret det op og lad det stråle og vise alle, med sin effektivitet og sin styrke, at det er denne måde, mennesket skal fungere i sit samfund nu og i fremtiden.

 

image

image

 

PCOTU er forelsket i Sundhed og Velvære. PCOTU ønsker, at vi som Folk bevæger os derhen, hvor oprettelsen af et helt nyt Sygehussystem er muligt. Et Sygehussystem, som anerkender Spirituel Visdom og Alternativ Behandling på lige vilkår med Medicinal Industriens kemiske medicin og symptombehandlinger. Derfor er en TEMA gruppe angående Et Helt Nyt Sygehussystem relevant.

 

LIVS ELEKSIREN

I tog Livet fra mig, Min Samuel, og Jeg gav Jer det evige liv.

Fordi jeg giver og giver og giver og i tager og tager og tager og det er præcis sådan det skal være.

I har fri nu.

Rejs Jer og gå ud og erobre Universet fordi Jeg er jeres Mor der gerne vil elske og ære og respektere og beskytte jer.

I har brug for min VIDEN selvindsigt og I har brug for min beskyttelse gennem Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

 

image

 

 

 

Hvorfor Forguder Viborg Forvaltningen i Danmark (  du ved det land hvor man græder snot af glæde over næsten ) , Ja hvorfor Forguder næsten mig, når det var min Søn de burde forgude? Og min Lære de burde lytte til ; )))?

Syndefaldet handler om Angsten for at miste den man elsker, Jalusi, Had, Hævn, Mangel på bedre viden………

Jeg havde på fornemmelsen at livs eleksiren kunne drikkes fra vores hjerner hvis vi pressede den der knogle / bjælke i stykker, vi har siddende deroppe og som jeg tydelig kan mærke igennem det undertryk jeg har i min venstre hjernehalvdel.

Samtidig skal man vist nok stikke tungen bagom ned i halsen et stykke og ja så bare lade livs eleksiren / den guddommelige nektar glide ned i halsen.

Jeg er begyndt at drikke små dråber jeg kan presse ud derfra ; 😍
Honningen skulle give evigt liv.

Alle mine somatiske sygdomme / spændings hovedpinen osv. gør opmærksom på Livets Gåde og Livs Eliksiren.

Lad os tale om det.

Ring mig op.

Min Søn og Jeg. Vi har aldrig du ved det der. Jeg kyssede ham på hans kinder fordi jeg synes det er forkert at kysse børn på munden og respektløst. Der går mine grænser. Masser af almindelig Mor og Søn berøring og nussen hans smukke krøllede hår.

Børn er små Guder der kender alle svarene og vi voksne har bare at tage ansvar for vores børn og behandle elske ære og respektere dem og beskytte dem mod alle farer?

Samuel sad hos mig i sofaen i lejligheden og gav mig et kys på næsen og jeg kom til at grine.

Første gang han nogensinde har gjort noget sådant. Jeg grinte fordi det kom bag på mig.

Hvis vores syndefald skyldes det der lille bitte kys på min næse, altså???

Hvorfor udviser man ikke allerhøjeste tillid til en Mor? Det gør de jo også. De VED jo godt at Jeg er en fantastisk god Mor, men når de ser det, melder misundelsen sig, fordi sådan en Mor vil de også gerne selv have.

Derfor vil jeg gerne være Jer alle sammens Mor og Lede Det Universielle Folkeråd PCOTU.

Jeg mener ; Jesus lære kom jo fra hans Mor Maria???

Derfor skal Mor og Søn Kærlighed vurderes til at være det allerhøjeste bedste.

Jeg vidste jo ikke det med vejr trækningen og næsen og at der så kunne komme livs eleksir ud af et punkt fra hjernen hvis man knækkede næse benet lidt? da jeg sad der og var offer for Lidas / Liliths

ONSKABSFULDE og JALUE BLIK!!!???

Altså den livs eleksir viden kendte jeg jo ikke? Og når hun kendte den. Hvorfor fortalte hun mig det så ikke??????

Det der overfald og tyveri var arrangeret. Det tror jeg. Jeg ved det ikke endnu og kan ikke bevise det på andre måder end at kidnapperne må sidde sig ned og tale med mig i dagevis indtil de forstår jeg er uskyldig?????????????????????

Hvis jeg kendte den ville jeg nok ikke havde grinet overrasket vel? Og den zone vækkede min Mand til live for første gang for nogle måneder siden ; ))? Ha, ha, altså den erogene zone på næsen : )).

Hvad vi tænker om hinanden er et stort ansvar?

Fordomme. Mangel på Tilid. Jalusi osv.

Sådan startede AL lidelse og sådan ophører al lidelse.

Nu har vi svaret på livets gåde.

Samuel er KLOG. Han fortalte mig al hans viden fra GUD igennem bamserne i Søndags 3. Januar 2015.

Jeg forguder min Søn og det må man gerne. Jeg ELSKER min Søn.

Jeg kan ikke leve uden min Søn.
Men Forvaltningen skal også nok give mig ham hjem, med den viden jeg har opnået nu.

Så er der bare at de også giver mig et rigtig godt job som Folkeråds Leder.

Jeg vil forhindre borgerkrig i DK. Når først denne her viden er nået ud til alle de almindelige borgere via nettet.

Ja så kan vi jo KUN vinde ; )))…….

Livet handle om at vinde og have det sjovt samtidigt ; )))……

Paradiset og det evige liv findes her på Jorden ; ))).

Kh. Samuels Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen,
Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU
( pcotu.dk )

Sendt fra min iPhone

 

 

 

 

Debat

Opdateret 11.10.2012 Opinion: Stikpillen

Systemsvigt
Når man som borger med en psykisk sygdom rammer det danske sundhedsvæsen, har man ikke blot én, men mindst to helt store udfordringer:
1. En risiko for ikke at blive diagnosticeret eller blive utilstrækkelig behandlet for den psykiske sygdom; 2. En risiko for at dø af en samtidig, men udiagnosticeret eller utilstrækkeligt behandlet somatisk sygdom. Mens det første primært er en udfordring for almen praksis og det kommunale sundhedsvæsen, så er sidstnævnte en kolossal opgave og udfordring for det samlede sundhedsvæsen; en opgave, som imidlertid svigtes med fatale følger for mange.

Psykisk syge lever 15-20 år kortere end resten af befolkningen, hvad enten det drejer sig om mennesker med skizofreni, bipolar lidelse, misbrug eller anden psykisk sygdom. Overdødeligheden skyldes både somatiske sygdomme og eksterne årsager som eksempelvis selvmord. Risikoen for at dø af selvmord er således 20 gange større for mennesker, der har været indlagt for en psykisk sygdom, end for andre mennesker.

Nyere forskning viser imidlertid, at størstedelen af de tabte leveår skyldes somatisk sygdom. Forskningen viser også, at uhensigtsmæssige livsstilsfaktorer som rygning, usund kost og manglende motion samt bivirkninger ved antipsykotisk medicin er de store bidragydere til somatisk sygdom hos psykisk syge.

10.000 kroner-spørgsmålet er så, hvordan det danske sundhedsvæsen reagerer på en sådan viden? Svaret er desværre ’alt for lidt, hvis nogen reaktion overhovedet’. De relevante aktører i behandlingen af den psykiske sygdom har hver sit fokus, og det handler ikke med sikkerhed om at afdække somatisk sygdom eller samarbejdet herom. Kommunerne har vanskeligt ved at håndtere psykisk syge med behov, der går ud over sygedagpenge, støtte- og kontaktpersoner eller hjælp til en boform.

Fra en ny undersøgelse om ’Psykisk syges sundhed i Region Midtjylland’ ved vi, at psykisk syge i gennemsnit har dobbelt så mange kontakter til den praktiserende læge som den øvrige befolkning, og at betydelig flere psykisk syge har kontakt til et somatisk sygehus. Psykisk syge har således 38 pct. større forbrug end den øvrige befolkning. Patienterne er der altså, men noget tyder på, at læger og andet sundhedspersonale blokerer, når det bliver kendt, at der er tale om en psykisk syg person, der enten får ingen eller bare mindre kvalificeret behandling. Den afstigmatisering, som psykisk syge og psykisk sygdom generelt er omfattet af i vores samfund i disse år, ser ud til at have trange kår internt i sundhedsvæsenet.

Vores viden indikerer, at psykisk syge er en højrisikogruppe for uidentificeret og underbehandlet sygdom; en gruppe, som kræver særlig opmærksomhed. Tommelfingerreglen må være, at den psykisk syge også har en somatisk sygdom, indtil det modsatte er bevist. Lægerne i psykiatrien bør gå foran i et sådant fremstød. Man kan undre sig, hvis psykiatriens egne læger ikke prioriterer netop denne opgave forud for alle andre. Her er vitterlig tale om den psykiatriske læges raison d´être.
Per Jørgensen
dm@dagensmedicin.dk

 

 

 

 

Vigtig læsning:
“New Public Management blev listet ind ad døren på det administrative niveau som et politisk neutralt effektiviseringsværktøj. Men realiteten er, at det er et markant samfundstransformerende tiltag med mange sociale og menneskelige konsekvenser.”

En trojansk hest i sundhedssektoren
New Public Management er dehumaniserende. For når tal og golde termer erstatter ord om mennesker, forsvinder de etiske håndbremser, som lægen, hjemmehjælperen eller sygeplejersken pr. instinkt er udstyret med, siger professor Steen Wackerhausen

Når man erstatter ord som ’rask’ med ’udskrivelse’ fjerner man menneskeligheden fra den offentlige sektor, mener professor Steen Wackerhausen.
Hans Christian Jacobsen
11. september 2015Kommentarer (47)
DEL
TWEET
EMAIL
Fra sundhedsvæsenet til ældreplejen er velfærdsstaten pakket med domæner, hvor mennesker er centrum for den ydelse, der leveres. Men ofte handler de centrale mål og kriterier for succes ikke længere om patienterne i psykiatrien eller de syge på hospitalerne. Her er de levendes liv skrevet om til tal, grafer og output. DJØF’erne er godt i gang med at skrælle menneskeligheden af menneskefagene, mener professor Steen Wackerhausen, som blandt andet støtter sig til sin forskning i hjernevidenskabens resultater om sammenhænge mellem sprog og handlinger.

I et stort, humanistisk forskningsprojekt er han med til at kortlægge, hvordan New Public Management har en mængde skjulte virkninger, der bl.a. forandrer sproget, fagligheden og blikket på det enkelte menneske i den offentlige sektor.

– Hvorfor har samfundet brug for en humanistisk kritik af New Public Management?

»New Public Management har mange virkninger ud over de tilsigtede, altså effektiviseringer og besparelser. Det er bivirkninger, som spreder sig ud over det humanistiske landskab, og jeg er bange for, at vi er godt i gang med at skabe en koldhed i systemet, så professioner ender med at arbejde imod og ikke med deres eget etos og det formål, de er sat i verden for at opfylde.«

– Hvad er det for bivirkninger, der forandrer fagligheden så markant?

»Først må jeg definere, hvordan jeg forstår begrebet New Public Management. Det gør jeg bredt som en paraplybetegnelse for forskellige, men beslægtede bestræbelser på at effektivisere og rationalisere den offentlige sektor gennem inspiration fra markedstænkning.«

»Min forskning ser blandt andet på, hvad der sker med sproget, når New Public Management rykker ind. Jeg hører det fra masser af fagpersoner f.eks. på hospitalerne. De siger, der i stigende grad tales i et økonomisk sprog, når hospitalsledelsen og sundhedspersonalet træffer beslutninger og taler om patienten. Mennesket er blevet marginaliseret.«

Management og blå blink
– Hvordan har sproget forandret sig?

»Et økonomisk, markedstænkende sprog har kolonialiseret flere og flere områder af f.eks. social- og sundhedsområ dets institutioner og tilhørende professioner. Humansproget er under pres. Dvs. det sprog, som f.eks. en patient udtrykker sig i, når han møder sundhedsvæsenet.«

»Patienten bruger ord som sorg, omsorg, lidelse, glæde, taknemmelighed, ansvar, håb, fortvivlelse – den slags udtryk, der refererer til helt centrale dele af livet for almindelige mennesker. Humansproget udtrykker det konkrete, levede liv. Men det presses af et sprog, der kommer fra New Public Management, og som tager forrang, fordi f.eks. en læge og hans arbejde bliver målt ud fra tal om effektiviseringer og andre kriterier i managementsprog. Når humansproget udraderes, får patienten som menneske klart en mindre rolle i systemet.«

– Hvad er det for ord, der har magt til at fjerne menneskeligheden fra systemet?

»Tag mit eget område, universitetet. Undervisningsområdet bliver målt og kvalitetsevalueret i beståede årsværk, gennemførelsesprocent, gennemførelsestid osv. Den studerende er forsvundet ud af regnskabet! På hospitalerne har det økonomiske oversprog erstattet ord som ’rask’ og ’helbredt’ med udtrykket ’udskrivelse’. På et hospital i Norge fandt en af mine ph.d.-studerende ordet ’biomassen’ som betegnelse for personalet og patienterne.«

»Samme studerende fandt også et eksempel, hvor døende patienter mod deres vilje blev udskrevet fra intensiv afdeling. Det var lige før nytår, og årsagen var, at hospitalet skulle nå at opfylde en kvote om udskrivelser. De døende blev indlogeret på et plejehjem, hvor en særlig afdeling var oprettet til dem. Men plejehjemmet stod selvfølgelig ikke mål med hospitalets intensivafdeling. Flere patienter returnerede dagen efter til hospitalet i ambulance med blå blink. I økonomisprogets logik var det OK, for nu kunne patienterne tælle som nyindlæggelser og tælle nok en gang i produktivitetsopgørelsen. Men det er jo forfærdeligt, at en døende skal skifte miljø i sin dødsproces og endda ende med at suse retur med blå blink. Men på den måde kan en handling være en succes i New Public Management-sproget, hvor den samme handling ville fremstå klart umenneskelig, hvis den blev beskrevet i humansproget.«

Etisk instinkt
– Men det er jo bare ord?

