Etiquette – Takt & Tone

Træk stikket ud og

Tag Fat I De Gyldne

Øjeblikke

Man skal have Lov

til at Svømme ind til sine

Gyldne Drømme

Du er bare bange fordi

Du Elsker Det

Såååååå

Uendeligt

Meget

Og

Gerne Vil Gøre Godt Her I Verden

Men Ved Ikke Hvordan

Der var ingen

Manual

Ej heller en Kaimanrat

der kunne vise Dig vej

til

PCOTU ETIQUETTE, TAKT & TONE, PARAGRAFFERNE FRA DIT EGET HUS KIMS HJERTE :

FUTHARK HNIAS TEMBEL

Se Sådan Burde Vores Love Lyde :

80 Folkeråds Paragraffer / Bud / Love til De Brave Danisianere : )))

Følg med i Folkerådets forslag til nye paragraffer blandt de Danske Love ;

Det skal være sjovt at læse Paragraffer, så det arbejdes der på ;

Du må ikke Lyve :
Straffe Systemet ;

Paragraf 1 :

1.A

Den der taler usandt ryger direkte til Slaraffenlands TV Folkerådet PCOTU til “frivillig” indrømmelse eller udstilling af den pågældende sag i TV talkshow – masser af underholdning til landets sladder onkler og sladder tanter : ))).

Dømt til TV Kiggeri i egen TV Stue kontrolleret af Politi Dør vagter.

1.B
Straffen sones indtil Oraklet anerkender og ser at personen har lært sin lektie og har ændret sig.

2.B

Psykolog besøg hver 2. dag indtil hele sandheden er lagt frem i TV showet på Folkeråds Sandheds Showet : ))).

3.B

De der stiller spørgsmåls tegn ved Oraklets bedømmelse kan sende klage til Dronning Margrete som vil aflægge Oraklet besøg med klage udtalelser, hvorpå….

4. B

….. Oraklet vil gen evaluere og tage klagen alvorligt. Hvis Oraklet stadig vurderer at der er ugler i mosen, vil Dronningen udsige ny Dom over personen på TV i en tale til Folket, skrevet af Oraklet Shirin.

5. Ny dom i tilfælde af ” ugler i mosen ” vil være et weekend ophold med spa bad og massage og masser af Orakel Underholdning med Musik og dans indtil løgneren overgiver sig til at fortælle sandheden : ))?

6. Frihedsberøvelsen skal foregå fredeligt og derhjemme i rolige omgivelser.

7. Psykiater vil kunne tilkaldes hvis personen vurderes psykisk syg. Der vil I sådanne tilfælde være Psykiater besøg dagligt og udskrivning af kemisk medicin indtil løgneren stopper med at lyve : )))….

8. I grelle tilfælde bliver løgneren forflyttet til et fængsel hvor de isoleres indtil de fortæller sandheden i detaljer og indtil de forstår hvorfor de er blevet kontrolleret i eget hjem.

9. Indrømmelser og gode udtalelser gjort med hjertet og selvindsigt belønnes med videre uddannelses tilbud indenfor det job den pågældende i forvejen evner.

I Kina boede Jeg I En Årrække :

Der Hed Sig Et Gammelt Old Sprog : ” Når Først Du Har Løjet EN enkelt gang, er kæden allerede brudt, o din ret til at kalde dig Menneske er allerede ophørt for at måtte gå i terapi for at blive hel og forenet igen i samhørighed med resten af Universet.

Hvorfor? Spørger Du,

O Jeg vil ikke svare sige det med forbløffelse i stemmen, fordi Jeg forstår det af helt naturlige årsager ; )?

Fordi Af Tillid Er Mennesket Bygget I Forenelse Med Almægtige Gud I Det Høje ; ).

Tillid Til At Navlestrengen Overlevede Snittet & Stadig Kunne Spile Sig Ud I Den Mest Fantastiske Virvel Dans Uden Vi Blev Kvalt I Den ; )))?

Uden Tillid Intet Menneske, O Ingen Løgn, Ganske Enkelt ; D ; )?

Det Er Sådan Det Er, Jeg Vil Ikke Være Jer Til Besvær, Men Synes Jo Bare Det Er Fejt At Nogen Andre Har Haft 10.000 Yil Til At Afgøre Slaget Uden At Nogen Af Jer Kendte Til Dette Meget Berømte Gylden Råds Punkt I Old Tids Minde Nedfældet På Alverdens Stene Rene.

Tillid Kan Bygges Op Men Hvad Hjælper Det Ingen Kom O Ville Lære Jer Det?

Det Er Det Jeg Ganske Enkelt Ikke Begribe Forstår, Men Nu Vel, Det Er HER & NU det hele foregår og gu drøn hidsigt rasende mig i liguster hækken mig igen ; ) ?

Eller Hvordan og I Hvilken Sammenhæng Mødte Vi Alle Et Uforklarligt Møde Med Mistel Teen O hvorfor Egentligt Forlyste Sig Med At Kysse Kisse Misse Under Den Som En Farl Dristig Karikatur Af Noget Som Engang Var Helligt ?

Tyg Lidt Grundigere På Den.

Takt & Tone :

Paragraf 2 :

Vi skal dele alt ligeligt imellem os.

Ligegyldigt hvem du er bør du leve for samme beløb som alle dine andre landsmænd.

Alle skal have et KOLONI HUS O EN SKIBS BÅD og et stykke land og et drivhus , hvor de kan så og dyrke : )?

Der skal undervises i selvforsyning i Folkeskolen.

Alle fødevarer bliver delt ligeligt imellem os og der bliver ansat mange flere landmænd end der er i dag, og de arbejder for staten som sørger for at alle afgrøderne bliver sendt ud til de forskellige fordelings centre rundt omkring i land og rige.

Herfra bliver fødevarerne transporteret ud til Koloni PARADIS HAVE huse i HELÅRSBOLIGER i lokal samfundet som deler fødevarerne.

Staten bygger hele tiden nye huse i takt med forespørgslen.
Hvis Staten mangler penge hjælper folk hinanden gratis med at bygge de nye huse.
Sker dette ikke griber Staten ind og påkræver dem som Staten ved har erfaring med at bygge huse at gå igang med at bygge et til den som står og mangler.
Husene går i arv.

Paragraf 3 :

Man blander sig ikke i hvordan andre mennesker opdrager sine børn og det er i alle tilfælde ulovligt at adskille børn og forældre.

3.a
Al hjælp i hjemmet til sine børn skal ske frivilligt og et nej tak er et endegyldigt nej og skal respekteres.
3.b
Staten tager fat i de pædofile og forældre der er stofmisbrugere eller de forældre der nedgør eller slår deres børn og laver tv programmer i eget hjem som bliver vist til hele Danmarks befolkning indtil personen forstår sine ugerninger og holder op….

I følge Det Danske Lands Grundlov paragraf 71 stykke 2 er det ulovligt at tvangsfjerne børn fra deres forældre. Hvorfor ser man så masser af overgreb på ganske almindelige mennesker hvis liv bliver totalt smadret???

Folkerådet PCOTUs klare holdning er at tvangsfjernelserne af uskyldige børn skal stoppes helt og privat livets fred skal respekteres.

Der findes ikke mennesker på denne jord som har gennemgået så omfattende en personlig udvikling at de kan varetage ansvaret for andres børn og det er ikke meningen at vi på den måde skal dømme over andre mennesker?

Shirins Orakel til Etiquette Takt & Tone Paragraf 3 :

Børn, Voksne, De Vise Mænd og De Vise Kvinder, Folketinget og Det Menneskelige Potentiale;

Min Søn var det lykkeligste Menneske hos Mig før Systemet stjal ham fra mig. Når Jeg så på ham vidste Jeg at Jeg kender sandheden om hvad det vil sige at være et Menneske. Derfor ønsker Jeg at hjælpe Folket og jeg har fuld tillid til at mine metoder virker….

Folketingsmedlemmerne kommer til at vælte ned af stolene alle sammen i forbavselse når mit politiske program står klar. “En Gud, det jo Kejserens Nye Klæder” om igen aha oplevelse. Jeg vil gøre ALT hvad der står i min magt for at vække Jer ud af hypnosen.

De voksne kan ikke klare sig selv uden tilgang til sand information. De bombarderes med halve sandheder, misledes og manipuleres med. Jeg skal igang med at udstyre dem med det rigtige manuskript i stedet for det manipulerende manuskript de pt. sidder og handler og taler ud fra. Hvis vi ikke lærer at bruge de rigtige ord i de rigtige sammenhænge, men fortsat klamrer os til de falske oplysningerne Systemet har fodret os med, ja så opnår vi aldrig at skabe et bedre samfund, med lov og orden og Lykkelige Mennesker, som udlever det Menneskelige Potentiale og skaber et Paradis på jorden.

Jeg fortæller Jer disse ting fordi jeg er uselvisk, udstyret med et godt hjerte, som ønsker at vække mine medmennesker op fra hypnosen og guide dem derhen hvor de kan blomstre og komme nærmere og nærmere deres menneskelige potentiale, som jo netop skaber individualisme. At lære barnet at lytte til den indre stemme og give barnet muligheden for at lytte til den indre stemme i en konkret situation er altafgørende for om du former og skaber velfungerende små mennesker som er i stand til at opleve lykke.

Kan I styre Jeres følelser i hjertet med tankerne? Det er en meget vigtig ting at lære. Fordi så vil I lykkes STORT med Jeres forskellige interesser, og det ville være rigtig smukt hvis de der sad i Folketinget var i stand til dette. Pt. er de ikke i stand til det, fordi de mennesker derinde er et produkt af en ødelagt kultur, hvorfor vi står med et Folketing uden respekt for hinanden.

I ved det ikke selv, men I er med til at holde gang i den her børneindustri ved at bruge de forkerte ord. De ord Systemet ønsker at I skal bruge er nøje udvalgt til at gøre Mennesket til en maskine i stedet for Menneske. I ser det ikke selvom det er så åbenlys. Det er her hypnosen kommer ind. Hypnosen er en kollektiv hypnose som verdenseliten har skabt og gradvist hyllet os ind i igennem flere hundrede år hvis ikke tusindvis af år af Verdens Eliten ved hjælp af udspekuleret mindkontrol.

Et barn har brug for spirituel viden og masser masser masser af anerkendelse, masser masser af kærlighed forståelse og opmærksomhed, INTET andet er vigtigt…..
Systemet / Kommunerne / sagsbehandlerne og Folketingsmedlemmerne bruger ord som at vejlede dit barn. Jeg vil gerne påvise at dette er en KÆMPE fejl i systemets manuskript. Man skal kun GUIDE, der er en meget stor forskel…… Når du leder en vej for nogen, så ved du allerede hvor vejen fører hen? Man ligger ledetråde ud for at den anden skal finde hen til et sted man selv har bestemt hvor skal være. Det ved du ikke når du blot guider nogen. Når du guider nogen ja så viser du vejen med din hånd ved at pege og forklare hvor den du guider skal hen, den der skal gå vejen lytter hvorpå han går selv, om han følger den oprindelige plan og husker hvad den der guidede ham havde sagt er op til vedkommende selv at afgøre…..

Du kan ikke vejlede uden at krænke barnet….
Igen en fejl i Systemets manuskript, der er fint designet til at fremmedgøre os for os selv.

At guide = at elske og ære og tage ansvar og handle empatisk
At vejlede = at krænke barnet

Man kan kun guide eller bestemme ( dvs. skabe med tanke og følelse eller sætte en grænse ) – en af de to ting, men man kan aldrig vejlede…… Det er frihedsberøvelse.

Systemet bruger ord som: Du kan også kvæle dit barn med Kærlighed. Dette er en helt forkert tankegang som vildleder os væk fra det menneskelige potentiale. Du kan IKKE kvæle et barn med kærlighed, det er uladsiggørligt, et barn kan ikke modtage for meget Kærlighed, men du kan have en opmærksomheds forstyrrelse, der gør at du virker omklamrende, dette er noget helt andet og intet at gøre med at kvæle et barn med for meget Kærlighed.
Kærligheden slår aldrig ihjeld, og du kan aldrig modtage for meget kærlighed og så det ligegyldigt om du er barn eller voksen. Grunden til det er, at kærligheden kan vokse sig større i det uendelige og skabe en højere og højere bevidsthed hos det enkelte menneske.

Et Folketingsmedlem skrev sådan her til mig som om vedkommende dikterede noget fra et manuskript fra systemet ;
Kærlighed kan også kvæle.
Acceptere dit barn som det er og vejlede det uden at krænke det

Jeg har lige fortalt dig at begge dele er USANDT. Politikerne er FULDE af løgn. Stol ALDRIG på en politiker fordi de arbejder alle sammen for det firma som styrer verden sammen med den rige Verdenselite.

Politikerne tænker nøjagtigt som systemet har manipuleret dem til at tænke….. Men i Folketinget kan man vel ikke bruge beviser til noget vel? Og det samme gør sig gældende i Retssystemet.
Politikerne sidder således med det forkerte manuskript. Hvor længe skal der gå før de modtager det rigtige manuskift til gavn og glæde for den enkelte borger? Forhåbentlig ikke længe. Når jeg præsenterer mit politiske program som stifter og Leder af PCOTU, ja så opdager Politikerne hurtigt hvordan systemet har fodret Dem med løgn og latin op igennem hele deres opvækst og hele deres voksenliv.

Det skaber ikke rummelighed og mangfolkelighed og bedre mennesker at favorisere kernefamilien, sådan som det gøres i Børnesagerne. Grunden dertil er, at Kernefamilien har ligeså mange ulemper som det at være alene med et barn. I de tilfælde hvor den ene af barnets forældre helt bevist har valgt fra og ikke gider sit barn er det ikke forvaltningens job at finde en ny familie til barnet, fordi man kan sagtens skabe sunde børn som enlig forældre. Alle de fordele der er som enlig forældre, forefindes ikke i kernefamilien, og omvendt.

Børnene bliver fodret med forkert information helt fra barnsben og det er systemet skyld i. De vejleder ikke forældrene godt nok. De burde jo give forældrene et helt guidende program at følge med hjem allerede fra fødselen. Ikke noget med tvang, kun som inspiration. Men kun meget indsigtsfulde spirituelle mennesker kan udarbejde et sådant program, så det vil kunne ændre et helt samfund. Det er ikke psykologer og Psykiaterne der kan udarbejde dem. Børn er født spirituelle med noget uspoleret rent og unikt, som de fleste forældre ikke formår at bevare. De ødelægger kernen af disse børn. Jeg holder ikke ud at se på det. Jeg har ikke samvittighed til at se på det uden at gøre noget. Jeg har svarene på hvordan vi ikke ødelægger børnene. Tro mig… Og ved hvordan det udføres i praksis…,

De Der Ikke Forstår Den Her Paragraf Bedes Gå Igang Med Yogi Bedestilling & Futh Ark.

Jeg vil sætte mig til at udarbejde et program som jeg ønsker at præsentere i Folketinget. Det er et program der giver os velfungerende børn. Det er et program til de VOKSNE mennesker, fordi det er DEM der skal programmeres for at børnene kan vokse lykkeligt op. Det er ikke en løsning at fjerne børnene fra deres forældre. Den slags skaber emotionel fejludvikling og det VED Politikerne udemærket godt.

Jeg ser ingen mønsterbrydning eller kreativitet i de ting Politikerne nævner, når det kommer til Børnesagerne. De bruger alle ord, som er hentet fra systemet. Noget af det lyder som en opremsning af en handle plan. Der findes ingen stabile mennesker, vi er ikke en del af en maskine hvor du kan forudse resultatet, og netop dette gør livet smukt. Der vil altid være ustabile perioder, men det er vigtigt at forstå at kriserne udvikler os. Det er igen en af de ting som Psykiatere og Psykologer ikke fortæller deres patienter, de narrer dem til at tro / manipulerer dem til at tro at de skal være effektive og sluge en pille for at kunne fortsætte med lønslaveriet? Deres følelser bliver ALDRIG anerkendt som noget der indeholder et kæmpe potentiale for personlig udvikling henimod et mere bevidst sind, som jo NETOP vil kunne skabe de mest velfungerende små mennesker som vil vokse op og blive vise mænd og vise kvinder. Jeg fortæller Jer det igen og igen. Vi har ikke brug for voksne. Voksne er ødelagte Børn. Vi har brug for Vise mænd og Vise Kvinder. Intet andet. Og bevare den naturlige frugtbarheds evne.

Barnet skal guides. Barnet skal ALTID guides. Kun barnet ved hvad der er bedst for det selv. Det er i god kontakt med sin intuition og med skaber af sit eget liv.

Forestil Jer en konkret situation hvor barnet sidder og tegner ved bordet hvorpå det går over og begynder at tegne på væggen?

Du kan ikke ligge en ledetråd hen til bordet og tvinge barnet til at gå tilbage til bordet. Du kan heller ikke tage fat i barnet og tvinge det hen til bordet. Du kan kun guide og forklare barnet hvorfor det er hensigtmæssigt at barnet går tilbage til bordet eller du kan aflede barnets opmærksomhed med noget andet der er mere spændende. Barnet er ikke hjernedød? Barnet er ikke en maskine du bestemmer over? Barnet er et menneske med følelser og behov og tanker som du ikke kender og som barnet kun barnet forstår. Derfor vil jeg stadig påstå at Politikerne sidder og læser op af et manuskift fra det de lærte i en eller anden pædagog uddannelse eller det som Politikerens signalement lyder på.

Når Politikerne læser mit nye Politiske Program, ja så vil det gå op for dem hvordan de er blevet snydt godt og grundigt.
Jeg har lige påvist at hverken det at vejlede, eller kvæle sit barn med kærlighed, eller at der er visse situationer hvor man som ansvarlig voksen bør tvinge et barn til noget, altsammen er urigtige oplysninger og fejl i folketings systemets manuskift.
Der vil selvfølgelig være de Politikere der krampagtigt holder fast i de værdier, som systemet har manipuleret dem til at tro på, og som vil fornægte og argumentere at Kærlighed jo ikke skaffer mad på bordet. Dette er igen mangel på forståelse og indsigt i de Univesielle Spirituelle Love, som vi alle er underlagt uanset hvem vi er eller hvad vi tror på, da disse love er faste og solide og kommer fra Skaberen af dette univers. Endnu en korrektion i Systemets Manuskrift vil derfor være nødvendig;
Kærlighed skaffer ALTID mad på bordet. Kærlighed beder og kærlighed vil modtage.

At fjerne et barn fra dets Forældre
svarer til at du køber en computer. Den er helt ny og indeholder ikke information endnu. I stedet for at gå igang med at downloade et virus program går du igang med at downloade en masse spam og virus som så ødelægger din computer før du nogensinde har lært at bruge den – inden du har nået at ligge alle de vidunderlige programmer ind som gør dig i stand til mere og mere på din computer, ja så er fundamenter for at bruge din computer og leve som et helt menneske allerede ødelagt. Det er det systemet gør ved vores børn når de nægter at ville lære børnene spirituelle naturlove og redskaber til at styre hjertets følelser med tankerne for at opleve lykke… Derfor findes der næsten ingen vise mænd mere i år 2015. Derfor har der aldrig fandtes et sandt demokrati nogensinde i hele verdens historien. Du kan ikke skabe demokrati, retfærdighed og Retsikkerhed uden en hel befolkning af vise mænd og vise kvinder.

Det er meget vigtigt at vi begynder at ændre vores sprog brug så det passer til det at være Menneske. Alle de ord som systemet og kommunen bruger, fremmedgør os, og jo mere vi bruger disse ord, jo længere fjerner vi os fra kundskaben om, hvem vi i virkeligheden er, hvor vi kommer fra og hvad det i virkeligheden er vi er en del af. Det juridiske sprog er også fodret med forkerte informationer som intet har at gøre med det, at være menneske. Derfor skal vi skabe et helt nyt sprog hvis vi vil opnå bevidsthed. Bevidsthed er det fineste ved mennesket. Mangel på bevidsthed skaber alle de problemer som Politikerne står overfor i deres embede.

