Stand Up Komedie Spindoktori

Tegnefilm Velgørenheds Tale :

Når De Ikke Vil Hjælpes : ☯️ : )))? :


Okkulte Nazi Symboler og Narcissisme i Dagligdagen, i Familien og på Jobbet ” ; Denne side vil komme til at handle om at gøre de dygtigste af Vort Danske Lands og Universets og Jordens Stand Up Komedianere til Elitens Spindoktorer, som guider os henimod en større selvbevidsthed samt et højere kollektivt bevidstheds niveau ved hjælp af humor, grin og spas. Den bedste måde at skabe et grundlag for verdensfred går igennem en villighed til forståelse for hinandens forskellighed, når Gud griner med os og ikke af os, skaber vi på den måde et reelt grundlag for Lov, Orden og Kærlighed på vores dejlige Planet Jorden O Og Univeset ;

sacred-tree

Lad Aroses Vilje Ske, Shalaaaaaaa,  Her på Jorden O og I Universet ; ))), I er Kærlighed, med uendeligt potentiale for at erkende stadig større og større sandheder…….


Vi ER Regnbue Børn af Regnbuefamilier : )))

Vi Kvinder lærer via PCOTU at elske og ære vore Mænd og vi giver dem alt Ansvaret. Vi er bevidste om at Jalusi er roden til alt der ikke fungerer godt nok i den her verden. Vi giver Mændene deres seksuelle frihed uden at misunde. Imens vi venter på Bussen lever vi i harmoni med hinanden os Kvinder : ))). Manden på dette Photo reciterer PCOTUs orakel på mobilen : )))?

Vi drikker sunde sind drikke der ikke slår de små grå ihjeld og sammen bliver vi mere og mere bevidste : )))?

Det grønne grounder os og slår ej heller de små grå ihjeld : )))?

Kvinderne kaster om et øjeblik Sandalerne af og mærker jordens kærligheds frekvenser af kærlig energi strømme igennem deres nøgne fodflader og vi passer godt på fodens svang ej rives af små skarpe flint sten i sandet : )))?

Manden på billedet er omgivet af smukke Kvinder der tør at være seksuelt frigjorde og stadig loyale PCOTU medlemmer : )))?

Mændene vokser med det stadig sig voksende ansvar som placeres i deres hjerter af de vise Kvinder, som har taget al ansvaret for fortidens synder : )))?

Vi spiser bærende på træerne og river samtidigt et lille nyt Bærtræ op af de medbragte øko poser : )))?

Ja vi Kvinder er begyndt at tage ansvaret på os. Vi forstår meningen med vores eksistens og er ved at opdage hvordan spillet kan spilles således at vi vokser og bliver større – sammen : ))).

Vi værner om Familien samtidig med at vi gør livet til en dans. Ikke omkring bålet men omkring Målet, som er hvor Regnbue Familie Far.

Far til en blanding af kineser og dansker : )))?

Far til en blanding af iraner og postbudets rødhårede PCOTU uddeler : )))?

 

VI ER KÆRLIGHED I SJÆL ÅND OG PSYKE : )))?

O Allah Så til at ALT var i skønneste orden : )). Oraklet har talt og bør reciteres så ofte tvivlen i hjertet melder sig : )))? Imens fester de omkringliggende omgivelser og bringer den kollektive bevidsthed helt op dertil hvor Solen Skinner både Nat og Dag.

Bevidsthed er det fineste og ædleste af alle vore gaver.

