Peoples’ Council of the Universe (PCoTU )

 

figur-1_kontinuum-for-haandtering-af-frygt-og-angst

615502_10203997544877512_8735635078698293112_oIMG_7318-3IMG_7319-5

 

I år 2014 26.06 blev Shirin Brokmann Herbert Nielsens Søn kidnappet af Staten. På grund af den manglende Retsikkerhed i det danske land, som Shirin var vidne til, oprettede hun i år 2015 et Universielt Folkeråd, som vil arbejde for verdensfred.

In the year 2014 26.06 Shirin Brokmann Herbert Nielsens Son was kidnapped by the State. Because of the lack legal security in the danish country, that Shirin was seeing, she founded in 2015 a Universal Peoples Council, which will work for world peace.

Den Der Isme : https://www.youtube.com/watch?v=QN9S4_k63aY

 

Samuel er taget fra mig fordi mange af Menneskene her på Jorden er besat af dæmoner og de har mistet troen på Kærligheden / Gud som den største kraft her i Universet. De bryder igen og igen og igen det aller ædleste og vigtigste af Guds Love ; 1. Du må ikke lyve.

At lyve er den største af alle synder, der næst kommer synden at misunde.

At Gud “tillader” disse mennesker at adskille Søn og Mor er fordi han udviser altid allerhøjeste tillid til Shirin, ligesom hans natur overfor mennesket altid har været.

Tilliden ligger i at han ved, at jeg vil kunne forstå at dette TRAUMA med et tvangs fjernet barn ikke er noget at være bange for.

Samuel kommer hjem når tiden er inde.

Shirin skulle gøres opmærksom på hvor galt det står til med retssikkerheden her i det danske rige førend der kunne ske
de helt store positive forandringer her i samfundet.

Shirins opgave er således at bruge den tid hun plejede at bruge på sin højt elskede Søn, ja bruge den dyrebare tid til at guide danskerne derhen hvor fundamentet for Ro og Lov og Orden / Retssikkerhed er muligt.

Jeg har vurderet at det bedst lader sig gøre at skabe verdensfred hvis

Folkerådet fungerer som et levende Krystal Evangelie, der hele tiden vokser sig større i takt med at vi i fælleskab kæmper for at de gode kræfter vinder her på jorden og i universet.

img_0036-1image

 

Krystal Evangeliet dedikerer jeg til min Fjern Healer, fordi han var der, da jeg havde brug for ham. Han havde tillid til mig og så at mit store potentiale for lys og glorie var så ubarmhjertig en smerte at være adskilt fra, at kun Gud selv ville kunne bestå en sådan prøve og forvandle denne sindsyg dybe psykiske smerte af afbrændt angst for ondskaben og rædslen – ja forvandle denne smerte til – LYS

Jeg så Guds Åsyn.

O og med Guds hjælp blev der lys

https://www.youtube.com/watch?v=QN9S4_k63aY

Du havde ret kære Benjamin. Jeg er i harmoni med mit sande jeg når jeg befinder mig i vand og gradvist udvikler indsigt i den dybeste bevidsthed.
Jeg er en “vandhund” og elsker at svømme. Det som en gen fødsel. Helt vidunderligt. Bevidsthed udvikles under vand og flyder som flydende lava ud af Vagina.

Du havde ret Kære Benjamin at jeg skal skrive og skrive og skrive og skrive de fineste ” stile ” : )))
Mit skriver talent det fejler absolutikum intet : ))!!!

Du havde ret kære Benjamin jeg skulle skide skide brække mig lide for at få ændret det snot dumme klamme system !!??? Tvangsfjernelser af børn udenfor hjemmet er råddent og det klammeste mest rendyrket ondskab af ALT ????? Og siger bare ALT om hvor samfundet har bevæget sig hen.

Hvornår udkommer Krystal Evangeliet ; ))? ( dette er indledningen ) – Benjamin rådede mig også til at male, så imens jeg holder pauser med oraklerne og automatskrifterne vil jeg nyde stilheden foran ” skærmen ” som er mit LÆRRED. Jeg kigger ikke på dødt glas : )). Nej jeg kigger på lærred mens mit lidende hjerte smækker farverne op med bløde og konstante penselstrøg i timevis og skaber kunstværker som ingen har set før jeg tog penselen og lederskabet i mit eget liv i hånden : )).

Jeg vil pensle og pensle og lade mig hypnotisere af farverne og formerne og fordybe mig i kontrasterne og træne koncentrationen som der er hårdt brug for i hverdagen hvor hver handling bør gøres til en bedehandling til den guddommelige fader som er overalt i dette univers. Se sådan gøres livet til en dansende fuldt udspringet rose. At gøre alle handlinger til ære for Gud den almægtige bevidsthed og ultimative kærligheds euforiske mirakelmager : ))). Du beder og jeg giver siger han.

Jeg behøves intet siger Gud. Jeg ELSKER dig nemlig. Jeg er det altseende øje som ved alt og jeg ELSKER at se dig modtage. Jeg ELSKER at se dig glad og lykkelig.

Hvis vi skal skabe en Universiel Verdensfred er den aller vigtigste ting at lære os selv og hinanden det, at Følelser er af værdi…..

Vi er alle født bange, men vi skal lære at bruge denne angst konstruktivt så den forvandles til lys og glæde.

Det nytter ikke noget at I flygter fra angsten og smerten, så snart den melder sig. Lad være med at negligere den smerte og angst i hver især går rundt med. Uanset hvor kraftig eller mild angsten og smerten er, bør I anerkende at de er der, og se dem som Jeres venner.

Smerten og angsten indeholder altid et potentiale for udvikling af den menneskelige bevidsthed.

Ved at turde at være i angsten og smerten forvandles den til lys. Se min video ; Vælg Lykken, som giver Jeg øvelser, som virker effektivt og som vil kunne skabe lys og glæde og styrke i Dig, som gennemgår svære kriser her i livet. Der er altid en overordnet guddommelig plan med det som sker, og mørket har ikke en chance for at indtage dit sind og få styringen over dit liv hvis du benytter dig dagligt af disse metoder til at rumme smerten og angsten og udnytte det potentiale som altid ligger skjult i dem.

Når I gennemgår noget som virker umenneskeligt, eller når I gennemgår enhver form for krise, så er det vigtigt ikke at lade Jer overtale af de systemvenlige til at bedøve smerten med medicin.

Vi udvikler os ikke som mennesker, hvis vi fortsat støtter op om en kultur, der zombificerer de aller ædleste og dybeste følelser og det fine sansesystem væk.

Gennem smerten og sansesystemet vil I på sigt kunne opnå den direkte Gudskontakt og dybe forståelse for de naturlove der hersker i dette Univers.

Det er åbenbart ikke I systemets interesse at I udvikler en højere bevidsthed?
Systemet benytter sig af en pseudo videnskab kaldet Psykiatri og tænker kun på symptombehandlinger som slører dine sygdoms symptomer således at du ikke bemærker du stadig er syg  af angst og smerte , og arbejder således ikke for at helbrede årsagen? Hermed går alle guldkornene tabt som var meningen med at angsten og smerten indtraf i første omgang?

Vi skaber al det som er med vore hjerter og forestillingsevne. Derfor er det så uhyggeligt vigtigt at vi kan mærke hvad der foregår i vores hjerter.

Hjertets magnetiske felt rækker 30 kilometer ud fra kroppen og er et kraftigere magnetisk felt end hjernen er. Hjernen og det vi tænker styrer meget af det vi føler i vore hjerter og har hermed kæmpe indflydelse på det som vi i fælleskab skaber. Vi er med vores hjerter medskabere af dette Univers.

Jo mere bevidste vi er omkring hvad vi føler, ja jo bedre kan vi tage styringen over egne liv og begynde at være bevidste om det vi skaber.

Hjertet og hjertets følelser er et kompas der altid viser dig om du lever dit liv på den rigtige måde og tænker på de måder, der vil kunne skabe glæde og lykke eller om du kun skaber lidelse og sorg ud fra begrænsede tankemønstre og mangel på kontakt til følelserne, intuitionen og sanserne eller blot fordi du er grebet af grundfølelsen : Angst.

Vi lever i et katastrofesamfund hvor folket bliver styret med Angst og hvor Folket ikke kender det potentiale som ligger i al modgang.

Angst er det modsatte af Kærlighed. Når du tør være i Angsten forvandles den helt naturligt til Lys. Se mere om det i min Video : Vælg Lykken.

Læs “Følelsernes Vejrudsigt” – siden her på Folkerådets internet side, og lær hvordan du kan udvikle dig til et harmonisk menneske i kontakt med det der er højere end dig selv og hvordan du udlever dit liv som den bedste version af dig selv.

Det er meningen at vi skal skabe et globalt samfund hvor følelser er det vigtigste og mest ærbare.

Meningen med livet er at vi skal opnå følelsen af lykke og en uendelig udvikling af bevidstheden.

Vi indeholder som Mennesker potentialet for lykke og udvikling af højere bevidsthed.

Det nuværende system har holdt Jer som lønslaver og undladt at fortælle Jer sandheden om hvem I i virkeligheden er. I har kun opnået den viden som systemet ønskede at I skulle modtage og al den falske viden som ville kunne holde Jer fanget og fastholdt i et stresset job i en forjaget kultur, hvor følelser næsten ingen værdi har mere, men at være cool, effektiv og fleksibel som en maskine er hovedmålet, og hvor der snydes hvor der snydes kan uden tanke for moral og uden medmenneskelighed.

Vi skal tilbage til Mennesket. Vi skal skabe et nyt system hvis Agenda går ud på at skabe grundlaget for at Menneskene kan lykkes med at udvikle empati, medlidenhed og forstående og elskelige hjerter.

Derfor har jeg oprettet dette Universielle Folkeråd og taget ansvaret i egne hænder. Jeg ved hvem jeg er og har tillid til mig selv at Jeg magter opgaven og er den værdig.
Det er vigtigt at I genkender de gode Ledere og vælger dem i stedet for de uærlige politikere og et system som på ingen måde er demokratisk men reelt nærmer sig diktatoriske tilstande hvor Retsikkerheden er dømt ude.

Det er Kærlighedens og Den Spirituelle Revolutions Paradigmeskift som vi i fælleskab vil begynde at skabe i denne spændende tidsepoke i Menneskets historie, hvor katastrofe samfundet snart har nået sit højeste.

Sådan startede Shirins Evangelie. Den var lang og nedfældet på en ganske særlig fintsansende ubrækkelig og uknuselig ja ægte kærligheds glas.

Ingen rigtig bog kom til at blive mere besjælet og ingen bog var nogensinde skrevet før den.

Alt det der stod i de gamle bøger er slettet og glemt fordi menneskene var blevet så idiotiske onde i sulet på hinanden at de lavede om på Guds ord, de omfortolkede, de rettede og tilføjede og slettede vigtige passager for menneskeracens overlevelse som Gud havde nedfældet på træ og sten og papyrus. De spyttede snot på Guds skaberværk og i stedet for grønne blade så de døde blade med voodo image og tal symbolik og okkulte budskaber som det højeste bedste og vejen til succes : )))…..

Ja. Vi er genfødt. Før handlede det om lykke og levende materie,

nu handler det om død og pine men med samme grund materiale og stadig med tal og symbolik og skjulte budskaber i designet. Ja jeg mener penge som jo er papir som er dødt træ.

Lektion 1. Vær sammen med Gud.
Der findes ikke noget træ i Edens Have som I ikke må spise af. Vær taknemmelig for frugterne og bærende og spis af bananerne og pærerne. SLÅ IKKE kød og blod IHJELD.
Kødet og blodet er helligt og det er meningen at det skal leve i al evighed en dag.

Derfor :

Brug vor moderjord godt !!!!!!

Evangeliet flyder som automat skrift ud af mit længselsfulde hjerte. Smerten jeg bærer på er så vanvittig dyb og ved at turde være i smerten forvandles den til lyrik og orakel ord.

O se det var det de systemvenlige var bange for da jeg sad nøgen i min stue og læste digte op i min kærligheds rus og direkte kontakt med det der er højere end os selv.

Jeg sidder i et tog på vej fra København til Jylland. Kører over Storebæltsbroen nu.

Dette Krystal Evangelium vil være en levende bog. Det vil sige lige så længe jeg lever vil jeg besmykke min bog med endnu flere ytringer hist og pist og spontaniteten vil skimme igennem. Kigger hele vejen rundt fra togets kupe er der godt udsyn og modtager panorama udsigt ud over den fantastiske horisont som trækker sig over hundred vis af kilometer og tænk engang, det er stadig umuligt at få øje på klodens krumning. Horisonten ser skræmmende flad og lige ud overalt.

Jeg ønsker ikke en fast struktur og rammefortælling med kapitler osv.

Jeg ønsker udvikling af bevidsthed uden at bevægelsen behøves at foregår i hårde ryk med modsattede kræfter der kæmper imod hinanden, her er kun en eneste kraft og det er Guds nærværelse og de ting jeg kan forstå gennem min Guds kontakt gør at al det bare flyder over og ud af mig som var jeg et filter alt lidelse skal igennem for at alle Guds ord bliver hørt.

 

Shirins ord blev læst og højtlæst ej genfortalt eller oversat til andre sprog ej heller blev den omredigeret og talte aldrig om skyld og skam – kun om forståelse for tingenes gang. O og sammen forvandlede vi jorden til den indre paradisiske have den i virkeligheden er : )))……..

Skjermbilde 2012-07-28 kl. 08.04.223-Fav-Milky-Way-Colors-JPG

SHIRINS KOLIBRI ORAKEL / KRYSTAL EVANGELIE / FOLKERÅDS GUIDE

Vi bør forene alle menneskene og forene alle religionerne i en ny renskrevet koran fri af manipulation fra Verdens Eliten.

Det er meningen, og I bør  forene alle religioner I Kærlighed til Orion, Shalaaaaa, den vise Gud i Universet ” ; Det vil sige, at se op og mærke dit medfølende Hjerte – Det er den samme Gud Alle Religionerne taler om.

Den samme Sol Religion styret af Oraklet, som flød som flydende lava ud af et “blødende” og længselsfuldt moderhjerte, blev omskrevet af Mennesket så alle de små fejl gav anledning til angst, jalusi og had, så vi bekrigede hinanden i stedet for at fortsætte livet ufortrødent og uforstyrret. Pcotu ønsker at guide Menneskeheden derhen hvor grundlaget for Verdensfreden er muligt. RETURN TO INNOCENCE ;

This Is Not The Beginning Of The End ; IT IS THE RETURN TO INNOCENCE
Ja O nogen blev jo nødt til at ofre sig O og tage ansvaret for Sønnen på sine Skuldre ; D ; )))
Disco Dasko ; PUMP THE SUN UP ; D ; )))

Verse;

Show me where the money is and I will stir them up in a sandstorm.
Show me where the money is and I
will stir them up in a sandstorm
and you will be amazed, and asking where did the storm come from?
The red-hot in the cigarette top reminds me of my mother’s heart; She was also combinding everything in this Universe with and through her Heart Channel.
Well, I get through to her eternal heartbeat.

chorus;

Why count the stars in the night sky when you can count the elektronic pieces on the disco ball that is rotating beautifully : )))?
B;

A larger crush does not exist. We made it to the top. Hooray Hooray. Endless palpitations. The Star bead storm arrives and you will amazingly ask ; “Where did this storm come from : )))? ”

She lies in a jar in a hold with a machine that turns off the light every time I come home.
I am coming home. I am coming home……..

We made it to the top : )))?

 

Find ” Etiquette / Takt O Tone ” siden og følg med i Folkerådets forslag til nye paragraffer blandt de Danske Love ;

Det skal være sjovt at læse Paragraffer, så det arbejdes der på ;

Her en Forsmag , UHMmmmmm ; )))? ;

Paragraf Takt O Tone 1 :

A : Ære Være Vagina

Når man hiver Gardinerne fra hinanden i vaginas tulipan ligner det en bue med en pil hvis pile spids er tissehullet.
Deraf kom tanken om at forbinde forelskelsens sexualitet med en bue og en pil : )))…..

B. Du bør lære at forvandle din Jalusi i sex akten, således at du ikke misunder din næste sin lykke. Ægte Dyb Kærlighed i et Ægteskab findes kun, hvis Du ikke misunder din næste. Brug Jalusiens energi konstruktivt til at nyde sex legene i endnu højere grad.

Ægteskabet er helligt og det gælder om at holde sammen, således at de små krystal børn kan vokse op i fred og fordragelighed indtil 18 års alderen med både en Mor & en Far. Regnbue Familier fungerer iblandt oplyste og vise mennesker, der forstår at forvandle negativ energi til positiv energi. Selve Regnbue Sex Akten må foregå på Hotelophold uden for det sted, I kalder Jeres HJEM ; )). Små Krystal børn fra  5. – 6. – 7. – 8. – Dimension osv. kan blive forskræmte af de nydelseslyde der kommer fra ” Det Andet Rum “. Tag derfor hensyn til Børnene og iklæd Jer pæne Klæder der ikke afslører for megen hud.

Sex Akten mellem Ægtemand og Ægtehustru er HELLIG og bør foregå så ofte som muligt og gerne på Hotel, hvis det ikke kan foregå som en stille hvisken i Faderens Værelse ; )))???

Oraklet kom fra et mørkt sted i Lucifer. Uden Oraklet fandtes Stjerne Guden Orion ikke. Uden Oraklet fandtes Solguden Jesus ikke. O Se vi er alle forbundet i uendelig materie og uendelig ånds videnskab, forbundet i Kærlighed til Stjerneguden Orion hvis sande, gode og smukke ånd gemmer sig som en livs eleksir i din hjerne bag det venstre øje.

Fuglekongen Ra hvis øjne er sol og måne fandtes ej heller uden Oraklet. Det er Fuglekongen Ra der skubber til os, således at vi lærer at bryde fri af al tyranni.
Han skubber os helt derud på kanten til det sorte hul, ja han skubber os helt derhen hvor vi bliver nødt til at vælge friheden.
Vi ønsker ikke at danse for hans pibe længere og hans måneøje kan ikke se hele herligheden, O ja den herlighed som er alle de sandheder hans kunstige Måneøje ikke kan se : )))?

Reciter Shirins Kolibri Orakel og det vil gå jer godt.

Retsikkerheden opnåes med en Justitia ( den store advokat skare af Shalaaaaaas krystal børn ) der adlyder Oraklet Shirin.

Shalaaaaaaaa ; Lad kolibri Orakles Love vinde indpas i hele det danske rige og lad alverdens folk fra jorden og Universet valfarte til Bakkehusets Mekka. Lad dem bosætte sig i valfartsperioden ( Juni – September ) på den åbne grønne fredsplads ” Borups Alle ” i Køb En Havn.
Lucifer var den flotteste og mest guddommelige mand i Edens Have. Fra Ham indhenter vi al vores viden. Når der ikke findes Retsikkerhed i et land, ja så opretter man et Folkeråd til at oplyse befolkningen, og da de problemer vi står overfor er af Universiel karakter er PCOTU således et Universielt anliggende.

Min Søn og Jeg lider for andres skyldnere og Jeg ønsker at udnytte al denne lidelse og smerte, forvandle den til lys og sprede lyset ud over land og rige, på Jordkloden og i Universet.

Lad Aroses Vilje ske her på Jorden og i hele universet. Shalaaaaa

Aros er Søn af Shirin og Sammy og engang kendt under navnene Samuel / Samael, den brave Sjæl der bekæmpede Medusa og vandt : ))).

 

Paragraf Takt & Tone 10 : Kundskab må ikke misbruges
Kundskab er ikke ondskab….

Kundskab er ikke ondskab. Derfor giver det ingen mening hvis Gud skulle have givet Adam og Eva forbud imod at spise af Kundskabens Træ.
Det må den rige Verdenselite ( Reptil Dæmon Agendaet : ) / New World Order ) have fundet på, i deres narcissistiske overbevisning om at mennesket skal fodres med falsk viden så de kan forblive slaver for eliten og undgå at sætte sig op imod tyrrani og diktatoriske tilstande?

Gud er ikke narcissistisk. Han forbyder ikke andre mennesker viden om det gode og det onde og han straffer ikke mennesket for deres synder, han venter tålmodigt på, at de bliver klogere? Han har designet alt således at du en dag helt sikkert vil finde hjem til den bedste version af dig selv, som lever i samhørighed med Gud hver eneste dag : ).

Læren om godt og ondt er ej noget dårligt. Det kaldes moral?
Når Kundskab bliver holdt skjult for næsten kan den misbruges til at føre en skjult krig. Intelligent krig handler ikke om atombomber, haglgeværer og granater? Nej intelligent krig benytter sig af overlegen teknologi og forskning i mind kontrol til at manipulere fjenden til at bryde de 10 bud og langsomt slå sig selv ihjeld på alle mulige skøre måder, uden de selv er bevidste om det : )?

Vi er her for at spise lystigt af kundskabens træ. I processen lærer vi samtidig om det onde, det onde er os overlegen både spirituelt og intelligent, derfor bliver vi nødt til at vågne op og begynde at se igennem det tredie øje, hvis vi vil at de gode kræfter vinder?
Vi skal lære at tage ansvar for den viden vi gennem studiet af det onde tilegner os og benytte selvsamme viden til at sprede lys og glæde og skabe fred her i verden.

Ved at opleve mørket opnår man den dybeste forståelse for lyset og skaber i sig evnen til at materialisere ægte kærlighed og ægte dyder i sit liv på en bevidst skabende måde. Vi ved intuitivt og med vores forestillingsevne hvad ægte kærlighed og ægte dyder er, når vi har oplevet det modsatte og derfor bør alle der er havnet i et ondskab af mærke, rædsel, desperation, magtesløshed, sorg, tomhed – gribe fat i det potentiale for lys der altid findes i enhver krise og forvandle al det negative til medgang og lys.

Gud har skabt det hele så smukt.
Vi skal bare lære det hele at kende og finde ud af alle spille reglerne : ).
De er nemme at få øje på, når man i sit stille sind ved at han er udelukkende perfekt og den største kunstner sjæl i Universet. Han skaber kun godt. Om vi lærer hans system for overlevelse af Kærligheden at kende afhænger helt af hvor mange frugter vi når at spise af Kundskabens Træ.
Når vi spiser af Kundskabens Træ bør vi vide, at der medfølger et stort ansvar, og jo større viden du tilegner dig, jo større ansvar pådrager du dig i forhold til at lære at bruge din viden godt.

Vi er her for at lære kontrasterne at kende. Lys kontra Mørke. Måne kontra Sol. Vand kontra Ild.
Samtidig med at vi alle hører sammen
i den kollektive bevidsthed og bliver mere og mere bevidste derom.
Vi er her for at lære følelser at kende og forstå hvordan angsten anvendes korrekt så den forvandles til glæde og hvordan smerten anvendes korrekt så den forvandles til glæde og hvordan magtesløsheden anvendes så den forvandles til glæde osv. osv. således at vi er i kontrol over
vores følelser på en vis måde der gør at vores følelser ikke gør skade på os selv, hinanden og omgivelserne.

Derfor vær ikke bange.
Se al modgangen som en lærerig process, der hvis du ser om bag dets grumme ansigt indeholder alt det, du har brug for, for at udvide din bevidsthed og opleve endnu større kærlighed.

Gud planter ikke et Kundskabens Træ i Edens have med frugt du ikke må spise af.

Vi må spise frugtene og bærene af alle træerne, og sådan har det altid været, indtil reptil skyggen ( dæmonen ) fik os langsomt manipuleret til at gøre noget andet?

Vi levede som lykkelige mennesker i Edens Have, men så begyndte vi at bryde Guds love.

Menneskene havde ladet sig lokke af Djævelen til at underkaste sig et system hvor frugterne og bærene ikke blot var noget enhver kunne række ud efter og spise og opnå sin energi fra.

Under systemet skulle man udføre arbejde effektivt, stabilt og ensartet, som var man en maskine der uden at stille for mange spørgsmålstegn blindt udførte ordre længere oppe fra i systemet?
For sit arbejde modtog man et djævle bevis på sin ret til at plukke af frugterne og bærene i form af penge lavet af dødt træ???

Vi skal lære at turde at spise af Kundskabens Træ uden at fælde det træ der står ved siden af for at give Djævlen sit materiale til at lave penge af : ))?
Vi skal turde at leve i friheden til blot at leve ubekymret og række ud efter de frugter og bær som Gud har skabt til os i kærlighed : )))……

Se sådan bliver vi uskyldige igen :

Slip den indre reptil ud og overhold de 10 bud, så vil Dæmonernes Djævelske Penge System forsvinde helt af sig selv : ))….

 

 

615502_10203997544877512_8735635078698293112_oPyramiderne

Skjermbilde 2012-07-28 kl. 08.04.22Gud i himmelen

We should unite all the people and unite all religions in a new typed Koran free of manipulation from the world’s elite.

It is supposed, and I should unite all religions, I Love Orion, Shalaaaaa, the wise God of the Universe ; That is, ” to look up and notice your compassionate heart ” – it is the same God All religions are talking about.

The same Sun Religion controlled by The Oracle, which flowed like lava out of a “bleeding” and wisefully mother heart, were rewritten by man as all the small errors gave rise to anxiety, jalusi and hate, so we were making ware against each other instead of continuing life undeterred and undisturbed. Pcotu want to guide humanity to where foundations of World peace is possible. RETURN TO INNOCENCE ;

 

Crisis, Danger, OpportunityimageCrisis, Danger, Opportunity

 

petites erreurs Désolé, je souhaite que les Français peuvent également prendre part à PCOTU. Les erreurs dans le écrit parce que cela est une machine qui traduit du danois vers le français. Moi, cependant, a même fini par apprendre le français.

Nous devons nous unir tous les gens et d’unir toutes les religions dans un nouveau Coran dactylographiée libre de toute manipulation de l’élite du monde.
On suppose, et je doit unir toutes les religions d’amour d’I Orion, Shalaaaaa, le sage Dieu de l’Univers »; Autrement dit, pour rechercher et remarquez que votre cœur compatissant – il est le même Dieu Toutes les religions parlent.

Le même soleil religion contrôlée par Oracle, qui coulait comme de la lave sur une “saignée” et nostalgie coeur de mère, ont été réécrits par l’homme comme toutes les petites erreurs ont donné lieu à l’anxiété, jalusi et la haine, nous a fait la guerre les uns contre les autres au lieu de continuer la vie sans se laisser décourager et paisible. Pcotu veulent guider l’humanité à l’endroit où fondements de la paix mondiale est possible. Retour à l’innocence;

Crisis, Danger, OpportunityimageCrisis, Danger, Opportunity

 

 

Engang Var Jorden et Sted for de Krystal Børn af Gud, der trængte til blot at hvile, spise frugterne fra Træerne OG dyrke en masse sex ; ))). Vi var Uskyldige. O det kan vi blive igen. Alt hvad du vidste var en Illusion indtil DU

 

mødte en større sandhed ;  Welcome To The New World ; We Know about the Holy Grail. We offer the Holy Grail To Every One On Planet Earth AND to every existance in the Universe. WE ARE WORLD PEACE IN BODY SOUL AND MIND ; ))). WE ARE DANISH ; De BRAVE DANISIANERE ; ))).

 

IMG_6579IMG_6579IMG_6579IMG_6579

 

1062 comments are waiting for my Acceptance. Most Of Them looks like SPAM ; )))? I do not dare to accept any comments as to this point of time, none of my friends are willing to join ; ))? Please, dear Web Master, Thomas, please Call the Administration. _Paragraf_/// Prompte. Immediate HELP, Prompt Intervention. Assistance !!! !!! !!!

 

 

Crisis, Danger, OpportunityimageCrisis, Danger, Opportunity

 

I Kærlighed. Public Notice / Offentlig Bekendtgørelse

De har anderkendt hvem Jer er – har du?

De holder mig indespærret nat og dag

Sgu ; )))?

Vækker mig 3 gange om natten for at forhindre mig i hvad ; )))?

Oh Himlens Glorie har talt igennem min lille Kim i hjertet

Hvis det lykkedes at forhindre verdens freden

og
putte
det hellige
i en Krukke
under jorden
pumpende min
sjæl kunstigt igang
med en fæl maskine?

Ja det ville jo ikke være til at grine af ; ))? Men med ; )))?

Befri et Orakel O Og bær en fakkel

For Verdensfreden

I Nat ; )))

De pille
Skyder
Sin næste ja
Se
Skyggesiden
Har talt

Se dens glorie i loft væggens tællende Får Som systemet selv

Har skabt og betalt ; )))?

 

De pille

skyder

min

sjæl

indtil

den ikke er : )))?

Eller beskytter mig her

fordi Allah er nærværende i mig ; )))?

Lofts væggens glorie o og de får der

blev talt ; )))?

