Et Samarbejde med Politiet

PCOTU ønsker et kærligt samarbejde med det danske Politiet i kampen om ro, lov, orden og retssikkerhed.

På sigt ønsker PCOTU at guide hele verdens Politi enheder derhen hvor der eksisterer de bedste vilkår for Retsikkerhed og retfærdighed og værdig behandling af mennesket i overenstemmelse med menneskerettigheds kommisionens retnings linjer…..

NA TASHA GLEMTE HELT TILFÆLDIGT AT TILFØRE SIG LIDT OLD BLÅT I HÅRDT RAMT AF STIV FROSSENT HED I EN BIL ULLYKKE PLAKAT I ET VOLDSOMT FORURENET SAMFUND ; )?

Beboerne i området vil ellers gerne dele ud af deres røde ur nun rune skrifts vikinge viden til ære for Havets Blå, som de stadig Lov Ærer & Elsker : )?

Kan Vi Få Lov At Forene De 2 ; )))) – I ET ONENESS K – KAIN FACTOR

PCOTU ønsker et kærligt samarbejde med det danske Politiet i kampen om ro, lov, orden og retssikkerhed.

På sigt ønsker PCOTU at guide hele verdens Politi enheder derhen hvor der eksisterer de bedste vilkår for Retsikkerhed og retfærdighed og værdig behandling af mennesket i overenstemmelse med menneskerettigheds kommisionens retnings linjer…..

Så har man hørt det med. Mistænkt for at være en ufølsom Skid.
Svarede ikke øjeblikkeligt på denne besked fra en Facebook ven jeg aldrig før har modtaget noget fra?

Kan ikke se hans navn da vedkommende i raseri over manglende svar har slettet sig selv fra Shirin ; )))?

Min Mobil var nemlig lukket i 3 dage hvoraf den første dag gik med at Jeg rullede på rulleskøjter mens den vildeste politi jagt dansede rundt om mig langs gaderne igennem hele København indtil jeg endelig fik rystet de Facistiske Mindcontrol Nazi neurotikere af mig?

Mit knæ er såret og der har løbet betændelse ud i de 3 dage…

At Dømme uskyldige mennesker og ønske at spærre dem inde? FØJ????

De tog min Mobil, jeg fik den tilbage næste gang de omringede mig fordi deres tomme ord kunne jo ikke gøre mig noget?

Jeg har retten på MIN side? Og er ikke en kriminel person?

Her Er Den Fine Status fra Utålmodig Sjæl, der åbenbart altid vil være grebet af tvivlen på Shirin???

Hvis jeg ikke har bevidst hvem jeg er, hvem har så? Men du elsker mig stadig ikke fordi du afskyr noget grimt i dig selv som du ikke ved hvad du skal bruge til i dit vidunderlige LYSARBEJDE? Her på jorden? :

Ved at oplyse folk om at lovgivning ikke bliver holdt, ved at lave underskrifteindsamlinger, kan man rent faktisk ændre på noget, folk ved det jo ikke før de ser lovgivningen bliver brudt. I aviserne kan man jo ikke læse om det, folk ved det jo ikke når de ikke ser det sort på hvidt, vores udsagn om at det er uretfærdigt, ja ja tænker folk det sige de allesammen, men jeg sidder med bogen om lovgivninger som ikke bliver overholdt og det er klart og tydeligt det ikke bliver overholdt i praksis, det kunne channes ind på nettet, hvis nogen gad samarbejde for vores børn vores fælles situation hjælpe mig med at få det channet ind vil du? eller er du selv som du siger andre er følelseskold, er du for fælleskabet, at man står sammen om det?

Et Samarbejde med Politiet | PCOTU

ny-gylden-aeble-verden

image

Må Selvstændigt Tænkende Ikke Opholde Sig I Sit Eget Land Mere?

Hvilket Bogforlag med respekt for sig selv kan få hovedet op af lokummet og hanke op i sig selv, tage sit sande ansvar som Bogforlag på sig og give den velkendte DANSKE forfatter, Mazen Ismail, sit bid af Det Gyldne Æble : )?

O hvorfor forsøge at spærre et Åndeligt Vidunder inde bag tremmer i et fængsel?

Med rådne, falske, skumle, idiotiske, JALUE ??? Beskyldelser som selvfølgelig udmøntede sig så fint i en Frifindelse?

Så er Skaden da også glemt? – For at Vi taler om : )??? :

izmail-mazen

http://mazen.dk/om-mazen/

Mazen Ismail er født i Beirut under borgerkrigen.

Under sin opvækst blev han smidt ud af flere lokale skoler og forlod den sidste uden eksamen.

Han kom i fængsel og dyrkede i hemmelighed sin poesi- og lyrik-interesse bag tremmerne. Hans læsning og interesse vendte han liv rundt, så han senere tog en uddannelse og fik en bachelor i International Erhvervskommunikation og sprog fra Syddansk Universitet i Odense.

I 2013 slog han igennem i Mellemøsten med popduoen Lagix, der spillede store tv-shows og koncerter og fik radiorotation og hitlisteplaceringer.

I dag optræder han blandt andet konceptet Talte Tanker, holder foredrag og workshops, ligesom han er ved at indspille en soloplade.

I 2008 blev han anholdt i Vollsmose og siden dømt for vold mod en af betjentene. Landsretten omgjorde dommen og frifandt Mazen, mens betjentenes anholdelse af ham samt deres magtanvendelse blev erklæret ulovlig.

image

 

 

❤️ Mother Goddesh Energy ❤️

Demonstration foran Politibygning i Baton Rouge

image

GIV OS JORD BO GAIA FOLK DANMARK TILBAGE :

 

 

Han havde ALT da jeg kom. Jeg havde intet. Sådan fortsatte det og det føltedes som om
Jeg var død da jeg så han havde mere, end da Jeg kom da han døde??????????????????????

Måske døde han af mangel på opmærksomhed?

Jeg tror det ikke.

Han havde jo alt andet end moral?????????????????????

Han var dansker. Jeg var flygtning.

Godt Nytår og hvad vil dit Nytårsfortsæt være ; ))) ; ))) ???

Det var lige hvad jeg havde brug for!!!! 😡😡😡… Jeg kom hjem og fandt fire betjente i mit hus som tydeligvis ledte efter noget, de var helt oppe og ringe!!!!! Skuffer og skabe, alt sammen endevendt, tøj, sko og endda i mikrobølgeovnen. De har tjekket ALT😳😳 de tjekkede under vaskemaskinen, i køleskabet, selv madrasserne havde de skåret op😤😡
Da jeg spurgte om de havde en ransagningskendelse, svarede de helt hysterisk: ” hvor har du gemt det???? Vi ved, at det er her et sted!!!!” Mindst 1000 tanker gik gennem mit hoved,,, Men jeg valgte at holde kæft da de optrådte så aggressiv, så jeg lader dem lede efter, hvad de nu engangs ledte efter..
Efter en halv time, er der en betjent som taler i mobiltelefon, og pludselig råbte han: “stop!! Vi er i det forkerte hus!!!! Pokémon er inde ved naboen ” 😂😂😂😂😂.

image

 

 

Andreas Fjolle Fugl

Gå Hjem Hundrie Ra

Andreas Fjolle Fugl Olie Sheiks Gas Blå Guld Dæmon Abelist

Fra Kims Levende Katakismus Eventyr : ) :

Tror nogen ham her kan bruges som tilsætning i en risret. Alternativt Vi Boller i Karry : )))?
Den Kære Herre som sad som Vidne til Dåben Til Dødens Syndsforladelse på den Tre Hellige Tre Kongers Fordums Vi Skærer Pikken Af Orion Nebula og putter ham i en Heksegryde med et billigt skyl fra en Uren Kanal. Vi Bjerge Dom Kirke Flagstangs Fejrede De Lovligt Tossede Soldaterne selvsamme dag, som Samael blev mærket af det Forkerte Bæst : / !!! ???
Den ubrydelige kontrakt? Påstod I?
O Hvor er den så fløjet hen nu? Ser I ?
Den Kære Due Lue Jalue Jude Juda Grise Lyserøde Snude Tude Snotte Hoppe Bolde Pist I En Sæk Væk Med Lakrids Konfekt???
Det findes ikke !!! !!! ?
Det Skete i Skyggesidernes Glemsel og Datidens Fængsel :
På Kalkmaleriernes Stormesterskabs De Brave Hellige Vi Vikinge Bjerge Katedralen.
Som Min afdøde Højeste Præst Plejefar fra Almind Minde aldrig nåede at bevinge med sin Druide Viden???
O Jeg som ikke fiskede en eneste Fisk op af Brand Dammen : )))?
Med Finderup Kirke så Fint Flot Smart i baggrunden som Citronen i Fromagen Omme Bag Teater Seancen???
De talte om En Død Konge & Sjældent hørte Jeg efter : )?
Der lugtede i det køkken af sødmefuld leverpostej og Ravne Mor lærte mig alverdens ting om Matematik og gjorde det til en guddommelig smuk ting at lære : ))).
Mens de andre grinede af ( inklusiv biologiske forældre ) min fornemme stil, støttede hun op omkring Shirins Droide Gener og viste Shirin indtil den smukke blå hav juvel Orion Nebula engang havde plantet som sit Visdoms Frø I Mit Hjerte.
Min Livs Kim. Det er uden start og ende uden og uendelig bevidsthed & Kærlighed.
Den Gamle Odin Ole Bakteristus Druide Højeste Præst lærte mig at Kærligheden var den største kraft her på Jorden.
O – og at Jeg, Shirin, ved at Turde Tro & Håbe I Mit Hjerte Ville Kunne Bringe Mig Nærmere & Nærmere Derind Hvor Dette Kraftfulde Sol Center Kraft Phrana er Tilkoblet Evigheds Kilden For Udvikling Af Unendelig Visdom, Bevidsthed & Kærlighed.
Shambala, Orion Nebula Har Talt.
Kærlig Hilsen,
I Kærlighed,
Shirin Vikinge Yogi Druide Mor

Andreas Fjolle Fugl

Gå Hjem Hundrie Ra

Kritik af politiet

Kopier data af flygtninges telefoner / mobiles.

PCOTUs standpunkt

Paragraf Politi Artikel 2 ;

UACCEPTABRLT og burde øjeblikkelig ulovliggøres !!! Prompte !!!???

image

Pengene er der ikke mange af, derfor har politiet nu udvidet Deres træningsområde til Deres nye elever til Christiania, hvor de har smadret løst i nu 2 dage i træk.

Der er bare lige det ved det at Christiania ud over at være et fristed også er en af top 3 turistmål i Danmark, derfor er det så pinligt at turisterne, skal have en sådan voldsom oplevelse, som ubegavede nye politi elever, der ikke aner hvordan man skal opføre sig på offentligt sted, med masser af turister og liv i gaden.

Politieleverne opfører sig jo som vilde dyr og slår løs, om det så er fotografer, almindelige mennesker og turister i et væk, de aner ikke hvem, der er hvem, men slår bare løst!

Det er ikke mindre end en stor skandale, at elever bliver sendt ind i et ellers fredeligt og idyllisk sted, som Christiania og samtidig smadrer turisternes opfattelse, der nu ikke er spor idyllisk, men kaos og brutalitet, som De nu kan tage hjem og fortælle, hvor hårde og brutale det Danske politi, behandler Deres medborgere, der tænker anderledes end resten af samfundet og bedre kan lide cannabis end statens betydelig farligere alternativer, som alkohol og tobak!

Lad dog cannabis blive solgt lovligt under ”normale” forhold, hele Verden legaliserer og tjener milliarder hvert år, forfor er Danske politikere så dumme, at de endnu ikke har fundet ud af det ikke kan betale sig at opretholde et forbud, der blev skabt ved en fejltagelse!

 

Kære danske medborgere. Vil I være med til at rundsende til dem I kender, både dette åbne brev til Justitsministeren og medsendte film “Offer-Tv1” om politivold og dommerfusk ? Alle danskere bør vide til katastrofen for retssamfundet, som denne film afslører. Det er tid til at stå sammen !

Kære Justitsminister Søren Pind 12-05-2016

Film titel: “Offer-Tv1”

Det er med beklagelse, at vedhæftede film er blevet til, men det skyldes faktisk, at den dømmende og den udøvende magt er totalt nedsmeltet.

Hvis derfor den lovgivende magt, og regeringen, IKKE griber ind i denne sag, og tager skarp afstand fra de tilstande der afsløres netop indenfor den dømmende og den udøvende magt i denne sag, så har det sidste ben i magtens tredeling, den lovgivende magt, og dermed regeringen, også mistet fodfæstet.

Jeg lægger nu min sag på Sheriffens bord, og beder dig sparke de danske retsprincipper ind i sagen. For de allermest elementære principper for et demokrati er blæst til atomer i min sag.

Bare se filmen.

Venligst tag sagen op i folketinget, da den jo fortæller nærmest alt på bare 15 minutter.

Jeg er blevet justitsmyrdet, og det kommer nu til at ramme hele justitsvæsenet, som en boomerang.

Jeg skal allerede nu afsløre, at jeg er idømt fængsel. Og jeg beder dig derfor påtage dig det ansvar at foranledige, at der iværksættes en proces, hvor der gives en chance for, at retfærdighed kan ske fyldest i min sag.

Jeg har aldrig hverken skubbet eller slået betjent Martin Kopp Pedersen, hvilket han jo også selv har bekræftet ved, IKKE at nævne disse falske anklager i sin egen politirapport.

Når han ikke nævner det der, men opfinder det senere, er det naturligvis for at redde sig selv. Og domstolene holder hånden over ham, og bruger istedet en sådan inhabil persons løgne imod mig.

Og smider mig på et så håbløst ulovligt grundlag bag tremmer.

Hvem er det lige der burde komme bag tremmer.

Jeg skal derfor tilmed bede dig om din juridiske vurdering af, at både byretten og landsretten anvender den beskrevne fremgangsmåde overfor min person.

Jeg ønsker at vide fra dig, om du synes en sådan fremgangsmåde lever op til retsstatens principper.

Du er velkommen til at udtale dig i generelle vendinger, men som chef for justitsvæsenet mener jeg du bør udtale dig, om ikke andet så i generelle vendinger, men dog som din reaktion på den
afsløring der nu er tilgået ministeriet.

Hvad skal vi ellers med en sherif. Os altså. Folket ?

Jeg påklager i sagen således hele det justitsvæsen, som dybest set er styret fra dit kontor, jeg påklager det til dig som landets justitsminister.

Jeg beder om en forvaltningsmæssig korrekt besvarelse af denne henvendelse med bekræftelse om modtagelse, oplysning om journal nummer og navnet på sagsbehandleren, samt om tidshorisont og hvilke initiativer du ønsker iværksat, og hvornår jeg kan komme til møde i justitsministeriet.

Jeg ønsker desuden at få et møde med dig på dit kontor, således at du selv kan opleve den person, som det politi, du har det fulde ansvar for, har tortureret, for sjov, i forbindelse med en trafikkontrol.

Alvoren i filmen taler sit klare og tydelige sprog.

Det bør være unødvendigt, at jeg skal indlede en retssag mod det danske justitsvæsen, ligesom sagen bør være afsluttet, når vi udgiver vores bog “Danmarks demokratiske Diktatur”.

Måske vil en sag i retten ikke kunne få den gavnlige virkning, men via en offentlig og folkelig rettergang, vil befolkningen få en fuldt ud klar oplevelse af, at nærmest alt under dit ansvarsområde, ude i den virkelige verden, er styrtet i grus.

Det burde være din fornemste opgave at komme den situation i forkøbet, at de sidste rester af retssikkerhed og demokrati og fornuft, for den sags skyld, udebliver fuldstændig.

Derfor bør du træde i karakter.

Jeg vil ansvarligholde dit kontor for enhver form for ansvarspådragende passivitet under justitsministeriets ansvarsområde. Passivitet er ligeså ansvarspådragende som en aktiv kriminel handling, i udgangpunktet.

Ministre og ministerier er sat i verden for at redde befolkningen fra ting som det der afsløres i denne film.

Med andre ord er det din opgave, at tage byrden af mine skuldre, og fremkomme med en plan for en løsning. Det er det mindste man kan forvente i et retssamfund.

Jeg er blevet ødelagt af denne oplevelse med justitsvæsenet. Så intet mindre end en uvildig undersøgelse bør iværksættes af justitsministeriet for at få klarlagt, hvordan det kunne gå så galt.

Det fremgår tydeligt af filmen, at der ikke er andre i justitsvæsenet, der tager denne sag alvorlig. Derfor må sagen nødvendigvis klagebehandles fra dit kontor, og der bør findes løsninger for at løse den knude, som du har det fulde ansvar for, er opstået.

