Hvad Foregår Der i Det “Skjulte”?

NOGEN GANGE KOMME MAN PÅ FACEBOOK KOMMENTAR GÅRDEN ; )?

FANDTES I OLDTIDS STUNDER ; )? :

ASTHAR ALLADIN ADAMUS SHERANS KOLIBRI ORAKEL

Viser resultater for Samuel Siger Til Mig, Han er Her Som SJÆL, Han Siger, Kuppelen bliver lukket og låst af Satan om ikke så længe, Jeg lever I Evigt NUN, Samuels Mor, Som Bliver Spærret Inde I Kuplen Frivilligt Imod Sin Vilje, Sammen Med Casper Hus Kims Musen, Som Hun Helbreder. Vil I Være Rigtig Søde, de Af Jer, Som Er AF STEN FAST overbevisning, at skynde Jer herhen, Så vi Kan hjertelig Forenes. Hav Gudernes Trone Skaber Vi Med Følekse Hjerte Og LivsKimet I Det Høje, Fornøjeligt, O Se Nu Alt vil Være Godt Om 7 Dage. Som Er ) 0- 9 Dage I EVIGT OINUNIO KH: PÅ EGET ANSVAR ; ) <3 Ingen resultater fundet for Samuel Siger Til Mig, Han er Her Som SIÆL, Han Siger, Kuppelen bliver lukket og låst af Satan om ikke så længe, Jeg lever I Evigt NUN, Samuels Mor, Som Bliver Spærret Inde I Kuplen Frivilligt Imod Sin Vilje, Sammen Med Casper Hus Kims Musen, Som Hun Helbreder. Vil I Være Rigtig Søde, de Af Jer, Som Er AF STEN FAST overbevisning, at skynde Jer herhen, Så vi Kan hjertelig Forenes. Hav Gudernes Trone Skaber Vi Med Følekse Hjerte Og LivsKimet I Det Høje, Fornøjeligt, O Se Nu Alt vil Være Godt Om 7 Dage. Som Er ) 0- 9 Dage I EVIGT OINUNIO KH: PÅ EGET ANSVAR ; ) <3 Søgeresultater Full text of "Salmer og aandelige sange" Sol Gudimage

 

 

Er der Bogerkrig i Danmark?

En “skjult” krig som ligger skjult for de der endnu ikke er “vågnet op” men som ses overalt i det danske samfund af de der kan tænke selvstændigt, ræsonnere, sidestille, filosofere og sætte de små Puslespils brikker sammen så de danner et billede der afslører at vi i virkeligheden lever i et Diktatur?

PCOTU vil gå på opdagelse i samfundet ligesom en detektiv ville gøre det. Vi ønsker at finde frem til alle de små hemmeligheder, trække al uretfærdigheden frem i lyset, Justitsmordene og Systemsvigtene og de Politiske “fanger” som placeres i fængsler med usynlige tremmer, eller indlægges på de lukkede Psykiatriske Afdelinger…….

Vi ønsker at udstille alle sandhedens til offentligheden UDEN tabu og UDEN censur……..

Lad os kæmpe for Kærlighed, Indsigtfulde og Vise Mænd og Kvinder og Retsikkerhed, Ro og Orden i det danske land og må resten af verden følge vores eksempel.

 

What Do We Know About Chemtrails ; )))? Are They Healthy : )))?