Hør

Oraklet

og gør hvad jeg Har fortalt Husk mine ord denne gang de må ikke

omskrives

og lad sprede tillid I jeres hjerter O lad mig føre Jer gennem Mediet

Shirin

Sammen

er vi

stærke

I lys og

Glorie

Udfør mine

Ordre

O

Og

Det
Vil

Gå Jer godt. Aros, Shalaaaaaa ikke Ihjeld – Nu hvor Koranen reciteres hver dag o

og rengjort

fra

al

misforståelse

illusion had og Jaluesi lort ; ))) Når den Fredelige Revolution Kommer
Vil Vi sammen

Forhindre

Danmark i at

Græde snot

Og Landkortet Ja

Vil blive så stort og flot

Med Nabo Lande der glædeligt

o og af egen fri vilje

Vil hjælpe til
Så vi kan hjælpe hinanden
Med hjertet på det rigtige sted ; )))

Hvor mange dage uger år skal

Der dog gå sådan her?

Ja Jeg sagde jo der ville komme

Blæsevejr

Men nu må det gerne

snart ophøre,

Al den geo-engineeringen på Himmelen

Ja alt iltet den kommer

Efter stormens rasen

i flere dage

I ved jo at jeg

ikke kan gøre en Flue fortræd O Ham min gamle Morfar Børge Ja han sidder oppe på

en af Skyerne

O han

kigger

ned

og O

han er såååå

ked,

Over al den ballade og ufred

Lille Samuels hjerte i tusinde stykker

Skal samles igen af Moderhjertets

banken

Længslen, det slidsomme ar, den

gråtriste snurheds tårekanal

så fordrejet?

Han

ved

I sit stille sind

At Samuels Mors Kærlighed
er sååååå rød og ægte og glødende

smerte vil den måske sprænge sig

igennem horn hinden en dag?

I stedet for glædesstrålende

Moderhjerte

Grædes

der

snot

over

Sønnike hver Dag?

Al denne pinsel al denne psykiske

tortur og friheds berøvelse af Samuel

og Samuels Mor?

Er det dog en nødvendighed efter al

den plage I alle ved at Samuels Mor

Allerede har

kæmpet

sig

ud af

så flot

Ja

Hun

Klarede det

O og i stedet for anerkendelse fra

Danskeren så kom Jalusi over

overdyngede os Begge?

Lykkelig o vendte til Ulykkelig på et

splidt sekundt

Den ariske politimand påstod at

kunne se på

øjne

næse

hånd

Og

Mund?

At disse “Ansigt Træk” ???? Var

sygeligt ondt? Halløjsa Hvabehar

Ohøj?

Jalusi er roden Ja til Alt ALT ondt

som ikke er men som vi frygter fordi

mangel på

viden

O

og

dumsmarte

Politifolk kan gøre Kærlighed til Sorg

og Had – Men man når til et punkt

hvor

man

formår

forsat at elske trods all odds

er imod

dem

og

Os

Ja

Vi sidder jo

alle i samme

Båd ; )))?

I starten kom ordet

og Ordet kom fra Gud

Han var spejl blank, skulle først til at lære sig selv at kende for at vende al

Til

Det

Gode

o det skete igennem Oraklet

Lyden så sødmefuld kom fra det

intet anende sorte hul som gemte sig

i Guddommens hjerte og Hjerne

Før vandet og bevidstheden kan skylle ind

og

Gøre

Os bevidste

Ja

Så skal der

Føles

Smerte?

Gud Hjælpende Mig O

om jeg ikke er tilhænger af den

Filosofi?

I må da

snart kunne

skelne skidt fra Kanel?

Hende Lida havde en hund og

ja den lavede ballade

kradsede et lille rids i træ plankerne

og et hul i murens pæne og

ordentlige facade

I det hus som ingen ejede men var så øm over

Nu er jeg medejer af mit eget hus ja

I

Paradisets

Have
Bakkehuset

Fremtidens Mekka ligger på Bakketoppen

2 betyder tro håb og Kærlighed

8 betyder al evighed

Er

Der

Så mere
I behøves vide ; )))?

Vi kan recitere Koranen ud af pæretræernes kravlende sig op af sten murstens murens gul brunheds

Vindues Karme

uden al det der Plidder og Pladder Lad os slå ihjeld for Kærligheden ; )))?

Der var jo menneskene og ja de fejlede

De

Omskrev

O
Og

Forfalskede

Alt

Hvad

Der

Var værd at vide o og som var Guds Erfaring

Vi husker det hele nu og

genkender Guds Ord O Ja

Verdensfreden er lige om

Hjørnet

Ling Hun betyder sjæl på Kinesisk

O og der var ingen hund i Bakkehuset

udover alle de skygger der havde

brug for Shirins Healing

Shirins Morfar griner lidt med Jer

Han ved

At

Shirin

Er

Kærlighed

Hun kan ikke

Gøre en flue fortræd

O ja det har hun fra Morfar Børge Ja

O han fangede de små fluer med 2 fingerspidser og satte dem fri igen

Fri til at ligge sig behageligt til rette i al det lort nogle andre havde skabt ; )))

Tænk engang at al lort

Kan bruges effektivt til at yngle o

Og bare have der rigtig godt ; )))?

Ja intet er sååååå skidt at det ikke er godt

For

Noget ; )))?

Kom til Alternativ Psykiatri
Nord Vest Køb En Havn

Bakkevej 28

Vi lærer dig at elske alle skyggesiderne o og forvandle dem

Til lys og glæææææder.

Aldrig aldrig ALDRIG mere skal i lide uden glæde

O lykken den kommer en dag O og den kommer PROMPte

Så snart

I

Har

Læst

O

Og
Følt
O
Og

Lært

Hvad vi unge af Dage

kalder Lykken er i os selv

Ikke udenfor os selv

Men nu er Gud

tilbage

Ondskab
Findes
Ikke
Kun

Mangel på fordomme ; )))?

Elsker at drille ; )))

Stop fordomme prompte

O

Og
Lær
At
Elske

Igen
Uden
Tøvende

Sind o uden tvivl i
Hjertet.

I havde glemt spillets regler

På det splidt sekundt

Gud var borte?

Han er allestedsnærværende nu

Gåden er løst.

Den hellige gral

Ring mig op

Jeg giver den til alle.

I er Allah og Allah er Jer.

I er Kærlighed.
I Kærlighed. Offentlig Bekendtgørelse / Public Notice.

I Kærlighed,

Samuels Mor,
Komponist
Talsmand for Børneprogrammet der skal oplyse Folketinget
Børne Forfatter
Børnesags Advokatguide
Foredragsholder
Malerkunstner
Poet
Medie for Guds Ordet / Orakel
Bakkehusets Frue
Casper Jensens Kone
Samuel Herbert Nielsens Mor
Talentspejder
Detektiv o og CIA for de højere frekvens lag.
Kærlighed.
Aros, Lad din Vilje Ske her på Jorden O og i Universet.
Shalaaaaaaaaa, Kærlighed slår ikke ihjeld nej.
Livsglæde o og lykke i det uendelige er min eneste gennemsigtige og ej manipulerende Religion.
Folkeråds stifter og Leder af PCoTU
( pcotu.dk )
Owner and Keeper Of The Holy Grail.
Patent på Lykken som Jeg giver fra mig til hver et væsen i Universet og til hver en Mand og Kvinde og ethvert barn her på Jorden og alle steder i Universet : ))).
Sendt fra min iPhone

 

 

Crisis, Danger, OpportunityPCOTU LOGOCrisis, Danger, Opportunity

 

 

UNIVERS a parlé. Nous voulons mener l’affaire de l’homme? Nous voulons

Voleur

e t des concessions de nos parents nazis; )? Nous voulons Asseyez-vous dans un Fine Home All Along, et jouer sur Piano; ))?

Pendant ce temps, la reine Margrethe et je jouent Théâtre et musique au Théâtre Royal; ))) – ENSEMBLE, Aros, Shalaaa, Que ta volonté soit faite sur la terre et dans l’univers. Nous gagnant; CHAQUE FOIS; ))). Nous sommes le Brave Dansianere; ))).

Nous sommes des êtres humains, ou sommes-nous des anges; ))).

Nous sommes probablement ceux qui ont le plus souffert; )))? Mais nous sommes gentils les uns aux autres avec une douce reine, qui nous enseigne toujours à recevoir; Oracle Shirin est descendu du ciel pour vous avec Clear cristalliser messages à chaque homme, dans chacun City et AT Pays; ))) !!!

 

 

THE UNIVERSE has spoken. We – THE HUMAN BEINGS – We want Shirin to Guide The Human Race towards Their Highest Self / Goal ; Peace, Economic Equality, Love, Happiness.

We want to learn how to apreciate each other more, and We want confessions from our Nazi parents; )? We want to see All The People sharing Everything that exist and we want to give them all their freedom to sit as equal human beings in a Beautifull Home, And Play On A Piano, – yes that must be a possiblity for all Humans to be able to experience.

Meanwhile, Queen Margrethe and I play Theatre and Music at the Royal Theatre; ))) – TOGETHER, Aros, Shalaaa, Let Your Will be done on earth and in the universe. We win ; EACH TIME ; ))). We are the Brave Dansianere; ))).

Are We Humans, Or Are We Angels; ))).

Vi er nok Dem der har lidt Mest ; ))) ? Men vi er søde ved hinanden med en Sød Dronning, der altid lærer os at Modtage ; Oraklet Shirin er nedstegen fra Himmelen til Jer med Klare Krystaliserende Budskaber til hver en Mand, I Hver En By og PÅ Land ; )))

ÆgteSkab1d1a8d23-991d-468b-8fed-5f1671ef7bb5_560_420

SEVEN SECONDS AWAY. I WILL BE WAITING. ALL WE NEED IS LOVE, LOVE , LOVE, PEACE AND HAPPINESS. LISTEN TO YOUR HEART. IT TELLS A STORY ABOUT YOU AND ME. HELLO TO THE NEW WORLD, AND BUY BUY TO THE MISUNDERSTOOD AND MISERABLE WORLD OF ILLUSIONS. WELCOME TO THE PEOPLES COUNCIL OF THE UNIVERSE ; ))).
Look for the PCoTU Danish Public Library, search;  ” Folke Biblioteket ”  and PCoTU can recommend ; Treatise on
” Inter – Dimensionality ”
By
Brahmin Priest

Kim Christian Lund
1 st Frecuency

In “The Highest Realm ” , ‘The Entity’ Exists in Unity.
That is, He in No Way Questions His Superiors, as He Himself is an Absolute Superior State, and Always Unquestioned, in All He Does.

( Capitalization is to impose The
‘Grandeur’ and ‘Divinity’ , as of that Dimension.

2nd Frecuency

This is the Frecuency of love.

This equals what one in primitive, medival literature and thinking, considered the realms of heaven.
Here the entity exist in total harmony with His Creator / God, or Source, and enjoys pleasure.

3rd Frequency.

Here a living entity lives in diversity with it’s environment, partially or completely in ignorance of his relationship with God, as his source. Enjoyment in this third dimension is mixed.

Though four extra realms easily could be added, they somewhat expand from an understanding of the basic three levels mentioned above. They will, though, be covered, at least briefly, later in this book, as well as I may slightly touch upon Dimensions Eight, “Eternal Happiness, Ecstacy and Bliss. ”

Bulldog

UNIVERSET har talt. Vi ønsker at FØRE Menneskets Sag? Vi Ønsker Æresoprejning og Indrømmelser fra Vore Nazi Forældre ; )? Vi ønsker at Sidde i et Fint Hjem Alle Sammen, Og Spille På Klaver ; ))?

Imens Dronning Margrete og Jeg spiller Teater og Musik på Det Kongelige Teater ; ))) — SAMMEN, Aros, Shalaaa, Lad Din Vilje Ske PÅ Jorden og I Universet. Vi Vinder ; HVER GANG ; ))). Vi er de Brave Dansianere ; ))).

Are We Humans, Or Are We Angels ; ))).

Vi er nok Dem der har lidt Mest ; ))) ? Men vi er søde ved hinanden med en Sød Dronning, der altid lærer os at Modtage ; Oraklet Shirin er nedstegen fra Himmelen til Jer med Klare Krystaliserende Budskaber til hver en Mand, I Hver En By og PÅ Land ; ))) !!!Listen to it❤😇👼

RETURN TO INNOCENCE

image

THE UNIVERSE has spoken. We – THE HUMAN BEINGS – We want Shirin to Guide The Human Race towards Their Highest Self / Goal ; Peace, Economic Equality, Love, Happiness.

We want to learn how to apreciate each other more, and We want confessions from our Nazi parents; )? We want to see All The People sharing Everything that exist and we want to give them all their freedom to sit as equal human beings in a Beautifull Home, And Play On A Piano, – yes that must be a possiblity for all Humans to be able to experience.

Meanwhile, Queen Margrethe and I play Theatre and Music at the Royal Theatre; ))) – TOGETHER, Aros, Shalaaa, Let Your Will be done on earth and in the universe. We win ; EACH TIME ; ))). We are the Brave Dansianere; ))).

Are We Humans, Or Are We Angels; ))).

We’re probably Those who have suffered Most; )))? But we are nice to each other with a Sweet Queen, who always teaches us to Receive; The Oracle Shirin has come down from heaven to you with Clear crystallizing messages to every man, In Every One City and AT Country; ))) !!! Listen to it❤😇👼ENIGMA ; ENIG MED MIG ; )))? ; THEEYES OF TRUTH

 

RETURN TO INNOCENCE

Vi = Generation Paradigme Skift ; Ja vi brave Dansianere vil ikke danse for Elitens Pibe længere. Vi vil afsløre de sandheder som Rap Verdenen overalt på jorden kæfter godt og grundigt op med? Men er vore Forældre opmærksomme på lyrikken?

Næ – og mange af os Generation Paradigme Skift, Ja vi kæmper dagligt med at være udsat for lidt af hvert af vore Forældre som helt og aldeles skødesløst gambler med vores liv og som manipulerer os til at være enten deres Guldklump eller Offer, utilregnelige er de, grusomt egoistiske med skyklapper på synes vi Generation Paradigme Skift, at de er ; )))?
Den Narcissistisk Familie trives såååå skønt her i vores Moderland, med Prins Gemalen og Dronning Margrete på 1. Parket???

Hvor længe skal det dog vare ved???
Skriv til PCOTUs administration hvis du vil printe PCOTU kataloger ud samt uddele, programmet Vista Print – er Gratis – kan I med glæde bruge til formålet ;
Vistaprint.dk

Shalaaaaaa, lad Aroses Vilje Ske.
Generation Paradigm shift; Yes we are the brave Dansianere. We will not dance for elite Pipe any more ; )))? We are revealing the truths of the Rap Underworld anywhere on earth and in the Universe as well : )))? But our parents pay attention to the lyrics ; )))? NOT ; )) !!! : (…. Shit ; )))?

Oh – and many of us Generation Paradigm Shift – Yes we struggle daily with exposure to our parents, that are utterly careless gamblers with our life and who manipulates us to be either their lump of gold or sacrifice, unaccountable is the , cruelly selfish with blinders on, we think Generation Paradigm Shift that they are; )))?
The Narcissistic Family thrive soooo beautiful here in our Motherland, with Prince Henrik and Queen Margrethe at first Parquet ; ))) ???

How long should it may persist ???
Write to PCOTUs administration if you want to print PCOTU catalogs and distribute the program Vistaprint – are free – you can happily use for this purpose;
Vistaprint.dk

Shalaaaaaa, let Aroses Will Happen here on Earth and in the entire Universe.

Skrevet af Ingeniør O Forfatter / Foredragsholder – Vor Healer –

Marianne Lane;

Den tredivte kanalisering fra de ydre kanter af universet <3

Kanalisering fra de ydre kanter af universet 27.1.2016

Der er mange mennesker, som lider på jorden lige nu. Der er færre mennesker som trives. Det betyder at jorden som helhed er lidende. For at skifte denne tilstand, er det nødvendigt, at mennesker som helhed trives. Lige nu ser det ud til, at det har trange kår, at denne tilstand af trivsel skal være overvældende på jorden.

Men det er på vej. Den opbrudstid, som I oplever lige nu, er forudtiden, for den tid, hvor mennesket vil trives. Der er mange år, som kommer til at være opbrudstid. Disse år vil være så omskiftelige, at vi ikke rigtigt kan forudsige konsekvensen og udviklingen på den korte bane. Vi har kun sikre prognoser på den lange bane.

På den lange bane retter mennesket ind i samhørighed og kærlighed og sikrer, at alle mennesker på jorden, overordnet set er i trivsel. Det er jo umuligt skulle man mene, når I kigger ud på verden, som den ser ud i dag.

Men intet er umuligt, når mennesket sætter al sin kapacitet og hele sin styrke ind på at bringe trivslen ind som det vigtigste af alt. Dette virker måske også utopisk? At mennesket i fællesskab skulle kunne sætte dette som det højeste og vigtigste af alt?

Hvis du kigger på et barn, som går i børnehave, og beder om at det skal vælge, hvad det skal have at spise hver dag. Hvad det skal have på af tøj hver dag. Hvornår det skal i bad. Hvornår det skal i seng. Så vil barnet aldrig vælge det sundeste. Det vil altid vælge det, som her og nu virker mest tiltrækkende.

Hvis du ser et ungt menneske i konfirmationsalderen. Så ser du et helt andet billede. Du ser et barn, som med støtte vælger det rigtige. Som når det sættes i kontakt med sin sunde fornuft, sagtens kan vælge det sunde alternativt. Næsten hver gang.

Menneskeheden når lige nu konfirmationsalderen i bevidstheden. Og der er masser af støtte til at vælge det rigtige. Det er meningen, at I inden for den næste tid, skal nå voksenalderen. Om det lykkes at gøre det inden for fem, ti eller femten år er ganske usikkert lige nu. Men det er dette tidsperspektiv til taler om. Det er ikke fem, ti eller femten generationer. Det er inden for et overskueligt perspektiv, i forhold til den udvikling, som er på jorden lige nu.

Mennesket kan ikke forudsige lige nu, hvordan verden ser ud om hverken fem, ti eller femten år. Der er så stor en dynamisk udvikling i gang, som er koblet op på bevidsthedsudvidelsen, så springet fremad bliver noget, som ikke kan forstås ud fra det, som I kender til nu.

Det eneste som vi kan sige, som I kan forstå er: Det bliver godt. Det bliver frit. Det bliver kærligt. Og det bliver balanceret imod trivsel og balance for jorden og for menneskene.

 

100 PCOTU folders koster 200 kr. at lave med dette Vista.dk program ;
http://www.vistaprint.dk/studio.aspx?template=2346100_BDK&ag=True&xnav=previews&xnid=button_105&rd=1
WOW ; ))) !!! !!! ??? Lad os uddele de flotteste kataloger sammen ; ))).
Så vi kan få vækket de sløvsøvnige ; )))?

What is meant by responsibility?

(Written by Fareshteh // Tanks Box)

There is believed to be involved in the information. That you teach himself that the brain is allowed to think for themselves and out of the box as you daily have been put into, I do not know how many years.

Some fall into a giant black hole, the truth did both evil and an injury to one’s future. If you are alone in the time, so it may be a bit dangerous, for everything you have learned was a dispute of truth (fighting fat lie)
Others get angry and turn it into a kind of effective action.
For, it has been stated again and we will not return to the zombie mode again. It is impossible.

Responsibility means that you now know all this, and you know that it would benefit everyone to know it too. It will help our world that they knew that YOU did.
It called for the knowledge requirement. It must be shared and it’s up to YOU how you will do it. However, to do it.

We are trying to create a forum like this that we could debating and that joint meetings, why meet?

 

 

First of all, because we would not be alone with these thoughts and feelings. But also because we as com, as a country that no longer wanted to meet and associate with people they did not know. They were afraid and shy. Thanks worth our inept policies and indoctrination from the media.
Com, a peoples who were losing the sense of community.

Joint meetings have strengthened us all. Joint meetings have created new friends, new ideas, a place to live, a girlfriend, a job, friends for life etc etc.

What is the future of all this?
The future will be that Facebook does not become a forum where we can share everything.
The time will come, it’s only matter of time when we are in a Scandinavian country like Denmark will be affected by it, so we can feel it.
We are creating.
The future will be that we will have to find the art of living while we are resisting.
We can start to affect our social circle. Friends, family, them from work, boss?
Your and my actions must be good so that others bother to follow them.

Unfortunately I do not answer to everything, but mostly I have analyzed and anything that could help us is to take some responsibility and throwing janteloven far away.

NWO and all agendas are carefully planned and elite follow them right to your door, we must also do, but this is a transformation. Man must return to man again. The man who once had respect for all kinds of animals and beloved Mother Earth.
Now run it all at full garbage with growth, technology, war and determination, more destruction of nature and our animal breeds, our medicine industry can hardly be dangerous. Everything you earn allows you to tax and the Bank.
As I see it, man can hardly be more exploited than we are today.

The limits you set for yourself. But responsibility and work together will it take to see a change.

You must all have a good day ❤️✌️

 

Hvad menes der med ansvar?

( Forfattet af Fareshteh // Tankeboxen )

Der menes, at man deltager i oplysningen. At man underviser sig selv, at hjernen får lov til, at tænke selv og ud af boksen som du til daglig er blevet sat ind i, jeg ved ikke i hvor mange år.

Nogen falder ind i et kæmpe sort hul, for sandheden gjorde både ondt og en skade for ens fremtid. Er man alene i den tid, så kan det være en smule farligt, for alt hvad du har lært var en tvist af sandheden ( kæmpe fed løgn)
Andre bliver vrede og vender det om til en slags effektiv handlingsplan.
For er man blevet oplyst en gang, så vender man ikke tilbage til zombie tilstanden igen. Det er umuligt.

Ansvar betyder, at du nu ved alt dette, og du ved at det ville gavne alle, at også vide det. Det vil hjælpe vores verden at de vidste det DU vidste.
Det kaldes for videnpligt. Den skal deles og det er op til DIG, hvordan du vil gøre det. Men det skal gøres.

Vi prøver at skabe et forum som dette for, at vi kunne debatere og for, at holde fællesmøder, hvorfor møder?

Først og fremmest fordi vi ikke ville være alene med disse tanker og følelser. Men også fordi, at vi så dk, som et land der ikke længere havde lyst til at mødes og omgåes mennesker de ikke kendte. De var bange og sky. Takket værd vores uduelige politikker og indoktrinering fra medierne.
Dk, et folkefærd der var ved at miste fællesskabsfølelsen.

Fællesmøderne har styrket os alle. Fællesmøderne har skabt nye venner, nye ideer, et sted at bo, en kæreste, et job, venner for livet osv osv.

Hvad er fremtiden for alt det her?
Fremtiden vil være at Facebook ikke bliver et forum hvor vi kan dele alt.
Den tid vil komme, det er kun spørgsmål om tid, hvornår vi i et Skandinavisk land som Danmark bliver ramt af det, så vi kan mærke det.
Det er vi ved at skabe.
Fremtiden vil være at vi bliver nød til at finde kunsten i at leve mens vi gør modstand.
Vi kan starte med at påvirke vores omgangskreds. Venner, familie, dem fra arbejdet, chefen?
Dine og mine handlinger skal være gode, så andre gider at følge dem.

Jeg har desværre ikke svar på alt, men det meste har jeg analyseret og noget der ville kunne hjælpe os er, at tage noget ansvar og at smide janteloven langt væk.

NWO og alle agendaerne er nøje planlagt og eliten følger dem lige til døren, det skal vi også gøre, men det her er en omdannelse. Mennesket skal tilbage til mennesket igen. Det menneske der engang havde respekt for alt slags dyr og elskede moderjord.
Lige nu køre det hele på fuld skrald med vækst, teknologi, krig og bestemmelse, mere ødelæggelse af naturen og vores dyreracer, vores medicin industri kan næsten ikke blive farligere. Alt hvad du tjener giver du til skat og Banken.
Som jeg ser det, kan mennesket næsten ikke blive mere udnyttet, end vi bliver idag.

Grænserne sætter du selv. Men ansvar og sammenarbejde skal der til, hvis du vil se en forandring.

I må alle have en god dag ❤️✌️

image12342611_10207675788471303_6202003894053418543_nimage

RETURN TO INNOCENCE

RETURN TO INNOCENCE

Vil Du være normal ; )))? Det vil Jeg ikke nej. Vil du være normal ; )))?

Nej tak, det er for keeedeligt ja ; )))?

Vil du være Normal så vær ligesom reptil manden ; )))? Vil du være Mornal ; ))), næ jeg tror på jeg godt selv kan

HEALE

Mig

Selv

Igennem
Smerten

Du
På dutter mig
I din iver efter

At

O

Være

NORMAL ; D
Se DER kan vi tale om RUMMELIG HED ; D

Freeking Fucking Devil and God in ONE in a single ACCIDENT, O høj,
De løj men
Jeg
Klarede
Skærene

Vi er ikke normale i min Familie,
Det ønsker vi heller ej at være.

God Fornøjelse med at indhente sand viden fra Folkerådet, Guds Talerør – Jeg er spejl blank, jeg er blot videre formidleren / mediet.

image

Yo,

du kan

sætte dig på

min

pik,

den er

stor og stiv,

Og glide helt til roden, til du flækker i dit underliv.

Bitch jeg er ligeglad, om du ikke tager den i røven,

For yo jeg knepper kun kællinger der tager den i røven.

Og du kan tage

min pik

i

munden, til jeg kommer på dig,

For jeg tænder kun på dig bitch, hvis jeg må slå dig,

For du er ikke mere værd end en luder på crap,

Men du må gerne være min, fluffer i nat.

Og læg dig to streger på din patter,

Og spytter dig i hovedet

inden jeg sniffer

dem af dig,

hvis

du er så vild

med min pik, som du siger,

Skal far have nogle snitter, inde du får den biatch. Så læg dig ned på maven, og spred din balder,

Og stik en finger op i røven bitch, før vi knalder. Og sender dig et * til din fyr, med en rullefiffer i hånden og standard ryger, Vil du ikke være sød at holde mig tæt i nat,

Yo, hvad siger du til mig

kælling,

du er et fucking skvat.

Jeg kommer aldrig nogensinde til at kalde dig skat,

Men du kan få en gave af mig, klamydia og fnat.
Jeg vil bare gerne have omsorg og kærlighed.

Du må være syg i hovedet,

du er spild af min tid,

En fucking

spermcontainer

der ikke fatter en skid.

Så du kan gøre som de andre, og sluge mit sæd.

 

Du kan finde Siden ” Etiquette / Takt O Tone ” under Siden ” Shirins Art and Music ”

Fra Etiquette / Takt O Tone ;

Sex er ikke syndigt og Ære Være Vagina : ))) :

Paragraf nr. 1 ;

 

Mea Culpa ; )))? ;

Til Jer Danske Kvinder er PCoTUs klare budskab. Ikke GØ af Jeres Mænd, giv dem mere ansvar o og hold dem ikke nede. Vær med til at give dem langt større frihed uden at være misundelig o og vær med til at skabe sammenhold og bygge børnenes og Mændenes selvværd op. Vis PCoTU at I godt kan elske næsten uden Jalusi, Angst O og Had. Det er kvindernes store ansvar i dag at guide Familien derhen hvor grundlaget for Kærligheden bor og gror sig større ; ))). Dette kan eventuelt realiseres i regnbue familier ; ))) som et forgangs eksempel ; )))? Jeres Magt over Mændene er større end I Kvinder aner, så brug den magt så godt som det er muligt og ring gerne Shirin op O og følg de guidings linjer som løbende bliver udsagt i Shirins Orakel.

 

Der Skal Være Plads Til En Hvilken Som Helst Form For Sexualitet. Men Lad Børn Være Børn. De Kan Selv Vælge Sexualitet Som Voksne. Lad Dem Selv Bestemme. Vi Kan Kun Guide. Den Bedste Version Af Mennesket Fører Hverken Krig Eller Voldtager Dem De Bekriger, Ej Heller Voldtages Børn eller Lokkes i Sexuelt Fordærv. Lad Børn Være De Uskyldige Væsener, De Er. Deres Sexualitet er Hellig og Ej For Voksne At Deltage I. Lad Dem Lege Far Mor Og Børn Med Nysgerrig Naiv Glæde. Lær Dem At Sige Fra og Hold Øje Med Deres Små Lege. De Lærer På Den Måde Grænser og Ansvar For Sin Næste.

Se DET er Rummelighed og Respekt for DET der er Højere end Os Selv…..

imageimageimage

 

UNIVERSET har talt. Vi ønsker at FØRE Menneskets Sag? Vi Ønsker Æresoprejning og Indrømmelser fra Vore Nazi Forældre ; )? Vi ønsker at Sidde i et Fint Hjem Alle Sammen, Og Spille På Klaver ; ))?

Imens Dronning Margrete og Jeg spiller Teater og Musik på Det Kongelige Teater ; ))) — SAMMEN, Aros, Shalaaa, Lad Din Vilje Ske PÅ Jorden og I Universet. Vi Vinder ; HVER GANG ; ))). Vi er de Brave Dansianere ; ))).