Jeg er ikke ubekendt med, at du sikkert ville have handlet anderledes end Martin Kopp Pedersen, og B. Thorsen, og Kaspar Linkis – og mange andre skyldige i denne sag, men det understreger jo ganske præcist, at du nu har det fulde ansvar for, at stoppe det vanvid, der flyder fra justitsvæsenet.

Jeg vil gerne fra nu af kunne konstatere, at pligtforsømmelsen og misbruget i justitsvæsenet overfor min person er et overstået kapitel.

Vil du sørge for det, personligt, Søren Pind ?

Det alt sammen er nu dit ansvar.

De konsekvenser sagen har haft for mig personligt vil jeg ikke komme ind på her på skrift, hvorfor jeg forventer at kunne dele disse ting med dig på dit kontor.

Jeg ønsker dig det bedste

Torben Ørskov
Journalist & Præst
5054 5847

 

 

75
112
Betjent: Politiledelse omskrev belastende vidneudsagn
En betjent fra Københavns Vestegns Politi hævder, at hans forklaring i Tibetsagen er forsøgt manipuleret
Af: Ritzau /112

(Foto: Colourbox)
Annonce:

En betjents forklaring i forbindelse med den såkaldte Tibet-sag er blevet forsøgt ændret af en højtstående ansat i Københavns Politi sidste år, skriver Radio24syv.

Ifølge radiostationen er det referatet fra afhøringen af én af de betjente, der sættes i forbindelse med en aktivist, der påstod, at han blev tilbageholdt ulovligt og forhindret i at vise det tibetanske flag under den kinesiske præsidents besøg, der er ændret.

Betjenten fra Københavns Vestegn blev afhørt i slutningen af marts 2015, hvor han fortalte, at han og de andre politifolk udtrykkeligt under en mønstring var blevet beordret til at placere demonstranter så den kinesiske præsident “ikke kunne se dem.”

Se også: Politi beskyldes for indgreb mod Tibet-aktivist på grundlovsdag

Samtidig forklarede betjenten, at han i den konkrete sag var beordret af Københavns Politis kommandostation, KSN, til at tage flaget fra aktivisten ved Rosenborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men da Københavns Politis referat af betjentens forklaring blev skrevet tre måneder efter, var de centrale oplysninger, der belaster politiet, ændret.

Ordlyden, om at den kinesiske præsident “ikke kunne se” aktivisterne, var ændret til, at aktivisterne skulle placeres “på afstand” af præsidenten.
112 – 24. sep. 2015
Politichef vil ikke svare på, om han gav ordre til at fjerne Tibet-flag

Også betjentens forklaring om, at han fra politiets kommandostation uden tvivl var beordret til at fjerne et Tibet-flag fra en aktivist ved Rosenborg blev ændret til, at betjenten “ikke kan huske”, hvilke ordrer der blev givet.

Da betjenten modtog det omskrevne vidneudsagn, forlangte han på begge punkter referatet ændret, så det udtrykkeligt fremgik, at han og hans kolleger var beordrede til at holde aktivister væk.

Den pågældende betjent er ifølge Radio24syvs oplysninger i besiddelse af klar dokumentation for forløbet, hvilket han vil kunne fremlægge for den kommission, der nu skal undersøge Tibet-sagen.

 

Betjente fik tæsk i Aarhus, i Odense gik det hårdt ud over flere politibiler – respekten for ordensmagten smuldrer, uden at der bliver reageret
09. JUN 2016
Hara Dvinge
Betjente fik tæsk i Aarhus, i Odense gik det hårdt ud over flere politibiler – respekten for ordensmagten smuldrer, uden at der bliver reageret

Det er ikke småting politibetjente i dag skal finde sig i.

Tilsyneladende er det ikke meget respekt for ordensmagten blandt kriminelle – for slet ikke at tale om frygt.

Det fik flere betjente at føle i Vestre Landsret i Aarhus i går.

Da en anklaget var på vej ud af retten ville han ryge en cigaret. Det fik han ikke lov til. Og så blev han aggressiv. Faktisk blev han så aggressiv, at betjentene måtte bruge fysisk magt for at få ham til at falde til ro.

Men han var ikke den eneste som begyndte at bruge vold i retssalen.

På tilhørerbænkene sad en gruppe venner af den anklagede. De blev angrebet af en anden gruppe tilhørere. Men det gik også ud over tre betjente, der også blev ramt af slag, spark og verbale trusler.

Gerningsmændene vil blive sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

Én person er foreløbigt anholdt.

”Vi regner med, at vi mangler tre personer i sagen. Der er formentlig tale om to mænd og en kvinde, men nu skal vi lige kigge video igennem osv., og så skal vi arbejde videre med identifikationen af dem,” siger politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi. (Tv 2 Østjylland)

Dagene inde var politiet blevet angrebet to gange i indvandrerbebyggelsen Vollsmose i Odense.

Det er åbenbart nu så almindeligt, at det kun får en notits i politirapporten. Ingen medier skriver om det.

Det var ellers alvorligt nok.

Den 4. og 6. juni blev der kastet genstande mod patruljebilerne i Odense forstaden Vollsmose. Begge episoder fandt sted i bebyggelsen Bøgeparken.

Lørdag satte en politibil efter en bil og fik den standset. Reaktionen var et angreb på politiet, der blev kastet flaske med væske mod patruljebilen.

Natten til mandag lige efter midnat rammer ukendt hård genstand politibilen. I nærheden er forsamlet 15-20 personer.

Mandag aften og natten til tirsdag var der igen udfald mod politiet. Det skriver Lokalavisen.

“I går aftes blev et stykke træ kastet mod to motorcykelbetjente. I nat var det så en sten, der blev sendt mod Fyns Politis køretøj og lavede et dybt mærke i venstre fælge.”

Som sædvanligt er der ingen anholdte.

“Vi kan ikke udpege den person, der kaster genstanden, fordi de som regel står i grupper,” siger Hans Frederiksen Fyens politi.

 

Kære Politi

Hvorfor indlagde i mig blot fordi jeg ikke ville finde mig i at blive behandlet som en mistænkt og kriminel? Jeg gik i bad den morgen i mit eget hjem og I stod og gloede på herlighederne mens jeg vaskede mig????

Er det lovligt? Hvad var jeg mistænkt for?

I tog min frihed fra mig den dag og jeg var uskylds ren i mit hjerte.

I stedet for at melde jer ind i PCOTU valsede den unge politi mand ud i køkkenet og lyttede kun til hvad min Mand havde at sige?

Jeg ville gøre rede for hvorfor jeg havde tilkaldt Jer, men I lod mig kun tale en halv sætning og fordømte mig på forhånd? Blot fordi jeg så træt ud efter at have siddet og arbejdet natten over med inspiration fra en guddommelig kanal.

Er i ansat til at sætte alle i Pille fængsel som tror på Gud eller hvad gik fascismen ud på den dag?

Jeg spørger bare? Fordi intet af det I gjorde gav mening? Og Intet af det de ” systemvenlige ” derefter gjorde gav mening.

Hr. Overlæge der forhindrer mig i at deltage i Tankeboks Møder, Hr. overlæge der forhindrer mig i at deltage i Advokat møder, vedrørende min elskede søn som Staten ødelægger helt uden grund. ( Jeg har de flotteste psykiater udtalelser og børnehave udtalelser fra dengang jeg var Mor?

Hvabehar? Halløjsa – O høj : )))?

Hr. Overlegen der forhindrer mig i at deltage i Børne Unge Udvalgs møder vedrørende min Søn : )))?

Hr. Overlegen der påstår at jeg er skizofren Paranoid og at jeg blot bilder mig selv ind at jeg er leder af et Folkeråd?

Beviset er Her ; denne hjemmeside / Folkeråds side er mit bevis på de grandiøse vrangforestillinger : )))?

Muhahahahaaaaaa : )))?

Fordomme er en grim ting Hr. vi tingsliggør Dig O søde Orakel : ))), og O pilleskyder dig til at være en fed Zombiiiiii : )))?

Patientklage Nævn
og Jeg skal ikke krumme en eneste krølle på dit dybhavs logo : )))? Hvor er de henne 3 : )))?
Back to nothing at all eller reduceret til en flad fisk uden menneskelig bevidsthed?

What are You doing, mate : )))?

You are NOT Happy go Lucky at All.

You cannot fool an Orakel.

Sincerely,

Shirin Brokmann Herbert Nielsen

Stifter og Leder af Folkerådet.

P.S

Do Your Homework ; Collodial Silver is the natural cure for AIDS.
Natural and NOT at all magical. It just is. Like Everything Else here on Earth and in This Universe.

 

 

Søren Huss ; ” Den Der Isme ” ;

Der bliver præsteret og eksekveret, produceret og leveret.
Uden nåde og uden stop, ligegyldig hvad hober gælden sig op.
Der bliver investeret og konsumeret, fra de første kvier til gråmeleret
Uden nåde og uden stop, ligegyldig hvad hober gælden sig op.

Den har jo ikke noget tøj på, den dér isme
Den her friheds, kannibalisme

Den har jo ikke noget tøj på, den dér isme
Den her friheds, kannibalisme

Der bliver dikteret og insisteret, imiteret og assimileret
Uden varme og uden stop, ligegyldigt hvad tårner skellene sig op
Der bliver dolket, svinet og hånet, med ord i gæld til op over lånet
Nådeløst og selvretfærdigt, spille spil til noget værdigt
Spille spil til noget værdigt

Den har jo ikke noget tøj på, den dér isme
Den her friheds, kannibalisme

Den har jo ikke noget tøj på, den dér isme
Den her friheds, kannibalisme

Den har jo ikke noget tøj på
Den her friheds, kannibalisme

Der grådigt fortærer alt der minder lidt om sympati

Enden er nær, er enden nær?
Når truget er tomt, bides hestene
Er enden nær?
Read more: http://artists.letssingit.com/soren-huss-lyrics-den-der-isme-p3rl41r#ixzz40VzQWksh
LetsSingIt – Your favorite Music Community

 

Vidste du, at politiet frit kan gps-overvåge din bil?
Tegning: Per Marquard Otzen
En gråzone i retsplejeloven åbner for krænkelse af ret til privatliv.

Følg
LOUISE MARIE JESPERSEN, specialkonsulent på Institut for Menneskerettigheder
Er du klar over, at politiet helt frit kan sætte en gps-sender på din bil og overvåge dig, så længe du kører på offentlig vej, og senderen sidder uden på bilen?

Hvis det er nyt for dig, er du helt sikkert ikke alene, for politiet er ikke meget for at tale højt om det. Faktisk har Rigsadvokaten udarbejdet en instruks til politiet om, hvordan de kan sløre, at der som en del af en efterforskning er anvendt overvågning ved brug af gps-udstyr.

Senest er det kommet frem, at også forsikringsselskaber kan gps-overvåge deres kunders færden i bil.

Når gps-udstyret er anbragt uden på bilen på et frit tilgængeligt sted, er politiets eneste begrænsning derfor det almindelige proportionalitetsprincip
Louise Marie Jespersen
At få sin bil og dermed sin færden overvåget er et alvorligt indgreb i privatlivet. Overvågning berører en af de mest fundamentale rettigheder, vi mennesker har, nemlig retten til privatliv. Indgreb som gps-overvågning bør derfor være klart formuleret i en lov, fordi befolkningen har ret til at vide, hvad der skal til, før politiet kan sætte en skjult GPS-sender på deres bil. Men problemet er, at det ikke er tilfældet i dag.

Politiet kan nemlig helt frit gps-overvåge personer, så længe gps-udstyret er placeret uden på bilen, og bilen holder på et frit tilgængeligt sted.

LEIF DAVIDSEN Jeg er rystet over, at det er slut med mit privatliv i sundhedssektoren

Tilbage i 1996 slog Vestre Landsret fast, at når overvågningsudstyret sidder uden for bilen, og bilen befinder sig på et frit tilgængeligt sted, har gps-overvågning alene karakter af skygning, selvom der bliver brugt tekniske hjælpemidler. En vurdering, Justitsministeriet senere har tilsluttet sig. Gps-overvågning sidestilles altså med de iagttagelser, en politibetjent kan lave med sit blotte øje, og det er derfor ikke reguleret ved lov.

Højesteret tog 4 år senere stilling til, hvad der gælder, hvis gps-udstyret er placeret inde i bilen. Højesteret fandt, at gps-overvågning fra indersiden af bilen var et såkaldt »straffeprocessuelt tvangsindgreb«, som skulle sidestilles med observation på privat område. Det betyder, at politiet kun kan anbringe en gps-sender inde i din bil, hvis det har væsentlig betydning for efterforskningen af en lovovertrædelse, der kan give fængsel i halvandet år eller mere. Samtidig skal politiet have en dommers tilladelse, før de kan iværksætte indgrebet.

Det er tankevækkende, at der er så stor forskel i opfattelsen af indgrebets betydning, da politiet i begge tilfælde detaljeret kan følge bilens færden.

Når gps-udstyret er anbragt uden på bilen på et frit tilgængeligt sted, er politiets eneste begrænsning derfor det almindelige proportionalitetsprincip. Det betyder, at indgrebet skal stå mål med den ulempe, som indgrebet har for den, det går ud over. Det kræver formentlig konkret mistanke til den person, der bliver udsat for overvågning, men det kan ikke udelukkes, at overvågningen kan ramme flere personer omkring den mistænkte. Det er også uvist, hvor længe politiet kan opretholde en overvågning. Overvågningen kan måske finde sted i ugevis og døgnet rundt – og muligvis også, når bilen befinder sig på privat område. Det står nemlig ikke klart, hvad der gælder, når en overvåget bil f.eks. kører ind i en aflåst garage, og overvågningsudstyret stadig er aktivt.

FILOSOFHvor blev debatten om overvågningen af borgerne af?

Da gps-overvågning hverken giver mulighed for at tage billeder eller for at aflytte samtaler, kan denne type overvågning efter Institut for Menneskerettigheders opfattelse bedst sammenlignes med teleobservation.

Teleobservation giver kun politiet oplysning om, hvilke telefonmaster en mistænkt persons mobiltelefon løbende er i kontakt med. Ligesom ved gps-overvågning omfatter teleobservation således alene oplysning om, hvor telefonen befinder sig, og ikke hvem du taler med, eller hvad I taler om.

Men modsat overvågning med gps-udstyr er teleobservation reguleret i retsplejeloven. En dommer skal derfor give tilladelse, før politiet kan indhente masteoplysninger fra teleselskaberne. Tilladelsen får politiet kun, hvis det har væsentlig betydning for efterforskningen af en lovovertrædelse, der kan give fængselsstraf i halvandet år eller mere.

Så mens politiet skal have en dommers tilladelse, før de kan få at vide, hvilke telefonmaster din telefon er tjekket ind på, kan politiet helt uden retskendelse indhente de samme masteoplysninger fra teleselskaberne, hvis en gps-overvågning kræver det.

Vi har på Institut for Menneskerettigheder af flere omgange gjort både Justitsministeriet og Folketingets politikere opmærksom på det, vi mener er et hul i lovgivningen og en mangel på regulering af politiets overvågningsaktiviteter. Uden lovregulering er det ikke muligt at kontrollere politiets efterforskningsmetoder. Rigspolitiet og Rigsadvokaten ved heller ikke, hvor ofte gps-overvågning forekommer, for det bliver der ikke ført kontrol med.

En lovregulering som den, Danmark har af anden overvågning, vil derimod begrænse uforudsigeligheden og vilkårligheden i, hvornår vi danskere kan risikere et indgreb i vores privatliv. Det vil være med til at sikre, at der ikke sker misbrug.

Institut for Menneskerettigheder anbefaler derfor, at Folketinget ændrer retsplejeloven, så alle typer politiovervågning ved brug af gps-udstyr bliver omfattet af loven. Samtidig bør politikerne sørge for, at forsikringsselskaber ikke længere kan gps-overvåge deres kunder.

 

 

 

Fra Shirins Kolibri Orakel ;

 

De har anderkendt hvem Jer er – har du?

De holder mig indespærret nat og dag

Sgu ; )))?

Vækker mig 3 gange om natten for at forhindre mig i hvad ; )))?

Oh Himlens Glorie har talt igennem min lille Kim i hjertet

Hvis det lykkedes at forhindre verdens freden

og
putte
det hellige
i en Krukke
under jorden
pumpende min
sjæl kunstigt igang
med en fæl maskine?

Ja det ville jo ikke være til at grine af ; ))? Men med ; )))?