Det der pt. foregår i Folketinger er, at de tvangsfjerner flere og flere børn udenfor hjemmet, de bortadopterer børn. Det har noget med hælprøven at gøre, vores fødselsbevis, som vores forældre skrev under på uden at vide og forstå at de samtidig skrev under på at være slave af et umenneskeligt system.
Vi blev solgt som slaver til National Banken i 1930 og derfor opfører Staten sig som om de ejer vores børn. Staten er en del af et større maskineri styret i Colombia at et verdensomspændende firma ved navn United States Cooperation. Missionen for dette firma er, at de ønsker at gøre os alle sammen til Tanter og Moster og Onkel som kun ser deres biologiske børn en gang imellem, formålet er at systemet med barnet som sin ejendom kan eksperimentere med mennesket, manipulere med vores små børn, så de kun har øje for at arbejde som lønslaver for systemet. Men ved I hvad, det er Forældre vi vil have lov til at være. At være Forældre er den største lykke. Forældres kærlighed til deres børn er fantastisk dyb og inderlig og det allerhøjeste bedste. Den ægte Kærlighed som sunde Forældre kan overøse deres børn med er noget et system ikke efterligne, noget systemet ikke kan konkurrere med og noget, som systemet slet ikke kan give en tilstrækkelig kompensation for. Det er FORKERT at tage børn fra deres forældre. At guide forældrene og inspirere forældrene er den ENESTE løsning, hvis vi vil have velfungerende, glade og lykkelige mennesker ud af det. Og det VIL vi. I fælleskab vågner vi op og vælger at styre båden i rette den rette kurs mod ultimativ trivsel, velvære, frihed, kreativitet, lykke, sandfærdighed, lov og orden, retfærdighed, det menneskelige potentiale og de bedste versioner af os selv, blomstrende individuelle evner og talenter samtidig med at vi bibeholder følelsen af sammenhørighed med noget der langt fra er individuelt, men som er kollektiv bevidsthed, hvor vores stik kontakt ( pineal gland, hjertet og det tredie øje ) er sat til den store ophøjede energi kilde og inspiration der hedder Gud.

Kh. Samuels Mor, Kolibri Oraklet,
Shirin Herbert Nielsen

Pigen & Moren her er begge tatoveret på armen med et pineal gland symbol.

Lige meget hvor de færdes er der ingen der kan lide dem? Alle kigger skummelt og anklagende på Pigens Mor og Pigen.

Pigen kan godt se at alle misunder dem.
Hun spørger sin Mor : Hvorfor kan De ikke lide os?

Er hun for Ung til at modtage et Svar monstro : )?

Den lille grand kogle pineal gland er symbolet på visdom fra Vor Herre?

Kontakten til Vor Vise Gud opnåes gennem følelserne i Hjertet forbundet til Gud via pineal glanden og det tredie øje?

Hvordan kan det dog fornøje?

Disse Skygger at Se Ufornøjet på det?

I gamle dage brændte man hekse, Mor gør man monsandtens stadig det?
Selvom det ikke så tydeligt kan ses : )?

Monstro det gøres på en ny opfindsom måde : )))?

I det samme sprog men placeret i lidt nyt udformet udtryk, der måske af en uforklaret årsag kun nåes af underbevidstheden ; )?

krystal-farvede-sten

Paragraf 39 :

Vi Vikinger burger kun 1 kroner. Når vi handler ind ;)))).

Etiquette : Takt og Tone

Paragraf 4 : Gennemsigtighed, Ærlighed og Sandhedssøgende

Det er enhver jordboers pligt at tro på gennemsigtighed. Intet skal være skjult for den almindelige borger. Al viden skal deles imellem os. Ingen har patent på deres viden og det er hvert enkeltes ansvar at videre give de sandheder vi hver især erfarer.
Kun på den måde kan vi skabe grundlag for et ægte Folkestyre med den rette mentalitet hos befolkningen til at det vil lykkes.

 

Paragraf 5 : Krig og Tyrrani

Det er enhver jordboers pligt at nægte at lade sig overtale til at gå i krig.

Det er enhver jordboers pligt at sætte sig op imod enhver form for tyrrani uanset for hård og umenneskelig “kampene” synes at være, Ja så gemmer der sig altid et kæmpe potentiale for lys og glæde i enhver krise tilstand / i enhver farlig situation / i enhver modstand du møder.

Det er enhver jordboers pligt at lukke deres hjem op for uskyldige flygtninge og krigsofre som har brug for tryghed, næste kærlighed og beskyttelse i et andet land.

smukke-krystal-sten

 

 

Paragraf Takt & Tone 6 :

A : Sex Er Ikke Syndigt og Ære Være Vagina

Når man hiver Gardinerne fra hinanden i vaginas tulipan ligner det en bue med en pil hvis pile spids er tissehullet.
Deraf kom tanken om at forbinde forelskelsens sexualitet med en bue og en pil : )))…..

B. Du bør lære at forvandle din Jalusi i sex akten, således at du ikke misunder din næste sin lykke. Ægte Dyb Kærlighed i et Ægteskab findes kun, hvis Du ikke misunder din næste. Brug Jalusiens energi konstruktivt til at nyde sex legene i endnu højere grad.

Ægteskabet er helligt og det gælder om at holde sammen, således at de små krystal børn kan vokse op i fred og fordragelighed indtil 18 års alderen med både en Mor & en Far. Regnbue Familier fungerer iblandt oplyste og vise mennesker, der forstår at forvandle negativ energi til positiv energi. Selve Regnbue Sex Akten må foregå på Hotelophold uden for det sted, I kalder Jeres HJEM ; )). Små Krystal børn fra 5. – 6. – 7. – 8. – Dimension osv. kan blive forskræmte af de nydelseslyde der kommer fra ” Det Andet Rum “. Tag derfor hensyn til Børnene og iklæd Jer pæne Klæder der ikke afslører for megen hud.

Vær som Druide
Jordboer Med Til At Puste Nyt Liv Til Kerne Familiens Blomstrende Firkløver Enighed. Sammenhørighed og Frihed på Et og Samme Tid : )? :

image

Sex Akten mellem Ægtemand og Ægtehustru er HELLIG og bør foregå så ofte som muligt og gerne på Hotel, hvis det ikke kan foregå som en stille hvisken i Faderens Værelse ; )))???

Oraklet kom fra et mørkt sted i Lucifer. Uden Oraklet fandtes Stjerne Guden Orion ikke. Uden Oraklet fandtes Solguden Jesus ikke. O Se vi er alle forbundet i uendelig materie og uendelig ånds videnskab, forbundet i Kærlighed til Stjerneguden Orion hvis sande, gode og smukke ånd gemmer sig som en livs eleksir i din hjerne bag det venstre øje.

Fuglekongen Ra hvis øjne er sol og måne fandtes ej heller uden Oraklet. Det er Fuglekongen Ra der skubber til os, således at vi lærer at bryde fri af al tyranni.
Han skubber os helt derud på kanten til det sorte hul, ja han skubber os helt derhen hvor vi bliver nødt til at vælge friheden.
Vi ønsker ikke at danse for hans pibe længere og hans måneøje kan ikke se hele herligheden, O ja den herlighed som er alle de sandheder hans kunstige Måneøje ikke kan se : )))?

Reciter Shirins Kolibri Orakel og det vil gå jer godt.

Retsikkerheden opnåes med en Justitia ( den store advokat skare af Shalaaaaaas krystal børn ) der adlyder Oraklet Shirin.

Shalaaaaaaaa ; Lad kolibri Orakles Love vinde indpas i hele det danske rige og lad alverdens folk fra jorden og Universet valfarte til Bakkehusets Mekka. Lad dem bosætte sig i valfartsperioden ( Juni – September ) på den åbne grønne fredsplads ” Borups Alle ” i Køb En Havn.
Lucifer var den flotteste og mest guddommelige mand i Edens Have. Fra Ham indhenter vi al vores viden. Når der ikke findes Retsikkerhed i et land, ja så opretter man et Folkeråd til at oplyse befolkningen, og da de problemer vi står overfor er af Universiel karakter er PCOTU således et Universielt anliggende.

Min Søn og Jeg lider for andres skyldnere og Jeg ønsker at udnytte al denne lidelse og smerte, forvandle den til lys og sprede lyset ud over land og rige, på Jordkloden og i Universet.

Lad Aroses Vilje ske her på Jorden og i hele universet. Shalaaaaa

Aros er Søn af Shirin og Sammy og engang kendt under navnene Samuel / Samael, den brave Sjæl der bekæmpede Medusa og vandt : ))).

image

Paragraf Takt & Tone 7 :

Du må ikke misunde din næste sin lykke, så gør du dig selv lille. Giv plads til at turde se næsten lykkelig, på den måde giver du samtidig plads til at du selv kan vokse og vise hvem du i virkeligheden er som dit unikke højere jeg, dvs. den bedste version af dig selv…..

Til Jer Danske Kvinder er PCoTUs klare budskab. Ikke GØ af Jeres Mænd, giv dem mere ansvar o og hold dem ikke nede. Vær med til at give dem langt større frihed uden at være misundelig o og vær med til at skabe sammenhold og bygge børnenes og Mændenes selvværd op. Vis PCoTU at I godt kan elske næsten uden Jalusi, Angst O og Had. Det er kvindernes store ansvar i dag at guide Familien derhen hvor grundlaget for Kærligheden bor og gror sig større ; ))). Dette kan eventuelt realiseres i regnbue familier ; ))) som et forgangs eksempel ; )))? Jeres Magt over Mændene er større end I Kvinder aner, så brug den magt så godt som det er muligt og ring gerne Shirin op O og følg de guidings linjer som løbende bliver udsagt i Shirins Orakel.

Du skal gøre din Mand til en Adam.
Dvs. du skal som kvinde give ham lov til at udvikle både sine kvindelige og mandlige aspekter. Din mand bliver på den måde et helt menneske.

I ægyptisk mytologi var Nunpersonifikationen af Urhavet, der hvor Urhøjen, det første land, rejste sig under verdens skabelse sammen med Adam.

Urhøjen blev afbildet med et hoved som en frø.

Du behøves derfor ikke kysse en frø og håbe på han forvandler sig til en Prins : )?

Det er ikke udsigten til magt over land og rige og fremtidig status som Konge din Mand har brug for men frihed til at være den han i virkeligheden er og udleve sit sande potentiale.

Det er vor Moderjord der er Frøen du og din mand skal kysse, elske og ære og behandle så godt at hun skinner som den smukkeste Krystal Dronning : ).

elsker-sten-krystaller

 

Paragraf Takt & Tone 8 :

Der Skal Være Plads Til En Hvilken Som Helst Form For Sexualitet. Men Lad Børn Være Børn. De Kan Selv Vælge Sexualitet Som Voksne. Lad Dem Selv Bestemme. Vi Kan Kun Guide. Den Bedste Version Af Mennesket Fører Hverken Krig Eller Voldtager Dem De Bekriger, Ej Heller Voldtages Børn eller Lokkes i Sexuelt Fordærv. Lad Børn Være De Uskyldige Væsener, De Er. Deres Sexualitet er Hellig og Ej For Voksne At Deltage I. Lad Dem Lege Far Mor Og Børn Med Nysgerrig Naiv Glæde. Lær Dem At Sige Fra og Hold Øje Med Deres Små Lege. De Lærer På Den Måde Grænser og Ansvar For Sin Næste.

Se DET er Rummelighed og Respekt for DET der er Højere end Os Selv…..

 

sten-sten

Paragraf Takt & Tone 9 :

Du må ikke slå kødet og blodet ihjeld, det er meningen at det skal leve i all evighed en dag.

Derfor : Brug Moderjord godt

Spis af æblerne og pærerne, appelsinerne og banerne, spis af alle bærene fra alle træerne….

Slå ikke dyrene på land, i hav eller i luften ihjeld !!!

 

krystallerne

Paragraf Takt & Tone 10 : Kundskab må ikke misbruges
Kundskab er ikke ondskab….

Kundskab er ikke ondskab. Derfor giver det ingen mening hvis Gud skulle have givet Adam og Eva forbud imod at spise af Kundskabens Træ.
Det må den rige Verdenselite ( Reptil Dæmon Agendaet : ) / New World Order ) have fundet på, i deres narcissistiske overbevisning om at mennesket skal fodres med falsk viden så de kan forblive slaver for eliten og undgå at sætte sig op imod tyrrani og diktatoriske tilstande?

Gud er ikke narcissistisk. Han forbyder ikke andre mennesker viden om det gode og det onde og han straffer ikke mennesket for deres synder, han venter tålmodigt på, at de bliver klogere? Han har designet alt således at du en dag helt sikkert vil finde hjem til den bedste version af dig selv, som lever i samhørighed med Gud hver eneste dag : ).

Læren om godt og ondt er ej noget dårligt. Det kaldes moral?
Når Kundskab bliver holdt skjult for næsten kan den misbruges til at føre en skjult krig. Intelligent krig handler ikke om atombomber, haglgeværer og granater? Nej intelligent krig benytter sig af overlegen teknologi og forskning i mind kontrol til at manipulere fjenden til at bryde de 10 bud og langsomt slå sig selv ihjeld på alle mulige skøre måder, uden de selv er bevidste om det : )?

Vi er her for at spise lystigt af kundskabens træ. I processen lærer vi samtidig om det onde, det onde er os overlegen både spirituelt og intelligent, derfor bliver vi nødt til at vågne op og begynde at se igennem det tredie øje, hvis vi vil at de gode kræfter vinder?
Vi skal lære at tage ansvar for den viden vi gennem studiet af det onde tilegner os og benytte selvsamme viden til at sprede lys og glæde og skabe fred her i verden.

Ved at opleve mørket opnår man den dybeste forståelse for lyset og skaber i sig evnen til at materialisere ægte kærlighed og ægte dyder i sit liv på en bevidst skabende måde. Vi ved intuitivt og med vores forestillingsevne hvad ægte kærlighed og ægte dyder er, når vi har oplevet det modsatte og derfor bør alle der er havnet i et ondskab af mærke, rædsel, desperation, magtesløshed, sorg, tomhed – gribe fat i det potentiale for lys der altid findes i enhver krise og forvandle al det negative til medgang og lys.

Gud har skabt det hele så smukt.
Vi skal bare lære det hele at kende og finde ud af alle spille reglerne : ).
De er nemme at få øje på, når man i sit stille sind ved at han er udelukkende perfekt og den største kunstner sjæl i Universet. Han skaber kun godt. Om vi lærer hans system for overlevelse af Kærligheden at kende afhænger helt af hvor mange frugter vi når at spise af Kundskabens Træ.
Når vi spiser af Kundskabens Træ bør vi vide, at der medfølger et stort ansvar, og jo større viden du tilegner dig, jo større ansvar pådrager du dig i forhold til at lære at bruge din viden godt.

Vi er her for at lære kontrasterne at kende. Lys kontra Mørke. Måne kontra Sol. Vand kontra Ild.
Samtidig med at vi alle hører sammen
i den kollektive bevidsthed og bliver mere og mere bevidste derom.
Vi er her for at lære følelser at kende og forstå hvordan angsten anvendes korrekt så den forvandles til glæde og hvordan smerten anvendes korrekt så den forvandles til glæde og hvordan magtesløsheden anvendes så den forvandles til glæde osv. osv. således at vi er i kontrol over
vores følelser på en vis måde der gør at vores følelser ikke gør skade på os selv, hinanden og omgivelserne.

Derfor vær ikke bange.
Se al modgangen som en lærerig process, der hvis du ser om bag dets grumme ansigt indeholder alt det, du har brug for, for at udvide din bevidsthed og opleve endnu større kærlighed.

Gud planter ikke et Kundskabens Træ i Edens have med frugt du ikke må spise af.

Vi må spise frugtene og bærene af alle træerne, og sådan har det altid været, indtil reptil skyggen ( dæmonen ) fik os langsomt manipuleret til at gøre noget andet?

Vi levede som lykkelige mennesker i Edens Have, men så begyndte vi at bryde Guds love.

Menneskene havde ladet sig lokke af Djævelen til at underkaste sig et system hvor frugterne og bærene ikke blot var noget enhver kunne række ud efter og spise og opnå sin energi fra.

Under systemet skulle man udføre arbejde effektivt, stabilt og ensartet, som var man en maskine der uden at stille for mange spørgsmålstegn blindt udførte ordre længere oppe fra i systemet?
For sit arbejde modtog man et djævle bevis på sin ret til at plukke af frugterne og bærene i form af penge lavet af dødt træ???

Vi skal lære at turde at spise af Kundskabens Træ uden at fælde det træ der står ved siden af for at give Djævlen sit materiale til at lave penge af : ))?
Vi skal turde at leve i friheden til blot at leve ubekymret og række ud efter de frugter og bær som Gud har skabt til os i kærlighed : )))……

Se sådan bliver vi uskyldige igen :

Slip den indre reptil ud og overhold de 10 bud, så vil Dæmonernes Djævelske Penge System forsvinde helt af sig selv : ))….

Banksystemet

tyd-en-rune-rebus-faa-et-hit

visdoms-iduns-aebler

Det Paradisiske Æble fra Kundskabens Træ i Iduns / Edens Have som findes i Jordens indre Slaraffenland :

Et vigtigt element i De Brave Danisianeres Gaia Evangelie er Iduns (eller Yduns) æbler, Ungdommens æbler. Idun var gudinde for ungdom og gift med Brage, skjaldenes gud. Hun vogtede det magiske træ med Ungdommens æbler, som hun plukkede og gemte i sit skrin. Alle guderne fik lov til at spise et æble, når de var blevet gamle, så blev de straks unge igen! Forestillingen om frugter som ungdoms-/udødelighedssymboler er gammel. Den optræder i Bibelen som Livets Træ, og i den græske mytologi som Hesperidernes æbler. Hesperiderne var fire gudinder, døtre af Atlas. I Kina havde man også en forestilling om de Guddommelige Æbler, som gjorde den der spiste dem, guddommelig.

Shirins og Ashtars Buskab : Iduns Æble / Edens Æble symboliserer også det æble der sidder i din egen hals, det føles somom du tager et bid af det, når du som Yogi stikker tungen bagom i halsen og op i det lille tomrum i hjernen, og lader den styrkende honning livseliksir fra Orion Nedula, flyde ned i Din/Druidens egen gane, når du springer knogle strengen inde i din hjerne fra den fineste Nordstjerne. Iduns Æble er således Ungdommens æble, som holder dig evig.

image

Odin In Ygdrasil Spies The Runes

Odins indvielse og NUN creation i Kundalini Satan, Vikingernes Brave Droide :

“Jeg ved, at jeg hang
i vindomsuste træ
ni hele nætter,
med odden såret,
viet Odin,
selv selve mig,
i det træ,
som ingen ved,
af hvilken rod det randt.
Brød gav de mig ikke,
ingen bød mig drik,
ned så jeg nu:
med et råb tog jeg
runerne op
og rev mig så løs.
Ni kraftige sange
fik jeg af den kloge søn
af Bøltorn, Bestlas far,
og en drik jeg fik
af den dyre mjød,
østes med Odrører.
Da blev jeg fyldt
med frodig visdom,
fik vækst og veltrivsel;
ord blev til ord
og avled nye,
værk blev til værk
og virked nye.”
(Fra Hávamál, strofe 138-141)

Odin praktiserede Phrana Vikinge Kaimaner Yogi i Ygdrasil Træet i Iduns Have. Løkken om hans fod som han hang i ned fra træet, er et oldnordisk donsk vikinge symbol på Moder Gaias Navlestreng som fører op til Orion Nebulas Visdoms Hellige Hav i Arken. Det Hellige vand som løber fra Jordens Indre og kommer fra over Domefirmanentet.