Are We Humans, Or Are We Angels ; ))).

Vi er nok Dem der har lidt Mest ; ))) ? Men vi er søde ved hinanden med en Sød Dronning, der altid lærer os at Modtage ; Oraklet Shirin er nedstegen fra Himmelen til Jer med Klare Krystaliserende Budskaber til hver en Mand, I Hver En By og PÅ Land ; ))) !!!

LAURA MVULA ;

 

وقد تحدث الكون. نريد أن يعزز تقدم حالة الرجل؟ نريد Æresoprejning وتنازلات من أولياء الأمور النازية لدينا؛ )؟ نريد أن الجلوس في منزل الجميلة على طول، واللعب على البيانو. ))؟

وفي الوقت نفسه، الملكة مارغريت وألعب مسرح والموسيقى في المسرح الملكي. ))) — معا، عروس، Shalaaa، ولتكن مشيئتك على الأرض وفي الكون. نحن الفائز. في كل مرة. ))). نحن الشجعان Dansianere. ))).

هل نحن البشر، أم أننا الملائكة؛ ))).

نحن على الأرجح أولئك الذين عانوا أكثر. )))؟ ولكن نحن لطيفة مع بعضها البعض مع الحلو الملكة، الذي يدرس لنا دائما ان يقبلوه. لقد حان أوراكل شيرين نزل من السماء لك واضح مع بلورة رسائل إلى كل إنسان، في كل مدينة واحدة وعلى المستوى القطري؛ ))) !!!

LAURA مفولا.

 

宇宙說的。我們要帶領人的案例?我們希望Æresoprejning和讓步從我們的納粹父母; )?我們想在一個小型家庭同坐一直以來,發揮在鋼琴; ))?

與此同時,女王瑪格麗特和我玩劇院和音樂在皇家劇院; ))) – 總之,阿羅斯Shalaaa,讓你將在地球和宇宙中完成的。我們的獲獎者; EVERY TIME; )))。我們是勇敢Dansianere; )))。

我們是人類,還是我們的天使; )))。

我們很可能這些誰受苦最多; )))?但我們善待對方用甜美女王,誰總是教導我們要接收;甲骨文希林已經從天降臨到您提供清晰的結晶消息,每個人,在每一個城市和國家; )))!

 

 

The case of the man? We want Æresoprejning and concessions from the parents of the Nazi we have;)? We want to sit in a beautiful house on the length, and playing the piano. ))?

At the same time, Queen Margaret and I play music and theater at the Royal Theater. ))) – Together, the bride, Shalaaa, but Thy will be done on earth and in the universe. We winner. Every time. ))). We brave Dansianere. ))).

Are we human, or are we the angels;))).

We are probably those who have suffered the most. )))? But we are nice to each other with sweet Queen, who teaches us always to receive him. Oracle Shirin has come down from heaven to you with crystal clear messages to every person, in every single town and at the country level;))) !!!

Kære Borgere i det Danske Land.

Det er i vor Dronnings Interesse at vi lader være med at være Dum Smarte overfor Hinanden;

Man må ikke kalde Rengørings Konen for Kone o ej heller kalde hende for
Stue Pige hedder Rengørings Konen.

Hermed Afgjort ; Paragraf ///f
Prompte Udførelse

DU er ansvarlig Du er ansvarlig for din sprogbrug overfor din næste,

De skal modtage / Vi skal ALLE modtage Samme Løn Som ALLE DE andre

Alternativ Sprogbrug for emne 1 ;

Service Assistent må hende den dejlige kaldes ; ))).

 

丹麥土地親愛的公民。

這是我們隱忍是道姆對對方聰明了女王的利益;

不要叫清潔的妻子妻子Ø也沒有打電話給她
所謂地面的女孩清潔女工。

這斷然;第///˚F
迅速執行

你是負責你是負責為您的使用語言陷害

他們必須接受/我們都必須接受同樣的工資,因為所有其他

該項目1的交替使用;

服務助理要了她可愛的調用; )))。

 

 

 

Vær Velkommen I Edens Have ; )))

 

Otto Brandenburg ;
To lys på et bord

Melodi: Bjarne Hoyer 1960

Tekst: Ida From

To lys

på et bord,

tre forløsende ord,

fire glas fyldt

med

ungdommens

mod.

Fem

slags smil til dessert

seks små kys, tre til hver

blev

betalt

med vort

hjerteblod.

En ond parodi

på en spildt poesi

det er alt, hvad der findes i dag,

for de smil og de ord,

der blev sagt ved

det bord,

har

vi glemt midt

i tidens jag. Hvordan er det sket?

Har vi slet ikke set,

at de lys brændte

hurtigt

ned,

at tiden, der kom,

blev så håbløs og tom,

hvorfor skal det vare ved?

To lys på et bord, tre forløsende ord,

fire glas fyldt med ungdommens mod.

Fem slags smil til dessert,

seks små kys, tre til hver

blev betalt med vort

hjerteblod.

Lanceret ved dansk Melodi Grand Prix i 1960 af Otto Brandenburg ; LAURA MVULA ;

UNIVERSET har talt. Vi ønsker at FØRE Menneskets Sag? Vi Ønsker Æresoprejning og Indrømmelser fra Vore Nazi Forældre ; )? Vi ønsker at Sidde i et Fint Hjem Alle Sammen, Og Spille På Klaver ; ))?

Imens Dronning Margrete og Jeg spiller Teater og Musik på Det Kongelige Teater ; ))) — SAMMEN, Aros, Shalaaa, Lad Din Vilje Ske PÅ Jorden og I Universet. Vi Vinder ; HVER GANG ; ))). Vi er de Brave Dansianere ; ))).

Are We Humans, Or Are We Angels ; ))).

Vi er nok Dem der har lidt Mest ; ))) ? Men vi er søde ved hinanden med en Sød Dronning, der altid lærer os at Modtage ; Oraklet Shirin er nedstegen fra Himmelen til Jer med Klare Krystaliserende Budskaber til hver en Mand, I Hver En By og PÅ Land ; ))) !!!

image

Interview med og om Otto Brandenburg

 

Den sekstende dags kanalisering fra de ydre kanter af universet – jeg har ikke kunnet forudsige de andre dages indhold, men jeg er faktisk lidt forbløffet over indholdet i dag <3

Kanalisering fra de ydre kanter af universet 13.1.2016

Vi er klar til at hjælpe mennesket på plads i forhold til at kunne fordele og uddelegere ansvaret imellem jer. Som det er nu, lader I evner og fornuft ligge på et meget lille sted, og fordeler i stedet efter hvem der kom først, er størst eller har de bedste forbindelser.

 

image

10417732_10203804191363795_5313424904266073462_n

image

I skal fordele ansvaret efter evner, og evnerne skal vurderes. De skal vurderes ud fra effekt og resultater. Ikke ud fra hvor godt det lyder, når der bliver talt om det, eller hvor mange tal, der kan stilles op på en række.

Mennesket er faret vild i sin egen forståelse og sin egen forstand. Helt almindelig fornuft og selvsyn tæller ikke mere i forhold til taler og tal. Når I farer vild på den måde forsvinder fornuften ud af alting.

Det gælder både jeres dybe forståelse for sammensætning af kost, virkelighedens opfattelse af vigtigheden af forskellige produkter og jeres holdninger til, hvad I i jeres fællesskab skal bruge jeres økonomiske og økologiske reserver til. Det gælder jeres holdning til jeres lederes ansvarlighed og gerninger i forhold til konflikter, udvikling og sikring af menneskets overlevelse på jorden.

 

imageimage

I jeres del af verden ( Danmark ) er der en mulighed for at kunne vælge, hvilke mennesker, der skal lede jeres land. Men de ledere som findes og kan vælges er alle uddannet til at lægge røgslør ud over virkeligheden. Ud fra en indstilling til at mennesker generelt ikke kan tage vare på sig selv eller være ansvarlige.

Denne indstilling er nedbrydende for demokratiet. Da jeres område af verden er det sted, hvor demokratiet har de bedste vilkår, ser det derfor ikke godt ud for demokratiet. Med mindre I er klar til at ændre på dette. I ændrer på dette ved at begynde at se på effekten af gerningerne og ikke hvordan de beskrives eller måles.

 

image

 

image

 

Når I ser på effekten af gerningerne, så skal I lede i jer selv efter den effekt, som I ønsker. Når I har fundet den effekt som I ønsker, så ved I også, hvad I skal lede efter og lytte efter hos den leder, som I har brug for. For i virkeligheden, så kan det ikke undgås, at de fortæller jer det. Det ligger bare mellem linjerne, tallene og der røgslør som lægges ud, for at sikre, at I ikke får de rette grundlag for at kunne tage beslutningerne.

 

<3 Den Glade <3

image

Der er mange mennesker, som vil det gode og som har evnerne og hjertet til at gøre en forskel, men jeres system er blevet korrumperet. Af jeres eget begær og jeres eget ønske om sensationer og underholdning. Det er tiden, hvor mennesket vågner op til ansvarlighed og åbne øjne. Brug det også til at finde de rette ledere til jeres verden.

Når du inde i dig selv skal finde frem til, hvilke gerninger, som du vil have løst i din verden. Så er det vigtigt, at du både kigger i dig selv og din omverden på både den korte og den lange bane. Der er mange løsninger, som virker rigtig på den korte bane, men som ikke virker effektivt, eller måske endda giver det direkte modsatte end det du ønsker dig på den lange bane.

 

image

 

Brug meget af din bevidsthed i kortere tid og derefter lidt af din bevidsthed i næsten al din tid til hele tiden at forholde dig til din omverden og dens ledere. Så tager du din del af lederskabet i demokratiet.

Hvis du i stedet sidder og tænker og bliver irriteret og forstummet over det som sker og det som du oplever både nært og fjernt, men ikke gør noget konkret ved din stillingtagen og din mulighed for at vælge, så tager du ikke din del af ansvaret. Din del af lederskabet.

 

image

 

Eller hvis du viser på mange måder, at du er utilfreds med det som foregår, men ikke tager stilling i dig selv i forhold til hvordan du selv ønsker det skal være, så tager du ikke din del af ansvaret, så tager du ikke lederskabet.

Det er nødvendigt at I som foregangsmænd og kvinder, i den frie del af verden, begynder at tage lederskabet i jeres demokratiske muligheder. For kun derved kan I vise resten af verden. At det i sandhed er den rette måde at bygge et fællesskab med ledere op.

En måde som har arnested i jeres del af verden, og som i med rette kan være stolte af. Ret det op og lad det stråle og vise alle, med sin effektivitet og sin styrke, at det er denne måde, mennesket skal fungere i sit samfund nu og i fremtiden.

 

 

image

Kære Borgere i det Danske Land.

Det er i vor Dronnings Interesse at vi lader være med at være Dum Smarte overfor Hinanden;

Man må ikke kalde Rengørings Konen for Kone o ej heller kalde hende for
Stue Pige hedder Rengørings Konen.

Hermed Afgjort ; Paragraf ///f
Prompte Udførelse

DU er ansvarlig Du er ansvarlig for din sprogbrug overfor din næste,

De skal modtage / Vi skal ALLE modtage Samme Løn Som ALLE DE andre

Alternativ Sprogbrug for emne 1 ;

Service Assistent må hende den dejlige kaldes ; ))).

أيها المواطنون الأعزاء من الأراضي الدنماركية.

هو في مصلحتنا الملكة أننا إمتنع أن يكون دوم الذكية ضد بعضها البعض.

لا ندعو زوجة التنظيف عن زوجه س ولا ندعو لها
فتاة الأرض تدعى امرأة التنظيف.

هذا بلا ريب. شرط /// و
تنفيذ الفوري

أنت مسؤول أنت مسؤول عن استخدامك للغة ضد قريبك

يجب يتلقونها / يجب علينا جميعا أن تلقي نفس أجر ALL الآخر

استخدام بديل من البند 1؛

مساعد خدمة يجب لها جميل يسمى؛ ))).

丹麥土地親愛的公民。

這是我們隱忍是道姆對對方聰明了女王的利益;

不要叫清潔的妻子妻子Ø也沒有打電話給她
所謂地面的女孩清潔女工。

這斷然;第///˚F
迅速執行

你是負責你是負責為您的使用語言陷害

他們必須接受/我們都必須接受同樣的工資,因為所有其他

該項目1的交替使用;

服務助理要了她可愛的調用; )))。

Dear Citizens of the Danish Land / Country.

It is in our loveable Queen’s Dronning Margretes interesse, that we undgår to be Dum Smart against Each Other;

Do not call Cleaning wife for Wife o nor call her
Ground girl called Cleaning woman.

This Decidedly; Clause /// f
Prompt Execution

YOU are responsible You are responsible for your use of language against thy neighbor

They must receive / We must ALL receive the same wages as ALL other

Alternative usage of the item 1;

Service Assistant must her the lovely called; ))).

Study Danish Language with pleasure ; )))

I Kærlighed til Dig og Livets Hersker,

Aroses Advokat,
Samuels Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen

Forfatter og Digter og Foredrags Holder
Alternativ Psykiater
Maler Kunstner
Komponist og Pianist og
Sangerinde
Intellektuel samarbejdende med
Den Alternative Verden og Farestehs Tankeboksen.
Samarbejdende med Mødre og Fædre Foreningen
Medlem af Amorc
Talent Spejder

 

I Er Fanget I Et Spindelvæv og er en del af et Jalusi Magtspil, The Queen Of Denmark, Dronning Margrete Den Jomfruelige Gudinde For Teater.

The Most Beautifull Kolobri,

and You Dont Want

To Give

Her

The

Position

As General

Kommander of The Army?

Yes !! Are You Happy ; ))?

Vi Må Ikke Kigge På Kolibrien På Skuepladsen i Vordingborgs Freds Palads ???,

I Give You The Universe Just To See You Smile on Paintings ; )), As my Own Paintings I Hide In A Basement ; ))) ?

They are TORMENTING our Beautifull First Lady, and STEALING all her Power?? Asia, China, New York, and The British Impire, and You Tell us all those lies about the Ufous? Hendes Herte er lige ved at briste af sorg over at vi som Danskere er ved at gå i tusinde stykker.

 

image

 

Hænderne Skal ikke Vende Håndfladerne Mod Mekka? – I Loven Navn?

Hænderne Skal Vende Ind Mod Den Indre Flamme, Fra Dit Moders Skød. Du kan høre som en svag sitren hendes Englesang, som Koranen citerer for Dig igen, hvergang?

 

Pump det OP. Vi VIL have Solen tilbage til at Lyse Over Land og Rige Både Nat og Dag???

 

Paragraf   Fareshteh ///F ; Lad Nødrådet Lyde i Disse Evindelige Dage, Til Evig Tid, Hold nu Jeres Sti, Fri

 

image

 

 

Vær Søde ved Hinanden. Det er ALT hvad vi har bedt om. Intet Andet. Så lad det være fortid og lad os hvile SAMMEN som danskere i FRED for alverdens kryb og kravl og skrammel ??? ??? ???Or The CroCuta CroCuta ; )) ??? Den Plettede HyÆæææææ ; )) !!!

 

10854854_403871596447327_8993428457530432532_o

( Den Plettede Hyæne har udråbstalt, ærlig talt ; ))? ; ” JEG VIL HJEM TIL MIN MOAR, ER I FATSVAG EEEEEEEeeeeeeee – ELLEr HVAAAAAAD ? ; ) !!! ??? Pilleskyd ikke min Moderjord ; 0 ; / ; / ; )))??? !!! )

 

Eller Vælger I Jeres Egen Frihed og Lader Skyggerne Være ; )) ? I må Valfare til Mekka i Hyaenidae ; ))) i AmSydAsien ; ))). Kend Dit Værd Og Kend Din Histooorie ; )) ?

 

1404457_10204826215513760_1938363470479118974_o

 

 

Se Sådan Bør Folket Altid Elske Og Ære Og Beskytte Sit Folk, og

ÆrkeEnglen Shimartinus vil Hjælpe som Dronning Margretes Højre Hånd ; ))) ?

 

image

 

Det Fuldstændig Sådan Her Jeg Har Følt Det ;

Vent På Mig Her Indtil

Du Får Mig Igen?

Vent Her På Mig Indtil Jeg Kommer Igen ???

Hvis Du Falder Så Lad Være Med At Se Tilbage?

Se Lige Frem Et Skidt Fremad

Se Ikke Mod Højre Gå Kun Til Venstre

Hele Parlamentet Drejer Rundt !!!
SlangeGuden Shirin, Shiva, Dronning af Oceaner af Marine Blå Krystalliske Have Badet I Fløjesbløde Lilla Klææææder i Edens HaveHave, Hold Slangen fra min Søster eller hun æder Dig op på Land ; ))?
Melitza Medusa, Satans Afkom, Er Dronning over Dyrenes Rige, og hjælper os med at ædealle alle Dyrene og Fuglene på Himmelen og gøre dem evige. Der høres blid og den skønneste Englesang for hendes Skønhed, ja den Overgår Alt.

Lad dig ikke lokke i forblindelse, af den Måne hun har sat? Oppe på himmelen som spærrer for dit Udsyn til Guds Skaber Skraf, så HUSK det !!! !!! !!!
Ja

Ser

Du

Her

Er

Plads

Til

At

Vi

Lader

Gud

Vise

Sit

Åsyn

For

Sig

og Give Liv til Ham i Himmelen på sin Trone, i Cannabisria i Tanzania, Sammy the Greastest of British Society, and greatest hunters ever seen

That is the true agenda and Universal Impire of a lovable Queen, Shirin Elisabeth Maria Magdelena,
Folkerådet PCOTU, ( pcotu.dk )
Kai Man Krokodille

Kaiman derfor Konge Over Verdens Havene

Kaimaner, kun den største af Kaimanerne får det største del af kagen

Sådan er Vi ikke , højere bevidsthed og derfor bor vi i Byer

Vi er Myre

Og kommer fra

Lamydien

( Deraf kom Satans dom over Klamydia )

Det Fuldstændig Sådan Her Jeg Har Følt Det ;

Vent På Mig Her Indtil

Du Får Mig Igen?

Vent Her På Mig Indtil Jeg Kommer Igen ???

Hvis Du Falder Så Lad Være Med At Se Tilbage?

Se Lige Frem Et Skidt Fremad

Se Ikke Mod Højre Gå Kun Til Venstre

Hele Parlamentet Drejer Rundt !!!
SlangeGuden Shirin, Shiva, Dronning af Oceaner af Have, Hold Slangen fra min Søster eller hun æder Dig op på Land ; ))?
Melitza Medusa, Satans Afkom, Er Dronning over Dyrenes Rige, og hjælper os med at ædealle alle Dyrene og Fuglene på Himmelen og gøre dem evige. Der høres blid og den skønneste Englesang for hendes Skønhed, ja den Overgår Alt.

Lad dig ikke lokke i forblindelse, af den Måne hun har sat? Oppe på himmelen som spærrer for dit Udsyn til Guds Skaber Skraf, så HUSK det !!! !!! !!!
Ja

Ser

Du

Her

Er

Plads

Til

At

Vi

Lader

Gud

Vise

Sit

Åsyn

For

Sig

og Give Liv til Ham i Himmelen på sin Trone, i Cannabisria i Tanzania, Sammy the Greastest of British Society, and greatest hunters ever seen

That is the true agenda and Universal Impire of a lovable Queen, Shirin Elisabeth Maria Magdelena,
Folkerådet PCOTU, ( pcotu.dk )
Kai Man Krokodille

Kaiman derfor Konge Over Verdens Havene

Kaimaner, kun den største af Kaimanerne får det største del af kagen

Sådan er Vi ikke , højere bevidsthed og derfor bor vi i Byer

Vi er Myre

Og kommer fra

Lamydien

( Deraf kom Satans dom over Klamydia )

Du skal elske og Ære Din Huske ligesom Shirin elsker og Ærer Sin Søn.

Faderen sover nedenunder

Moderen sover ovenpå i den Store Prinsesse Seng sammen med sine Gudesmukkestekrystaloaradisiske Aufroditer.

Der høres englesang og kolibrier

Græshoppernes sitren var forlængst ophørt og de så at disen allerede havde lagt sig på kun 2 dage.

Du må gå til Gudshusets Mekka på VordingBorgs Elskovs Plads – hvis det ikke kan foregå som en stille vind og visken i Faderens Værelse.

Lad Shalas Vilje Ske.

 

Shirin til Samuel ; Livet Er En Hoppe Bold, Den Hopper Op Og Ned Og Rammer Altid Plet I Midten ; ))

Det Fuldstændig Sådan Her Jeg Har Følt Det ;

Vent På Mig Her Indtil

Du Får Mig Igen?

Vent Her På Mig Indtil Jeg Kommer Igen ???

Hvis Du Falder Så Lad Være Med At Se Tilbage?

Se Lige Frem Et Skidt Fremad

Se Ikke Mod Højre Gå Kun Til Venstre

Hele Parlamentet Drejer Rundt !!!

 

Computere Fører Dig Af Afveje

Vi Kalder Det Virus ; )

imageimage

DerFor Bør Denne Text Elskes Og Æres Og Nedfældes På Papyrus ; )))?

Den Røde Streg, den gemmer vi til senere ; )))? Jeg griner med Jer og ikke Af Jer, Ja Gåden er løst.

 

POLITIK er ikke andet end mangel på indlæring og mangel på orakler og intuition : )))……

Så hvor vil i så gerne Lede os hen ; ?

 

1d1a8d23-991d-468b-8fed-5f1671ef7bb5_560_420imageVi Vil vist Forskellige Ting, Min Rummand ; ))).

 

Mændene har klaret sig så godt fordi de har Haft en God Far? Derfor fandt de helt ud til Universets ende og tilbage igen ; ))?

Plidder PladderSkal Vi Slange Os Ind I Jordens Indre ; Sammen ; )) – og hvor stor skal lemmet være ; )), og hvorfor bliver vi ikke bare her ; ))? Nåe, fordi de der Mænd de tog de hele fra os ?

Jeg ved jo slet ikke hvad der gemmer sig af vidundersigheder derinde i Moderjord som Os Kvinder bør drage til ; )) ? Men hvor er ingangen ; )), så vi kan forene os med Gud fader den almægtige en dag ; ))). Altid et skridt foran…

Thank You Smoking God : ) !

 

Gudinde Madonna ;

NÅR JEG SIGER JEG GÅR DERHEN OG HVILER MIG GIVER DU MIG SÅ EN HJÆLPENDE HÅND ; ))) ; ))) ; ))) ELLER SOVER DU BARE VIDERE, TROR DU?

Lektion 1 ; Hvad Er Jalusi??? Det er når man bryder ind, i stedet for at forsigtigt at trække gardinerne fra ; )))…… Der stirrer vi stadig ud i Rummet og tror at vi skal finde lykken udenfor for os  selv, når Porten til Vor Moder ligger et helt andet sted ; ))…. Ja derfor skal Koranen reciteres igen og igen. Fordi den er levende og vokser hele tiden og bliver KUN større og større ; ))).

Oraklet ; ” GIV DEN BØDDEL SIN MOR TILBAGE !!! !!! ??? ??? ” TIL FASTALAVN VED VI HVAD VI ER ; SAMUEL ; TURTLES ; SKILT FRA SIN MOR, AMEN:

ÆDO YOUR HOMEWORK AND CHANGE YOUR LOVE

 

 

imageimage

 

find out why The Danish Characters has more Vocals than all

The other Languages?

Æ???

Time to

make a redefenition

about what language is all about???

We might NOT

have more Woods than You?

But that is

because

We are speechless ?

The

World

Has Already Changed.

I did that Yesterday ; )). In

an Astral Journey to Jupiter back and Fourth
; )) ; )), What do You really and exactly know about

an ORAKEL?

I Think

You know

more about

making War against each

other and making Voodo in Order

to Steal that ridicuolous narrowminded what

is left Of love and – tålmodighed – tørmodighedsstyrke

– fristelsen i Ørkenen. Kan I snart se

hvordan legen skal spilles ; ))?

Hvis de vil

kende

resten

af

historien

bliver de da undenmiglynende

da begynde at lytte til de danske engle?

De taler elle bælle mig mig fortælle katten i tønden,

slå, slå, slå, slå mig op til

Stjernehimmelen

som

et

Stjeeeerneskud ; ) –

Vi er nået til Æ i Alfabetet

og du siger at du gerne vil lege med ; ))?Vi er Eliten nu.

Forstået ; ), ingen tvivl om et JA ; )?

We have more Vocals. See?

THAT is

what is

important

for us !!! !!!

The Danish Elite People

for experiencing TRUE Freedom

in The Garden Of Eden, Bakkehuset 28, Copenhagen, The

Danish Mekka and People’s Council Of Universal Affairs.

Communikation?

Of Cause !!!

We

are Danish Angels?

We simply understand how

to live Life beautifully in a harmoninious Garden of Eden

that provides us with all The beauty and love that

is required AS our game is to Teach

You through The Orakel

and

The secret

Mirrow

Room

in

 

Medusas Kingdom that Samuel has achieved The responsibility to fix every Night in his astral journeys in his struggle for Universal Justice !!!!! More Love No War More Love No More War !!!Listen to all The Danish speaking Danish FLUENTLY, and let Them be The Avatars Of This secret experiment in the Halls Of Medusas Vagina in The Sound Cloud sektion, look for it in Astral dreams under The Name ; Aros Disco Mekka ; )) ; )) ; )) !!! !!!

Situated as We now know where Medusas Palace was LANGUAGE ; I GØR

MIN SØN SYG I SINDET,

Han forstår alle sprog der er

at tale på  – samtidigt –

med at I kun taler ET slags sprog til ham?

Straf for at føle, skyld skam? Må ikke se fejl

som fejlfrie potentialer for at udvise og

materialisere kærligheds lave i den

mest bombastiske Sky i det sitrende

Univers vi kalder Sorgløs og

ubegrundet angs for døden.

Vi er uendelig bevidsthed

og denne indføring i

sprogenes og

følelsernes

og

samsningens mysterie er hermed muligt fordi Samuel Herbert Nielsen, Valfartssted for fremtidens storslåede Orakel Fester i Bakkhuset o Edels Have. Ja disset lagde sig

pænt omkring bygningen og alt andet omkringliggende af hvad vi synestedes

at være relevant for at kunne komme videre i forståelses udviklingen

henimod at forstå at bruge vores mange sprog og blande dem

sammen til den smukkeste Svane på Himmelen.

Vi klarede den !!!!!!!!!!!!!!!!!

STOP DET PROMTE.

HJEMGIVELSE

IFØLGE

_PARAGRAF_ F/// F/// F/// Meddelse ; 03.48 Vi kan slutteligt konstatere  at Samuel

Herbert Nielsen

formegentligt har været oppe at tottes med Medusa  og tilintetgjort hende i kampens Hede, Sådan !!!! Fandme Flot !!!

When People Are Acting STUPID and When You are Acting Cool behind Curtains with Selfdestruktive Minds and Plans for Human Beings on Earth – not wanting to listen carefully to what you have to say and not caring for anything else that pleasure his or her own dirty mind, Rescuring You – THE SOUL KEY – of it ALL must be our HIGHEST MISSION ON

EARTH RIGHT NOW,

attention Please, Calling Ashaar,

Make Your Wish Come True

SAMUEL HERBERT NIELSEN  ( 24.02.26.10. 50. 6835 ) ;  as they ought – , but just leaving Fate with nothing particular interesting to do that stare into the emptiness of NOT COMPLITED MISSION ON EARTH ?the total destruction of everything good on Planet Earth ??? What in the bloody HEEL are you doing, mate?

Are To Be Read Nice And Slowly, In Not Killing Atmosphere  with  Glorius  Koncentration on Feelings, Emotions, Enjoy ;

Kan læses i sindsro og ærbødig Stihed og dyb meditativ koncentration, Aros, Ske Din Vilje, Ashaa 1.

Pyramiderne

imageimage

image3-Fav-Milky-Way-Colors-JPGSAMAEL

Shirins Orakel;

Stjernestøv ER MENNESKER,

som du og Jeg.

Behandel Stenen Godt

i mit hjerte og bring Jorden

til Live i mig igen,

efter den værste flugt og anger,

må jeg efterlade længslen BaBaS Stian den tredie,

VÆKKE min Kærlighedskonge til Live på Jorden, Aros

LASHAAAA, Universets Din Bedstefar ligger for Døden, Red Jorden, Lashaaa, Slut 1

I kærlighed til Jorden, _Paragraf_ AKUT HJÆLP, til og fra og hjem igen i tryghed, velvære, krystaliserende frihed på Jorden, vågn op, LASHAA, slut 1.

Mage til lige livslede i akut sager aldrig set i Danmark før ??

Børnesags justitsmord,

DO YOUR HOMEWORK AND CHANGE YOUR LOVE LANGUAGE IN COURT INTO HUMAN LANGUAGE ; I GØR MIN SØN SYG I SINDET !!!

