Miraculix Miracle Collodial Silver & Milky Mouse Miraculix Drink

Sol Gudimage

 

 

IMG_3730

Collodial Silver sælges for 200 kr. pr. liter. Høj Kvalitet. Professionel Maskine fra Amerika producerer dette fine “Mirakel” vand som det bliver kaldt på Jamaica :)….

Jeg sælger til medlemmer af Folkerådet PCOTU.

Lav en købsaftale ved at skrive til ; Jazzandbluesmenow@yahoo.com

Kh. Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU

Collodial Silver Spray sælges for 130 kr. Genopfyldning 50 kr. ( I gamle dage helbredte man effektivt herbes virus og alskins hudsygdomme med dette “mirakelvand”…… )

image

Shirin Brokmann Herbert Nielsen

druide-foedsel

MILKEY MOUSE MIRACULIX DRINK sælges til PCOTU folkeråds medlemmer for 85 kroner pr. Liter ;

Milkey Mouse Miraculix Drikken består af Ingefær, Mælk, Gurkemeje og lidt peber og rørsukker. Den smager formidabelt og er sund for blodet og mavsen ; )))……

IMG_6593

tulipan

Den traditionelle og historiske brug af Collodial Silver ;

Lidt dokumentation for mine påstande omkring Collodial Silver… Der findes massevis af Info på bla. youtube…
http://www.naturhudpleje.dk/Kolloid%20silver.pdf

En meget spændende artikel om Collodial Sølv – som kan helbrede en hvilken som helst af de moderne sygdomme – såsom Kræft, Aids, Alzheimer, Mononucleose, Auto-immune sygdomme plus alle slags hudsygdomme og betændelses tilstande.

Livet er enkelt – og vi lever i en ny og spændende tidsalder, hvor tingene snart vender til det bedre…
Ønsker at alle kender til dette mirakel vand : ))……

Der findes mange højtstående læger og forskere, der meget gerne vil indføre brugen af collodial silver i det offentlige sygehus system….

http://www.naturhudpleje.dk/Kolloid%20silver.pdf

the-vikings-are-here

HVAD ER KOLLOIDT SØLV?

( Redigeret, forfattet eller oversat af Redaktør: Ole Anker Andersen )

Kolloid Sølv fremstilles med en højteknologisk, elektro‐kolloidal metode, hvor små sølvpartikler (med 15 atomer og derunder), bliver elektrisk ladet, bundet til et proteinmolekyle, og fastholdt i en ”svævende” position i demineraliseret, destilleret vand. To sølvelektroder nedsænkes i destilleret vand. Derpå ledes elektrisk strøm igennem sølvelektroderne under vandet. Herved skabes der i vandet, imellem elektroderne, et magnetisk felt, som bevirker at små partikler fra sølvelektroderne frigøres til vandet og samtidig oplades. Alle sølvpartiklerne har samme elektromagnetisk ladning, og vil derfor frastøde hinanden. Denne frastødning bevirker, at sølvpartiklerne bliver fastholdt i en ”svævende” tilstand i vandet.

collodial-silver-2

Ovenstående fremgangsmåde er meget identisk med den man anvender, når man skal galvanisere et ædelmetal over på en genstand, bortset fra, at fraværelsen af genstandens overflademolekyler, som skulle modtage de ladede partikler, i dette tilfælde, får dem til at ”sætte sig” i vandet i en kolloid spændingstilstand. Den elektriske ladning er stærkere end tyngdepåvirkningen, så sølvpartiklerne forbliver svævende i vandet. På længere sigt vil de dog miste noget af deres kraft, og begynde at synke langsomt nedad, p.gr.a. tyngdekraften. På et tidspunkt vil alle sølvpartiklerne være sunket til bunds, og der er ikke længere tale om en ”kolloidal” opløsning.

Kolloidkemi er en proces, som ændrer den molekylære struktur af et stof, uden derved at ændre stoffet selv. Et kolloid består af bitte små partikler, som har en diameter på 0,1 – 0,001 Mikron, (1/1000 mm), og som bliver fikseret i forskellige former for medier. Partiklerne er større end de fleste molekyler, men dog så små, at de kan optages i levende celler i den menneskelige organisme. Mange kendte produkter bliver fremstillet af kolloider. F.eks. gummi, blyindfattet glas, sæbe, og plastic.

Hvorfor bruge Kolloid Sølv?

collodial-silver-0

Kroppen, som består af billioner af celler, kan optage denne livskraft (elektricitet/elektromagnetisk energi) fra kolloidale mineraler og metaller, som vi normalt får gennem den mad vi spiser. Kolloider er tillige en vigtig aktør i fordøjelses‐ og ekskretionsprocesserne i den menneskelige organisme. Alt liv befinder sig i en kolloidal tilstand. Før end nogen som helst føde eller medicin kan blive optaget i kroppen, må den ændres fra et krystalloid til et kolloid.

Positivt eller negativt ladede sølvpartikler er den bedste og mest effektive kolloidale form. Ifølge nogle kilder er en koncentration på 3‐5 til 40 per 1.000.000 dele (ppm) anbefalet som den mest ideelle Kolloidal Sølv. Imidlertid har det vist sig, at den mindste størrelse partikler (målt i mikron), kombineret med en meget høj spænding, giver remediet en mere gavnlig effekt. For Kolloid Sølvs vedkommende har forskning vist, at mere ikke nødvendigvis betyder bedre effekt. Tværtimod synes det modsatte at være tilfældet. Mindre koncentrationer giver på sigt en øget effekt.

Sølvpartiklerne i Kolloid Sølv skal måle 0,1‐0,001 mikron i diameter for at virke effektivt imod mikroskopiske vira, patogene bakterier, svamp og andre mikrober. Da sølvpartiklerne er elektrisk ladede, er de i konstant bevægelse og kan bevare deres kraft i adskillige måneder og år. Kolloid Sølv bliver ikke påvirket af
tyngdekraften, fordi partiklerne besidder en uniform positiv eller negativ ladning, som får dem til at frastøde hinanden. Væsken vil derfor konstant være homogen. Det vil altså ikke være nødvendigt at omryste det før brug. Kolloid Sølv indeholder ingen kemikalier, proteiner, emulgeringsmidler, stivelse eller nogen anden form for tilsætningsstoffer.

PH‐ værdien for Kolloid Sølv er på ca. 6,5 og remediet er helt farveløst eller har en bleg gylden farve. Produkter der er Guldfarvede, grønne, sorte eller brune indikerer, at der her er tale om en væske med en forøget partikelstørrelse, som kan medføre en forringet effekt og tilmed frembringe symptomer på sølvforgiftning. Farven kan også afspejle koncentrationen af sølvpartikler såvel som tilstedeværelsen af giftige eller harmløse tilsætningsstoffer. Men Kolloid Sølv er i sig selv fuldkommen harmløst.

Det er ugiftigt, skaber ikke afhængighed og har i øvrigt ingen bivirkninger overhovedet. Kolloid Sølv kan ikke skade leveren, nyrerne eller nogen af de vitale organer i kroppen, og man kan ikke overdosere. Det er helt ufarligt for gravide og ammende kvinder, og det fremmer endog fosterets udvikling og gør fødselen, og tiden herefter, langt lettere for moderen. Kolloid Sølv er lugtløst, smagsløst, mildt, og er uskadeligt for hud og øjne. Det indeholder ingen frie radikaler. Endvidere fremmer det alle fordøjelsesprocesser uden at give bivirkninger.