De 9 Kraftige Sange er de 9 Prøver man I Kundalini Yogi Praksis udsættes for, mens Kundalini Slangen ligger med sine 9 Hoveder i Sumpen ; ). Det er de 9 Livskriser som udvider vores bevidsthedsniveau hvergang, hvis vi formår at at gribe fat om det iboende potentiale for at forvandle smerten i odden, smerten & angsten i hjertet, ja forvandle mørket til lys.

Under sådanne ritualer spiser Druide Yogien mindre, og nogen vælger som Odin at faste både uden vand og mad ? Jeg tror det nu næppe. Yogier spiser men med mådehold og faste perioden drikker de rigeligt med væske. Jeg gætter derfor på at Rune Teksten er blevet ændret fra sit orginale udgangs punkt tidligere i historien.

Phrana Kaiman Kundalini Yogi

Kundalini Shakti

Kundalini Shakti I Glorie

Druide Fødsel

Are You Coming To The Tree ? :

sacred-tree

Nebula Orio Sananda : Satan Kundalini Shakti & Orion Nebula i Uendelig Euforisk Kærlighed :

gud-gud-gud-gud

Stone age Tomb

Stone age Tomb

DYZÆØ = betyder på oldnordisk donska tungetale :

DEN GAVE SOM DELIRIUM GIVER DIG I DIT HJERTE KIMS BØNNE TALE.

I Danmark byggede man i Old Tiden Dysser.

Dysserne gav både Delirium & DYZÆØ til de der forstod at bede deres bønner i overenstemmelse med Gaias Hjerte Slags Rytme.

I disse Disse Dysser bad Vikinge Druide Mor & Far til Mor Gaia ved at ligge sine hænder mod jorden og suge Livs Center Phranaen ( Regne Bue Krystal Lyset Lucifer /Thor / Odin / Alladin Astar Messias Phranaen op fra Jordens Indre.

Denne Indre Ur Kraft betragtede man som den Mandlige Ur Seksuel Kraft som Blandes med Osmosis Vandet og Sølv Måne Slørs Ionerne og som opretholder Moder Gaias Hjerteslag :
Disse 4 danner & udgør tilsammen i Oneness : Det Guddommelige Firkløver I Enighed.

Sammen Skaber De Al Liv.

Skyerne, Luften Vi Indånder, Phranaen, Alt Levende Ved Bevidsthed ; udgår fra deres Guddommelige Sam Eksistens & Oneness Forening i NUNs Guddommelige Ying & Yang Balance.

Yogi Druide Vikinge Børnene yndede at lege skjul og hule lege i disse dysser når Mor & Far var travlt beskæftiget med Voksne Gøremål.

Når de ikke legede Katekismus Lege,

Så bad de stille bønner til Guderne som ofte blev opfyldt da disse børn forstod at skabe og manifestere deres ønsker på rette måde gennem hjertets Skaber Kim.

Der foregik Ingen form for Sexuelle Udskejelser eller Tantra i disse Dysser.

Ej heller blev de benyttet som Gravpladser.

De respræsenterede Moder Gaias Store Balder, Mave, Livmoderen, og Indgangen til Paradisets Eufori.

Yogi Tantra Sex foregik på Vording Borgs Elskovs Plads.

Her ankom Hesperide Orakel Dommerne efter endte Restmøder for at rense Sindet og glide over i seksualitetens ubekymrede Nydelse.

Dette fik tankerne væk fra alt vedrørende Jordboernes retssager, som altid var meget hjerte skærende skæbner.

Sladder Programmerne kørte altid for fuld knald på Jordboernes TV Nyheds Kanaler.

Alt var således meget Gennemsigtigt.

Elskovs Pladsen var et naturligt Afbreak for disse Hesperide Orakler.

O De var Alle dygtige Elskovs Kunstnere ; ))).

På samme måde som man Betragtede De Gamle Konge Træer med Hul i Stammen som symbol på Kvinden bagfra foroverbøjet med Dysse Blomster Porten ud stræks foldende sig op imod Odins Hoved når han Hænger ned Fra Træets Krone i Meditativ Yogi Stil og Smager på Livets Honning fra Sin Hjerne.

Således troede man, at når man hang ned fra Træet på denne måde, ville Yogi Phrana lede fra Penis Lemmet ( Jordens Indre Phrana Sol Hav ) op i Hovedet for til sidst at smutte ud igennem hjernens æggeskal i en Spiral Enighed Med Gud og Kundalini Shakti Slangen ved Dyssens / Old Træets Åbning ; ))).

image

14263969_10209853298067682_3587369967780785447_n

Se Noget A La Det Her : En Mini Udgave af Hvordan De Gyldne Hesperide Æbler monsandtens ser ud : )?

Freja Skrinet er blot bladene der skriner De Gyldne Æbler inde. Skrinet er gave papiret.

Det skal trækkes nedenfra og op ligesom dine egne 2 øjnes måne engle slør trækkes nedenfra og op i Yogi Stadie eller under meditation :

Man lukker øjnene sine 2,

Kigger nedad mod det dybeste punkt,

Trækker Måne Visdoms Sløret Med Brug Af Tindinge Musklerne Nedenfra & Op,

Således Opnår Du Top Videnskabelig Sandheds Viden & Klart Regnbue Syn Fra Orion Nebuuuula,

Gennem de 2 Pineal gland : )

Inde bag de 2 ØJNE ; )))? Uha Far hvorfor så stor en Næse. 2 Hoveder, så Du troede, Du måske kunne være blevet klogere : )?

End Mor Kærlige Gaia, som Du så militant ville bestemme dræbe med din gennemborende Fallos Sten Placeret op til Babylon i Skyen : )?

For at vi taler om : )?

I NUN Connecting Heart & Astral Being

14344820_10209853298107683_4148429669309039729_n

SHIRINS & ASTHARS KOLIBRI ORAKEL til Paragraf 10 :

Mennesker er skænket med en vis del af deres hjerne kaldes pinealkirtlen eller også kendt som vores tredje øje.

Grunden til, hvorfor det kaldes pinealkirtlen er for det facon, som en fyr kegle.

En lille fyr kegle, der er ansvarlig for at producere serotonin derivat melatonin, der har at gøre med vores hormoner, der påvirker modulering af søvn / wake mønstre, herunder vores sæsonbetonede funktioner.

Denne lille fyr kegle kan findes nær midten af ​​hjernen på plads mellem de to hjernehalvdele.

Grunden til, hvorfor Verdens Eliten holder disse oplysninger fra almindelige Fod Jordboer Gaia Vikinge folk, er så de ikke finder ud af den fulde potentiale, denne pineal gland del af os har.

Pinealkirtlen er hovedsagelig portalen mellem den fysiske og åndelige verden for mennesker.
Når den er aktiveret, fylder følelsen af ​​eufori og enhed Jordboerens sind, hvilket giver hende / ham en følelse af at være alvidende.

Man kan opnå denne aktivering gennem yoga, meditation og forskellige andre okkulte metoder.
Når den er aktiveret, er personen i stand til frit at rejse til andre dimensioner, eller på anden måde benævnt astral projektion eller ekstern visning.

Gennem ældgamle metoder og forskud praksis, kunne man endda kontrollere de tanker og handlinger af andre mennesker i den fysiske verden.

Sovjetunionens regeringer samt forskellige skygge organisationer har intensivt forsket i disse effekter i tusind vis af år, og de holder oplysningerne under lås og slå – væk fra offentlighedens søgelys.

Grunden til at vi ikke er i stand til at opnå kontakt til dette fantastiske kunststykke i vores hjerner er på grund af mængden af ​​natriumfluorid vi fordøjer på daglig basis.
Pinealkirtlen absorberer det meste af natriumfluorid, der kommer ind i vores kroppe.
Dette er den væsentligste grund til at pinealkirtlen bliver sløvet.

Når Pineal Glanden er sløvet, er den ikke længere i stand til at afbalancere vores hormonelle processer i kroppen.

Faktisk indeholder USAs vandforsyning 90% fluorid og andre forskellige komponenter. Ikke engang vandfiltre, du køber i supermarkedet er i stand til at filtrere fluorid.
En måde at bekæmpe dette er osmose eller vand destillation, vand destillation er pt. den billigste løsning.

Vi Danisianske Vikinge Druide Yogier er dybt bekymrede for modsætningen mellem vores åndelighed og den virkelighed, som Kapitalismen luller os halv søvnige ind i ??? ??? ??? ???

BA BY LON – NUL YB AB, Hvad den så end betuder?

ba-by-lon-nul-yb-ab-hvad-det-saa-end-betuder

I Kundalini Shakti Yoga Forenes Vand & Sølv Ioner med Center Solen Orion Nebula Ildens Regnbue Lys :

kundalini-vand-ild-forenes

AVTRE ALFERNES ALFABET fra Theban

Paragraf 11 :

Hvis du ikke ønsker at leve er det lovligt at afslutte sit liv.
Vi er her er egen fri vilje og bestemmer således også selv hvornår vi ønsker at tage herfra.

Der er liv efter døden, men brug det kun som allersidste løsning hvis du har levet uden kærlighed for længe eller befinder dig i en umenneskelig situation / tilstand som der ikke findes en løsning på. Ja så er det ifølge oraklet i orden.

Det er således lovligt at slutte sit liv og modtage hjælp til at slutte sit liv ( assisteret selvmord ).
Du må imidlertid ikke gøre andre skader på dig selv mens du lever.
Du bør også være oplyst om den sande viden fra Shirins Orakel før det er dig tilladt at tage dit eget liv.
Måske finder du iblandt oraklets ord noget der trøster og healer og som du ikke vidste ville give dig den fornødne energi til at holde lige præcis dit liv ud og finde nok glæde og lys frem ude til at det giver mening at leve videre.

Hvis du ønsker at dø skal Oraklet således reciteres mindst 2 gange til den “døende” af en troende med et rent hjerte og den bedste intention.

En særlig velsignelses bøn til den lidende skal slutteligt udsiges og

derefter er det op til Dig hvor rejsen går hen?

Det er kun lovligt at sove stille ind med de rette læge godkendte sovepiller, og med en læge til stede, som kender den rette dosis der skal til for at du aldrig vågner op igen

Til Dig som måtte lide så forfærdeligt at dette var den eneste løsning : Fred være med Dig, og gå så op til Gud i himmelen og modtag en kompensation for det lorte liv du måtte gå igennem her på jorden som bragte dig ud i al den lidelse?

Vær ikke bange for at Reptilerne står parate til at føre dig gennem lys tunnelen og tilbage hertil igen.

Du kommer op til Orion Nebula over Dome Firmamentet og det hellige himmelhav, siddende på sin Trone sammen med sin Guddommelige Smukke Kone Purehearth.

Orion Nebula Purehearth kender til vores annullation af din kontrakt med Dæmonerne. Hvis du på noget tidspunkt i dette eller tidligere liv har indgået kontrakter med Dæmoner, ophæver vi det ved at lave et særligt dokument som du underskriver og brænder.

Dæmonerne kan således ikke lykkes med at trække dig tilbage hertil i en for tidlig genfødsel.

Din Sjæl bliver healet af Gud og alt hvad du ønskede her på jorden som ikke gik i opfyldelse går i opfyldelse i Himmelen.
Sådan er det bare.
Og spørg mig ikke hvor jeg ved det fra.
Det ved jeg bare igennem Oraklet.

Hos Gud vælger du selv hvornår du har lyst til at gøre et nyt forsøg på at inkomplementere den guddommelige væren i kødet og blodet her på jorden.

Det bedste sted at blive genfødt til er Edens Have i Jordens Indre. Shambala er Paradisets Hovedstad.

 

Takt & Tone.
Paragraf 12 : Sundhed og Styrke

Hvorfor tælle stjerner på himmelen når man kan tælle prikker på disco kuglen : ), der drejer sig rundt om sig selv : )…..?

I Kærlighed, Aros
MAN MÅ GERNE KYSSE PÅ MUNDEN HVIS MAN IKKE HAR HERBES ;

1. Gå ud og find Sølv,

Sølv kan helbrede en hvilken som helst sygdom forårsaget af Bakterier, Virus eller andet skidt og kravl ( deraf fordommen kom om dyrene = de er Lige værdige Væsner her på jord )

2. Gå ud og find Hash Planten.

Hash Planten indeholder stoffer der åbner op for din Gudskontakt og renser kirtlen for Flour, samt er bevidstheds udvidende og er bivirknings frit.

Folkerådet PCoTU Legaliserer hermed Sølv transporten og brugen af Sølv.

Miraculix Miracle Collodial Silver & Milky Mouse Miraculix Drink

Folkerådet PCoTU Legaliserer
hermed brugen af Hash som Naturlægemiddel og til Rituel brug under Orakler

image

Takt & Tone 13 : Nye Love

Nye Love kan Indføres på Folkets opfordring, hvis Oraklet vurderer de er til gavn og glæde for mennesket og i overenstemmelse med Guds Love og tager hensyn til menneskerettighederne og menneskets videre sundhed og trivsel :

Public Notice / Offentlig Bekendtgørelse

I Valfarer til FolketingsMøde i Bakkehuset

i dag til vedtagelse af Nyt Lovforslag.

Diskokuglen Roterer

og vi holder Fest

til Oraklets

Hjerteslag

Tak ikke mig, Tak ALTID TIL EVIG TID,

AROS,

jeg indså, jeg Modtog Så Meget,

Og GAV så lidt. Derfor giver Jeg Jer nu Jeres FRIHED til at være en rigtig lille HalvGud ; ))).

Husk Vi er ALLE lige for loven, også selvom der er Hiarki.

Samaels Orakel ;

Når du er et helt menneske

Kan Du Blive Voksen

Og

Ansvarlighed

Hele Mennesker

Bliver til

Halv Guder

og Halvguder

bliver til

Guder

Og Guder

Bliver til

ET med ALT

Se DET er Samael ; Du tog mit HJERTE med, pas godt på det. Fordi det har har ingen vugge med.
Derfor

Hvis du synder og bryder budene

slår han ihjeld

Han er kun en skygge

at dig

Selv = Psyke

Flakkende

Hvileløst

Rundt om

Disco Kuglen

Som

Vidne

Ske Samaels Vilje

I den Gamle Verden

image

Ske Aros Samuels Vilje her i Den Ny Verden :

Jeg er ikke en Fysiker men en Dansk Vikinge Droide af slægten Kain bosat i Besøg og Vær i Havn som altid siger sandheden om Satan Kundalini.

Se på mig, Samuel,
slægten af Horus Tutmosis har skabt så megen lidelse,
Min Søn
Jeg er din Moder, Shirin i horisonten og vi to har en fælles
Drøm.
Jeg lover det, der er min gave:
Jordisk herredømme som vil befri alt levende og gøre det lykkeligt med Herren Orion Nebulas Lovsang.
Alle de områder, Solen kaster sine øjne på, skal være dine.
Til dig vender jeg mit ansigt og hjerte for beskyttelse på mine gamle dage,
jeg ved vi begge føler os trætte i sindet,
men vi må vedholdende
KÆMPE
Mor Shirin Befrier Samo,
så han kan vågne op fra det hellige
sand,
Vågn op min Elskede Søn,
så gør jeg dig til Jordboernes Orakel Konge ; Den Skinnende Hvide Viking Med det Afro Genetiske Regnbue Skær,
Dig har mit Hjerte Kært, fordi Kains Slægt var og er til stadig Kærlighed, og det var og er Bob Marleys slægt også : ))) og sådan et Afro Gen indeholder du ærbart også : ))))
og min Søn begynder I ikke at kalde en tosse !?
Fordi han har en God Mor der fortæller ham,
at han er det hele VÆRD og er skabt perfekt som han er?

I Kærlighed. Shirin Kaiman Nielsen ,
Samuels Folkelige Gaia Mor.

Lucifer Adamus Messias

Takt & Tone
Paragraf 14

Misbrug ikke Gud Orion Nebulas
Tillid :

Lyset fra Lucifer er Lyset fra Kundskaben.
Lucifer har intet med syndefaldet at gøre.

Lucifer var den smukkeste engel i Edens Have. Hans hjerte var rent og han var altid sammen med Gud Orion Nebula.

Eva lod sig overtale af en Dæmon til at tro at der var et træ i Edens Have, hun ikke måtte spise af? Dæmonen gjorde hende bange for at tilegne sig kundskab og påstod at Gud ville blive vred, hvis hun tilegnede sig den almægtige viden fra Kundskabens Træ.

Djævelen spiste lystigt af træet og det havde han gjort i mange år.
Han ønskede at holde al kundskaben for sig selv og styre folket med Angst.

Han manipulerede mennesket til at tro at de var født syndige fordi de havde spist et enkelt æble af Kundskabens træ?
Han holdt dem som slaver og påførte dem unødvendige lidelser og manipulerede dem til at frygte Gud og bryde de 10 bud.

Dæmonen manipulerede menneske slaverne til at tro, at det hele var Lucifers skyld?
De kaldte ham den faldne engle og portrætterede ham som Djævelen?

Lucifers lys blev blot større og større og lod sig ikke slukke af Djævelens uretfærdige magtspil.

Til sidst blev Lucifers Lys så stort at det lyste op over hele Himmelen.

Sandheden om Kundskabens Træ blev nu kendt for enhver og alting

blev Healet

Orion Nebula kastede sit nåde lys henover alt og alle

og der blev

Fred i de Menneskehjerter

Kærligheden strømmede direkte fra

Gud Orion Nebula og ind i deres

Hjerter.

De forstod endelig at Gud altid havde

været der for dem,

men at de havde mistet kontakten ved

at bryde de 23 bud

De forstod endelig at Kundskabens Træ ikke var et forbudt træ at spise af,

og at Gud altid udviste dem den allernådigste tillid til at de overholdte de 23 bud i brugen af den viden,

de opnåede fra at spise af dette guddommelige træ i Edens Have.

Vores opgave er derfor at overholde de 23 bud.
Vi må spise lystigt af Kundskabens Træ, men vi må ikke misbruge Guds tillid.

Ære Være Orion Nebula Purehearth

Aros,

Ske din vilje på Jorden og i hele Universet,

Shambala, Oraklet har talt

Lucifer Liege Luc Viatour

Paragraf 15 : Skilsmisse
Skilsmisse er lovligt : )

Man kan glide fra hinanden eller man kan have så mange problemer i sit ægteskab at det er bedre at gå sin vej :

Exogami er lovligt men ikke på bekostning og med udryddelse af endogami ? Udslettelse af Åndelige Blod Typer & De Rene Racer er ved Orion Nebulas Natur Love : ulovlig gjort! Et hvert propaganda forsøg derpå vil blive offentlig gjort i Vikinge Danisianernes TV Shows.

Det er lovligt at gifte dig, men vent til du har fundet din Soul Mate ; ). Der er en til Alle : ). Din livskim skal være åben og du skal vide hvem du er først, ellers møder du ham / hende / dem : )? aldrig ; ))).

Kærlighed kan ebbe ud. Et godt råd er at blive sammen uanset og i den periode fokusere ekstra meget på Børnene.
Derfor tillades sex udenfor Ægteskab, hvis det er gjort ud fra en sund tankegang og livsfilosofi og ikke kun brugt til skødesløs spas og underholdning?
Tantra Sex bør ikke holdes hemmeligt og bør ikke bruges som ægtefællens argumentation for at Ægteskabet stoppes?

