Børneopdragelse / child rearing

 

Citat : Anette Kirk ;

” Jeg var heldig. Jeg havde mine børn langt længere. Har stadig min søn på snart 18 år. Mit <3 brænder for Shirin Autencia Brokmann, og alle de tusindvis af mødre og fædre som ikke var så heldige som jeg. Det er sandt at vi kan overleve ved at være positive. I et fællesskab kan vi udføre mirakler. Vi skal mere væk fra internettet, og mere ud blandt andre i samme båd i fællesskabet. Vi skal IKKE diskutere religion. Vi skal bære Gud i vore medfølende <3 <3 <3.  ”

 

Kommentar fra Shirins Orakel ; ” Vi skal ikke diskutere religion nej – men vi bør sætte os ind i hinandens religioner, mødes på midten og vokse sammen som en bevidsthed der udvikles gennem kærlighed og forståelse ”

Børneopdragelse ;
Forsøg at få så megen øjenkontakt som muligt med dit barn. Vær den sidste til at kigge væk. På den måde giver du dit barn følelsen af selvværd. En af de mange mange måder at give dit barn selvværd på : )))?
Babyer tåler kun 25 grader varmt vand. De bør komme i bad hver dag. Større børn bør komme i bad hver anden dag som minimum.
Hold dit barns tøj rent og pænt.
Skift dit barn med det samme de har lavet i bleen, ellers ætses deres hud og hvem vil ikke undgå det : )))?

Barneoppdragelse;
Prøv å få så mye øyekontakt som mulig med barnet ditt. Bli den siste til å se bort. På denne måten kan gi barnet en følelse av egenverd. En av de mange mange måter å gi barnet selvfølelse :)))?
Babyer kan bare tåle 25 grader varmt vann. De bør bades hver dag. Eldre barn bør bades annenhver dag minst.
Hold babyens klær rent og ryddig.
Endre barnet umiddelbart de har gjort i bleien, ellers etset huden og som ikke vil unngå det :)))?

imagePCOTU er et Folkeråd som i allerhøjeste grad fokuserer på Børneopdragelse. Kun vise mænd og vise Kvinder er i stand til at skabe sunde. velfungerende, lykkelige børn der stortrives. De ødelagte børn = Voksne mennesker, skaber kun velfungerende og lykkelige børn, hvis de gennemgår effektiv healing og uddannelse i personlig udvikling.

image

image

 

 

Derfor findes der både dette Forum hvor vi som mønsterbrydere kan udveksle ideer og tanker omkring børneopdragelse og et forum for Alternativ Psykiatri og Personlig Udvikling.

image
De 2 forummer holdes adskilt for overskuelighedens skyld men er uløseligt forbundne. Et samfund bestående af Vise Mænd og Vise Kvinder vil kunne skabe børn med en lykkelig barndom.
PCOTU er fuldt bevidst omkring at Børneopdragelse, Personlig Udvikling og healing af voksne menneskers barndomstraumer vil kunne skabe et grundlag for Retsikkerhed og Demokrati.

image
Retsikkerhed og Demokrati starter med Dig selv. Er du villig til at udvikle dig til et Demokratisk og Retfærdigt Menneske og dyrke Sandheden som en dyd?
Det håber, tror og ved Jeg at I alle nærer et dybt ønske omkring. Vi mennesker har en fælles drøm der handler om Kærlighed, Fred, Ro, Lov og Orden, Retfærdighed og Menneskerettigheder.
Grundlaget for alle disse ting starter i hjemmet med børneopdragelse og vise mænd og vise kvinder.

image

image

PCOTU ønsker at Marianne Lane og Kernehealing bliver en integreret del af det ny Sygehussystem. Marianne Lane er en formidabel healer og med hendes hjælp vil vi som danskere opnå større personlig lykke til gavn for fællesskabet Danmark. Børneprogrammet vil indeholde det gode råd til alle forældre, at de burde finde deres autentiske selv frem i en fart med en Kernehealing, således at de er i stand til at bryde den sociale arv og handle hensigtmæssigt i samspil med børnene.

image

http://marianne-lane.dk

PCOTU ønsker at danske Psykiatere og Alternative behandlere bliver uddannet af Jean Blackwell til at behandle psykisk sygdom uden medicin og lade Jean Blackwell behandlinger være en naturlig del af det ny sygehus system. Børneprogrammet vil indeholde det råd at psykiske syge forældre bør modtage Jean Blackwell behandlinger, som åbner muligheden for at tilegne sig livsindsigter og livsglæde som gør at de psykiske sygdomme kan overvindes for til slut at forsvinde.

image

Et psykisk godt helbred blandt de voksne forældre er et must, når vi taler om at skabe et samfund bestående af vise mænd og vise kvinder der kan give deres børn en lykkelig barndom. En lykkelig barndom er lig med velfungerende vise mænd og kvinder og et velfungerende, trygt og godt og lykkeligt samfund.

http://www.bipolarawakenings.com

PCOTU ønsker at der udvikles et program til voksne med børn, hvor de lærer hvordan man skaber harmoniske og velfungerende mennesker uden kerneskader og uden emotionel fejludvikling.

image

Ligegyldigt hvem du er vil du på den ene eller anden måde modtage denne undervisning i form af et guidende program og et kursus.