Kolloid Sølv behøver ikke at blive opbevaret koldt, men skal holdes væk fra sollys, da det er lysfølsomt. Undgå at udsætte det for strålevarme, eller stærke lugtpåvirkninger, og beskyt Kolloidal Sølv imod magneter, og magnetfelter (f.eks. mikrobølgeovn, mobiltelefoner, og computerskærme), da disse kan forårsage sammenklumpning af sølvpartiklerne, eller få en del af sølvpartiklerne til at aflejre sig i bunden af beholderen. Dette er i sig selv ikke harmfuldt, men kan naturligvis forringe opløsningens gode effekt.
Hvorfor bruge Kolloid Sølv?

Lægers stigende interesse for Kolloidal Sølv, afspejler en tilbagevending til en mere udstrakt brug af naturmedicin i sundhedssektoren.

Kolloid Sølv er et bredspektret, naturligt infektionsbekæmpende antibiotikum og et middel imod svampeinfektioner, hvis det er korrekt fremstillet. Det virker forebyggende mod betændelses og betændelseslignende tilstande i organismen. Det er specielt godt til at nedkæmpe næsten alle former for bakterielt betingede infektioner. Tilstedeværelsen af Kolloidal Sølv i nærheden af enhver virus, svamp, bakterie eller anden encellet patogen organisme(sygdomsforårsagende bakterie) virker som en katalysator, til at lukke af for de enzymer, som disse skadevoldere har brug for, til optagelse af ilt.

collodial-silver-1

Det resulterer i, at de inden for få minutter enten sulter ihjel eller bliver kvalt, før de når at gøre skade i cellerne eller i kroppens kemiske balance. Dette fører til en fuldstændig tilintetgørelse af sygdomsfremkaldende organismer, og de vil herefter blive udstødt af kroppens udrensningssystem.

Det er blevet bevist at Kolloidal Sølv på mindre end 6 minutter kan ødelægge over 650 forskellige skadelige organismer. Laboratorieprøver viser at Kolloidal Sølv er fatalt for forskellige arter af bakterier, svampe, protozoer, parasitter og det væld af vira, som er blevet testet, og Kolloidal Sølv blev gennemprøvet på UCLA Medicinske Laboratorier, hvor det vandt over samtlige vira, det blev stillet overfor. Der er kun 8 patogene
organismer, som forskerne fandt, var modstandsdygtige overfor sølv. Prøverne viste desuden, at patogene bakterier blev ødelagt indenfor minutters kontakt med Kolloidal Sølv, og at der ikke forekom modstandsdygtige mutanter. Dette gjaldt også for stafylokok‐ og streptokokbakterier.

Parasitter ødelægges i ægstadiet ‐ Kolloidal Sølv kan ikke dræbe de voksne parasitter. Ved indtagelse af Kolloid Sølv, bremses den videre udvikling af evt. mutationer, og man udvikler ikke tolerance for Kolloidal Sølv. Modsat de syntetisk fremstillede antibiotika, som ødelægger både gavnlige enzymer og tarmfloraen, gør Kolloidal Sølv ingen skade på disse, da de gode bakterier adskiller sig markant fra de encellede primitive livsformer.
Derfor er Kolloidal Sølv helt og holdent uskadeligt, og kan indtages af mennesker, kæledyr, krybdyr, planter og alle flercellede livsformer.

collodial-silver

Kolloidal Sølvs bakterieødelæggende virkning er så stærk, at difteriinficerede forsøgskaniner, som blev påført 10 gange dødelig dosis difteritis samtidig med Kolloidal Sølv, forblev raske ‐ beskyttede imod sygdommen. Ved indvortes brug passerer Kolloidal Sølv igennem mavesækken, uden at blive påvirket af mavesyren, og direkte ned i tarmsystemet. Her elimineres sygdomstilstande såsom diarre, dysenteri, mavesår, nældefeber og forskellige slags hudsygdomme som skyldes forgiftning. Dr. Richard Davies, lederen af Silver Institute, som leder Sølvteknologi forskningen i 37 lande, siger: ” på 4 år har vi fundet 87 nye, vigtige medicinske anvendelsesområder for Kolloidal Sølv.”

Dr. Harry Margraf fra St. Louis, som er biokemiker og pioner indenfor Kolloidal Sølv forskning og arbejdede sammen med den nu afdøde Carl Moyer, M.D., formand for Washington Universitets afdeling for Kirurgi i 1970’erne, fastslår: ”Kolloidal Sølv er det bedste og mest bredspektrede bakteriebekæmpende middel, vi råder over.”

ygdrasil-esperidernes-ying-yang-oneness-300x188

KOLLOID SØLV SET I ET HISTORISK PERSPEKTIV :

Sølv har været kendt og anvendt som helbredende middel helt tilbage fra 4000 år f.Kr. I gamle persiske medicinske optegnelser omtales der metoder, hvor vand skal hældes i et sølvkar, og både den babylonske og græske civilisation var fuldt ud vidende om sølvs antiseptiske kvaliteter. Romerne skrev om sølvlegeringer til medicinsk brug.
Sølv blev anvendt op igennem middelalderen. Man brugte det til behandling af åbne sår på slagmarken i krigstider, og indiske ayurvediske læger anvender sølv den dag i dag. Før køleskabet blev almindeligt, brugte man at have en sølvmønt eller noget sølvtøj til at ligge i mælken og vandtønden, for at holde indholdet friskt. De første indvandrere til USA og Canada i 1800 tallet brugte sølv, og mange kan berette om, at deres bedsteforældre plejede at placere en sølvdollar i mælken, så den kunne holde sig frisk i stuetemperatur.
Udtrykket ”blåt blod” stammer fra en antagelse om, at royale måtte have sølv i blodet; for de spiste udelukkende med sølvbestik og af sølvskåle. – De indtog faktisk grove sølvpartikler, og det gjorde deres hud misfarvet.

Så sent som i 1930’erne blev der anvendt sølvnitrat til at dryppe de nyfødte børns øjne med. Det skulle
forebygge blindhed hos barnet, hvis moderen havde fået en kønssygdom. Dette bliver stadig praktiseret i mange lande.

I Science Digests udgivelse fra marts 1978 var der en artikel, som hed: ”Sølv ‐ vores mest effektive bakteriedræber”.

Her hed det, at mere end halvdelen af alle verdens flyselskaber har valgt at bruge sølvvandfiltre for passagerernes sundheds skyld, deriblandt British Airways, Lufthansa, og Air France. NASA udvalgte et sølvfilter, efter at have afprøvet 23 andre vandrensningssystemer til en rumkapsel, og Japan bruger sølvfiltre til luftrensning. Før 1938 blev Kolloid Sølv indtaget oralt, rektalt, vaginalt og intravenøst, eller det blev sprøjtet op i næsen, blev inhaleret med forstøver og dryppet i øjnene.
Det blev desuden brugt som gurglemiddel og som skyllemiddel til åbne sår og forbrændinger. En mere effektiv udvortes anvendelse kan opnås ved at blande Kolloidet med vegetabilsk glycerin eller Aloe Vera. Forsøg foretaget med Kolloid Sølv har vist, at dette remedium giver en bedre og hurtigere heling af tredjegrads forbrændinger ‐ endda med færre ardannelser end normalt.