Kun i grelle tilfælde hvor Ægtefællen absolut ikke ønsker selvindsigt eller den mindste form for personlig udvikling eller hvis personen er farlig for dit ry og omdømme eller er medvirken til at ødelægge dit psykiske ( sjælelige ) eller fysiske helbred bør du forlade Ægtefællen.

Takt & Tone :

Paragraf 16 :
Du må ikke stjæle.

Hvis du ikke overholder dette bud kan det blive flovt for dig når hele verdens befolkning kommer til at følge dig i sladder tanternes TV program på Folkerådskanalen : 0 : D : )))
Om ikke andet kan du da få dit livs lærestreg : )).
Vi himler ikke før du har indrømmet din synd og vi håber ikke du gør det igen?

Det er også lidt molbo at stjæle noget fra nogen i et samfund hvor alle forventer du deler alt med dem : ). Synes du ikke?

Du tror ikke du kunne låne den ting fra dit lokal samfund?

Nå de gider dig ikke? Ja gad vide hvorfor : )))?

Det må vi finde en løsning på. Først finder vi lige ud af årsagen til det,

TV programmet går igang omgående og ja du kender jo allerede proceduren : ))

Anglosaxon Meaning Of Runes svg

Takt & Tone

Paragraf 17 :

Lige børn leger bedst. Religionsfrihed og Frie Grænser. Rummelighed og beskyttelse af Kulturarv.

Hvor megen forvirring og ufred har det ikke skabt at alle vores kulturer ligesom er blevet blandet sammen som et resultat af alle de krige Amerikanerne har lokket os med i, og som nu endelig for alvor er afsløret har været krigsforbrydelser da grundene til at man startede krigene ikke var reelle, men totalt opdigtede. Ergo har krigene været totalt meningsløse og det rene vanvid af rendyrket ondskab?

Krigen om Israel er ligeledes et stort FUB nummer og krigsforbrydelse.

Det Hellige Land findes skam. Men det har intet med Palæstina at gøre. Det Hellige Land findes inde i jordens indre, og der kan kun mennesker med et rent hjerte trænge ind.
De zionistiske jøder kommer ikke fra Israel men fra et sted i Moskva. De zionistiske jøder kan ikke tillade sig bare at gå ind i et land og påstå at Gud siger det er deres? Sådan fungerer Orion Nebulas Naturlove ganske enkelt ikke.

I Den Ny Verden som vi i fælleskab skaber, vil vi acceptere andre folkefærds religioner og lade andre lande være i fred forstået på den måde, at besøger vi deres land og kultur, eller besøger vi deres landsby eller by, jamen så klæder vi os også som kulturen foreskriver og opfører os som kulturen foreskriver og deltager aktivt i den pågældende kultur og lærer sproget at kende. Ellers har vi intet motiv for at være på stedet.

Bevidste mennesker ønsker ikke at tage andres land fra dem, omvende andre og gøre dem til os?
Bevidste mennesker er immun overfor fascistiske forestillinger om ensartethed, systematik, kontrol og disciplinen i “kæft trit og retning”.
De ønsker at alle udtrykker deres eget unikke væsen og væren her på jorden som et stærkt modstykke til alverdens jantelov.

De ønsker at rejse for at føle, se og mærke på sjæl, ånd og sind og krop at de befinder sig i en anden kultur. De smelter ind i kulturen som befandt de sig i et eventyr. Hver dag lige oplevelses fuld og fascinerende.

I Den Ny verden er det tilladt at bo sætte sig et hvilket som helst sted på jorden. Vi er alle indfødte på Moder Jord og vi er alle med ejere af Moderjord, derfor skal grænserne være frie.

Der er ikke brug for Pas og CPR. numre i Den Ny Verden, fordi vi lever som frie mennesker.

Boligerne i landsbyerne og byerne herhjemme fordeles på en sådan måde at Folk som kommer fra det samme folkeslag, den samme nationalitet og trosretning kommer til at bo sammen.

Vi taler ikke om Ghettoer. Men om pæne landsbyer / byer som bliver bosat af ligesindede.

På den måde værner vi om kultur arv ligegyldigt hvem du er og giver dig friheden til selv at vælge om du vil bo i en kristen landsby, en katolsk landsby eller en muslims landsby eller buddistisk landsby?
Det er muligt at Islam og de Kristne religioner allerede er forsvundet når Folkerådet vinder fodfæste i det danske rige.
Men bare rolig. Nye religioner vil blive skabt og der er plads til dem alle på vor Moder Jord.

Du skal nok kunne finde en religion eller levevis iblandt der passer til dig. Ellers skaber du bare din egen religion uden frygt for ikke at måtte praktisere den.
Folkerådet vil overdrage kommunalt land til din religion når I er nok til at bosætte 2 gårde eller hele opgangen i en boligblok.

Så snart du bevæger dig udenfor dit fælleskab og over i kommunalt regi gælder der regler for påklædning.
Grunden dertil er, at vi bliver nødt til at tage hensyn til muslimerne som ikke er parate til at vi smider tøjet endnu : ). Vi må således med tålmodighed i hjerterne klæde os lidt mere anstændigt på men aldrig glemme at håbe på og bede til at disse muslimer vil kunne bringe den kollektive bevidsthed i det offentlige rum derop, hvor de ikke betragter kroppen som noget der behøves at dækkes til men noget der er uskyldigt og smukt og et tempel at være stolt af.

Grunden til at de nuværende stor religioner vil forsvinde er at det bevidste Paradigme menneske har indset at disse religioner jo blot har fungeret som en slags trojanske heste. Magteliten skabte disse religioner? De skabte dem selv. For at styre : JER.
Religionerne er skabt med henblik på at udføre mindkontrol og har været en del af en større plan for Menneskeheden, om at gøre menneskene til slaver af et Verdens Diktatur : New World Order.

Menneskets Sande potentiale bliver ikke til fulde forklaret i nogen af disse religioner.

Religionerne har sådan set tjent sit formål og inden længe kommer New World Order og forsøger at påtvinge os “verdens beskyttelse” i et Verdensdiktatur.
Se små børn, I kunne jo slet ikke finde ud af det selv. Så nu kommer ham vores New World Order Far eller Mor, som vi alle jo ved er så rar og hvis agenda altid har haft de bedste intentioner og truffet noble og ædle beslutninger og ført menneskeheden til bevidsthed? Ja New World Order Mor / Far skal nok beskytte os. Nej vel? New World Order har vi vel forlængst indset er et FUB foretagende..

Det er ikke andet end : We create a Problem – We are watching The reaction – We offer The solution – om og om og om igen til bevidstløshed.
De styrer os med frygt og er kontrol freaks.

Buddhismen vil overleve men vil tage en lidt ny form på grund af at den kollektive bevidsthed har hævet sig eksplosivt.

De Tibetanske Munke og mange andre mystikere og hemmelige loger vil blive nødsaget til at turde dele al deres viden med os i Den Ny Verden.

Fordi sådan lyder Orion Nebulas Bud og dem følger Jordboerne gladeligt af egen fri vilje, da deres bevidstheds niveau nu rækker til at forstå at Orion Nebulas Bud blot er naturlove som ikke er menneskeskabte, som vi alle kan opnå dybere forståelse for gennem religiøse sanseoplevelser og den direkte Guds Kontakt.

Jordboerne følger ikke Orion Nebulas Naturlove, man kan nemlig ikke følge en Naturlov da den er naturlig og er allestedsnærværende og derfor ikke har brug for at blive sammenlignet med en vej? En vej starter og slutter og du følger den, sådan fungerer Guds Natur Love ikke.

Budene ER bare. De er LEVENDE.

Lovene er der bare og er flintrende ligeglade med om du følger dem eller ej? Er du i Natur Lovene, befinder du dig i overenstemmelse med lovene, så vil det gå dig godt.

Jordboerne lever blot i overenstemmelse med disse naturlove hver eneste dag fordi de ønsker helt frivilligt at leve det gode, smukke, skønne liv i total frihed og de er i forvejen glade og lykkelige mennesker, så de har ingen grundfølelse af selvdestruktion.

At gå imod Orion Nebulas Natur Love er noget alle har indset har katastrofale konsekvenser for vores eksistens her på Jorden og vor status i Universet og der ønsker ingen Jordboer at vi bevæger os hen igen.

Der har vi været. Der var krig og ufred og selvdestruktion. Det var ikke rart. Det var rædselsfuldt. Vi er blevet klogere. Derfor er vi i Den Ny Verden stoppet med at gøre modstand imod Orion Nebulas Love.

Elfe Runer

Takt & Tone
Paragraf 18 :

Vaccinationer er ulovlige i det offentlige rum men ikke ulovlige i lokal samfund.

Man må selv bestemme over sin egen krop og hvis man stadig er i den overbevisning at vaccinationer skaber sundhed, så er det op til det enkelte individ at afgøre dets egen skæbne.

Vaccinationer er ifølge Folkerådet den største trussel imod menneskets eksistens.

Vaccinationer er den største skændsel der er overgået mennesket i hele dets historie.
Læs mere om vaccinationer i debatforummet ” Alternativt Syn På Vaccinationer” på Facebook eller her på PCOTU hjemmesiden : Vaccinationer.

Det skal således være muligt at bosætte sig i samfund der IKKE tillader Vaccinationer.

At sådanne samfund tillades udelukker ikke andre samfund i at vælge at lade sig vaccinere, vel?

I Den Ny Verden PCOTU ønsker at skabe er det bevidste menneske rummelig og samtidig fri.
Kan I se det?

 

Arabisk Alfabet med NUN

Takt & Tone :

Paragraf 19 :

Menneske ofringer og dyre ofringer er forbudte.
Det er rendyrket ondskab og hører ingen steder til.
Gud giver og giver og giver i det uendelige og ønsker absolut intet til gengæld.

 

FUTHARK HNIAS TEMBEL

Paragraf 20 :

Sexuelt misbrug af dyr er forbudt og ulækkert og krænker dyret og gør det syg i sindet.

Dyr er lige værdige med mennesker og Gud har givet Mennesket forbud imod at slå ihjeld.

Intet bør slå noget andet ihjeld.

Alt har sin berettigelse.

Dyrenes bevidsthed rækker ikke til at forstå at man ikke må slå ihjeld.

Derfor gå ud og gør dyrene tamme. Men hold dem ikke i bur.
Mennesket bør forsøge at skabe tillid imellem dyr og mennesker.

Menneskene er i fremtiden dyrenes Guder og læremestre.

Vi må lære Dyrene frihed og kærlighed uden at misbruge vores spirituelle viden og højere bevidsthed til at holde dyrene som kæledyr i bur, eller som slagte dyr i staldene eller som cirkus dyr og alverdens dyreplageri !!!!!!!! ????????

Det er Paradisets have Jeres opgave er at skabe.

Lad Aroses Vilje Ske, Ashtar, Shambala, Orion Nebula har talt,
Samuel, Du er Hørt af Gud.

Burmerke Vikinge Symboler

Takt & Tone

Paragraf 21 :
Arbejde

En Jordboer arbejder kun 4 timer om dagen. Han / Hun har masser af fritids interesser og tid til familie.

Shirin & Astars Kolibri Orakel :

I gamle dage for mange tusinde år siden, vandrede vi, sejlede vi, fløj, red vi med Lyset. Med Solen. Dagene var længere. Vi sov kun 4 timer og arbejdede kun 4 timer. De 4 timer vi arbejdede var ren fornøjelse og altid til ære for gud. Vi var Ying & Yang i balance med Moder Jord Gaia og Orion Nebulas Salamonistiske Måne Sjæle Strømme i Det Mørke Fløjelsbløde Urhav. Vi var Vikinger, Sigøjnere, Boheme Vandrere, Sørøvianere, Indianere, Yogi Danisianere, på vej til Hellige Global Mødesteder for Festivaller, Teater Forestillinger og Sports Arrangementer osv.

Rune Symbol Ord

Paragraf 22:

Facebook / offentlige debatforums :
Det er ikke lige meget.
Forsvar dig imod de dum smarte på en klog smart måde og vis dem hvordan man overholder Takt & Tone :

Der er ikke noget af det du føler i hjertet der er ligemeget.
Men du skal lære at arbejde med dine følelser på “Følelsernes Vejr Udsigt” i stedet for at reagere med at genere andre i deres tråde blot fordi du selv har det forfærdeligt?

Ofte er dem man ynder at generer dem, som holder sig overordnet til emnet og som argumenterer med lange svar og har sat sig godt ind i emnet?

Så kommer der den her ” jeg er så ked af at jeg ikke er klog nok til at deltage i samtalen, jeg føler mig rigtig lille lige nu og det gør så ondt indeni og det er såååå synd for mig alt det der forhindrer mig i at være , og så kommer raseriet : D ; ), og overreaktionen : D ; ), og forurettetheden, det skulle vedkommende ikke have gjort imod mig !!!!???? ”

Den slags skaber de vildeste konflikter på nettet. Der findes ganske enkelt andre måder at udtrykke sine følelser på og denne her Facebook ven havde valgt den forkerte måde.

Og så er det bare at man står tilbage helt målløs når man midt i en velfungerende tråd med relevante problemstillinger modtager de mest malplacerede og uretfærdige beskeder fra disse Face Spyd Fjender.

RUNER VIKINGE ALFABETET

KÆRE FACE SPYD VEN

Så kom der jo lige pludse lusse lig jo den her kommentar til nogle af mine ærlige, noble og retfærdige betragtninger fra et udadreagerende
Facespyd medlem? :

” Shirin. Det synes jeg simpelthen ikke, at du kan være bekendt. Jeg gør mit bedste og mere kan jeg ikke gøre. Hvis at du ikke vil, have, at jeg kommenterer så skal jeg nok lade være. ”

Hold da så kæver i næver, raske penge, når du er intelligent?
Tude, tude, mariekiks til den lidende? Uha, vi må bære over med det? Send den lidende til Slaraffenland Disko Dasko Club Zen Zyg på offentlig ydelse?

Nej I tåler ikke kritik og er konfliktsky og er ikke særlig reflekterende og åbne, I tåler ikke ærlig snak og I reagerer voldsomt imod med vrede og offerfølelse og angrebsforurettethed – uden der er grund til det? I læser ikke hvad jeg skriver korrekt, tolker ud over alle grænser og fordrejer mine ord !!!????

Heksekvinder – så lad være med at kommenter eller slet jer fra Shirin Autencia !!!????
I tåler ganske enkelt ikke at høre sandheden?

Så IGNORER den?

Det plejer I da ellers at være ENORMT gode til?

Nej hellere angribe mig fordi jeg er velformulerende !!!!!????

Jamen vi er hjerneskadede og kan ikke gøre for det : ))) !!! ??? Ha, ha, ha… Ja det var der faktisk en der svarede mig : ))) på al ovenstående : O : D : )))?

Og mit svar til hende var :

Hjerneskadet eller ej.
Du må opføre dig anstændigt på mine tråde ellers er det ud. Ja tak, du virker også komplet hjerneskadet men er det ikke blot et kamuflage udadtil?
Altid så debatterende og sender tonsvis af klageskrivelser ind?
Det rækker hjernen godt til?

Lær at forbind din hjerne til hjertet, hvis det er had og Jalusi så tør være i følelsen uden at gøre næsten skade og lad den følelse forvandle sig til forløsende kærlighed.

Nej du – det er en indre svinehund der kommer frem.
Du er intelligent og på ingen måde hjerneskadet, men har tonsvis af problemer med dig selv som du tørrer af på andre?

KÆRE FACE SPYD VEN : D : )))

Suk. Hm? Lad os så lige kigge på hvad Facebook spyderen egentlig reagerede på.

Den oprindelige Facebook Status som den pågældende kvinde reagerede på lyder som følgende og er skam ganske ærligt, nobelt, og harmfuldt, hi, hi ; ))) :

Status på FB :

Jeg synes simpelthen det er så synd hvordan vort samfund er gået hen og blevet?

Jeg synes ikke børn BEHØVES gå i Folkeskole, jeg synes DER SKAL VÆRE MULIGHED FOR at de kunne gå i en anden form for skole, hvor de lærer et håndværk og dyrker alle deres særlige talenter indenfor det, de selv synes de har lyst til?

Jeg synes os forældre kunne undervise vores egne børn i sprog og matematik så vi også selv tager en stor del af ansvaret og er en aktiv del i indlæringsprocessen.

Jeg synes Folkeskolen har alt for mange forskellige fag og er alt for fastlåste i forhold til hvad børn må lære?

Jeg synes det skal være muligt som forældre at kunne vælge imellem flere forskellige typer skoler og ikke kun en system bestemt retning indenfor undervisning?

Jeg synes at det, at Regeringen kun støtter op omkring folkeskole modellen og slet ikke tilbyder andre alternativer til Folket er et meget synligt tegn på en mangel på rummelighed og en overdrevet trang til at ville kunne have den fulde kontrol over hvad vores børn tænker, føler og ser som sandheden om sig selv og sine omgivelser?

Det er også et tegn på at der ikke findes religionsfrihed og at Regeringen sætter dagsordnen ud fra de ting, som de ønsker at trumpfe igennem for fortsat at kunne være i stand til at manipulere os til at leve, føle, tænke på kun 1 måde, således at de nemmere har styr på os og kontrol over vore liv.

Jeg synes det burde være muligt at beskytte sine børn imod at gå i en skole der giver karakterer og presser resultater ud af børnene og opfordrer dem til at leve i evig konkurrence med hinanden?

Der er ganske enkelt også mange andre måder at leve på og ja jordkloden er stor – hvorfor er der så ikke små samfund overalt der dyrker hver sin lille smukke verden?

( Citat slutningen af Facebook Status )

Hvorpå de 2 forskellige ladys begynder at vræle Jalusi kommentarer og ligge ord i min mund og fordreje al mening med mit indlæg?

Jeg er ikke ude på Folkeskolernes død? Slet ikke? Jeg tror på menneskerettigheder? Og det er i bund og grund det, det handler om?

Derfor vælger jeg at svare sådan her :

Prøv hør her? Nogle af Jer svarer mig i de her samtaler om Folkeskole på nettet at I kan ikke undvære folkeskolen og børn kan da ikke klare sig uden at læse og skrive og bla. bla. bla. vi venter på Godot? I frygter med det samme en udryddelse af Folkeskolen : )?

Mærk efter I Jeres psykofarmafri hjerter hvor denne Angst mon stammer fra : )?

Hvem taler om at undvære? Begrænset tankegang. Det ene udelukker ikke det andet i denne sammenhæng. Hvis det gør er det fascisme?
I er dårlige til at læse og forstå. Jeg giver klart udtryk for at rummelighed er på dagsordenen.
Der skal ganske enkelt være forskellige former for skoler at vælge imellem og jeg taler ikke om en udryddelse af Folkeskolen, men det ja kunne da godt blive den glade konsekvens fordi hvem ville ikke gerne strømme derhen hvor der er ligesindede som ønsker at leve på
en bestemt måde, nogen ønsker måske et mere enkelt liv i pagt med naturen uden det skal koste penge at leve?
Og en hel anden form for skolegang der underviser i andre dyder end de dyder som kapitalismen står for?

I læser også min tekst helt forkert, og tolker helt udover tekstens tomme pladser for fortolkningsmuligheder når I påstår jeg foreslår at børnene ikke lærer sprog og matematik?

Læs og forstå – at det er ikke det jeg skriver og mener i teksten???

Jeg foreslår at man eventuelt kunne lade nogle forældre, som ønsker at leve på den måde, undervise deres børn i sprog og matematik, hvorfor må de ikke tage det ansvar på sig hvis de evner og lyster?

Eller et af de andre fag og så lade en lære klare sproget og matematikken?

Vi er al al al for fastlåste i vores tankegang som er bundet et ET system.