»Ord har en markant betydning. Humansproget er afgørende for, hvordan vi opfatter vores arbejde og medmennesker, for det påvirker vores følelser og evne til empati og dermed den måde, vi handler på.«

– Er det ikke lidt højtravende?

»Det vil nogen mene. Men forskningen er meget håndfast blandt andet i forhold til det, man kalder spejlneuroner, det vil sige de hjerneceller, der giver os evnen til at sætte os i andres sted. Meget nyere hjerneforskning viser, at ord kan aktivere eller lukke ned for empati. Hvis empatien lukkes ned, er dine handlinger ikke styret på samme måde i forhold til mennesket foran dig. Du mister dit moralske kompas.«

»Du kan se i en hjernescanner, hvordan en positiv eller negativ beskrivelse af et andet mennesker henholdsvis kan lukke op og ned for bestemte typer af neural aktivitet i de områder, der har at gøre med emotion og empati. Sprog har altså meget store konsekvenser for vores følelser, handlinger og etiske instinkt.«

– Hvor har vi set konsekvenserne af et koldt sprog?

»Vi ved fra krigspropaganda og folkemord, hvordan sproget får en dehumaniserende karakter som en form for opvarmning til det, der skal ske. Du kan ikke få et normalt, almindeligt menneske til at slå et andet normalt og almindeligt menneske ihjel. Gennem evolutionen har mennesket en indbygget håndbremse, der forhindrer det. Tricket er at fratage den anden dennes medmenneskelighed. På den måde bliver bødlen i stand til at overskride sine normale grænser, og det sker i høj grad gennem sproget.«

Ord og mord
»Et eksempel er nazisten Otto Adolf Eichmann, som var en af de store organisatorer bag holocaust. Men Eichmann var ikke et følelseskoldt, psykopatisk monster. Han udviste følelsesmæssig normalitet i sit nære liv, han drog omsorg for sine børn og tog sig af sine venner. Han var også en pligtopfyldende, stivnakket bureaukrat, som satte en ære i at få ting på plads. Han brugte aldrig ord som ’drab’, ’mord’ og ’afbrænding’, mens han organiserede holocaust. Han omtalte jøderne som ’kargo’ (fragt red.) og talte om at ’flytte kargo’ og ’destruere defekt kargo’.«

– Avler New Public Management forbrydere?

»New Public Management har ingen onde intentioner, tværtimod. Men min pointe er, at man kan skabe en dehumanisering uden at have det som mål og uden at vide det. New Public Management er ikke udtryk for en aktiv og bevidst dehumanisering lige som nazisternes brug af ord som ’fragt’, ’kakerlakker’, ’rotter’ for ’jøder’. Men det fører til en snigende dehumanisering, når man gradvist fjerner humansproget fra en lang række beslutningsprocesser og professioner – og dermed reducerer de etiske håndbremser, som lægen, hjemmehjælperen eller sygeplejersken pr. instinkt er udstyret med.«

– Hvor ser vi for eksempel bivirkningerne i dag?

»Tag f.eks. sygeplejerskerne. Omsorg for andre er selve fagets eksistensberettigelse. Men professionen ændres, når mål for succes ikke længere er det nære og menneskelige. Så opstår i stedet omsorgssvigt i større eller mindre grad. Hverdagsagtige eksempler er, når blomsterne rådner i vinduerne i hjemmeplejen; at der ikke bliver luftet ordentligt ud; at handicappede ældre må sidde med fyldt ble i timevis; at du ikke har et ekstra minut til et menneske, der har brug for netop dét. Og hvis du alligevel bruger tid på opgaver, som ikke er fastsat i regler og skemaer, så udfører du usynligt arbejde og er ineffektiv. Selv om du gør det moralsk og menneskeligt rigtige.«

Sprog øger menneskeligheden
– Handler det ikke bare om, at medarbejdere i den offentlige sektor er presset på tid?

»Det handler også om tid. Effektivisering handler om mindre tid til opgaver. Men når der hverken er tid nok, og der heller ikke måles på disse menneskenære parametre, så ændrer praksis sig. Med praksis forandres selve professionens kerne og etos. New Public Management er en trojansk hest i sundhedssektoren.«

– Hvordan bevarer professionerne menneskeligheden i et system, der har brug for effektiviseringer?

»Det afgørende er, at humansproget fortsat er til stede i de beslutninger, der træffes. Jeg mener, vi kan øge menneskeligheden, alene ved at vi taler om mennesker og deres liv i det sprog, som vedrører livet. Jeg mener desuden, at der skal gives mere beslutningskraft tilbage til de mennesker, der har fagligheden og patienten inden for sit felt. Mindre centralisering vil også føre til mere arbejdsglæde og velvillighed.«

»Jeg er med på, at hele statsbudgettet kunne fyres af på sundhedsområdet, og det kan vi ikke. Men vi må tale om og træffe vore prioriteringer i et sprog, der vedrører det virkelige liv og synliggør de menneskelige konsekvenser.«

– Er New Public Management alligevel ikke ved at være yt igen som ledelsesstrategi?

»Jeg ved godt, at nogen vil sige, at New Public Management er et overstået kapitel. Men det lever videre under gamle såvel som nye betegnelser og er legemliggjort i en allerede veletableret administrativ og beslutningsmæssig praksis.«

»New Public Management blev listet ind ad døren på det administrative niveau som et politisk neutralt effektiviseringsværktøj. Men realiteten er, at det er et markant samfundstransformerende tiltag med mange sociale og menneskelige konsekvenser.«

NEW PUBLIC MANAGEMENTSUNDHEDSSEKTORENSTEEN WACKERHAUSEN

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Et Nyt Sundhedssystem

 1. I gamle dage brugte man hash planten og Collodial Silver til at helbrede bla. kræft men også en lang række af bakterie, virus og fungis, ja alverdens sygdomme kunne med lethed helbredes med denne fine medicinske plante og det gammelkendte Collodial Silver. Derfra udtrykket “at være født med en sølv ske i munden” kommer fra.

  “Systemet” / Politikerne / de, det der styrer Politikerne / Dronningen har gjort disse 2 naturlæge midler ULOVLIGE i Danmark.

  Det er meget tydeligt at se hvordan medicinal industrien er med inde over beslutningerne vedrørende den danske lovgivning. Der er enddog lavet nye lovgivninger der giver disse interesse organisationer lov til at sidde med ved bordet, når nye paragraffer og love bliver vedtaget. Som vi ved fra Peter Götzche så er Medicinal Industrien mere korrupt end mafiaen på sicilien. Hvorfor i alverden sidder de så og er med til at forme lovgivningen?

  Det står rigtig galt alt står til for Mennesket, som gøres afhængig af systemets tortur i form af kemisk medicin som kun symptom behandler og kemo terapi som slår hele immunsystemet ihjeld, metoden er sadistisk og ikke mange bliver helbredt af kemo, de fleste dør af kræften som fluer.

  Det skal vi have lavet om på…!!!

  Vidensdeling til Folket!!!

  Kræft KAN HELBREDES !!!!!!

  PCOTU vil kæmpe for vores menneskeret til at bruge de ting der findes i naturen til at helbrede sygdomme.
  PCOTU kæmper for legalisering af Weat / Hashplanten og Collodial Silver / Kolloidt Sølv Vand
  og PCOTU vil kæmpe for at en lang række alternative behandlingsformer bliver legaliserede i nær fremtid…..

 2. Tilføj til Tilføj til FaceBook
  Korruptionsskandale: Globale drug-giganter finansierer sundhedsstyrelsen

  Udgivet for 579 dage siden i Politik
  Tilføjet 09/04 21:35 til Boblere af Klaus K
  Sundheds-korruption: – Så kom skandalen frem, sort på hvidt: Medicinalindustrien finansierer sundhedsstyrelsen. Ja – du læste rigtigt: Den globale medicinalindustri finansierer, via gebyrer, “en meget stor del” af den danske sundhedsstyrelse, som det hedder.

  Det vil sikkert ikke komme bag på en mand som Peter Gøtzsche, der kalder medicinalindustrien for “en mafia”. Og formanden for de ellers normalt medicinalglade danske læger, Mads Koch Hansen, er straks rykket ud og har fordømt forholdet sådan:

  – En meget stor del af finansieringen af landets sundhedsmyndighed kommer direkte fra den industri, som myndigheden er sat til at kontrollere, og hvis produkter myndigheden skal godkende eller forkaste.

  … det er principielt helt forkert, at der er penge mellem Sundhedsstyrelsen og medicinalindustrien. Sundhedsstyrelsen skal være økonomisk uafhængig, og borgerne skal kunne have blind tillid til styrelsens uvildighed, siger Lægeforeningens formand, Mads Koch Hansen.

  – tv2.dk, 8. april 2014

  Jamen, naturligvis. Hvad havde regeringen da forestillet sig? At lade den globale medicinalmafia finansiere den statslige instans, der skal kontrollere den her i landet? Det er jo det rene Chicago 1929 …

  Er der noget at sige til, at man ikke kan stole på sundhedsvæsenet længere? Er der noget at sige til, at danskerne bliver mere & mere syge, jo flere “gode råd”, løftede pegefingre og mediefordømmelser af deres “usunde livsstil”, de udsættes for?

  Er der noget at sige til, at danskerne bliver mere syge, når de jagtes rundt i manegen med evigt stressende trusler om forhøjede sundhedsafgifter og flere livsstilsforbud?

  – Læs mere: Markant mere sygdom i Danmark efter rygelov og sundhedsformynderi

  Nej. Sundhedsmyndigheden gør folk syge. Det står efterhånden klart. Man bliver hverken sund eller rask af sundhedspropaganda. Man bliver faktisk sjældent sund & rask af at stifte bekendtskab med sundhedsvæsenet, hvis man da overhovedet slipper derfra med livet i behold. Og man bliver slet ikke sund & rask af den sundhedspolitik, der føres. Den bliver danskerne mere syge af – som det fremgår.

  Dette er ikke sundhedsmedarbejdernes skyld. Grunden til den øgede sygelighed er, at sundhedsmyndigheden finansieres af en global industri, der lever af sygdom. Jamen … så bliver der altså ikke mindre sygdom i Danmark fremover – der bliver mere sygdom. Logik for dværghøns …

  Den, der ikke forstår denne sammenhæng, forstår ikke hvordan en privat industri arbejder. Og han forstår i særdeleshed ikke, hvordan en global industri uden moral arbejder … for i den globale medicinalindustri har man ingen stor moral – det er demonstreret til fulde både i Europa og i USA:

  – Læs mere: Medicinal-sælger: Vi “hjernevaskede” lægerne til at give vores drugs til børn

  Det drejer sig kun om indtjening – ikke om sundhed. Nu er der jo ikke i sig selv noget galt i at tjene penge – men der er definitivt noget galt i at sygeliggøre folk og herefter sælge dem flere sygeliggørende drugs. Og der er den slags aktiviteter, de globale medicinalselskaber til stadighed bliver grebet i …

  Danske skatteborgere betaler nu tårnhøje skatter for at få påført og behandlet deres sygdomme – og hele tiden med ét overordnet budskab, som er tilrettelagt af medicinalindustriens lobbyister: Det er din egen skyld, at du er syg – det er på grund af din “livsstil”.

  Problemet er bare, at det dybest set aldrig er sandt. Det forholder sig faktisk snarere omvendt: For jo sundere danskernes livsstil bliver – jo mere syge bliver de. Se grafikken her.

  Vores besynderlige regering hævder endda i fuldt alvor, at de skaber vækst i sundhedsindustrien via det såkaldte OPP-samarbejde mellem private og offentlige virksomheder (OPP: “offentligt-private-projekter”) – men hvad betyder det egentlig?

  Det betyder såmænd, at sundhedsmyndigheden skal sygeliggøre flere borgere, fx. ved hjælp af mediepropaganda, så medicinalsektoren kan tjene mere på at behandle flere. For det har jo den behagelige konsekvens for den private sundhedssektor, at den kan lægge et større sugerør i statskassen – på bekostning af de sygeliggjorte patienter og skatteyderne.

  Dette kalder regeringen “økonomisk vækst” – men man glemmer at sige, at sålænge skatteyderne betaler al sygdomsbehandling, så er det jo i realiteten kun en vækst i statens udgifter.

  Resultat: Flere livslange medicinbrugere, flere kronisk syge, flere ulykkelige folk på antidepressiva, flere med psykiske problemer, flere stressede danskere – og glem ikke: Højere skatter. Danmark er blevet en medicinal-fascistisk stat – en sygdomsfabrik. Dette er sket på grund af medicinalindustriens snigende indmarch, helt ind i kernen af landets ledelse.

  Og hvad siger så den nye sygdomsminister, Nick Hækkerup, manden med Danmarks mest foruroligende smil:
  “Jeg har ingen grund til at tro, at Sundhedsstyrelsens faglige vurderinger påvirkes af, at en del af styrelsens arbejde finansieres af gebyrer,” siger Nick Hækkerup, sundhedsminister.

  Nej, om styrelsen finansieres af medicinalmafiaen via gebyrer, faktura eller naturalier, det har ingen betydning – det er korrekt. Om betalingerne sker direkte til eksperterne, til ledelsen eller til styrelsens budget har heller ingen betydning. Det er selve dette, at sundhedsstyrelsen sidder på skødet af medicinalmafiaen, der har betydning.

  Hele sundhedsvæsenet er sovset ind i medicinal-agendaen. Medicinalindustrien har i årevis fyldt den medicinske litteratur med junk science, der rent ud sagt er løgn & latin, men som understøtter deres indtjening – herunder har de sponsoreret en lang række falske studier & rapporter, der ligger til grund for rygelovene og jagten på rygerne i Vesten, som også er deres værk.

  Enhver læge, der slår op i litteraturen, vil læse medicinalmafiaens version af sandheden – og løsningen på enhver sygdom er altid: Mere skadelig medicin, flere elendige behandlinger, flere drugs.