Sølv har været anvendt i over 100 år som middel mod infektioner eller betændelseslignende tilstande. Der eksisterer i vore dage fem forskellige syntetiske farmaceutika, som indeholder sølv som en del af remediet. Over 70 % af brandsårsafdelingerne i USA bruger en sølvbaseret salve (Silvadene) som et forebyggende middel mod betændelse i brandsår. Salven er uhyre effektiv, har ingen skadevirkninger og giver ingen smerter ved påføring.
Ved begyndelsen af det 20. århundrede opdagede forskerne, at kroppens blod og lymfe er naturligt kolloidale. Den pludselige ændring i opfattelsen banede vej for et væld af nye muligheder indenfor medicinsk behandling. Sølv var allerede forinden et gennemprøvet og accepteret middel mod bakterier, så Kolloid Sølv blev nu en grundlæggende del af behandling af infektionssygdomme. I dag ved vi, at den til tider begrænsede succes i begyndelsen skyldtes fremstillingsmåden; sølvpartiklerne var enten for store, eller de manglede den yderst vigtige elektriske ladning.

Medikamentet fik følgelig ikke den optimale effekt. Men resultaterne af behandling med Kolloid Sølv var dog, trods den mangelfulde viden, bemærkelsesværdig, og erfaringerne blev offentliggjort i førende læge tidsskrifter på den tid. I 1924 blev den første elektro‐ kolloidale sølv fremstillet, og det viste sig at være meget mere virksomt end de medikamenter, som havde været tilgængelige hidtil, og det blev dengang regnet for at være højt avanceret teknologi. I flere hundrede år havde den kendteste metode, hvorpå man kunne fremstille sølv til brug for mennesker, været at male sølvet til et fint pulver, enten manuelt eller kemisk.

Det fine sølvpulver syntes at blive opløst i vandet, men det vedblev imidlertid ikke med at holde sin kolloide form, og sank hurtigt til bunds i beholderen. Disse partikler havde også en tendens til at klumpe sig sammen. Ved at tilsætte proteinstabilisatorer kunne man modvirke dette, så partiklerne forblev fikserede i vandet i længere tid, men proteinstabilisatorerne viste sig også at blokere for sølvets helbredende evne.
Kolloid Sølv var almindeligt indtil 1938, hvor det blev brugt imod 650 forskellige infektionssygdomme, men det var meget dyrt at fremstille på den tid. I dag fremstilles der elektro‐ kolloidale væsker, som giver endnu bedre resultater. Opdagelsen og brugen af penicillin, har imidlertid sat udviklingen af kolloidal forskning i bero. Penicillinet blev foretrukket som et nyt, produktionsvenligt, hurtig‐virkende, billigt vidundermiddel. Men det skulle også vise sig, at være et mere giftigt og et potentielt farligt medikament på længere sigt.