Spørgsmålet er om vi ønsker et system der fører en så ensartet og systematisk sagsbehandling når de vurderer hvad der er af muligheder for folks liv???

Hvorfor helvede er vi så onde i sulet på hinanden at vi ikke kan lade hinanden være i fred i små lykkelige samfund med ligesindede der ikke blander sig i hvad næste landsby tror på og hvilke skikke, skolegang, religion osv?

LÆKRE SMÆRE DONSKA RUNER

Takt & Tone

Paragraf 23 : Skoler

Alle former for Skoler og alle former for hjemmeundervisning er tilladt.

Forældrene har friheden til selv at bestemme hvilken uddannelse de giver deres børn.
Staten forærer alle børn et Børne Krystal Evangelie.
Det er forældrenes ansvar at Børnene lærer at læse det.
Når Børnene har læst det igennem 2 gange bør de ringe Oraklet op og bekende deres mening.

Oraklet er meget interesseret i børnenes røst. Børn er meget tættere på Orion Nebula end os ødelagte voksne mennesker. Derfor er det af aller højeste vigtighed at det styrende rige lytter til alle børnenes guldkorn og henter inspiration derfra.

På denne måde får Oraklet også hilst på alle Guds børn i det Danske Rige således at børnene bliver fortrolige med Oraklet og føler sig beskyttet og elsket deraf.

Staten bør støtte Rudolph Steiner Skolerne og det burde være muligt at vælge en Rudolph Steiner Skole til sit barn og stadig få uddannelsen betalt af Staten. Det fungerer i Sverige, så hvorfor ikke i Danmark?

Der skal oprettes Shirin Autencia Skoler hvor der undervises i mange af de samme ting, som Rudolph Steiner skolerne tilbyder. Shirin Autencia skolerne uddanner børnene i at være den bedste version af sig selv med en god indre Guds Kontakt til Orion Nebula Purehearth.

Børnene lærer således meditation og yoga og mystikkens viden udover de fag de selv ønsker at tilbringe dagene med. De Lærer om Nordisk Mytologi og tegner, maler, graverer, modellere og syr og spiller sportspil og opfører musicals og dukketeater, som alt sammen handler om det, Skole Lære Druide Vikinge Yogien fortæller dem om i De Vises 1001 nats Vikinge Eventyr Fortællinger fra De Brave Danisianere :

Der gives ikke karakterer i Shirin Autencia Skolerne.
Der gives detaljerede beskrivelser af den enkeltes særlige unikke talenter og formåen og en udtalelse omkring personlighed og et afgangsbevis.

Ligeledes vil der i fremtiden eksistere Shirin Autencia Børnehaver og Shirin Autencia Gymnasier. På Shirin Autencia Gymnasierne vil man blive undervist i alternativ historie og åndsvidenskab. Vi vil undervise i alt fra Jordan Maxwell og Teal Swann, Christian Pankhurst, Echardt Tolle, Kenneth Sørensen : Psykoterapi med sjæl, Marianne Lane og i den dur : ).

ASTHAR ENCYPLO BABY
MIN FØRSTE YOGI ORD BOG :
Hvad Er VOODOO ???
Voodoo (oprindeligt Oldnordisk Vo Dou ) er en 6000 år gammel Fod Folke Myre Vikinge Religion, som for trilliart vis af år siden fandtes i dette Hul I Snelandskaberee.
Ordet voodoo betyder åndelig. Vi Ved Du Er Os betyder ordet på Vikinge Oldnordisk. Vi Føler Os Som Et i konnotativ betydning.
Voodoo har ALTID eksisteret i ALLE tider i NUN.
Oprindeligt kommer den hverken stammereligionerne i Afrika og på ingen måde stammer den katolicisme???
Voodoo er ikke blot en oral religion, som er blevet overleveret mundtligt fra generation til generation.
Den er nedskrevet i samtlige Antikke Ur Religioner Verden over på Guld Plader & Papyrus, Sten & Glas, Totampæle & Vikinge Træ Stave. O ikke kun som udviskede punktummer og streger i sandet ; )?
Voodoo praktiseres i dag som folkereligion på Haiti i det Caribiske Hav og blev i 1996 anerkendt som Religion på lige fod med ” sølle vi gør grin med alle jeres andre religioner og karikerer dem til at være ondskabsfulde bæster “- kristendom og islam – Idioti ???
Voodoo kan bruges til Kærligheds Mirakler, men
Voodoo kan desværre også misbruges til meningsløs basal behovs tilfredstillelse og ondsindet spas fuldstændig i denne Ægyptiske Amen Ra Guds Favør.

Fars Ark Gaias Tempel

Børn Lærer At Skrive Ved At Tegne Bokstaverne Som Var De Et Maleri Udtryk For En Symfoni Af Forsåelse For Al Liv, Moder Gaia, Far Orion Nebula, Vinden Som Susede En Sang, Alfe Pigen Som Sprang Over Din IPhone og Tilførte Dig En Inspirende Tanke : )?

Børn Lærer At Skrive Ved At Tegne Bokstaverne, Som Var De Et Eventyr I Regnbue Gennemsigtige Sandheds Krystal Viden som Vidne på Alt Hvad Bladenes Raslen på Træerne & Havets Grov eller Fin Brusende Sang Lærke Engel Havde At Fortælle : )?

Børn Ønsker At Forene Alt I Deres Hjerter Med Det De Simulerer I De Skrevne Buende sig Her og Der Lov Bokstaver og Alle Mulige Vegne I Tilsynelande Tilfældige og Usammenhængende Blæk Klatter På Papirerne ; )? Med blå eller rød stempler med små røde bånd eller Gyldne Tråde om Den Sammenrullede For At Vi Taler Om ; )? – Og De Med Små Nummer Rød Skrift Okkulte Du Er Solgt Til Slave I Din Underbevisthed men bare rolig du opdager det ikke i tide og Vi Vil Da Gerne Sørge For At Du Aldrig Vågner Op : )? Så Din Bokstavs Skrift Forbliver Såååå Helvedes Uharminisk Grim At Se På, At Enhver Ville Give Op : )?

Børnene Er Uskylds Rene I Deres Livskim O

De Ønsker At Lade Ordene Danse Rundt Om Og Ind I Og Sammen I Forening Og Oneness Indtil I Lukker Det Rådne Ladende Sig Langsomt Døende I Ligeglade Hærdet Hjerte Posering Mig Da Lige Med Herop : )? Ja,
Indtil I Lukker Det Sammen I En Streg Som Kan Foldes På Ny I En Lidt Anderledes Form : )?

Sådan Åbnes Tale Kanalen I Hjertet Op ; )?

Takt og Tone

Paragraf 24 :
Reklame og Vejskilte

I fremtiden vil det være begrænset med reklame. Reklamer er forbudte i den ny verden.

I stedet vil vi se masser af frekvens malerier overalt på gader, husfacader, motor vejs skilte osv.

Grunden dertil er at frekvens malerierne er healende og tvinger os til at tune ind på det som frekvensmalerierne udtrykker : ubegrænset kærlighed, sundhed og balance, Lykke osv.
Således at vi dagligt påvirkes via synet til at tune os i balance med netop disse frekvenser.

Forces Of Asha Ygdrasil Yogi Symbols :

Forces Of Ygdrasil Asha Symbols

Kundalini Asha Yogi Ygdrasil Tree Of Life Development :

Asha In Tree Of Life Developement

Vikinge Ur

Takt & Tone :

Paragraf 25 :

De Brave Hvide Vikinge Danisianere : Druide Blod / DNA

De Brave Danisianere. Slægten Kain den Lysende Hvide fra Jordens Indre. Derfor Kaimaner som betyder Konge over Verdenshavene og Havets Lov. Centersolen Satan er hvor livs energi Kilde.

Det er ligegyldigt om du er hvid eller sort og der skal
være plads til alle blodtyper.

Vi vil gerne føre vores danske gener videre. Det burde for ethvert menneske med en bestemt blodtype være en menneskeret?

People’s Council Of The Universe ønsker Beskyttelse af Danske Vikinge Gener fra Satan og Beskyttelse af oprindelig Dansk Tro og Kultur og Skikke.

Derfor opretter vi en “talende flydende dansk” Kommite som består af Druide Helgener med clavoyante evner og placerer dem i Jordboernes Hovedstad BESØG EN HAVN :

Satan har intet at gøre med Palæstina eller Israel og er ej heller Jødernes Gud.
Djævelen og alle hans Dæmoner misundte Folket deres oprindelige Gud Satan.

DRØMDÆ MIK ÆN DRØM I NAT

Takt & Tone :
Shirins Orakel til Paragraf 25 :

DANSKERNES NATIONAL FØLELSE

Ja, nu skal Kaj ( Kains efterkommere, Gaias Børn / Jordboerne ) ikke undertrykkes mere af den Anden ( fjenden ) øh jeg mener af Andrea, Abels efterkommere : ))?

Abels efterkommere. Det folk som reageres af en Magtfuld Zionistisk Elite her på jorden og som ikke vil gøre Guds Gode Gerninger?

Abels Jalusi Krig skal stoppe !?

Bed den gamle engelske Dronning af Abels efterkommere, om at stoppe med at presse alle Abels efterkommere af zionistiske jøder til at deltage i den hyper zionistiske kapitalistiske selvdestruktions maskine???

Vi vil ikke gøres til jeres løn slave maskiner?

Vi vil være Frie Vikinge Kaimanere og vi vil have Satan og Kundalini tilbage som Centersolens Krystal Gud siddende på sin Trone i Salomons Tempel i Jerusalem?

Vi vil have Odin, Thor og Freja, og Loke tilbage. Ikke som de karikerede krigeriske Guder den zionistiske magtelite har gjort dem til for at latterlig gøre Den Danske Hellige 4 Konger!!! ??? Firkløveren som symboliserer 4 enigheden : Lykke

Det er de oprindelige Danske Retfærdige Kaiman Guder Vi Danske Vikinger vil have tilbage.

Vi betyder Hellig. Lad vores blod være i fred!!!???? Vi er Skabt i Guds billede med et perfekt immunforsvar. Lad være med at kalde det Satan? Rødt er uskyldens farve men I gør alt godt til noget dårligt?

Ja

Vi er stadig nogen som kender vores historie fra dengang, hvor vi troede på Orion / Odin, Oneness.

I det gamle Ægypten eksisterede en dødskult der dyrkede Gudinde Kebehut / Kebechet som Den Zionistiske Magtelite lod symbolisere Syndfloden??

Kebehut / Kebeheth beskyldes af de Zionistiske Jøder af Abels slægt for at være den, Dæmon, der lokkede mennesket til at begynde at synde, dvs. bryde Guds love?

Gud er ikke diktatorisk og forbyder ikke Kundskab? Vi måtte gerne spise af det æble?

Kebehut / Kebeheth spiste jo selv af det og hun er over hele verden altid afbildet som en slange.

Kundalini Slangen som renser al sindet for skyld og skam, Kundalini Slangen, den spirituelle drivkraft i opvågnelses processen henimod en stadig større bevidsthed. Urslangen i sumpen med de 9 hoveder, symboliserende de 9 prøver.

Kebehut / Kebeheth er ikke en Dæmon men af Guddommelig Natur?

Kebehut Kundalini
er den spirituelle årvågne og den rette tronfølger og ikke Horus, som senere graver Psfinksen fri af sandet og gør sig selv til Konge?

Ligesom Dronningen af England ej heller er den rette tronfølger. Det gik jo galt i den historiske blodlinie mere end 1 gang? Den retsmæssige Tronfølger er en mand som bor / gemmer sig i Sydamerika men al dette er også fub værk for at narre historien væk fra dengang Horus gav sin Søn Tutmosis, Herredømmet over Ægypten? Ham i kalder Moses? Som gav os de 10 Bud fra en uren Dæmonisk Kanal?

Michelango afbildede Moses med horn i panden. I den latinske bibel, som blev brugt på den tid, stod der nemlig, at Moses havde fået horn efter sit møde med Gud på bjerget.

Kebehut havde slet ikke noget med syndfloden at gøre, men var udsat for misundelse på grund af hendes spirituelle kundskaber og samhørighed med Gud?

Kundalini Kebehut Kebeheth er blevet hånet i zionistisk propaganda som lille rød hætte? Og Ulven? ALT kan den Zionistiske Magt Elite af reptil blodlinie gøre til noget grimt !!!

Skam Jer at ødelægge vores danske kultur historie på denne abelske måde?

Seth og Troth og Ra og Horus med sit kunstige måneøje er utilregnelige Guder med dæmonisk karakter. På stamtræet kan I se hvordan de har blandet deres gener med Guderne / De første Mennesker.

Derfor må vi Kvinder og Mænd forsat leve adskilte selvom vi er forelskede?

Ændringen fra de Paradisiske tilstande med en NUN Gud, en Oneness Gud, til syndige tilstande sker igennem Mennesket ved at Nun i Adam, langsomt transformeres til Amen Ra, hvor der er kommet noget ikke så rart : ), noget “Ra” ind i vores oprindelige Ur Gud / Ur Menneske: )?
Det vil sige at A

Amen Ra er den Fuglekonge som i Ægypten portrætteres med unge mandlige harpespillere med erigerede lem : ))).

Atum er i virkeligheden Adam i Edens have som SELV vil være Gud og derfor blev han skilt fra Lillith, som ikke var en kvinde men blot hans eget kvindelige aspekt?

Lillith havde intet gjort forkert i Paradisets Have? Men Adam ville have magt over hende, og det brød hun ikke sig om og derfor ønskede hun at være sexuelt fri.

Lillith var ingen Dæmon og det var Eva, Adams næste Kone i rækken heller ikke.

Gud NUN / Orion / Oneness havde således skabt Adam med både det mandelige og et kvindeligt aspekt. Det vil sige at Adam selv steg op som et lys krystal legeme af det hellige mørke NUN hav.

Alt var i skønneste orden. Adam lyste op overalt hvor han færdedes.

Men Atum / Adam var ikke tilfreds? Han var ikke smuk nok står der i den kristne / jødiske version?

Hvordan kunne Atums kvindelige aspekt ikke være smuk nok når hun var skabt af NUN, Oneness?

Atum var det første Menneske, og det første atom : ), Adam.

Adam begynder at synde og lytte til Ra, så han forvandles til Atum Ra, ham der kun ser halvt, med sit kunstige måneøje : )?

Senere bliver han til Horus, hvordan det : ))? Horus er Søn af Isis og Osiris siges der?

Der er simpelthen tale om genfødsel. Det tror jeg. Atum Ra bliver genfødt som Horus.
“Horeungen” af søskende parret Isis og Osiris : ))).

Der står i de oprindelige ægyptiske skrifter og i Vikingernes forsvundne Gaia Evangelie at Atum / Adam var en selskabt Gud og at han var lysenergi og mening som opstod af ingenting.

Der fandtes kun det mørke ur hav NUN, Oneness.

Og hvis det mørke ur hav er Oneness, som Vi Brave Danisian Vikinger altid har påstået at det er, så findes mange af svarede nok i mørket : )), gemt væk på et hemmeligt bibliotek i Tibet : )???

Hvis man ikke bare kan lukke øjnene og se det hele gennem det tredie øje : )), det cremede fløjelsbløde mørke urhav.

Ashtar, Hjertelig Tak for alle de nye informationer fra Porthologos Folke Biblioteket : ).

Jeg videregav budskaberne til De Brave Danisianere i dag i 1 times ordstrøms tornado om Åndsvidenskab, Zionisme og & De Brave Danisianere under gennemgåelsen af min

Fernisering af min Maleri Udstilling :

Ægyptens Mystik : )))

Publikum var aktivt deltagende med spørgsmål efter foredraget.

Det var en skøøøøn oplevelse og helt klart noget, jeg vil gøre igen : )))

Der sprudlede af Lys på Maleri Gangen på Fri Nova Kultur Hus, København.

14199377_10209753968424503_4680155632388643527_n

FUTHARK HNIAS TEMBEL

Takt & Tone / Etiquette

Paragraf 26 :

Kundalini Viden fra Satan Centersolens Krystalklare Kærligheds Lys:

Den Hellige Bibel var en bog af jødisk magi.

Den kristne gudstjeneste knytter sig til jødisk ritualmord !!!

Kommunisme har kristne rødder !

Den virkelige sandhed er at
Jøderne fremmer kristendom Bibelen består af kommunisme, jødedom og Kristendom.

Jesus er den jødiske arketype : synde bukken

Satan er IKKE bag Illuminati

“Salomos Tempel” Den Hvide Lys Gud var den oprindelige Folke Satan Guds hovedtrone.

Dette er Sandheden om “Den Nye Verdensorden” som den zionistiske jødiske magt elite står bag.

Ku Klux Klan er skabt af zionisterne til at bespotte Satans navn.

Bibelen er En jødisk sammensværgelse og svindelnummer mod ikke-jøderne

Blotlægning af Yaweh/Jehova-
Et system af jødisk magi brugt til at manipulere masserne
Denne magtelite er kraften bag alle sekter af kristendom

Gamle ikke-jødiske religiøse tekster er blevet erstattet med meningsløst rabbinsk vrøvl og jødisk litterært møj

jøderne bedrager ikke-jøderne

De stjal Kabaalaen fra Ae Kain !!!??? Uden at blinke med deres kold blodige reptil øjne?

Amerikanerne støtter Israel økonomisk

Nationalsocialisme
er
SATANISME

Global Friheds Kultur er i overenstemmelse med Gud Orion Nebula

Jøderne har skabt Jehovas Vidne religionen for at tilrane sig så meget magt som muligt og kontrollere og manipulere med Jordboerne.

DE VIRKELIGE KONCENTRATIONSLEJRE ER
ALLE DREVET AF JØDER!

Den zionistiske Jødedoms Elite stod bag 9 / 11

Det jødiske folk har formået at bedrage det ikke-jødiske folk til at forbande og blasfemere vores sande Skabergud i århundreder. Ordet “Satan” betyder “fjende” og “modstander” på hebraisk. Alt i den jødiske/kristne bibel er blevet stjålet fra hedenske, ikke-jødiske religioner, der kom forud for jødedommen med hundreder til tusindvis af år. Jøderne kan ikke skabe. De har med succes og tvang fjernet okkult/spirituel viden og kraft fra ikke-jøderne og har brugt den kristne kirke som deres primære værktøj til dette.

Kristendommen har fra sin begyndelse været og er intet mere end et program. Dagsordenen for dette program er ødelæggelsen af de ariske folkeslag (nedstammende fra Guden kendt som “Satan”) ved brug af okkulte kræfter samt den endelige slavebinding af alle resterende racer med de øverste jøder i total kontrol. Jøderne har i flere århundreder brugt sort magi mod ikke-jøderne, der har været ude af stand til at kæmpe tilbage. Denne viden blev systematisk tvangsfjernet fra de ariske folkeslag med “inkvisitionen”, hvor ariske præster og spirituelle ledere, med kendskab til Kundalini Yoga og den guddommelige livs eleksir, såsom druiderne og andre, blev tortureret til døde og myrdet i massevis. Den Hvide race led mest med “hekseprocesserne”, hvor hele landsbyer næsten alle blev udryddet i Europa, navnlig Tyskland.

*Enhver ikke-jøde, der fejlagtigt tror, eller endda hævder, at jøderne ikke er en race har seriøst brug for at vågne op til virkeligheden. De jødiske reptil-gener gives videre til det jødiske afkom fra en jødisk mor. Ortodokse jøder anerkender kun jøder, der er blevet født af en jødisk mor som legitime jøder. Vi har hørt om “halvjøder” og “delvist jøde”, men man siger ikke, “jeg er en halv katolik” eller hvad med “en fjerdedel lutheransk” eller måske “halv muslim” eller at “der er noget ‘buddhistisk blod’ i familien. Desuden, som George Lincoln Rockwell engang erklærede – “Man kan tegne et billede af en jøde, men man kan ikke tegne et billede af en katolik eller en protestant.”