Befri et Orakel O Og bær en fakkel

For Verdensfreden

I Nat ; )))

De pille
Skyder
Sin næste ja
Se
Skyggesiden
Har talt

Se dens glorie i loft væggens tællende Får Som systemet selv

Har skabt og betalt ; )))?

De pille

skyder

min

sjæl

indtil

den ikke er : )))?

Eller beskytter mig her

fordi Allah er nærværende i mig ; )))?

Lofts væggens glorie o og de får der

blev talt ; )))?

Hør

Oraklet

og gør hvad jeg Har fortalt Husk mine ord denne gang de må ikke

omskrives

og lad sprede tillid I jeres hjerter O lad mig føre Jer gennem Mediet

Shirin

Sammen

er vi

stærke

I lys og

Glorie

Udfør mine

Ordre

O

Og

Det
Vil

Gå Jer godt. Aros, Shalaaaaaa ikke Ihjeld – Nu hvor Koranen reciteres hver dag o

og rengjort

fra

al

misforståelse

illusion had og Jaluesi lort ; ))) Når den Fredelige Revolution Kommer
Vil Vi sammen

Forhindre

Danmark i at

Græde snot

Og Landkortet Ja

Vil blive så stort og flot

Med Nabo Lande der glædeligt

o og af egen fri vilje

Vil hjælpe til
Så vi kan hjælpe hinanden
Med hjertet på det rigtige sted ; )))

Hvor mange dage uger år skal

Der dog gå sådan her?

Ja Jeg sagde jo der ville komme

Blæsevejr

Men nu må det gerne

snart ophøre,

Al geoingenioring på Himmelen

Ja alt iltet den kommer

Efter stormens rasen

i flere dage

I ved jo at jeg

ikke kan gøre en Flue fortræd O Ham min gamle Morfar Børge Ja han sidder oppe på

en af Skyerne

O han

kigger

ned

og O

han er såååå

ked,

Over al den ballade og ufred

Lille Samuels hjerte i tusinde stykker

Skal samles igen af Moderhjertets

banken

Længslen, det slidsomme ar, den

gråtriste snurheds tårekanal

så fordrejet?

Han

ved

I sit stille sind

At Samuels Mors Kærlighed
er sååååå rød og ægte og glødende

smerte vil den måske sprænge sig

igennem horn hinden en dag?

I stedet for glædesstrålende

Moderhjerte

Grædes

der

snot

over

Sønnike hver Dag?

Al denne pinsel al denne psykiske

tortur og friheds berøvelse af Samuel

og Samuels Mor?

Er det dog en nødvendighed efter al

den plage I alle ved at Samuels Mor

Allerede har

kæmpet

sig

ud af

så flot

Ja

Hun

Klarede det

O og i stedet for anerkendelse fra

Danskeren så kom Jalusi over

overdyngede os Begge?

Lykkelig o vendte til Ulykkelig på et

splidt sekundt

Den ariske politimand påstod at

kunne se på

øjne

næse

hånd

Og

Mund?

At disse “Ansigt Træk” ???? Var

sygeligt ondt? Halløjsa Hvabehar

Ohøj?

Jalusi er roden Ja til Alt ALT ondt

som ikke er men som vi frygter fordi

mangel på

viden

O

og

dumsmarte

Politifolk kan gøre Kærlighed til Sorg

og Had – Men man når til et punkt

hvor

man

formår

forsat at elske trods all odds

er imod

dem

og

Os

Ja

Vi sidder jo

alle i samme

Båd ; )))?

I starten kom ordet

og Ordet kom fra Gud

Han var spejl blank, skulle først til at lære sig selv at kende for at vende al

Til

Det

Gode

o det skete igennem Oraklet

Lyden så sødmefuld kom fra det

intet anende sorte hul som gemte sig

i Guddommens hjerte og Hjerne

Før vandet og bevidstheden kan skylle ind

og

Gøre

Os bevidste

Ja

Så skal der

Føles

Smerte?

Gud Hjælpende Mig O

om jeg ikke er tilhænger af den

Filosofi?

I må da

snart kunne

skelne skidt fra Kanel?

Hende Lida havde en hund og

ja den lavede ballade

kradsede et lille rids i træ plankerne

og et hul i murens pæne og

ordentlige facade

I det hus som ingen ejede men var så øm over

Nu er jeg medejer af mit eget hus ja

I

Paradisets

Have
Bakkehuset

Fremtidens Mekka ligger på Bakketoppen Bakkevej 28

2 betyder tro håb og Kærlighed

8 betyder al evighed

Er

Der

Så mere
I behøves vide ; )))?

Vi kan recitere Koranen ud af pæretræernes kravlende sig op af sten murstens murens gul brunheds

Vindues Karme

uden al det der Plidder og Pladder Lad os slå ihjeld for Kærligheden ; )))?

Der var jo menneskene og ja de fejlede

De

Omskrev

O
Og

Forfalskede

Alt

Hvad

Der

Var værd at vide o og som var Guds Erfaring

Vi husker det hele nu og

genkender Guds Ord O Ja

Verdensfreden er lige om

Hjørnet

Ling Hun betyder sjæl på Kinesisk

O og der var ingen hund i Bakkehuset

udover alle de skygger der havde

brug for Shirins Healing

Shirins Morfar griner lidt med Jer

Han ved

At

Shirin

Er

Kærlighed

Hun kan ikke

Gøre en flue fortræd

O ja det har hun fra Morfar Børge Ja

O han fangede de små fluer med 2 fingerspidser og satte dem fri igen

Fri til at ligge sig behageligt til rette i al det lort nogle andre havde skabt ; )))

Tænk engang at al lort

Kan bruges effektivt til at yngle o

Og bare have der rigtig godt ; )))?

Ja intet er sååååå skidt at det ikke er godt

For

Noget ; )))?

Kom til Alternativ Psykiatri
Nord Vest Køb En Havn

Bakkevej 28

Vi lærer dig at elske alle skyggesiderne o og forvandle dem

Til lys og glæææææder.

Aldrig aldrig ALDRIG mere skal i lide uden glæde

O lykken den kommer en dag O og den kommer PROMPte

Så snart

I

Har

Læst

O

Og
Følt
O
Og

Lært

Hvad vi unge af Dage

kalder Lykken er i os selv

Ikke udenfor os selv

Men nu er Gud

tilbage

Ondskab
Findes
Ikke
Kun

Mangel på fordomme ; )))?

Elsker at drille ; )))

Stop fordomme prompte

O

Og
Lær
At
Elske

Igen
Uden
Tøvende

Sind o uden tvivl i
Hjertet.

I havde glemt spillets regler

På det splidt sekundt

Gud var borte?

Han er allestedsnærværende nu

Gåden er løst.

Den hellige gral

Ring mig op

Jeg giver den til alle.

I er Allah og Allah er Jer.

I er Kærlighed.

 

 

 

 

Shirins Orakel

Vis Mig Hvor Pengene Er

Og Jeg Vil Hvirvle Dem Op I En Sandstorm

Og Du Vil Forbløffet Spørge? Hvor Kom Stormen Fra?

Det Rødglødende i Cigarettens TOP minder mig om min

Moders Hjerte Hun Forbandt Også Alting

Godt Jeg Slap Fri

Af Hendes

Evindelige Hjertebanken?

Hvorfor tælle stjerner på Nattehimlen når

man kan tælle prikker på Disco kuglen, der drejer sig rundt om sig selv ; ) ?

Hvortælle stjerner/ får på Lofts Væggen når man kan

 

 

Nyforelsket som ALDRIG FØR ER SKET ; )) WE MADE IT TO THE TOP ; HURA HURAAHURAAAAAAAAAAAAAAA

Evindelige Hjertebanken

Stjernekuglen

Er

Storm Og I Vil Forbløffet Spørge?

Hvor Kom Stormen Fra Hun Ligger I En Krukke I et Lastrum med en Maskine

Der Slukker Lyset Hvergang Jeg Kommer

Hjem

Og sneen lagde sig på husenes tage på den sjette dag……. Hvor er du nu? Du skovler sneen væk og danner en Sti. Hen til Mekka Huset – Bakkevej – 28 – Befri dig selv……

Velkommen til Shirins Orakel

Jeg Ønsker Jer Alt Godt og jeg håber på at, Oraklets ordstrøm er noget du / I kan sidde og hygge læse lidt hver dag ; )).

Først bør i Loge nødt til at læse denne fine Status fra Vores Alle Sammens Mirakel Kvinde ; Forfattet af MARIANNE LANE

Marianne  ;  både Ingeniør og Shaman ;

 

Den sekstende dags kanalisering fra de ydre kanter af universet – jeg har ikke kunnet forudsige de andre dages indhold, men jeg er faktisk lidt forbløffet over indholdet i dag <3

Kanalisering fra de ydre kanter af universet 13.1.2016

Vi er klar til at hjælpe mennesket på plads i forhold til at kunne fordele og uddelegere ansvaret imellem jer. Som det er nu, lader I evner og fornuft ligge på et meget lille sted, og fordeler i stedet efter hvem der kom først, er størst eller har de bedste forbindelser.

I skal fordele ansvaret efter evner, og evnerne skal vurderes. De skal vurderes ud fra effekt og resultater. Ikke ud fra hvor godt det lyder, når der bliver talt om det, eller hvor mange tal, der kan stilles op på en række.

Mennesket er faret vild i sin egen forståelse og sin egen forstand. Helt almindelig fornuft og selvsyn tæller ikke mere i forhold til taler og tal. Når I farer vild på den måde forsvinder fornuften ud af alting.

Det gælder både jeres dybe forståelse for sammensætning af kost, virkelighedens opfattelse af vigtigheden af forskellige produkter og jeres holdninger til, hvad I i jeres fællesskab skal bruge jeres økonomiske og økologiske reserver til. Det gælder jeres holdning til jeres lederes ansvarlighed og gerninger i forhold til konflikter, udvikling og sikring af menneskets overlevelse på jorden.

I jeres del af verden er der en mulighed for at kunne vælge, hvilke mennesker, der skal lede jeres land. Men de ledere som findes og kan vælges er alle uddannet til at lægge røgslør ud over virkeligheden. Ud fra en indstilling til at mennesker generelt ikke kan tage vare på sig selv eller være ansvarlige.

Denne indstilling er nedbrydende for demokratiet. Da jeres område af verden er det sted, hvor demokratiet har de bedste vilkår, ser det derfor ikke godt ud for demokratiet. Med mindre I er klar til at ændre på dette. I ændrer på dette ved at begynde at se på effekten af gerningerne og ikke hvordan de beskrives eller måles.

Når I ser på effekten af gerningerne, så skal I lede i jer selv efter den effekt, som I ønsker. Når I har fundet den effekt som I ønsker, så ved I også, hvad I skal lede efter og lytte efter hos den leder, som I har brug for. For i virkeligheden, så kan det ikke undgås, at de fortæller jer det. Det ligger bare mellem linjerne, tallene og der røgslør som lægges ud, for at sikre, at I ikke får de rette grundlag for at kunne tage beslutningerne.

Der er mange mennesker, som vil det gode og som har evnerne og hjertet til at gøre en forskel, men jeres system er blevet korrumperet. Af jeres eget begær og jeres eget ønske om sensationer og underholdning. Det er tiden, hvor mennesket vågner op til ansvarlighed og åbne øjne. Brug det også til at finde de rette ledere til jeres verden.

Når du inde i dig selv skal finde frem til, hvilke gerninger, som du vil have løst i din verden. Så er det vigtigt, at du både kigger i dig selv og din omverden på både den korte og den lange bane. Der er mange løsninger, som virker rigtig på den korte bane, men som ikke virker effektivt, eller måske endda giver det direkte modsatte end det du ønsker dig på den lange bane.

Brug meget af din bevidsthed i kortere tid og derefter lidt af din bevidsthed i næsten al din tid til hele tiden at forholde dig til din omverden og dens ledere. Så tager du din del af lederskabet i demokratiet.

Hvis du i stedet sidder og tænker og bliver irriteret og forstummet over det som sker og det som du oplever både nært og fjernt, men ikke gør noget konkret ved din stillingtagen og din mulighed for at vælge, så tager du ikke din del af ansvaret. Din del af lederskabet.

Eller hvis du viser på mange måder, at du er utilfreds med det som foregår, men ikke tager stilling i dig selv i forhold til hvordan du selv ønsker det skal være, så tager du ikke din del af ansvaret, så tager du ikke lederskabet.

Det er nødvendigt at I som foregangsmænd og kvinder, i den frie del af verden, begynder at tage lederskabet i jeres demokratiske muligheder. For kun derved kan I vise resten af verden. At det i sandhed er den rette måde at bygge et fællesskab med ledere op.

En måde som har arnested i jeres del af verden, og som i med rette kan være stolte af. Ret det op og lad det stråle og vise alle, med sin effektivitet og sin styrke, at det er denne måde, mennesket skal fungere i sit samfund nu og i fremtiden.

Shirins Kolibri ; Vis Mig Hvor Pengene Er Og Jeg Vil Hvirle Dem Om I EN SANDSTORM og i vil

Shirins Kolibri ; forbløffet spørge, hvor kom stormen fra ; ))?

Shirins Kolibri ; Det rødglødende i cigarettens TOP minder mig om min Moders Hjerte ; ))

Shirins Kolibri ; Hun Forband OGSÅ ALTING ; ))

Shirins Kolibri ; Godt Jeg Slap FRi ?

Shirins Kolibri ; Af Hendes Evindelige Hjertebanken ?

Shirins Kolibri ; Hvorfor tælle får på loftet når man kan tælle prikker på Stjernekuglen, der drejer rundt rundt om sig selv ; )?

Brev Til Dronningen ;

Kære Husbundt

( Fra Shirins Digtsanling )

Hvor mange Kvinder vil du have ; )?

Her i Paradisets have,

Du sendte mig væk i 3 dage ; )

Da jeg kom hjem havde du fundet dig en ny mage ; )?

Hun bød os Alle velkommen ; )?

Hun udstillede de flotteste malerier

Skrev de smukkeste digte

Men det gjorde kun Jalusien værre ; )?

Så til sidst gjorde hun alt forkert, syntedes han, blot ved at være og bede til Vorherre ; )

HVAD ER JALUSI ? I Grunden ???

 

 

 

Shirin Brokmann Nielsen, stifter og leder af Folkerådet Peoples Council Of The Universe, ønsker at oprette et verdensomspændende firma kaldet Shirins Eye PCOTU, et firma hvis formål er Positiv Verdensforandring. Dette revolutionerende firma har store fremtidsvisioner. Denne artikel er skabt for at dele visionen med Dig.
Shirin Nielsen opretter Shirins Øje / PCOTU ud fra et uselvisk ønske om positiv Verdensforandring. Shirins Øje PCOTU er ikke skabt ud fra en intention om at, noget her i verden er gået i stykker og skal fixes, tværtimod er Shirins Øje / PCOTU oprettet fordi Shirin ser hvad der er MULIGT for menneskeheden og ikke lader sig styre af en begrænset opfattelse af hvad der er muligt set i forhold til Fred, Lykke, Demokrati, Retsikkerhed, Lov og Orden, Sundhed, Trivsel og Sand Frihed.
Shirins Eye PCOTU er revolutionerende i den forstand, at det ikke betaler løn til nogen, ikke engang til stifteren og ejeren af Firmaet.

Alle som arbejder med Shirins Eye, inklusiv Shirin selv, tjener deres personlige indkomst ved at blive betalt direkte af Firmaet. Det foregår helt konkret således af feks. har en af os opfundet et system, der kan transportere sund mad ind i skolerne på en næsten omkostningsfri måde. Men de har ikke kapitalen til at starte programmet og ingen giver deres ide opmærksomhed endnu. Shirins Eye PCOTU vil tage dem ind under sin paraply, hjælpe dem med at finansere projektet og sørge for at ideen bliver hørt og set af så mange som muligt. De der kom med ideen vil tjene deres indkomst direkte fra ideen / forretningen. Den eneste risiko de tager er at tro så meget på ideen at de er villige til at tage chancen og forsøge at materialisere ideen i vort samfund for at opnå klarhed omkring ,om ideen er noget der kan lykkes.