Vi er de BRAVE DANISIANERE og hørt af Gud. Hørt af Aros, Shalaaaaaaa.

image

 

Stand Up Komedianernee er Verden Over O Og i det Uendelige Univers ; Vor Fremtids Politikere O og Spindoktorer ; )))

Livet handler i det Ny Paradigme om Forståelse, Anerkendelse for og af hinanden samt den rette anvendelse af vor drivkraft ; Angsten ( for det ukendte og det vi ikke har lært at forstå endnu )

 

Skrevet af Giovanni Boccaccio /

DEKAMERON ( lavet til et stand up show af Stifter o Fører af Folkerådet PCoTU med omformuleringer / tilføjelser skrevet i GÅSEØJNE ; ))) af Shirin Brokmann Herbert Nielsen )

Den Havesyge Elskerinde ; ))? “ I Paradisets Have ; ))? “ ;

Den Ottende Dag ; ))) ;

Her begynder så ottende dag af “ Den Ny Verden ; )))? “

På hvilken der med “ Shirins Guiding og Føring ; )))? “

Fortælles om de puds “ / Misforståelser “ som Menneskets Børn i al almindelighed spiller hinanden i dagens løb ; )))

 

 

 

Sådan : D !!!

Lev det hele ud indtil Solen Skinner både Nat og Dag : D : )))

Brug Jalusien konstruktiv i ærbar liderlige udskejelser : )))

Back To Innocent

Fredom and More Power to The Paople : D ;? )))

Det er meget forkert at Vi ikke må bestemme over egne kroppe?

Systemet vil pådutte os der kun bruger natur medicin at lade dem slå min krop langsomt ihjeld med det ene uduelige kemiske antibiotika efter det andet :,)))?

De “system venlige” tvinges til umenneskelig førelse af de politiske fanger her på den lukkede Psykiatri Afdeling.

Ja de fandt en joint på mit værelse fordi en af drengene er en led og rebelsk stikker : )))? Og ham stolede vi på?

Det eneste jeg ville var at skille mig helt af med begge joints. Altså den sidste som lå i en lille flaske jeg KUN kunne få ud hvis jeg smadrede den fordi den havde bøjet sig fast : )))?

Suk…..

Hvordan skal jeg overtale Lægen til at lade mig være umedicineret OG ryge en lille joint i ny og næ for at kunne leve og holde den lede mycoplasma bakterie nede : )))?

Håber det er en overbærende læge som holder mig i live : ))) på den sunde raske og naturlige måde.

Stygt kontrollerende, narcissistisk og magtliderlige system UDEN at efterlade en mulighed for menneske racens overlevelse.

Min Alternative Holdning til det.

Heldigvis lægen der har det sidste ord og ikke den smukke og skrappe systemvenlige sosu hjælper som benyttede lejligheden til at spille sååååå intetsigende magt fuld : )))?

Man har ikke receptorer i kroppen som modtagere for denne medicinske plante : )))?
Ifølge denne hykleriske dames overbevisning.

Ordet misbrug klinger i mit øre – at forebygge at komme til at lide det forfærdeligste mycoplasma helvede i en kørestol er ikke noget Damen kunne tage seriøst : )))?

Engang lavede vi masser af tøj af dette naturmedicin og ja de der røg det var sunde og døde ikke af smerter og kræft?

Må vi godt overleve : )))?

Nåe, ikke : )))?

Lægen må tage stilling på mandag.

I Kærlighed, Shirin,
Den Almægtige Vidensbank
Sendt fra min iPhone

 

image

visdoms-iduns-aebler

tulipan

602370_300007686771070_1816080109_n-3

Shirin Kundalini Kaiman Vikinge Druide Kolibri Orakel Hesperide Dommer i FUTH ARK GAIAS CENTER VIKINGE MIDGÅRD i Danisianer Land. Kundalini NUN creater af de 34 Krystal Center Gylden Røds Engle Tråds Kolibri Lov I Hus Kims Takt & Tone Hjertet. Beskytter og Bevarer & Advokatus for Vikinge Faktor Kain – Genet. De Hvide Rød Lysende Hellige Vikinge Druide Yogi Gener. Shirin Demeter i Hellige Firkløver Retslige sammenhænge.

flygel-og-shirin

558907_213106275461212_339031175_n-3

Skriv et svar