Antibiotika & resistente sygdomme

Desværre har antibiotika‐resistente sygdomme spredt sig som en epidemi i hele verden. Effekten af de syntetiske antibiotika svækkes drastisk. Som det er blevet påpeget af Center for Disease Control i Atlanta, døde over 70.000 mennesker på amerikanske hospitaler i år 2000 som følge af forhold, der kunne relateres til resistens overfor et konventionelt syntetisk lægemiddel.
Ufarlige bakterier udviklede sig til udbrud af lungebetændelse, mellemørebetændelse, og mange andre sygdomme, og muterede til former, som var immune overfor alle kendte lægemidler. Udviklingen truede med at skabe en uhyggelig post‐antibiotisk æra, der ville betyde intet mindre end en medicinsk katastrofe, ifølge Alexander Tomasz fra Rockefeller University in New York. Han erklærer: ” I den post‐antibiotiske verden vil den mest ukomplicerede infektion kunne udvikle sig til en livsfarlig sygdom.”
Når et syntetisk antibiotikum indgives og efterlader blot en enkelt patogen bakterie ud af måske en milliard, kan denne ene bakterie reproducere sig selv og skabe super mikrober, som formerer sig til mere livstruende mutationer. Nogle mikrober kan reproducere på kun 20 minutter. Som en konsekvens af den udstrakte brug af syntetiske antibiotika, er der således udviklet mutationer, som er resistente overfor alle syntetiske antibiotika. Desuden har penicillin, og andre lignende syntetiske antibiotika ofte bivirkninger i form af kvalme, mavesmerter, candidiasis, etc.
Vi er ved at blive immune overfor alle de antibiotika, som markedsføres af medicinalfirmaerne, og det har medicinalindustrien også offentligt vedkendt sig igennem mange år. The Los Angeles Times, 23. oktober 1994, havde en artikel med overskriften: Arsenal of antibiotics failing as resistant bacteria develop”(Utal af antibiotika svigter ‐ muterende bakterier udvikler sig eksplosivt.)
I artiklen står der bl.a.: ” … men i de sidste 10 år er der set en foruroligende øget resistens imod antibiotika, og da bakterier har evnen til at overføre gener imellem sig, frygtes det, at resistensen vil blive endnu mere omfattende i fremtiden. Et potentielt mareridt vil være en Andromeda‐mutant, en superbakterie, som er immun overfor alle antibiotika, og som gør mange syge.”
I Det Bedste fra december 1996 var der en artikel, med titlen: Antibiotika kan skade dit barn… Her afsløres det, at resistens overfor antibiotika opstod kort efter, at det var kommet på markedet i 1930erne. Siden da har situationen udviklet sig, så flere og flere bakterier er blevet immune overfor flere og flere antibiotika. I artiklen står der: ”Sidste år satte forskere, fra Georgetown University School of Medicines børneafdeling en undersøgelse i gang, hvori 20 børn som havde mellemørebetændelse blev behandlet med Amoxillin.
Undersøgelsen viste, at børnene som havde haft en 20 % risiko for at få en resistent bakterie før undersøgelsens start, efter fem måneder med antibiotika, nu havde hele 100 % chance for at pådrage sig en resistent ”superbakterie”.
Fire måneder efter at disse børn var ophørt med behandlingen med Amoxillin, var deres risiko for at få en resistent bakterie atter faldet til de oprindelige 20 % ”.
Den menneskelige organisme indeholder ca. 0,001 % sølv, og sølvet bliver under normale omstændigheder optaget på samme måde som alle andre mineraler ‐ nemlig gennem den mad vi spiser. Ved økologisk dyrkning af grøntsager, som tager hensyn til den organiske balance mellem planterne og millioner af mikroorganismer i rodnettet, omsættes mineralerne i jorden til kolloider, som kan optages af planterne.
Når vi spiser grøntsagerne, bliver disse kolloide mineraler optaget direkte i blodet, og bliver transporteret via blodstrømmen ud til de forskellige organer, hvor de indgår i stofskifteprocessen. Mineraler fra jordbunden påvirker altså direkte cellerne på alle mennesker, dyr og planter.
I Peter Tompkins og Christopher Birds bog med titlen ”Jordbundens Hemmeligheder” belyser de meget detaljeret, hvordan fejlernæring tager sin begyndelse allerede i jorden. Sporstoffer og mineraler findes ikke i afgrøderne i tilstrækkelig mængde fordi jorden er udpint, p.gr.a. brug af giftige sprøjtemidler og ensidig dyrkning.
Sølv er et af de mineraler, som derfor i realiteten er forsvundet fra jorden, og når vi ikke kan få dækket vore behov gennem føden, opstår der sygdomme og ubalance i vores system.
I sin bog, The Body Electric, erklærer Dr. Robert Becker M.D., at mangel på sølv er skyld i nogle af de sygdomme som rammer immunsystemet. Ved hjælp af håranalyser og samtaler med sine patienter, fandt han en sammenhæng mellem lave sølvkoncentrationer i kroppen og sygdom. De personer som havde lavt indhold af sølv i kroppen, var oftere syge, blev tit forkølede, fik influenza, feber og andre relaterede sygdomme.
Dr. Beckers eksperimenter førte til konklusionen, at sølv bekæmper sygdomsbakterier uden at skade kroppens celler og uden skadelige bivirkninger.
Dr. Becker fastslår endvidere, at (kolloidale) sølvioner kan gøre meget andet end blot at dræbe sygdomsfremkaldende bakterier. Sølv fremskynder også helingen af beskadiget væv. Da humane fibroblaster, som findes overalt i kroppens væv, blev udsat for sølv, ændrede de sig til stamceller, som har den egenskab, at de kan dele sig meget hurtigt, og derefter transformerede de sig til den specielle celletype, som var på selve skadestedet.
Dr. Becker opdagede tillige, at cancerceller regresserede til normale celler, når der var sølvioner til stede i kroppen, uanset hvor i kroppen canceren havde spredt sig. Hans konklusion var derfor, at Kolloidal Sølv virker regenererende på skadet eller gammelt væv, eliminerer cancerceller, og enhver anden sygdom eller abnormitet. Han havde også observeret, hvordan patienter med tredjegradsforbrændinger, som blev behandlet med Kolloid Sølv, var i stand til at komme sig meget hurtigere end normalt, og at der ikke hos disse patienter kom ardannelser eller overbelastning af immunsystemet.
Kolloidal Sølv er specielt godt til at bekæmpe mange slags sygdomsbærende organismer på samme tid ‐ selv mutationer af bakterier og svamp, som er helt immune overfor syntetiske antibiotika. Der er dokumenteret fantastiske resultater med mange tilfælde, som ellers var blevet regnet for håbløse. Kolloidal Sølv mange dobler immunsystemets evne til at bekæmpe og ødelægge cancerceller og andre organismer, som forårsager sygdomme og ubalance i kroppen, uden samtidig at ødelægge de gode bakterier i mave‐ tarm kanalen.
Brugen af Kolloidal Sølv
Robert O. Becker, som skrev bogen, The Body Electric, opdagede I slutningen af 1970’erne, at sølvioner fremmer knoglevækst og nedkæmper samtidig alle bakterier i det omgivende væv.
Der er foretaget utallige laboratorieprøver på virkningen af Kolloidal Sølv på patogener, og resultaterne fastslår, at Kolloidal Sølv er et bredspektret antibakteriel remedium.
Laboratorieprøverne omfattede følgende organismer:
Staphlococcus aureus – lungebetændelse, meningitis, madforgiftning, forgiftning, knogleskørhed, hudinfektioner(såsom bylder, børnesår, cellulitis, og operationssår)
Hæmmet ved 2,5 ppm og ødelagt ved 5 ppm
Shigella boydii – Bakteriel dysenteri ( karakteriseret ved kramper eller mavesmerter og blodig diarre). Hæmmet ved 1,25 ppm og ødelagt ved 2,5 ppm
Salmonella arizona – madforgiftning Hæmmet ved 2,5 ppm og ødelagt ved 5 ppm
Salmonella typhimurium – madforgiftning og tyfus. Hæmmet og ødelagt ved 2,5 ppm
E. coli – madforgiftning, urinrørsinfektion, turistmave, børnediarre, luftvejsinfektion, og sårinfektion.
Hæmmet og ødelagt ved 2,5 ppm
Haemophilus influenzae – øreinfektion, lungebetændelse, meningitis, halsbetændelse, pandehulebetændelse, ledbetændelse hos børn.
Hæmmet og ødelagt ved 1,25 ppm
Enterobacter aerogenes – Sårinfektioner, meningitis, og urinvejsinfektion Hæmmet og ødelagt ved 2,5 ppm
Enterobacter cloacae – sygdomsbillede som Enterobacter aerogenes Hæmmet og ødelagt ved 5 ppm
Klebsiella pneumoniae – nosokomiale infektioner, luftvejsinfektioner, urinrørsinfektioner, og infektioner i sår.
Hæmmet og ødelagt ved 2,5 ppm
Klebsiella oxytoca – sygdomsbillede som for K. pneumoniae. Hæmmet og ødelagt ved 2,5 ppm
Pseudomonas aeruginosa – hornhindebetændelse, lungebetændelse, meningitis, tredie gradsforbrændinger, nosokomiale infektioner, urinvejsinfektioner, ect.
Hæmmet ved 2,5 ppm og ødelagt ved 5 ppm
Streptococcus pneumoniae – Lungebetændelse, meningitis, bihulebetændelse, og mellemørebetændelse. Hæmmet ved 2,5 ppm og ødelagt ved 5 ppm
Streptococcus pyogenes – Hudinfektion, børnesår, halsbetændelse, skarlagensfeber, nosokomiale infektioner, ect.
Hæmmet og ødelagt ved 1,25 ppm
Streptococcus faecalis – Urinrørsinfektioner, hjertehindebetændelse, sår‐infektion, ect. Hæmmet ved 2,5 ppm og ødelagt ved 5 ppm
Streptococcus mutans – en af årsagerne til tandpine, og huller i tænderne. Hæmmet og ødelagt ved 5 ppm
Streptococcus gordonii – huller i tænderne, og også delagtig i hjertehindebetændelse (en infektion i hjerteklapperne). Hæmmet og ødelagt ved 5 ppm
Mange lægetidsskrifter har også beskrevet brugen af kolloidal Sølv som middel imod følgende patogene organismer: Anthrax bacilli, B. coli, B. coli communis, B dysenteria, B. tuberculosis, Gonococcus, Paramecium, Pneumococci, Staphyloclysin, Staphlococcus pyogens albus, Staphlococcus pyogens aureus, Tinea versicolor, Vorticella, Aspergillus niger, Bacillius typhosus, Bovine Rotavirus, Candida albicans, Endamoeba histolytica, Legionella pneumophilia, Poliovirus 1, Salmonella, Vegetative B. cereus sporer, og sporedannende bakterier.