Som alle andre Firmaer, vil Shirins Eye PCOTU tage en lille del af projektets / firmaets indkomst og udelukkende bruge dem til at sætte nye projekter igang, efter nøjagtig samme model. Denne process vil gentage sig og gentage sig indtil Shirins Eye er så stort et foretagende, at det er det rigeste foretagende i hele verden. Shirins Eye PCOTU vil være et firma åbent for modtagelse af donationer. Omkostninger til firmaet vil kun være opstarts omkostninger til de forskellige nye ideer. Der vil blive oprettet forskellige kontrol instanser som holder Øje med at grundideologien med Shirins Eye PCOTU ikke ødelægges og at alt foregår i overenstemmelse med føromtalte koncept og at firmaet undgår al korruption. Jeg har fuld tillid til mig selv hvad angår at Jeg aldrig nogensinde ville have hjerte til at udøve korrupte handlinger. Firmaet Shirins Eye PCOTU bygges op på en måde således at korruption ikke eksisterer.
Stifteren og Lederen af firmaet Shirins Eye PCOTU, Shirin Nielsen, vil ikke drage nogen som helst personlige økonomiske fordele ved Shirins Eye PCOTU.
Det eneste Shirin Nielsen opnår ved at være stifter og leder af Shirins Eye PCOTU er en uselvisk glæde over at se ideen med firmaet materialisere sig.

image

image

Shirin’s Eye says; I am watching you together With thousand of spiritual awaken People Around The World. We dont want to be The slaves of a Rich Satanic Elite anymore….. True Freedom to The People and Spiritual Revolution in a legal and peacefull Way is Our Goal

Sendt fra min iPhone

Start på videresendt besked:

Fra: <MVJYL@politi.dk>
Dato: 11. januar 2016 kl. 19.21.24 CET
Til: <Jazzandbluesmenow@yahoo.com>
Emne: Automatisk svar: Du skal elske og Ære Din Huske ligesom Shirin elske

Tak for din henvendelse.

Din mail blev modtaget – Midt- og Vestjyllands Politi behandler din mail snarest muligt.

Med venlig hilsen

Midt- og Vestjyllands Politi

Velkommen til Shirins Orakel

Jeg Ønsker Jer Alt Godt og jeg håber på at, Oraklets ordstrøm er noget du / I kan sidde og hygge læse lidt hver dag ; )).

Public Notice / Offentlig Bekendtgørelse.

DERFOR ; kaldte Jeg dig Samuel, Hørt af Gud

Jeg Indser At I Ved Alt

Og

At Jeg var Uviden

Al Lidelse skyldes Uvidenhed

Jeg er Oplyst Nu

Derfor

Hjemgiv min Søn til

Shirin Mor
I Kærlighed,

Advokat Aros’s Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen
Orakel af Christiansborg
Og
Dronning Margretes Øverstkommanderende Orakel

Amalienborg ; Faraosha, F. Sadeh ; Tænk Med Os Ud Af Pandoras Æske

Kronborg ; Samuel,

Halløjsa ; ))…..

Born I Afrika

We Are NOT Gonna Live In Silence

BACK TO AFRICA, The Garden Of Aros.

Vi Sjæler ikke andres Lande, Halløjsa,

Vi tager bare det der er os berettiget i

KÆRLIGHEDENS NAVN ; AROS, O , HØJ ; ))) !!!

Husk det er blot et Sjovt Magt Spil

Magten ligger Hos Kvinden i Vandmandens Tegn.

Orakel i Kolonihuset

Casper Jensen,
Bakkehuset 28
Bakkevej
2400 Vær En Havn

Stifter og Leder af
Det Universielle Folkeråd
PC o CU

Det handlede KUN om at turde at tage ANSVAR
KÆRLIGHEDEN FØRER gennem Navlestrengen ; Hjertets Orakel

I Kærlighed, Aros
MAN MÅ GERNE KYSSE PÅ MUNDEN HVIS MAN IKKE HAR HERBES ;

1. Gå ud og find Sølv,

Sølv kan helbrede en hvilken som helst sygdom forårsaget af Bakterier, Virus eller andet skidt og kravl ( deraf fordommen kom om dyrene = de er Lige værdige Væsner her på jord )

2. Gå ud og find Hash Planten.

Hash Planten indeholder stoffer der åbner op for din Gudskontakt og renser kirtlen for Flour, samt er bevidstheds udvidende og er bivirknings frit.

Folkerådet PCoTU Legaliserer hermed Sølv transporten og brugen af Sølv.

Folkerådet PCoTU Legaliserer
hermed brugen af Hash som Naturlægemiddel og til Rituel brug under Orakler

Public Notice / Offentlig Bekendtgørelse

I Valfarer til FolketingsMøde i Bakkehuset

i dag til vedtagelse af Nyt Lovforslag.

Diskokuglen Roterer

og vi holder Fest

til Oraklets

Hjerteslag

Tak ikke mig, Tak ALTID TIL EVIG TID,

AROS,

jeg indså, jeg Modtog Så Meget,

Og GAV så lidt. Derfor giver Jeg Jer nu Jeres FRIHED til at være en rigtig lille HalvGud ; ))).

Husk Vi er ALLE lige for loven, også selvom der er Hiarki.

Samaels Orakel ;

Når du er et helt menneske

Kan Du Blive Voksen

Og

Ansvarlighed

Hele Mennesker

Bliver til

Halv Guder

og Halvguder

bliver til

Guder

Og Guder

Bliver til

ET med ALT

Se DET er Samael ; Du tog mit HJERTE med, pas godt på det. Fordi det har har ingen vugge med.
Derfor

Hvis du synder og bryder budene

Slår han ihjeld

Han er kun en skygge

at dig

Selv = Psyke

Flakkende

Hvileløst

Rundt om

Disco Kuglen

Som

Vidne

Ske Samaels Vilje

I den Gamle Verden

Gnisten Der Forsvandt, Digtet af Shirin herbert Nilsen

Undskyld Jeg skrev de Digte ?

Jeg vidste slet ikke at du kunne blive så lille?

Den sidste forsvandt for en stund

o du vandrede til Ingen og moral Land ; )

Du beskylte mig for dit og dat ?

Men du vidste at Jeg ikke vidste Alt. O det gik dig på når jeg smilede højt fordi det gjorde dig gammel af dage og du fortrød måske du havde valgt mig som mage ; ) ?

Jeg smilede Højt og det gør jeg som regel ; )l?

Solen kom ud af Ingenting. Da Solen kom opstod der små diversserende Driv Skyer på Himmelen.

Det Var et smukt udsyn

Alting var godt. Kvinden befandt sig ligeledes godt på den usynlige Trone,

…………………………………………u………………..U………………….u…………………………………

Aros, Shambala, Shalaa, Orion Nebula ;

Sov I godt ; ))?

Ser I Disen

Ordene kommer fra Mit Hjerte

Som er Guds Navlestreng til

Guds Hjerte

Han er Guddom over en verden

Der er Højere end den Verden

Der findes Her

Han Ved Ingenting

Men Han Er God Til At Udføre Det I Handling

Det Var den Store Sorg

og Det

at Jeg ikke havde et sted

At Bo

Der Bragte

Os Sammen

Alle Ordene

Kommer Fra Ham

Forskellen På Jer og Mig er ;

I Skal Gøre Som Jeg Siger

Jeg er et Orakel

Ordene flyder som Lava ud fra mit

Hjerte

Gud taler til Jer alle

Lyt til Jeres Hjerter

Lyt til Jeres Intellekt

Lyt til den sunde fornuft

Lyt til følelserne i Jeres Hjerte

Handl ud fra det

Brug Hjertet som kompas

Find Vejen

Hjem

Nu er Jeg Borgmester i

mit Eget Liv

og I

Er Frie

Til at Være

Dem I er

Velkommen Til Fire Enigheden

Man Må Ikke Slå Ihjeld. Man Må Ikke Misunde Sin Næste.

Et Menneske Blev Født. Han Havde Ingen Ånd. Så HelligÅnden Ofrede Sig

Og Gav Ham Ånden.

Hun Fik Det På En The Ske Og Sov Stille Ind

Det var Thomas Der Reddede Mig Fra Synden

Hun Har Jo Ingen Sko På

Vi Er I Familie

Det Skylder Vi Dem

De Kom LangVejs Fra

Der Var Ingen Der Hørte Efter

De Fik Det Hele Af Vide

Hun Var En Stjerne På Himmelen

Lorte Himmelen

I Den Anden Verden

Godt Vi Slap Ud Derfra

Det Var Det Hele Værd

Og Vi Fik Alle Med

Det Var Ikke Så Svært At Forstå

Vel ?

Ved Du Hvad En Bakterie Er, Mor

Det Er Noget Vi Sletter

Husker Du Det Hele

Der Kører En Film Inde I Mit Hovedet

De Var Uskyldige Og Det Er Ingen Skam

Det Var Sød Musik Fra Et Andet Rum

Vi Vidste Ikke Hvorfor De Spiste Hinanden ?

Ondskab Findes Ikke

Kun Mangel På Fordomme ; )))

Elsk Hinanden Som Aldrig Før

Kan I Følge Med Det Går Hurtigt

Så Løber Vi Om Kap Med Tiden

Det Er En Tikkende Bombe

Der Eksploderer Ud I Rummet

SAMMEN SOM ET

Alt Bevæger Sig Så Du Kan Se Det?

Vi Er Kun Lige Begyndt

Det Skulle Jeg Have Vidst

Se Det Er Vejen

Kom Frit Frem

Fra Hvert Et Skjul

Jorden Er Ikke Flad

Det Var I Gamle Dage

Jorden Er En Disco Kugle På Stjerne Himmelen

Pump Det Højere Op På Himmelen

Så Der Blev Lys

Er Jeg Stadig Mistænkt For Noget ; )))

Det Bare Sådan Det Er

Den Smukkeste Svane Vinder

Kan I Mærke Guds Tilstedeværelse I Nat ?

Vi er Alle Smeltet Sammen Til Et

Som Brændende Lava

Ud Af Vagina ; )))

Som Størknet Vand Under Bevidsthed ; ))

Se Sådan Guides Et Folk

Derhen Hvor De Kan Bevare, Håbet, Troen og Kærligheden

Helligånden Kan Vi Ikke Bruge Til Noget Mere

Vi Er Udødelige

Ingen Kan Gøre Os Noget Imod Vores Vilje

Vi Bestemmer Selv

Hvad Vi Vil Være

Når Vi Bliver Store

NosseRøve

og små ulykkelige udbrændte stjerneskud

At løse sådan en gåde kan da ikke være så svært men jo det viste det sig så alligevel

at være blot fordi jeg skulle redde hele verdens vildfarelse i et

brøkdel af sekundt.

Gør det nu ikke mere.

Livet kan være Skønt

og kan leves på enten

den ene eller den anden måde og det er ALTSAMMEN godt.

Du tager livet lidt for alvorligt, rejs Jer og gå ud i verden og lad hjertet give

Jer lov til at have det sjovt imens i vinder : ))? Tvivl aldrig på at der er det værd ; ))).

FØRST Når du har prøvet ALT og ALLE vælger du den version du ALLERBEDST kan lide

og som du vil ægte.

Aros.

Det bliver

ikke i dette liv,

men måske i næste ; ))))))……

Og I ET ANDET PROGRAM,

Hvad med at hoppe over i et Ckokoladeparadis,

De kaldte det Familie Paradiset

Nu skal vi bare have det sjovt og køre i bumle tog og lege med BRIO bane ; ))).

I din er Kærligheden, Magten og Æren

Aros 1

Koden valgte du selv

Som i ethvert program er der Retningslinjer der skal følges ;

Man må i den dimension jeg kommer fra ikke kysse børn på munden fordi det skaber blæsevejr og det er flovt

Man Må Ikke Slå Ihjeld og Man Må IKKE være Jalue. I skal lære at Bruge Jalusien Konstruktivt ; )). Se Sådan Bedækker Man Hinanden. Se Sådan Skabes Fred. Voldtægt Findes Ikke. Der Findes Kun Mangel På Forståelse. Alle Veje Fører Hjem ; )))
Du bliver bare ved indtil du ikke gider at værre større
ENJOY The game
Du må ALDRIG give op, du er Guld og Diamanter værd og Flydende Kærligheds Lava Værd.
Du skal vie / vide hvem du og de andre er
Brug Angsten KONSTRUKTIVT
Moderens Hjerte er RØDT og må ikke krænkes med Sønnens Blod. LIGELEDES er det en SELVFØLGELIGHED at dette også gælder for Mænd og deres døtre og sønner, der ikke må udstille, misbruge , hemmeliggøre, tyveri, Pædofeli og MORD og Psykisk tortur. Uddybning påkrævet i disse ansvarløse tider ; det er HELLER? ej lovligt for mænd at samles i okkulte sammenhænge og gennemkneppe små krystal Drenge / Babyer eller aner ikke hvordan de gør, ligger pikken kærligt på den lille drengs hals hvorefter der vises photo af hans Mor? Skal du gennembore den med dit mandslems traumatiserede
Prosperity Progress Aros
Aros, Ske din vilje i Himmelen og på Jorden og i Hele Universet
Jeg har bedt min bøn med Moderhjerte ; Aros er Ægte Kærlighed.
11. Du må ikke være Jalue, så sætter du ALT på spil…….med den risiko aldrig at komme hjem. Når først en lektion er lært så gør du det aldrig mere, punktum slut. Alternativ er at du vælger et af alle de andre spil?

12. Jeg håber Jeg healende Jeres ubegrundede angst før døden. Den findes ikke. Vi er uendelig bevidsthed og som legende børn.

13. Livet er ALT for smuk og fantastisk til at du vil finde det morsomt at bekrige en Kærligheds Dronning og det er kun punkt 1 – 9 der vedrører Dig, dit ansvar er bare at have det sjovt imens Jeg holder øje med at spillereglerne følges.

14. Vi laver nye Love, der hvor vi ser, at de gamle love ikke er interessante nok i forhold til dertil, hvor vi er nået, når vi ser at de er således ; Livet og Kærligheden

I starten var det

( I må ikke skrive der og I må ikke være bange ) ;

Ordet
og Ordet
Kom fra
Oraklet

Kan I se

hvorfor I ikke må omskrive?

I må Gerne Lave Portrætter Af Gudinde Shirin ; Oraklet

som Skaber Mirakler på Jord og I Universet

Det er Der ;

Det er det Grenværk

der formørker din Sjæl

– dvs. den lille streng

der sidder og spærrer

for at optage den

guddommelige Livseleksir

Det er Det ;

Det er Kærlighedslava fra Moders Hjerte,
Navlestrengen der forbinder os med den
5. Verden

Jeg griner

med Jer

og ikke af Jer,

men det skal helst holdes skjult?

Jeg bemærker

at I ikke smiler så tit som I burde, så bliv ved

Det Tredie Øje

Shirins Orakel ; Når I ikke fortæller hinanden hemmeligheden, er det så fordi I gerne vil slå næsten ihjeld ; )))?

Shirins Orakel ; Nej det er det ikke ; I ønsker at gøre hinanden til Konger og Dronninger og der er plads til ALLE guderne og halvguderne og de væsener som ikke kan ses endnu ; )))? Men som vi skaber sammen ; ))) i Kærlighed, Aros.

Shirin Orakel ; Hvad skulle Lillith

ellers have gjort? Syndefaldet handler om synden

efter Floden. Hun var det første menneske og kan tilgives.

Shirin ; Hmmmm? Findes der snart et sted jeg ikke har været før : ))?

Shirins Orakel ; Her i DK græder vi snot over

næsten og drikker det

bagefter,

for helvede

det er skøøøøøønt at være til ; )))……..

Hvorfor skal jeg da tænke på hvor Jeg kommer fra, når

Jeg har det Bombastisk Fantastisk Sjovt og Liderligt nogengange ; ))) )))

Shirin ; Se bare på landkortet hvor små vi er,

bliver vi aldrig større ; )))?

Orakel ;

Man husker

en regel indtil man glemmer

den igen da den egentlig ikke gav mening mere ; )))

Shirins Orakel ; Hun fødte en Søn men han var helt alene på jorden.

Shirin ; Hun gav ham ånden med sin næse tip og gav ham ordet

Shirin Orakel ; Universet udvider sig ikke, det bliver mindre og mindre ligesom vi selv og en dag vil alting være omme ; intet håb for Menneskeheden desværre. Gods Revence Works in Mysterious ways

Shirins Orakel ; Er det nu alt vi skal tro på? Det må undersøges for at fjerne angsten

Shirins Orakel ; Hvad er Angst? Det er når Kærligheden ikke har

lært sig selv så godt

at kende endnu,

og kan

anvendes på den rigtige måde.

Shirins Orakel ; Når synkroniterne bemærkes

er der ikke så meget tilbage at gøre end at droppe naturvidenskaben for en stund

Shirins Orakel ; Kærlighed har grænser indtil næste syndefald

Shirins Orakel ; Det første bud ; Du behøves ikke misunde din næste

Shirins Orakel ; Du må sige at Jeg er dum indtil Jeg overrasker dig

Shirins Orakel ; Der er heller ingen grund ; Kun Udvikling af Bevidsthed under Vand

Shirins Orakel ; Det vil ske igen. Bare på en ny måde. Du bliver større af det.