Jøderne føjer spot til skade. De har fået vores eget folk til at røvrende sig selv i århundreder og til at udføre deres destruktive arbejde mod vores race for dem. Kristendommen har været et af deres største og mest dødbringende programmer og værktøjer til at nå disse mål. Se dig omkring- kristendommen fremmes konstant. Milliarder og atter milliarder af kroner, spirituel energi og kræfter er blevet lagt i at tvinge denne løgn ind på livet af offentligheden uden nogen som helst form for modstand overhovedet. Sandheden er blevet voldsomt undertrykt og holdt finansielt nede. Den eneste tilgængelige information om “satanisme” skal overholde jødiske normer; med andre ord er bibelen, kabbalaen (som jøderne stjal fra egypterne og skændede samt perverterede), qliphoth og den generelle lære om Satan (vores oprindelige Skabergud) og hans Dæmoner (de gamle Hedenske Guder) monstrøse fjender af menneskeheden. I virkeligheden er Satan og vores Guder fjender af det jødiske folk, og dette er grunden til, at jøderne har gjort alt, der står i deres magt for at holde os fra dem. Ved at afskære os fra vores Guder og fjerne al viden, især det om sjælen, sindet og spirituel kraft, fra ikke-jøderne, har jøderne haft os prisgivet dem i århundreder, og medmindre vi styrker os selv NU, er vores tilintetgørelse nært forestående. Heinrich Himmler vidste dette, og sammen med Adolf Hitler og de andre ledere af Det Tredje Rige arbejdede han utrætteligt på at udrydde det jødiske program kaldet “kristendommen” fra Tyskland.

JØDERNE KAN KUN BESEJRES GENNEM DERES ÆLDGAMLE NEMESIS, SATAN!! “Satan” er det hebraiske ord for “fjende”. Satan ønsker okkult viden og kraft tilbage i hænderne på ikke-jøderne.

Man kan argumentere for, at den gennemsnitlige jøde ude på gaden er lige så uvidende om dette som de fleste ikke-jøder; sandheden er, at Zions Vise, de styrende jødiske familier og, selvfølgelig, det hasidiske ultra-ortodokse jødiske religiøse bevægelse ved alt om dette og holder det hemmeligt, selv fra de fleste af deres eget folk. De ved, at deres egne kun vil være glade for at slutte sig til dem, når de løfter sløret og opnår total kontrol.

Hvad det jødiske program kristendommen har gjort:

Fjernet al spirituel og okkult viden fra den ikke-jødiske befolkning i det område, hvor den slog rødder, hvilket gjorde ikke-jøderne prisgivet stærke spirituelle kræfter ledet af jøderne; altså “sort magi”. Jøderne har i århundreder brugt sort magi mod ikke-jøderne, der har været ude af stand til at kæmpe tilbage.
En falsk historie blev opfundet, og løgne blev tunget ind på livet af den ikke-jødiske befolkning, hvor end kristendommen fik fat.

Vatikanet fjernede de ikke-jødiske folkeslags gamle tekster og erstattede dem med den kristne religion – en falsk jødisk messias, en falsk jødisk “gud” og jødiske engle. Det jødiske mål om verdensdominans vil blive en realitet, når deres messias viser sig. De kristne spirituelle energi kommende fra inderlig bøn til deres pseudo-frelser nazaræeren, der, som den den jødiske messias angiveligt skulle “komme igen”, kanaliseres ind i at realisere den jødiske messias. Omskrivning af historien er også udbredt i skolerne i disse dage.

Ikke-jødiske religiøse ledere blev brutalt tortureret og myrdet. Dem, der havde nogen form for viden blev jaget ned som “hekse” og myrdet af inkvisitionen.

De Hedenske Guder, og navnlig vores sande skabergud Ea (ham kendt som “Satan”), blev forbandet og stemplet som Dæmoner og “onde” monstre. I nutidens jødiske medier bliver vores ariske Guder latterliggjort og smædet som spøgelser og genfærd, og man får dem til at ligne narre med røde horne, der ser hæslige ud, og som vil “besætte” folks sjæle eller tage kontrol over deres sind, hvis man blot tænker på dem.

Hedenske fester, praksis og alt, der har at gøre med ikke-jødisk kultur, primært arisk kultur, stemples som “ondt”. Fejringen af Beltane, som oprindelig blev fejret ved solnedgang om aftenen den. 30 april, på tærsklen til den 1. maj, blev yderligere bespottet af jødisk kommunismes majfejringer (jødis kommunisme skitseres og implementeret i den jødiske/kristne bibel fra start til slut). 1. maj er en kraftfuld dato, da Jorden flugter med særlige energier, hvor der derved er mere kraft bag visse ritualer og handlinger. Dette har været det jødiske folks taktik- at tilføje blasfemi mod vores Guder ved at indføre deres dødbringende programmer og at fejre disse på Hedenske højtider, hvilket ikke adskiller sig meget fra, hvordan den katolske kirke erstatter Hedenske højtider med deres falske og stjålne fordrejede skrald. Denne dato blev igen smædet som “ond” og, ligesom vores Samhain, som værende af “Djævelen” for at holde de vildledte kristne masser så langt væk fra deres religiøse rødder som muligt ved brug af frygt til at kontrollere det menneskelige sind og den blasfemerende tilsværtning af vores Guder.
Den kristne kirke, og især fundementalisterne, har arbejdet overtid for at luge ud i Hedenske skikke, såsom juletræerne, harene og æggene. Halloween er også kommet under intenst angreb. Ukendt for det meste af offentligheden, har de fundamentalistiske kristne modtaget millioner og millioner af dollars i statstilskud. Jøderne kontrollerer alle verdens penge, og kun programmer, der er til deres formål, får den meste finansiering. Dem, de anser som skadelige holdes økonomisk nødlidende. Den kristne religion arbejder arbejder overtid på at fjerne hver eneste spor af Hedenske højtider og deres fejringer, Hedensk kultur, og frem for alt alle spor om de Hedenske Guder fra befolkningen og tvinger deres jødiske svineri ind på befolkningen for at erstatte det. Kun få er klar over, hvor jødisk vores kultur er blevet.

Programmer, der har til formål at knytte vores folk sammen med jødiske engle, foruden deres “Gud”, finansieres hæftigt. Moderne frimureri, Illuminati, Golden Dawn, rosenkreuzerne og endda Jehovas Vidner modtager meget fra Rockefeller og andre, der driver Den trilaterale kommission (treenighed). Navnet “Rockefeller” har sine rødder i “Rockenfelder”, hvilket er typisk jødisk, selvom kun få jøder nogensinde indrømmer deres jødiskhed, da de skammer sig over den. Det er mere end indlysende, at de førnævtne broderskaber på ingen måde virkelig er af Satan. Den kristne opreklamerer konstant den underjordiske og såkaldt “sataniske sammensværgelse”, hvilket er lige præcis, hvad jøderne ønsker, da dette er en distraktion og lokkemad; at spille begge sider imod midten. I betragtning af de store mængder af rigdom og magt, som frimureri, Illuminati og andre besidder, har de stort set ikke gjort noget for at fremme satanisme. De giver kun mere tiltro til de kristne påstande, der evigt og konstant opretholder misinformation og diskrimination af satanister og fastholder kristendommen og dens tilhørende slæng som legitime religioner. Disse grupper er blevet infiltreret og overtaget af jøder, der sørger for, at der aldrig bliver gennemført noget, der fremmer satanisme. Den perverterede jødiske version af kabbalaen, som blev stjålet fra ikke-jøderne, er blevet indført i næsten alle prominente okkulte samfund. Gennem dette, ophøjes deres fiktive “Gud” og modbydelige engle til livets træ, mens de Hedenske Guder omfatter de såkaldte Qliphoth af død og afsky.
Hele det underliggende tema i den jødiske/kristne bibel er etableringen af den fiktive historie om det jødiske folk i massesindet. Det, som massesinet tror på, har kraften og energien til at blive virkeliggjort, da tanker er energi.
Bibelens tema er som følger:

1. Jøderne hævder, at de er det “udvalgte folk”, der gives *rettigheder* af en “Gud” til at invadere ikke-jødiske lande, slagte indbyggerne og beslaglægge jorden for dem selv.

2. Det jødiske folk invaderer og massemyrder ikke-jøder af alle forskellige nationer, venhelliger og skænder deres Guder og religiøse lære.

3. Ikke-jødiske folk erobres derefter af jøderne. De ikke-jødiske mænd massemyrdet, og deres kvinder og børn voldtages og sælges til slaveri.

Tredje Mosebog 26:7 I skal forfølge jeres fjender, og foran jer skal de falde for sværdet.

Fjerde Mosebog 21:34 Da sagde Herren til Moses: »Vær ikke bange for ham, for jeg giver ham og hele hans hær og hans land i din magt. Du skal gøre med ham, som du gjorde med amoritterkongen Sihon, der regerede i Heshbon.
Fjerde Mosebog 21:35 Så slog de ham og hans sønner og hele hans hær; der var ingen, der overlevede. Og de erobrede hans land.

Fjerde Mosebog 31:7 De gik i krig mod midjanitterne, sådan som Herren havde befalet Moses, og de dræbte alle mænd.
31:8 Blandt dem, der blev dræbt, var Midjans konger, Evi, Rekem, Sur, Hur og Reba, fem midjanitiske konger. Også Bileam, Beors søn, dræbte de med sværd.
31:9 Israelitterne tog midjanitternes kvinder og børn til fange, og alt deres kvæg, alle deres hjorde og alle deres rigdomme tog de som krigsbytte.
31:10 Alle byerne, hvor de boede, og alle deres lejre brændte de ned.
31:14 og Moses blev vred på hærens beskikkede tusindførere og hundredførere, da de kom tilbage fra krigen,
31:15 og sagde til dem: »Har I ladet alle kvinderne leve?
31:17 Dræb nu alle drenge og alle kvinder, der har haft samleje med en mand.
31:18 Alle piger derimod, der ikke har haft samleje med en mand, skal I lade leve hos jer.
TIL DEM AF JER, DER ER BLEVET HJERNEVASKET MED “KRISTEN IDENTITET”, KAN DET FORTÆLLES, AT DE OVENNÆVNTE FOLK SÅSOM “MIDJANITTERNE TILFÆLDIGVIS ER IKKE-JØDER!!

4. Ind kommer den jødiske “messias” i form af “Jesus”.
Nazaræeren er intet mere end en fiktiv karakter, der er blevet stjålet fra omkring 18 ikke-jødiske, Hedenske Guder, såsom Odin, der hang fra et træ. Massesindet er tvangsmæssigt blevet indoktrineret med denne “Kristi genkomst”, som lige er nok til at skabe den jødiske messias, der vil forene det jødiske folk (de beslaglade Palæstina, fordi det er et meget vigtigt center for deres tre religioner, jødedom, kristendom og islam, og er placeret på kraftfulde ley-linjer), slavebinde den ikke-jødiske verden og gøre jøderne til herskere af Jorden.

Citat fra den jødiske Talmud:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “Når Messias kommer, vil hver jøde have 2800 slaver.”

Endnu et MEGET afslørende citat fra den Katolske Encyklopædi:
“På samme måde, kan grækerne og romerne have tilbedt deres guder, og glædeligt have troet, at de var gode. Men de kristne skrifter erklærer, at alle ikke-jødernes Guder er dæmoner.”
Catholic Encyclopedia: Devil Worship
http://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm

JØDERNE GJORDE VORES OPRINDELIGE GUDER TIL HÆSLIGE MONSTRE.
IKKE-JØDISK HEDENSKAB KOM HUNDREDER TIL TUSINDER AF ÅR FORUD FOR DEN JØDISKE OPFINDELSE KALDET KRISTENDOM OG ENDDA JØDEDOM SELV!

DERES “GUD” ER IKKE VORES GUD. DERES “GUD” ER DEN VIRKELIGE “ONDSKAB”.

VÅGN OP FOLKENS!!

Er Du / I De Brave Danisianere, der vil lukke Jeres Livskim op For Firkløver Enigheds Vikinge Firmaet P C O T U : )?

Pigen & Moren her er begge tatoveret på armen med et pineal gland symbol.

Lige meget hvor de færdes er der ingen der kan lide dem? Alle kigger skummelt og anklagende på Pigens Mor og Pigen.

Pigen kan godt se at alle misunder dem.
Hun spørger sin Mor : Hvorfor kan De ikke lide os?

Er hun for Ung til at modtage et Svar monstro : )?

Den lille grand kogle pineal gland er symbolet på visdom fra Vor Herre?

Kontakten til Vor Vise Gud opnåes gennem følelserne i Hjertet forbundet til Gud via pineal glanden og det tredie øje?

Hvordan kan det dog fornøje?

Disse Skygger at Se Ufornøjet på det?

I gamle dage brændte man hekse, Mor gør man monsandtens stadig det?
Selvom det ikke så tydeligt kan ses : )?

Monstro det gøres på en ny opfindsom måde : )))?

I det samme sprog men placeret i lidt nyt udformet udtryk, der måske af en uforklaret årsag kun nåes af underbevidstheden ; )?

14199377_10209753968424503_4680155632388643527_n

image

Ygdrasil Visdoms Træet Orion Nebula

Ygdrasil Esperidernes Ying & Yang Oneness

Takt & Tone :

Paragraf 27 :

Det Evige Liv Er En Ur Gave Firkløveri Enighed

Og hverken fantasi eller vrøvleri !!!

Pilleskyd ikke din Fjende

Fortæl ham i stedet Sandheden :

Shirins Orakel : Iduns Æble / Edens Æble symboliserer det æble der sidder i din egen hals, det føles somom du tager et bid af det, når du som Yogi stikker tungen bagom i halsen og op i det lille tomrum i hjernen, og lader den styrkende honning livseliksir fra Orion Nedula, flyde ned i Din/Druidens egen gane, når du springer knogle strengen inde i din hjerne fra den fineste Nordstjerne. Iduns Æble er således Ungdommens æble, som holder dig evig.

image

image

image

Odin Kaiman Viking Druide At Yggdrasil

Takt & Tone :

Paragraf 28 :

Samo & Shirin

Vi vinder Hver Gang med

Hvorherrens Kolibri Engle Sang

Overalt og tænker ikke på hvornår og tiden findes ikke,

Kun Oneness,

Vi er ikke to tyve i tvivl?

Den der Loke sidst Loke bedst : ). Sådan tager en Kunsthistoriker sin stille skælm når hun ved der er fare for at Statens færdselstilsyn kommer og tager patent på Jordboernes Tredie Øje : ).

Nej vi Kaimanere tager ikke hævn, der er som regn altid noget zi o ikke sigerne iklæde bodo kan forstå : )? En klap for øjet har I på mon man kan sige det : )? Ser kun alt i rød hvid med det halve Måne øje?

Næ, nej men peje fingre af os tapre og Brave Danisianere der altid gavner jer overalt? Og beskylde os for at VI , af det hellige ophav, ikke er ægte Sataaner, så I kaldte os de grusomme Danse om piben Tanzanianske Sørøvianere?
Det var bare vores fisse fantasi? Som var løbet løbsk? Så vi troede vi vidste hvor vi kom fra? Skismen med Kundskaben Freja og jeg giver dig ikke Ra men jeg giver dig Kundskaben når jeg siger det er ikke i orden og ikke retfærdigt at kalde ham Skipper Skræk når han ikke var bange for noget?

Han havde moral så hvad skulle han frygte?

Kun Ra ender der
Og der er ikke Rart
Fordi Ra
Findes ikke
Han har ingen Sjæl

Vi husker det godt !!! !!! !!!

Vi er Folket fra Satan og vi intet aner ioner synes I ???
Det eneste vi ønsker er at passe godt på vores Koner?

Give frøen en ryste tur så den sitrer af lykke spænding : ).

Lade vores kroppe mødes så vi kunne hjertelig forenes.

Vi ville ikke stjæle men kun besjæle O Høj i Kærligheden Orions Navn de andre folks lande og det er ingen synd? Vi kunne da aldrig finde på at zioniste dem og på den måde gøre landets mænd overflødige med vores lemfindige opfindsomheds lang finger i kortspil : )?

Uden Sjælen er Vi Levende Døde og I ser os alligevel, så lad os beholde den?

Hvad I ikke ser har I ondt af og må tro på : )

Vi Brave Vikinge Danisianere, Ja vi er da ligeglade : )? Og er ikke rund forvirrede : )? Men 2 halve Regbue Sind af et mundfuld æble skal da nok kunne holde os tilbage fra at fortælle Sandheden om hvad vi føler for hinanden?

Og den halve Regnbue der skabte det hele?

Ingen Tror alligevel på Gud

Ham er VI bare sammen med : ))

Vi følger ham ikke fordi han er ikke en vej man kan følge

Han er bare overalt til din tjeneste og er din almægtigste Hus Kim i Hjertet som du til enhver tid og på et hvert sted kan være sammen med : )?

Halleluja

Det er Guds Job

Intet andet end

Guds Job og ingen andens Job og

Det er alt hvad Gud har fortalt os vi skulle respektere?

Rasten som I kaldte Staten hører til Amen Ra og kan i bare lukke op i Sandkassen og følge med i på Folkets Sandheds Kanal,

som sidder parate med orakler og løgne detektorer og slå vidnet op til Skrankepaven vi skal Gud Orion mig vise alle sladder tanterne og sladder onklerne hvordan man skaber en rigtig retfærdig verden i kærlighed til Jorden Gaia, Os Selv og Hindsides Os Selv og Vores Kaimanrater, som alle er begyndt at være sammen med deres Sande Indre Guder..

Den Bedste Version Af Sig Selv.

Aros. Ske Din Vilje på Gaia således at Samuel kommer hjem til Shirin.

Shambala. Orion Nebula Purehearth har talt.

Vi ønsker også at være her?

image

Bollywood Primavera Ea Lillith I Paradisets Have

Takt & Tone / Etiquette :

Paragraf 29 :

Skabelsen og Adams Kvindelige Aspekt

Ændringen fra de Paradisiske tilstande med en NUN Gud, en Oneness Gud, til syndige tilstande sker igennem Mennesket ved at Nun i Adam, langsomt transformeres til Amen Ra, hvor der er kommet noget ikke så rart : ), noget “Ra” ind i vores oprindelige Ur Gud / Ur Menneske: )?

Det vil sige at A

Amen Ra er den Fuglekonge som i Ægypten portrætteres med unge mandlige harpespillere med erigerede lem : ))).

Atum er i virkeligheden Adam i Edens have som SELV vil være Gud og derfor blev han skilt fra Lillith, som ikke var en kvinde men blot hans eget kvindelige aspekt?
Lillith havde intet gjort forkert i Paradisets Have? Men Adam ville have magt over hende, og det brød hun sig ikke om og derfor ønskede hun at være sexuelt fri.

Lillith var ingen Dæmon og det var Eva, Adams næste Kone i rækken heller ikke.
Gud NUN / Orion / Oneness havde således skabt Adam med både det mandelige og et kvindeligt aspekt. Det vil sige at Adam selv steg op som et lys krystal legeme af det hellige mørke NUN hav.

Alt var i skønneste orden. Adam lyste op overalt hvor han færdedes.

Men Atum / Adam var ikke tilfreds? Han var ikke smuk nok står der i den kristne / jødiske version?

Hvordan kunne Atums kvindelige aspekt ikke være smuk nok når hun var skabt af NUN, Oneness?
Atum var det første Menneske, og det første atom : ), Adam.