Her følger en liste over sølv‐resistente bakterier: Cirobacter freundii
Enterobacter cloacae
Enterobacteriaceae (visse mutationer) Escherichia coli (visse mutationer)
Klebsiella pneumoniae (visse mutationer) P. stutzeri (visse mutationer)
Proteus mirabilis
Vegetative B.cereus sporer
Gennem sit arbejde med behandling af forskellige typer lungeinfektioner mener Dr. Victor Marcial‐Vega, at han har opdaget en metode til at forhindre bakterien anthrax bacilli (miltbrand) i at udvikle sig i den
menneskelige organisme, selv efter at man er blevet smittet.
Gennem 10 års behandling af hundredvis af patienter med varierende virus‐, svampe og bakterieforårsagede lungebetændelser, har han personligt opnået de største helbredelsesprocenter med en forstøver med Kolloidal Sølv.
Forstøveren tillader sølvet at komme helt ned i lungespidserne, og her dræber mineralet de skadelige bakterier. De gode erfaringer med behandling af anthrax skaber grundlag for også at prøve metoden overfor miltbrand‐sporer, som har været en kilde til frygt i de senere år.
Dr. Marcial‐Vega, som er autoriseret onkolog og leder af Health Horizons Rejuvenation Clinic i Coral Gables, Florida, USA, erklærer: ”Vi filtrerer uafbrudt alle bakterier gennem vore lunger”. Til forebyggelse mod miltbrand anbefaler han daglig inhalering med forstøver af 4 cm3 Kolloidal Sølv.
Hvis man følger denne fremgangsmåde kan kroppen højst sandsynligt ødelægge miltbrandsporerne, før nogen symptomer når at vise sig. Kolloidal Sølv kan muligvis også kurere hud‐miltbrand, hvis remediet påføres direkte på det angrebne område.
Dr. Marcial‐Vega påpeger at der ikke har været betænkelighede, i forbindelse med at bruge Kolloidal Sølv i behandlingen, da det ikke er skadeligt på nogen måde. Han har anvendt Koloidal Sølv i behandlingen af børn, gamle og AIDS patienter med lungebetændelse, og har virkelig opnået gode resultater.
Patienterne reagerede positivt af behandlingen med Kolloidal Sølv, i mange tilfælde efter at syntetiske antibiotika havde været prøvet først, men uden resultat. Der var ingen tilfælde, hvor der opstod bivirkninger af behandlingen. Nebulatorer (Forstøvere) anvendes i stor udstrækning til astmapatienter, og er let tilgængelig i håndkøbsapoteker overalt.
Et middel imod AIDS?
På Upjohn Laboratorierne for Biokemi blev der i 1991 gjort en uventet, men afgørende opdagelse. Opdagelsen medførte følgende artikel i ”Biochemistry” 10. september 1991:”…Forsøgene viste, at metalionerne, Zn2+ (zink), Cn2+ (kobber) og Ag 1+ (sølv) var de mest effektive i bekæmpelse af renin og HIV protease(data ikke vist). Analyserne viste, at Ag1+ (sølvs) evne til at hæmme renin, grundlæggende er identisk med den man observerede med Zn2+ (zink).
De efterfølgende kliniske prøver afslørede imidlertid, at zink var giftig i effektive mængder. Dette var første gang, det blev bevist, at sølv er en meget effektiv proteasehæmmer, og gennem de følgende år blev den samme opdagelse gjort gentagne gange.
I Utah på Brigham Young University opdagede Daryle Tichy, at Kolloidal Sølv kan dræbe AIDS virus uden at skade organismen. Tichy havde fået testet Kolloidal Sølv opløsningen på to forskellige laboratorier, og resultaterne viste begge steder, at remediet ødelagde en række patogener, deriblandt HIV virus.
Et år senere blev den samme opdagelse gjort af University Medical Center, i Geneve, Sweitz. I et nummer af
Biochemical and Biophysical Research Communications fra december 1992, hedder det at:”… proteiner, som binder til metal, er vigtige dele af retrovira, såsom human immunodeficiency virus (HIV).
Derfor vil det være muligt at anvende metaller som en anti‐viral komponent … sølv er en overordentlig virksom bakteriehæmmer uden bivirkninger for den menneskelige organisme. Sølv har også vist sig at være en potent hæmmer af HIV protease”.
Tre år senere gjorde Temple University i Philadelphia den samme opdagelse uafhængigt af de andre opdagelser, som professor Earl E. Henderson, Ph.D. sagde:
”Vi afprøvede biologisk sølvproteins evne til at hæmme HIV‐1 i den menneskelige T‐celle, og vi fandt ud af, at rent sølv‐protein hæmmede HIV‐1 i SupT1‐cellerne. Der opstod ikke forgiftning i forbindelse med den store dosis biologisk sølv‐protein, som var nødvendig for at uskadeliggøre HIV‐1 virus … Disse resultater er meget opløftende og bør lede til yderligere eksperimenter … ”
Den følgende marts 1995, offentliggjorde professor Henderson resultatet af en ny undersøgelse ved Temple University:
”Vores laboratorium har forsket i effekten af en speciel type biologisk sølv‐protein på HIV‐1 og på latent reaktivering af HIV‐1 i den menneskelige lymfoblast B celle, M57‐3 … Resultaterne af prøverne viste at hvis man udsætter HIV‐1 virus for 1000 ppm af en speciel type sølv‐protein i en time ved 37 grader Celcius, så bliver smitsom HIV‐1 virus fuldstændig elimineret!”.
Liste over anvendelse af Kolloidt Sølv
Nedenstående er en alfabetisk liste over alle de skavanker og lidelser som erfaringsmæssigt kan behandles med Kolloid Sølv:
AIDS, akne, allergi, angina, betændte mandler, bihulebetændelse, blindtarmsbetændelse, blodforgiftning, blærebetændelse, blæreirritation, bylder, børnesår, cancer, candida, diabetes, diarre, difteritis, dysenteri, dårlige tænder, dårlig ånde, eksem, fibromyalgi, forbrændinger, forkølelse, forstoppelse, gigt, gonorrè, gærinfektioner, halsbetændelse, halskatar, herpes, hornhindebetændelse, hudirritation (rød hale hos blebørn), hoste, hudeksem, hudinfektioner(forårsaget af forgiftninger), hududslæt, hæmorider, infektioner (bakteriel, viruel, parasit‐ eller svampeforårsaget), inflammation, influenza, katar, kolera, kroniske sår, kronisk træthed, leddegigt, leokæmi, liggesår, lungebetændelse (bakteriel,svampeforårsaget eller viruel), lungehindebetændelse, lupus, lymphangitis, læsioner, malaria, maveinfluenza, mavekatar, mavesår, mellemørebetændelse, Meniers sygdom, meningitis (cerebro spinal), mundsår, neurasteni, parasitter/orm, paratyfus, polypper, prostata (forstørret, infektuøs), psoriasis, Riggs sygdom, ringorm, shingels/herpes, skarlagensfeber, skinnebenssår, spedalskhed, sure tæer, syfillis, sår, tarmsygdomme, thyroide sygdomme, tuberkulose, tyfus, tyktarmsbetændelse, Valsaras Infektion, vorter …
Kolloidal Sølv kan tilsættes når man vander blomster og planter, for at forhindre svampevækst, mug samt andre skadelige organismer i jorden. Hvis man sprayer det direkte på frugt og grønt kan man undgå brunfarvning af f. eks. bananer og avokado, og man kan beskytte alle slags frugt og grønt imod mug,
meldug og forrådnelse.
Kolloidal Sølv er også virksomt imod paravirus hos hunde.
Til rensning af drikkevand anvendes en spiseskefuld til 1 liter vand. Vandet rystes godt, og henstår i seks minutter. Herefter rystes vandet igen, og det henstår i endnu seks minutter … og drikkes så.
Hvis man får forkølelsessymptomer, eller en snert af influenza, så kan man tage en tredobbelt dosis i tre dage, og derefter gå ned på den normale dosis igen. Når man har taget Kolloid Sølv gennem længere tid, vil kroppen imidlertid blive meget mere modstandsdygtig overfor forkølelser og influenzavirus.
Man kan opleve at man bliver sløj efter at være begyndt at tage Kolloid Sølv. Øget svedsekretion, mørkere urin og evt. diarre kan ses. Dette er helt normalt og er blot et udtryk for, at kroppen er ved at udskille ophobede giftstoffer. Dette kaldes en helings‐krise. Tilstanden er midlertidig, og kan mildnes ved indtagelse af rigeligt vand.
Man kan bruge Kolloid Sølv til mange ting i husholdningen. Prøv f.eks:
* Smøres direkte på akne, bumser, bylder, insektstik, insektbid, tandpine, kløende eller irriteret hud. * Flænger, sår, hudafskrabninger, sår efter barbering, kløe, rifter, vorter, udslæt efter forgiftning.
* Spray på mindre forbrændinger for at fremme helingsprocessen, og for at undgår infektioner og ar. * Spray indeni skoene og imellem tæerne imod sure tæer
* Påfør i armhuler som deodorant ‐ dårlig lugt under armene skyldes bakteriernes omsætning af sved. * Spray på alle overflader, som kan tænkes at være Salmonella‐ eller E.coli inficerede.
* Tør alle tekniske installationers kanaler og filtre, for at undgå bakterier.
* Spray i affaldsspand, på køkkensvampe og ‐klude, i køleskabet for at undgå ubehagelig lugt.
* Brug i toilettet, brusenichen, (hamphandsker), afløbsriste, boblebade og bademåtter. * Tilsæt til sidste hold skyllevand, for at undgå at fugtigt tøj bliver jordslået.
* Tilsæt opvaskevandet, gulvvaskevandet, mopper og gulvklude.
* Steriliser vand på camping og trek.
* Tilsæt blomstervasen, potteplanterne, kæledyrets vandskål og fuglebadet. * Natspanden bliver totalt lugtfri ved tilsætning af en enkelt skefuld sølvvand
Kvalitetskontrol af produktet
Mange Kolloid Sølv produkter er helt utilstrækkeligt dokumenteret hvad angår kvalitet og effektivitet.
Den mest perfekte Kolloid Sølv fremstilles gennem en elektro‐kolloidal, non‐kemisk procedure, hvormed sølvpartiklerne og destilleret vand bliver kolloideret. Kolloid Sølv koncentrationen måles i dele per en million (deraf forkortelsen ppm(parts per million).
Kolloid Sølv skal helst være helt vandklar. Er den pastel, gyldengul, eller mørkere farve indikerer indikerer det tilstedeværelsen af større sølvpartikler, som har en tendens til at lejre sig i bunden af beholderen. Den bedste måde at afgøre om et produkt er Kolloid Sølv er at undersøge indholdsfortegnelsen. Hvis produktet indeholder en stabilisator eller andre tilsætningsstoffer, eller hvis det indeholder andre sporstoffer end sølv, så er det ikke godt nok.