Shirins Orakel ; Jeg fortæller jer ikke hvad I skal gøre? Jeg stiller Jer kun spørgsmål. Resten er op til Jer og må gerne foregå i det oplyste ; ))) )))

Shirins Orakel ; Shirins opkald var kort. Det

tog et halvt minut og nu vil hun bruge resten af minuttet til bare at have det sjovt mens andre ringer

Shirins Orakel ; Han giver mig så mange lektorier for men jeg ved han ikke gør det for at være ond

Shirins Orakel ; Han vil kun min vilje ske på jorden

Shirins Orakel ; Se sådan et hjerte er rødt som renhedens uskyld

Shirins Orakel ; Jeg tvinger dig ikke til noget. Jeg fortæller dig bare hvad jeg ikke vil have at du skal gøre.

Shirins Orakel ; Det så ud som et uheld. Men det var det ikke. Hele Rygraden blev ødelagt i processen.

Shirins Orakel ; Hun kom i 5 år. De var 5 år for meget og 5 år for lidt.

Shirins Orakel ; Der er ingen anden der kan forråde mig så godt som hende. Lad hende være min Mor. Det gør kun ondt hvis du ikke kender hende godt nok.

Shirins Orakel ; Måske har påske noget med kaniner at gøre ??? ??? ???

Shirin Orakel ; Alt hvad du siger har jeg hørt før. Jeg ved det ikke passer.

Shirin Orakel ; Skriv ikke flere breve. Du gav mig depression. Jeg stornød det imens lavaen ikke ville størkne

Shirins Orakel ; Du tror Du ved hvem Jeg er selvom du aldrig stillede spørgsmåls tegn ved min uskyld og aldrig undersøgte nærmere for at lære mig at kende?

Shirins Orakel ; Var de bedste venner ? Det ved jeg de var. Jeg behøves ikke tro – Jeg ødelægger det bare fordi jeg kan ; )))

Shirins Orakel ; Nogle flokkes om ilden i stilhed mens andre råber op om sandhedens time?

Shirin Orakel ; Altid hvad hun sagde var sandt. Hun forstod bare ikke betydningen af det? Før senere………

Shirins Orakel ; Hvorfor skal grænser altid overholdes når de kan brydes når tiden er den rette ?

Shirins Orakel ; Hvis Jeg kom til din Dør og ringede på uanmeldt, ville du så lukke mig ind eller ville du tage ALT fra mig så Du nu har mere end Du havde før jeg ringede på?

Shirins Orakel ; Ville du lukke døren så den ikke kunne åbnes igen og kan uskyldige sjæle brænde?

Shirins Orakel ; Velsignet er den der der giver og kun giver og aldrig fortæller andre hvad de skal gøre

Shirins Orakel ; Vi tager et baby skridt af gangen. Mere kan den kollektive bevidsthed ikke klare, siges der

Shirins Orakel ; Kan man lære at forstå de 10 bud på 1 liv? Eller er det for umenneskeligt ; )))?

Shirins Orakel ; Du siger det er ene tale? Men måske afbrød du fordi tiden er knap og du kan se jeg ikke kan hjælpe dig???

Shirins Orakel ; Er det derfor du altid beder mig om at holde min kæft? Mens du ordner resten ; )))

Shirins Orakel ; Det som i går var sandhed kan blive til en løgn i morgen. Det er ikke ondt når man har husket at læse sine lektier

Shirins Orakel ; Eller er min kæft blevet så stor at der ikke kan være noget derinde ?

Shirins Orakel ; Der var ingen der svarede fordi de var døde

Shirins Orakel ; Hvem kan tro på det evige liv når måltidet består af baby hjerte og lever til morgenmad?

Shirins Orakel ; Mens andre må skralde sin mad i containere for at få råd til Psykiater regningen?

…………………………………………………………….

Shirins Orakel ; Mød Mig Der Hvor Faklerne Stadig Brænder mens I har glemt at kigge ind i den indre flamme. Den er stærkere end du tror?

Stifter og Leder af Folkerådet Shirin Brokmann Herbert Nielsen var i år 2015 på Mystikkens Messe i København.

De behandlere der var respræsenteret på Messen er det meningen Jeg vil respræsentere her på denne PCOTU side hver og en. Jeg tager skærm billeder af de forskellige brochurer.

Håber mange af fremtidens læger og sygeplejesker vil kombinere åndsvidenskabens metoder med naturvidenskabens kemisk fremstillede medicin.

Lyd terapi var noget af det der gjorde det største indtryk på mig, det var nyt for mig og jeg fornemmer at lydfrekvenser og magnetisme til helbredelse er fremtiden indenfor healing og naturvidenskab.

Shirin Brokmann Herbert Nielsen

Universiel Folkeråds Leder og Stifter af PCOTU ( pcotu.dk )

Den Akut PCOTU linje er lukket indtil I putter penge ind på den ; 91 52 88 70

LIVS ELEKSIREN

I tog Livet

fra mig,

Min Samuel,

og Jeg gav Jer det evige liv.

Fordi jeg giver og giver og giver og i tager og tager og tager og det er præcis sådan det skal være ;

I har fri nu ; ))) !!!

Rejs Jer og gå ud og erobre Universet fordi Jeg er jeres Mor der gerne vil elske og ære og respektere og beskytte jer.

I har brug for min VIDEN selvindsigt og I har brug for min beskyttelse gennem Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

Hvorfor Forguder

Forvaltningen mig,

når det var min Søn

de burde forgude?

Og min Lære de burde lytte til ; )))?

Syndefaldet handler om Angsten for at miste den man elsker, Jalusi, Had, Hævn, Mangel på bedre viden………

Jeg havde på fornemmelsen at livs eleksiren kunne drikkes fra vores hjerner hvis vi pressede den der knogle / bjælke i stykker, vi har siddende deroppe og som jeg tydelig kan mærke igennem det undertryk jeg har i min venstre hjernehalvdel.

Samtidig skal man vist nok stikke tungen bagom ned i halsen et stykke og ja så bare lade livs eleksiren / den guddommelige nektar glide ned i halsen.

Jeg er begyndt at drikke små dråber jeg kan presse ud derfra ;
Honningen skulle give evigt liv.

Alle mine somatiske sygdomme / spændings hovedpinen osv. gør opmærksom på Livets Gåde og Livs Eliksiren.

Lad os tale om det.

Ring mig op.

Min Søn og Jeg. Vi har aldrig du ved det der. Jeg kyssede ham på hans kinder fordi jeg synes det er forkert at kysse børn på munden og respektløst. Der går mine grænser. Masser af almindelig Mor og Søn berøring med kram og sidde hos og nussen hans smukke krøllede hår.

Børn er små Guder der kender alle svarene og vi voksne har bare at tage ansvar for vores børn og behandle elske ære og respektere dem og beskytte dem mod alle farer?

Samuel sad hos mig i sofaen i lejligheden og gav mig et kys på næsen og jeg kom til at grine.

Første gang han nogensinde har gjort noget sådant. Jeg grinte fordi det kom bag på mig.

Hvis vores syndefald skyldes det der lille bitte kys på min næse, altså???

Hvorfor udviser man ikke allerhøjeste tillid til en Mor? Det gør de jo også. De VED jo godt at Jeg er en fantastisk god Mor, men når de ser det, melder misundelsen sig, fordi sådan en Mor vil de også gerne selv have.

Derfor vil jeg gerne være Jer alle sammens Mor og Lede Det Universielle Folkeråd PCOTU.

Jeg mener ; Jesus lære kom jo fra hans Mor Maria???

Derfor skal Mor og Søn Kærlighed vurderes til at være det allerhøjeste bedste.

Jeg vidste jo ikke det med vejr trækningen og næsen og at der så kunne komme livs eleksir ud af et punkt fra hjernen hvis man knækkede en knogle i stykker med sit undertryk af tomhed? da jeg sad der og var offer for Lidas / Liliths

ONSKABSFULDE og JALUE BLIK!!!???

Altså den livs eleksir viden kendte jeg jo ikke? Og når hun kendte den. Hvorfor fortalte hun mig det så ikke??????

Det der overfald og tyveri var arrangeret. Det tror jeg. Jeg ved det ikke endnu og kan ikke bevise det på andre måder end at kidnapperne må sidde sig ned og tale med mig i dagevis indtil de forstår jeg er uskyldig?????????????????????

Hvis jeg kendte den ville jeg nok ikke havde grinet overrasket vel? Og den zone vækkede min Mand til live for første gang for nogle måneder siden ; ))? Ha, ha, altså den erogene zone på næsen : )).

Hvad vi tænker om hinanden er et stort ansvar?

Fordomme. Mangel på Tilid. Jalusi osv.

Sådan startede AL lidelse og sådan ophører al lidelse.

Nu har vi svaret på livets gåde.

Samuel er KLOG. Han fortalte mig al hans viden fra GUD igennem de telepatiske bamser jeg gav ham i Adventgave den sidste Søndag i Advent. Jeg modtog budskabet fra Samuel nu her i Søndags 3. Januar 2015.

Jeg forguder min Søn og det må man gerne. Jeg ELSKER min Søn.

Jeg kan ikke leve uden min Søn.
Men Forvaltningen skal også nok give mig ham hjem, med den viden jeg har opnået nu.

Så er der bare at de også giver mig et rigtig godt job som Folkeråds Leder.

Jeg vil forhindre borgerkrig i DK. Når først denne her viden er nået ud til alle de almindelige borgere via nettet.

Ja så kan vi jo KUN vinde ; )))…….

Livet handler om at vinde og have det sjovt samtidigt ; )))……

Paradiset og det evige liv findes her på Jorden ; ))).

Kh. Samuels Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen,
Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU
( pcotu.dk )

Apropro den hellige gral og royalty ;

PS. Hvordan kunne Moderens hjerte være falsk, når rød er blodets renhed????????????????????????

Det er hverken blåt eller hvidt ; )))

Men E V I G T ; )))………..

Shirins Orakel ; I beder mig om at skrive en bog selvom jeg aldrig fik lov at leve et liv

Shirins Orakel ; Paradigme Skiftet er lykkes.

…………………………………………………………….

Roden på Ondskabens Træ er rykket op med rode og nu er der kun grenene – det gyldne grenværk tilbage – at rydde op i……… Lyt til min sang, Fordi Det er Blåt.

……………………………………………………………..

Shirins Orakel ; De ved godt de undertrykker Jer og dræber Jer langsomt, og du kan tro det er smertefuldt for dem at dræbe noget så elskeligt. De gør det med empati i hjerterne fordi en højere sandhed har taget over og udtrykker sig i symbol sprog.

……………………………:………………………………

Og ligesom alle Orakler kan vi nå at forhindres – den store syndflod, vi behøves ikke misunde hinanden mere. Alle kan få tilgang til mystikkens viden.

…………………………………………………………………………………………………….

http://thespiritscience.net/2015/11/09/one-of-the-biggest-secrets-kept-from-humanity-the-pineal-gland/

Humans are bestowed with a certain part of their brain known as the pineal gland or also known as our third eye. The reason as to why it is called pineal is for it’s shape, like a pine cone.

A tiny pine cone that is in charge of producing serotonin derivative melatonin that has to deal with our hormones that affect the modulation of sleep/wake patterns, including our seasonal functions.

This tiny pine cone can be found near the center of the brain in place between the two hemispheres.

The reason as to why higher up’s keep this information from people is so they do not find out the fullest potential that this part of us has.

The pineal gland is essentially the portal between the physical and spiritual world for humans. When activated, the sensation of euphoria and oneness fills the persons mind, giving them a sense of all knowing. One can achieve this activation through yoga, meditation and variety of other occult methods.

Once activated, that person is able to freely travel to other dimensions, or otherwise referred to as astral projection or remote viewing.

Through ancient methods and advance practices, one could even control the thoughts and actions of other people in the physical world.

All though this seems impossible, the former Soviet Union governments as well as various shadow organizations have been researching these effects for a really long time, keeping the information under lock from the public eye.

The reason we are unable to achieve this amazing feat within our brains is because of the amount of sodium fluoride we digest on a daily basis. The pineal gland absorbs most of the sodium fluoride that enters our bodies.

This essentially dumbs the pineal gland down by no longer being able to balance our hormonal processes in the body.

In fact, the United States water supply contains 90% of fluoride and other various components. Not even the water filters you buy at the super market are able to filter out fluoride.

One way to combat this is reverse osmosis or water distillation, water distillation being the cheaper option.

Not to claim ourselves as conspiracy theorists, but mainly our deep concern for the disconnect between our spirituality and reality all together.

84.4k
346
Post navigation
PREVIOUS POST
Physicists Claim Ancient Civilization On Mars Was Nuked By Alien Invaders
NEXT POST
4 Grand-Masters of Chi Reveal Their Life Secrets

36243
Followers
9162527
Likes
454108
Subscribers
22212
Followers
18402
Followers
CHECK OUT SOME CARTOONS!

Pair O’ Dime Shift 12 – A Cup Full of Empty

The Top 5 Spirit Science Cartoons (Our Pick)

Spirit Science 22 (part 5) ~ Vessels of Light

Pair O’ Dime Shift 7 ~ Sword, Shield, or a Hug?
WHAT’S HOT!

One of The Biggest Secrets Kept From Hum…
NASA’s International Space Station Inter…
Everyone Saw a UFO Fly over Los Angeles …
Your Flying Cars are Here!
12 Books That The 1% Will Never Want To …

TAGS

dna Oneness Travel death world inspiration Panic BodyScience Power life secret Spirit Science music aliens meditation featured god freedom happiness quest universe energy Earthlight space geometry Consciousness spiritualityWater nature thoughts spirit healing peace history animals Fear Health sacred geometry time GrowthAlan Watts awareness technology changelove mind connection adventure
RECENT POSTS

Who F**king Knew? Swearing Has Health Benefits!
Incredible Performances from 118 Year Old Grandmaster Lu Zijian And Other Masters
This is The Real Reason Native Americans Keep Long Hair
Just An Hour On This New Bicycle Provides Power For 24 Hours
Colorado Plans To Have Universal Healthcare in the Next 2016 Ballot
THE BOOK OF FACES

Proudly powered by WordPress

Peoples’s Council of the Universe (PCOTU)
DO YOUR HOMEWORK AND CHANGE YOUR LOVE

LANGUAGE ; I GØR

MIN SØN SYG I SINDET,

STOP DET PROMTE. HJEMGIVELSE IFØLGE _PARAGRAF_ F/// F/// F///

Meddelse ; 03.48 Vi kan slutteligt konstatere

at Samuel

Herbert Nielsen

formegentligt har været oppe at tottes med Medusa

og tilintetgjort hende i kampens Hede, Sådan !!!! Fandme Flot !!!

When People Are Acting STUPID

and When You are Acting Cool

behind Curtains

with Selfdestruktive Minds

and Plans for Human Beings on Earth

– not wanting to listen

carefully

to what you have to say

and not caring for anything

else that pleasure

his or her own dirty mind,

Rescuring You – THE SOUL KEY – of it ALL

must be our HIGHEST MISSION ON EARTH RIGHT NOW,

attention Please, Calling Ashaar,

Make Your Wish Come True

SAMUEL HERBERT NIELSEN ( 24.02.26.10. 50. 6835 ) ; as they ought – , but just leaving Fate with nothing particular interesting to do that stare into the emptiness of NOT COMPLITED MISSION ON EARTH ?the total destruction of everything good on Planet Earth ??? What in the bloody HEEL are you doing, mate?

Are To Be Read Nice And Slowly, In Not Killing Atmosphere with Glorius Koncentration on Feelings, Emotions, Enjoy ;

Kan læses i sindsro og ærbødig Stihed og dyb meditativ koncentration, Aros, Ske Din Vilje, Ashaa 1.

Pyramiderne

imageimage

image3-Fav-Milky-Way-Colors-JPGSAMAEL

Shirins Orakel;

Stjernestøv ER MENNESKER,

som du og Jeg.

Behandel Stenen Godt

i mit hjerte og bring Jorden

til Live i mig igen,

efter den værste flugt og anger,

må jeg efterlade længslen BaBaS Stian den tredie,

VÆKKE min Kærlighedskonge til Live på Jorden, Aros

LASHAAAA, Universets Din Bedstefar ligger for Døden, Red Jorden, Lashaaa, Slut 1

I kærlighed til Jorden, _Paragraf_ AKUT HJÆLP, til og fra og hjem igen i tryghed, velvære, krystaliserende frihed på Jorden, vågn op, LASHAA, slut 1.