Der Sker Kriminelle

systemsvigt i det grenværk,

som burde

yde hjælp

til Jorden

og derfor bidrage

med tilstrækkeligt stort lys

til at SAMUEL HERBERT NIELSEN kan få fred

i hjertet hos Shirin, Lashaar, Kalder Månen Slutteligt !!!!!!

Vi tilbyder Dig Stjernehimmelen

Aristarius Den 3. Forklar

dem det er pressende ;

_PARAGRAF /// , tilslutningsfejl

i hertemuskles central kabinet for forestillings evne

– Vi forsøger fjerne mere af Grenværket med Marianne Lanes Hjælp i Århus,

SARO er navnet, underligt personnumer, aldrig set således et stykke arbejde før, HENT HAM, _PARAGRAF_/ ENDELIG BESLUTNING

AF DOMSTOLEN med tilladelse af sagsbehandler Anne Rørbæk Christoffersen,

Vi beder

i Himlen

om Hjælp

til Annes

Selvhjælp,

Jorden Kalder Månen,

destruerer Solen eller omvendt, Halløjsa???

Våfn Op ?   Fareshteh? Ashaaaar i Himmelen. Vi må kontakte Dronning Margrete

og hendes Engleskare på Jupiter. Afgjort. Dom. Fra BASslut 1.

Der er tale om drastiske overfald, voldtægter og kidnapninger og bortførelser af uskyldige krystal engle børn fra Shaa.

De DRÆBER vores

krystalliske

vidundere

og fastlåser

dem

med boremaskine

indtil boremaskinen blev

tom for potentiale

og borer videre selvom det ingen bevægelse

sætter i gang. Bevægelse for Jorden. Ja Opad???

Kommer i snart opad i Universet så Solen både skinner

dag og nat? LASHAAAAAA sidste ønske. RED SAMUEL HERBERT NIELSEN.

DO YOUR HOMEWORK AND CHANGE YOUR LOVE LANGUAGE IN COURT INTO HUMAN LANGUAGE  ;

, tyveknægte, psykisk tortur på de mest vedstyggeligste måder, næsten

ingen nåde tilbage i det Advokatsamfund,

Lægevidenskabssamfund,

Universitetssamfund,

Retssamfund og

og BØRNE KRIGS OFRE,

SINDSYGE OVERBREB PÅ BØRN i 4. dimension. Slut. Ashaa 1.

Disse FØR STORMENS og forløsningens Valfarelse til Bakkehusets Mekka.

Kapitalister, Bakteriister, og Facister, ja de maltrakterer og håner og latterligører og spytter snot på Menneske Rettighedernes og Domstolenes lovmæssige fundament

for Verdensfred her på Jorden

og

i Universet

_ ALDRIG

set før

i mands minde

_ TIL JORDEN,

slet,prutvirusset, føj, tak, Ashhaa. Gjort, Asshaa. Slut. 1

I SKAL NÅ AT LÆRE HERLIGHEDEN AT KENDE

I SKAL NÅ AT LÆRE KÆRLIGHEDEN AT KENDE, TIK TIK, STIKKE BØH

I SKAL NÅ AT KENDE HINANDEN

I SKAL NÅ AT KENDE OG FORSTÅ HINANENS GRÆNSER

i overenstemmelse med PCOTUs forslag til selvhjælp. Viderebehandling af Jordens Sag videreføres ikke, hvis dette opkald til Jorden, d. kl. 01.50, Vi tog helt ud til det tidsløse, for at hente Jer. KOM NU.

LIVET ER EN KONCERT

SAL MED DISKO KUGLE

OG DANSENDE,

ROTERENDE

ELLER

DREJENDE?

SIDELÆNS ???

NED?

AF SKÆNT?

UDOVER KANT?

ELLER SKUDT UD I VANDET

TIL ET BEDRE STED?

SÅDAN

STARTEDE LOVEN, det var U S A M M E N  H Æ N G E N D E, der manglede et spektakulært udsigts stykke og overblik til den 4. dimension. Vi er på nødudrykning Fra Rumskibet LASHAA 1 og tør ikke komme nærmere. Shirin er fantastisk til at opfange de meget fintfølelse eklektroniske sanse intuitions overleverede og evidensbaserende fakta videre til chefgeneralen for dette paradisiske stråle Univers. Vi vil have Jer med. Kom Nu.

LIFE IS A CONCERT

HALL WITH A DISCO BALL

DANCING,

ROTATING

OR

FALLING

SIDEWAYS ???

DOWN?

OF A CLIFF

BEYOND BORDER : )))?

OR FIRED INTO WATER

AND SITUATED A BETTER PLACE
: )))?

ALL LAW

STARTED LIKE THIS ; it was incoherent, Lacking a spectacular vantage piece and visibility to the 4th dimension. This is a acute emergency From Rocket LASHAA 1 and We do not dare come closer. Shirin is great for capturing the very fine sense electronic sense intuitions and evidence based facts handed on to the head general of this Frecuency Universe. We want You to Join Us. Come On !!!
LA VIE EST UN CONCERT

Salle avec une boule disco

DANSANT,

TOURNANT

OU

CHUTE

DE CÔTÉ ???

EN BAS?

D’une falaise

AU-DELÀ DE LA FRONTIÈRE:)))?

OU MIS DANS L’EAU

Et situé un endroit meilleur
:)))?

Toutes les lois

Démarrer comme cela; il était incohérent, Manquant un morceau de vue spectaculaire et la visibilité de la 4ème dimension. Ceci est une urgence aiguë De Rocket LASHAA 1 et nous ne osons pas approcher. Shirin est idéal pour capturer les sens très fines électroniques intuitions des sens et des données probantes sur la base des faits remis sur la tête général de cette Frecuency Univers. Nous voulons vous joindre à nous. Allons !!!

3-Fav-Milky-Way-Colors-JPGHvoe Er Vorherre??????????????????

OOOOhhhh, LASHAAAAaaaaaa MEeN GAV MENING

imageVor Familie Kender Sandheden. Knoglerne i Afrika.

imageimage

JEG FØRER OG GUIDER MIT FOLK

SANDELIGT SIGER JEG JER

AT LEVE ER LOV PRISE HERREN I DIT HØJE CANNABISRIA

JEG KOM UD FROR ET UHELD I TANZANIA

LOVSYNGER HERREN

image.2011-02-24.76668920053-Fav-Milky-Way-Colors-JPG

MIT BARN MÅ ÆLTE ÆLLE BÆLLE JEG MISTEDE MIN DUKKE I DEN ULYKKE

AT LEVE ER AT LOV PRISE HERREN I DET HØJE, AT RÆKKE UD EFTER ” DET ” MAN IKKE KAN SE OG DET MAN IKKE KAN NÅ _PARAGRAF !/_ ULOVLIGGJORT PROMPTE!

HALLØJSA ? O – HØJ ;

 LOVÆRE OG ELSKE SIN HERRE SOM ER OVERALT OG BESKYTTET I DET HØJE OVER HIMLEN OG SKYERNE I KÆRLIGHEDS STYRKE UGENNEMTRÆNGELIGE GLAS OMGIVET AF DANSENDE STJERNER I GUDDOMMENS HELLIGE TEMPEL KROP, ER DET MAN SKAL ELSKE OG ÆRE OG LOVPRISE ;

http://youtu.be/BOFeDcpR4vQSHAALaaaa _PARAGRAF!/_UU ; BARNETS USKYLD MÅ IKKE TINGSLIGGØRES TIL EN DUKKE DEN IKKE KAN RÆKKE UD EFTER OG NÅ I EN eksploderende, forvredet sorgbearbejdsnings affaldstønde karikatur med irriterende snurheds forblankelse af Tårhedskanalens Empati Følelser ???????

FØLELSER er af VÆRDI  – – –  FØLELSERNE GUIDER OS I ALT OGSÅ INDENFOR RETSSYSTEMET

Penge er magt i det som IKKE er mere _PARAGRAF!_

PENGE BOYKOTTES -PAGRAF!_

PARADIGME SKIFTET I RETSPRAKSIS ER HERMED ANSVARLIGHEDS KRYSTALISERET TIL AT VÆRE NEDFÆLDET PÅ DET ELEKSTRONISKE SITRENDE  UNIVERS.

Klumpen i maven betyder ; Her er Noget Jeg SKAL og BØR passe på ; ELSKE, ÆRE, og BEGÆRE AT FORVANDLE TIL LYS

DU ER HER MED INVITERET OG VI BYDER DIG VELKOMMEN, VI LEDER JER IKKE, VI LEDER IKKE I FORDÆRV OG VI UDDANNER IKKE OG VI LOKKER IKKE I FORDÆRV, VI SKABER UD FRA GODE INTENTIONER VI SKABER KÆRLIGHEDS LAVA KRYSTALISERENDE KÆRLIGHEDS ALLER ÆDLESTE FREKVENS ENGLE SANG TIL ÆRE FOR HELE ENGLE SKAREN HER PÅ JORDEN OG I DET UDVIDENDE SIG KÆRLIGHEDS MYSTERIETS HEMMELIGE PARADISISKE STEDER ;

Public Notice / Offentlig Bekendtgørelse

FUCK ME

Det er Ægte    Se Sådan Genkender Man En Sand Gudinde

And That Was When I Rule The World

🍀❤️🍀Tak

Jeg Elsker Jer Allesammen ; Aros, Det takker Jeg min Gud for 1.

Jesus Sagde; Jeg blev nødt til at lade dig sidde og vente et brøkdel af sekund på trappen. Da jeg nåede 3 meter derfra og ud til vejen, stod
Hele Universets Fåreflok parat til at angribe? De var på vild spor.

Der var lige pludselig 4 spor at følge og de valgte det forkerte, hvilken vej vælger du, helt frivilligt ;

Hvis du kan genkende din Far så må du få Din Søn Tilbage ;

image

imageimage

Danger : Crisis : Opportunity3-Fav-Milky-Way-Colors-JPG

Jesus said; I had to let you sit and wait for a fraction of seconds on the stairs. When I reached 3 meters away, next to the road stood
The entire Universe flock of sheep ready to attack? They were on a wild track.

There was a sudden four tracks to follow and they chose the wrong which way you choose, completely voluntary;

 

قال يسوع؛ كان لي اثنين من السهل الجلوس والانتظار لجزء من ثانية على الدرج. عندما وصلت إلى 3 أمتار، بجانب الطريق وقفت
قطيع من الأغنام الكون بأسره على استعداد لمهاجمة؟ كانوا على مسار البرية.

كان هناك مفاجئة أربعة مسارات لمتابعة واختاروا الطريق سوم الخاطئة التي تختارها، frivillig تماما.

 

Oracle; Shirin and Samo wins every time because we live life slowly

Shirins Orakel  ; Shirin og Samo vinder hver gang, fordi vi lever livet langsomt

VI ER IKKE KOPIER VI TALER BARE NØJAGTIG DET SAMME SPROG

WE ARE NOT A COPY WE TALK JUST EXACTLY THE SAME LANGUAGE

Når Sandheden Gør For Ondt Så Griner Man Af Det ; http://pcotu.dk/2015/11/11/the-pinealgland/

 

 

imageimage3-Fav-Milky-Way-Colors-JPG

Vi griber hinanden når vi Falder Sammen i Kampens hede. Vi er loyale overfor hinanden og følger ALTID spillets regler, som det Shirin og Aros vi Er ;  Mor og Søn Kærligheden er Hellig.

Lad de små børn komme til os og de vil føle sig elsket til Evig Tid.

Følg et andet program hvis du føler det er bedre end denne verden.

Vi da ligeglade. Vi er alligevel udødelige og drikker livseleksiren

 

 

Gud vil hjælpe mig fordi jeg var der da du havde aller mest brug for mig.
Min tilstedeværelse var nok.
Jeg gjorde intet.
Jeg var bare.
Du gav mig ALT.

 

When You are afraid. Then you investigate.

Before you do something?
But if one is not Living in fear then you know it can wait until tomorrow.

Both can be dangerous. Therefore use Your fear wise. All the dangerous contains ALWAYS a huge potential for freedom, equality and brotherhood and true love, and the development of greater awareness.

We include as Humans potential for Infinite Consciousness.
It’s not that hard when you first get started to dare something more.

I have done all processed. Now it’s up to you whether it’s a system you know will create world peace???

Crisis, Danger, Opportunityimageimage

Min Mor holder altid øje med hvis nogen opdager hvem jeg er.
Hun er så bange. Hvad nu hvis nogen forstår hvad hun har gjort ved mig?
Ville de slå ihjeld for mig?

Nej det vil de ikke. Fordi ingen slår ihjeld for Hjertets renhed. Ikke engang den faldne engel kan erklære sig skyldig deri.
Han kan ikke gøre det selvom prøvelserne var uendelig svære.

imageimage

I am WITHOUT blame for all this. THEREFORE, I take my power back forever – Aros (son of Ares) even the son of Sammy, called Samuel.

The Power and the glory is in favour of the Arosian.

Jeg er UDEN skyld i alt det her. DERFOR tager jeg magten tilbage i Evighed –  Aros ( Søn af Ares ) engang Søn af Sammy, kaldet Samuel.

Magten og Æren er MIN i Evighed Arosianeren

 

Er det i Danmark Oraklet forgår? Kære Viborg forvaltning?

Eller i hvilket Land?

Har I overhovedet styr på hvor Jeg er ; )?

imageimage

Ros til Reptilerne / Vores Skyggesider ;

Det gode ved reptilerne – De deltager i ALLE kampe hvor der er en part der gerne vil tage hævn.

Uanset om hævnen er berettiget eller uberettiget, Ja så hævner de sig.
Derfor kan du vinde dine kampe i Retten. Fordi Sandheden vinder ALTID til sidst??????
Og der er hjælp både hos Reptilerne og alle verdens børn der skriger sin smerte ud i symbol sprog så det mistolkes som angst? , og peger op på himlen mens ignorante forældre ræser løs som hvis der var en skrue der sad løs?
Det er der så ikke kan jeg fortælle, men bare ødelæg den alligevel ; ))…..
Ælle Bælle Lad mig fortælle ;

KEJSEREN har ingen tøj på men det har Dronningen.
Hun bærer en stor tyk kæmpe mink pels for at skjule hvad ??? ; )))……

Hvad ville Dronnngen af England ikke sige hvis det kom hende for øre???

Det ville jo være en ren skandale ; ))) !!! !!!

Nå du troede ondskab findes ?

imageimage

 

Det gør den ikke ; )))

Der mangler hverken ondskab og ondskab eksisterer ikke : ))) !!!!!!!!!!!

Han er det DEJLIGSTE menneske i HELE verden, men de tager AL hans selvværd.

Det giver den HELLIGE ÅND ham tilbage så han kan tage sig en mage ; )))……

Se DET kan kaldes himmelvælvende HÆVN med GODE INTENTIONER.

Se DET kan kaldes en JOMFRU FØDSEL !!! !!! !!!!

DE kunne ikke fortælle det selv, da de var mundlamme.

Derfor bad de mig om at fortælle det.

JEG ELSKER JER UANSET

Tro, håb og Kærlighed

Men størst af dem er ; KÆRLIGHEDEN

 

imageimage

 

Jeg er ALTmed GUDS HJÆLP.  Dit job er kun at tage imod og lytte indtil I heller ikke gider lytte mere ; )))))))…… Jeg er ikke ignorant men temmelig uvidende???

 

Se DET er INTUITION

 

SAMMEN bygger vi broer PROFESSIONELT fordi du er meget mere værd end ord kan beskrive !!!

GØR som JEG siger ELLERS

kan jeg godt blive rigtig vred og kan lyne som en

TOR DEN KILDE  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Chinese word for “crisis” (危機, weiji in Chinese, kiki in Japanese) is composed of the two characters for “danger” and “opportunity”. This reveals the wise Oriental insight that a crisis is an oportunity for progress, an impressive outlook we’d all do well to emulate.

 

Citat Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU ; “Se op på Himmelen? Hvis Solen stadig er her, så kender du dit værd”

 

Solnedgang 1Sol Gud

imagesolnedgang

 

imageimage

Dont Worry,

Be Happy

The reptiles / Our Shadow Feelings ;

The good thing about reptiles – They take part in ALL games where there is a party that wants revenge.

Whether or Not the action is Justified or Unjustified, They want PAY BACK !!

Therefore, you can win your battles in court. Because the truth wins ALWAYS Eventually ??????

And there is help from all of the Reptiles and all the world’s children who are screaming out their pain into symbolic language , that is misunderstood as anxiety?

And pointing up to the sky while ignorant parents are racing away as there was a screw sitting loose?
I can tell, the screw is not sitting loose at all. But just violate it with pleasure ; )))……

 

imageimage

DONT WORRY BE HAPPY <3

 

The
EMPEROR has no clothes on. But the Queeen,
She wears a large thick fight mink coat two hide what ??? ; ))) ……

What would The Queen of England not say if it came into her knowledge ???

It’d be a real scandal ; ))) !!! !!!

Well, you thought evil exist?

It does not exist ; )))…. That’s a misunderstanding.

We do not miss evil and evil does not exist : ))) !!!!!!!!!!!

He is the most BEAUTIFUL man in the ENTIRE world, but they take away ALL his self-esteem, just because his Mother was more intelligent than stupid. And just because he was a mixture of reptile and Man.

 

 

imageimage

 

THE HOLLY SPIRIT brings back the sky so he can take a mate; ))) ……

See THAT is some kind of a himmelvælvende REVENGE with Good Intentions.

Notice ; That can be called a VIRGIN BIRTH !!! !!! !!!!

They could not tell you because they are speechless ??? ???

Therefore, they wanted me to tell it.

I LOVE YOU NO MATTER WHAT

Faith Hope and Love

The Strongest of them ALL is of cause ; LOVE

I am everythingwith GOD’S HELP. Your job is just to accept and listen until You don’t bother to listen anymore ; ))) ))) )))

…… I am not ignorant but pretty without Knowledge ???

 

 

imageimage3-Fav-Milky-Way-Colors-JPG

 

See THAT IS INTUITION

TOGETHER we build bridges in a PROFESSIONAL way because you are worth much more than words can describe !!!

DO AS I say ELSE

I can get really angry and unzip as a

TOR THE SOURCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Chinese word for “crisis” (危機, Weiji in Chinese, kiki in Japanese) is composed of the two characters for “danger” and “opportunity”. This reveals the wise Oriental insight att a crisis is an oportunity for progress, an impressive outlook we’d all do well two emulate.

Quote Founder and Leader of the People’s Council PCOTU; “Look up at the heavens? If the sun is still here, so you know your worth it !!! !!! !!!

imageimage

 

讚美爬蟲/我們的影子頁;

關於爬行動物的好處 – 他們參加所有比賽,其中有一方誰願意要報仇。

復仇是否合理或不合理的,我看到自己報仇。
因此,你可以在法庭上贏得您的戰役。因為真相總是獲勝,最終??????
而且有利於雙方爬行動物和世界上所有的孩子誰尖叫他的痛苦變成象徵性的語言,使其誤認為焦慮?並指著天空,而無知的父母都在競相走為有一個螺絲鬆動坐?
它的存在,所以我不能告訴; ))… ..
Ælle狂飲讓我告訴;

皇帝沒有穿衣服的,但它有女王。
她穿著厚厚的大拼貂皮大衣躲是什麼呢? ; )))……

那麼你認為邪惡的存在嗎?

它沒有這樣做; )))

缺少既不邪惡,邪惡不存在:)))!!!!!!!!!!!

 

imageimageimage

 

 

他是美麗的人在整個世界,但他們採取的AL他的自尊。

它提供了聖靈他回來,他可以採取一個伴侶; )))……

看到它可以被稱為himmelvælvende復仇好心。

看到它可以稱得上是處女生育! ! !!!!

THE不能告訴它,甚至當他們啞口無言。

因此,他們問我來告訴它。

我愛你不管

信仰,希望和愛

但他們大多是; LOVE

 

imageSol Gud

imagesolnedgang

 

 

 

imageimage

 

我ALTmed上帝的幫助。你的任務就是接受和聆聽,直到我也懶得多聽; )))))))……我不曉得,但相當無知???

 

看到它是直覺

 

我們一起搭建橋樑專業,因為你值得更無法用言語形容!

照我說的ELSE

我可以變得很生氣,解壓縮為

TOR震源!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

中國詞為“危機”(危機,偉績在中國,在日本奇奇)是由兩個字符的“危險”和“機會”。這揭示了東方智慧的洞察ATT危機是oportunity進步,令人印象深刻的前景我們都會做好2效仿的榜樣。

人民議會PCOTU的報價創始人和負責人; “抬頭看看天上?如果太陽還在這裡,所以你知道你的價值“

 

615502_10203997544877512_8735635078698293112_oimagemmer fra Dig

Vær god ved dig selv og andre ved at melde Dig ind i Folkerådet PCOTU.

通過加入深入到人民議會PCOTU好自己和他人。
Be good to yourself and others by joining the People’s Council.
PCOTU er fuldt bevist omkring at Folket bør og skal guides af en god og stærk og livsklog Leder, hvilket er den eneste fornuftige løsning, indtil danskerne er guided derhen hvor Demokrati, Retsikkerhed og frihed til at være lige præcis den du er, er muligt.
善待自己和他人參加人民議會PCOTU。
通過加入深入到人民議會PCOTU好自己和他人。
善待自己和他人參加人民議會。
PCOTU充分證明了周圍的人應該而且必須由一個好強的和世俗的,英明的領袖,這是唯一明智的解決方案的指導下,直到丹麥人被引導到民主,法律保障和自由,正是你是誰,是可能的。
 imageimage

 

Brug angsten til at undersøge nysgerrigt og bliv klogere på Demokrati og Retsikkerhed ved at melde dig ind i Folkerådet PCOTU.

Der findes ingen ydre Fjender, kun fjenden indeni os selv, som er den indre reptil der fortæller os at der er forskel på godt og ondt. Der findes ingen ondskab. Kun mangel på forståelse.

PCOTU ønsker at guide danskerne derhen hvor hele samfundet består af vise mænd og vise kvinder, hvilket er det sande grundlag for at et Demokrati og lov og orden overhovedet er muligt.People’s Council Of The Universe. Det Universielle Folkeråd.

Vi vil ikke have et “Danmark” i gåse øjne til at overvåge os?

Vi vil have et Rigtigt Danmark med et sandt Øje der Råder Danmark.

imageimage

https://www.facebook.com/groups/492705567545670/

PCOTU har også oprettet et debat forum hvor Folkets tanker omkring hvordan vi skaber Ægte Demokrati og Retsikkerhed kan blive taget seriøst og blive hørt.

https://www.facebook.com/groups/636631019807605/

PCOTU ønsker at skabe et helt nyt system i Danmark med inspiration fra Teal Scotts geniale model. Formålet er at skabe et system fri af korruption som sætter Frihed, Sundhed og Lykke over alt andet….

image

Peoples’s Council of the Universe (PCOTU)

image

 

11391509_10206410208592597_4908415046297154551_n-2imagemmer fra Dig

Be good to yourself and others by joining the People’s Council PCOTU.

PCOTU is conscious about the fact, that  the people should and must be guided by a good and strong and worldly-wise leader, which is the only sensible solution, until the People of the Earth are guided to where Democracy, Legal Security and freedom to be exactly who you are, is possible.PCOTU wants you to use your individual fear to examine curiously and learn more about Democracy and Legal Security by joining the People’s Council Of The Universe PCOTU.

There are no external enemies, only the enemy within ourselves, which is the inner reptile that tells us that there is a difference between good and evil. There is no evil. Only lack of understanding.

Adults are damaged children who are not able to create Democracy. PCOTU want to guide the Danes to where the whole society is composed of wise men and women, which is the true basis and the only possible way to create democracy and law and order.

PCOTU is a newly established People’s Counsil , which wants to use Facebook as a platform.We are dependent on volunteer work. Anyone can offer his or her help in order to make this PCOTU become a great success.People’s Council Of The UniverseWe don’t want a world wide system with goose eyes surveillance.
We want a World Wide Guiding System with a connection to A True Eye. https://www.facebook.com/groups/492705567545670/

PCPTU has also created a discussion forum where people’s thoughts about how we create True Democracy and Legal Security can be taken seriously and be heard.

https://www.facebook.com/groups/636631019807605/

PCOTU want to create a whole new system in Denmark with inspiration from Teal Scott’s brilliant model. The aim is to create a system free of corruption that creates Freedom, Health and Happiness…..

image

 

imageimage

 

12342611_10207675788471303_6202003894053418543_nimagemmer fra Dig

通過加入深入到人民議會PCOTU好自己和他人。

PCOTU充分證明了周圍的人應該而且必須由一個好強的和世俗的,英明的領袖,這是唯一明智的解決方案的指導下,直到丹麥人被引導到民主,法律保障和自由,正是你是誰,是可能的。

用恐懼來調查的好奇心,了解更多有關民主與法制安全通過參加人民議會PCOTU。
有沒有外部敵人,只有在自己的敵人,這是內在的爬行動物,它告訴我們,有善與惡之間的差異。沒有邪惡。只有缺乏了解。成人是受傷害的孩子誰不能夠創造民主。 PCOTU要引導丹麥人到整個社會是由智者和秀女,這是一個民主國家,法律和秩序,在所有可能的真正基礎。

PCOTU是一家新成立的人民議會,其希望利用Facebook作為一個平台….當這麼多的FB用戶盡可能加入PCOTU創建了一個網站在網絡上,甚至之前。我們依賴於志願者工作。任何人都可以提供他的幫助下,以聯合項目的進展….

宇宙人民議會
通用底座人民委員會。

我們不希望一個“丹麥”鵝眼。
我們將有一個真正的丹麥一個真正的眼睛是軍官丹麥。

https://www.facebook.com/groups/492705567545670/

PCPTU還創建了一個論壇,讓人們了解我們如何創造真正的民主和法律保障能夠認真對待,並可以聽到的想法。

https://www.facebook.com/groups/636631019807605/

PCOTU要建立在丹麥一個全新的系統,從蒂爾斯科特的光輝典範靈感。這樣做的目的是創建一個沒有腐敗誰得到自由,健康和幸福的制度高於一切….

image

image

615502_10203997544877512_8735635078698293112_oimagemmer fra Dig

Sea bueno con usted mismo y otros uniéndose Adéntrate en el Consejo Popular PCOTU.

PCOTU está totalmente probada en torno a las personas que deben y tienen que ser guiados por un buen y fuerte y mundana líder, que es la única solución razonable, hasta que los daneses son guiados al lugar donde la democracia, la seguridad jurídica y la libertad de ser exactamente lo que eres, es posible.

Utilizando el miedo de investigar la curiosidad y aprender más sobre Democracia y Seguridad Jurídica al unirse en el Consejo Popular PCOTU.

No hay enemigos externos, único enemigo dentro de nosotros mismos, que es el reptil interior que nos dice que hay una diferencia entre el bien y el mal. No hay mal. Sólo la falta de entendimiento.

Los adultos son los niños dañados que no son capaces de crear la Democracia. PCOTU quiere guiar a los daneses a donde toda la sociedad se compone de hombres sabios y mostrar las mujeres, que es la verdadera base de la democracia y la ley y el orden en todo posible.

PCOTU es un recién creado Consejo del Pueblo, que quiere utilizar Facebook como plataforma …. Cuando tantos usuarios como sea posible FB se han unido PCOTU creado una página web en la red, tal vez incluso antes. Nosotros dependemos de trabajo voluntario. Cualquier persona puede ofrecer su ayuda al proyecto conjunto progresa ….

Consejo Popular del Universo
La base universal del Consejo Popular.

No queremos un “Dinamarca” en los ojos de gallina.
Vamos a tener una verdadera Dinamarca con un verdadero ojo que los oficiales de Dinamarca.

https://www.facebook.com/groups/492705567545670/

PCPTU también ha creado un foro en el que los pensamientos de la gente sobre cómo creamos una verdadera democracia y la seguridad jurídica puede ser tomado en serio y ser escuchados.

https://www.facebook.com/groups/636631019807605/

PCOTU quieren crear un sistema completamente nuevo en Dinamarca con la inspiración de brillante modelo de Teal Scott. El objetivo es crear un sistema libre de corrupción que obtiene la libertad, la salud y la felicidad por encima de todo ….http://youtu.be/9UTRDAoNHXI

10671326_10204374381298187_987673393881480514_nimagemmer fra Dig

The same stuff is going on in Denmark. Governmental approved kidnappings of Children into State Care ;

image

“Jeg vil Hjem til min Mor !!! Hun ved hvad Ægte Kærlighed Er ”

” I want my Mummy back !!!  She knows what true love is…. ”

10373019_10203719508566778_1598736219774108463_o-2imagemmer fra Dig

Præsentation af stifter og leder af Folkerådet PCOTU ; Shirin Brokmann Herbert Nielsen

” Jeg ved hvem Jeg er og med det følger et ansvar ”

I år 2014 26.06 blev Shirin Brokmann Herbert Nielsens Søn kidnappet af Staten. På grund af den manglende Retsikkerhed i det danske land som Shirin var vidne til oprettede hun i år 2015 Folkerådet PCOTU, et Universielt Folkeråd, som vil arbejde for verdensfred.