 

image

 

image

Herefter vælger du selv råd om du lytter til de gode råd eller ej, du er et frit menneske til at vælge. PCOTU vil bare sikre sig at sandheden om hvordan man undgår at skade sit barn i barndommen kommer frem til alle voksne mennesker.

 

image

 

image

image

image

Folkerådsfører Shirin Brokmann Herbert Nielsen ønsker at lave en Børnebog inspireret af Boccacio ; Decamaron.

 

 

Her er bla. nogle tanker omkring opdragelse af børn fra Teal Scott, som vil indgå i programmet sammen med masser af anden dejlig visdom;

3 thoughts on “Børneopdragelse / child rearing

 1. PCOTUs holdning til at passe sit barn selv derhjemme ; Gør det hvis du føler det er det rigtige, Folkerådet PCOTU vil støtte op omkring din beslutning, fordi vi betragter borgeren som et frit menneske med religions frihed og frihed med hensyn til livsstil.

  Der er noget meget galt i DK… Hvorfor har vi de mest institutionaliserede børn i Verden. Hvorfor anses det forkert at forældre passer deres egne børn? Det sundeste for børn må være at bygge solide bånd med deres forældre i gennem de første 4 år af livet specielt! Det er bevist i gennem adskillige undersøgelser verden over. Vi har brug for at revidere vores tilgang til børn og forældre i dette samfund. Der er en kommune som har lavet et forsøg med at betale den ene forælder til at passe egne børn, det er en succes… Burde det ikke blive spredt ud til alle kommuner? Hvad siger i??

  http://min-barsel.dk/samfund/hjemmepasning-i-verdens-mest-institutionaliserede-land

 2. Der er noget meget galt i DK… Hvorfor har vi de mest institutionaliserede børn i Verden. Hvorfor anses det forkert at forældre passer deres egne børn? Det sundeste for børn må være at bygge solide bånd med deres forældre i gennem de første 4 år af livet specielt! Det er bevist i gennem adskillige undersøgelser verden over. Vi har brug for at revidere vores tilgang til børn og forældre i dette samfund. Der er en kommune som har lavet et forsøg med at betale den ene forælder til at passe egne børn, det er en succes… Burde det ikke blive spredt ud til alle kommuner? Hvad siger i??

  http://min-barsel.dk/samfund/hjemmepasning-i-verdens-mest-institutionaliserede-land

  SitemapKontaktOm min-barsel.dk

  Hjemmepasning i verdens mest institutionaliserede land
  Skrevet af Janni Iben Stevn Hansen
  Udskriv Mail 1 kommentar

  I Danmark starter de fleste børn i vuggestue eller dagpleje lige omkring deres 1 års fødselsdag. Dermed er de danske børn de børn i verden, der starter tidligst i daginstitution. De er også de børn i verden, der tilbringer flest timer af deres dag i daginstitutioner. Vi taler bare ikke så meget om det. På kun 50 år er vi nemlig gået fra at betragte institutionerne som en nødvendig forudsætning for forældrenes deltagelse på arbejdsmarkedet, til i dag at betragte dem som en nærmest nødvendig del af børns udvikling. Det er de ikke.

  Som forældre kan man måske midt i hverdagens travle trummerum få den tanke, at det kunne være rart selv at tage del i de bedste vågne timer af sit barns dag. Man kan drømme om selv at være den, der hører de nye ord og ser de første skridt; man kan drømme om selv at få lov til at opleve de første års eksplosive udvikling fra første parket.

  Men i Danmark er tårevædede afskedsscener ved “vinkevinduet” og en klump i maven på vej på arbejde på få årtier blevet en helt almindelig del af børnefamiliernes liv. De fleste affinder sig med det, for “sådan er det jo”. Men der er også dem, der stopper op, vender om og går imod strømmen med deres børn i hænderne – for livet er så kort, og barndommen endnu kortere.

  Samfundets rammer lægger dog ikke ligefrem op til, at vi selv tager os af vores børn fuld tid i de første ellers så afgørende år, og derfor kræver det mod, vilje og benhård prioritering at vælge det. En af grundene til det er fx den måde vores skattesystem er skruet sammen på, en anden er det pasningstilskud, som staten giver i støtte til børnepasningen; begge dele nærmest tvinger begge forældre til at arbejde fuldtid, mens deres guldklumper tilbringer dagen med profesionelle omsorgspersoner.
  Statsfinansieret pasning

  I Danmark er institutionspladserne finansieret 75% af det offentlige. Det vil sige, at de omkring 3.000,- (tallet varierer fra kommune til kommune), forældrene betaler for en vuggestueplads, kun dækker 25% af den samlede udgift for pladsen.