Hvis produktet bør opbevares på køl, er det fordi det indeholder tilsætningsstoffer, som ikke kan holde sig i stuetemperatur og hvis der står omrystes før brug på beholderen, er produktet ikke Kolloid Sølv. Lang tids holdbarhed er en markant egenskab for Kolloid Sølv. Nogle produkter har en meget høj koncentration af sølvpartikler, men de er ikke derfor mere effektive end den koncentration på 3‐5 ppm, man anser for effektiv.
Både beholdere og pipetter skal være af glas, eller special plast, da plastic af PVC og andre typer beholdere ikke kan bevare Kolloid Sølvet gennem længere tid. I plasticmolekyler er der en svag elektrisk spænding, som vil tiltrække sølvionerne og få dem til at binde sig til siderne og bunden af beholderen.
Dosering
Den menneskelige organisme er et komplekst system, som kan forhindre nogle koncentrationer af Kolloid Sølv i at nå frem til det angrebne eller syge sted. Da Kolloid Sølv udelukkende kan ødelægge patogene organismer gennem direkte kontakt med disse i tilstrækkelig lang tid, må dosen i visse tilfælde forøges i koncentration (ppm) for at få den ønskede effekt.
En teskefuld 5 ppm Kolloidal Sølv svarer til omkring 25 mikrogram sølv. Et sted imellem 1 og 4 teskefulde per dag bruges som et dagligt kosttilskud. Større doser end det regnes for terapeutiske doser, og bør kun anvendes i kortere perioder.
Alternative behandlere anbefaler 3 ‐ 4 spiseskefulde om dagen i fire dage, og derefter 1 teskefuld om
dagen. (mindre til børn, da man beregner dosis efter legemsvægt).
I akutte tilfælde, f.eks. ved miltbrand, giver læger det dobbelte eller tredobbelte af normal daglig dosis i 30‐ 45 dage for at opbygge modstandskraften. Når den er etableret, går man igen ned på den normale vedligeholdende dosis. Der er blevet ordineret alt fra 1‐32 ounces per dag i akutte tilfælde.(28 ml. ‐ 905 ml.)
Når man tager Kolloid Sølv gennem munden, bliver det optaget gennem slimhinderne og direkte ind i blodbanen. Her kommer det hurtigt rundt til alle kroppens celler. Hvis man lader medikamentet hvile under tungen i ca. 30 sekunder før man sluger det, opnår man en hurtigere optagelse i kroppen. Kolloid Sølv må tilføres kroppens væv i 3 – 4 dage før der kan spores en virkning.
For at Kolloid Sølv kan nå helt ned i den nederste del af mave‐tarm kanalen, kan man drikke vand med en lille smule Kolloid Sølv. Det vil være passende at blande 1 teskefuld i 1⁄2 liter vand. Blandingen drikkes i 5 dage. Efter adskillige uger bliver Kolloid Sølv skyllet ude af systemet via lymfen, tarmen og nyrerne.
Det er ligeledes vigtigt at hjælpe kroppen med at udskille affaldsstofferne, som frigøres af Kolloid Sølv, ved at drikke meget rent vand. Der er en talemåde, der hedder: ”det skal gøre ondt, før det kan blive godt”, men pas på at udrensningsprocessen ikke sker for hurtigt, da det kan overbelaste udrensningsorganerne (leveren, nyrerne, lungerne, tarmene og huden) og medføre influenzalignende symptomer, såsom hovedpine, svimmelhed, kvalme, udmattelse, smertende muskler og led. Hvis dette sker, nedsættes Kolloid Sølv dosis, samtidig med at der drikkes mere rent vand.
Kolloidal Sølv er fuldstændig ufarligt for børn også. Mange har brugt medikamentet enten oralt eller lokalt i øjnene og ørerne på små børn, uden at der har været bivirkninger. Husk at man ikke kan overdosere Kolloidal Sølv, og selv om man indtager 50 gange den anbefalede mængde, er det ikke spildt, da det vil samle sig i kroppens væv, og virke positivt fra denne position i lang tid bagefter. Det er en accepteret praksis at drikke 1⁄2 liter Kolloid Sølv på én gang, en gang om måneden…
Spørgsmål om Kolloidt sølv, kan stilles på telefon 5932 1074 eller 2128 1074 mellem 10:00 og 14:00
Med venlig hilsen Ole Anker Andersen.
Sakset fra www.dsgnet.dk Indlæg
476
Colloid Silver (Kolloidt Sølv)
Kolloidt sølv er sølvpartikler der er så små at de kun består af ganske få atomer. De har alle samme ladning, så de frastøder hinanden og udfældes derfor ikke af det vand de befinder sig i, men holder sig svævende.
Kolloidt sølv er et sporemineral, som vores næringsomsætning har brug for i opbygningen af mange af vores krops funktioner. Kolloidt sølv har også nogle Virus‐ og bakterie dræbende egenskaber, som har været kendt længe før man opfandt penicillinen. Efter penicillinen blev opdaget er sølvet gået mere eller mindre i glemmebogen i den almindelige lægeverden, men på Internet kan man ved søgning efter ”Colloid Silver” forvisse sig om at det er på vej frem igen.
Man skal være opmærksom på at det er vigtigt at partiklerne er så små som muligt, da deres virkning, især på virus, kræver at de kun består af ganske få atomer. Det skyldes at virus selv er meget små, og for at sølvet kan blokere for virussens livsfunktioner, skal de være mange gange mindre end virus selv. Virus og bakterier, kan ikke som ved penicillin mutere eller ændre sig, således at de bliver modstandsdygtige over for sølvet.
Optagelsen
Optagelsen af Kolloidt sølv skal helst ske direkte i blodet ved at optage det i mundens og mavens slimhinder. Der skal helst være en vis mængde sølv i blodet for at man er beskyttet. En lille sprayflaske som man kan have med sig over alt, så spraye det ind under tungen er en nem måde at vedligeholde sin dosis og det er bedst at lade det være der så længe som muligt før man synker det.
Dosis
Kolloidt sølv som sporemineral i kosten bør ligge på ca. 100 mcg, det gør det ikke med den kost vi kan få i vore dage. Et tilskud er derfor nødvendigt og en daglig dosis på tre til 4 teskefulde vil sikre den daglige
dosis. Terapeutisk dosis på en spiseskeful, tre til fire gange den daglige, vil i løbet af en uges tid eller mere bringe niveauet op hvor det vil virke beskyttende, og man kan derefter gå over til en daglig vedligeholdelses dosis. Starter man midt i et sygdomsforløb, vil man ofte kunne mærke en kortvarig forværring inden bedring indtræffer, idet kroppen skal skaffe sig af med mange affaldsstofferne i denne fase.
Udskillelsen
Sølv er ikke et tungmetal, der ophober sig i kroppen, men udskilles relativt hurtigt, for det meste igennem urinen, og en mindre del via afføringen, så man behøver ikke bekymre sig om forgiftninger pga. sølvet. I gamle dage fremstillede man kolloidt sølv ad mekanisk vej, hvilket naturligvis gjorde det umuligt at nå ned i de partikelstørrelser man arbejder med i dag. Det kunne dengang medføre en misfarvning af huden, som fik et blåligt skær.
Det er muligvis forklaringen på, at man dengang sagde at adelige havde blåt blod, og at det skulle stamme fra at man brugt sølvbestik og tallerkener. Det hævdes også at adelige dengang ikke vår udsat for pest og andre sygdomme i samme grad som almindelige mennesker. Nogen steder har det været almindeligt at anbringe en sølvmønt i mælken for at undgå at den blev dårlig.
Smitteveje
De fleste forkølelser og infektioner kommer ind igennem øjnene og næsens slimhinder og ved at skylle øjne og næse med en isotonisk opløsning af saltvand, tilsat 1 spiseskefuld kolloidt sølv, kan du tage enhver forkølelse eller anden infektion i opløbet.
De færreste tænker over det, men alle mennesker gnider sig i øjnene mange gange om dagen, og så er der fri adgang for alt det guf man har på hænderne. Og er det ikke øjnene, så er der altid et eller andet i næsen der irriterer en, og lige skal rettes, og så får næsen fingeren. Og så fremdeles. God håndhygiejne og skylning af øjne og næse efter kontakt med personer der viser tegn på forkølelse og andet kan spare dig for mange sygedage i løbet af året.
Isotonisk opløsning
Du fremstiller en isotonisk saltopløsning ved at hælde kogt, og lidt afkølet (70 – 80 grader) vand i et 33 cl drikkeglas sammen med lidt mere end en halv teskefuld almindeligt havsalt,
