Alternativ Psykiatri


Dette Forum er et forum for nytænkning og mønsterbrydning med hensyn til spørgsmålet ; Hvad er Psykisk Sygdom?

I dette forum præsenterer vi Alternativ Psykiatri til Folket og svar på hvordan man bliver fri af psykiske sygdomme og fri af Psykofarma.

Muligheden foreligger for foredrag omkring Alternativ Psykiatri og Alternativ Behandling ved at kontakte Stifter og Leder af PCOTU.

Har du en Psykisk sygdom?
Har du brug for en løsning der ikke handler om medicin?
Har du brug for de rette redskaber til at holde dine symptomer væk uden medicin og komme til at leve et glad og lykkeligt liv?
Jeg har selv måttet kæmpet mig igennem svære dybe kriser og har dyb indsigt i hvad psykisk sygdom handler om.
Mit udgangspunkt er et alternativ til den kommunale opfattelse af hvad psykisk sygdom er.
Det ER muligt at blive rask for Borderline, Skizofreni og Mania Depressiv.
Mange af dine symptomer indeholder i virkeligheden et kæmpe potentiale for personlig udvikling. Din læge og din Psykiater er ikke uddannet i sjælens sprog / intuitionens sprog / et velfungerende tredie øje / afkodning af symboler, åndelig udvikling og kan derfor kun behandle dig med medicin.
Du skal vide at Du er perfekt lige præcis som Du er. Du er på en rejse her i livet og under voldsom personlig udvikling. Lær at tolke dine symptomer og bliv ven med dine symptomer. Dine symptomer er dit redskab til at arbejde med dig selv på et dybt plan, der hvis du byder det velkommen vil det kunne føre Dig videre henimod en lykke, Du på nuværende tidspunkt slet ikke er i stand til at forestille Dig. Tro, mig.

Mine behandlinger er en blanding af samtale terapi og healing samt råd til hvordan du takler dine symptomer og forvandler dem til noget konstruktivt til gavn og glæde for din personlige udvikling.

Kontakt administrationen for tidsbestilling af behandlinger eller foredrag……

Kh. Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU

Shirin Brokmann Nielsen

Peter Götzsches kritik af det etablerede systems Psykiatri.

Artikel fra Politikken; http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/sygdom/ECE2817288/peter-goetzsche-den-biologiske-psykiatri-bygger-paa-en-raekke-misforstaaelser-og-myter/

 

image

 

Jeg melder mig måske ind i Amorc.
Jeg kan bruge de ting jeg lærer til mit alternative psykiatri på første salen i Bakkehuset. De lærer mange øvelser fra sig som psykisk syge også kan have gavn og glæde af.

image

image

 

image

3 thoughts on “Alternativ Psykiatri

 1. Amorc tilbyder dig kursus i personlig udvikling ;

  ​Underviser I i gnosticisme, hermetisme og Kabbala?
  Del på Facebook Del på Twitter
  Dette er et spørgsmål, som vi tit får. Ja, vi underviser i emner, der er relateret til gnosticisme, hermetisme og kabbala, men Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C. har ikke undervisning, der specifikt underviser dig i disse studier. Men vi bruger den viden, der ligger bag i vores undervisning.

  Gnosticisme, hermetisme og kabbala er tre grundlæggende retninger i Ordenens undervisning. De kommer frem, når vi studerer indvielsesvejen, og vi ser denne visdom, når vi arbejder i og med symbolikken og ritualerne i templet. Meget af visdommen fra de tre retninger er skjult, og alligevel er den synligt tilstede for den, der kigger efter.

  Tidligere i historien var der alkymistiske, hermetistiske og kabbalistiske Rosenkorsere. Disse retninger var kendt som de okkulte videnskaber. Der var også de mere filosofiske og gnostiske grene af Rosenkorsere. I bund og grund er de alle Mystikere som udgangspunkt. De har dog fulgt deres egen indskydelse af studieretninger, efter at de har bygget deres personlige fundament ud fra Ordens studier og indvielser.

  Derfor ser vi Rosenkorsere, der gennem tiden har været kendt som alkymister, som har arbejdet på at fremstille de vises sten og brugt deres resultater som læger. De har været astrologer og videnskabsmænd. Kabbalisterne underviste for at give en større forståelse af det guddommelige univers. Og gnostikerne arbejdede på deres personlige kontakt med deres sjælspersonlighed for at forstå den indre drivkraft i alt skabt, som gør det muligt, at vi oplever det, vi gør i denne realitet. Faktisk er alle elementerne repræsenteret i alle Rosenkorsere, selvom vi kun ser det, de havde specialiseret sig i.

  I Skandinavien har vi en stærk tradition for den gnostiske tilgang til studiet og kabbala studiet. Vi har medlemmer, der har studeret kabbala i årtier. Rosenkors-Ordenen er en global organisation, så ønsker man at arbejde med disse højt specialiserede emner, må man nok regne med at finde dem blandt Rosenkorsere ude i verden, og selv tage kontakt med dem for at modtage deres undervisning.

  Rosenkors-Ordenens undervisning giver i dag den studerende de bedste redskaber til at bygge sit personlige fundament på klippegrund med personens egen unikke forståelse, så de som mystikere kan vende tilbage i hver reinkarnation og bygge videre på deres tempel, indtil de har fået alle mennesker til at arbejde bevidst med deres udvikling, så menneskeheden kan løfte sig til næste udviklingstrin.

  Undervisningen i Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C. er af en grundlæggende natur, der fremmer den proces, som hjælper den enkelte studerende med at bygge sit personlige fundament på klippegrund. Et andet aspekt er, at Ordenen i denne cyklus har tilrettelagt undervisningen, så det er muligt for flest mulige at komme i gang med deres spirituelle udvikling.

  Vi stræber efter at sætte flest muligt i gang med deres udvikling, fordi vi tror på, at menneskehedens udvikling er et fælles anliggende. Vi tror på, at menneskeheden må udvikle sig sammen, så vi sammen kan træde et skridt opad på udviklingsstigen. Filosofien er, at vi skal hjælpe alle med deres udvikling. Derfor manifesterer Rosenkorsimpulsen sig igen og igen gennem tidsaldrene. Impulsen skaber aktiviteter, hvor Ordenens lære kan antage den form, der er mest aktuel i tiden. Derfor ser vi ikke en organisation, der kan fører linjen tilbage i historien, men en organisation der gør det af traditionelle grunde.

  Hvis du er interesseret i mere om kabbala, gnostisme eller alkymi, kan du læse mere om det på vores blog; http://www.amorc.dk/blog eller gå til vores Facebook side; Rosenkors-Orden A.M.O.R.C. Under noter ligger der også en del materiale om emnerne.

  Hvis du gerne vil vide mere om os, så kan du læse mere her på hjemmesiden. Har du spørgsmål, så skriv gerne til os. Kontaktoplysningerne finder du her på hjemmesiden. Hvis du ikke er klar til at blive medlem, kan du prøve vores gratis online kursus på http://www.mysterieskolen.dk, http://www.mysterieskolan.se eller http://www.mysterieskolen.no. Med kurset Refleksion viser vi, hvordan medlemmer kan bruge Ordenens lære til gavn for deres personlige udvikling ude i det virkelige liv.

Skriv et svar