  Samtidig har industrien i årevis spredt sine korruptionspenge ad alle de rette kanaler til alle de rette personer – altsammen med henblik på at opnå én eneste ting: At skabe mere sygdom, sådan at de kan øge deres omsætning.

  Og de har været dygtige til det – ingen tvivl. Hvis man er sådan en type businessmand, der ikke har nogen stor moral, så må man tage hatten af overfor dem. Se fx. medicinalselskabet Pfizer’s tidligere CEO, Peter Rost forklare, hvordan medicinalindustrien arbejder på at gøre de vigtigste eksperter afhængige af sig – med penge:

  Pfizer ex-CEO: How to influence the medical establishment

  Eller se ernæringseksperten Peter Glidden forklare, hvordan de stenrige Carnegie og Rockefeller familier for 100 år siden sponsorerede medicinalindustriens indmarch på hospitaler, lægeskoler og universiteter samt i regeringskorridorerne i USA.

  Det gælder naturligvis også danske politikere som Hækkerup og den danske regering. Det stod klokkeklart allerede under valgkampen i 2011, at den nuværende regering er endnu mere medicinalvenlig end Fogh, Løkke og det borgerlige hold. Det var der jo en grund til:

  – Læs mere: Giver medicinalindustrien skjult økonomisk støtte til rød blok?

  – Læs mere: Politikere bøjer sig for medicinal-lobbyister

  På denne baggrund anråber jeg nogle myndighedspersoner med nosser – også kvinder – der tør stå frem og tage opgøret med denne globale mafia i Danmark. Nogen der tør føre kniven dybt ned i denne sump af korruption og godhedshykleri, som er ved at kvæle Danmarks økonomi og ødelægge danskernes helbred.

  Dette opgør kræver uafhængighed og skarphed – det kan fx. ikke udføres af politikere eller folk fra EU-kommissionen eller FN-organisationerne, idet både EU og WHO har været sovset ind i medicinalagendaen i årtier. Det kræver snarere en hurtigtarbejdende lille gruppe jurister & revisorer – gerne fra udlandet – som aldrig har siddet på skødet af medicinalindustrien.

  Deres opgave skal være at blotlægge alle pengestrømme i sundhedsvæsenet – både til eksperterne, embedsvældet, politikerne og de politiske partier – og derigennem give os en historisk mulighed for at skære medicinaliglen ud af den danske administration. Opgaven er intet mindre end at adskille staten og medicinalmafiaen – og genrejse troværdigheden i sundhedsvæsenet i Danmark.

  Naivt? Måske – det er i hvert fald noget af en opgave, og det vil ikke blive rart at se på altsammen. Men det er det, der skal til, hvis det igen skal blive muligt at stole på sundhedsvæsenet.

  Det er det, der skal til, hvis det igen skal være muligt at blive ordentligt behandlet, når man rammes af svær sygdom – ikke som nu, hvor man bliver sygeliggjort uden at være syg og efterfølgende fejlbehandlet – på grund af et forrykt “OPP-samarbejde” mellem staten og medicinalmafiaen.

  Dette er en historisk opgave, som vil have vidtrækkende positiv effekt for Danmark og danskerne, hvis den lykkes. Og den vil blive vanvittig spændende – og underholdende. Tænk på alle de mediehistorier, denne opgave vil kunne generere – alene dette forhold vil kunne få enhver syg dansker til at rejse sig fra sygesengen, springe rundt og juble højt … !

  Så hvem melder sig frivilligt?

  Læs også: Lægeforeningen: Sundhedsstyrelsen er ikke uafhængig
  – Annonce –

  20 Kommentarer|Henning Rolapp:„ Fremragende forslag Klaus K. JUST FOLLOW THE…”

 3. Medicinalfirmaers finansiering af Sundhedsstyrelsen skal laves om, så danskerne kan have tillid til styrelsen, kritiserer sundhedseksperter i torsdagens Metroxpress.

  Over halvdelen af Sundhedsstyrelsens indtægter kommer nemlig direkte fra den medicinalindustri, som styrelsen ellers har til opgave at kontrollere på danskernes vegne.

  Det bør ifølge Lægeforeningens formand, Mads Koch Hansen, laves om:

  »Sundhedsstyrelsen bør være helt uafhængig af betaling fra lægemiddelindustrien. Det er et forkert signal at sende til patienter og borgere, at en offentlig myndighed, som godkender eller afviser nye lægemidler, samtidig modtager penge fra industrien.«

  Han ser gerne, at medicinalindustriens betalinger for gebyrer og lignende i stedet går ind i en statslig fond.

  Ifølge finansloven tjener Styrelsen i 2014 297 millioner kroner på gebyrer fra medicinalselskaberne, mens den kun får 220 millioner fra staten.

  Læge, dr. med, Karsten Juhl Jørgensen fra det uafhængige forskningsinstitut Cochrane, finder situationen kritisk:

  »Det er uhensigtsmæssigt. På samme måde, som når toneangivende læger modtager penge fra industrien. Det kan rejse tvivl om, hvorvidt Sundhedsstyrelsen er et serviceorgan for medicinalindustrien, frem for at stå utvetydigt på patienternes side,« siger han til Metroxpress.

  Danske Patienters formand, Lars Engberg, vil have stoppet medicinalindustriernes finansiering af Sundhedsstyrelsen.

  »Jeg har ikke belæg for at hævde, at styrelsens faglige vurderinger i dag påvirkes af gebyrerne. Men man bider jo nødigt den hånd, der fodrer. Og faktum er, at styrelsen kan miste indtægter, hvis de er for skrappe over for industrien. Danskerne bør kunne have fuld tillid til, at Styrelsen er helt uafhængig,« siger han til Metroxpress.

 4. Gør sundhedsformynderi danskerne syge?

  17. marts, 2014 | politik, public health, rygeforbud, rygning, sundhed, videnskab

  ♦ Stor forebyggelses-fiasko: Sundhedsudgifter steg 8 mia kroner

  ♦ Markant mere sygdom i DK efter rygelov & sundhedskorstog

  180grader.dk: Markant mere sygdom i Danmark efter rygelov og sundhedsformynderi

  – SYGDOMSSTATISTIK IGENNEM LOFTET:

  Formynderi-Danmark: Fem år med rygeloven & den formynderiske sundhedspolitik har ikke ført til mere sundhed i Danmark. Tværtimod er danskerne blevet langt mere syge.

  De mange sundhedskampagner og politikernes fokus på danskernes “usunde livsstil”, der ifølge planen skulle have reduceret sygdom og løsslupne sygdomsudgifter i Danmark, har foreløbig ikke haft det forventede resultat. Tværtimod. Resultatet burde give alle danske sundhedspolitikere røde ører:

  Massivt flere sygdomsindlæggelser. Foreløbig pris: Ca. 8 milliarder ekstra om året.

  Siden rygeloven og de andre “sygdomsforebyggende tiltag” overfor danskernes livsstil er sygdomme & sygehusindlæggelser eksploderet i et tempo, som ikke tidligere er set i dansk statistik:

  [Obs: Faldet i 2008 kan skyldes den faglige konflikt på sundhedsområdet i 2. kvartal]

  I 2012 var der 1,33 million årlige sygehusindlæggelser – det var 150.000 flere end i 2006, svarende til 13% flere. Tallet dækker alle indlæggelser, også børnefødsler – men da fødselstallet er faldet markantsiden 1995, kan man med sikkerhed drage denne konklusion:

  Danskerne er langt mere syge i dag end før 2007, hvor myndighederne begyndte at blande sig aktivt i folkets livsstil. Grafen viser udviklingen før og efter introduktionen af formynderisk sundhedspolitik – “sundhedsfacismen”, som nogen kalder den – med rygeloven i 2007 som det mest markante tiltag, der skulle forlænge den danske levetid med tre år, og generelt gøre danskerne mere sunde.

  Resultatet har foreløbig ikke levet op til de gode hensigter. Det står klart, når man sammenligner indlæggelserne i de to syv-års perioder: Fra 2000 til 2006, og fra 2006 til 2012 – det senest tilgængelige tal:

  I alt sygehusindlæggelser, Danmark:

  2000: 1.104.000
  2006: 1.177.000 – stigning 2000-2006: 6,5%
  2012: 1.327.000 – stigning 2006-2012: 13%

  ————————————————————————-

  Tallene er de officielle tal fra Danmarks Statistik. Frem til 2007 steg indlæggelserne i nogenlunde adstadigt tempo: 6,5% på syv år = 0,9% årligt. Men stigningen i indlæggelserne er fordoblet til 13% på syv år (1,9% årligt) fra 2007, hvor myndighederne brød med den lange liberale tradition for at lade folks livsstil være deres eget valg.

  I stedet gik man over til formynderi-tankegangen: Danskernes livsstil blev et offentligt anliggende, som staten nu blander sig i. Med rygeloven begyndte man at føre “forebyggende sundhedspolitik” – med en eksplosion i sygdomme og sygehusindlæggelser efterfølgende.

  Hvordan har det dog kunnet ske?

  Rygeloven:
  Fra passiv rygning
  til sundhedsformynderi

  Først en rekapitulation af de forudgående begivenheder:

  Det startede med rygeloven, som blev indført pr august 2007 i overensstemmelse med politikernes tiltrædelse af FN-organisationen WHO’s anti-ryge traktat, Framework Convention of Tobacco Control. I denne traktat, som Fogh-regeringen tiltrådte i 2005 uden folkelig debat, fremgår i §8 stk 1, at regeringen “anerkender”, at videnskabelig dokumentation “uomtvisteligt påviser”, at passiv rygning er sundhedsskadeligt:

  1. Parterne anerkender, at videnskabelig dokumentation uomtvisteligt påviser, at udsættelse for tobaksrøg forårsager dødsfald, sygdom og invaliditet.

  Som konsekvens af denne usædvanlige anerkendelse, forpligtede den danske regering sig ifølge stk 2 til at indføre rygeforbud ved lov – ikke blot i alle offentlige rum, men også på alle private arbejdspladser:

  2. … Hver part [skal] træffe beslutning om og sikre vedtagelse og gennemførelse af effektive lovgivningsmæssige, udøvende, administrative og/eller andre foranstaltninger, der sikrer beskyttelse mod udsættelse for tobaksrøg på indendørs arbejdspladser, i offentlige transportmidler, på indendørs offentlige steder og, når det er relevant, på andre offentlige steder …

  Dette er baggrunden for rygeloven, og siden loven blev effektiv i august 2007, har stort set alle arbejdspladser i Danmark været røgfri. Loven blev med andre ord indført for at reducere sygdomsrisikoen ved passiv rygning.

  Men allerede efter to år måtte myndighederne erkende, at der var noget galt: De røgfrie rum medførte ikke færre hjerteanfald. Dette var ellers et ofte benyttet argument for rygeloven – myndighederne havde på forhånd annonceret, at loven ville få antallet af blodpropper i hjertet til at falde hurtigt og dramatisk. Det kom til at gå ganske anderledes.

  Senere er det endda blevet åbenlyst, at der – i strid med “anerkendelsen” i WHO-traktaten – slet ikke findes noget klart bevis for sygdomsrisiko ved passiv rygning på arbejdspladserne. De publicerede tal viser ingen sygdomsrisiko, men det anerkendes ikke fra officielt hold.

  Myndighederne skiftede imidlertid hurtigt fokus: Efter kort tid handlede rygeloven ikke længere om at beskytte mod passiv rygning, men om sundhedsformynderi. Man pressede rygerne til rygestop “for deres egen skyld” med en årelang skræmmekampagne af hidtil uset hårdhed, der blev sendt i hovedet på rygerne fra 2008 og frem:

  Skræk-reklamer i TV med stærke billeder, massive internetkampagner for rygestop, billedadvarsler på cigaretpakkerne, hundredevis af truende avisoverskrifter, fulgt op af rygestopkurser i kommunerne og mange stigninger i cigaretafgifterne – altsammen for at dæmonisere rygning, og derved presse rygerne over på medicinalgiganternes rygeerstatning, Nicorette.

  Det seneste statslige anti-ryge tiltag var Thorning-regeringens stramning af rygeloven i 2012, som forbød rygning overalt på uddannelsessteder, i enkeltmandskontorer, samt forbuddet mod salg af 10-styks pakker.

  Siden 2008 har skiftende regeringer endvidere udvidet sundhedskampagnerne til også at omfatte andre såkaldte “livsstilsfaktorer”: Mindre alkohol, mindre fedt & sukker og mere motion. Kampagnerne blev i perioden 2010-11 fulgt op politisk med en række øgede afgifter på såkaldt “usunde varer”- fx. øgede sukkerafgifter, alkoholafgifter og fedtskatten.

  Den forhadte fedskat blev dog fjernet igen efter kun 15 mdr, da den viste sig at være negativ for økonomien pga grænsehandel. I dag karakteriseres fedtskatten som en pinlig fiasko

  Ekspert til politikerne:
  “Tag fløjlshandskerne af
  overfor de usunde”

  Alle angrebene på danskernes “usunde livsstil” skete efter talrige ekspert-anbefalinger, både direkte til politikerne og i medierne. En af de mest ivrige forbudslobbyister blandt eksperterne er statistiker Knud Juel fra Institut for Folkesundhed – hovedforfatteren bag rapporten “Risikofaktorer 2006″, som er statens “videnskabelige grundlag” for de fleste sundhedsindgreb i danskernes frihed.

  Et fast tema hos Knud Juel er danskernes middellevetid, som han mener trækkes ned af de ufaglærte & arbejdsløse danskeres rygning og alkoholforbrug. Dette må regeringen gå hårdhændet til værks overfor, mener han. Et par typiske Juel-citater fra perioden drejer sig om “uligheden i sundhed” – dette at de fattige ikke lever så længe som de rige:

  – Hvis regeringen virkelig vil gøre op med uligheden i danskernes levetid og sundhed, må den tage fløjlshandskerne af i forhold til eksempelvis rygning og alkohol. Det vil give helbredet blandt samfundets svageste et kæmpe løft.