Øjnene kan skylles med et øjenglas, eller ved at spraye dem med en lille spray. Næsen skylles lettest ved at hælde lidt af opløsningen op i en spiseske og holde spidsen af skeen hent til et næsebor og snuse kraftigt medens man holder for det andet næsebor. (se billede) Man skal snuse så kraftigt, at man får væsken ned i munden og spytter det ud der fra.
Det kan virker ubehageligt de første par gange man prøver det, men på grund af saltet er det kun fornemmelsen af salt der i munden man lige skal vende sig til, for selv den mest stoppede næse lindres øjeblikkeligt, og man mærker straks hvordan slimhinderne slapper af og falder til ro. Der er ikke de bivirkninger som man kender fra de gængse næsespray.
Hvis man ønsker at medbringe blandingen på arbejde eller på rejser, er det en god ide at anskaffe sig en
speciel næsesprayflaske og selv fylde op med blandingen.
Cancer
“Behandlingen af cancer er ganske simpel.Kolloidt Sølv har givet en hurtig bedring hos patienter der var opgivet af andre udtaler ” — Dr. Bjorn Nordstrom, Det Karolinska Institut, Sverige.
Astma, Bronkitis, rygerlunger og allergiske reaktioner.
Ved Astma, Bronkitis, rygerlunger, eller almindelige allergiske reaktioner, vil indsnusningen af saltpartiklerne via en næse spray kunne hjælpe til at opnå renere lunger, idet saltet gør lungeslimet mindre sejt, så bronkierne kan flytte slimen op og ud af luftrøret uden at man skal hoste det op. Det er samtidigt vigtigt at drikke rigeligt med væske 33 cl for hver 10 kg kropsvægt. Dehydrering medfører nemlig at histamin sendes ind i lungevævet for at nedsætte fordampningen, hvilket kan forstærke, eller være den direkte årsag til astma og bronkitis.
Blister
Er man ofte plaget af blister, opdager man hurtig at kolloidt sølv løser problemet. Bente Andersen har det meste af sit liv været plaget af blister, som især var slemt når hun fik meget sol, eller spiste nødder eller chokolade. Efter at hun er begyndt med kolloidt sølv, er problemerne væk.
Bihulebetændelse
Hvis man hoster i lang tid, er årsagen sandsynligvis bihulebetændelse, hvor slim hele tiden løber ned og irriterer luftrøret. Næseskylningen vil løse problemet i løbet af få timer. Hvis man er blevet smittet og godt i gang med en forkølelse, kan det tage et par dage at få sølv nok i blodet til at overkomme angrebet, og her er det bedst samtidigt med gentagne næse og øjenskylninger at spraye sig med rent kolloidt sølv i mundslimhinderne under tungen mange gange om dagen, hvor sølvpartiklerne optages direkte i blodet.
Sårbehandling og Brandsår
Det største problem ved sår af den ene eller anden art, er infektioner, specielt ved brandsår, er infektionen den væsentligste årsag til ar‐dannelsen. Sprayer man brandsår med kolloidt sølv, kan man indgå disse infektioner.
Hudafskrabninger
Rengøres grundigt med vand og sprayes flere gange dagligt med Kolloidt sølv og dækkes med et plaster som vædes med kolloidt sølv. Derved undgås rødmen og ømhed, og såret heler fint uden nævneværdig dannelse af ar.
Større skader
Ved større sår, som bliver syet er det vigtigt at bade det sårede område i kogt vand tilsat kolloidt sølv. På billederne kan men se en fingerskade, som jeg pådrog mig 31. januar 2006 og hvordan det ser ud ca. 3 måneder efter. Det meste af mit fingeraftryk er gendannet og huden helet fint op. Når sårene er lukket og tørre, lægger man nogle gange om dagen lidt kompres på sårene og gennemvæder dem med Kolloidt sølv ved at sprayen dem og holde dem fugtige til huden blødes godt op.
Til efterbehandling af operationssår vil kolloid sølv væsentligt kunne forbedre helingen idet sølvet tilsyneladende udløser tilstedeværelse af stamceller som betyder at der i stedet for arvæv dannes kopier af originalceller.
Neglesvamp på tæerne
Neglesvamp på tæerne kan være meget vanskeligt at komme til livs, Men Ole Anker Andersen oplevede efter at have indtaget Kolloidt sølv i en periode, så faldt en inficeret negl af hans storetå, og en ny negl begyndte at vokse ud. Dette skete efter at han havde kæmpet med denne negl i 20 år med alle mulige midler.
Mennesker med dårlig lugt fra armhuler og fødder
Spray fødder og armhuler med kolloidt sølv efter badning og vask. Det er en god ide at tage et godt langt og varmt fodbad med kolloidt sølv og et par spiseskefulde salt. Det er vigtigt at alt fodtøj vaskes og præpareres med Kolloidt sølv og tørres inden brug, og at fodtøjet sprayes hverdag inden brug, indtil man er problemet kvit. Det samme gælder sokker, skjorter og bluser. Sokker lægges i blød efter vask i en spand lunkent vand med kolloidt sølv, hvor efter de hænges til afdrypning og tørring et sted med god ventilation, så tørre tiden ikke bliver for lang. Skjorter og bluser kan sprayes flere gange dagligt i ærmegabene.
Kolloidt sølv til dyr
Vi kan jo lige så godt starte med fugleinfluenza som jo fylder meget i vore bevidsthed denne sygdom burde hos husdyr og fjerkræ af enhver art kunne modvirkes ved at forbygge med Kolloidt sølv i drikkevandet. Det gælder også grise, og andre dyr i landbruget, som i dag alt for ofte behandles med penicillin, til skade for os alle når flere og flere bakterier bliver resistente og ender som livstruende bomber i vores sundhedssystem.
Vore kæledyr hunde og katte, som jo færdes i naturen kan også have glæde af kolloidt sølv, og kan behandles med de samme metoder som vi anvender til os selv.
Hunde med dårlig ånde og sure tæer
Mange hunde, store som små kan have dårlig ånde og om vinteren kan især store hunde have en kraftig lugt fra poterne, en lugt der skylden bakterier. Hvis man sprayer deres poter nogle gange om dagen, vil de slikke poterne hvilket både kan forbedre lugten fra poterne og fra munden. Med lidt tilvænning, kan man også få lov til at spraye dem i munden uden at de opfatter det som ubehageligt.
Katte og hunde kan også blive forkølede og få løbende øjne og dryppende snuder, her er det lettes at anvende en 10 ml engangssprøjte, som kan købes på apoteket til snuderne. Men husk at det skal være saltopløsningen med kolloidt sølv, da det ellers kan være ubehageligt for dyret. Til øjnene anvendes en pipette.
Desinficering
Til mange formål hvor man ønsker at sikre sig imod bakterier, som for eksempel køleskabe, skærebrædder er det en god ide at spraye med kolloidt sølv efter grundig rengøring.
Sprayes bleen, til voksne eller børn, med kolloidt sølv indgåes irritation og urinlugt. Bruger man natspand,
vil et par spiseskefulde totalt fjerne urinlugt.
Er der grænser for hvor man kan anvende Kolloidt sølv ?
Det er vist kun fantasien der sætter grænser.
Læser man på Internet om Colloid Silver Vil man opdage at der er tusindvis af mennesker verden over der beskæftiger sig med kolloidt sølv, og det er med meget stor sandsynlighed virksomt over for alle virus eller bakteriefremkaldte sygdomme.
Det store problem er at det ikke er muligt at tage patent på kolloidt sølv, og derfor bliver der ikke investeret særligt meget i forskning, og selvom der efterhånden er en del seriøse forsknings resultater får det ikke særlig opmærksomhed fra den etablerede medicinverden.
Der er sikkert meget at gøre i den tredje verden hvor tuberkulose og AIDS og andre infektionssygdomme er et kæmpeproblem. Af økonomiske årsager nyder denne del af jordens befolkning ikke godt af den eksisterende viden og medicin. Se blot på den måde man har fremstillet mange forskellige skræmmeudsendelser og fugle influenzaen, selvom risikoen er mere eller mindre hypotetisk og midlernes virkning ligeså diskutabelt, så er det lykkedes at skabe panik og uro, og lokke masser af landes regeringer til at investere kæmpesummer i vacciner der uden tvivl vil være mere eller mindre virkningsløse, hvis det virkeligt går galt. Hvis man havde brugt de samme ressourcer på at udbrede virkningen af kolloidt sølv, så kunne man måske have gjort en kæmpeforskel.

