Okkult Symbolisme / Religion / Politik / Penge / Magt

Sol Gudimage

 

 

image

image

“Greater Israel Project”

Er det tilfældigt at det er disse lande der er ballade i..?

Elitens puppet, Hitler, fik sat et spor i mentaliteten hos europæerne.
Vi måtte alle opruste for at kunne FORSVARE os selv.
Frygt-propaganda op mod “Den kolde krig” gjorde det kun værre.
Så valgte nogle smarte forretningsmænd, at verden/vesten havde brug for en FORSVARS-ALLIANCE: NATO.

NATO skulle egentlig være lukket efter “Den kolde krig”. Men sluttede den ikke..? Eller er det kun USA’s propaganda mod Rusland der holder det kørende..?

Summa summarum, vores FORSVARS-ALLIANCE bliver nu brugt som ANGREBS-ALLIANCE i Mellemøsten.

Mange siger at EU/NATO er = Fred.

EUROPA fik fred, og en idé om en samlet union: EU
Krigen stoppede ikke. Den rykkede vi bare ned for at fuldende projektet.

Enhver handling kræver forarbejde – ISÆR når man skal snyde verden om at Israel var en skide god idé..

Nazisterne forsvandt ikke – De flyttede til deres nye land: Israel..!
De kaldes nu ZIONISTER, for at narre fjenden.

Zionism

 

DANSKE FINANSMINISTER DELTAGER I BILDERBERG TOP HEMMELIGT POLITISK MØDE.

Sammen med omkring 140 andre europæiske og nordamerikanske topfigurer inden for politik og erhvervsliv er den danske finansminister Bjarne Corydon inviteret til dette års møde i den såkaldte Bilderberg-gruppe.
Bilderberg-gruppen er en hemmelig og international gruppe af indflydselsesrige mennesker, som sammen diskuterer verdens tilstand. Siden 1954 har skyggekabinetet bestående af Vestens mest magtfulde mænd og kvinder mødtes i al hemmelighed. Alt, der bliver diskuteret og sagt, foregår bag lukkede døre. For man skal kunne tale frit, uden at der bliver refereret fra møderne.

Der vides derfor ikke meget om Bilderberg-gruppen. Dog er den officielle deltagerliste blevet offentliggjort mandag. Og en af dem, der skal med til mødet i Hertfordshire i Storbritannien er finansminister Bjarne Corydon. Sammen med blandt andre formanden for EU-kommissionen, José Manuel Barroso og den nytligt afgåede hollandske dronning Beatrix skal Corydon være med til blandt andet at diskutere jobskabelse, USAs udenrigspolitik og udviklingen i Mellemøsten. Alt sammen i det skjulte.

Bilderberg-gruppen mødtes første gang på hotellet af samme navn i Holland i 1954. Der er også holdt stormøder i Danmark. Først i 1956 på Hotel Store Kro i Fredensborg. Siden i 1969 på Hotel Marienlyst i Helsingør. For modsat mødernes indhold, bliver stederne for møderne altid offentliggjort. Det er derefter op til det enkelte lands sikkerhedstjeneste at stå for mødets sikkerhed.

Bjarne Corydon er dog langt fra den første danske deltager til et Bilderberg-møde. Tidligere deltagere har blandt andet været Mærsk McKinney-Møller, Helle Thorning-Schmidt, Prins Henrik og Jens Otto Krag.

I år får finansministeren følgeskab af to andre fra Danmark. Det drejer sig om Ulrik Federspiel, der er tidligere departementschef i statsministeret og nuværende medlem af ledelsen i virksomheden Haldor Topsøe. Også Jakob Haldor Topsøe, der er bestyrelsesmedlem i Haldor Topsøe er inviteret med til det hemmelige møde.

 

Zionism

Skriv et svar