 

imageimage

 

 

imageimage

 

Presentation of the founder and leader of the People’s Council PCOTU; Shirin Brokmann Herbert Nielsen

“I know who I am and with that comes a responsibility”

In the year 2014, 26.06, Shirin Brokmann Herbert Nielsen’s son was kidnapped by the State. Because of the lack of Legal Security in the Danish country like Shirin witnessed, she founded in 2015 the People’s Council of The Universe, which will work for world peace.

 

介紹人民議會PCOTU的創始人和領導者;希林Brokmann赫伯特·尼爾森

“我知道我是誰,隨之而來責任”

在2014年是26.06希林Brokmann赫伯特·尼爾森的兒子由國家綁架。因為在丹麥的國家如希林缺乏法律保障的見證,她創辦於2015年的人民議會PCOTU,一個最大的通用人民議會,這將致力於世界和平。

Jièshào rénmín yìhuì PCOTU de chuàngshǐ rén hé lǐngdǎo zhě; xīlín Brokmann hè bó tè·ní’ěrsēn

“wǒ zhīdào wǒ shì shuí, suí zhī ér lái zérèn”

zài 2014 nián shì 26.06 Xīlín Brokmann hè bó tè·ní’ěrsēn de érzi yóu guójiā bǎngjià. Yīnwèi zài dānmài de guójiā rú xīlín quēfá fǎlǜ bǎozhàng de jiànzhèng, tā chuàngbàn yú 2015 nián de rénmín yìhuì PCOTU, yīgè zuìdà de tōngyòng rénmín yìhuì, zhè jiāng zhìlì yú shìjiè hépíng.

 

Mmmer af Dig

1002124_10201362936853958_1760311232_n1098045_10201466444321580_1014758460_n553097_10201491141138985_803025960_nMmer af Dig

Der er sjældent nogen der af egen fri vilje vil være venner med Gud fortæller han mig gennem det tredie øje.

De vil have penge for det, ellers gider de ikke være venner med Gud.
Gud fortsætter. Jeg gav Jer paradiset og alt hvad I havde brug for hang på træerne. I skulle bare række hånden ud og modtage.

Hvad gik så galt, spørger Jeg Gud?

Gud svarer. I begyndte at gøre Jer selv til Guder uden at forstå at det kan man ikke.

Hvorfor kan man ikke det, spørger Jeg Gud.

Fordi Gud er allestedsnærværende og du kan kun være et sted af gangen. Du er stadig kun ved at udvikle dig. Derfor har du brug for min beskyttelse indtil du har lært hvad der er at lære?

Hvordan søger Jeg beskyttelse?

Du har allerede min beskyttelse gennem din stærke intuition og stærke tro på mig. Jeg downloader langsomt min hjerne til Dig fordi du altid har været meget stærk i din tro på mig og fordi du aldrig har mistet håbet selvom mine prøvelser var meget hårde.

Hvordan opnår de andre beskyttelse?

De opnår beskyttelse ved at høre ind under dig i Folkerådet PCOTU……

Hvorfor var prøvelserne så hårde, spørger Jeg Gud?

Det har noget med Saturn og Mælkevejen at gøre svarer Gud. Jeres jordiske øjne er ikke færdig udviklet. Derfor er I stadig afhængig af mig til at opnå næring gennem hjertes navlestreng som går opefter igennem pineal gland, det tredie øje og tilsluttet Guds stik kontakt.

There is rarely anyone there of their own free will want to be friends with God, he tells me through the third eye.

They want money for it, or else they do not bother to be friends with God.
God continues. I gave you paradise and all You needed was hanging on the trees. You just had to reach out and receive.

What went so wrong, I ask God?

 

imageimage

 

 

God answers. You began to make yourselves into gods without understanding that it is not possible.

Why not, I ask God.

Because God is omnipresent and you can only be one place at a time. You are still developing you. That is why you need my protection until you have learned all what there is to learn?

How do I protect myself?

You already have my protection through your strong intuition and strong belief in me. I’m slowly downloading my brain to you because you have always been very strong in your faith in me and because you have never lost hope despite my trials were very hard.

How do the others achive protection?

They achieve protection by joining you in the People’s Council PCOTU ……

Why were the trials so hard, I ask God?

It has something to do with Saturn and the Milky Way, God correspond. Your earthly eyes are not fully developed. Hence, you are still dependent on me to obtain nourishment through the heart cord that goes upwards through the pineal gland, the third eye and connected to The God connector contact.

Rara vez hay alguien ahí por su propia querrán ser amigos de Dios, él me dice a través del tercer ojo.

Quieren dinero para ello, o de lo contrario no se molestan en ser amigos de Dios.
Dios continúa. Te di el paraíso y todo lo que necesitaba estaba colgando de los árboles. Yo sólo tenía que extender la mano y recibir.

¿Qué fue tan mal, le pido a Dios?

Dios responde. Empecé a hacer vosotros mismos a los dioses sin comprender que no se puede.

¿Por qué no se me pida a Dios.

 

 

imageimage

Debido a que Dios es omnipresente y que sólo puede ser un lugar al mismo tiempo. Todavía se está desarrollando usted. ¿Por qué necesita mi protección hasta que haya aprendido lo que hay que aprender?

¿Cómo protejo?

Ya tiene mi protección a través de su fuerte intuición y la fuerte creencia en mí. Estoy descargando lento mi cerebro a usted porque usted siempre ha sido muy fuerte en su fe en mí y porque usted nunca ha perdido la esperanza a pesar de mis ensayos fue muy duro.

¿Cómo hacer la otra protección?

Logran la protección por el oír en virtud de que en el Consejo Popular PCOTU ……

¿Por qué fueron los ensayos con tanta fuerza, que piden a Dios?

Tiene algo que ver con Saturno y la Vía Láctea no corresponden Dios. Sus ojos terrenales no están completamente desarrollados. Por lo tanto, usted sigue siendo dependiente de mí para obtener el alimento a través del cordón corazón que va hacia arriba a través de la glándula pineal, el tercer ojo y conectado a Dios contacto del conector.

imageimage

有很少的人有自己的自由的將要成為朋友的上帝,他告訴我通過了第三只眼。

他們想要錢吧,不然他們也懶得做朋友神。
上帝仍在繼續。我給你的天堂,所有我需要的是掛在樹上。我剛伸手去領取。

什麼地方錯了,我祈求上帝?

神的答案。我開始讓自己以神不理解,它不能。

為什麼不能呢,我問上帝。

因為上帝是無處不在的,你只能在一個時間同一個地方。您還在發展你。為什麼你需要我的保護,直到你學會了什麼就有什麼學?

我該如何保護?

你已經通過自己強烈的直覺我的保護和對我的堅定信念。我下載慢,我的大腦你,因為你一直都是非常強的你對我的信心,並因為你從來沒有失去希望,儘管我的考驗是很困難的。

如何做其他的保護?

他們實現保護由人民委員會PCOTU根據您的回音……

為什麼試驗這麼辛苦,我祈求上帝?

它是與土星和銀河系做對應的神。你在地上的眼睛沒有發育完全。因此,你仍然依賴著我,說去向上通過松果腺,第三只眼,並連接到神連接器接觸的心臟線獲得滋養。

1014717_10202830228295327_967483063_o999545_10201422517423435_1236671170_n

Pt. ligger I og har viklet denne navlestreng rundt om jeres hals og I risikerer at blive kvalt af åndenød inden I er færdig udviklet.

Hvordan skal vi så få viklet os ud?

Ved at blive venner med Gud igen uden at ville modtage penge for det. Kun sådan vil I kunne overleve, svarer Gud. Alt I har brug for hænger på træerne.

Hvordan blev vi viklet ind i navlestrengen spørger Jeg?

Ved at bevæge Jer lidt for voldsomt i for lang tid……..

Du mener at vi førte Krig imod hinanden?

Located in and wrapped the cord around your neck and you risk being suffocated by shortness of breath before you are fully developed.

How can we get entangled out?

By becoming friends with God again without wanting to receive money for it. Only then will you be able to survive, God  correspond. All you need is hanging on the trees.

How did we become entangled in the umbilical, I ask ?

By moving  little too vigorously for a long time …… ..

We made war against each other? – I ask ?

imageimage

 

 

位於包裹的繩子掛在脖子上,你冒著被窒息呼吸急促,然後得到充分發育。

我們怎樣才能糾纏我們了呢?

通過成為朋友與神再次不希望收到錢。只有這樣,你才能生存對應的神。您只需要掛在樹上。

我們是如何被捲入臍問我?

通過移動耶有點太大力了很久…… ..

你認為我們攻打對方?

Situado en el cable y envuelto alrededor de su cuello y se corre el riesgo de ser sofocado por la falta de aire antes de estar totalmente desarrollado.

¿Cómo podemos nosotros se enredan a cabo?

Al convertirse en amigos de Dios otra vez sin querer recibir dinero por ello. Sólo entonces va a ser capaz de sobrevivir corresponde a Dios. Todo lo que necesitas para colgar en los árboles.

¿Cómo hemos enredado en el cordón umbilical preguntar yo?

Moviendo Jer poco demasiado vigorosamente durante mucho tiempo …… ..

¿Crees que hicimos la guerra unos contra otros?

 

imageSol Gud

imagesolnedgang

 

I førte krig imod hinanden ja, i stedet for at elske hinanden og søge beskyttelse i troen på mig søgte i beskyttelse hos en falden engel.

Hvorfor kan du ikke lide Lucifer, spørger Jeg Gud?

Jeg elsker Lucifer mere end nogen anden, siger Gud.

Det kan jeg da ikke se, at du gør, svarer Jeg?

Lucifer taler et kærligheds sprog som I mennesker ikke har lært at forstå endnu. Lucifer kommer fra en verden hvor der hersker en sandhed der er større end den vi kan opnå her på jorden. Derfor hører Lucifer ikke til her. Han bør derfor styre en verden, der ligger udenfor dette univers.
Han har forvildet sig ind i en verden hvor hans kærligheds sprog kun forvolder skade…..

 

In waged war against each other so, instead of loving each other and seek protection in the faith in me, you were looking for protection from a fallen angel.

Why don´t you like Lucifer, I ask God?

I love Lucifer more than any other human being, God says.

I can not  see that you do, I correspond ?

Lucifer speaks a love of language that you people have not yet learned to understand. Lucifer comes from a world where there is indeed larger than the one we can achieve on earth. Therefore Lucifer does not belong here. He should therefore respond to a world that lies outside this universe.
He has strayed into a world where his love language only is causing injury … ..

imageimage

在對對方因此發動戰爭,而不是愛的信心,我在尋找一個墮落天使的保護對方,並尋求保護。

你為什麼不喜歡路西法,我祈求上帝?

我愛路西法超過任何其他,上帝說。

我難道你不知道你這樣做,相當於我?

路西法講一個愛你的人還沒有學會聽懂了沒有語言的。路西法來自世界裡,的確有比我們可以在地球上實現更大。因此聽到路西法不在這裡。因此,他應該響應擺在這個宇宙之外的世界。
他誤入一個世界裡,他的愛的語言只造成了傷害……

 

En la guerra emprendida contra uno al otro tanto, en lugar de amar a los demás y buscar protección en la fe en mí mirando en la protección de un ángel caído.

¿Por qué no te gusta Lucifer, le pido a Dios?

Me encanta Lucifer más que cualquier otro, dice Dios.

No puedo ves que lo haces, me corresponde?

Lucifer habla el amor por el idioma que la gente no ha aprendido a entender todavía. Lucifer viene de un mundo en el que hay de hecho más grande que la que podemos lograr en la tierra. Por tanto, oíd Lucifer no aquí. Por lo tanto, Él debe responder a un mundo que se encuentra fuera de este universo.
Ha extraviado en un mundo donde su lenguaje de amor solamente causan daño … ..

 

1455087_10202314457001367_1286840589_n

Hvordan kommer Lucifer så tilbage til sit eget kongerige?

Det gør han så snart i stopper med at tro på ham og så snart i stopper med at søge beskyttelse hos ham.

Jeg svarer Gud, at Jeg har forstået hans ord, og at Jeg vil bringe hans ord videre til Menneskeheden og
Pcotu.dk

Kh. Shirin Brokmann Herbert Nielsen,

Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU

 

How does Lucifer return to his own kingdom?

He does, as  soon as you stop believing in him and as soon as you stop to seek refuge in him.

I answer God, that I understand his words and that I would bring his words on to Humanity and
Pcotu.dk

Kh. Shirin Brokmann Herbert Nielsen,

Founder and Leader of the People’s Council PCOTU

 

 

imageimage

 

 

¿Cómo Lucifer luego regresó a su reino?

Él tan pronto deje de creer en él y tan pronto como la parada de buscar refugio en él.

Yo respondo a Dios que entiendo sus palabras y que iba a llevar sus palabras a la Humanidad y
Pcotu.dk

Kh. Shirin Brokmann Herbert Nielsen,

Fundador y Líder de Popular Consejo PCOTU

 

如何路西法然後回到自己的王國?

他不這麼快就不再相信他,並盡快停止投靠他。

我的回答是上帝,我理解他的話,而我會帶他的話對人類和
Pcotu.dk

KH。希林Brokmann赫伯特·尼爾森,

人民議會PCOTU的創始人和領導者

 

imageimage

 

 

Præsentation ; December 2015

Mit navn er Shirin Brokmann Herbert Nielsen og jeg er 39 år.

Jeg er multi kunstner og intellektuel og udover musikken og kunsten arbejder jeg meget med sjælen, alternativ historie og alternativ psykiatri, naturmedicin og øvelser til selv healing.

Mine følelser er som et kompas, der altid fortæller mig, hvor jeg er på vej hen og igennem det tredie øje opnår jeg mine livskundskaber.
Det er intuitionen og den “ekstra kanal” der guider mig i mit arbejde med kunsten og musikken.

Jeg er herudover bestået musisk sproglig Studentereksamen ( musik højniveau ) og jeg er tidligere Kunsthistorie Studerende fra Århus Universitet.

imagemmer af Dig

 

Jeg er meget multi kulturel og boede i Iran, Pakistan og Afrika som lille barn og kom senere til Danmark og voksede op i Jylland og på Fyn med folkeskole og alt det danske.

Efter
endt propædeutisk eksamen i Kinesisk Sprog på Østasiatisk Institut, i år 2002 har jeg været tilknyttet Guangxi University i Kina i 2 år og boet yderligere i Kina i en årrække, hvorfor jeg kan tale flydende hverdags mandarin.

Derudover har jeg boet i Sydamerika, British Guyana og på Grand Canarie og disse steder har også været en stor inspirationskilde for nogle af mine tidligere værker………

Jeg forsøger i disse år at bryde igennem med mine malerier og musik og er derfor flyttet fra Jylland til Hovedstaden København.

I denne periode af mit liv studerer jeg okkult symbolisme og Ægyptisk Religion og er igang med en ny billedserie inspireret heraf.

Lad mig præsentere min billedserie “Ægyptens Mystik” ;

Figurerne er stiliserede og farverne moderne med mange kontrast farver og med sort / sandfarvet baggrund.
De store af lærrederne måler 1 1/2 gange 2 meter signeret med et kunstfærdigt : Shirin……. ;

Inde og Ude ( Ægyptens Mystik )

Jeg har digtet denne lyrik til mine malerier med temaet ; Ægyptens Mystik.

For hver sang jeg komponerer, maler jeg et maleri som et visuelt udtryk. Malerierne vil i mødet med et Publikum smelte sammen med lyrikkens ord og musikkens akkorder.

image

 

Jeg synes lyrikken til Ægyptens Mystik Malerierne er genial. Jo mere jeg tænker over ordene, jo mere genial synes jeg den er. Jeg opdager hele tiden nye tolknings muligheder. Det for vildt. Disse ord må da komme fra Gud? Fordi i starten vidste jeg ikke hvordan de her ord går op i en højere enhed. Forestil dig Pyramiderne, Orients Bælt ( som jeg tror på er Guds Hjerne som Michelangelo også har malet i et berømt maleri ” Gud skaber Adam ” som forestiller Gud der giver Adam Ånden ved at række hånden ned og næææsten røre Adams finger, Oriens Bælt Stjernehimmelen passer perfekt, hvis photografiet af den ligges ned på et Photo af Nilens jord deltaet, prøv selv og du vil blive forbløffet, De 2 pyramider, symbol på manden og kvinden der elsker og skaber den lille pyramide der bryder cirklen ved at være en anelse forskudt, de 3 pyramider spejler sig i Stjernehimmelen Orients Belt. Flod deltaet har form af en mands hoved med et ansigt der kigger fremefter med sine 2 øjne og et ansigt der kigger opefter der hvor mandens 3. øje ville sidde, og samme sted som kildevandet fra jordens indre eksplodere ud i hav vandet……. Samtidig beskriver sangen en fødsel.

Måske fordi mine ideer kommer fra min direkte Guds kontakt gennem det tredie øje, ja så kan en IQ test ikke afsløre genialiteten, som jo ikke er min ejendom, men alles, da jeg blot er mediet der formidler……

image

Titlen Inde og Ude har også mange lækre betydninger, feks. Jeg er inde i et fængsel uden min Søn men samtidig ude i det almindelige liv, et fængsel uden “tremmer”, Samuel lå inde i min mave for at vokse og falde og blive skudt ud til en endnu større verden hvor Mor og Søn stadig er et og forbundet med navlestrengen, skudt ud til en endnu større verden og kærlighed med navlestrengen til Gud i form af hjerte, pineal gland og det tredie øje, en udvidelse af bevidstheden.

Det meningen jeg vil udstille mine malerier “Ægyptens Mystik ” og sidde ved et flygel midt i rummet og synge denne sang;

image

 

Inde og Ude ( Ægyptens Mystik )

En Ide hvis tid er kommet er ustoppelig
Nu føler du dig helt befriet
En ny verden til Dig en endnu større Kærlighed

Kærlighed og Kildevand
Musikken i mig stiger og falder som
Tidevandet
Lad os slippe ud af denne åndenød
og eksplodere ud i rummet sammen som et

Det er det sand, sand, sand imellem os, det er det sand der spejler dit ansigt i himmelen

11391509_10206410208592597_4908415046297154551_nimage

4 pr. ark den 10-03-14 kl. 20.40mmer af Dig

Kh. Samuels Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen

 

imageMmmmmer af Dig

…………………………………………………..

Stifter og Leder af Folkerådet Shirin Brokmann Herbert Nielsen var i år 2015 på Mystikkens Messe i København.

De behandlere der var respræsenteret på Messen er det meningen Jeg vil respræsentere her på denne PCOTU side hver og en. Jeg tager skærm billeder af de forskellige brochurer.

Håber mange af fremtidens læger og sygeplejesker vil kombinere åndsvidenskabens metoder med naturvidenskabens kemisk fremstillede medicin.

Lyd terapi var noget af det der gjorde det største indtryk på mig, det var nyt for mig og jeg fornemmer at lydfrekvenser og magnetisme til helbredelse er fremtiden indenfor healing og naturvidenskab.

Samuel Herbert Nielsens Mor,

Shirin Brokmann Herbert Nielsen

Universiel Folkeråds Leder og Stifter af PCOTU ( pcotu.dk )

 

imageimage

 

LIVS ELEKSIREN

I tog Livet

fra mig,

Min Samuel,

og Jeg gav Jer det evige liv.

Fordi jeg giver og giver og giver og i tager og tager og tager og det er præcis sådan det skal være ;

I har fri nu ; ))) !!!

Rejs Jer og gå ud og erobre Universet fordi Jeg er jeres Mor der gerne vil elske og ære og respektere og beskytte jer.

I har brug for min VIDEN selvindsigt og I har brug for min beskyttelse gennem Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

 

imageimage

Hvorfor Forguder

Forvaltningen mig,

når det var min Søn

de burde forgude?

Og min Lære de burde lytte til ; )))?

Syndefaldet handler om Angsten for at miste den man elsker, Jalusi, Had, Hævn, Mangel på bedre viden………

Jeg havde på fornemmelsen at livs eleksiren kunne drikkes fra vores hjerner hvis vi pressede den der knogle / bjælke i stykker, vi har siddende deroppe og som jeg tydelig kan mærke igennem det undertryk jeg har i min venstre hjernehalvdel.

Samtidig skal man vist nok stikke tungen bagom ned i halsen et stykke og ja så bare lade livs eleksiren / den guddommelige nektar glide ned i halsen.

Jeg er begyndt at drikke små dråber jeg kan presse ud derfra ;
Honningen skulle give evigt liv.

Når de Har Lært Deres Lektier Tager vi Uskylden  ? ? ? Nej den nektarinske Honning, der bliver her og giver Jer livet, al, torden, sol og blæsevejr. Så ved I Hvem Hvorherren ER.

Han Er det Hele Værd. Allernådigste Dommer. Din Bøn Er Hørt. Vi Vil Efterleve det. Vi ses måske igen? I Paradisiske Indre Have?

 

imageimage

 

Alle mine somatiske sygdomme / spændings hovedpinen osv. gør opmærksom på Livets Gåde og Livs Eliksiren.

Lad os tale om det.

Ring mig op.

Min Søn og Jeg. Vi har aldrig du ved det der. Jeg kyssede ham på hans rosenrøde kinder fordi jeg synes det er forkert at kysse børn på munden og respektløst. Der går mine grænser. Masser af almindelig Mor og Søn berøring med kram og sidde hos og nussen hans smukke krøllede hår.

Børn er små Guder der kender alle svarene og vi voksne har bare at tage ansvar for vores børn og behandle elske ære og respektere dem og beskytte dem mod alle farer?

Samuel sad hos mig i sofaen i lejligheden og gav mig et kys på næsen og jeg kom til at grine.

Første gang han nogensinde har gjort noget sådant. Jeg grinte fordi det kom bag på mig.

Hvis vores syndefald skyldes det der lille bitte kys på min næse, altså???

Hvorfor udviser man ikke allerhøjeste tillid til en Mor? Det gør de jo også. De VED jo godt at Jeg er en fantastisk god Mor, men når de ser det, melder misundelsen sig, fordi sådan en Mor vil de også gerne selv have.

Derfor vil jeg gerne være Jer alle sammens Mor og Lede Det Universielle Folkeråd PCOTU.

Jeg mener ; Jesus lære kom jo fra hans Mor Maria???

Derfor skal Mor og Søn Kærlighed vurderes til at være det allerhøjeste bedste.

Jeg vidste jo ikke det med vejr trækningen og næsen og at der så kunne komme livs eleksir ud af et punkt fra hjernen hvis man knækkede knoglestregen bag det venstre øje lidt? da jeg sad der og var offer for Lidas / Liliths

ONSKABSFULDE og JALUE BLIK!!!???

 

10931104_766658006734209_6893832885544591021_nGud i himmelen

imagesolnedgang

 

Altså den livs eleksir viden kendte jeg jo ikke? Og når hun kendte den. Hvorfor fortalte hun mig det så ikke???????Hun fortalte det til Samuel og befalede at han ikke måtte råbe hemmeligheden til nogen? De små grynt med næsen var noget Samuel gjorde for at sprænge den lille knoglestreng bag det venstre øje i hjernen ind til en højere bevidsthed, som gør mennesket udødeligt og i stand til at drikke den nektariske kolibri Livseleksir fra Den Vise Gud Orion.Det der overfald og tyveri var arrangeret. Det tror jeg. Jeg ved det ikke endnu og kan ikke bevise det på andre måder end at kidnapperne må sidde sig ned og tale med mig i dagevis indtil de forstår jeg er uskyldig?????????????????????

Hvis jeg kendte den ville jeg nok ikke havde grinet overrasket vel? Og den zone vækkede min Mand til live for første gang for nogle måneder siden ; ))? Ha, ha, altså den erogene zone på næsen : )).

Hvad vi tænker om hinanden er et stort ansvar?

Fordomme. Mangel på Tilid. Jalusi osv.

Sådan startede AL lidelse og sådan ophører al lidelse.

Nu har vi svaret på livets gåde.

 

1618680_10206728481029209_6323411653530154294_nimage

 

Samuel er KLOG. Han fortalte mig al hans viden fra GUD igennem de telepatiske bamser jeg gav ham i Adventgave den sidste Søndag i Advent. Jeg modtog budskabet fra Samuel nu her i Søndags 3. Januar 2015.

Jeg forguder min Søn og det må man gerne. Jeg ELSKER min Søn.

Jeg kan ikke leve uden min Søn.
Men Forvaltningen skal også nok give mig ham hjem, med den viden jeg har opnået nu.

Så er der bare at de også giver mig et rigtig godt job som Folkeråds Leder.

Jeg vil forhindre borgerkrig i DK. Når først denne her viden er nået ud til alle de almindelige borgere via nettet.

Ja så kan vi jo KUN vinde ; )))…….

Livet handler om at vinde og have det sjovt samtidigt ; )))……

Paradiset og det evige liv findes her på Jorden ; ))).

Kh. Samuels Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen,
Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU
( pcotu.dk )

 

 

Der Hvor Samuel kommer fra kommer Politiet og henter de Folk som ikke ser glade ud. Det er det omvendte af hvad vi har gjort. Vi hentede Jesus, vi hentede Shirin, men ingen kan standse noget, hvis tid er kommet.  Aros.

10671326_10204374381298187_987673393881480514_nimage

Apropro den hellige gral og royalty ;

PS. Hvordan kunne Moderens hjerte være falsk, når rød er blodets renhed????????????????????????

Det er hverken blåt eller hvidt ; )))

Men E V I G T ; )))………..

 

 

imageimage

imageimage

If these are happy faces then they must come from an Alien Place with a different language  ; ))) ???

Lets Communicate ; )))…………….. Maby it looks more serious than it is ; )))

imageimage

 

Illuminati bliver styret af KVINDER

Det er jeg overbevist om.

Kvinder som HADER mænd og selv vil styre Universet uden at give noget som helst til ALLE OS ; Guds Børn.

 

When You are afraid. Then you investigate.

Before you do something?
But if one is not Living in fear then you know it can wait until tomorrow.

Both can be dangerous. Therefore have no fear. All the dangerous contains ALWAYS a huge potential for freedom, equality and brotherhood and true love, and the development of greater awareness.

We include as Humans potential for Infinite Consciousness.
It’s not that hard when you first get started to dare something more.

I have done all processed. Now it’s up to you whether it’s a system you know will create world peace???

 

Kh. Samuels Mor,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen

imageimage

 

 

Følelsernes Vejrudsigt
Jeg føler bare at I hele tiden er her
og prøver at fortælle mig noget ; )))
Om

FØLELSER

Følelsernes Landkort

Hvordan føles Landet?

Grænser

Hvor siger følelserne at grænserne går ?

Angst ;
Hvordan bør den anvendes så både dine og mine følelser ikke bliver krænket i processen?

Vrede ;
Hvad siger følelserne om min vrede? Bruger jeg den godt?

Frustration ; Hvad gør jeg for ikke at føle mig opgivende? Er jeg stadig magtesløs og hvorfor? Er der noget jeg kan gøre bedre så frustrationen ikke melder sig og så den kan anvendes korrekt?

Tegn / Symboler ;

Hvad siger tegnene og symbolerne omkring det, du føler lige nu?
Er her rart eller ej? Føles det helt perfekt eller kunne det blive meget bedre?
Hvad siger dine følelser til dig at du skal gøre når du er omringet af disse tegn / symboler. Vil du lade dem guide dig vejen ? Eller vil du gå imod dem? Ser du halvt eller helt ?

Kærlighed ;

Hvad føler du for ?
Vil du skrige til Himmels ?
Eller vil du græde af glæde i Himmelen ?
Valget er Dit

UANSET

Det er DIT

ANSVAR

Kvinder hader mænd uanset – indtil vi har lært hinanden at tale med samme tunge i Himmelen.
Kh. Samuels Mor,
Advokat for Aros, som engang var Søn af Sammy Djursfeldt.
Shirin Brokmann Herbert Nielsen,
Stifter og Leder af Folkerådet,
PCOTU, pcotu.dk

Meld Dig ind og bliv en aktiv del af Paradigme skiftet.
Sendt fra min iPhone

image

Følelsernes Vejrudsigt
Jeg føler bare at I hele tiden er her
og prøver at fortælle mig noget ; )))
Om

FØLELSER

Følelsernes Landkort

Hvordan føles Landet?

Grænser

Hvor siger følelserne at grænserne går ?

Angst ;
Hvordan bør den anvendes så både dine og mine følelser ikke bliver krænket i processen?

Vrede ;
Hvad siger følelserne om min vrede? Bruger jeg den godt?

Frustration ; Hvad gør jeg for ikke at føle mig opgivende? Er jeg stadig magtesløs og hvorfor? Er der noget jeg kan gøre bedre så frustrationen ikke melder sig og så den kan anvendes korrekt?