Mage til lige livslede i akut sager aldrig set i Danmark før ??

Børnesags justitsmord,

DO YOUR HOMEWORK AND CHANGE YOUR LOVE LANGUAGE IN COURT INTO HUMAN LANGUAGE ; I GØR MIN SØN SYG I SINDET !!!

Der Sker Kriminelle

systemsvigt i det grenværk,

som burde

yde hjælp

til Jorden

og derfor bidrage

med tilstrækkeligt stort lys

til at SAMUEL HERBERT NIELSEN kan få fred

i hjertet hos Shirin, Lashaar, Kalder Månen Slutteligt !!!!!!

Vi tilbyder Dig Stjernehimmelen

Aristarius Den 3. Forklar

dem det er pressende ;

_PARAGRAF /// , tilslutningsfejl

i hertemuskles central kabinet for forestillings evne

– Vi forsøger fjerne mere af Grenværket med Marianne Lanes Hjælp i Århus,

SARO er navnet, underligt personnumer, aldrig set således et stykke arbejde før, HENT HAM, _PARAGRAF_/ ENDELIG BESLUTNING

AF DOMSTOLEN med tilladelse af sagsbehandler Anne Rørbæk Christoffersen,

Vi beder

i Himlen

om Hjælp

til Annes

Selvhjælp,

Jorden Kalder Månen,

destruerer Solen eller omvendt, Halløjsa???

Våfn Op ? Fareshteh? Ashaaaar i Himmelen. Vi må kontakte Dronning Margrete

og hendes Engleskare på Jupiter. Afgjort. Dom. Fra BASslut 1.

Der er tale om drastiske overfald, voldtægter og kidnapninger og bortførelser af uskyldige krystal engle børn fra Shaa.

De DRÆBER vores

krystalliske

vidundere

og fastlåser

dem

med boremaskine

indtil boremaskinen blev

tom for potentiale

og borer videre selvom det ingen bevægelse

sætter i gang. Bevægelse for Jorden. Ja Opad???

Kommer i snart opad i Universet så Solen både skinner

dag og nat? LASHAAAAAA sidste ønske. RED SAMUEL HERBERT NIELSEN.

DO YOUR HOMEWORK AND CHANGE YOUR LOVE LANGUAGE IN COURT INTO HUMAN LANGUAGE ;

, tyveknægte, psykisk tortur på de mest vedstyggeligste måder, næsten

ingen nåde tilbage i det Advokatsamfund,

Lægevidenskabssamfund,

Universitetssamfund,

Retssamfund og

og BØRNE KRIGS OFRE,

SINDSYGE OVERBREB PÅ BØRN i 4. dimension. Slut. Ashaa 1.

Disse FØR STORMENS og forløsningens Valfarelse til Bakkehusets Mekka.

Kapitalister, Bakteriister, og Facister, ja de maltrakterer og håner og latterligører og spytter snot på Menneske Rettighedernes og Domstolenes lovmæssige fundament

for Verdensfred her på Jorden

og

i Universet

_ ALDRIG

set før

i mands minde

_ TIL JORDEN,

slet,prutvirusset, føj, tak, Ashhaa. Gjort, Asshaa. Slut. 1

I SKAL NÅ AT LÆRE HERLIGHEDEN AT KENDE

I SKAL NÅ AT LÆRE KÆRLIGHEDEN AT KENDE, TIK TIK, STIKKE BØH

I SKAL NÅ AT KENDE HINANDEN

I SKAL NÅ AT KENDE OG FORSTÅ HINANENS GRÆNSER

i overenstemmelse med PCOTUs forslag til selvhjælp. Viderebehandling af Jordens Sag videreføres ikke, hvis dette opkald til Jorden, d. kl. 01.50, Vi tog helt ud til det tidsløse, for at hente Jer. KOM NU.

LIVET ER EN KONCERT

SAL MED DISKO KUGLE

OG DANSENDE,

ROTERENDE

ELLER

DREJENDE?

SIDELÆNS ???

NED?

AF SKÆNT?

UDOVER KANT?

ELLER SKUDT UD I VANDET

TIL ET BEDRE STED?

SÅDAN

STARTEDE LOVEN, det var U S A M M E N H Æ N G E N D E, der manglede et spektakulært udsigts stykke og overblik til den 4. dimension. Vi er på nødudrykning Fra Rumskibet LASHAA 1 og tør ikke komme nærmere. Shirin er fantastisk til at opfange de meget fintfølelse eklektroniske sanse intuitions overleverede og evidensbaserende fakta videre til chefgeneralen for dette paradisiske stråle Univers. Vi vil have Jer med. Kom Nu.

3-Fav-Milky-Way-Colors-JPGHvoe Er Vorherre??????????????????

OOOOhhhh, LASHAAAAaaaaaa MEeN GAV MENING

image

JEG FØRER OG GUIDER MIT FOLK

SANDELIGT SIGER JEG JER

AT LEVE ER LOV PRISE HERREN I DIT HØJE CANNABISRIA

JEG KOM UD FROR ET UHELD I TANZANIA

LOVSYNGER HERREN

image.2011-02-24.76668920053-Fav-Milky-Way-Colors-JPG

MIT BARN MÅ ÆLTE ÆLLE BÆLLE JEG MISTEDE MIN DUKKE I DEN ULYKKE

AT LEVE ER AT LOV PRISE HERREN I DET HØJE, AT RÆKKE UD EFTER ” DET ” MAN IKKE KAN SE OG DET MAN IKKE KAN NÅ _PARAGRAF !/_ ULOVLIGGJORT PROMPTE!

HALLØJSA ? O – HØJ ;

LOVÆRE OG ELSKE SIN HERRE I DET HØJE ER DET MAN SKAL ELSKE OG ÆRE OG LOVPRISE ;

SHAALaaaa _PARAGRAF!/_UU ; BARNETS USKYLD MÅ IKKE TINGSLIGGØRES TIL EN DUKKE DEN IKKE KAN RÆKKE UD EFTER OG NÅ I EN eksploderende, forvredet sorgbearbejdsnings affaldstønde karikatur med irriterende snurheds forblankelse af Tårhedskanalens Empati Følelser ???????

FØLELSER er af VÆRDI – – – FØLELSERNE GUIDER OS I ALT OGSÅ INDENFOR RETSSYSTEMET

Penge er magt i det som IKKE er mere _PARAGRAF!_

PENGE BOYKOTTES -PAGRAF!_

PARADIGME SKIFTET I RETSPRAKSIS ER HERMED ANSVARLIGHEDS KRYSTALISERET TIL AT VÆRE NEDFÆLDET PÅ DET ELEKSTRONISKE SITRENDE UNIVERS.

Klumpen i maven betyder ; Her er Noget Jeg SKAL og BØR passe på ; ELSKE, ÆRE, og BEGÆRE AT FORVANDLE TIL LYS

DU ER HER MED INVITERET OG VI BYDER DIG VELKOMMEN, VI LEDER JER IKKE, VI LEDER IKKE I FORDÆRV OG VI UDDANNER IKKE OG VI LOKKER IKKE I FORDÆRV, VI SKABER UD FRA GODE INTENTIONER VI SKABER KÆRLIGHEDS LAVA KRYSTALISERENDE KÆRLIGHEDS ALLER ÆDLESTE FREKVENS ENGLE SANG TIL ÆRE FOR HELE ENGLE SKAREN HER PÅ JORDEN OG I DET UDVIDENDE SIG KÆRLIGHEDS MYSTERIETS HEMMELIGE PARADISISKE STEDER ;

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej I Kærligjed

Mine Kjlre

Er i Der Statit) ?

Sagsbehandker Maria Magdela Dellamisino Bravisimo Lovpro

 

Hvorfor Adskiller Politiet Her er Danmark Såååå så mange Børn?

Vi er mange som ikke begriber der værd?

 

Kære Nazientus ; ))?
Indrømmer Du ; )?
Nej ! Men så må vi vælge at finde på en anden måde at spørge ; send det videre til næste valgmøde, Retten har talt, mistænkeliggøres for uærlig tale til Himmels ; )?

Dømt Til At Lytte Til Kopi Versionen, Adjø !!! !!! !!! Vink det Farvel,
Afsted til et Bedre Sted.

Uden din hjælp holder vi det ikke ud,

Vi vil have det sidste får med.

Ses om en uge i næste TV PCOTU / Pil \ ShOW
I Kærlighed,
Aros Advokat
Shirin
Sendt fra min iPhone

 

 

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8158073/Her-er-optagelserne-politiet-ikke-ville-have-frem/

Frihedsberøvelse er ikke Motiverende ;

http://www.information.dk/554706?utm_medium=social&utm_campaign=btn&utm_source=facebook.com&utm_content=t

( Ulrik Dahlin og Rune Eklund Meidell)

Politiets dårlige erfaringer forsvandt fra lovforslag
Da Inger Støjberg satte sine embedsmænd til at skrive det lovforslag med asylstramninger, som blev hastet igennem på tre dage, blev politiets erfaringer med at bruge frihedsberøvelse som motiverende foranstaltning for afviste asylansøgere ikke nævnt

 

 

Inger Støjberg vil have Rigspolitiet til at bruge frihedsberøvelse som motiverende faktor for at få afviste asylansøgere til at medvirke til udsendelse. Men hendes lovforslag, som blev hastet gennem Folketinget i november, nævnte ikke med et ord, at Rigspolitiet gentagne gange havde meldt ud, at administrativ frihedsberøvelse ikke har nogen motiverende effekt.

»Når hjemlen ikke anvendes, skyldes det, at erfaringerne har vist, at frihedsberøvelserne ikke har haft den ønskede virkning.«

Sådan skrev Rigspolitiet i oktober 2006 om ét af de værktøjer, myndighederne siden 2003 havde haft til rådighed for at få afviste asylansøgere til at medvirke til udsendelse: administrativ frihedsberøvelse.

Samme budskab – at frihedsberøvelse ikke havde nogen motiverende effekt – gentog Rigspolitiet med jævne mellemrum i april og oktober 2007 og igen i april 2008.

Så sent som i januar 2013 blev budskabet gentaget, da kronjuristerne i Justitsministeriet skulle udarbejde lovbemærkninger til endnu en ændring af udlændingeloven: Erfaringerne med den administrative frihedsberøvelse »har vist, at frihedsberøvelse ikke har den ønskede motiverende effekt«.

Men da juristerne i Udlændinge- og Integrationsministeriet i november i år skulle udarbejde lovbemærkningerne til Inger Støjbergs lovforslag med 13 stramninger af udlændingeloven, som blev hastebehandlet gennem Folketinget i november, var Rigspolitiets dårlige erfaringer med administrativ frihedsberøvelse forsvundet. Embedsmændene nævnte ganske vist, at Rigspolitiet ikke havde anvendt muligheden siden oktober 2005. Men årsagen til, at Rigspolitiet ikke administrativt havde frihedsberøvet afviste asylansøgere de sidste ti år – fordi erfaringerne var, at frihedsberøvelsen ikke motiverede afviste asylansøgere til at samarbejde om udsendelse – blev ikke nævnt med ét eneste ord.

Først da Inger Støjberg under Folketingets ultrakorte behandling skriftligt skulle svare på, hvorfor Rigspolitiet dog ikke havde brugt dette værktøj i så mange år, kom det frem, at Rigspolitiet havde haft dårlige erfaringer. Men som ministeren tilføjede, havde hun selv en anden opfattelse: »Efter regeringens opfattelse vil frihedsberøvelse kunne have en motiverende effekt på udlændinge, der afviser at samarbejde om udrejsen,« lød det i ministerens svar.

Embedsmænds vanskeligheder
I dag ønsker Rigspolitiet ikke at oplyse, om de stadig er af den opfattelse, at administrativ frihedsberøvelse ikke har nogen motiverede effekt.

Rigspolitiets presseafdeling henviser således til Inger Støjbergs ministerium, og heller ikke seniorrådgiver i Rigspolitiets Nationale Udlændingecenter Hans-Viggo Jensen vil sige andet, end at »ministeriet har en anden opfattelse, og vi arbejder selvfølgelig inden for den netop vedtagne lovs rammer«.

Ifølge professor i forvaltning ved Københavns Universitet Carsten Henrichsen illustrerer sagen »de vanskeligheder, som embedsværket kommer i, når de efter et regeringsskifte får besked på at foretage sig noget, som allerede er forsøgt tidligere med dårlige erfaringer«.

image

Carsten Henrichsen kalder det en »noget nær uløselig konflikt« mellem på den ene side den ideale fordring til lovgivningen og på den anden side de politiske realiteter.

»Man kan sige nok så meget, at det må høre med til god lovgivningsskik, at lovens regler er evidensbaserede, og at der i tilfælde af modstående erfaringer i det mindste må gøres opmærksom herpå i lovbemærkningerne. Det første er bare ikke altid tilfældet, bl.a. fordi erfaringer næsten altid kan drages i tvivl, og fordi politikerne som bekendt ikke generer sig for at handle mod bedre vidende, hvis de kan vinde nogle stemmer på det. Og det andet sker stort set aldrig, fordi ingen regering med respekt for sig selv åbent vil medgå, at den lovgiver mod bedre vidende, og det er regeringen – og ikke embedsværket – som bestemmer, hvad der skal stå i lovbemærkningerne.«

Seriøse omkostninger
For to år siden var ekstern lektor ved KU og AAU Zachary Whyte medforfatter til en rapport til DIIS, der undersøgte bl.a. frivillig hjemrejse for afviste asylansøgere. Han kender til, at Rigspolitiet gentagne gange har meldt ud, at deres erfaringer med den administrative frihedsberøvelse ikke har vist sig at være motivationsfremmende.

»Det må jo stå stramt til, når Rigspolitiet direkte skriver det i deres statusopgørelser. Én ting kunne være at tale om det bag lukkede døre, men når Rigspolitiet gang på gang skriver det i den offentligt tilgængelige rapport, må det virkelig være begrænset, hvad frihedsberøvelsen kan bruges til,« siger Zachary Whyte. Han peger på, at det er Rigspolitiet, der har »det direkte arbejde« med udsendelser.

»Så når de siger noget andet, end den politik, der bliver ført, er det bekymrende,« siger Zachary Whyte og tilføjer: »Man skal have med, at det har nogle seriøse omkostninger. Både fordi det er dyrt at holde folk frihedsberøvet, især hvis en udsendelse nærmest er udsigtsløs, men også for de afviste asylansøgere, som jo ikke har gjort noget kriminelt. De har søgt om at blive anerkendt som flygtninge, men det er ikke ulovligt at søge om det.«

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Inger Støjberg, men Udlændinge- og Integrationsministeriet skriver i en mail, at »det fremgår af lovforslaget, at det er regeringens opfattelse, at frihedsberøvelse vil kunne have en motiverende effekt på udlændinge, der afviser at samarbejde om udrejsen. Dertil kommer, at muligheden for frihedsberøvelse generelt vil kunne tilskynde udlændinge til at medvirke til udrejse, ligesom den enkelte vil opleve, at det har meget klare konsekvenser, hvis der ikke samarbejdes om udsendelse.«

»Det fremgår desuden af lovforslaget, at erfaringerne fra tidligere har vist, at der er udlændinge, der trods en frihedsberøvelse vedholdende har nægtet at samarbejde om udsendelse«, men »regeringen har ikke herudover fundet anledning til at redegøre for Rigspolitiets erfaringer med frihedsberøvelse som en motivationsfremmende foranstaltning i lovforslaget«, skriver ministeriet.
I går kunne Information beskrive, hvordan Justitsministeriets jurister ifølge daværende minister Mette Frederiksen (S) åbenbart havde skiftet vurdering.

For ni måneder siden mente de, at fristen for at udsætte muligheden for at søge familiesammenføring for flygtninge med midlertidig beskyttelsesstatus højst kunne være 12 måneder, hvis ikke regeringen skulle komme i konflikt med Danmarks internationale forpligtelser.

Men alligevel vil Inger Støjberg fremsætte lovforslag om forlængelsen af fristen til 36 måneder.

Det, Inger Støjberg OG Venstre, laver med hensyn til flygtninge, virker fordækt på en måde, der gør mange af os meget kede af det.

Har Vestre og Inger Støjberg virkelig mandat til at behandle os alle så dårligt?
Regeningen vrider armen om på kommunerne, DSB, på Folketinget og også på befolkningen. For slet ikke at tale om hvad regeringen prøver at feje under gulvtæppet i demokratiets navn.

Brugerbillede for Steffen Gliese
Steffen Gliese
08. december, 2015 – 23:58
Hvorfor har vi dog fået så virkelighedsfjerne politikere? De skulle hellere kere sig om at løse vores faktiske problemer i stedet for konstant at skabe nye.