  Knud Juel, Forskellen mellem sundhed hos høj og lav øges, Berlingske, 2009

  – Hvis målet er, at danskerne skal leve længere, og ulighederne mindskes, ligger det lige for at nedbringe rygefrekvensen.

  Knud Juel, Øget indsats mod rygning kan mindske ulighed, Berlingske, 2008

  Dette er to typiske ekspertløfter, som blev afgivet i medierne om positive konsekvenser ved formynderipolitikken. Der blev lovet guld & grønne skove for danskernes helbred, hvis politikerne ville “tage fløjlshandskerne af” og gribe ind med skrappe forbud & høje afgifter overfor de usunde. Og den daværende Fogh-regering holdt sig ikke tilbage:

  I januar 2008 samlede regeringen et hold sundhedseksperter i den såkaldte Forebyggelseskommission, som udelukkende skulle komme med anbefalinger til regulering af danskernes livsstil. Til disse ord af daværende sundhedsminister Jakob Axel Nielsen (K):

  – De fleste af os er klar over, at forebyggelse blandt andet handler om bedre kost, mindre rygning og alkohol og så mere motion.

  – Forebyggelse skal have topprioritet i årene fremover. Vi har netop hørt, at antallet af sukkersygepatienter er fordoblet på bare 10 år, og at mere end 300.000 danskere lider af en hjertekarsygdom. Hvis den udvikling fortsætter, kommer de livsstilsrelaterede sygdomme til at æde mere og mere af sundhedsvæsnet …

  – Den udvikling skal vi simpelthen have gjort op med. Derfor glæder jeg mig over, at vi nu kan give startskuddet til forebyggelseskommissionen …

  Regeringen nedsætter forebyggelseskommission, Sundhedsministereriet, 2008

  Fem år senere – efter mange forbud, formaninger, trusler, afgiftsforhøjelser og sundhedskampagner – kan man konstatere, at det store ønske om reducere sundhedsudgifter ved hjælp af formynderi ikke har virket efter hensigten. Tværtimod:

  Færre rygere førte til
  flere ryge-relaterede
  sygdomme

  Mange sygdomsindlæggelser er steget med raketfart, siden Danmark blev røgfrit og sundhedsbevidst – ironisk nok gælder det især de såkaldt ryge-relaterede sygdomme. For disse burde ifølge al konventionel tankegang være faldet – rygning giver jo ryge-relateret sygdom, ikke? Og regeringen fulgte netop ekspert-rådene om at “tage fløjlshandskerne af” overfor rygerne. Endvidere er antallet af rygere i Danmark som bekendt faldet støt hvert år igennem mere end 40 år.

  Men af én eller anden grund har færre rygere med usvigelig sikkerhed været fulgt af flere ryge-relaterede sygdomsindlæggelser. Specielt efter indførslen af rygeloven:

  Alle sygdomme i luftveje (astma, kol, lungesygdomme, osv):

  2000: 84.632
  2006: 94.722 – stigning 2000-2006: 12%
  2012: 113.925 – stigning 2006-2012: 20% – grafik

  Heraf lungebetændelser:

  2000: 23.550
  2006: 29.562 – stigning 2000-2006: 25%
  2012: 40.827 – stigning 2006-2012: 38% – grafik

  Alle hjerte-kar sygdomme:

  2000: 139.577
  2006: 135.411 – fald 2000-2006: – 3%
  2012: 144.796 – stigning 2006-2012: 7% – grafik

  ——————————————————————————

  Tallene er slående – specielt i betragtning af, at alle anti-rygetiltagene konstant er blevet meldt ud som store successer af myndighederne: Det offentlige rum var blevet røgfrit, og der blev hvert år blev færre rygere, meddelte Sundhedsstyrelsen – selv om nogen af undersøgelserne blev afsløret som manipulation.

  I medierne brugte Sundhedsstyrelsen imidlertid det faldende antal rygere som bevis på kampagnernes succes og antog blindt, at hvis der blev færre rygere, så blev der også mindre sygdom. Det har nu tydeligt vist sig at være forkert: Færre rygere er simpelthen blevet fulgt af flere ryge-relaterede sygdomstilfælde.

  En bestemt type hjerte-kar sygdomme påkalder sig særlig interesse, nemlig blodprop i hjertet (akut hjerteanfald), fordi den internationale anti-rygelobby i årevis har påstået, at rygeforbud i offenligt rum ville føre til et hurtigt og dramatisk fald i hjertetilfældene. Dette skete som nævnt ikke i Danmark og heller ikke i USA – begge steder lå hjerteanfaldene fladt umiddelbart efter rygelovene.

  Til gengæld har der været en skarp stigning i mænds hjerteanfald i Danmark efter 2008, som dog blev efterfulgt af et mindre fald i 2011-2012. Tallene fra Danmarks Statistik er ikke-sammenlignelige før 2006, men som det fremgår af sundhedsstyrelsens grafik i denne artikel, har antallet af blodpropper i hjertet været konstant faldende siden 2002. Efter 2006 har mænds hjerteanfald ifølge Danmark Statistik udviklet sig sådan:

  Akut hjerteanfald, mænd:

  2006: 9.717
  2012: 10.237 – stigning 2006-2012: 5% – grafik

  ————————————————————————-

  Kvinders hjerteanfald udviste samme markante stigning i 2009 og 2010, men faldt siden tilbage til 2006-niveauet. De akutte danske hjerte-indlæggelser har med andre ord ikke bekræftet påstanden fra den internationale anti-rygelobby om, at akutte hjertetilfælde falder efter overgangen til rygelov & røgfrie rum. For mændenes vedkommende steg hjerteanfaldene endda.

  Øget motion førte til flere knoglebrud

  Andre sygdomme, som rygning normalt får skylden for i medierne, har ligget fladt – mange kræftsygdomme fx. – mens indlæggelser for blodprop i hjernen (slagtilfælde) som en af ganske få sygdomme er faldet 8% i perioden 2006-2012 (data ikke vist).

  Til gengæld er der sket store stigninger i indlæggelser for brud på diverse led & knogler. Ifølge praktiserende læger kan stigningen i disse brud skyldes, at flere folk skades af overdreven motionsdyrkning, opildnet af statens sundhedskampagner og mediernes sundhedseksperter. Det er mest kvinderne, det er gået ud over – et typisk eksempel på udviklingen i led- og knogleskaderne er ankelbrud:

  Ankelbrud, kvinder:

  2000: 1.740
  2006: 1.550 – fald 2000-2006: – 12%
  2012: 1.982 – stigning 2006-2012: 25% – grafik

  ——————————————————————————-

  Men når der nu er sket så mange flere sygehusindlæggelser, har de så ikke været opvejet af færre ambulante behandlinger eller færre lægebesøg? Det var jo tænkeligt. Men nej – begge dele er steget. Danmarks Statistik har ingen sammenlignelige tal fra før 2006, men man kan se, at ambulante behandlinger er steget mere end gennemsnitsstigningen i indlæggelserne siden 2006:

  Ambulante behandlinger pr 1.000 indbyggere:

  2006: 1.050 pr 1000 indb.
  2012: 1.265 pr 1000 indb. – stigning 2006-2012: 20% – grafik

  Lægebesøg ialt:

  2006: 55.749.722
  2012: 59.567.568 – stigning 2006-2012: 7%

  —————————————————————————

  Formynderi virker mod sin hensigt

  Den formynderiske sundhedspolitik ser ud til at have forvandlet Danmark til en regulær sygdomsfabrik. Stik modsat politikernes udmeldte “gode hensigter”. Fænomenet demonstrerer det, man på engelsk kalder “unintended consequences” – uforudsete konsekvenser ved adfærdsregulering af befolkningen.

  I USA ved man fra alkoholforbuddet i 1920-33, hvor galt det kan gå, når staten blander sig i folks livsstil med formynderipolitik. Dengang antog man, at hvis folk ikke kunne drikke alkohol, så ville sygdom, sygefravær & fattigdom forsvinde – i stedet bragte forbuddet USA på afgrundens rand, socialt såvel som økonomisk: Sygdomme, kriminalitet og utilfredshed florerede, mafiaen fik fodfæste, og først da man fjernede forbuddet i december 1933, begyndte situationen langsomt at bedres.

  I starten havde amerikanerne store, men urealistiske forventninger til “prohibition” – alkoholforbuddet – ikke ulig de forventninger, som de danske politikere og eksperter havde til sygdomsforebyggelsen i Danmark i 2008. De amerikanske forventninger til “prohibition” er beskrevet i denne 1991-artikel af den amerikanske økonom, Mark Thornton, som: “utopisk” ønsketænkning om fremtidens sociale forhold, moral og økonomi:

  – Prohibition was supposed to be an economic and moral bonanza. Prisons and poorhouses were to be emptied, taxes cut, and social problems eliminated. Productivity was to skyrocket and absenteeism disappear. The economy was to enter a never ending boom.

  – That utopian outlook was shattered by the stock market crash of 1929. Prohibition did not improve productivity or reduce absenteeism.

  I Irland har man set den samme slags tendenser efter den irske rygelov i 2004: Myndighederne opnår præcis den modsatte effekt af den ønskede.

  Nocebo: Forebyggelse gør raske folk syge

  Men hvordan kan befolkningens “sundere adfærd” resultere i mere sygdom?

  En af årsagerne er, at de bastante mediekampagner og ekspertanbefalinger om øget motionsudøvelse i befolkningen har ført til flere tilfælde af fysisk overbelastning, både ved løb, cykling og udøvelse af fitness – især i de ældre aldersgrupper.

  En anden årsag er, at sundhedskampagner og sygdomsforebyggelse i sig selv kan være årsag til sygdom, pga den såkaldte nocebo-effekt: Folk kan blive syge af voldsomme sundhedskampagner og af statens store fokus på befolkningens livsstil. Selve dette at intervenere i folks privatliv kan skabe mere sygdom.

  Nocebo er den negative modsætning til den positive placebo-effekt, som lægerne kender fra patienter, der bliver raske alene pga deres forventning om at blive raske. Nocebo udfolder sig modsat: Når man giver folk forventning om, at de kan blive syge, så bliver mange af dem syge.

  Fænomenet har vist sig konkret i mange sygdomsforebyggende danske projekter, fx. det ambitiøse projekt Rask i Job i 11 danske kommuner i 2008-09, som skulle reducere sygefravær i ældreplejen, men som i stedet øgede sygefraværet med 15%.

  Det er en kendsgerning, at mange sundhedskampagner indeholder et stærkt element af sygdomspromovering – dieasemongering, som det kaldes. Dette får mange mennesker til at spekulere mere på sygdom. Man skaber herved flere sygdomsangste hypokondere i befolkningen, og sygdomsangst kan meget let føre til sygdom, jævnfør nocebo-fænomenet. En af de læger, der har reviewet nærværende artikel, udtrykker det sådan:

  Diseasemongering har gode kår, når befolkningen er neurotisk, sundhedsfixeret og sygdomsangst.

  Sundhedsafgifter skaber mere fattigdom

  Kan der være andre, medvirkende årsager til, at sygdomsindlæggelserne er steget så voldsomt?

  Naturligvis. Der er i perioden kommet langt større arbejdsløshed, hvilket er en kendt årsag til sygdom – og selv om rygeloven beviseligt har været skyld i en del nedlagte arbejdspladser, så er det formentlig kun en mindre del. Rygeloven virker dog også indirekte som vækstdræber på økonomien i den private sektor, specielt i udkantsområder.

  Mange danskere er samtidig blevet fattigere i perioden, hvilket også er en årsag til sygdom, men formynderipolitikken skaber selv øget fattigdom. Dette skyldes ifølge økonomiprofessor Christian Bjørnskov, at sundhedsskatterne – især cigaretafgifterne – reducerer folks købekraft og dermed deres mulighed for at købe andre varer. Dette gælder naturligvis også andre fødevarer – stik mod sundhedseksperternes antagelser.

  Der er endvidere en mulighed for, at en del af indlæggelser kan skyldes overdiagnosticering – dvs. behandlinger af folk, der ikke er syge. Dette er beviseligt sket på kræftområdet, hvor 500 danske kvinder årligt stemples som brystkræftramte, og behandles med kemoterapi og stråling, selv om de hverken har kræft eller sandsynlighed for at få kræft nogensinde i deres liv.

  Denne sygdomsskabelse skyldes loven om de forebyggede brystkræft-screeninger, som Kræftens Bekæmpelse lobbyede igennem i 2008 overfor politikerne, givetvis på vegne af medicinalindustrien. Kræftens Bekæmpelse blev i den anledning stærkt kritiseret af flere danske forskere.

  De stigende indlæggelser 2006-2012 kan imidlertid ikke skyldes “øget ældrebyrde”. Det er kendt, at folk over 80 år er de hyppigste forbrugere af sygehusene – men dem, der var ca. 80 år gamle i 2012 tilhører nogle ganske små fødselsårgange fra 1930-erne. De helt store årgange er født omkring 1946 – de er altså 66 år gamle pr 2012 og kan ikke forventes at blive storforbrugere af sundhedsvæsenet før om ca. 10 år.

  Til gengæld har det nok ført til flere indlæggelser, at mange sygdomsgrænser er blevet sænket de senere år, bl.a. grænserne for diabetes. Det er sandsynligt, at der indlægges nogen patienter idag, som ikke ville blive indlagt for ti år siden, fordi deres tilstand ikke regnedes for at være sygdom dengang.

  Men under alle omstændigheder har ingen af disse alternative årsager noget at gøre med danskernes livsstil – når man ser bort fra den livsstil, som formynderipolitikken selv er med til at fremprovokere.

  Medicinalindustrien tjener på forbud

  De mange ekstra sygdomsindlæggelser er naturligvis noget, man ikke er specielt ked af i medicinalbranchen, som jo lever af sygdom. Men det rejser en mistanke om, hvorfor medicinalindustriens mange betalte eksperter, patientgrupper & lobbyister har arbejdet så ihærdigt for at lobbye forbuds- og formynderipolitikken igennem, og italesætte den i medierne som god og fornuftig.