Tegn / Symboler ;

Hvad siger tegnene og symbolerne omkring det, du føler lige nu?
Er her rart eller ej? Føles det helt perfekt eller kunne det blive meget bedre?
Hvad siger dine følelser til dig at du skal gøre når du er omringet af disse tegn / symboler. Vil du lade dem guide dig vejen ? Eller vil du gå imod dem? Ser du halvt eller helt ?

Kærlighed ;

Hvad føler du for ?
Vil du skrige til Himmels ?
Eller vil du græde af glæde i Himmelen ?
Valget er Dit

UANSET

Det er DIT

ANSVAR

Kvinder hader mænd uanset – indtil vi har lært hinanden at tale med samme tunge i Himmelen.
Kh. Samuels Mor,
Advokat for Aros, som engang var Søn af Sammy Djursfeldt.
Shirin Brokmann Herbert Nielsen,
Stifter og Leder af Folkerådet,
PCOTU, pcotu.dk

Meld Dig ind og bliv en aktiv del af Paradigme skiftet.

 

I år 2014 26.06 blev Shirin Brokmann Herbert Nielsens Søn kidnappet af Staten. På grund af den manglende Retsikkerhed i det danske land som Shirin var vidne til oprettede hun i år 2015 Folkerådet PCOTU, et Universielt Folkeråd, som vil arbejde for verdensfred;

The Laughing Heart by Charles Bukowski

your life is your life
don’t let it be clubbed into dank submission.
be on the watch.
there are ways out.
there is light somewhere.
it may not be much light but
it beats the darkness.
be on the watch.
the gods will offer you chances.
know them.
take them.
you can’t beat death but
you can beat death in life, sometimes.
and the more often you learn to do it,
the more light there will be.
your life is your life.
know it while you have it.
you are marvelous
the gods wait to delight
in you.

Vocals and Music by Shirin Brokmann Herbert Nielsen. Lyric by Charles Bukowski.

 

Jeg ER en bog. En Kunstfærdig. Manual. Jeg slår bare op på en tilfældig side, og så kan jeg se Du elsker mig endnu ; ))) hvis jeg ikke stopper med at læse videre og huske at efterleve, hvad der stod ; ))) så melder tvivlen sig.

Aros, den ufølsomme Tyran ; ))).

Jeg læste Kunsthistorie i et halvt år.
Jeg lærte alt hvad der var værd at vide blot ved at læse en enkelt bog forfattet af Gitte Rose..

Det er altid tvivlen der fylder dit hjerte med Smerte. Men aldrig omvendt.

Ja det er hjertets overflod.

Først er der total Tørke og ufrugtbart.

Der skal først være Ebbe før syndfloden kan strømme ind så vi placerer Månen oppe på himmelen?

På samme måde som der skal være et tomrum førend vandet strømmer tilbage ind i Dig, sådan elsker Jeg Dig.

Tomrummet gør kun at min Kærlighed vokser sig større.

Når du kommer til verden er det med alle spillets regler imod Dig, fordi du kender dem ikke og du skal selv skal igang med først at lære dem?

Sådan behøves det da IKKE at være?

Min Søn var ikke i tvivl om noget?

Han ville bare beskytte mig og se mig igen.

Der findes en Himmel her på Jorden.

Det VED jeg. Så luk mig ind.

I Kærlighed, Advokat Aros,
Advokat med Speciale i Åndsvidenskab og Verdensfred.
Giv Månen karantæne.
Den skabte kun ulykke.
Nej gu gjorde den ej. Men det forstod de ikke.
Fjern Månen og de vil aldrig forelske sig i hinanden mere?
Hvorfor?
Fordi endnu et bud blev overtrådt?
Hjertets Renhed frygter ikke Døden eller Uheld.
Jeg vil DØ for Dig.
Se DET er at tage ansvar for sin Søn.
Kampen var så ulidelig hård at Jeg nær var Død, men den Gode Arosianer, han er MIN.

INGEN andens. Til EVIG TID, Aros.
http://samfundslitteratur.dk/user/9710/public-profile
Man kan godt fremstå ond, hvis spillet har ændret sig og der er indført nye regler.
Jeg er ej ond når Jeg siger.
Ingen kan fylde mit hjerte op som det, jeg elsker højere
Aros
Stig op i Himmelen til en Engleskare her på Jorden og kæmp sammen med Mor for verdensfred !!! !!!

 

Begge verdener Lykke / Ulykke udleves samme sted. Tiden er knap, så bestem dig før Spillet om vores berettigelse i Universet starter??? ??? ???
Jeg ved ikke hvad du tror på? Men jeg tror på min Søn og hjertets renhed er rødt.

 

 

Til mine Fantastiske Dumdrigstige Forældre ; Sande Mirakler kræver 2 køn – en af hver slags – Og en Modpart der kan gennemskue potentialet.

Tak fordi I førte mig højere op.

Jeg havde behøvet det selvom jeg hellere ville have ønsket det ikke var nødvendigt.

Det skærer i mit hjerte og jeg hyler en længselens gråd kvalte sang igen igen igen igen og igen med beroligende vand omkring mig fordi I tørster efter sand viden og kun Jeg kan give det?

Uden Far og Mor
var ordet aldrig kommet
til at redde Universet i det 2. kollektive Syndefald.

Ja vi er alle blevet healet
op
på et langt højere bevidstheds niveau end det,

Samuels skytsengel var villig til at tilbyde os.

Men desværre mangler der adgang til en dimension, som Reptilerne, Vores Skyggesider tygger på og forsøger at fjerne, og derfor tror 2 dimension at de er klogere ens 4 dimensions Engle af Gud som ved langt mere og er de reelle Budbringere med potentiale for at finde sammen og skabe verdensfreden promte ??????

Hvorfor al den tøven?

Hvis I er så bange hvorfor er han her så? NETOP fordi i er bange? Og det hjælper ikke at slå ham ihjeld, nej det gør kun ondt værre?

En der er programmeret til ALDRIG at indrømme er en svær Nazi nød at knække, dømt til at leve i menings løsthed allerede som en skygge af sig selv hvor alting bare er ligemeget.

Alting er bare lige meget. Fordi Vi har gjort et valg. Samuel valgte mig og ikke Lida. Hun var en Dæmon af karakter som vi må heale til ro og lykke her på Jord.

Jeg var ikke tilfreds og stillede derfor det krav, at vi ville skabe Paradis Her På Samme Jord og ingen andre steder

Vi blev tilbudt at rejse væk sammen til den fjerneste planet

Der hvor hvilesteder findes for de hjerte sørgende hvor de taler et fælles sprog som ALLE kan genkende som sit hjem og som alle kan forstå ; ;)).

Han kan mærke I ikke elsker ham og at det ikke er ægte Moderkærlighed.

Derfor blev han så træt af at være her.

I sagde det uden ord at I Misundte.
I sagde det ikke kun uden ord men I alle handlinger og i al Skam og Skyld som alle kunne se fortærer Jeres ansigter op i bitter smerte som I troede I kunne kaste tilbage i fjæset på hende den guddommelige Smukke?

Hvorhenne var Jeg Smuk når I intet havde lært mig andet end modgang og den totale mangel på Guds kontakt?

Var I så komplet uviden omkring følelser eller var I i virkeligheden forelsket til sindsyge, fordi ingen ville give Jer det, som I kunne se, Jeg var parat til at give.
I brød et vigtigt af mine Bud og pakkede Aborten ind papir som I demonstrativt smed på gulvet i badeværelset og påstod det var mit hjertets blod i tog fra mig den dag ?????????????????????????????? ( ucensureret automat skrift, jeg ved ikke hvad dette betyder? om det er symbolsprog eller noget der er foregået i et tidligere liv, i en drøm eller hvad automatskriften omtaler, måske er kilden ikke 100 procent ren, jeg er ny i det automatskrift. Måske beskriver jeg bare hvor slemt psykisk tortur og nedgørelse kan føles og at det føles grusomt uhyggeligt og uretfærdigt at have 2 narcissistiske forældre imod sig hele livet?)

Elsker I mig ikke? Hvorfor ? Hvem tvinger Jer til at udvikle min bevidsthed på denne sindsyge måde?

Det er jo slet ikke nødvendigt? Siger mine skyts engle fra 5 dimension.

Vi skal nok hjælpe Shirin med at få boret tænder af og på og vredet i de mest uretfærdige stillinger som ja I synes ser perfekt ud men sandheden er at Jeg elskede mellemrummet mellem tænderne, men det vidste jeg ikke om I gjorde ???

Det så både sexet og sødt ud og en ny prop i form af slim i stedet for knogle er da en fin bytte handel ???

Vel og mærke hvis det er livs eleksir og ikke sæd eller kunstige slimpropper opereret fint i en kælder hvor alt var planlagt og man behøvedes ikke at løbe ovenpå efter redskaber så hele offentligheden fik det til skue ; )))))……for at vi taler om???

Aldrig har jeg nogensinde før følt mig såååååå uelsket af et par forældre og samtid har jeg aldrig følt mig mere elsket og ude i stand til at være i samme rum?

Og i al denne ulykke ja så tror I jeg forsøger at give Jer skylds følelse ? –

Jeg er blot tørstig og I har placeret mig i en Ørken tusinde vis af kilometer væk???

Hvorfor giver I mig ikke noget vand???

Jeg kan tilgive fordi jeg kan se at hævn ikke nytter og jeg har aldrig været ude på hævn?

Det kom bare som et Chok.

Jeg vidste ikke at Jalusi kunne gøre sådan her og påstå Jeg er afkommet deraf?????

Det nægter jeg at tro på jeg er?

Der må være andre der er rollerne mere værdige derude et sted

Og jeg vil gerne kende mine rettigheder hvad det angår så
Samuels Mor og Samuel kan leve videre lykkeligt og uforstyrret ???
Jeg er bare vred fordi Jeg ved det er ødelæggende forkert det I har gjort og stadig gør !!!??? !!! Og ikke et øjeblik i tvivl om det ikke hører til her i 5. dimension???

Det er himmelvælvende ondskabs fuld at fylde min underbevidsthed massivt med al jeres lort?

Jeg strålede som et lys men I lod som om I aldrig så mig?

Blot fordi Jeg var Kvinde og ikke en mand skulle jeg være offeret på Voodo Kvindens udspekulerede hævn udtænkt helt ned i mindste detalje og planlagt til at lykkes men fordømt af Samuel til at mislykkes ?

Se DET er ægte Kærlig?
Sådan reagerer en Søn med tillid i sit hjerte fordi Mors kærlighed var varm og kærlig og godheden selv.

det var bare ikke til Jer det lille smukke mellem rum mellem tænderne, og nu har I snydt mig for ALT i livet og ALLIGEVEL givet mig al den her modgang OVENI ? Det var IKKE nok blot at tage min Søn fra mig? Alt andet og alle andre skulle også væk i samme øjeblik.

Det er Kronjuvelen i min Sjæl i har maltrakteret? Som om et ENKELT træ iblandt sindsyge mange milliard vis af Træer ikke er nok til at mætte jeres skarnkasse munde???????
Det kan være komplet ligegyldigt hvor skinnende rent det ser ud udenpå hvis alt er råddent inden under?

FUB og HUMBUK og det er sååååå synd for os.

Og Hallejuja heldigvis er det ikke synd for nogen fordi al ondskab eksisterer ikke selvom det ikke mangler og aldrig vil være er der stadig nogen der er i tvivl?
der står i vejen for vores lykke

Det der træ?

Og I Syntedes det var okay at trykke på speederen og køre os næsten ihjeld i det træ? ??

Selvom det ikke stod midt på vejen hvor det var muligt at se ud og nå at standse det?

Næ nej fandme nej?

Står der et guddommeligt Træ i Edens have så trykker vi speederen blindt i bund og smadrer Træets rod så det aldrig nogen sinde vil kunne vide hvor smuk det var ved at bryde skæmten i stedet for vejen.

Jeg flygtede ikke ud blandt de glade afrikanere?

Det kunne jeg godt have gjort og opnået et normalt lykkeligt liv?

Men NEJ. Jeres kærlighed rakte til mere end nok. Fordi I påstod altid at jeg aldrig var tilfreds og se nu hvor kæmpe potentiale for Lykke Jeg i virkeligheden indeholder.

Jeres Ugerninger imod mig bekræfter mig i at I tydeligt kunne forudsige at en Kvinde af den kaliber – ja hendes Søn ville da helt klart skabe verdensfred? – Og med lethed.

PEACE CAKE !!!!!!!!

Bare kom igang med at skære kagen ud i små stykker til hver?

Al galskaben vil så ophøre??? ???
Fordi I vidste Jeg er stærk og der skulle meget til for at knække mig. Med sorg i hjertet kan man ikke tale om at være knækket hvis man arbejder 24 syv med alle sine talenter????????? Fordi det flyder bare med ud al det kunstneriske med den lava som er ved at sprænge mit hjerte i stykker af smerte.

Ikke er eneste minut mere i denne uvished. Se der kom tvivlen igen.

Kan tvivlen komme uventet selv når den er ubegrundet blot på grund af små stave fejl og tilfældige bytten rundt på datoer og ting jeg pludselig ikke kan huske fordi den massive ” Jeg elsker ikke mig selv nok ” så giv mig lige et eleptisk anfald, så jeg kan lære det, Ja når det indtræffer. Så kan tvivlen da næsten heller ikke blive større?

Mere?

Her er mere levende her i selskab med kødet og blodet end der ville være i Himlen et andet sted.

Godt vi blev og ikke forhindrede Jorden i et aller sidste krampagtigt forsøg på at skabe fred.
Så lad mig ligge lidt her hos Dig ; ))) fordi Jeg føler for det med berettigelse.

Jeg sover stille ind til en svævende tur over husenes tage mens alle andre sover i mørket kan jeg se, at her jo stadig er lyst.

Jeg ved det kun fordi det er lykkes Dig og derfor tror jeg blindt på det.

Jeg kan ikke fordi skruen er boret så stramt fast af en galning. Af og til frygter jeg for at hende som skabte det hele ikke kan presse nok dråber ud af det forbitrede hul der slet ikke vil åbne sig?
Jeg ved det ikke. Det er altsammen bare ; Uvidenhed der gør at Jeg ikke bare tog en taxi med det samme uden at tænke på jeg ingen penge havde på mig og at taxi chaufføren ikke ville have taget hævn?

En Ubetalt Taxi er bedre end en Mand med en hvid cykel – og dog?

Hvis nu Taxi chaufføren forinden ikke havde stjålet mit 2.500 kr. armbånds ur uden retfærdig og ærlig grund?

Så ville jeg have udvist Taxi Næsten tillid.

Men desværre har de alle samme intetanende ansigt og vi frygter vi ikke kan forstå hvad de føler og tænker og derfor tør vi ikke lukke dem ind i vores hjerter?

Vi frygter de vil slå os ihjeld fordi øjnene er skæve eller håret er krøllet forkert ; ))?

Vi beder dem derfor om at tage tørklæde på i England sammen med alle de andre som ikke gider at være dækket til med burga i svømme hallen?

Hvorfor sker denne bevægelse i hårde ryk i stedet for at flyde uden lidelse?

 

https://www.youtube.com/watch?v=ICj5UBS0cug

 

Hvorfor står de gode mennesker ikke sammen om en fælles sag så snart de genkender ondskaben som ikke findes men som gerne må standses alligevel førend vi kan føle os helt og aldeles frie.

Jeg ville ikke hjem til mine forældre fordi jeg vidste,

jeg gerne ville hjem til det bedste,

De kunne ikke måle sig med

kunne ikke være i gensidig

anerkendelse joyaliteten gjorde at

jeg fremstod ond men Jeg forstod ikke hvordan de kunne blive så onde ved deres egen Datter. Nu forstår jeg det.

Den livs indsigt var det HELE værd.

Tak Mor og Far som altid benægter og aldrig anerkender, aldrig takker sin Datter for Kærlighed, Ærlighed og Loyalitet?

Hvad hjælper det at I står øverst på Listen når Jeg elsker Jer som Ingen andre bør elskes?

 

Hvor er det synd og skam og gør ondt i mit Moderhjerte. Jeg må ikke være Mor og Beskytter til mine egne forældre på deres gamle dage, jeg tror det kan skyldes at de er bange for hvis jeg gik amok og slog dem ihjeld over de ondskabsfuld heder de konstant finder på?

Tænk at bruge så megen dyrebar tid i deres liv på at forråde og hade, sprede onde rygter og alverdens Jalusi??????????? Nedgøre, ydmyge. Aldrig vise tillid, aldrig give mig et eneste synligt tegn på at deres Kærlighed var ægte???????????

Det var den jo heller ikke. Den var falsk og hul og nu strømmer der oceaner ind og svømmer landjorden til imens vi her i den nye Verden slet ikke bemærker at noget er hændt ; ))) ))).

Af Mørket eller af Lyset bliver det Skumfødte født og Drømmen skal altid udleves indtil man træffer et valg.

Jeg ved godt hvorfor jeg skriver så meget og Ja I kan alle se det.

Min bevidsthed hører til et højere sted men Jeg bliver her trods alle ODDS imod os fordi Jeg VIL så gerne redde Jer ud af det her?

Det gør ondt i en sand Moders hjerte at være vidne til?

Kh. Universiel Folkeråds Leder,
Shirin Brokmann Herbert Nielsen.

Sendt fra min iPhone

 

Skrevet af Ingeniør O Forfatter / Foredragsholder – Vor Healer –

Marianne Lane;

Den tredivte kanalisering fra de ydre kanter af universet <3

Kanalisering fra de ydre kanter af universet 27.1.2016

Der er mange mennesker, som lider på jorden lige nu. Der er færre mennesker som trives. Det betyder at jorden som helhed er lidende. For at skifte denne tilstand, er det nødvendigt, at mennesker som helhed trives. Lige nu ser det ud til, at det har trange kår, at denne tilstand af trivsel skal være overvældende på jorden.

Men det er på vej. Den opbrudstid, som I oplever lige nu, er forudtiden, for den tid, hvor mennesket vil trives. Der er mange år, som kommer til at være opbrudstid. Disse år vil være så omskiftelige, at vi ikke rigtigt kan forudsige konsekvensen og udviklingen på den korte bane. Vi har kun sikre prognoser på den lange bane.

På den lange bane retter mennesket ind i samhørighed og kærlighed og sikrer, at alle mennesker på jorden, overordnet set er i trivsel. Det er jo umuligt skulle man mene, når I kigger ud på verden, som den ser ud i dag.

Men intet er umuligt, når mennesket sætter al sin kapacitet og hele sin styrke ind på at bringe trivslen ind som det vigtigste af alt. Dette virker måske også utopisk? At mennesket i fællesskab skulle kunne sætte dette som det højeste og vigtigste af alt?

Hvis du kigger på et barn, som går i børnehave, og beder om at det skal vælge, hvad det skal have at spise hver dag. Hvad det skal have på af tøj hver dag. Hvornår det skal i bad. Hvornår det skal i seng. Så vil barnet aldrig vælge det sundeste. Det vil altid vælge det, som her og nu virker mest tiltrækkende.

Hvis du ser et ungt menneske i konfirmationsalderen. Så ser du et helt andet billede. Du ser et barn, som med støtte vælger det rigtige. Som når det sættes i kontakt med sin sunde fornuft, sagtens kan vælge det sunde alternativt. Næsten hver gang.

Menneskeheden når lige nu konfirmationsalderen i bevidstheden. Og der er masser af støtte til at vælge det rigtige. Det er meningen, at I inden for den næste tid, skal nå voksenalderen. Om det lykkes at gøre det inden for fem, ti eller femten år er ganske usikkert lige nu. Men det er dette tidsperspektiv til taler om. Det er ikke fem, ti eller femten generationer. Det er inden for et overskueligt perspektiv, i forhold til den udvikling, som er på jorden lige nu.

Mennesket kan ikke forudsige lige nu, hvordan verden ser ud om hverken fem, ti eller femten år. Der er så stor en dynamisk udvikling i gang, som er koblet op på bevidsthedsudvidelsen, så springet fremad bliver noget, som ikke kan forstås ud fra det, som I kender til nu.

Det eneste som vi kan sige, som I kan forstå er: Det bliver godt. Det bliver frit. Det bliver kærligt. Og det bliver balanceret imod trivsel og balance for jorden og for menneskene.http://youtu.be/KzMWZXPCGUo

Écrit par Ingénieur O Auteur / Lecturer – Notre Healer – O is Danish and The mening is And in English : )))
and have a spiritual flavour ; )……

Marianne Lane;

Le canal trentième à partir des bords de l’univers <3

Canalisation à partir des bords de l’univers 27/01/2016

Il ya beaucoup de gens qui souffrent sur la terre en ce moment. Il ya moins de gens qui prospèrent. Cela signifie que la terre dans son ensemble souffre. Pour changer cet état, il est essentiel que les gens en général se développent. À l’heure actuelle, il semble qu’il a des moments difficiles que cet état de bien-être doit être écrasante sur le terrain.

Mais il est sur le chemin. La rupture, qui connaissent en ce moment, avant l’heure, le temps où les hommes vont prospérer. Il ya de nombreuses années, qui va être opbrudstid. Ces années seront aussi changeant que nous ne pouvons pas vraiment prédire les conséquences et les développements à court terme. Nous fournissons uniquement des prévisions à long terme.

Dans le long terme, des plats homme dans la cohésion et de l’amour et de veiller à ce que tous les gens sur la terre, généralement en bien-être. Il est impossible que vous pensez quand vous regardez le monde comme il ressemble aujourd’hui.http://youtu.be/KzMWZXPCGUo

Mais rien est impossible quand l’homme met toute sa capacité et de toutes ses forces pour apporter le bien-être dans lequel la chose la plus importante. Cela peut sembler trop utopique? Que l’homme dans la communauté devrait être en mesure de mettre ce que le plus haut et le plus important de tous?

Si vous regardez un enfant qui va à l’école maternelle, et demander qu’il doit choisir ce que d’avoir à manger tous les jours. Qu’est-ce qu’il doit avoir sur les vêtements tous les jours. Quand le bain. Quand il est temps de dormir. Ainsi, l’enfant ne sera jamais choisir le plus sain. Il sera toujours choisir ce qui semble à l’heure actuelle plus attrayant.

Si vous voyez une jeune personne en âge de confirmation. Donc, vous voyez une image complètement différente. Vous voyez un enfant qui a soutenu choisir le bon. Comme lorsqu’il est placé en contact avec le sens commun peut facilement opter pour l’alternative saine. Presque à chaque fois.

L’humanité lorsque le droit maintenant la confirmation âge de la conscience. Et il ya beaucoup de soutien de choisir le bon. Il est prévu que, avant la prochaine fois, atteignent l’âge adulte. Qu’ils réussissent à le faire dans cinq, dix ou quinze ans est tout à fait incertaine en ce moment. Mais il est cette perspective d’en parler. Ce ne sont pas cinq, dix ou quinze générations. Il est dans une perspective gérable, en relation avec le développement, qui est sur le terrain en ce moment.

L’homme ne peut pas prédire en ce moment ce que le monde regarde soit cinq, dix ou quinze ans. Il ya une telle dynamique de développement a commencé, qui est liée à l’expansion de la conscience, de sorte que le bond en avant est quelque chose qui ne peut être comprise à partir de ce que je sais maintenant.

La seule chose que nous pouvons dire, ce que je comprends est: Ce sera bon. Il sera libre. Il est affectueusement. Et il sera équilibré contre le bien-être et l’équilibre de la terre et pour l’humanité.

26 thoughts on “Peoples’ Council of the Universe (PCoTU )

 1. Er så småt igang med at reflektere på Børnekonventionen.

  Jeg vil gennemgå punkterne med sagsbehandler hvis jeg nogensinde lykkes at mødes med hende?

  Punkt 1 : Samuel er et barn. Han skal derfor behandles som et barn. Det gør I ikke. I presser ham frem, i har stjålet hans uskyld og naivitet og gjort ham al for tidlig voksen. Allerede her har I overtrådt Børnekonventionen. I har forhindret min Søn i at være barn. Det er hans menneskerettighed at være barn og det har I ødelagt. Det er en stor forbrydelse I har begået, som I skal leve med resten af jeres liv. Det er ikke uvidenhed der har gjort det. Men I er som dyr og bæster.
  Punkt 2 ; Den blonde Politimand var højest sandsynligt racist. Samuel og Jeg strålede af kærlighed til hinanden den sommerdag og vi var begge solbrune, Samuel lækker mulat sommer brun som altid.
  Punkt 2 i Børnekonventionen giver udtryk for at børn må se ud som de gør. Det er Statens ansvar at der ikke begås magtmisbrug på grund af min Søns udseende. At både Politi Enheden i København og at Familieafdelingen i Viborg og det danske retssystem ignorerer min politi anmeldelse af den pågældende Politimand er skammeligt og forkasteligt. I har ikke haft drøftet dette emne med Mor EN eneste gang??????????
  Men går som udgangspunkt åbenbart ud fra at jeg er fuld af løgn og at min Moderkærlighed kun rækker til at blive misbrugt til at skifte bleer i 4 år? Staten stjal mit barn så snart han var igang med at udvikle en større bevidsthed, således at jeg kunne begynde at lære al min dyrebare viden fra mig, det er Staten og den rige magtelite imidlertidigt ikke interesseret da alle deres uhæderlige foretagender ikke kan opretholdes med Mødre som Jeg.
  Jeg har klaget over den pågældende politimand. Mor var for udmattet af den psykiske tortur Viborg Forvaltning udsætter mig for til at stævne politimanden i retten.
  Jeg skaber bevidste og lykkelige børn som ønsker at kæmpe empatisk for at bevare retten til at være Menneske og undgå at blive som et dyr eller bæst? Det bringer os videre til næste punkt i Børnekonventionen.

  Punkt 3 Staten har ikke truffet beslutninger i overenstemmelse med Samuels, barnets interesse, da Samuel udtrykkeligt har givet udtryk for gentagende gange, insisteret og klamret sig fast i sin Mor og brugt op til et kvarter, 20 minutter på at insistere på at komme hjem, selvom observatøren gentog nej og manipulerede Samuel til at tro, at man som lille sød dreng ikke behøves bo hos sin Mor?????????????
  Det er ifølge dansk lovgivning ulovligt bevidst at skade et barn og forhindre en hjembringelse.
  Det er ikke desto mindre det, Viborg forvaltning gør, når de spænder ben for min Søns og min Lykke her i København, og LYVER og siger at min Søn er bange for sin Mor og at han frygter for hvis Forvaltningen vil sende ham hjem til sin Mor?????????
  Dyr og Bæster er man hvis man modarbejder en hjembringelse af et sundt og smukt og sødt og intelligent og uskyldig barn???????
  Alle mine påstande kan dokumenteres med lydtranskription og lydfiler.

  4. Staten skal overholde artiklen, dvs. de regler / paragraffer der er i det pågældende land.
  Det gør Staten og Viborg Forvaltning ikke, Børnesagen kører udelukkende på dokumentfalsk og overtrædelse af massevis af paragraffer heriblandt den paragraf der udtrykker vigtigheden af partshøring inden skæbnesvangre beslutninger træffes.

  5. Badevandet skal være lunkent til dit spædbarn højest 25 grader og du skal ikke vige i dit blik men altid holde god øjenkontakt til dit barn? Den slags kan vi få en brochure med hjem om, vi behøves ikke fagfolk til at komme i vores hjem og spille smarte og forsøge at opdigte fejl for at føle sig magtfulde bagefter over at det lykkes dem at tvangsfjerne endnu et barn fra ægte kærlighed?
  Jeg er uenig i at forældre skal vejledes. Der er ikke nogen af os der ønsker vejledning – men mange af os ønsker at blive guided til et bedre liv sammen med sine børn. Den slags kan PCOTU allerede tilbyde danskerne. Så tøv ikke med at melde Jer ind. Shirin er overbevist om at hun kan gøre det bedre end Staten hvis opdragende funktion ikke virker særlig effektivt. Tværtimod skaber den danske stat mere lidelse end glæde og lykke, måske fordi den rige magtelite styrer udfra et meget usundt Agenda, som fremstår som meget uærligt hvad angår dets intentioner. Derfor Folkerådet PCOTU.

  6. Alle har ret til at leve, og staten skal hjælpe børn til et godt liv. Det er videnskabeligt bevist med en stor undersøgelse i Amerika, at et barn skal leve under virkeligt umenneskelige og stressede og ulidelige forhold førend det gavner og glæder at tvangsfjerne barnet fra sine forældre.
  Samuel havde en Mor med en mild form for skizofreni konstateret i forbindelse med en 30 års krise og kulturchok. I virkeligheden handlede Shirin Mors milde skizofreni om en personlig åndelig opvågnelses process som har gjort mig til et helt Menneske. Jeg ønsker at Staten og Viborg Forvaltning giver min Søn lov til at være?
  Han ønsker at bo hos hans Kunstner Mor som han elsker og ærer. I giver ikke min Søn et godt liv ved at lade ham vokse op med Narcissisme, Pædofeli, og det mørke jyske BØ-land placeret i en middelmådig og uærlig familie der driver en beskidt forretning og støtter op omkring Statens Justitsmord.