Den Blå Mand

De, der stadig tror at Collodial Silver har noget at gøre med den blå mand, lever i frygt og uvidenhed men er desværre også udenfor pædagoisk rækkevidde da de offentlige sociale medier har formået at manipulere og hjernevaske en stor del af verdensbefolkningen med usande oplysninger.

Colloidal Silver er IKKE det samme som Sølvnitrat. Collodial Silver er lavet udelukkende med det fineste reneste destillerede vand og med 99,999999 procent sølvstænger og derfor er det ganske bivirkningsfri.

Hvis Collodial Silver er så mirakuløs og bivirkningsfri, hvorfor blev den blå mand så blå?

Så snart du tilsætter feks. C vitamin ligesom den blå mand gjorde, eller bruger vand der ikke er rent og destilleret, ja så er det Sølvnitrat, du har skabt hvilket intet har at gøre med Collodial Silver produceret professionelt og med professionel udstyr.

PCOTU ønsker at kæmpe for legaliseringen af den traditionelle brug af Collodial Silver her i Europa og i resten af verdenen.

Ind til videre må vi ” Rense Vandet ”

 

MILKEY MOUSE MIRACULIX DRINK sælges til PCOTU folkeråds medlemmer for 85 kroner pr. Liter ;

 

Milkey Mouse Miraculix Drikken består af Ingefær, Mælk, Gurkemeje og lidt peber og rørsukker. Den smager formidabelt og er sundt for blodet og mavsen ; )))……

IMG_6593

Colloidal Silver Er I Øvrigt Mere Sundt End En Hvilken Som Helst Andet Stof fra Regnskoven og DET samme gælder Marihuanna, Se Med Her ; )))) !!!! : http://pcotu.dk/marihuanna-obelixirie/

O Skrønen om Den Blå Mand betyder blot at han blandede andre stoffer, feks citron i collodial silver og det må man ikke, det er derfor det er så vigtigt med destilleret vand, intet andet, ellers bliver man jo Smølfe Blå Af DET ; D ; ))))….