  Den falske tro på, at forbud og højere afgifter “virker” sundhedsfremmende, har gennemsyret hele sundhedsbranchen som et mantra. Dette falske mantra stammer simpelthen fra de globale medicinalgiganter, som har finansieret argumenterne og den “dårlige videnskab” – junk science – der ligger bagved mantraet.

  Medicinalsektorens stærke fokus på at få politikerne til at regulere befolkningens livsstil er naturligvis også påfaldende, fordi det i stigende grad er blevet klart, at medicinalindustriens egne produkter forårsager præcis de samme sygdomme i både børn og voksne, som man anklager befolkningens livsstil for at være skyld i.

  Hele medicinalsektoren har nu et betænkelig tæt samarbejde med sundhedsmyndighederne, og dette samarbejde blev styrket kraftigt, efter at de globale medicinalgiganter finansierede mange aktivistiske anti-rygegrupper og “public health” organisationer til at lobbye rygeforbud og højere cigaretafgifter igennem, både i USA, Europa og i Danmark.

  Det er givetvis også medicinal lobbyisterne, der har lært sundhedsmyndighederne, hvordan “sygdomsfabrikken” skal italesættes overfor offentligheden: Som “øget produktivitet” i sygehussektoren. Det er i hvert fald sådan, ministeriet med det Orwell’ske navn “Ministeriet for sundhed og forebyggelse”, gør i deres publikationer.

  Det fremgår fx. i dette bizarre bilag fra ministeriet, hvor danskerne er sat op i kolonner som dyr på en bondegård – listet efter deres “livsstilsfaktorer” for sygdom: Kost, rygning, alkohol, motion og overvægt – og deres effekt på det overordnede mål: Den forkætrede middellevetid, som naive politikere mener, de kan forlænge.

  Man ser, at myndighederne har “øget produktiviteten” på sygehusene med 58% (tabel 18). Men hvordan fremkommer denne øgede produktivitet? Jo – for at klare det store antal ekstra indlæggelser hjemsender sygehusene nu patienterne hurtigere – en gennemsnitlig indlæggelse er nedsat fra 3,9 dage i 2007 til 3,1 dage i 2011 (tabel 9: Indikatorer for omkostningseffektivitet).

  Det er sandsynligt, at den lavere liggetid i sig selv fører til flere indlæggelser. Man skaber hermed et evigt loop af “øget produktivitet” i den danske sygdomsfabrik.

  Prisen for formynderi: 8 mia ekstra pr år

  Er dette en sundhedskatastrofe, som vil gå over i historien? Formentlig. I hvert fald er tallene et vink med en vognstang om, at staten ikke bare kan tromle ind over folks livsstil uden konsekvenser. Det er et godt liberalt princip, at det er folks eget ansvar, hvad de putter i munden – for individet ved naturligvis intuitivt bedst selv, hvad der er godt for ham eller hende. Det fortæller kroppen jo sin ejer ganske automatisk.

  Denne enkle sandhed ser ud til at være gået hen over hovedet på vore naive politikere. Man har utroligt nok antaget, at man kunne få folk til at blive sundere og leve længere ved hjælp af voldsomme sundhedskampagner, højere leveomkostninger og regulær tvang – når “fløjshandskerne kom af”, som statens statistiker Juel sagde. I bagklogskabens klare lys virker denne antagelse fuldkommen forrykt.

  Og prisen for de mange ekstra indlæggelser? Gennemsnitligt 8 milliarder kroner pr år ifølge ministeriets bilag. Det svarer til 53.300 kr. pr ekstra indlæggelse. Den samlede pris for sundhedsområdet steg fra 129 mia kr i 2007 til 138 mia kr i 2009 og 137 mia kr i 2010, fremgår det. Hertil kommer 7 mia årligt i medicinudgifter.

  Et gammelt ordsprog siger: “Det er bedre at forebygge end at helbrede”. Til det må man blot sige: Åbenbart ikke når det gælder andre folks helbred – og det er i hvert fald dyrere: Hele 8 milliarder årligt er merprisen, efter at medicinalstaten begyndte at “tage fløjlshandskerne af” og tromle ind over befolkningens valgte livsstil.

  Mens andre årsager til sygdom, som ikke er “patientens egen skyld” – fx. luftforurening, industriforurening og miljøgifte – er blevet fuldkommen ignoreret.

  Det ligner opskriften på en dansk sundhedskatastrofe.

  Samtidig er forbruget af lykkepiller steget til uanede højder. Medicinaldirektørerne kan endnu engang klappe i hænderne … og skatteyderne betaler.

  —————————————————-

  Referencer:

  1. Børnefødsler i Danmark 1901-2011, Danmarks Statistik

  2. Danmarks Statistik: IND01 – Indlæggelser 2006-2012 – UD1 – Indlæggelser 1991-2005

  3. WHO rammekonvention af 21. maj 2003 om tobakskontrol, Retsinformation. dk

  4. Rygelov svigter hjerterne, Jyllands-Posten, 2009

  5. To års rygeforbud: Nul sundhedsgevinst, KlausK blog, 2009

  6. Beviset er væk: Passiv rygning på arbejdspladser skader ikke de ansatte, 180grader, 2013

  7. Dansk rygelov skabt af Nicorette-producenter, Jyllands-Posten, 2012

  8. Denmark’s fat tax disaster, Institut of Economic Affairs, 2013

  9. Risikofaktorer og folkesundhed i Danmark, Institut for Folkesundhed, 2006

  10. Myte, at lav dansk levetid skyldes øl & røg, Weekendavisen, 2010

  11. Forskellen mellem sundhed hos høj og lav øges, Berlingske, 2009

  12. Øget indsats mod rygning kan mindske ulighed, Berlingske, 2008

  13. Regeringen nedsætter forebyggelseskommission, Sundhedsministeriet, 2008

  14. Antal dagligrygere i Danmark 1953-2012, grafik Kræftens Bekæmpelse, 2012

  15. Rygestopkampagne var en succes! – Sundhedsministeriet, 2010

  16. Officiel ryge-undersøgelse er vildledende, KlausK blog, 2010

  17. Otte års rygeforbud: Nul sundhedsgevinst, KlausK blog, 2009

  18. Prohibition – the unintended consequences, Florentine Films & pbs.org, 2011

  19. Alcohol prohibition was a failure, Cato Institute, 1991

  20. Irland: Forbuds-paradiset er en fiasko, KlausK blog, 2009

  21. Nocebo-effekten, Wikipedia, besøgt marts 2014

  22. Sundheds-kampagner slår dig ihjel, Ekstra Bladet, 2010

  23. Brugte 22 millioner på at øge sygefraværet, Ekstra Bladet, 2010

  24. Rygeforbud koster caféerne 400 mill årligt, KlausK blog, 2009

  25. Rygeforbud uden virkning, Jyllands-Posten, 2011

  26. Virker sundheds-politikken? – Børsen, 2013

  27. Høj cigaretafgift tvinger fattige til at undvære mad, 180grader, 2013

  28. Rapport: 500 kvinder får hvert år en grundløs kræftdiagnose, Information, 2012

  29. Kræftens Bekæmpelse får tæsk igen: De øger forekomsten af kræft, 180grader, 2012

  30. Politikere belejret af læger, der lobbyer skjult for medicinalindustrien, 180grader, 2011

  31. The smokeless states program, Robert Wood Johnson Foundation, 2005

  32. Taking on Tobacco: Robert Wood Johnson Foundation’s Assault on Smoking, 2005

  33. Hovedpinepiller kan give børn astma, Videnskab.dk, 2012

  34. Huge weight gains reported by patients on prescription drugs, Independent, 2007

  35. Staten vil sælge dine personlige sundhedsdata til medicinalindustrien, 180grader, 2013

  36. Dagens tilbud: Køb et rygeforbud … ! – KlausK blog, 2008

  37. S og SF har bøjet sig for lobbyister, Børsen, 2011

  38. Tal på sundhed – bilag, Ministeriet for sundhed og forebyggelse, 2013

  39. Staten skal ikke bestemme, hvad folk putter i munden, Kristeligt Dagblad, 2013

  40. WHO: Air Pollution Is More Harmful Than Passive Smoking, Bloomberg, 2013

  41. Livsstil får skylden for kræft fra industrien, KlausK blog, 2011

  42. Forskere: Miljøgifte kan medvirke til udvikling af kræft og diabetes, Ingeniøren, 2011

  43. Lægeformand: Samfundskatastrofe, at 460.000 danskere er på lykkepiller, Ekstra Bladet, 2012

  44: Markant mere sygdom i Danmark efter rygelov og sundhedsformynderi, 180grader, marts 2014

  ———————————————————–

  Del på Facebook

  Tags: cigaretafgift, diseasemongering, fedtskat, forebyggelse, formynderi, Framework Convention on Tobacco Control, hjerteanfald, Institut for Folkesundhed, Jakob Axel Nielsen, Knud Juel, nocebo, sukkerafgift, sundhedskampagner, Sundhedsstyrelsen

  Send artikel Print
  Endnu ingen kommentarer.

  Skriv en kommentar

  Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

  Klaus K
  – journalist og sangskriver i
  Danser med Drenge

  Kommentarer?
  Skriv i blog’en eller i FORUM

  Følg Klaus K på andre medier:

  ARTIKEL OVERSIGT

  SENESTE ARTIKLER

  Anti-rygekampagne skader folkesundheden
  Rygeloven: Vækstdræberen, som ingen ser
  WHO nedtoner fare ved passiv rygning
  Anti-ryge eksperter var betalt af Big Pharma
  Eksperter vrøvler igen om rygning
  Stop sundhedsformynderiet … !
  Gør sundhedsformynderi danskerne syge?
  Liberal Fredagsbar: Rygeloven ud af privaten
  Hjerneforskere: Rygning øger intelligensen
  Rygeloven – videre mod helvede?
  Dansk rygelov skabt af Nicorette-producenter
  Rygeloven – en økonomisk vækstdræber?
  Politikere bøjer sig for medicinal-lobbyister
  Analyse: Staten tjener tykt på rygerne
  Hvor gør pengene gør bedst nytte … ?
  SØG

  NYE KOMMENTARER

  KK til Anti-ryge eksperter var betalt af Big Pharma
  Lifestyle “Improvements” Don’t Work | Frank Davis til Eksperter vrøvler igen om rygning
  mgreve til Ny undersøgelse frikender passiv rygning
  KK til Ny undersøgelse frikender passiv rygning
  KK til Ny undersøgelse frikender passiv rygning
  KATEGORIER

  anti-tobak (31)
  censur (6)
  debat indlæg (25)
  EB vris (9)
  frihed (24)
  gæsteskribent (9)
  korruption (4)
  manipulation (12)
  passiv rygning (34)
  politik (59)
  public health (41)
  rygeforbud (48)
  rygning (49)
  sundhed (42)
  videnskab (35)
  ARKIV

  2015 (1)
  2014 (6)
  2013 (1)
  2012 (3)
  2011 (8)
  2010 (22)
  2009 (16)
  2008 (9)
  LINKS

  CAGE, Canada
  Danmarks Rygerforening
  Dave Hitt: The facts
  Dick Puddlecote
  Dr. Michael Siegel’s blog
  Enstrom defense
  Facebook – Klaus K blog
  Forces – liberty news network
  Forest – voice of the smoker
  Forest Eireann
  Frank Davis
  Freedom 2 Choose
  Freedom 2 Choose Scotland
  Head Rambles
  Heartland Institute
  Hyping health risks
  Jacob Sullum – Reason.com
  Joe Jackson
  Lifestyle reviews
  Smokers club – David Kuneman
  Stand Fast – Smokers Lounge
  Taking-Liberties
  The Smoking Doctor
  Tobacco Control Tactics
  Tobacco truth
  Velvet Glove – Iron Fist
  Velvet Glove – Iron Fist: BLOG
  TIDL ARTIKLER

  8 års rygeforbud: Nul sundhedsgevinst
  Afsløret: WHO passiv rygning forsøg var fup
  Analyse: Staten tjener tykt på rygerne
  Årets julegave: Et spark bagi
  Århundredets svindelnummer … ?
  Dagens tilbud: Køb et rygeforbud … !
  Eksplosion i rygning blandt unge piger
  En modig mand siger sandheden
  Er rygeforbud skyld i trætte piloter?
  Fire eu-lande liberaliserer rygelovene
  Folketinget vildledt af rygeforbuds-rapport
  Forbud dræber festen på spillestederne
  Forskere: Rygelov virker imod hensigten
  Forskerne er sikre: Tobak øger arbejdsevnen
  Fransk ekspert: Passiv rygning er ufarligt
  Fransk top-ekspert: Rygelov bygger på løgn
  Hold kæft og lad folket være i fred … !
  Irland: Forbuds-paradiset er en fiasko
  Kan velfærdsstaten overleve uden rygning?
  Kære borgere: Ryg, drik og lav flere børn!
  Kære chefredaktør – jeg giver op
  Livsstil får skylden for kræft fra industrien
  Midt i en forbudstid
  Myte, at lav dansk levetid skyldes øl & røg
  Ny undersøgelse frikender passiv rygning
  Officiel ryge-undersøgelse er vildledende
  Polen afviser EU-krav om rygeforbud
  Politiken: Censur i debat om passiv rygning
  Professor: Vores anti-røg kampagner er fup
  Public health: Når sundhed tryner sandhed
  Ryge-krig: Underholdning eller propaganda?
  Rygeforbud dræber “The British Pub”
  Rygeforbud koster caféerne 400 mill årligt
  Rygeloven skyder langt over målet …
  Sådan gjorde de passiv rygning “farligt”
  Slog forebyggelse Christian ihjel?
  Sundheds chock: Rygeforbud koster liv
  Sundhedskampagner slår dig ihjel
  Surprise: Rygeforbud giver flere rygere
  Titanic synker … men her lugter skønt!
  Tjekkiet: En frivillig & demokratisk rygelov
  To års rygeforbud i DK: Nul sundhedsgevinst
  Tvang og forbud virker modsat
  Vejen til helvede: “De andres liv …”
  Økonomisk krise bremser rygeforbud i USA
  “Eksperterne” – er de forskere eller præster?
  “Ond” røg forskning forsvandt i 28 år
  Klaus K Blog er baseret på WordPress

 5. Skip to content
  ELIXIRA – DET SUNDE LIV
  TOP 5 EFFEKTIVE URTEKURE MOD INFLUENZA OG FORKØLELSE (INKL. OPSKRIFTER OG VIDENSKABELIGE ARTIKLER)

  Posted on November 12, 2015 by Anders Elixira
  Winter Copenhagen

  Indledning: Forkølelse og influenza, betegnes begge i biomedicinske termer som øvre luftvejsinfektioner eller URTI (Upper Respiratory Tract Infection). Disse er de mest gængse infektioner hos mennesker. Voksne kan have mellem 2-5 perioder med forkølelse på et år, mens skolebørn har mellem 5-7 perioder (1). I løbet af det tyvende århundrede var den biomedicinske forståelse af øvre luftvejsinfektioner primært fokuseret på identifikation af de virale agenter. Influenzavirus blev første gang identificeret i 1930’erne, og i løbet af 1950- 60’erne var talrige vira (inkluderer Rhinovirus, Coronavirus og Adenovirus) forbundet med almindelig forkølelse (2).