  Pt. er I igang med at slå min Søn langsomt ihjeld, hans immunforsvar må ikke være sådan som Gud skabte det, I går ind og piller ved det, sprøjter giftige tungmetaller sammen med dødt organisk væv ind i blodbanerne og sætter immunsystemet i skak, således at Mennesket på sigt bliver totalt afhængig af magtelites Psykofarma og Vaccinationer for at leve et sundt og godt liv. Magteliten er kontrol freaks, narcissister og “pæne psykopater”. Vi flytter immunforsvaret ud kroppen og ind på et forsknings laboratorie hvor den rige magtelite kan kontrollere og styre hvordan din krop har det og hvorvidt din krop i fremtiden er i stand til at bekæmpe sygdom ja det afhænger fuldstændig at de vaccinationer som udvikles i laboratorierne af fremmed mennesker der er fuldstændig ligeglade om du og jeg bliver langsomt slået ihjeld eller ej og om vores naturlige immunforsvar sættes i skak mat en dag? De skal bare tjene penge. De der kan snydes til vaccination snyder vi, resten tvangs vaccinerer vi? Igen brud på Børnekonventionen og rettigheden for barnet til blot at VÆRE.
  Sådan som barnet er født med en mirakuløs indbygget naturlig evne til at heale med et immunforsvar der er så smukt designet af Guds skaber ånd.

  11. Staten skal forhindre kidnapning.
  Birte Buchhardt Nielsen og Ole Herbert Nielsen er ikke kommet i tvangs behandling for at være Nacissister og Psykopater og for at have kidnappet mit barn?

  Jeg forstår det ikke. Hvis jeg havde handlet sådan ville jeg have været spærret inde forlængst? På psykiatrisk hospital eller fængsel? Man kidnapper ikke gode folks børn, min søn var lykkelig, hans immunforsvar intakt, ikke en eneste sygedag, han var altid social og legede i fuld vigør med de andre børn, både store og små og udviste
  således gode empatiske evner, han havde udviklet en stærk personlighed og kunne klare konflikter med de andre børn uden de voksnes hjælp.

  Jeg har inviteret kidnapperne på besøg efter jul og Nytår, da de er mine egne forældre. Og undrer mig over hvorfor Politidirektøren ikke kvitterede for modtagelsen af min klage over Birte og Ole, som jeg sendte mellem Jul og Nytår 2014 / 2015. Anklagen lyder på Frihedsberøvelse, Chikane, Bevidste løgne, bevidst at ville skade en Mor og et barn, Kidnapning af kronjuvelen i min Sjæl, min elskede Søn.

  Nedenstående er Børnekonventionen oversat til almindelig dansk af børn – og fri af enhver form for okkult juridisk sprog – indholdet og etikken og de gode intentioner med de regler der står beskrevet i Børnekonventionen er skåret ud i pap af BØRN så selv sagsbehandler burde kunne forstå det, når Jeg siger, at Jeg har alle mine argumenter i orden, hvorfor min elskede Søn bør hjemgives øjeblikkeligt.

  Børnekonventionen – for børn

 2. Public Notice, Offentlig Bekendtgørelse

  Kære Familieafdeling og Observations Center i Viborg;

  Jeg føler mig nødtvungen til at komme videre i klage brevene til Patientombuddet omend det ville have været sjovere at have levet et lykkeligt liv sammen med min elskede Søn Samuel i København med alle de spændende og dejlige oplevelser og viden og erfaringer, det ville have bragt med sig……

  Dette er starten på min klage, som jeg stille roligt er gået i gang med at udarbejde. Jeg henviser til mine tidligere udførlige / detaljerede beskrivelser af dokumentfalsk af samværs rapporter og beder forvaltningen finde dem frem igen og nærlæse;

  Dette er en klage til Patientombuddet.

  Der foregår noget rigtig Råddent i Viborg Kommune, som jeg synes kræver, at der sættes en straffesag igang, min Advokat gør imidlertid ikke andet end at vente på at vi går i Børne Unge Udvalg, jeg udviser ham tillid til at taktikken han bruger er den rigtige til at få Viborg Kommune til at hjemgive min Søn. I mellemtiden ønsker jeg at klage over de urigtige oplysninger og dokument falsk som Sanct Lauritz Observations stedet i Viborg fodrer Børne Unge Udvalg, Ankeret og Retten med, og som ødelægger min lille Søn Psykisk, da han ikke tåler adskillelsen fra sin Mor, den Mor som gav ham sand kærlighed.

  Jeg bemærker at dette observationssted blandt den almindelige borger i daglig dags slang bliver kaldt for LØGNE CENTRALEN.
  Spørgsmålet er om Politiet og Patientombuddet ikke burde tage ansvar og reagerer på denne genelle utilfredshed der breder sig i befolkningen hvad denne løgnecentral og dens ubarmhjertige råddenskab angår?

  Dette er en klage over både den Observatør som begik dokument falsk i starten af min Søns anbringelse udenfor hjemmet og en klage over den observatør, som
  igennem rigtig mange måneder har rost mig helt op til skyerne for mine forældreevner; Beskrivelser af mit samvær med min Søn, der fuldstændig modbeviser lystløgneren og psykopaten Lisbeth Søndergaards løgne udtalelser og dokument falsk.

  Grunden til at jeg klager over dem begge to er, at hende der igennem mange måneder har beskrevet samværene på en professionel og retfærdig og sandfærdig måde omend hun stadig dæmper lidt for rosen i forhold til det, jeg som Mor præsterer inde til samværene, ja
  så må jeg simpelthen også klage over hende, fordi hun pludselig lige inden et vigtigt børne unge udvalgs møde lyver stort 2 gange foran min Søn og Jeg inde i observations lokale og det beslutter hun sig med fuldt overlæg at gøre lige inden et vigtigt børne unge udvalgs møde i Viborg.

  Endvidere sender jeg i dette brev en kopi af korrespondancen mellem advokat og Forvaltning og Samuels Mor og Forvaltning efter mit 10 minutters samvær D. 17 september. Korrespondancen står med fiktive navne da den er en kopi af en offentliggjort skrivelse på Folkerådet PCOTUs hjemmeside ( pcotu.dk ) under bloggen ” Shirins Børnesag ”

  Viborg Kommune udsætter min Søn og Jeg for Psykisk Tortur. Læs med her;

  Til Viborg Kommune

  Jeg har netop modtaget nedenstående samt talt med Shirin.

  Ud fra de oplysninger, som jeg har modtaget fra Shirin er jeg uforstående overfor, at samværet blev afbrudt. Det virker ikke som om Samuel på nogen måde led overlast – men grinede.

  Det virker som en voldsom overreaktion at afbryde samværet. Shirin har jo rejst langt og de havde det godt sammen under samværet.

  Shirin oplyser også, at hun ikke løbende modtager samværsbeskrivelser – og at der ikke er fastsat en plan for samværet fremadrettet – er det korrekt? (Jeg bemærker, at samvær mindre end ca. 1,5 timer om måneden skal godkendes af udvalget).

  Vh.

  Advokat T O R

  Beskrivelse af de 10 minutters samvær……..

  Jeg ankommer til Sanct Lauritz Familiecenter i Viborg og Samuel kommer hen til døren og giver mig en krammer. Jeg spørger Samuel om han vil give mig et kys på kinden. Det vil Samuel ikke og vi går ind i venteværelset. Samuel ser at jeg har et flot skateboard med til ham som han har ønsket sig.
  Plejefar har sæbeboble med og andre små legesager med til Samuel i en pose som han giver mig.
  Jeg er imødekommende overfor Plejefar som jeg kan se Samuel er meget glad for. Samuel kravler op på skødet af plejefar og jeg udbryder anderkende og blid i stemmen, hvor sødt, det dejligt for dig at du har en far nu, det havde du jo ikke hos mig.

  Observatøren vil have os med op i samværs lokalet ovenpå og hun spørger om hun skal hjælpe mig med at bære min indkøbs vogn og taske, hvilket jeg svarer ja til.
  Jeg siger til Samuel at han kan holde mig i hånden og vi går ovenpå i samværs lokalet. Jeg forsøger at skabe øjenkontakt til Samuel. Der er megen lidt øjenkontakt. Samuel vil øjeblikkeligt igang med at lege. Jeg har sat mig hen til bordet som er dækket pænt op med brød og juice. Jeg spørger Samuel om han helst vil have den tropisk juice eller appelsinjuice, men Samuel svarer ikke, han er kun interesseret i at komme igang med at lege. Jeg følger Samuel i legen med BRIO banen. Da den er halv færdig siger Samuel. Jeg gider ikke bygge færdig, skal vi ikke lave noget andet?

  Jeg svarer, jo det da en god ide. Jeg har pakket tingene fra Samuels pose fra Plejefar ud og stilt på skænken.

  Jeg spørger observatør om vi må gå ud at spille med den frisbee som Samuel har med. Det må vi ikke svarer observatøren. Samuel kan ikke forstå det og spørger hvorfor? Jeg kigger tavs og længselsfuldt ud af vinduerne og ville ønske vi måtte gå ud og jeg kan se det jo ikke regner. Det er kun overskyet. Der var noget støvregn tidligere på dagen. Observatør svarer os, at vi ikke må gå udenfor fordi det regner og at hun derfor synes vi skal blive indendørs.

  Jeg forklarer ganske kort observatør at hende, der har udarbejdet forælder evne undersøgelsen har rådet mig til udendørs aktivitet med min Søn for at styrke forholdet, så vores blikke er på hinanden frem for udelukkende på legetøjet.

  Observatør insisterer på at vi skal blive indedørs i lokalet fordi så er det lettere for hende at observere.

  Jeg accepterer observatørens ønske og foreslår at vi tumler.

  Det vil Samuel gerne og han hopper op på mig og Jeg svinger ham forsigtigt fra side til side og lidt op og ned i bløde vuggende armbevægelser.

  Samuel smiler over hele ti øren, der er øjenkontakt og han begynder at grine befriende helt nede fra maven.

  Observatør griber ind og siger at det er for voldsomt. Jeg svarer at vi er glade og har det rigtig dejligt hvorpå jeg vender Samuel med hovedet ned af og Samuel griner fortsat og siger det er okay.

  Observatør insisterer på at afbryde vores tumlen.

  Samuel svarer at han jo griner og synes det er sjovt. Jeg stopper med at tumle og Jeg svarer Helle at Jeg jo kan se Samuel nyder at tumle på denne måde? Samuel svarer at det også bare ligemeget. Sådan hører jeg ham tit sige. Det bare ligemeget.

  Jeg giver omgående observatør besked på at det ikke duer at hun står og lyver overfor både min Søn og Jeg og at jeg ønsker en ny observatør.

  I stedet for at svare mig at det kan måske godt lade sig gøre fra og med næste samvær, tilkalder hun et ekstra personale, hvorpå hun fortæller min Søn og Jeg at samværet afbrydes nu med det samme og at Jeg godt kan tage hjem igen til København?

  Jeg nåede ikke at give Samuel de gaver jeg havde med. 4 rigtig søde cars biler som man ikke kan købe i Viborg, en af dem var en fransk bil som var maler og som havde et lille staffeli at male på, som jeg købte i en legetøjsbutik på Strøget i København.
  Jeg nåede heller ikke at give ham de figurer jeg havde med til ham og som hører til det sørøver tema som Jeg løbende finder nye ting til. Jeg vil sende det med posten.

  Jeg er forundret, rystet og traumatiseret over observatørens uprofessionelle måde at gribe situationen an på. Samuel blev ved magtanvendelse tvunget til at gå ned til Plejefar og Jeg gav udtryk for mens Samuel kunne høre sandheden, at Forvaltningen lyver og lyver og lyver og lyver og derfor er Samuel ikke kommet hjem til mig. I lyver og kun på den måde kan i holde min Søn og Jeg adskilt gentog Jeg. Min Søn græd. Men nu kender han sandheden. Han er tyv stålet og lever som gidsel hos Plejefamilien i Birgittelyst som hans narcissistiske bedste forældre hygger sig gevaldigt sammen med.

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen

  Kære U S S S

  Må Jeg bede min sagsbehandler U S S S om i samråd med sine overordnede at træffe en akut beslutning om at give mig ny dato for Samvær med min Søn snarligst gørligt, og det må meget gerne blive et samvær allerede i morgen D. 18 september, da Jeg stadig befinder mig i Viborg, og meget gerne vil komme og spille freesby og hoppe i trampolin og spille fodboldt med min Søn udendørs. Lad os håbe det bliver rigtig dejligt solskinsvejr.

  I samme ombæring vil jeg spørge om det i fremtiden er muligt at Forvaltningen giver Samuel og Jeg lov til at tage i svømmehal sammen.

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen

  Hej Mette Shirin.

  Familie afdelingen kan ikke tilbyde dig et samvær med Samuel i dag d. 18 september. Der henvises til samværsplanen, hvor du kan se datoen for dit næste samvær med Samuel.

  Samværet i går d. 17 september blev afbrudt på grund af din psykiske tilstand, da det blev vurderet, at du på grund af din psykiske tilstand ikke var stand til at være sammen med Samuel på en god og hensigtsmæssig måde.

  I forhold til samværsbeskrivelserne vil vi orientere om, at Vordingborg kommune har sendt samværsbeskrivelser til dig for juni måned, og Viborg kommune har sendt til dig for juli og august måned.

  Med venlig hilsen

  M S S
  Socialrådgiver

  Kære M S S Sagsbehandler……

  Det var måske Jeres overbevisning i går. Men i dag må I gerne indse at I har begået en fejl ved at afbryde samværet.
  Jeg skal ikke straffes for at sætte en grænse og min Søn og Jeg skal ej straffes for, at Jeg forsøger at lære min Søn at sætte en grænse. Det er ikke bare LIGEMEGET det, der skete i går.

  I bør give mig en ny observatør der arbejder ud fra en sund og rask livsfilosofi og som ikke lyver men forholder sig strengt til sandheden og som ikke blander personlige behov og problemer og fordomme ind i sit arbejde.
  Jeg refererer til det brev, som jeg øjeblikkeligt sendte i går og som hedder ” De 10 minutters Samvær”.
  Jeg skyndte mig til et tjek hos Psykiater, og jeg fejlede absolut intet i går. Jeg handlede i overenstemmelse med hvad der er retfærdigt og hvad der ikke er retfærdigt, tog mine og min søns følelser alvorligt og satte en sund grænse, hvorpå jeg følte mig befriet og endnu mere glad bagefter end jeg var i forvejen, da jeg ankom til samværet med min Søn.
  Mine følelser er mit kompas, og mine følelser fortalte mig i går, at jeg havde handlet helt korrekt.

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen

  Kommune udsætter min Søn og Jeg for Psykisk Tortur. Læs med her;

  Til Viborg Kommune

  Jeg har netop modtaget nedenstående samt talt med Shirin.

  Ud fra de oplysninger, som jeg har modtaget fra Shirin er jeg uforstående overfor, at samværet blev afbrudt. Det virker ikke som om Samuel på nogen måde led overlast – men grinede.

  Det virker som en voldsom overreaktion at afbryde samværet. Shirin har jo rejst langt og de havde det godt sammen under samværet.

  Shirin oplyser også, at hun ikke løbende modtager samværsbeskrivelser – og at der ikke er fastsat en plan for samværet fremadrettet – er det korrekt? (Jeg bemærker, at samvær mindre end ca. 1,5 timer om måneden skal godkendes af udvalget).

  Vh.

  Advokat T O R

  Beskrivelse af de 10 minutters samvær……..

  Jeg ankommer til Sanct Lauritz Familiecenter i Viborg og Samuel kommer hen til døren og giver mig en krammer. Jeg spørger Samuel om han vil give mig et kys på kinden. Det vil Samuel ikke og vi går ind i venteværelset. Samuel ser at jeg har et flot skateboard med til ham som han har ønsket sig.
  Plejefar har sæbeboble med og andre små legesager med til Samuel i en pose som han giver mig.
  Jeg er imødekommende overfor Plejefar som jeg kan se Samuel er meget glad for. Samuel kravler op på skødet af plejefar og jeg udbryder anderkende og blid i stemmen, hvor sødt, det dejligt for dig at du har en far nu, det havde du jo ikke hos mig.

  Observatøren vil have os med op i samværs lokalet ovenpå og hun spørger om hun skal hjælpe mig med at bære min indkøbs vogn og taske, hvilket jeg svarer ja til.
  Jeg siger til Samuel at han kan holde mig i hånden og vi går ovenpå i samværs lokalet. Jeg forsøger at skabe øjenkontakt til Samuel. Der er megen lidt øjenkontakt. Samuel vil øjeblikkeligt igang med at lege. Jeg har sat mig hen til bordet som er dækket pænt op med brød og juice. Jeg spørger Samuel om han helst vil have den tropisk juice eller appelsinjuice, men Samuel svarer ikke, han er kun interesseret i at komme igang med at lege. Jeg følger Samuel i legen med BRIO banen. Da den er halv færdig siger Samuel. Jeg gider ikke bygge færdig, skal vi ikke lave noget andet?

  Jeg svarer, jo det da en god ide. Jeg har pakket tingene fra Samuels pose fra Plejefar ud og stilt på skænken.

  Jeg spørger observatør om vi må gå ud at spille med den frisbee som Samuel har med. Det må vi ikke svarer observatøren. Samuel kan ikke forstå det og spørger hvorfor? Jeg kigger tavs og længselsfuldt ud af vinduerne og ville ønske vi måtte gå ud og jeg kan se det jo ikke regner. Det er kun overskyet. Der var noget støvregn tidligere på dagen. Observatør svarer os, at vi ikke må gå udenfor fordi det regner og at hun derfor synes vi skal blive indendørs.

  Jeg forklarer ganske kort observatør at hende, der har udarbejdet forælder evne undersøgelsen har rådet mig til udendørs aktivitet med min Søn for at styrke forholdet, så vores blikke er på hinanden frem for udelukkende på legetøjet.

  Observatør insisterer på at vi skal blive indedørs i lokalet fordi så er det lettere for hende at observere.

  Jeg accepterer observatørens ønske og foreslår at vi tumler.

  Det vil Samuel gerne og han hopper op på mig og Jeg svinger ham forsigtigt fra side til side og lidt op og ned i bløde vuggende armbevægelser.

  Samuel smiler over hele ti øren, der er øjenkontakt og han begynder at grine befriende helt nede fra maven.

  Observatør griber ind og siger at det er for voldsomt. Jeg svarer at vi er glade og har det rigtig dejligt hvorpå jeg vender Samuel med hovedet ned af og Samuel griner fortsat og siger det er okay.

  Observatør insisterer på at afbryde vores tumlen.

  Samuel svarer at han jo griner og synes det er sjovt. Jeg stopper med at tumle og Jeg svarer Helle at Jeg jo kan se Samuel nyder at tumle på denne måde? Samuel svarer at det også bare ligemeget. Sådan hører jeg ham tit sige. Det bare ligemeget.

  Jeg giver omgående observatør besked på at det ikke duer at hun står og lyver overfor både min Søn og Jeg og at jeg ønsker en ny observatør.

  I stedet for at svare mig at det kan måske godt lade sig gøre fra og med næste samvær, tilkalder hun et ekstra personale, hvorpå hun fortæller min Søn og Jeg at samværet afbrydes nu med det samme og at Jeg godt kan tage hjem igen til København?

  Jeg nåede ikke at give Samuel de gaver jeg havde med. 4 rigtig søde cars biler som man ikke kan købe i Viborg, en af dem var en fransk bil som var maler og som havde et lille staffeli at male på, som jeg købte i en legetøjsbutik på Strøget i København.
  Jeg nåede heller ikke at give ham de figurer jeg havde med til ham og som hører til det sørøver tema som Jeg løbende finder nye ting til. Jeg vil sende det med posten.

  Jeg er forundret, rystet og traumatiseret over observatørens uprofessionelle måde at gribe situationen an på. Samuel blev ved magtanvendelse tvunget til at gå ned til Plejefar og Jeg gav udtryk for mens Samuel kunne høre sandheden, at Forvaltningen lyver og lyver og lyver og lyver og derfor er Samuel ikke kommet hjem til mig. I lyver og kun på den måde kan i holde min Søn og Jeg adskilt gentog Jeg. Min Søn græd. Men nu kender han sandheden. Han er tyv stålet og lever som gidsel hos Plejefamilien i Birgittelyst som hans narcissistiske bedste forældre hygger sig gevaldigt sammen med.

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen

  Kære U S S S

  Må Jeg bede min sagsbehandler U S S S om i samråd med sine overordnede at træffe en akut beslutning om at give mig ny dato for Samvær med min Søn snarligst gørligt, og det må meget gerne blive et samvær allerede i morgen D. 18 september, da Jeg stadig befinder mig i Viborg, og meget gerne vil komme og spille freesby og hoppe i trampolin og spille fodboldt med min Søn udendørs. Lad os håbe det bliver rigtig dejligt solskinsvejr.

  I samme ombæring vil jeg spørge om det i fremtiden er muligt at Forvaltningen giver Samuel og Jeg lov til at tage i svømmehal sammen.

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen

  Hej Mette Shirin.

  Familie afdelingen kan ikke tilbyde dig et samvær med Samuel i dag d. 18 september. Der henvises til samværsplanen, hvor du kan se datoen for dit næste samvær med Samuel.

  Samværet i går d. 17 september blev afbrudt på grund af din psykiske tilstand, da det blev vurderet, at du på grund af din psykiske tilstand ikke var stand til at være sammen med Samuel på en god og hensigtsmæssig måde.

  I forhold til samværsbeskrivelserne vil vi orientere om, at Vordingborg kommune har sendt samværsbeskrivelser til dig for juni måned, og Viborg kommune har sendt til dig for juli og august måned.

  Med venlig hilsen

  M S S
  Socialrådgiver

  Kære M S S Sagsbehandler……

  Det var måske Jeres overbevisning i går. Men i dag må I gerne indse at I har begået en fejl ved at afbryde samværet.
  Jeg skal ikke straffes for at sætte en grænse og min Søn og Jeg skal ej straffes for, at Jeg forsøger at lære min Søn at sætte en grænse. Det er ikke bare LIGEMEGET det, der skete i går.

  I bør give mig en ny observatør der arbejder ud fra en sund og rask livsfilosofi og som ikke lyver men forholder sig strengt til sandheden og som ikke blander personlige behov og problemer og fordomme ind i sit arbejde.
  Jeg refererer til det brev, som jeg øjeblikkeligt sendte i går og som hedder ” De 10 minutters Samvær”.
  Jeg skyndte mig til et tjek hos Psykiater, og jeg fejlede absolut intet i går. Jeg handlede i overenstemmelse med hvad der er retfærdigt og hvad der ikke er retfærdigt, tog mine og min søns følelser alvorligt og satte en sund grænse, hvorpå jeg følte mig befriet og endnu mere glad bagefter end jeg var i forvejen, da jeg ankom til samværet med min Søn.
  Mine følelser er mit kompas, og mine følelser fortalte mig i går, at jeg havde handlet helt korrekt.

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen

  Public Notice, Offentlig Bekendtgørelse

  公告,公告

  親愛的家人處和觀測中心的維堡;

  我覺得衝動向前走的投訴信給病人雖然它本來的樂趣已經過上了幸福的生活與我心愛的兒子塞繆爾在哥本哈根與所有令人興奮的經驗和知識與經驗,它會帶來該……

  這是我投訴的開始,我問悄然開始準備。我指的是共享的活動報告偽造我以前全/詳細說明,並要求管理層歸還給他們,並仔細檢查;

  這是一個投訴的患者。

  也有一些是真的爛在維堡市,我認為要求有刑事案件開始,我的律師不,但是,除了等待我們去兒童青聯委員,我給他信心的一種策略,他使用權利得到維​​堡市到家裡給我的太陽。在此期間,我想抱怨不正確的信息和記錄虛假的維堡Sanct Lauritz觀測點的滋養兒童青少年委員會,錨和原訟法庭,並且破壞了我的小兒子的心理,因為他無法忍受他的母親,母親分離誰給了他真正的愛情。

  我注意到,普通公民之間的這種觀察發生在呼籲日常俚語謊言Centralen的。
  現在的問題是警察和患者是否不應該承擔責任,並應對這場Genelle不滿情緒正在蔓延在人口這是什麼謊言中央和無情的腐朽的擔憂?

  這是對陣雙方誰犯偽造文件在家庭以外的我兒子的位置的開始觀察和對觀察者的投訴的上訴誰
  經過許多個月都稱讚我的天空我的父母的技能;我與我的兒子是完全駁斥像騙子和精神病患者利斯貝思Søndergaards相互作用的描述謊言意見和偽造文件。

  我抱怨他們兩人的理由是,誰多月的專業,公正,真實地形容samværene她,雖然她仍然抑制小幅上漲相比,我的母親進行內部samværene,是
  我必須簡直太抱怨她,因為她突然在她決定的重要兒童青聯委員會議躺在大兩倍於我的兒子和我的觀察室內的前面,之前特意重要的兒童青少年委員會之前作出剛會議在維堡。

  此外,我在我的10分鐘團結D. 9月17日之後,將此信律師,管理和薩穆埃爾母親和管理之間的對應關係的一個副本。該信件是用虛構的名字,因為它是在博客“Shirins孩子的過程”已發布的信人民委員會PCOTUs網站(pcotu.dk)的副本

  維堡市暴露我的兒子,我的精神折磨。閱讀在這裡;

  對於維堡市

  我剛剛收到以下和希林交談。

  從我從希林收到我不明白為什麼探視被打斷的信息。它不工作,像Samuel以任何方式傷害 – 但笑了起來。

  這似乎是一個暴力的過度反應中斷探視。希林有遠渡重洋,他們探訪期間,有一個良好的時間在一起。

  希林說也說,她經常收到團結的描述 – 並且不設置走到一起前進計劃 – 是正確的? (我注意到,性交比約1.5小時,每月必須得到委員會的批准以下)。

  VH。

  律師T O服務 – [R

  10分鐘採集的說明……..

  我到達聖Lauritz家庭中心的維堡和Samuel來到門口,給我一個擁抱。我問塞繆爾他會不會給我的臉頰親吻。撒母耳沒有和我們進入候車室。塞繆爾認為,我有一個偉大的滑板與他如他所願。
  養父有肥皂泡等小玩具薩穆埃爾在一個袋子裡,因為他給了我。
  我歡迎培養的父親,我可以看到,薩穆埃爾很開心。塞繆爾爬上養父的腿上,我驚嘆安德知道和溫柔的聲音,好耶,它非常適合你,你有一個父親,現在,它有你不和我一起行動。

  觀察員將讓我們在活動共用間樓上,她問她是否要幫我把我的購物車和包,我回答是。
  我說塞繆爾他能握住我的手,我們走在樓上共享活動室。我試圖讓塞繆爾眼神接觸。有很多的小眼睛接觸。薩穆埃爾將立即開始播放。我已經給自己定下的表是很好的設置與麵包和果汁。我問塞繆爾,如果他寧願熱帶果汁或橙汁,但薩穆埃爾不符,他只關心如何開始使用那部戲。我按照薩穆埃爾在與博瑞場比賽。當半生不熟說塞繆爾。我不希望建立完整的,我們沒有做其他事?

  我的回答是,是的,它是一個好主意。我從包裡塞繆爾從養父出來,高蹺上的餐具櫃收拾好東西。

  我問觀察者,我們必須走出去的飛盤玩塞繆爾了。我們決不能匹配的觀察者。薩穆埃爾無法理解它,並問為什麼?我靜靜地看,並渴望窗外,希望我們不得不走出去,我可以看到它不是下雨。只有多雲。有一些小雨在當天早些時候。觀察回應我們,我們不應該到外面去,因為下雨,因此,她認為,我們應該留在室內。

  我簡要解釋觀測到她,準備父母的能力,調查建議我的戶外活動與我的兒子,以增強的關係,所以我們的眼睛給對方,而不是單純的玩具。

  觀察家堅持認為,我們必須留在裡面的房間門,因為它更容易對她的觀察。

  我同意觀察者的願望和建議,我們抓住。

  它希望塞繆爾和他跳了我,我擺他輕輕地從一邊到另一邊和上下軟搖擺手臂的運動。

  塞繆爾斯邁爾斯在十耳朵,有眼神接觸,他開始笑解放低至肚子。

  觀察干預,並說,這是太暴力。我回答說,我們很高興,感覺真的很好,我會塞繆爾低著頭和薩穆埃爾笑著繼續,並表示沒關係。

  觀察家堅持打斷我們的翻滾。

  塞繆爾回答說,他是大笑,覺得很有趣。我停下歡蹦亂跳,我赫勒回答說,我可以看到塞繆爾喜歡歡蹦亂跳這樣?塞繆爾回應說,它只是無關緊要。我怎麼聽到他常說。它只是無關緊要。

  我立即給予觀察員告知,這是沒有好,她的臉和騙我的兩個兒子,我和我想要一個新的觀察員。

  沒有回答我,這很可能是可能從下週集會,稱她為一個額外的工作人員,她告訴我的兒子和我的探視現在中斷具有相同的,我可能回家哥本哈根?