  Grunden til at forældrene støttes økonomisk i at få passet deres barn, mens de arbejder, er selvfølgelig, at det er fordelagtigt for statskassen, at både mor og far er på arbejde, mens pædagogen i vuggestuen passer fire børn. 1:4-pasning kan betale sig, fordi det frigiver forældrenes arbejdskraft.

  Tilskudet på de 75% af pladsens egentlige omkostning følger barnet i den offentlige institution, men kan i dag også tages med over i en privat institution, en kommunal dagpleje eller en privat dagpleje. Faktisk følger det offentlige tilskud barnet helt ind i hjemmet. Man kan få det store offentlige tilskud til pasning af barnet med hjem, så barnet kan lære at tale og gå i vante og hjemlige omgivelser.

  Det offentlige støtter altså ikke kun 1:4-pasning i institutionen, men også 1:1-pasning i hjemmet, og det er jo meget godt. Den eneste hage ved det er, at det vel at mærke ikke må være en af barnets forældre, der passer det! Hvem må så stå for 1:1-pasningen af det lille barn i dets eget hjem? Det er i princippet lige meget – så længe vedkommende er fyldt 18 år og har en ren straffeattest – bare det ikke er barnets far eller mor.
  Alle andre end forældrene

  Jeg kan altså som forælder få pasningstilskuddet og give det i løn til en bedstemor, en tante, en onkel, en bekendt eller en 18-årig, jeg hiver ind fra gaden. Jeg kan ansætte et andet lille barns mor til at passe mit lille barn; og så kan hun jo passende ansætte mig til at passe sit barn. Vi kan så at sige bytte barn og hjem i dagens lyse timer – med statens velsignelse og økonomiske støtte. Så længe vi bare ikke passer vores egne børn.

  At tilskuddet fordeles sådan, forekommer mig helt grotesk. Om jeg passer mit barn, mens den private børnepassers arbejdskræfter frigives til at betale skat af et andet job, eller omvendt, gør jo ingen forskel for bundlinjen.
  Det oplagte ville være at lade pengene følge barnet. At vi i stedet for at lade pengene følge vuggestuen, dagplejen, onklen, bedstemoren eller den 18-årige giver forældrene råderetten over tilskuddet og et reelt frit valg i forhold til pasningen af deres børn.

  For det første: Fordi signalet ved at give tilskuddet til alle andre end forældrene er, at forældrene er de mindst egnede til at tage sig af deres egne børn – og det mener jeg er helt forkert. For det andet: Fordi et sådant økonomisk tilskud ville gøre valget om hjemmepasning til en reel mulighed for flere.

  Børn vil gerne være der, hvor deres forældre er, og hvis forældrene også gerne vil være der, hvor børnene er, synes jeg, de skal have muligheden for det.

  Del denne artikel, hvis du tror andre kan have glæde af den:

  Udgivet i Samfund

  Janni Iben Stevn Hansen

  Janni Iben Stevn Hansen er hjemmegående mor til tre børn, bestyrelsesmedlem i Småbørnsfamilieforeningen SAMFO og medforfatter til bogen Er der nogen hjemme? – en antologi om hjemmepasning.

  Køb bogen eller læs mere på http://www.erdernogenhjemme.dk

  Hjemmeside: http://www.erdernogenhjemme.dk
  Nyeste artikler Janni Iben Stevn Hansen

  Småbørnsfamilieforeningen SAMFO
  Er der nogen hjemme? – en antologi om hjemmepasning
  Relaterede artikler

  Småbørnsfamilieforeningen SAMFO
  Gravid med nr. 5
  En hverdags-uge som hjemmegående med 4 børn
  Gør det, hvis det gør dig glad
  Hovedet på bloggen
  Mere i denne kategori: « Hvor mange børn skal dele én voksen?
  1 kommentar

  Kommentar link Fredag, 23 oktober 2015 11:23 Skrevet af Therese
  Enig! Vil dog bare påpege en lille fejl – man må ikke (ihvertfald ikke i Aarhus Kommune) få tilskud til gensidig pasning af hinandens børn…

  Skriv en kommentar
  Besked *

  Navn *

  Mail *

  Indtast de ord eller tal, du se nedenfor

  Til toppen
  Andre artikler om samfund
  Hvor mange børn skal dele én voksen?
  Hjemmepasning i verdens mest institutionaliserede land
  Like os på Facebook

  Kontakt information
  Min-Barsel.dk
  Sædekildegårdvej 57
  5250 Odense SV
  +45 50428939
  info@min-barsel.dk

  Følg os på Facebook

  Barselsregler
  Generelle barselsregler
  For offentlige ansatte
  For selvstændige
  For studerende
  For ledige

Skriv et svar