  I begyndelsen af det århundrede havde over 200 forskellige virustyper været impliceret i ætiologien af forkølelse (3). Parallelt med identifikation af virale agenter var den offentlige sundhedsindsats, fra sidste del af det tyvende århundrede, koncentreret på at levere effektive vacciner, for at reducere forekomsten af sæsonbetinget og pandemiske influenza varianter – det seneste globale forsøg relateret til vinteren mellem 2009-2010. I den verden er forståelsen af luftvejsinfektioner formidlet via en række bekymringer om – oprindelse og sammenkobling af symptomer, opretholdelse af menneskers sundhed og smittevejene for sygdommen blandt familie, venner og naboer (10).

  Figur 1 Influenza blog

  Figur 1 Symptomer på forkølelse & influenza og forbindelserne mellem disse.

  Kilde: Talking about colds and flu: The lay diagnosis of two common illnesses among older British people – Social Science & Medicine 73 (2011) 922-928

  Symptom-mønsteret for forkølelse og influenza er man langt fra enige om. Pludseligt forekommende feber og hoste betragtes som indikatorer for, at man er blevet smittet med influenza. Men generelt er der en lang liste af symptomer forbundet med de ovennævnte lidelser i den medicinske litteratur. Eksempelvis lister Eccles (2005) ondt i halsen, nysen, næseflåd, tilstoppet næse, sinus smerter, hoste, hovedpine og kuldefornemmelse for forkølelse. Mens feber, anoreksi, psykologiske virkninger og muskelsmerter for influenza.

  Under den seneste (2010) pandemiske alarm gav det britiske ’Department of Health’ oplysninger, som viste, at symptomerne på svineinfluenza er feber eller en høj temperatur (38 ° C) og to af følgende konstante symptomer: usædvanlig træthed, hovedpine, løbende næse, ondt i halsen, åndenød, hoste, tab af appetit, ømme muskler, Diarré eller opkastning. De samme symptomer var opført af CDC i USA (11) med en ekstra bemærkning om, at diarré eller opkastning var oftere forekommende hos børn end hos voksne. Eccles (2005) nævner ikke Diarré eller opkastning (4, 10).

  “Forkølelse, en smitsom virusinfektion i de øvre luftveje normalt forårsaget af en stamme af Rhinovirus. Fokølelse er kendetegnet ved næseforstoppelse, tåreflåd, let feber og utilpashed og behandles symptomatisk.”Influenza, en meget smitsom infektion i luftvejene forårsaget af orthomyxovirus- og transmitteres af luftbårne dråbeinfektion. Symptomerne omfatter ondt i halsen, hoste, feber, muskelsmerter og svaghed. Kulderystelser, feber, luftvejssymptomer, hovedpine, muskelsmerter og ekstrem træthed kan også forekomme (5).

  En prøve fra laboratoriet vil foreslå, at forkølelse og influenza er virusinfektioner, og faktisk over 200 forskellige virustyper har været forbundet med en almindelig forkølelse. Omkring 30-50% af alle forkølelser siges at være forårsaget af rhinovira, efterfulgt af coronavirus (10-15% af alle forkølelser) og influenzavirus (5-15%). Det er derfor ikke overraskende at biomedicinsk litteratur har svært ved at skene melem forkølelse og influenza (2, 10).

  Alternativer / Løsninger

  Efter at have gennemgået både forkølelse, influenza og forskellene/lighederne mellem disse, fremviser vi nogle løsninger i form af urter og andre naturalternativer, som har været brugt i tusinder af år, både af de gamle kinesere og andre folkefærd.

  1) Gurkemeje te (med honning, sort kommen, ingefær, sort peber og kokosolie)

  Gurkemeje har antiinflammatoriske egentskaber, grundet Curcumin (se: Gurkemeje set med videnskabens øjne del 1 og del 2).

  Teen som er beskrevet i 2. blogindlæg er et ganske fornuftigt alternativ, da den indeholder flere indgredienser, som virker i en symbiose mod bakterielle og virale infektioner.

  turmeric tea

  Billedet viser gurkemeje in the making

  Ingredienser for teen:

  Kokosolie: Denne alsidige, velsmagende olie, som er fast ved temperaturer under 24 grader, er godt for styrkning af immunsystemet, da den indeholder antimikrobielle lipider, laurinsyre, caprinsyre og caprylsyre, som har antifungale, antibakterielle og antivirale egenskaber. Kombinationen af disse forskellige fedtsyrer virker synergistisk til forbedre deres infektion-bekæmpelses evner. Prøv at indarbejde økologiske, uraffineret kokosolie i din kost på daglig basis, eller i det mindste ved første tegn på sygdom, med formålet at bidrage til at øge din krops forsvar. Hvis du har en kronisk virus eller bliver ofte syg, overveje at starte dagen med en spiseskefuld liquefi ed kokosolie. Hvis du vil forebygge mod, eller allerede har udviklet ondt i halsen eller hoste, prøv at tilføje kokosolie til varme te, som vist i opskriften på gurkemeje teen.

  Sort Peber & Cayenne peber:

  Både Sort peber og Cayenne peber indeholder proteinet Piperin. Piperin kan øge absorptionen af selen, vitamin B-kompleks, betacaroten og curcumin, samt andre næringsstoffer. I fælge de seneste undersøgelser har det vist sig at Piperin binder op til 2000% mere curcumin til blodbanen, hvis det indtages med gurkemeje. For at få mere information om sort peber!

  Sort kommen:

  Sort kommen (Nigella Sativa) har igennem tusinder af år været brugt mod forskellige former for pathogene sygdomme (sygdomme der er forskyldt af udefrakommende faktorer såsom bakterier, virus & svampe), maveproblemer, anoreksi, hoste, bronchitis, astma, m.m. (6). I visse kulturer har man en overtro om, at Sortkommen, blandet med honning er kuren til al sygdom, undtagen døden.

  Sort kommen frø indeholder mange følgende molekyleforbindelser: fast olie, proteiner, alkaloid, saponin og æterisk olie. Den faste olie (32-40%) indeholder en lang liste af umættede fedtsyrer. De flygtige olie (0,4-0,45%) indeholder mange mættede fedtsyrer. Sort spidskommen frø har to forskellige former for
  alkaloider: isoquinolin alkaloid, der omfatter: nigellicimine, nigellicimine N-oxid og pvrazol alkaloid, der omfatter: nigellidine og nigellicine (7, 8). Næringssammensætningerne for sort kommen er vitaminer, kulhydrater, mineraler, fedt og proteiner, der omfatter ni essentielle aminosyrer. Sort kommen frø har antimikrobielle egentskaber mod forskellige patogener, herunder bakterier, vira, svampe og schistosom. Sort spidskommen frø i traditionel medicin og i de seneste år til behandling af mikrobielle sygdomme er blevet anvendt uden nogen rapporterede bivirkninger. Derfor kan denne plante give et værdifuldt middel til mikrobielle sygdomme (9).

  Opskriften på Elixira’s Gurkemeje te: En rensende og velsmagende drik.

  2) Dampbad med økologisk Salvie, Pebermynte, Lavendel og lemongrass, i en gryde

  Efter grundig undersøgelse, fandt jeg frem til den blanding af urter der vil afhjælpe mod forkølelses og influenza symptomer, hvis man allerede er blevet smittet.

  Denne urteblanding anbefales at inhalere dampene fra, ved at lave et dampbad derhjemme.

  For at foretage et dampbad er der brug for følgende:

  Gryde (5 L)
  2½ L Vand
  Elixira Steam Bag
  Håndklæde

  Fremgangsmåde:

  Vand hældes i gryden og Elixira Steam Bag kommes i vandet.
  Gryden sættes i kog med låg på (10 min).
  Tag låget af, et håndklæde over hovedet.
  Træk vejret dybt 4-5 gange og tag en pause på et par vejrtrækninger. Gentag dette step 5-6 gange.
  OBS! Pas på når du læner hovedet over gryden. Da gryden er meget varm skal dette gøres forsigtigt og uden at berøre gryden.

  Gentag hele scenariet 2-3 gange i løbet af en aften. Samme Steam Bag kan genbruges op til 2 dage.

  Salvie har i gennem tiderne været brugt mod: Halsbetændelse, hoste, svedeture, træthed, fedt-fordøjelse, uregelmæssig menstruation, nervetonikum, bakterier og virus, svampe og overgangsalder.

  Pebermynte: Udover at være smertelindrende er Pebermynte også antiinflammatorisk, grundet indhold af stoffet Mentol i dens olie. Pebermynte hjælper også til at reducere feber, mod hovedpine, renser næse og bihuler. Influenza symptomer som diarré, kvalme og fordøjelsesproblemer bliver også lindret af Pebermynte.

  Lavendel: Lavendel har både antiseptiske og antibakterielle egenskaber og kan hjælpe lindre en hoste eller mindre irritation. Derudover virker lavendel beroligende, vanddrivende, antiviral og antiinflammatorisk urt. Lavendel kan ydermere hjælpe med at lindre hovedpine, søvnløshed, angst, depression, svimmelhed, oppustethed, migræne, fordøjelsesbesvær, hypertension, astma og reducere symptomer for forkølelse, influenza, og feber.

  Lemongrass: Denne olie kan forbedre fordøjelsen, forbedre synet, feber, hovedpine, infektioner, “reparation” af ledbånd, hjælpe lymfesystemet, åndedrætsbesvær, ondt i halsen, vævsregeneration, og væske ophobning. Citrongræs kan også bruges mod diarré, opkastning, feber, influenza symptomer og hovedpine

  Elixira Steam Bag kan fås via vores webshop.

  IMAG0096

  3) Vitamin-C rige kilder – Citrusfrugter og Camu Camu

  For at forhøje dit indtag af C-vitaminer, kan du med fordel spise flere citrusfrugter. Citron appelsin, grape frugt, klementin og Lime er et lille udpluk af vitamin-C ringe kilder. Vitamin-C er blevet undersøgt i mange år som mulig behandling for forkølelse, eller som en måde at hjælpe med at forebygge mod forkølelse. Tilsæt evt frisk saft fra en citron i din Gurkemeje te eller i et glas vand og drik 2-3 gange om dagen.

  For at få mest Vitamin-C som muligt rådes der til indtag af superfrugter, med højt indhold af vitamin-C. Her er det værd at nævne Camu Camu, som indeholder 40 gange mere Vitamin-C end en appelsin.

  camocamo

  kilde: http://elixira.dk/kosttilskud/9-camucamu.html

  4) Hvidløg

  Hvidløg indeholder Allicin, et potent antimikrobielt molekyle der kan afværge bakterier, vira og svampe. Mens hvidløg dræber bakterier og vira direkte, ser det også ud til at stimulere frigivelsen af naturlige dræberceller, som er en del af immunsystemets arsenal.

  Ingredienser for hvidløgssuppe:

  26 pillede fed hvidløg (ovn)

  18 fed hvidløg (suppe)

  Olivenolie

  Smør

  2 hakkede løg

  10 dl.hønsebouillon

  0.5 tsk.timian

  1.5 dl.fløde

  Salt & Peber

  Evt. Revet parmesanost

  De 26 pillede hvidløg kommes i et ildfast fad, vendes i olivenolie, salt og peber. Dæk fadet til med sølvpapir og bag i 60 minutter ved ca. 125 grader Celsius.
  Steg de 2 løg i smør, tilsæt timian til de er gennemsigtige/klare. Skru ned for komfuret og tilsæt derefter både friske & bagte hvidløg og lad dem svitse i 10 minutter. OBS! Husk at skru ned til minimum varme inden du tilsætter hvidløg.
  Tilsæt herefter 10 mL bouillon og lad gryden koge indtil hvidløgene er møre.
  Indholdet blendes til suppe. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.
  Hæld suppen i en suppeskål og drys evt. lidt parmesanost.

  5) Hjemmelavet Bolcher

  Opskrift på Hoste- Bolsjer: (Teaser til blogindlæg)
  1 kop sukker
  1/2 kop vand
  1 spiseske citronsaft
  1 spiseske honning
  6 gram ingefær
  1/4 tsk stødte nelliker

  Fremgangsmåde:
  1) Tag en lille gryde og tilsæt henholdsvis 1 kop brunt sukker, 1 kop vand og 1 spsk. friskpresset citronsaft.
  2) Tilsæt 1 spsk. honning og fint-revet/ juicet økologisk ingefær
  3) Tilsæt ¼ teske nellikepulver. Tænd for blusset og rør grundigt rundt.
  4) Skru ned ved kogning og rør rundt til man får en tyk sirup (10-15 min).
  5) Mens den koger gøres et fad klar med et stykke bagepapir.
  6) Med ske kommes siruppen på bagepapir i dråbe form. Lad dem køle af 20 min.
  7) Dæk eventuelt dråberne med flormelis, så de ikke klistrer.
  8) Fjern bagepapiret og dæk resten af bolsjerne med flormelissen.