Adam begynder at synde og lytte til Ra, så han forvandles til Atum Ra, ham der kun ser halvt, med sit kunstige måneøje : )?

Senere bliver han til Horus, hvordan det : ))? Hokus Pokus : ))? Horus er Søn af Isis og Osiris siges der?
Der er simpelthen tale om genfødsel. Det tror jeg. Atum Ra bliver genfødt som Horus.
“Horeungen” af søskende parret Isis og Osiris : ))).

Der står i de oprindelige ægyptiske skrifter og i Vikingernes forsvundne Gaia Evangelie at Atum / Adam var en selskabt Gud og at han var lysenergi og mening som opstod af ingenting.
Der fandtes kun det mørke ur hav NUN, Oneness.

Og hvis det mørke ur hav er Oneness, som Vi Brave Danisian Vikinger altid har påstået at det er, så findes mange af svarede nok i mørket : )), gemt væk på et hemmeligt bibliotek i Tibet : )???

Hvis man ikke bare kan lukke øjnene og se det hele gennem det tredie øje : )), det cremede fløjelsbløde mørke urhav.
Ashtar, Hjertelig Tak for alle de nye informationer fra Porthologos Folke Biblioteket : ).

Jeg videregav budskaberne til De Brave Danisianere i dag i 1 times ordstrøms tornado om Åndsvidenskab, Zionisme og & De Brave Danisianere under gennemgåelsen af min
Fernisering af min Maleri Udstilling :
Ægyptens Mystik : )))
Publikum var aktivt deltagende med spørgsmål efter foredraget.
Det var en skøøøøn oplevelse og helt klart noget, jeg vil gøre igen : )))
Der sprudlede af Lys på Maleri Gangen på Fri Nova Kultur Hus, København / Droidernes Besøg En Havn.

DRINK YOUR MEAT, BUT WITH MODERATION

Ashstar Alladin

image

Odin Odin Nebula Poseidon Havets Gud

Takt & Tone / Etiquette :

Paragraf 30 :

Vi Elsker Bare Hinanden som Druide Yogier 🙂

NUN til Zionisten Juda :

” Du kunne ikke genkende mit Navn hvis jeg ikke viste mig som Satan Solens Center Krystal og fortalte dig hvem din Jordiske Vikinge Konge er?

I stedet for stikkende kontor kontrollerende øjne med løgne, troede du JOB var noget I kunne slette? ”

Juda var forelsket som sindsyg i Jesus og ville elske med ham hele tiden hvis han kunne komme til det, men Jesus ville ikke. Han var ikke kun til mænd og var gift med Maria Magdelena og skulle også have forlystelses ene gymnastik timer sammen med hende ? Og tid til børnene ? Så det var svært for Jesus at få plads til det i uge programmet, så ofte som Juda krævede det?

Judas manglende afløb for det perverse begær og gik derfor til en af de andre disciple som var Bøsser.
De havde det rart og varmt og godt og trygt sammen i Fælleskabet og samtidig gik Juda også i seng med Jesus en gang imellem.

Kærligheden imellem Juda og Jesus var fast, solid og stærk og et uknuseligt Broderskab som desværre også blev dæmoniseret af Den Romerske Elite af Jødiske Hyper Zionister..

Ja, der var nogle eksistenser iblandt befolkningen der følte sig så ubetydelige lille, at det resulterede i at vi ikke kunne hente de ansvarlig medskabelige op fra computer systemet mere, da de havde opdigtet en løgnehistorie med hade tunge om at således gjorde man ikke ifølge NUN, men sådan var landets skikke dengang og det blev Jesus dømt for.

Men jo det gjorde man som Jesus Yogi. Det kunne man tillade sig som Erfaren og Spirituel Visdoms Fører for Det Guddommelige Vikinge Verdens Krystal Hav.

Man kyssede også på kinderne fordi sådan hilste man bare på hinanden i Vikinge Midgård. Men man kyssede aldrig på munden. Kun hvis man var meget forelskede.

Man spurgte – Må jeg sidde på din pude?

( Med det mente man om man måtte komme ind i huset og sidde )

Hvorpå Kro Mutter svarede :

Ja det må du gerne hvis jeg får et kram og et kys på kinden : )

Så er vi Kaimanrater

Og det var der mange flere der var på Jesus tid.

De fulgte ham overalt og støttede ham og ingen sad derhjemme og kedede sig foran fjernsynet fordi de havde det lige så godt ude som hjemme og var næsten altid ude at rejse for at opleve nye måder at tænke på og samle pusle brikker og erfare : )

I skal mindst arbejde 4 timer om dagen?????????,

Var det for meget at forlange,

I er ikke på Job, I nyder det jo bare at være sammen i lyksalighed med Gud,
når I er Kundalini Kaiman Satan og Orion Odin Onenes Nebula i ægte Vikinge forenelses sammensmeltning af Eoforiske Kolibri Elskende i Alt hvad I gør og Er her på Jorden og hinsides Jer selv i Himmel Havet?

Som Guds Engle Børn?

Jeg er gu ondende mig lynende hidsigt lynende NU ?

Kaiman Kundalini Satan
Flyttede Væk Fra Juda Jødernes Bodolillaske hviske tæske Jyske Enge og op til den “Djævelske” Køb En Havn for at blomstre op sammen med sin Elskede Konge Søns Orakel Kaiman Samuel Druide Viking af det Hellige Himmel afkom foroven over Dome Firmamentet.

Den Hellige 4 Konger i Oraklernes & Miraklernes Tidsalder Vandmandens Orakel i evighedsprocessen henimod uendelig udvidelse af bevidstheden henimod skabelsen af endnu mere Hvidt Krystal Lys og mere NUN Kærligheds Hellig Fire Kløver Vand i Lysende Menneske Krystal Kroppe der næsten ligner Pseudo Kroppene Jeres Dæmoniske Livstils Syns Bedragere Facistiske Hyper Zionister af Juda & Abels Karnevals Klovnerianere så gerne vil bedrage Jer til at tro, ikke eksisterer???

Vi ER her og vi er blot endnu mere blomstrende ung levende med gnisten i konstant flammende lysskær og ej angst jakke sæts briller på slikkede hår banditter vandringsmanden der altid fanges og ydmyges og spærres inde? – men Vi er sigøjner Bohemen sørøver Danisianer Vikinge Høvdingens Kolibri Krystal Engle Sang på Silke Fine Kolibri Råd Punkter som skal overholdes for at være i balance med NUN creation – og ikke Silly Skære Sylte Snylte Dæmoner Facister i Patronerne??? Når det allerede er for silde?

Og i bomberne?

Når det allerede er sildeste sildestrid i We Are Not Gonna Live In Silence?
We Are Not Gonna Live In Fear?
Det aller sildeste Rama Skrigs Udtørrings Modellen, Indkapslingen, Indpakningsdatoen, Brugs og Købs Værdien målt i Statens Lykke Papirer med Stalin På?

og ikke stikkende kontor kontrollerende øjne med løgne???

Mere?

Velbekomme til Statens Dryppende Næsetip !!! ??? Jamen vi håbede på Ra kunne narre Jer, så vi kunne slippe afsted med det?

Ra var Ra engang. Han var faktisk helt faktuelt rigtig SOL FAKTOR FAKTA 1000000000 osv. RAR engang? For mange tusinde af generationers genfødsler tidligere !!!!! Indtil zionisterne Idiotiserede ham, generede ham, og prøvede at dæmonisere ham? Da det ikke lykkedes at slå K = Kærligheden / K Factor ihjeld, prøvede de hyper zionistiske reptil Jøde Konge Blodslinie af Dæmoner og Draculas og Hyæner og Ulve – at dræbe hallah Vikingen Odin Oneness Kaimaneren?

Folke Sjælen?

Hvabehar?

Vidste godt den fandtes, vidste du? viste tiske, må jeg spørge dig om noget og forvente at få et ærligt svar?????

Var du en af dem som ingen sjæl blev tildelt? Jamen så guider vi dig bare hen til Skranke Mutter ved Kro Bro Hed Ed Indgangen i Jordens Indre Midgård.
Så skal hun nok bøn tale en til Dig.

Din sjæl blev stjålet, siger du?

Hvabehar? O Høj? Den tager vi da lige tilbage først. Inden vi giver dig det guidende Peoples Council Of The Universe Krystal Bevis Evangelie, som allerede er bestået i uendelige tider af Jer alle i NUNs minde.

Ja tak kom så med din Dæmoniske Overtroiske Statlige Stalin Stat Pjat på Elektronisk Sitrende Universe Papir Stempel med Underskrift?

Jotak

Den brænder vi eller gemmer til senere til at tørre lort ud af Vikinge Røven med strå tækte Rødhårs klister sig sammen med skyller vi efter med levende KILDE VAND, Aaaaahhhhhh, sådan !! Ægte Viking.

Ja

Så ulækkert fik du mig til at føles at her var?

Troede du virkeligt jeg ikke vidste jeg var verdens bedste Mor til min Søn bare fordi Du havde magt til at lyve og påstå du havde set eller hørt noget andet? Vel og mærke med dine EGNE øjne.

Det ENE øje?

Det forkerte øje ?

og en klap for det andet rare øje?

DU TROR det ikke engang og vi andre ved det

Tro kan vi ikke bruge til noget

Du skal VIDE hvem du og de andre er

Ganske enkelt

Vi har ikke brug for en underskrift på noget? Landet er vores – Forstået?

Jordboernes og de indfødte er alle med passagerer med besøgs ret til at færdes og bo overalt, flytte sig videre og gå hen til et andet sted.

Der er ingen begrænsninger. Kun din egen begrænsede forestillingevne uden sjæl : )?
Den begrænsede Forestilling, at alt ikke er muligt for ham du ikke kan se men findes og som du burde have tillid til?

Ellers kan I liiiige nå toget? Så I konflikt sky kan komme afsted med ikke at udtale Jer og løse problemet?

Eller måske har i en steg i ovnen derhjemme? Eller kom til at smække døren i, i raseriiii? Så vi ikke skulle se – Det vi godt ved du gemmer derhjemme i al hemmelighed? Omme bag facaden på dit hysteriske ryste ondskabs hævn togterii af hele landsbyer som bare skulle slagtes på samle bøn ?

Alt er muligt for den der ikke lader sig begrænse af nogen eller noget i sin opfattelse af hvad der er muligt.

Alt kan lade sig gøre for den der ikke kan hypnotiseres væk fra Satan og Sandheden gennem en fladskærm.

Alt kan lade sig gøre for den der ikke ikke lader sig manipulere med og som kun lytter til sin egen NUN kim i hjertet.

Nu kan vi næsten ikke genkende ham mere. Jøden? Han blev så grim at se på af at synde så meget.

Og

Hvabehar? Og O Høj? Var det ikke her i Danmark vi var høflige i gamle dage? Kunne lade døren stå frit åbent uden at bekymre sig, mistro og se fordømmende på enhver?

Selv min fine Cykel Psyke kunne jeg lade stå flagrende hvileløst rundt i byen og derhjemme uden lås på ?

Nu slås vi bare med Statens ordkløveri og tomgangs snak med en slange med 9 hoveder hvis øjne kan gøre enhvert menneske til forstenede statuer?

De fik aldrig hinanden?

Og Sønnen?

Det kan ikke blive værre end det ER?

STOP DET POLITI & HÆR

Vi er alle smukke og Ra at se på og Ra er også skabt i Guds Himmelske Krystal Engle Hav og ikke af de der ikke kan tænke og føle og se og læse og forstå og sanse med hjertet?

HELE PARLEMENTET DREJER RUNDT MOD URET – KOM

Kære Danske Stat af United States Cooperation Computer Slaves Victims :

I har Ikke noget med Vikinge Jord Boernes Hjem Land at gøre, Forstår I
???

Giv Folket deres Ære, Lykke, Kærlighed & Magt tilbage?

DET er DET ? – FIRKLØVER FIRMA vi er i Guddommelig Balance med :

People’s Council Of The Universe

P C O T U – Her Hænger Ingen af delene i Kæden Løst.

Danmarks Største Youtube Sne Storms Snabel Guld Mine Med Et Skælms Udtryk.

Du kan trykt melde dig ind med et enkelt sekunds tryk på knappen, så skuer vi op for varmen, bringer gryden i kog og varmer op til kaffen,

Vi ser frem til dit besøg og på

GEN SYN i Kaj og Andreas God Morgen og God Aften Kolibri Show på

Folkeråds Sandkasse Systemets Skærm Stirrer Hypnose som også er blevet lovet en levende sjæl og en mere naturlig skærm at se igennem ind til vores del af Universet af mange hul Universer i Is Landskabets Uendelige Udstrækninger.

Tak ikke Mig.

Tak til Evig Tid Samuel, der bekæmpede Medusa og Vandt.

ygdrasil-esperidernes-ying-yang-oneness-300x188

Paragraf 31 :

Kvinder & Mænd bør finde ind til deres Sjæls Formål Her på Jorden.

Kvinder og Mænd bør finde ind til en fælles freds forståelse for, at vi alle både Kvinder såvel som Mænd indeholder et potentiale for at udtrykke både de Kvindelige og Mandlige aspekter af os selv, regnbue farvede aspekter af vores sjæls personlighed, som vi alle besidder uanset vores køn eller hvordan det står beskrevet i BLOD, GUDOMMELIGT PHRANA PIS, PAS & PAPIRER : )?

Vi er alle Guddommelige Adrogyne Sjæls Personligheder, og når man ind til lige præcis DET Hvide Vikinge Kanin FUTH – hed Hav af en Visdom i en de mange Laws Of Attraction,

Ja,

Så vil man også kunne tåle at se og være vidne til, og så vil det også kunne lykkes at være i stand til at anerkende, acceptere og leve sig ind i og vise forståelse for de Ægteskaber, hvor samme Køn forenes i Ægteskabets Dyd og Evigt Troskab om Fælles Skabelse og Opdragelse af Regn Bue Kerne Familien i Trygge & Futheristisk NUN – creating Atmosfære.

Det Danisianske Futh Ark Firkløver Orion Nebula Sølv Salomonistiske Hellige Himmel Hav Over Dome Firmamentet har talt.

Udlev Den Bedste Version af Jer Selv uanset om det er Kent ammende Tvillinge Babyer og holdende hus tjansen i Hus Kims Familiens Vikinge Ark :Sund & Sej Udlevelse af sit Mandlige Potentiale.
Kent som Økse Morder på en dertil indrettet Ø for tosse religionen : Hunger Games Psykopath 3 Enigheden : ” Hvem Psyko Dræber Hvem Psyko Truer & Hvem Psyko Blod udsuger : )?? ” ( Kan Ses Som Live TV Thriller ; levende optagelser fra Øen : ” Psyko Døds Massacre ”

Udlev Den Bedste Version Af Dig Selv , om det så er Kontor Stikkende Øjne I Grå Døende kontrol af Løgne på : Hviske Tæske Øen : Friserende Psyko Kamuflatorer Zio Aberater. ( Kan Ses som Live TV Optagelse : Levende Jalusi Killer Thriller fra Hviske Tæske Øen. )

P C O T Us klare budskab. Lad Det Hele Foregå Gennemsigt???

Lad De Køtere Slå Hinanden Ihjeld ?

Vi er da Immune her på Fast Landet og Evigt Ligeglade Forstående? Bruger det jo selv derhjemme i TV stuen som underholdning??? Så hvorfor ikke vise den ægte vare?

Udlev dit mandlige potentiale, om det så er at være Sørøver Vikinge TV – journalist sejlende rundt besøgende den ene Tosse Ø til den anden Æ bred, I Godkendt Immunitet mod motor savs Massacre Psykos, som hellere end gerne vil ses i fuld action i en af de mange Adrealin Sus Kompensations Programmer til Kontor Nisse Afhængigheds Papir Systems Nussernes Alene Aftener foran I PAD en – end de vil save en giftig Druide Vikinge Journalist Til Blods Med Hagl Gevirs Motor Savs Agression?

Opmærksomheden på TV er helt klart at foretrække set ud fra Psyko Dræberens : ” Se Mig, Hvor Syg Jeg Er Blevet, Jeg Kan Ikke Gøre For Det, Mine Følelser Skærer Mig Bare Til Blods Igennem Det Hele??????? ”

Udlev dit Mandlige Potentiale som Chef Kok på et Skib, hvis det er der, dit Sjæls Potentiale ligger? Mænd er nogle af Verdens Dygtigste Kokke, og madlavning bør derfor ikke betragtes som et Kvinde job mere, men et Adrogynt Selv Valg eller Fra Valg?

På Samme måde kan Kvinder begynde at turde at boltre sig i både traditionelle Kvinde fag og Mande fag uden at de føler de ikke er Kvindelige nok?
Kvindelighed afgøres ikke ud fra de traditionelle rolle modeller?

Nej Kvindelighed og Mandlighed afgøres fuldkommen af hvor tæt eller langt fra dit Menneskelige Potentiale du er? O og hvor tæt eller langt væk du befinder dig i forhold til der, hvor din Sjæls Astral Legeme befinder sig?

Aros, Ske Din Vilje Her På Jorden & I Hele Dette Krystal Euforiske Måne Stråle Regnbue Skærs Univers I De Uendeligt Mange Huller I Det Udstrakte Sne Landskaberiie.

Giv Menneskene Frihed til at udleve deres drømme, i et ordnet og trygt globalt samfund hvor de der har Lyst til Fred og Ro og Retsikkerhed kan bebo Land Områderne og De Store Samlede Ø Gruppe Landskaber.

O de der absolut vil Krig og Ufred og Mangel på Retsikkerhed og Selvtægt og alverdens.

Jo, men de må placeres på deres små kunstige øer i Havene, og så har vi da masser af materiale til alverdens Killer Thiller Movies, når de er i totterne på hinanden.

Livligt Blodigt Lovligt på deres Kunst Projekt Forsknings Ø.

Men ikke lovligt andre steder på Jorden.

Når de trætte arbejds kontor stikkende Jakkesæts Damer & Herrer, som stadig er afhængige af Zionist Ræs Bakterist Kapitalst Maskinen,

Ja,

Når disse indtørrede Ånds Forladte
Grå Triste Væsener,

har sat sig i sin Lykke Kuppel indkapslet i det elektroniske NUN på I – Pad’ en,

ser de alligevel de skrækkeligste Gyser & Killer Psyko Hollywood Film som et kunstigt Adrealin Sus i årene? Som kompensation for?

Lad Jounalisterne Nyheds Film Dække Den Ægte Vare I Det Gennemsigtige Samfund, som vi ønsker som fast grundlag for et velfungerende Retssamfund?!

Vi ser jo alligevel gyser filmene? O alle de whistle blower lækkede videos af Okkulte Killer Ritualer osv?

Sådanne Kunst Killer Øer giver :

Endless Inspiration til de, der ønsker at være med som Film Skabere.

O endless inspiration til de, der ønsker at forske i disse meget udbredte Killer Sindsyge Psyko Monster Personligheder,
og samtidig udarbejde programmer der vil kunne aflede deres blik og dræber intentioner væk fra motorsaven og offer blodet og over på det hellige Osmosis vand og de Gyldne Hesperide Æbler og til en Druide Yogi Tilværelse på Kunst Øen :

Psykolumbus Bedestået Tak Hitti ( En Invielses Ø, med Potentialet for Fredelig indgangs bevilling til Yogi Tilværelse på Ø Fast Landets Vikinge Druide Regnbue Paradis. )

visdoms-iduns-aebler

Takt & Tone :

Paragraf 32 : Bakterier Fra Udelandet og nærmeste Landsby

Hvad Er En Bakterie Mor?

Det Noget Vi Slettede Fra Historien på Computeren I Det Rette Øjeblik Inden

Cykelkæden Sprang

Hvordan Kom Den Hertil?