Fjerne ubelejlige oplysninger
sker ofte, når der er skabt en situation, hvor der er noget at komme efter
Det sker i svar til folketinget, hvor de brudte lover er fjernet fra svaret.
Det sker i sager, hvor de brudte love bortskaffes fra sagerne, svarende til bortskaffelse af beviser for strafbare forhold, hvilket er en overtrædelse af :Straffelovens § 125, stk. 1, nr. 2. som udgangspunkt.

Skal os der nu er efterkommere af Svenskere der strannede i københavn på vej til USA, polske roepiger, tyske kulsviere m.m. og altså ikke er ‘rene’ danskere tilbage 3-4 generatinoner nu snart også til Dansk prøver m.m.
Det er sku sort….
Jeg syntes, der hele tiden kommer sager frem fra dette ministerium, der virker tragiske – ikke blot på mennesker men også på demokratiet i Danmark.
Måske er det forståeligt, for jeg hørte Inger Støjberg tale på nettet for nogle dage siden, og for mig fremstod hun som en ualmindelig umoden og primitiv person, hvor hver 3. ord var et øø, og ææ.
Men man kan jo slå fast, at der er faktisk en vælgerforening, der ikke har haft bedre kandidat. Og der er også nogle vælgere, der har valgt hende i Folketinget. Så demokratiet har formentlig fungeret, men særlig kvik er hun jo ikke.

Brugerbillede for Calle Hansen;
Politikere har aldrig lyttet til argumenter. Det er slet ikke hvad det handler om, for dem.
De herskende værdier er hule (Nietzsche)
09. december, 2015 – 10:28
Jeg vil meget opfordre til, at vi får disse ministre og politikere skiftet ud med nogle ærlige og ordentlige.
Hvorledes skal befolkningen kunne agere fornuftigt, hvis de bruger ministre og politikere som forbillede?
Politikernes adfærd kreerer radikalitet, der ikke kan styres!

https://www.facebook.com/zibimanwithvan/videos/473756162832116/

image

Helt vildt: Så stor er forskellen mellem rig og fattig i Danmark
En ny opgørelse fra Danmarks Statistik sætter konkrete tal på forskellen mellem rig og fattig.
Onsdag 27 jan. 2016 kl. 11:12
Af Leveret af Ritzau MERE
De rigeste danskere har en formue, der er 16 gange større end de fattigste.
De rigeste danskere har en formue, der er 16 gange større end de fattigste. Foto: Iris/arkiv
100
En ny statistisk fra Danmarks Statistik viser sort på hvidt, hvor stor forskel der er i formuerne mellem de fattigste og de rigeste danskere.

Statistikken viser, at mens den rigeste femtedel af danskerne har en nettoformue – formuen minus gæld – på 4,8 millioner kroner, så har den fattigste femtedel blot en formue på 300.000 kroner.

ANNONCE

Dermed er den rigeste femtedels formue 16 gange større end den fattigste.

Læs også: F1-lånere kan få fast rente med samme ydelse som nu
Samlet har danskerne en formue på 5038 milliarder kroner, men en stor del af formuen ligger i boliger.

Det er dog langt fra for alle, at den faste ejendom er et plus. 13 procent af familier havde mere gæld end formue, og for de fattigste er det tal endnu højere.

– En del af forklaringen er formentlig, at boligpriserne uden for de store byer generelt er faldet kraftigt i en årrække op til 2014.

Læs også: Realkredit Danmarks kunder holder fast i deres boliglån
– Dertil kommer, at beskæftigelsen uden for de store byer samtidig er faldet ganske meget. Det har naturligt resulteret i indkomstbortfald og en kraftig reduktion i boligformuen for visse familier, skriver chefanalytiker hos Nykredit Tore Stramer.

Ikke overraskende ligger enlige, der er under 30 år og uden børn, lavest i statistikken over formuer. For denne familietype er formuen på 116.000 kroner.

Læs også: Dansk økonomi fik det endnu værre i tredje kvartal
De klart rigeste er familier med to børn, hvor en af de voksne er over 59 år. Den familietype har gennemsnitligt en formue på 4,4 millioner kroner.

Læs også: Lave renter og udlandet koster Danske Bank milliarder
– Denne familietype har ofte egen bolig, og lånene i boligen er ofte betalt mere eller mindre ud, så prioritetsgælden er forholdsvis lav. Samtidig har denne familietype haft mange år til at spare sammen på pensionsordninger, skriver Danmarks Statistik.

Den helt gennemsnitlige familie har en formue på 1,7 millioner kroner. Heraf er 1,3 millioner i bolig. Den gennemsnitlige familie har for 642.000 kroner boliggæld og for 220.000 kroner anden gæld.

 

Marlene Krog Rasmussen, tidligere Folkeskolelærer,  stiller skarpe spørgsmål i Byretten ; ( Se Video af Byretsmøde ;

https://www.facebook.com/video.php?v=10153800929169920 ) ; Som Leder af Folkerådet PCOTU synes jeg Politiet i Danmark, som en samlet enhed burde begynde at lytte til deres egen individuelle sunde dømmekraft, når de som den udøvende magt tager ud for at tvangsfjerne gode folks børn. De bør opponere imod at medvirke til Statens akutte formandsbeslutninger ved at turde at melde tilbage til Formanden, som et gennemgående princip, at Politiet skønner at en paragraf 50 undersøgelse i hjemmet er relevant inden der uretsmæssigt og uden anbringelses grundlag eller som det oftes ses i Børnesagerne, at anbringelsesgrundlaget er så spinkelt, at man må kalde det, at Staten stjæler vores børn fra os. Jeg opfordrer på det kraftigste, at Politiet i Danmark, og gerne med PCOTU med på sidelinjen, som en guidende instans og et kontrollerende øje i forløbet, opbygger et samarbejde og vedholdende kommunikation med Advokatsamfundet, da Advokaterne og Politiet, hvis de begge arbejder ud fra et Agenda, der ønsker at skabe vilkår for verdensfred, vil kunne stå så stærkt at revolutionerende ændringer i vores samfundsstruktur vil ske på en fredelig og smertefri måde. Sammen tør vi at handle empatisk og modsige de sindsyge Formandsbeslutninger udsagt på baggrund af dokumentfalsk. Jeg ønsker som leder og stifter af Folkerådet, at guide Politienheden derhen hvor de tør mere og tror mere på deres rolle i samfundet med hensyn til forebyggelse af kriminalitet og mere meningsfulde opgaver end de opgaver, de i dag bliver sat til at udføre. Vi skal i fælleskab skabe så dejlig en verden at leve i, at vi som vise mænd og vise kvinder, er i stand til at leve i så stor fordragelighed med hinanden, således at Politiets opgaver næsten udelukkende vil fungere som forebyggelse. Politiet vil således få lige så travlt som altid, opgaverne bliver bare mere meningsfulde og kommer til at handle om alt andet end magtanvendelse og frihedsberøvelse. 

 

Folkerådet PCOTU bemærker at det danske Politi som en samlet enhed mangler en Guidende / Opdragende Instans, PCOTU tør godt springe ud i at tage det ansvar, det er at arbejde i tæt samarbejde med de danske politibetjente for at sikre, at de bliver guided derhen, hvor intet kan få dem til at begå magtmisbrug. Vi leder ikke efter fejl hos Politiet, men vi ser det potentiale I som samlet enhed indeholder, og vil guide Jer derhen fredeligt.

Kh. Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU,

Shirin Brokmann Herbert Nielsen.

Kære Viborg Politi / Rette Vedkommende

Jeg ønsker at skabe gode kontakter til Viborg Politi.
Der sker mange underlige ting i vort samfund i år 2015.
Jeg er tilfældigvis en af de borgere der er påsat til at skabe orden ud af kaos. Jo mere kaos jeg ser og bliver præsenteret overfor – jo gladere bliver jeg, fordi Jeg VED at et hvert KAOS kun ser farligt og truende ud på OVERFLADEN – indenunder gemmer sig det stærkeste og mest healende lys i form af et kæmpe potentiale for os mennesker for at opnå dyb respekt og forståelse for hinanden og opnå livsindsigter der gør os STØRRE SAMMEN.

Viborg Kommunes Forvaltnings System indeholder et sådant kæmpe potentiale.

Viborg Kommunes Forvaltning henvendte sig i sidste måned til Jer og nævnte i den forbindelse mit navn og CPR, og det var rigtig godt at de gjorde det, omend deres måde at kommunikere med Jer på er noget svær at forholde sig til, når de i virkeligheden vil noget helt andet, end
det, de giver udtryk for overfor Jer.

Viborg Forvaltning befinder sig i en mørk krise tilstand og har brug for min og Viborg Politis hjælp til at “komme på fode igen”, “komme på rette kurs igen” og “varetage barnets tarv på en hensigtmæssig, omsorgsfuld, tillidsfuld, ansvarsfuld, empatisk, indsigtsfuld og kærlig måde uden at at føle sig frihedsberøvet og presset af nogle højere instanser og ordre og uden at føle sig nødsaget til at handle ud fra grundfølelsen ; ANGST.

Viborgenserne har længe holdt fast i det trygge, det velkendte og det jordnære og alt det som de er vant til er gældende normer og regler.

Jeg er her for at skabe broer, bånd og tillid, mønsterbryde og nyskabe, påvirke tingenes gang i en positiv retning, der vil kunne skabe verdensfred og trivsel og lykke for ikke kun de mennesker der arbejder i Viborg Politi, men også alle de, der sidder i Forvaltnings Systemet i Viborg og som pt. mangler støtte, råd og opbakning, anerkendelse og skulderklap fra det Folkeråd PCOTU ( pcotu.dk ) , som Jeg Shirin Brokmann Herbert Nielsen er stifter og leder af.

Det virker underligt at Jeg bliver mødt med så meget modgang, når det, jeg kæmper for er retfærdighed og verdensfred? Jeg er et meget harmonisk menneske, som ved hvem jeg er, og med det følger selvfølgelig et ansvar.

Jeg ser at danskerne generelt har en tendens til at dyrke det gode men at korsfæste det inden det når at skabe verdensfred? Jeg har funderet meget over hvad årsagen kunne være? Jeg tror det hænger sammen med kristendommen og at da Jesus døde på korset skabte det ubevidst et kollektiv traume for befolkningen som historisk set har gentaget sig igen og igen og igen lige siden og har præget vores måde at omgåes hinanden på lige siden.

Det er på tide at vi i fælleskab bliver bevidste omkring dette kollektive traume og finder frem til nye måder at omgåes hinanden, giver hinanden plads til at VÆRE. Møder vi hinanden med rummelighed og forståelse, og giver vores næste lov til at blive større og større, ja på den måde ville vi samtidig kunne åbne muligheden for at vi selv kan vise hvem vi er og at vi selv kan blive større uden at nogen føler misundelse over det?

Danskeren er et misundeligt folkefærd præget af Jantelov. Jeg kan se ud af min Børnesag, at mange af de gode og sunde ting jeg står for bliver lagt for hån? Er det i virkeligheden et nødråb fra danskerne om, at de ikke har det så godt og at de har brug for healing af det kollektive traume?

Det tror Jeg.

Jeg bliver hånet for ikke at gå ind for vaccination, jeg bliver i Sagspapirerne hånet for at give min Søn udelukkende økologisk mad og filtreret vand? Jeg bliver hånet for at ” gå for meget op i etik og moral ” ? Jeg bliver hånet for at ville realisere mig selv og at jeg har så høje tanker om min Søn, og ser så stort et potentiale i ham og at jeg gerne vil gøre ham til en STOR succes i Hovedstaden København.

Viborg Forvaltning har placeret min Søn ude på landet i et parcelhus kvarter Birgittelyst, i Viborg kommune som er en af de eneste kommuner, der ikke har en Rudolph Steiner uddannelse. At de har gjort det, går direkte imod min tros retning fordi, almindelig folkeskole er ikke det liv, jeg ønsker for min elskede Søn?

Jeg bliver hånet for at ville undersøge hvad der foregår i den skærmede bygning i Birgittelyst, 8800 Viborg som ligger mellem mine forældres hus og plejefamiliens hus. Min lille uskyldige Søn bliver straffet for at vise sin Mor kærlighed og tillid og betro sig til mig omkring Pædofeli? Straffen hedder samværs stop i 4 måneder? Så kan han lære at tie ?

Lige siden Viborg forvaltning tog min Søn fra mig har de kørt en personlig hetz imod alt hvad Samuels elskede Mor er og tror på og de har også bragt mig i store økonomiske vanskeligheder. Min Advokat og jeg har forlængst påvist i retten at der intet anbringelses grundlag er i min Børnesag?
Sagsbehandler bliver ved med at påstå at Samuels Mor er psykisk syg selvom alle fagfolk der har været inde over denne sag udtaler at jeg er et sundt og rask menneske med mange gode menneskelige kvaliteter og kompetencer???

Man kan godt undre sig over hvorfor sagen stadig kører og måske burde sagen føres som en straffesag imod Viborg Kommune fremover? En sag omhandlende chikane, frihedsberøvelse, grov psykisk tortur og at bevidst at ville ødelægge Mor og Søn kærligheden ved kun at lade mig se min Søn igennem hele år 2014 ( fra og med 26.06 ) og til dags dato 2015 kun 2 timer om måneden, selvom samværs rapporterne er så flotte at min Advokat udbryder at han sjældent har set så fine samværs rapporter?

Viborg kommune udsætter min Søn og Jeg for unødvendige belastninger? Psykologen der skulle udarbejde min forælder evne undersøgelse udtaler at min Søn lider stor last og at han burde se sin Mor regelmæssigt? Trods disse professionelle udtalelser stopper samværs konsulenten pludselig vores samvær mens min Søn griner helt nede fra maven, stråler af gensynsglæde mens han kigger mig dybt ind i øjnene.

Jeg nåede 5 minutters samvær med min Søn og han blev uretsmæssigt flået ud af mine arme uden nogen anden grund end at torturere os begge Psykisk?

Jeg havde rejst langt for at se min Søn, 350 kilometer fra København til Viborg?

Vores Mor og Søn Kærlighed bliver lagt for had?

Grunden til den stigende kriminalitet og at det kaos vi ser omkring os ser mørkere ud end hidtil i historien er, at vi er indtrådt i den første del af et Paradigme skift.

Jeg har på grund af den manglende Retsikkerhed jeg er vidne til i det danske land oprettet et Folkeråd PCOTU.

Kun de aller mest intellektuelle og Indsigtfulde Politifolk og forvaltningsfolk vil kunne tale med om Paradigme Skiftet og uanset hvilken forståelses ramme I er udstyret med, så gælder den samme regel ; Vi er alle lige meget VÆRD. Der er brug for ALLE, ligegyldig hvor indsigtfuld og klog du er nået at blive inden indtrædelsen i det Paradigme skift vi nu står i.

Ligegyldig om du / I er nået dertil i Jeres bevidsthed hvor I genkender de ting som sker som en del af det ny Paradigme skift – ja så er hovedreglen at ingen skal straffes, ingen skal pines, ingen skal tortureres på hverken den ene eller anden måde, ingen skal fængsles og ingen skal svines til og ingen skal udstilles, ingen skal henrettes for at VÆRE og befinde sig i netop det bevidstheds lag med netop den forståelses ramme som de nu engang er udstyret med.

Vi taler om mangel på ondskab og vi taler om at Folkerådet PCOTU ønsker at starte en regelmæssig kommunikation med Viborg Politi hvor vi møder Jer med dyb forståelse og VILJEN til forståelse og viljen til at skabe broer mellem Viborg Politi og Folkerådet PCOTU.

Et Folkeråd er en GUIDENDE instans.
Der findes flere forskellige Folkeråd i Danmark i år 2015, men der findes kun Folkerådet PCOTU som er stiftet af og bliver ledet af en livsklog, stærk og indsigtfuld nok leder til, at det danske Folk ville kunne opnå står succes og skabe en bedre verden SAMMEN ; en verden med mindre kriminalitet og mindre ufred og mange flere meningsfulde opgaver for politiet end de hidtil har været en del af og mange flere meningsfulde opgaver end de på nuværende tidspunkt har fantasi til at forestille sig.

Med hensyn til den Politianmeldelse som den meget unge og uerfarne sagsbehandler fra Viborg Forvaltning har sendt til Jer, så vil Jeg gerne at vi i fælleskab opnår forståelse for og indsigt i hvorfor sagsbehandler finder det nødvendigt at politi anmelde mig og videre give eller opdigte urigtige oplysninger om 5 årige Samuel Herbert Nielsens søde og dejlige Mor til Viborg Politi?