  Nu har du bolsjer mod influenza, ondt i halsen, hoste & forkølelse.
  Velbekomme.

  Se Video her

  Kilder:

  Eccles, R. (2005). Understanding the symptoms of the common cold and influenza Lancet Infectious Diseases, 5, 718e
  Heikkinen, T., & Järvinen, A. (2003). The common cold. Lancet, 361, 51e
  McChlery, S., Ramage, G., & Bagg, J. (2009). Respiratory tract infections and pneumonia.Periodontology, 2000(49), 151eCall, S. A., Vollenweider, M. A., Hornung,
  A., Simel, D. L., & McKinney,W. P. (2005).Does this patient have influenza? JAMA, 293(8), 987e997.
  (2009). Mosby’s Dictionary of medicine, Nursing, and health Professions. London. (Online version accessed 2010).
  Tembhurne SV, Feroz S, Sakarkar DM. A review on therapeutic potential of Nigella sativa (kalonji) seeds. J Med Plants Res 2014;8:166-167.
  Ahmad A, Husain A, Mujeeb M, Khan SA, Najmi AK, Siddique NA, et al. A review on therapeutic potential of Nigella sativa: A miracle herb. Asian Pac J Trop Biomed 2013; 3:337-352.
  Staphylakis PK, Gegiou D. The sterols of Nigella sativa seed oil. Phytochemistry 1986; 25:761-763.
  Enomoto S, Asano R, Iwahori Y, Narui T, Okada Y, Singab AN, et al. Hematological studies on black cumin oil from the seeds of Nigella sativa Biol Pharm Bull 2001; 24:307-310.
  Lindsay Prior, Meirion R. Evans, Hayley Prout (2011). Talking about colds and flu: The lay diagnosis of two common illnesses among older British people – Social Science & Medicine 73 (2011) 922-928
  http://www.cdc.gov/flu/about/disease/symptoms.htm

  Din Ris/Ros, spørgsmål eller eventuelle kommentarer herunder værdsættes.

  POST NAVIGATION
  Gurkemeje – Set med videnskabens øjne! – 2. Del (+ madopskrifter med gurkemeje)
  LEAVE A REPLY

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Theme: Studio by Catch Themes

 6. Jeg vil bare opmuntre jer.
  God begyndelse.

  Simpel strategi og grundlæggende mekanisme:

  Zinkmangel giver mindst “10 forskellige sygelige tilstande. ” Selvfølgelig er der mere profit i at skabe special medikamenter til hver af disse sygelige tilstande.

  Magnesiummangel giver også “mindst 10 forskellige sygelige tilstande” Selvfølgelig er der også her mere profit i at skabe special medikamenter til hver af disse sygelige tilstande.
  osv. osv. osv.

  Virksomhederne profit maximerer og vil hellere have 10 syge patienter end “10 på mineraltilskud.”

  Dette er indgangen til de tusindvis af forskellige slags piller, dvs. jo mindre systemet forsøger at trænge ned i forståelsen af sygdom, jo flere slags piller bliver der mulighed for at diske op med.

 7. Simpel strategi og grundlæggende mekanisme:

  Zinkmangel giver mindst “10 forskellige sygelige tilstande. ” Selvfølgelig er der mere profit i at skabe special medikamenter til hver af disse sygelige tilstande.

  Magnesiummangel giver også “mindst 10 forskellige sygelige tilstande”. Selvfølgelig er der også her mere profit i at skabe special medikamenter til hver af disse sygelige tilstande.
  osv. osv. osv.

  Virksomhederne profit maximerer og vil hellere have 10 syge patienter end “10 på mineraltilskud.”

  Dette er mekanismen til de tusindvis af forskellige slags piller, dvs. jo mindre systemet forsøger at trænge ned i forståelsen af sygdom, jo flere slags piller bliver der mulighed for at diske op med.

  Dvs. vi har fået det sundhedsvæsen vi har bedt om.

 8. DANMARK 17.01.11, KL. 20:31
  BLEV NÆGTET INTENSIV BEHANDLING:
  Se beviserne: Derfor skulle Ruth dø

  Fotograf: TV2
  Ruth Martens

  Den 75-årige Ruth Martens blev nægtet intensiv behandling på Herlev Hospital, da hun i november 2010 blev indlagt med en banal infektion. Lægernes vurdering var, at hun modtog hjemmehjælp tre-fire gange om dagen, samt at hun brugte rollator.
  Af: Line Frandsen linf@bt.dk

  Det fremgår af dokumenter og lydoptagelser fra Herlev Hospital, som TV2 Nyhederne er kommet i besiddelse af.

  Det fremgår, at den 75-årige kvinde fra Rødovre ikke skulle modtage intensiv behandling, hvis hun fik det værre under sin indlæggelse – simpelthen fordi hun modtog hjemmehjælp og brugte rollator.

  Debatten om læger, der træffer beslutninger om liv eller død uden at informere patienter eller pårørende, er blusset op, siden TV 2 Nyhederne søndag kunne afsløre, at Herlev Hospital afgør patienters skæbne uden at rådføre sig med patienten eller de pårørende selv.

  Det har rystet både Ruth Martens og hendes søn Robert Martens, som slet ikke kendte til den lægefaglige vurdering indtil for nylig.

  – Kriterierne var jo både diffuse og slet ikke lægelige. De kan da slet ikke fastslå, om min mor ikke har et værdigt liv, bare fordi hun bruger rollator og modtager hjemmehjælp, siger Robert Martens til bt.dk.

  Heldigvis fik Ruth Martens ikke behov for mere intensiv behandling, mens hun var indlagt, og hun var hjemme godt 14 dage efter sin indlæggelse.

  – Havde hun haft behov for mere intensiv behandling, så ville hun ikke have fået den. Så var hun sikkert endt med at dø af en banal infektion, siger Robert Martens.

  Mister tilliden
  Familien er ikke i tvivl om, at de har mistet tilliden til det danske sygehusvæsen efter afsløringen.

  – Man har jo en barnetro på, at læger er til for at redde mennesker, men sådan er det åbenbart ikke. Jeg mister troen og tilliden, når jeg ikke kan være sikker på, at hun får den rigtige hjælp, siger Robert Martens.

  Ruth Martens har boet i sit eget parcelhus i Rødovre indtil for nylig. Med hjælp fra hjemmeplejen kunne den 75-årige dame sagtens få en hverdag til at fungere – en hverdag med masser af besøg af veninder og børnebørn. Derfor er familien rystet over, at lægerne vurderede, at hendes liv ikke var værd at redde.

  Ruth Martens fik to blodpropper i julen sidste år, og nu bor og modtager hun genoptræning på et plejehjem i Rødovre.

  Her er beviserne
  Her er et uddrag af samtalen mellem de to læger, og hvad der stod i Ruth Martens journal.
  Læge 1: Det, der er vigtigt for mig at få at vide, det er, hvad hendes funktionsniveau er. Altså hvor meget kan hun selv derhjemme. Er det bare én, der ligger i sengen hele tiden – eller går hun rundt, eller kommer hun på gaden, eller sidder hun bare i en stol ovre i hjørnet.

  Læge 2: Nej…

  Læge 1: For det er altafgørende for om vi vil gå ind i det eller ej.

  Læge 1: Parkinson. Rollator. Hjemmehjælp x 4, siger du.

  Læge 2: Ja

  Læge 1: Hun lyder ikke sådan super frisk ung vårhare-agtig, vel?…synes jeg.

  Læge 2: Nej, altså…

  Læge 1: Men jeg kommer og skriver et notat på hende; at hun ikke skal på intensiv.

  I Ruth Martens journal står der efterfølgende: Holder sig indendørs, hvor patienten går rundt med rollator. Har hjemmehjælp 3-4 gange dagligt. Det skønnes på grund af det nedsatte funktionsniveau, at der IKKE er indikation for intensiv terapi.

  Hør samtalen med de to læger her. Og læs mere om sagen her

  HAR DU OPLEVET NOGET LIGNENDE? VED DU NOGET? KONTAKT BT.DK PÅ 1929@BT.DK

  Få BT i 3 mdr. fra kun 99 kr./md.
  Totalpris fra 297 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges. KLIK HER

  RELATERET INDHOLD

  DANMARK
  Her aftaler de Ruths død

  DANMARK
  Patientforeninger raser: Det skal stoppes nu

  DANMARK
  Lægerne handlede ulovligt på Herlev Sygehus
  DANMARK
  Patienter: Svigt foregår flere steder
  DANMARK
  Så mange hospitaler bruger hemmelige koder

 9. LIVS ELEKSIREN

  I tog Livet fra mig, Min Samuel, og Jeg gav Jer det evige liv.
  Fordi jeg giver og giver og giver og i tager og tager og tager og det er præcis sådan det skal være.

  I har fri nu.

  Rejs Jer og gå ud og erobre Universet fordi Jeg er jeres Mor der gerne vil elske og ære og respektere og beskytte jer.

  I har brug for min VIDEN selvindsigt og I har brug for min beskyttelse gennem Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

  Hvorfor Forguder Forvaltningen mig, når det var min Søn de burde forgude? Og min Lære de burde lytte til ; )))?

  Syndefaldet handler om Angsten for at miste den man elsker, Jalusi, Had, Hævn, Mangel på bedre viden………

  Jeg havde på fornemmelsen at livs eleksiren kunne drikkes fra vores hjerner hvis vi pressede den der knogle / bjælke i stykker, vi har siddende deroppe og som jeg tydelig kan mærke igennem det undertryk jeg har i min venstre hjernehalvdel.

  Samtidig skal man vist nok stikke tungen bagom ned i halsen et stykke og ja så bare lade livs eleksiren / den guddommelige nektar glide ned i halsen.

  Jeg er begyndt at drikke små dråber jeg kan presse ud derfra ; 😍
  Honningen skulle give evigt liv.

  Alle mine somatiske sygdomme / spændings hovedpinen osv. gør opmærksom på Livets Gåde og Livs Eliksiren.

  Lad os tale om det.

  Ring mig op.

  Min Søn og Jeg. Vi har aldrig du ved det der. Jeg kyssede ham på hans kinder fordi jeg synes det er forkert at kysse børn på munden og respektløst. Der går mine grænser. Masser af almindelig Mor og Søn berøring og nussen hans smukke krøllede hår.

  Børn er små Guder der kender alle svarene og vi voksne har bare at tage ansvar for vores børn og behandle elske ære og respektere dem og beskytte dem mod alle farer?

  Samuel sad hos mig i sofaen i lejligheden og gav mig et kys på næsen og jeg kom til at grine.

  Første gang han nogensinde har gjort noget sådant. Jeg grinte fordi det kom bag på mig.

  Hvis vores syndefald skyldes det der lille bitte kys på min næse, altså???

  Hvorfor udviser man ikke allerhøjeste tillid til en Mor? Det gør de jo også. De VED jo godt at Jeg er en fantastisk god Mor, men når de ser det, melder misundelsen sig, fordi sådan en Mor vil de også gerne selv have.

  Derfor vil jeg gerne være Jer alle sammens Mor og Lede Det Universielle Folkeråd PCOTU.

  Jeg mener ; Jesus lære kom jo fra hans Mor Maria???

  Derfor skal Mor og Søn Kærlighed vurderes til at være det allerhøjeste bedste.

  Jeg vidste jo ikke det med vejr trækningen og næsen og at der så kunne komme livs eleksir ud af et punkt fra hjernen hvis man knækkede næse benet lidt? da jeg sad der og var offer for Lidas / Liliths

  ONSKABSFULDE og JALUE BLIK!!!???

  Altså den livs eleksir viden kendte jeg jo ikke? Og når hun kendte den. Hvorfor fortalte hun mig det så ikke??????

  Det der overfald og tyveri var arrangeret. Det tror jeg. Jeg ved det ikke endnu og kan ikke bevise det på andre måder end at kidnapperne må sidde sig ned og tale med mig i dagevis indtil de forstår jeg er uskyldig?????????????????????

  Hvis jeg kendte den ville jeg nok ikke havde grinet overrasket vel? Og den zone vækkede min Mand til live for første gang for nogle måneder siden ; ))? Ha, ha, altså den erogene zone på næsen : )).

  Hvad vi tænker om hinanden er et stort ansvar?

  Fordomme. Mangel på Tilid. Jalusi osv.

  Sådan startede AL lidelse og sådan ophører al lidelse.

  Nu har vi svaret på livets gåde.

  Samuel er KLOG. Han fortalte mig al hans viden fra GUD igennem bamserne i Søndags 3. Januar 2015.

  Jeg forguder min Søn og det må man gerne. Jeg ELSKER min Søn.

  Jeg kan ikke leve uden min Søn.
  Men Forvaltningen skal også nok give mig ham hjem, med den viden jeg har opnået nu.

  Så er der bare at de også giver mig et rigtig godt job som Folkeråds Leder.

  Jeg vil forhindre borgerkrig i DK. Når først denne her viden er nået ud til alle de almindelige borgere via nettet.

  Ja så kan vi jo KUN vinde ; )))…….

  Livet handle om at vinde og have det sjovt samtidigt ; )))……

  Paradiset og det evige liv findes her på Jorden ; ))).