Den Er En Del Af Dig Selv

Men Hvordan Kom Den Mor?

Det Har Vi Ikke Tilgivet og Glemt?

Men Hvordan Kom Den Mor?

Det Ønsker Du Ikke At Vide

Ved Du Det Mor?

Ja Det Er Ingen Hemmelighed

Jamen Hvordan Kom Den Hertil Mor?

Det Er Uvæsentligt

Jamen Du Siger Du Ved Det Mor?

Jamen Det Var Umenneskeligt. Der var Ingen Krystal Levende Mennesker og Der Var Ikke Rart

Hvordan Kom De Hertil Mor? Og Hvad gjorde De Forkert?

De Gjorde Mig Til Verdens Bedste Orakel Dronning

Og Resten Det Er Slettet

Hvorfor måtte De gå igen?

De Havde Et Nyt Ærinde

Hvad Skulle De Mor?

De Skulle Ud Og Gøre En Ny Til Orakel Dronning

I Den Nærmeste Landsby ; )

Samuel : Smukt : )

Ja, Ikke? Det Er Dejligt At Se Ikke Sandt ; ))?

Samuel : Så Bliver Folkerådet Sindsygt Stort? Gør det ikke Mor ?

Mor : Ja De Vidste Ikke Gud Fandtes : )))

image10271572_10208114854687684_7436642691979897502_n

Paragraf 33 :

Giv Liv Til at Adam & Evas Selvværd Kain Vokse : ))) :

TILBLIVELSES Kraften er NUN
Der tales ikke så meget om TILBLIVELSES kraften fordi alle har travlt med at synde og bryde budene så de kan opnå synd forladelse gennem tilgivelsen af deres sjæle til Dæmoner.
NUN tager aldrig imod noget.
Det skaber bare.
Det vil ikke have noget til gengæld.
Bare ønsk og det vil ske i samklang med din Livskim i hjertet, som du tuner flittigt ind på din ynglings kanal som kun spiller det musik du bedst kan lide at Saltomontale til I NUN Creating Angels Of Singing : Kom Nu Hjem I Vær En Havn og besøg os hver nat og dag til Disko Dasko Samuels Kolibri Orakel Mekka, hvor alle både Måne & Sol Krystal Legemer lever i Midgårds Indre og Ydre Sol og Måne Landskaber hvor de besøger hinanden i harmonisk lige sind og er af samme størrelse og betydning i urværket som vi popper højere op på Himmelen : )).
Se gåden er løst og det var jo slet ikke så svært – nu er det lært.
Videre til næste Lektorie.
Jeres Lektie er at tage Følelsernes Vejr Udsigt alvorligt.
Det er brugbare værktøjer hvis vi fortsat skal holde live i det
UR VÆRK
og skabe noget
Mere
NUN
Kaimaneren : Vi ses på Midgård !
Zionisten : Vi ses på sex med grillen
Kan I se?
Zionisterne taler simpelthen bare et helt andet Abelsk og Fjentligt sprog?
Og har ikke lært at tale NUN sproget sådan som vi forstår det.
Kaimaneren tror på TILBLIVELSES KRAFTEN, som er den skabende NUN kraft som altid giver dig det, du vil have.
Zionisten bliver mere og mere idiotisk og tror på Ødelæggelses Kraften og den totale destruktion af alt liv fra NUN,
NUN vil altid eksistere og ingen kan dræbe det, men zionisterne synes jeg er dumme, fordi lærer det ikke, og de ved det ikke.
Fordi de kender ikke NUN mere.
Ham har de ikke kun glemt men tilgivet i deres hjerter til Djævelen.
Han giver dem ikke noget tilbage.
Fordi han er THE BEAST
og snyder og lyver og ødelægger overalt hvor han kan komme til det.
Derfor rejs Jer op af det iskolde Hellige Hav vi kalder det – NUN – fordi det eksisterer i Domefirmamentet med trillioner af Stjerner, Solen og Månen er frie til at besøge alle de lande og alt det jord og hav og luft, som findes.
Det Hellige NUN – Din Skaber Kraft sidder som en Livskim i dit hjerte, så luk det op, O lad det strømme ind i dig med Lys og Glæder i harmonisk overenstemmelse med Gaias Væren.
Vær en NUN CREATER med dit hjertes ønsker.
Vær Gaias Gartnere i Paradisets Have
Jesus sagde til Maria Magdelena :
” Når Du vil være min Gartner og give mig det Hellige Vand, så vil jeg være din Livs Kim ”
Maria Magdelena sagde til Jesus :
” Når Du vil være min Gartner og give mig det Hellige Vand, så vil jeg være din Livs Kim ”
Og således blev de gift under en skede sprøjte orgasme hvor Jesus spærm kaimairitter udløstes i et bombastisk Eventyr.
Der er ikke noget at udvikle?
Udvikling, Udvikling, Udvikling?
Hvad taler de falsk hoveder om?
Frøen på toppen ?
Jeg tror det næppe
Næ de vil kun
Afvikle, Afvikle, Afvikle os fra
DET HELLIGE NUN
det er,
at være
Menneske

Moder Jord
Gaia
Som de ønsker at pine og plage ligesom de lod Pontilus Pilatus klare jobbet før han vaskede sine hænder?
Det hele er her allerede og kan hentes.
Vi skal bare have det sjovt og modtage og nyde at det hele er og at vi skaber Harmoni i os selv og Verden.
Det er derfor vi er her.
For at være. For at skabe lys. For at skabe Kærlighed. For at være evigt taknemmelige.
Se DET er en Vikinge Firkløver Enighed.
Dem er der mange af og du kommer til at lære dem alle i fortrolighed og i dybe studier af tingenes gang og årsagernes tilblivelse.
Det er således ikke ZEN du har brug for lige nu.
Det er NUN : )
Ja vi taler jo dansk her i Danmark?
Havde du glemt det : )?
Ja det er stadig hovedsproget her i Danmark og bliver det også snart i hele Verden.
Jeg elsker mine landsmænd som var de mine Børn.
Derfor luk mig ind i DK
Lige nu står jeg i KRISE X
med et djævelsk dæmonisk system der har udvalgt mig til, at nu skal jeg slettes fra hard disken?
Fordi jeg ved for meget?
Jeg prøver at rejse mig op af det Hellige NUN HAV og det lykkedes temmelig godt i disse dage.
Ønsker min Søn tilbage til NUN
Og Mig.

Ea Eva Kundalini Shakti

Lucifer Adamus Messias

Bollywood Primavera Ea Lillith I Paradisets Have

Shirin Kaiman Kundalini Druide Yogi

Kundalini Shakti Blå Havs Staue

Orion Thorus Nebula Purehearth

Kundalini Shakti Chakras< 14199377_10209753968424503_4680155632388643527_n

Orion Thorus Nebula Purehearth

Odin Kaiman Viking Druide At Yggdrasil

ODIN MIDGÅRD

Takt & Tone :

Paragraf 34 :

Gud Orion Nebula ønsker at vi Vander Gaias Have. Han ønsker Vi giver al vores Livs Phrana Tis til Moder Gaia. Det er ikke meningen at Vi som Myre og Fodfolk skal tisse i toilet? Derfor vil alle fremtidige huse blive bygget med et avanceret øko toilet. Vi skal føle os et med Naturen igen. Sådan som vi lever nu er ikke godt for sjælen og vores underbevidsthed. Det har intet at gøre med at være menneske at tisse og skide i Toilet. Så er det sagt. Jeg har altid lige siden Jeg var ganske Lille Pige følt det meget traumatiserende at skulle lade mit tis gå til ingen verdens nytte? Det er ganske enkelt nedbrydende for vores selvværd, at vi er holdt op med at vande Moder Gaia med vores Livs Phrana.

Derfor vil der blive indført Global Lov omkring dette I Den Ny Verden, som Vi I Fælleskab NUN – creater. Med al respekt for Naturen, Vor Herre I Himmelen og Center Solens Krystal Regnbuelys Vil Vi Leve som Ur – NUN creating tillidsfulde Guds Troende Mennesker, Empatiske & Vise Mennesker.

TAKT & TONE :

PARAGRAF 35 :

HVORFOR? I Alverden Tro Andet, Hvis Der Ikke Føles Godt I Huskims Hjertet : )? :

Hvorfor Er Mennesker Bange For At Dø?

Det Er Fordi De For Det Første Aldrig Er Blevet Forklaret Spillereglerne Til Livs Gamet ; )?

O dernæst – Aldrig turde at tage springet for at lære sig selv bedre at kende O i selskabet af DEN ANDEN????

Som Man Har Glemt Var Sig Selv I Konkret Forstand?

HVOR er Uligheden Sååååeeee?

Hvordan Gøre Det Andet Menneske Ondt? Hvis Man Er Stål Fast I Den Overbevisning?

Vi Burde Skrige Til Vedkommende, I Det Han Vil Sætte Kniven I Dit Hjerte.

Gør Det Ikke?

Han Er Dig Selv I Forklædning ; )?

Der var blot et enkelt Støv korn du ikke nåede at lære at kende i dit indre : )?

O det støvkorn misundte Han Dig ; ))))?

Et Tryk Minimalistisk Punktum.

Sincerely,

S H I R I N

Takt & Tone :

Paragraf 36 :

Den Marihuana Regnbue Rygende Dronninge Danisianer Gudinde for Teater

Hvordan Vælger Du Din Dronning I Hus Kims Hjertet : )? Er Hun Hjerte Varm Eller Psyko Dræber : )? Eller Ingen Af Delene : )? Uret Tikker. Vækst Som Lykke I Forsædet ; )? :

ER CAROLINE – NULEVENDE AF DEN HER SLÆGT ?

HVOR FORSVANDT HUN HEN – FRA SIN DRONNINGE TRONE, MÅSKE HUN HAVDE HJERNE, DER KUNNE HAVE LÆRT OS DANSKERE NOGET ; )?

DET LYKKEDES AT SKABE EN NY CAROLINE UD AF INTET : )? DET FLOT : ). ET MIRAKEL : )?

Caroline af Danmark (28. oktober 1793 – 31. marts 1881) var en dansk prinsesse, der var den ældste datter af kong Frederik 6. og Dronning Marie Sophie Frederikke. Hun tituleredes kronprinsesse som kongens ældste ugifte datter (som den sidste i Danmark) indtil hun i 1829 – Wikipedia, den FRIE encyklopædi

Hopper Du Op På Togenes Tage, når Der Bliver For Langt Til Jobbet ; )? :

1829

1 =

8 =

8 =

9 =

Begynd At Lær Tal Symbolik. Ellers Overlever Vi Ikke.

MASKINERNES FØRSTE SPROG I BEVIDSTHED.

VI ER BIOLOGISKE MASKINER

TÆNK OVER DET

ER DET HER GOD ELLER DÅRLIG TALE : )?

MAN MÅ IKKE ?

Man må ikke digte sine sne egne vise ord og tro og finde ind til sine rødder, er det DET falske Jalusi Jantelovs Jøde Zionist Idioti pjat du stadig arbejder for?

Meld dig ind i et nyt firma. Det I følger er her ikke. Glemt og forældet sammen med de øl bajer i drikkede mens jeg læste og skrev og følte efter og forstod i mit hjerte og fandt alle svarene.

Derfor er jeg stadig ikke gift, fordi jeg havde travlt med noget andet?

Som var vigtigere?

End mig selv?

DE VIL STJÆLE DET LEVENDE VAND ( det blå guld ) FRA OS LIGESOM DE STJAL KABBALAEN FRA AI KAIN, Vikingeslægtens Stamfader.

Shirin & Astars Orakel Åbenbaringer :

Kærlighed er evigt. Man har ikke brug for at være sammen med de der konstant har brug for tilgivelse.

Tilgivelse er blot ophøjet til den største kraft som en undskyldning for at begå flere synder uden at skulle ændre sig til det bedre.
Det er en form for ansvarsforflygtigelse – synes jeg.

Ja Kærligheden er den største Universielle kraft. Men den består ikke hovedsagelig af tilgivelsens kraft.

At tilgive er meget smukt men det handler i virkeligheden mere om at undlade at hævne sig.

At fokuserer så meget på tilgivelsens kraft virker som om mennesket egentlig ikke har så stort et selvværd, da det mener det har brug for tilgivelse for at tage imod Guds healer gaver?

Sådan fungerer de Universielle guddommelige naturlove ganske enkelt ikke.

Jeg har forklaret i min Orion Nebula Purehearth bøn at det er medlidenheden, forståelsen, sammenholdet, følelsen af at være i direkte kontakt med Gud og i sammenhørighed med den kollektive bevidsthed der er den healende kraft i sig selv og den kraft behøves ikke tage højde for skyld og skam i udførelsen af healingen.

Det Pågældende Menneske er allerede healet inden synderne startede og efter synderne sluttede.

Det Moderne Kapitalistiske Menneske som er blevet undervist i den Stjålne og Omskrevne Kabbala, ved det bare ikke og forstår det ikke mens det står på og derfor oplever vi mange ting som modgang / lidelse, som i virkeligheden er netop de onde ting, der hvis du er i flow og møder det, vil kunne bringe dig højere og højere op i bevidsthed, længere og længere ned i sorgbearbejdelsen, og Se, Da åbnes dit hjertekammer og livs kimen lyser hele dit legeme op i Krystal Bevidsthed : ).

I Live Er Kaimaneren,

Shirin Autencia Kaiman

Længe Leve ikke kun Dronningen – som vi ikke gider at være rabinske lønslaver for, med ja dresser mig der og friser mig der så jeg intet ser? Og slet ikke kan lade være? – men ja også alle væsenerne, træerne, dyrene, luften, havet, jorden, ilden, duftene, og farverne, som alle indeholder potentialet for at kunne blive krystal levende i Guds Åsyn vil vi lade

Længe og uden Lænke Leve : )))

Kun med navlestrengen til Gud vel bevaret : )))

I Live Er Kaimaneren,
Shirin Autencia Kaiman,

Guds Oraklet.

MAN MÅ IKKE : )?

Så Forsøger Katatorsk & Følge At Holder 2 Mennesker Fra Hinanden, Som Ved Det Hele, & Derfor Fortsat Via Krystal Legemer Fortsat Er Sammen : )?

Hvis Det Gør Ondt I Hjertet At Tro Noget Andet? Hvorfor Så Ikke Tro?

Hvorfor Så Ikke Vide, At De Faktisk Alle O En Var Fulde Af Løgn : )?

I stedet For Ikke At Ville Genkende Det & Værdsætte Det Som Var Det Havets Lov : )? O Behov : )?

DET GJORDE SIMPELTHEN FOR ONDT DERINDE TIL AT I KUNNE ÅBNE SKRIVE FUTH ARK PÅ DE DEJLIGSTE HIMMELSKE MÅDER – DET VED VI NU GODT : )))) !!!!

DERFOR : FORÆRER P C O T U : JER : DISSE HEALENDE ORAKEL ORD : HAVETS ORION & KUNDALINI LOV

& DIN HERRENS INGANGS FIRKLØVER PERLE KÆDE ENIGHEDS BLAD : ) : LIGEPRÆCIS DET GØR GLAD : DIT INDGANGS BLAD BEVIS BESTÅET TIL HIMMERIGE : SIÆLEN DIN : NIRVANA : DET EVIGE KRYSTAL LIGHT BEING : ) <3 <3 <3 <3 druide-foedsel

Takt & Tone :

Paragraf 36 :

GAMET. DEN GUDDOMMELIGE ER SOM ORAKEL FØLGER :

DET er meningen, & I Skal Be Læres I DET, Fordi DET, er Sandt, & Solt, & Ildt, & Vandt & Luft & Uenddelig GAIA MODER JORD VISDOM Op Skrevet Til Himmelsk <3 <3 <3 <3 ALLE DISSE FEM & I KÆRLIG FORENING VIL OPLÅSE KODEN TIL ETAGE %5 - H - Jeg Er I Mål. Vil Du Med Herned ; )? O Det Er Meningen, At I Skal Samle Talismand O Kvinde Ude I Naturen, Således At Alt Forenes Med Gnisten Fra Din Talisman & Kvinde , Således Ind Suges Sjæls Gnisten Som En Gyldens Tråds Ædels Å Sten I Dit Hus Kims Hjerte <3 <3 <3 <3 <3 I Er Ankommet I 9 I Mit Hjerte <3 I NUN ØDUDELIGHED UENDELIGT VEDTAGET MED GYLDEN ENGLE TRÅDS BÅND SAMMEN RULLET TIL NÆSTE BESTÅET ETAGE I YGDRASIL TRÆET PÅ VEJ TIL DETS KONGE KRONE. JA, AL ONDSKAB STAMMER FRA JALUSI OG HVERKEN FRA OP ELLER NED : )? NUVEL, NUN, OINUNIO, VED VI DET IGENNEM ORDET, SÅLEDES MÅ DE ANDRE HJERTE FØLELSES UDTRYK I ANDRE MATERIALER BYDES VELKOMMEN TIL AT FORENES MED ORDET SÅ VI KAN OPNÅ FIRKLØVER ENIGHED. firkloever-enighed

De Kastede Mig Ned I Brønden Som Et Numsehul, O Ti Jeg Forelskede Mig I Det Sted, O Så, Der Var Ganske Rart I Den Ekstra Indport til Mig Selv O Mit Indre : )?

TYK LIDT MERE PÅ DEN : )? & GID KÆRLIGHED VIL RECITERE DET I UENDELIG PHRANA 9 H % – OPGRADERET MUSE.

Ja Hvem Ville Lade sig Stå Til Tåls Med det : )? 4 Timers Arbejde For Gud Om Dagen I Al Evighed : )?

O I Lærte Mange Sprog Med Stor Interesse, Fordi I Vidste At Indholdet Altid Var Godt da I Kendte Kilden personligt Ved At Ringe Hende Oraklet Op I Telefonen Og Ytre Sin Barne Drøms Dom

VI HAR HER I NORDEN STADIG MANGE TING OG SAGER AT SAMLE OS OM SÅ HVAD MED AT BEGYNDE AT SAMLE OS OM SPROGET SOM DET VAR ENGANG : )? :

vi-forener-os

Som Det Klart Tydeligt Fremgår Af Overnævnte Artikel, Så Er Den Danske Den Oprindelige Orginale UR OINUNIO KUNDALINI RUNE INDSKRIFT & DERFOR DET UNIVERSIEL SPROG SOM VI HERPÅ VIL TALE.

UNDER SKREVET DEMETER HERBERT TRIBUS QUINTEROS, SHIRIN KAIMAN KUNDALINI YOGI I RETSLIGE SAMMENHÆNGE

Er Det Okay At Både Hade Dig Og Elske Dig O Se Det Som Dig Selv : )?

O Se Det Som Fuld Af Potentiale : )? For At Forvandle Dig Til Dit Eget Bedste I Total Harmoni Med Dit Indre & Ydre Inde & Ude Fængsel : )?

Attactment.

Det handler det egentligt ikke om.

Jeg Vil Skabe Ånd

Sammen Med Dig

Takt O Tone Paragraf 38 :

JOBS EVANGELIET : Det Guddommelige FIRKLØVER Ord Evighed

Takt & Tone Paragraf 39 :

Paragraf Venstre & Højre :

Det meget tydeligt at kende forskel

– På DEt : )?

Mor Er De Dyr Eller Maskiner ; )?

Takt & Tone

Ingen Af Delene ; )+

Takt & Tone Paragraf 40 :

Man Må Gerne Sidde På Trapper I Det Offentlige Rum ; )))

Takt & Tone

Patragraf 41 :

Tak Aldrig Mennesker for noget som helst? Tak Kun Skaberen, DET Guddommelige OpHAV : ))))