Samuel Herbert Nielsens Mor, som altid har været så vellidt i Viborg kommune og som jo sidder inde med de flotteste børnehave udtalelser fra Prinsens Børnehave fra dengang Jeg var alenemor og fuldtidsmor til Samuel og levede et roligt og fredeligt og meget lykkeligt liv sammen med min elskede Søn i Viborg Centrum.

Kan det være at sagsbehandler føler sig presset af nogen eller noget højere oppe i systemet siden hun udsender disse falske og åbenlyse utroværdige klager?

Har sagsbehandler personlig fordel ved at bruge alle mulige uetiske mafia metoder til at bibeholde min Søn i anbringelsen? Holder den her slags sager i virkeligheden gang i en Børneindustri der ihærdig forsøges at videreføres ligesom det er blevet gjort de sidste 300 år fordi det i år 2015 er den letteste måde at undgå kaos og revolution og en måde at opretholde arbejdspladser på i en tidsepoke hvor vi næsten alle sammen i perioder kæmper umenneskelige kampe med arbejdsløshed.

Sagsbehandler er med til at skabe splid imellem min
advokat Thorbjørn Thomsen og Jeg.

Kunne min undren over at hun ikke kendte til Advokat Thorbjørn Thomsen før Jeg – leder og stifter af Folkerådet PCOTU – kunne min undren over sagsbehandlers uvidenhed på børneområdet og mangel på erfaring og mangel på overblik over hvem der vinder flest børnesager i det danske land have foranlediget til at sagsbehandler  føler et personligt hævn motiv?

Min Søn og Jeg er udsat for et Justitsmord.

Måske fordi både min Søn og Jeg er komplet uskyldige er jeg – Samuels Mor – ALDRIG blevet tilbudt et møde med sagsbehandler siden Børnesagen startede i vores sommerferie D. 26.06 2014, hvor Samuels Mor fik stjålet sin taske med computer af nogle fremmede mennesker på gaden i København.

Jeg blev pludselig ringet op uden forudgående aftale af sagsbehandler  for et par måneder siden og røret blev smækket hurtigt på igen, da jeg gav udtryk for at Forvaltningen havde begået en stor fejl ved at fjerne 2 velfungerende og lykkelige mennesker fra hinanden og at der var tale om et Justismord.

Almindelig sagsbehandlings skik er at al kommunikation foregår igennem min Advokat eller gennem mail korrespondance?

Sagsbehandler ligger pres på min Advokat og bruger politianmeldelsen som argumentation for at hun synes, han bør overtale mig til at søge hjælp fra de offentlige instanser, kommunal system og Psykiatri?

Jeg kan godt blive usikker på hvorvidt at retssystemet giver min Advokat lov til at vinde flest børnesager fordi han samtidig arbejder som muldvarp for en dansk mafia som er infiltreret i det offentlige system?

Vi er mange danske borgere som løbende beklager os på FB og som kan se at Forvaltnings Systemet også i den grad er infiltreret i organiseret kriminalitet og administrativ korruption og ja Jeg sidder som stifter og leder af Folkerådet PCOTU inde med mange lydfiler fra tidligere sagsbehandlere i forvaltnings systemet og tidligere kommunal folk, der bekræfter at de har været medvirkende til korruption, uretfærdige beslutninger og at de som de udtrykker det ; “er ansat til at lyve”…..

Jeg tager som leder og stifter af Folkerådet PCOTU disse henvendelser seriøs, da jeg er et godt og ærligt menneske som kæmper for Retsikkerheden i det danske land og som går højt op i etik og moral.

De der er system kristiske og som er for kloge og forstår hvad der i virkeligheden foregår af ugerninger og skjult borgerkrig i det danske land, ja dem findes der Advokater, der er med til at udtale sig negativt omkring så snart de har vundet klientens tillid dolker de den tillidsfulde borger i ryggen og taler for at de skal i Psykiatrisk behandling – Det er det brede billede jeg som Folkerådsleder har opnået kendskab til via vedholdende dialog med de borgere i det danske land som føler sig som ofre for Systemsvigt?

Viborg Forvaltning har løjet og ringet til min advokat og sagt, at jeg har haft truet med at slå min søn ihjeld og forvaltningen ihjeld? Det passer jo ikke?

Sagsbehandlers urigtige oplysninger ligger grotesk langt fra sandheden.
Jeg må som Leder af Folkerådet PCOTU opfordre Viborg Politi til i samråd og samarbejde med PCOTU at opnå indsigt og forståelse for hvorfor sagsbehandler handler som hun gør og sammen må vi kæmpe for at guide sagsbehandler derhen hvor hun gør gavn og glæde og er i stand til at udføre sit arbejde på en mere hensigtsmæssig måde?

Jeg har i forbindelse med et detektiv arbejde for PCOTU i det område min Søn bor i prøvet at leve mig ind i den kriminelles – psykopatens psyke – og mindkontrol programmer til at skabe psykopater – disse betragtninger har jeg indtalt på lydbånd og i samme ombæring siger jeg jo, at hvis i så fald jeg fra spædbarn og op til dags dato har været et offer for et mind kontrol program – ja så har de, der har udført det mislykkes, fordi min grundlæggende personligheds struktur står stadig uspoleret trods massiv psykisk tortur og nedgørelse igennem hele min barndom og voksen liv,

Vi taler om psykologi, mindkontrol og det, at skabe barndoms traumer før 5 års alderen med den intention at skabe psykopater som kan drive samfundet videre til “gavn og glæde” for de, som tror på at økonomisk vækst skal være menneskets største fokus frem for personlig trivsel og lykke.

Forvaltningens fortolkning af min lydfil ligger helt uden for den fortolknings ramme som jeg – “forfatteren / kriminal freelance forskeren” ( ja jeg har mange spændende opgaver som leder af Folkerådet ) har lagt ud, altså de må jo i forvaltningens favør enten være mindre begavet og fyldt med uhelbredelig angst neuroser de der forsøger at misforstå, eller også lyver de bevidst for at vinde Børnesagen, og som de selv har udtryk flere gange overfor mig, ja så er de ansat til at lyve.
De ved jo ligesom jeg ved, at jeg aldrig har truet nogen.

Derudover stemmer tonefald i de udtalte betragtninger jeg gør mig på lydbåndet og de konklusioner jeg drager mig på lydbåndet jo overhovedet ikke overens med de ting forvaltningen påstår er essensen af lydfilen – så ja, Jeg synes deres anmeldelse af mig til Viborg Politi fremstår sadistisk, hyklerisk og latterligt.

Vi skal guide disse forvaltnings folk derhen hvor de er i stand til at fremstå troværdige.

Det Københavnske Politi tog ikke den viborgensiske sagsbehandlers forsøg på at overtale dem til at indlægge mig alvorligt.

Politiet kom på min adresse i sidste måned og de kunne jo saktens se hvor et sympatisk, karismatisk, harmonisk og sødt og rart og Indsigtfuldt og velformuleret menneske jeg er.

De talte med mig 2 gange den samme aften som min mand sammen med kammeraterne havde forsøgt at indlægge mig som hævn for at jeg har talt med Caspers læge omkring at Casper bliver nødt til at gå i medicinsk behandling ellers kan Mor Shirin ikke tage ansvaret for en hjemgivelse af Samuel.

Samuel skal da ikke hjem til et galehus når han er vant til min og hans lykkelige og fredelige 2 som hed – Mor og Søn.

Selvom Casper og alle Caspers kriminelle hash og narko venner har forsøgt at tale ondt og løgnagtigt om mig i håb om at Casper undgår at blive indlagt på Psykiatrisk Afdeling, ja så lykkedes det dem jo ikke.

Der er ikke nogen der kan indlægge mig så længe jeg er beskyttet med Guds tillid og Kærlighed og så længe jeg lever som jeg gør og tror på de ting jeg gør.

Casper og Jeg skal skilles.

Eneste grund til at Jeg har været gift med Casper er, at han var den ENESTE dansker, der tilbød at give husly efter Viborg forvaltningen havde taget min Søn fra mig og efter at Birte og Ole Herbert Nielsen havde lokket mig i en fælde som resulterede i at Jeg opsagde min lejlighed i Viborg og mistede min lejlighed i København, Valby. Jeg vedlægger mit brev til potentiel ny advokat som bilag da brevet giver et overskueligt billede af hvad min Børnesag i grunden handler om.

Når jeg er så rart og godt og omsorgsfuldt et menneske overfor alt og alle og når jeg har mit fokus på det sande, skønne og smukke og når jeg er et retfærdigt menneske, med en sund dømmekraft og derudover er en meget karismatisk person, ja så kan det jo godt UNDRE mig hvorfor Casper Jensen på Bakkevej 28, 2400 København, som indeholder så megen “fanden i voldsked” og ondskab var den ENESTE her i Danmark der tilbød mig husly efter Viborg Forvaltning og mine 2 gamle 70 årige forældre lod mig i stikken?
Han har samtidig med Børnesagen som jo er psykisk tortur udsat mig for massiv psykisk tortur i hjemmet og han vil ikke tage sin Psykofarma?

Jeg havde jo ikke nogen penge til indskud til egen lejlighed og jeg har kun kunnet finde lejligheder i København hvor man ikke må placere sin adresse? Nu føler jeg mig igen nødsaget til at tage imod sådan en lejlighed uden adresse, da Jeg ønsker at komme væk fra min Mand Casper som tvang mig til ægteskab ved at stille det som betingelse for at give mig husly?

Alternativet var et liv som bums på gaden?

Jeg forstår at leve sundt og godt.
Min livstil er sund. Men jeg er spirituel – en ganske almindelig sund for form for spiritualitet – og tit og ofte er spirituelle mennesker ikke så gode til at skabe magt og rigdom. På grund af min spirituelle udvikling har jeg ikke fuldført længeregående uddannelse på Universitetet og ej heller skabt mig en karriere.

Det eneste jeg har haft succes med, var min Søn og det, at være Mor. Børnehave udtalelsen fra år 2013 december bevidner at mit barn stortrivedes og var et lykkeligt barn, mens Jeg var fuldtids alenemor til ham.

Nu hvor han ikke er hos mig udnytter jeg tiden alt det jeg kan til at blive bedre til alt det jeg kan og skabe kommunikation med danskerne omkring alle de livsindsigter jeg har opnået igennem min meget hårde spirituelle rejse her i livet.

Jeg maler malerier og holder hus pænt og nydeligt og dyrker masser af sport og hjælper adskillige forældre med deres børnesager og leder Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

Hvad gør Casper? Han sidder i en sofa hele dagen eller bruger masser af penge på droner og fjernstyrede legetøj som han samler og når der ikke er noget at samle, spiser han vingummibamser, drikker den ene 2 liters Coca cola efter den anden og glor på underholdnings programmer og amerikanske film hele dagen. Han dyrker INGEN form for sport som kunne afholde ham fra stoffer og kriminalitet. Han dyrker INGEN kreative fag som kunne afholde ham fra stoffer og kriminalitet.

Hvem er den 22 årige sagsbehandler fra Viborg kommune ? Hvordan er hendes livstil og hvilke ting dyrker hun der ville kunne afholde hende fra at begå kriminalitet / støtte op omkring kriminalitet / være den udøvende magt hvad den kriminelle mafias beslutninger angår???
Hvilken livserfaring trækker hun på når hun går ind og tolker lydbånd og melder mig, Samuels søde og rare og 39 årige Mor til Politiet?

Sådan en som Casper og en lille løgnagtig 22 årige sagsbehandler fra “det mørke Jylland”, kan det københavnske politi ikke tage seriøst.

I København tager man ikke folks børn fra dem. Alene mødre kan have op til 4 forskellige diagnoser på EN gang og alligevel beholde deres børn uden problemer.

Min spiritualitet blev i år 2007/2008 forvekslet med en mild form for skizofreni. En meget ung og uerfaren Psykiater stillede diagnosen og jeg havde brug for hjælp i forbindelse med en dyb kærestesorg og samtidig var mit selvværd ikke bygget op endnu og jeg var selv meget usikker på hvad mine “symptomer” skulle bruges til.

Den dag i dag er jeg helbredt for skizofreni og bruger alle mine symptomer konstruktivt og udtrykker dem igennem det musik jeg komponerer og de malerier, jeg maler samt de bøger jeg skriver.

Beskyldelserne imod mig er latterlige og utroværdige og usaglige. En gammel fejl diagnose blev D. 26.06 2014 misbrugt til at tage mit barn fra mig og sagen har lige siden kørt med masser af dokumentfalsk og Børne Unge Udvalgs møder uden partshøringer, som min Advokat har måttet erklære ugyldige?

Viborg Kommune bruger uetiske mafia metoder til at vinde Børnesagen. Det er ganske enkelt flovt for Viborg Kommune, ja jeg vil påstå de juridisk set er ude på DYBT DYBT vand….
Viborg Forvaltning begår organiseret kriminalitet og vi er mange der er utilfredse med Sanct Lauritz Observations Steddet, som blandt den almindelige borger bliver kaldt for Viborg Løgnecentral.

Med hensyn til mafia metoder og lydbånd;

Kan Sagsbehandler have sendt et brudstykke af lydfil til Politiet, således at et brudstykke er taget helt ud af kontekst? Hvis I så fald hun har gjort det, så er hun jo bevidst ude på at skade min Børnesag, sætte dokumentfalsk igang og det er i sidste instans jo nøjagtigt det sammen som bevidst at ville skade et barn.

Hvis man kan bevise at en forvaltning bevidst skader et barn, ja så kan Advokaten kræve øjeblikkelig hjembringelse af barnet, i mit tilfælde hjemgivelse til den biologiske Mor med den fulde forældremyndighed.

Jeg vedlægger de originale lydfiler til denne skrivelse og vil opfordre Viborg Politi til at lade min Psykiater i Jylland lytte disse lydbånd igennem og udtale sig omkring dem.

I må også hjertens gerne få en forsker i kriminalitet til at lytte dem igennem fordi mit arbejde som leder af Folkerådet PCOTU er godt nok freelance og ufaglært, men Jeg gør mit arbejde meget professionelt uanset, og den professionalisme vil en kriminal forsker jo nemt kunne genkende.

Måske prøver Viborg Forvaltning i samme ombæring om de kan opdigte urigtige oplysninger således at de kan påvirke / manipulere et børne unge udvalg til at tage min Forældermyndighed fra mig???????

Hvor er min Advokat i al det her?
Hvad har han gjort for at sætte en stopper for al det her?

Han virker som om han er nem at manipulere og som om han er en smule naiv?

Jeg har talt med adskillige og deriblandt forketings medlemmer som ikke kan forstå min Advokats måde at føre min sag på?

Jeg gad godt vide hvad der reelt foregår?

Men som sagt. Den her børnesag er for vanvittig til at Jeg ønsker at kæmpe videre.

Min fulde Forældermyndighed vil jeg bruge til at finde en rigtig god Rudolph Steiner Familie til Samuel der kan adoptere ham.

Synd og Skam det skulle ende sådan her.

Føj hvor er det råddent al den organiserede kriminalitet og administrative korruption der foregår her i Danmark. Og mange af de andre lande verden over rapporterer også omkring de samme problemer med korruption og dokumentfalsk og umenneskelige Justitsmord……

Men som sagt, Københavnsk Politi vil ikke indlægge mig fordi de kan tydeligt se hvor et godt og kærligt og ærligt menneske Jeg er, udstyret med en sund og rask psyke og jeg behandler alt og alle godt og retfærdigt ja jeg gør så……

Det kunne mange andre godt lære af……

Jeg vil afslutningsvis bede Viborg Politi om at annullere sagsbehandlers anklager imod søde rare Shirin Mor, da hun kommer til Jer med urigtige oplysninger som på sigt hverken gavner hende selv, forvaltningen, Politi eller min elskede Søn og Jeg.

Jeg bemærker at Viborg Politi som samlet enhed bør betragte sagsbehandlers udtalelser som usaglige og ugyldige og spild af Viborg Politi ’s tid og gode kræfter.

Kh. Samuels Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen
Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

( Skriv login i søgefeltet, rul siden ned og log in med navn og elektronisk post adresse og vær aktivt PCOTU Folkerådsmedlem og en værdifuld del af paradigmeskiftet )

 

 

image image image

 


Natasha A Pocket Of Sunshine :

Kære Politi

Misund Os Ikke Lidt Orakel Ord et enkelt bid af det guld æble og skån os ikke imod at lære os selv så godt at Kende, at Vi kan holde ud til at være her samtidigt vidende til at foregår på det forkerte heelt ude af tanggenten sprog ; ))) ?