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen,
  Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU
  ( pcotu.dk )

  Sendt fra min iPhone

 10. 442038070768

  img
  BESTIL NU TIL
  EN GOD PRIS:
  313.00 kr
  almindelig pris: 388.00 kr

  I tilfælde af konstant brug
  hjælper gelen med at
  Hele trofiske sår;
  Genoprette det naturlige blodomløb;
  Styrke årevæggene;
  Nedsætte smerte i ben;
  Nedsætte trombedannelse;
  Forbedre blodcirkulation i venøse ventiler;
  Eliminere hævelse i det bløde væv;

  Fraværet af ubehag
  (tilsmudset tøj, klæbrighed af huden)

  Gel mod åreknuder
  VaricoFix

  Omfattende behandling er nøglen til succes for at komme af med åreknuder. En af ​​de vigtigste komponenter i dette kompleks er brugen af ​​gel mod åreknuder. Den fjerner tegn på sygdommen blidt og effektivt, lindrer symptomerne, toner og styrker blodkar.

  VaricoFix gel anvendes eksternt og er anset for at være et udmærket redskab til behandling og forebyggelse. For dig vil det være den “livline”, som du vil henvende dig til først og fremmest.

  img
  Årsager til åreknuder:

  “Åreknuder kan være arvelige”, arvet fra dine forældre eller andre pårørende;
  A stillesiddende livsstil, hvor du er tvunget til at sidde stille på arbejdspladsen;
  Fascination af nye kostvaner fattige på fiber;
  Brug af badesandaler, stramme bukser og høje hæle forringer blodomløb også;
  Vanen at sidde med krydsede ben;
  Ekstremt tunge belastninger i gymnastiksalen;
  Hormonelle lægemidler, såsom p-piller eller forkølelsesmidler;

  img
  sunde vener åreknuder
  Hvordan virker VaricoFix?

  På grund af sin unikke ingredienser, er denne gel effektiv og sikker. Den er i stand til at fjerne tegn på lokal inflammation, at nedsætte hævelser og smerter. Regelmæssig anvendelse af denne gel forbedrer tilstanden af ​​blodkar, øger deres produktivitet, virker som en genoprettende og opfriskende løsning. Det er også vigtigt, at gelen VaricoFix eliminerer subjektive symptomer, såsom en følelse af “pinde og nåle”, kolde hænder og fødder, træthed og følelse af tyngde.

  Brugsanvisning og sikkerhed

  Den anbefalede brug er 2 gange om dagen. Brug den i slutningen af ​​dagen. Det er vigtigt, fordi benene er mest trætte på dette tidspunkt. VaricoFix kan roligt bruges om morgenen før du går på arbejde, fordi den efterlader ingen tegn eller pletter på tøjet, da den bliver absorberet af huden med det samme. Til forebyggelse skal produktet anvendes en gang om dagen. På grund af sin 100% økologiske ingredienser skjuler VaricoFix ingen bivirkninger, og det kan bruges hver gang du føler ubehag, smerter eller tunghed i benene. Behold VaricoFix altid på et køligt område.

  Udtalelser fra eksperter:

  img
  Jeg kan ikke understrege nok betydningen af ​​anvendelsen af geler mod åreknuder generelt, hvilket er en del af den komplekse behandling af denne sygdom! Deres effektivitet er vanskeligt at overvurdere, især når det drejer sig om den moderne pille – VaricoFix. Denne gel har vist sig at give gode resultater, som patienter aldrig havde forventet.

  Du kan bruge den derhjemme, bedre hver dag. Lad gelen let trænge ind i det påvirkede område. Den gavnlige virkning er overraskende hurtig. Patienter siger, at smerterne forsvinder, imens træthed i benene og hænderne samt hævelse aftager. Jeg bekræfter dette og anbefaler VaricoFix til alle!

  Viktor Valentin Møller
  kirurg med 15 års erfaring

  img
  Folk spørger mig tit, hvilken gel der er mest effektiv mod åreknuder, sikker og blid, efter min mening. Hvilket produkt vil jeg varmt anbefale til både unge mødre og ældre folk. Mit svar ville være: ’Prøv en VaricoFix’!

  I min praksis står jeg foran det faktum, at kun denne gel giver en reel forbedring, som reducerer smerte symptomer og hele vener.

  Ellen Poulsen
  phlebologist

  100% Naturlige ingredienser
  VaricoFix

  Vær opmærksom på de aktive ingredienser!

  For at finde et passende middel mod åreknuder, bør du blive fortrolig med de øvrige indholdsstoffer i dette produkt. Virkningen af denne opløsning er helt afhængig af dens aktive komponenter.

  PHYTOTONINE
  er et patenteret kompleks af organiske boostere mod dårlig blodomløb, manglende elasticitet af små vener og degenerering af mikrovaskulære bindevæv. Phytotonine heler, forebygger og genopretter de udvendige tegn på åreknuder. Det er sammensat af disse tre planter: Arnica, Konval og Almindelig Sumpcypres kogler.

  img
  Arnica
  fra de franske bjerger stimulerer blodcirkulationen, heler sår og reagerer straks på blå mærker. Det genopretter fra skader og forhindrer de ekstra væsker i at trænge ind i de svækkede kars vægge.

  img
  Jordstængelekstrakten fra konval
  fungerer som venøst styrkemiddel og hjælper med at reducere “plettet hud”. Konval har en opstrammende virkning, der giver dobbelt beskyttelse.

  img
  Cypreskogler
  fra et stedsegrønt, østligt træ støtter blodkarets elasticitet. De genopretter også blodårenes modstand ved at gøre dem stærkere og mindre svagelige, så de kan modstå trykket og ikke bliver påvirket af stillesiddende livsstil.

  img
  img
  Bladekstrakt fra Centella Asiatica
  stammer fra den gamle kinesiske kultur og er en af de kraftigste stimulatorer for gendannelse og formering af bindevæv. Denne plante opretholder også den vaskulære integritet og styrker de påvirkede blodårer.

  img
  Ruscus
  gendanner blodkarrets vægge og standser betændelsesprocesser. Ruscus-planten er velkendt for dens antioxiderende egenskaber. Den er effektiv ved venøs insufficiens og reducerer tunghedsfornemmelsen i benene, hvilket gør Ruscus til den bedste biomedicin i forbindelse med hjertekarsygdomme.

  Heparin
  er et stof med fejlfri virkning mod dannelse af blodpropper. Den er effektiv ved cellegendannelse og behandling af enhver type blodkarsygdomme – inklusive åreknuder. Heparin er et reelt gennembrud inden for behandling af hævede vener, og den gør virkningen hurtig og permanent i kombination med andre bioingredienser.

  Komponenterne i gelen garanterer et tilstrækkeligt resultat til forebyggelse af sygdommen.

  Den vigtigste funktion af gelen er reduktion og lindring af smerter og symptomer, samt blodfortyndende, opfriskende funktion og styrkelse af venerne og forebyggelse af blodpropdannelse.
  Funktioner af midlet mod åreknuder:

  Det giver mere udholdenhed og ydeevne, lindrer symptomer på dårlig sundhedstilstand som følge af åreknuder: det reducerer hævelse, tunghed i benene, kløe, kramper, forhindrer uro i benene.

  Forbedrer blodomløb
  Nedsætter blodtrykket i venerne
  Fremmer hurtig genopretning af årevæggene
  Nedsætter hævelser
  Styrker og opfrisker vener
  Reducerer venøs stasis
  Reducerer kapillær permeabilitet og skrøbelighed
  Renser og gendanner åreknuder
  img
  UDEN UNØDVENDIGE
  KIRURGI

  img
  UDEN KOSTBAR
  MEDICIN

  img
  UDEN SMERTE OG SKADE
  TIL SUNDHED

  Åreknuder er den alvorlige sygdom, som skal
  behandles så tidligt som muligt

  img
  SPIDER VENER

  img
  RETIKULÆRE ÅREKNUDER

  img
  VIGTIGSTE ÅRER I ÅREKNUDER

  img
  KRONISK VENØS INSUFFICIENS

  Kundeanmeldelser:

  før & efter
  img
  Helle Petersen
  28 år

  Efter graviditet og fødsel havde jeg problemer med mine ben. Ikke alene det, at jeg følte smerte hele tiden, men også mine årer begyndte at kunne ses tydeligt. Mine ben var dækket med venøse buler i slutningen af dagen! Det så forfærdeligt ud.

  Jeg gik til lægen, og det var ham, der anbefalede at bruge denne salve mod åreknuder. Han sagde, at den skulle anvendes 2 gange dagligt. de første ændringer så jeg efter 5 dage. Vener var ikke hævede og så næsten normale ud. Efter en måneds brug, bemærkede jeg, at smerten var væk, og mine ben forstyrrede mig ikke længere, og der var næsten ingen hævelse. Jeg vil helt sikkert fortsætte denne behandling!

  før & efter
  img
  Sidsel Bonde
  47 år

  Åreknuder er mit evige problem! I næsten 10 år har jeg brugt forskellige salver, geler, tabletter. Af alt det, jeg har prøvet, er VaricoFix den bedste. Det er ikke kun behageligt at have på, men også hurtigt absorberende, og giver lettelse. Efter at have brugt denne gel føler jeg ingen kløe. Jeg har heller ikke noget udslæt, som ellers var efter forskellige produkter fra apoteket. Jeg bemærkede virkeligt, at hævelsen samt inflammationen var ved at forsvinde. Måske ikke så hurtigt, men helt sikkert for evigt!

  Dette produkt giver lethed til mine ben. Hvad endnu vigtigere er, at det ikke er vanedannende. Det er effektivt, selv når du bruger det ret ofte.

  før & efter
  img
  Marie Skinnerup
  58 år

  Jeg havde den 2. fase af åreknuder. Vener i benene var virkelig synlige, og huden var tør. Jeg havde hævelser og smerter næsten hele tiden. Min datter købte mig denne gel, men jeg troede ikke, at det ville hjælpe.

  Jeg har brugt det i næsten et år nu, flere gange om dagen. Resultaterne overraskede mig. Den første ting du bemærker er, at huden bliver sund og godt fugtig. Efter det, begyndte smerter og hævelser at forsvinde gradvist. Senere, efter ca. en måneds brug, begyndte venøse bensår at formindskes. Jeg fortsætter med at bruge denne gel, fordi jeg ser resultaterne og det gør mig meget glad!

  før & efter
  img
  Henrik Axelsson
  65 år

  Min kone har altid sagt, at jeg havde problemer med mine årer. Jeg følte det også selv. Mine hænder var dækket med venøse net, så udseendet var virkelig skræmmende. det gjorde ondt, og jeg havde konstant følelse af kulde i mine hænder.

  Min kone købte mig dette produkt. Vi begyndte at anvende det. Først var der ingen forskel, blot en behagelig varmefølelse. Efter cirka 10 dage, blev mine årer lidt mindre og lysere. Det var jeg glad for! efter en halvanden måned bemærkede jeg, at smerten var væk. Tilsyneladende fjernede denne gel inflammation! Vener er betydeligt mindre. Nettet på min hånd ser ikke så skræmmende ud, og der er ingen smerter!

  BESTIL NU TIL
  EN GOD PRIS:
  313.00 kr
  almindelig pris: 388.00 kr

 11. Citat ; Facebookers udtalelse : Boblebad, saunagus mv….her til aftenen <3

  Hvad er saunagus?

  I aftes oplevede jeg et "ægte" saunagus, der for alvor sætter skub i udrensningen og øger stofskiftet.

  Saunagus er en aroma terapeutisk oplevelse, der giver fornyet energi, en smidig hud og ikke mindst renser kroppen for affaldsstoffer. Gus-mesteren kommer vand tilsat æteriske olier (i aften var det honning) på de glohede sten i saunaen. Den nu meget fugtige varme luft, fordeles i saunaen, ved at gus-mesteren svinger et håndklæde eller en stor vifte.

  Disse varmebølger danner luftpuder på op til 150 grader. Når kroppen udsættes for saunagus, reagerer alle de hvide og røde blodlegemer, fordi de påvirkes af varmen og dampen. Kroppen tror den har feber og derfor aktiveres hele immunforsvaret. Dette gør at bakterier og vira bliver destrueret og transporteret væk.

  De æteriske oliers helende egenskaber har været kendt og anvendt i tusindvis af år. Olierne har en positiv effekt på krop sind og ånd og optages både via luftvejene og direkte gennem huden. Når vi er til saunagus påvirker olierne også hypothalamus, som er det center i hjernen der bl.a. styrer vores hormonproduktion, temperaturregulering, stofskifte, sult, tørst.

  Efter saunaen er det tid til det kolde gys. Når kroppen udsættes for vekslende varme og kulde, øges iltoptagelsen, fordi hjertet pumper hurtigere. Derved styrkes kredsløbet. Huden som er vores største organ, åbner og trækker sig sammen, og det giver en smidigere og smukkere hud. De kolde gys giver også kroppen et hormon-kick, som sætter gang i forbrændingen og giver fornyet energi.

  Uhmmm i love it! Igen og igen og igen og igen....jeg er vist meget glad for saunagus og hernede i Tyskland er man nøgen i forhold til det konservative lille Danmark 🙂

  En hot saunagus knuus hertil aftenen <3 Oliver

 12. After Using Black Seed Oil For a Week, I Can See Why They Say It is The Best Cancer and Inflammation Fighter.

  Unless you have spent time studying Chinese medicine and other types of alternative healing, it’s likely that you have never heard of black seed oil before. Exciting research on this oil indicates that it may kill cancer cells and prevent the development of different types of cancer. Keep reading to learn more about what this oil does.

  What is Black Seed Oil?

  Black seed oil is an oil that is derived from black cumin seeds. The cumin seeds are pressed and crushed to release their oil. The resulting oil can be used in any variety of ways.

  This oil is particularly prized because of thymoquinone, an extract found in black seed oil that has numerous medicinal uses.

  Black Seed Oil is Changing the Face of Cancer Treatment

  Black seed oil has long been used to treat inflammatory diseases. This makes it extremely important in the field of alternative medicine, since inflammation is the root cause of so many different illnesses.

  The most exciting finding to come out of research into this oil is how it can treat cancer. In fact, thymoquinone has been used to treat different types of cancer in the past, including breast cancer, bone cancer, stomach cancer, and liver cancer.

Skriv et svar