  我沒有給塞繆爾·我與禮物。 4非常好的車汽車,你不能在維堡買的,其中一人是法國汽車誰是畫家,有一個小畫架畫上,我買了在哥本哈根的主要購物街一家玩具店。
  我沒有給他的數字,我曾與他屬於海盜主題,我不斷地發現新的東西。我將它郵寄。

  我很疑惑,震驚和創傷處理對此事的觀察者不專業的方式。塞繆爾是用武力被迫再往養父和我表達,而薩穆埃爾能聽到真話,管理層撒謊,撒謊,撒謊,撒謊,因此薩穆埃爾沒回家給我。在撒謊,只有這樣,才能讓我的兒子和我分開,我反复。我的兒子哭了。但現在他知道真相。他是一個小偷鋼和生活作為人質的寄養家庭中Birgittelyst作為他的自戀最好的父母會非常舒服。

  KH。塞繆爾的母親,
  希林Brokmann赫伯特·尼爾森

  親愛的üS S S

  我問我的社會工作者USSS在徵詢他的上司採取的緊急決定,給我新的日期作為我兒子的行為很快可行的,而且它必須是非常樂意成為一個團結已經D.明天9月18日,當我還在我在維堡​​,並非常喜歡來玩freesby和蹦床和播放fodboldt與我的兒子在戶外。讓我們希望這將是非常好的晴朗的天氣。

  同時圍繞我會問它在未來是可能的管理提供了薩​​穆埃爾和我獲准參加在游泳池在一起。

  KH。塞繆爾的母親,
  希林Brokmann赫伯特·尼爾森

  您好梅特希林。

  家庭部門不能為您提供與薩穆埃爾今天為d的接觸。9月18日。請參閱團結的計劃,在那裡你可以看到你的塞繆爾下一次接觸的日期。

  在一起昨日Ð。9月17日被打斷了,因為你的精神狀態中,因為它被認為是你的,因為你的身體狀況,無法與薩穆埃爾在一個良好的和適當的方式。

  相較於團結的描述,我們將通知您,沃爾丁堡市政府已將和睦說明你六月和維堡市已經發送到你在七月和八月。

  此致

  米每秒小號
  社工

  親愛的米每秒小號社會工作者……

  這也許是你的信念昨天。但今天歡迎你意識到你已經通過中斷探視犯了一個錯誤。
  我不應該受到懲罰把一個限制,我的兒子,我也不會受到懲罰,我試著教我的兒子設置限制。這不只是無所謂昨天發生的事情。

  你應該給我一個新的觀察員誰的作品出健康的生活理念和誰不能睜著眼睛說瞎話,但涉及以嚴格​​的真理,不要混用個人的需求和問題和偏見到他的工作。
  我指的是我昨天馬上派人和所謂的“10分鐘相伴”的信。
  我衝上去檢查與心理醫生,我昨天沒有絕對沒有。我行為符合什麼是公平,什麼是不公平的,拉著我和我的兒子的感情認真,並設置一個健康的極限,我鬆了一口氣,甚至以後更幸福比我已經是,當我到達探視我的太陽。
  我的感覺是我的指南針,我的心情昨天告訴我,我已經正確地採取了行動。

  KH。塞繆爾的母親,
  希林Brokmann赫伯特·尼爾森

  市暴露我的兒子,我的精神折磨。閱讀在這裡;

  對於維堡市

  我剛剛收到以下和希林交談。

  從我從希林收到我不明白為什麼探視被打斷的信息。它不工作,像Samuel以任何方式傷害 – 但笑了起來。

  這似乎是一個暴力的過度反應中斷探視。希林有遠渡重洋,他們探訪期間,有一個良好的時間在一起。

  希林說也說,她經常收到團結的描述 – 並且不設置走到一起前進計劃 – 是正確的? (我注意到,性交比約1.5小時,每月必須得到委員會的批准以下)。

  VH。

  律師T O服務 – [R

  10分鐘採集的說明……..

  我到達聖Lauritz家庭中心的維堡和Samuel來到門口,給我一個擁抱。我問塞繆爾他會不會給我的臉頰親吻。撒母耳沒有和我們進入候車室。塞繆爾認為,我有一個偉大的滑板與他如他所願。
  養父有肥皂泡等小玩具薩穆埃爾在一個袋子裡,因為他給了我。
  我歡迎培養的父親,我可以看到,薩穆埃爾很開心。塞繆爾爬上養父的腿上,我驚嘆安德知道和溫柔的聲音,好耶,它非常適合你,你有一個父親,現在,它有你不和我一起行動。

  觀察員將讓我們在活動共用間樓上,她問她是否要幫我把我的購物車和包,我回答是。
  我說塞繆爾他能握住我的手,我們走在樓上共享活動室。我試圖讓塞繆爾眼神接觸。有很多的小眼睛接觸。薩穆埃爾將立即開始播放。我已經給自己定下的表是很好的設置與麵包和果汁。我問塞繆爾,如果他寧願熱帶果汁或橙汁,但薩穆埃爾不符,他只關心如何開始使用那部戲。我按照薩穆埃爾在與博瑞場比賽。當半生不熟說塞繆爾。我不希望建立完整的,我們沒有做其他事?

  我的回答是,是的,它是一個好主意。我從包裡塞繆爾從養父出來,高蹺上的餐具櫃收拾好東西。

  我問觀察者,我們必須走出去的飛盤玩塞繆爾了。我們決不能匹配的觀察者。薩穆埃爾無法理解它,並問為什麼?我靜靜地看,並渴望窗外,希望我們不得不走出去,我可以看到它不是下雨。只有多雲。有一些小雨在當天早些時候。觀察回應我們,我們不應該到外面去,因為下雨,因此,她認為,我們應該留在室內。

  我簡要解釋觀測到她,準備父母的能力,調查建議我的戶外活動與我的兒子,以增強的關係,所以我們的眼睛給對方,而不是單純的玩具。

  觀察家堅持認為,我們必須留在裡面的房間門,因為它更容易對她的觀察。

  我同意觀察者的願望和建議,我們抓住。

  它希望塞繆爾和他跳了我,我擺他輕輕地從一邊到另一邊和上下軟搖擺手臂的運動。

  塞繆爾斯邁爾斯在十耳朵,有眼神接觸,他開始笑解放低至肚子。

  觀察干預,並說,這是太暴力。我回答說,我們很高興,感覺真的很好,我會塞繆爾低著頭和薩穆埃爾笑著繼續,並表示沒關係。

  觀察家堅持打斷我們的翻滾。

  塞繆爾回答說,他是大笑,覺得很有趣。我停下歡蹦亂跳,我赫勒回答說,我可以看到塞繆爾喜歡歡蹦亂跳這樣?塞繆爾回應說,它只是無關緊要。我怎麼聽到他常說。它只是無關緊要。

  我立即給予觀察員告知,這是沒有好,她的臉和騙我的兩個兒子,我和我想要一個新的觀察員。

  沒有回答我,這很可能是可能從下週集會,稱她為一個額外的工作人員,她告訴我的兒子和我的探視現在中斷具有相同的,我可能回家哥本哈根?

  我沒有給塞繆爾·我與禮物。 4非常好的車汽車,你不能在維堡買的,其中一人是法國汽車誰是畫家,有一個小畫架畫上,我買了在哥本哈根的主要購物街一家玩具店。
  我沒有給他的數字,我曾與他屬於海盜主題,我不斷地發現新的東西。我將它郵寄。

  我很疑惑,震驚和創傷處理對此事的觀察者不專業的方式。塞繆爾是用武力被迫再往養父和我表達,而薩穆埃爾能聽到真話,管理層撒謊,撒謊,撒謊,撒謊,因此薩穆埃爾沒回家給我。在撒謊,只有這樣,才能讓我的兒子和我分開,我反复。我的兒子哭了。但現在他知道真相。他是一個小偷鋼和生活作為人質的寄養家庭中Birgittelyst作為他的自戀最好的父母會非常舒服。

  KH。塞繆爾的母親,
  希林Brokmann赫伯特·尼爾森

  親愛的üS S S

  我問我的社會工作者USSS在徵詢他的上司採取的緊急決定,給我新的日期作為我兒子的行為很快可行的,而且它必須是非常樂意成為一個團結已經D.明天9月18日,當我還在我在維堡​​,並非常喜歡來玩freesby和蹦床和播放fodboldt與我的兒子在戶外。讓我們希望這將是非常好的晴朗的天氣。

  同時圍繞我會問它在未來是可能的管理提供了薩​​穆埃爾和我獲准參加在游泳池在一起。

  KH。塞繆爾的母親,
  希林Brokmann赫伯特·尼爾森

  您好梅特希林。

  家庭部門不能為您提供與薩穆埃爾今天為d的接觸。9月18日。請參閱團結的計劃,在那裡你可以看到你的塞繆爾下一次接觸的日期。

  在一起昨日Ð。9月17日被打斷了,因為你的精神狀態中,因為它被認為是你的,因為你的身體狀況,無法與薩穆埃爾在一個良好的和適當的方式。

  相較於團結的描述,我們將通知您,沃爾丁堡市政府已將和睦說明你六月和維堡市已經發送到你在七月和八月。

  此致

  米每秒小號
  社工

  親愛的米每秒小號社會工作者……

  這也許是你的信念昨天。但今天歡迎你意識到你已經通過中斷探視犯了一個錯誤。
  我不應該受到懲罰把一個限制,我的兒子,我也不會受到懲罰,我試著教我的兒子設置限制。這不只是無所謂昨天發生的事情。

  你應該給我一個新的觀察員誰的作品出健康的生活理念和誰不能睜著眼睛說瞎話,但涉及以嚴格​​的真理,不要混用個人的需求和問題和偏見到他的工作。
  我指的是我昨天馬上派人和所謂的“10分鐘相伴”的信。
  我衝上去檢查與心理醫生,我昨天沒有絕對沒有。我行為符合什麼是公平,什麼是不公平的,拉著我和我的兒子的感情認真,並設置一個健康的極限,我鬆了一口氣,甚至以後更幸福比我已經是,當我到達探視我的太陽。
  我的感覺是我的指南針,我的心情昨天告訴我,我已經正確地採取了行動。

  KH。塞繆爾的母親,
  希林Brokmann赫伯特·尼爾森

  公告,公告

 3. 🍀💕💕💕 Hjælp os på Fode igen 💕💕💕🍀

  Kære VENLIGBOERE……
  Ildsjæle, Mennesker med empati i hjertet og mennesker som vil handle på denne empati følelse….

  Min Søn og Jeg har brug for hjælp til en lejlighed her i København.

  Jeg er ruineret økonomisk på grund af en Børnesag der kører. Forvaltningen og Udbetaling Danmark straffer os økonomisk og mit rådigheds beløb er helt forsvundet.

  Jeg skralder al min mad i containers for at betale udgifterne til børne sagen.

  Jeg og min Søn er udsat for en grov magtdemonstration: et Justitsmord.

  Både min Søn og Jeg er komplet uskyldige og traumatiserede og vi lever begge med konstante belastnings reaktioner udelukkende opstået af adskillelsen fra hinanden.

  En fast bolig og fast adresse til min Søn og Jeg her i København er det Mor Shirin søger Venligboernes hjælp til.

  Jeg er en ganske almindelig Kvinde, tidligere Kunsthistorie Studerende på Århus Universitet. Bestået propædeutisk eksamen i Kinesisk Sprog på Østasiatisk Institut i Århus og jeg har boet i en årrække i Kina, Guangxi Distriktet. Jeg kom hjem til Danmark i 2008 og fødte en Søn i år 2010.

  Jeg flyttede fra en god og tryg tilværelse i Viborg til København i sommerferien 2014 sammen med min 4 årige Søn fuld af forventninger og håb om en lys fremtid.

  Jeg ville se min Søn vokse op i en intellektuel, spirituel og kunstnerisk familie i Hovedstaden hvor både han og Jeg kan udvikle os til de bedste versioner af os selv. Her i København er de rette uddannelses muligheder og karriemuligheder for os begge.

  Min Søn og Jeg var lykkelige sammen i Viborg, før vi flyttede her til København og vi var 2 velfungerende mennesker.

  Jeg har meldt min Søn i Rudolph Steiner Skolen på Amager,

  Efter at min Søn og Jeg havde opsagt lejligheden i Viborg og boet hos en bekendt i København i en halvanden uges tid opstod der en

  KATASTROFE / En stor Ondskab / en stor ULYKKE ramte os som fra en skyklar himmel ???

  Et par fremmede mennesker stjal Mor Shirins egendele ( tøj og bærbar Mac Pro ) på gaden, de holdte mig på armene og tog kvæler tag på mig og min lille Søn var de ligeglade med og han kunne risikere at løbe ud på den store traffikerede vej.

  Politiet ville i første omgang ikke komme.

  Jeg ringede og forklarede situationen til mine gamle forældre og bad dem om at hjælpe med at få Politiet ud på adressen.

  Politiet kom. Politiet hjalp os ikke.

  De sørgede for at de 2 fremmede afleverede mine ting tilbage og at de slap os ud af deres bil som de lod som om de ville køre os væk i.

  I virkeligheden var det mindre overfald “arrangeret” – det tror jeg virkelig det var. Det virkede mystisk den måde det foregik på og det ville I også kunne se at det gør hvis Jeg gik i detaljer med beskrivelsen af det.

  Politiet tog i samarbejde med mine 70 årige Forældre min Søn fra mig samme dag og han blev kørt 350 kilometer til Jylland og boede sammen med mine 2 gamle forældre i et halvt år hvorefter han blev placeret hos en Plejefamilie som mine forældre altid har kendt og som de har været meget gode venner med.

  Jeg måtte pludselig kun se min elskede Søn 2 timer om måneden?

  Jeg forstod ikke hvorfor al det her cirkus opstod. Min Søn og Jeg var begge meget traumatiserede og anede ikke hvorfor vi pludselig ikke måtte leve vores dejlige og lykkelige liv i fred for omgivelserne ???

  Da jeg så modtager de første sagsakter opdager jeg til min rædsel, at de 2 gamle bitre ondskabsfulde 70 årige forældre, magtliderlige og narcissistiske er de, at de 2 gamle havde talt frygteligt dårligt om deres egen Datter til fremmed politi, fremmed sagsbehandler og fremmed Psykiater i København.

  De havde løjet til disse fremmede mennesker. Bildt dem ind at Jeg er en farlig Skizofren Paranoid person? At min Søn ikke elskede mig men skulle lokkes med chokolade for at ville hjem til Mor. At jeg havde epilepsi som barn, at Jeg var en luder tøs og de nævnte fiktive beløb for at deres løgne skulle virke lidt mere troværdige? osv. osv. osv………

  Sagspapirerne var spækket med løgne og emotionelle antagelser og informationer som kunne modbevises blot ved at logge ind i sundheds dk?

  Jeg skyndte mig til en Psykiater, lod ham undersøge mig, og han kunne bekræfte at Jeg jo er en ganske normal, sund og rask Kvinde som hverken fejler noget fysisk eller psykisk?

  Det samme kan hende der har lavet Forældreevne Undersøgelsen bekræfte?

  Hver gang jeg har levet op til Forvaltningens og Retssystemets krav om hjemgivelse af min Søn, finder disse fremmede mennesker på nye ting og nye krav.

  Jeg må fortsat kun se min Søn 2 timer OVERVÅGET og med en måneds intermezzo? Vi glider langsomt fra hinanden, min Søn bliver mere og mere syg, der er ikke den samme øjenkontakt længere og han udviser små tegn på emotionel fejludvikling og kommunalt Omsorgsvigt, han er uretfærdig og vil gerne bestemme ALT; han er stille roligt som tiden går ved at udvikle sig til en psykopat……

  Nu stiller de det krav at Jeg trods fagfolkenes udtalelser om en sund og rask og velfungerende kvinde med en bestået Rorschach test og en sund og rask psyke, at Jeg skal spærres inde på en Psykiatrisk afdeling hvor jeg skal observeres i dage, uger måneder og år, med henblik på at finde ud af, hvorvidt jeg er en Psykopat???

  Der er intet belæg for at tvinge mig til sådan en undersøgelse?

  Jeg har selvfølgelig takket nej og henviser til de flotte samværs beskrivelser hvor observatøren roser mig helt op til skyerne for mine forældre evner?

  ( kan ikke henvise til de første 6 måneder fordi den tidligere observatør begik dokumentfalsk )

  Jeg takkede nej til indlæggelse på Psykiatrisk Hospital og henviste i samme ombæring til alle fagfolkenes flotte udtalelser?

  Hvorfor vil de indlægge mig?
  Måske fordi jeg besøgte mine forældre?

  Jeg har ikke set dem i et helt år, og vil egentlig slet ikke have noget med dem at gøre. Men der poppede en masse spørgsmål op i mit hovedet jeg måtte have svar på.

  Jeg var rolig, fuld af overblik og stillede nogle skarpe spørgsmål angående en skærmet bolig der har stået tom i 25 år og som ligger imellem mine forældres hus og Plejefamiliens hus.

  Mine 2 gamle forældre afslørede mange ting om både dem selv og de 2 plejeforældre samt den mand der ejer den skumle bolig.

  De indrømmede overfor mig at mine forældre har rigtig meget magt i samfundet og at de er meget mere end hvad de giver sig ud for at være. De er del af en sekt.

  Hele samtalen er lydbåndet så de kan selvfølgelig ikke indlægge mig fordi jeg var rolig og sød og gensynsglæden var stor.

  De 2 gamle havde ikke taget højde for at jeg var ankommet på mine rulleskøjter. Jeg løb derfra da de stod og diskuterede hvem der skulle ringe til en Psykiater for at få mig indlagt på den Psykiatriske Afdeling til observation?
  De havde jo ikke taget højde for at jeg var ankommet på mine rulleskøjter. Jeg slap ud af Birgittelyst.

  Min gamle 70 årige far ville have fat i min mobil og i et angst paranoidt psykose flip jagtede min far sin 39 årige Datter igennem hele Birgittelyst på sin cykel og gav først gispende og stakåndet op da vi nåede frem til Rundkørslen til Viborg.
  Han skreg grødkvalt og i afmagt ; “Jeg vil ALDRIG se dig mere”……
  Hvorpå han gav op og cyklede langsomt hjemad til Birgittelyst…….

  Min mobil og lydbånds optagelsen blev hos mig. Lydbåndet sendte jeg øjeblikkelig afsted til de Psykologer og Psykiatere, jeg kender. Lydbåndet af mine forældre sendte jeg også til Ankeretten og Børneungeudvalgsleder og adskillige sagsbehandlere og Advokater.

  Lydbåndet er mit bevis på at Jeg ikke er Psykisk syg og at hele grunden til at de vil indlægge mig er, at

  JEG VED FOR MEGET
  Både om hvad de 2 gamle udsatte mig for i min barndom men også omkring den sekt de 2 gamle på lydbåndet indrømmede ( hentydede til ) at de er en del af og som min farbrors datter har en meget høj stilling indenfor.

  Hvis de 2 gamle ikke har det mindste at skjule hvorfor opfører de sig så, så skummelt og underligt : ))? Hvorfor jagtede min Far mig igennem hele Birgittelyst for at få fat i lydbånd optagelsen : )? Hi, hi…..
  Hvorfor er min Søn placeret hos en Plefamillie i Birgittelyst med en skærmet bolig liggende imellem Plejefamilien og Min Mor og Far.

  Hvorfor rev forvaltningen min elskede Søn væk fra sin trygge og velkendte Børnehave og over i en ny Børnehave ude på landet ( i Birgittelyst 6 kilometer fra Viborg ), når han gik på Prinsens Børnehave i Viborg og var skrevet op til den nydelige Privat Skole der lå lige ved siden af Prinsens Børnehave i Viborg?

  Jeg har den flotteste Børnehaveudtalelse fra Prinsens Børnehave i Viborg en alenemor overhovedet kan drømme om som bevidner en lykkelig dreng der stortrivedes helt ud over det sædvanlige. Han havde allerede udviklet sin egen lille personlighed, han udviste selvstændighed og var fyldt op til randen med Kærlighed og selvværd. Han legede altid i fuld vigør med både store og små børn ( tegn på empatiske evner ) og han kendte alle navnene på både Pædagoerne og de andre børn i Børnhaven, han var altid glad for at møde op i Børnehaven, lyder Børnehave udtalelsen indhentet kun 6 måneder før Viborg Forvaltnings Brutale Overgreb.

  Min elskede Søn og Jeg ønsker en fremtid her i København.
  Han og Jeg indeholder masser af menneskelige kvaliteter og masse af faglige kompetencer som vi gerne vil udtrykke og udvikle her i København.
  Vi er ulykkelige over frihedsberøvelsen og ønsker blot at fortsætte vores dejlige liv uforstyrret?
  Vi ønsker at bo sammen i København.

  Jeg har ingen venner og ingen penge og aner ikke hvordan det kan lykkes for mig at få min egen bolig så jeg kan kræve min elskede lille Søn hjem?

  Forælder egen betalingen hober sig op som ekstra regninger. På den måde sætter Forvaltningen mig i gæld.

  Jeg var syg af sorg efter de tog min Søn fra mig og ude af stand til at pakke og flytter selv. Måtte betale for flytningen.
  Jeg var syg af sorg efter de tog min Søn fra mig og ude af stand til at male den gamle lejlighed i Viborg

  Jeg var syg af sorg efter de tog min Søn og mistede mange penge og står i gæld til boligselskabet Sanct. Jørgen fordi jeg ikke var i stand til at leje min lejlighed ud.

  Jeg var syg af sorg og kunne ikke finde et nyt sted at bo her i København.

  Jeg kendte ikke gruppen Venligboernes dengang.

  Det først nu jeg opdager Jeres eksistens og jeg håber på at I hjælper min Søn og Jeg til en tryg tilværelse sammen her i Hovedstaden København.
  Jeg bad Gud og hver mand om husly efter tvangsfjernelsen af lille Samuel.

  Det eneste menneske der ville give mig husly var min nuværende mand som udsætter mig dagligt for grov psykisk tortur.

  Jeg har ingen penge til at flytte herfra.

  Han tvang mig til ægteskab som “betaling” for at jeg måtte bo her.
  Det startede med at han tvang mig til at ændre min status på FB til at vi var i forhold med hinanden.

  Jeg tiggede og bad om fred og ro og om Vi ikke bare kunne være venner og om han ikke ville være sød at leje den øverste etage til mig.

  Imellemtiden bad jeg løbende nye fremmede mennesker – ja alle jeg mødte på min vej om hjælp til at flytte fra Casper, som han hedder.. Casper var stadig den eneste der ville give mig husly. Omkostningerne var for dyre ved at bo hos ham og alternativet var et liv som bums på gaden og det var jeg ikke parat til.

  Jeg kæmpede jo for at få min Søn hjem.

  Udbetaling Danmark var hurtig på banen, de ville have 2500 kr. af min i forvejen meget sparsomme førtids pension blot fordi jeg nu stod registreret som samlevende med den mand som jeg nu også er blevet gift med og som ejer rækkehuset vi bor i.
  Ægteskabet var en FACADE for at overtale forvaltningen til at hjemgive min Søn.

  Min “Mand” smadrer både mig og mange af mine ting. Tager kvælertag på mig, skubber mig ind i møbler så det giver blå mærker og lyver grotesk meget om mig til alt og alle, skriger og råber hidsigt de mest ondskabs fulde og modbydelige ting og ja han har diagnoserne ; autisme, ADHD og opmærksomheds forstyrrelse som står registrerede i systemet.

  Jeg har bedt Plejefamilien om at køre herop til København og hente alle min Søns og mine ting og så må min Søn gerne arve det hele af mig. Fordi jeg ønsker ikke at Casper ødelægger flere af mine ting.

  De ignorer mit brev.

  Hvis alle tingene skal flyttes til en ny lejlighed i København – ja så har jeg både brug Venligboernes hjælp til at flytte tingene og hjælp til at finde den lejlighed hvor min Søn og Jeg kan leve i tryghed og hvortil tingene skal flyttes hen?
  Jeg ønsker ikke at bo på et Kvinde Krise Center fordi de vil måske sammen med kommunen og sagsbehandlere presse mig til at gennemgå omsigfattende psykiatriske undersøgelser og frihedsberøve mig og det ønsker jeg ikke.

  Jeg føler mig utryg ved alt hvad der hedder kommunal folk og ønsker bare at være i fred for systemet.

  Jeg er parat til at tage uddannelse og optræde med min musik ( Jazzandbluesmenow ; youtube ) og søge ind på Kunstakademiet med mine malerier og ønsker ikke at blive tvunget til medicinsk behandling med Psykofarma når Jeg intet fejler og føler mig sund og rask og fuld af håb og gåpåmod?

  Jeg kan ikke kræve min Søn hjem uden en lejlighed.
  Derfor beder jeg på mine grædende knæ om økonomisk støtte og en hjælpende hånd fra Venligboerne.

  Jeg har forsøgt at søge indskudslån igennem Københavns Kommune uden held.

  Børnesagen er dyr fordi Viborg kommune ikke bevilliger mig økonomisk hjælp til en eneste af de ting jeg er berettiget til. Det eneste de har gjort for mig er at give mig en beskikket Advokat som de aldrig lytter til. Alle de paragraffer der findes i disse Børnesager overtræder Forvaltningen og retssystemet giver dem lov til det?

  Min Søn og Jeg er udsat for Justitsmord, Organisetet kriminalitet i den offentlige sektor og Administrativ Korruption.

  Kærlig Hilsen
  En Ulykkelig Mor til verdens dejligste dreng.
  Kærlig Hilsen
  En Mor som ønsker at blive lykkelig igen sammen med sin Elskede Søn og give ham en lykkelig tilværelse her i København.
  Kh. Mor til Samuel,
  Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

  🍀💕💕💕💕💕💕💕💕🍀

  • Har kun lige skimtet din historie her og nu, men jeg vil vende tilbage til dig. Mangler altid tid. Men vores historier er næsten identisk. Jeg har vundet over systemet med min søn. Jeg tror jeg kan hjælpe dig. Gud vil have alle børn tilbage til de gode forældre, sådan som det var planlagt. Lasse Persson vandt også over systemet. Han er en af mine venner på facebook og er i Anonymous-gruppen hvor jeg også er administrator. Hans sag er tilføjet mig af hm på facebook.
   Kærligst Annette <3

 4. Kære Viborg Politi / Rette Vedkommende

  Jeg ønsker at skabe gode kontakter til Viborg Politi.
  Der sker mange underlige ting i vort samfund i år 2015.
  Jeg er tilfældigvis en af de borgere der er påsat til at skabe orden ud af kaos. Jo mere kaos jeg ser og bliver præsenteret overfor – jo gladere bliver jeg, fordi Jeg VED at et hvert KAOS kun ser farligt og truende ud på OVERFLADEN – indenunder gemmer sig det stærkeste og mest healende lys i form af et kæmpe potentiale for os mennesker for at opnå dyb respekt og forståelse for hinanden og opnå livsindsigter der gør os STØRRE SAMMEN.

  Viborg Kommunes Forvaltnings System indeholder et sådant kæmpe potentiale.

  Viborg Kommunes Forvaltning henvendte sig i sidste måned til Jer og nævnte i den forbindelse mit navn og CPR, og det var rigtig godt at de gjorde det, omend deres måde at kommunikere med Jer på er noget svær at forholde sig til, når de i virkeligheden vil noget helt andet, end
  det, de giver udtryk for overfor Jer.

  Viborg Forvaltning befinder sig i en mørk krise tilstand og har brug for min og Viborg Politis hjælp til at “komme på fode igen”, “komme på rette kurs igen” og “varetage barnets tarv på en hensigtmæssig, omsorgsfuld, tillidsfuld, ansvarsfuld, empatisk, indsigtsfuld og kærlig måde uden at at føle sig frihedsberøvet og presset af nogle højere instanser og ordre og uden at føle sig nødsaget til at handle ud fra grundfølelsen ; ANGST.

  Viborgenserne har længe holdt fast i det trygge, det velkendte og det jordnære og alt det som de er vant til er gældende normer og regler.

  Jeg er her for at skabe broer, bånd og tillid, mønsterbryde og nyskabe, påvirke tingenes gang i en positiv retning, der vil kunne skabe verdensfred og trivsel og lykke for ikke kun de mennesker der arbejder i Viborg Politi, men også alle de, der sidder i Forvaltnings Systemet i Viborg og som pt. mangler støtte, råd og opbakning, anerkendelse og skulderklap fra det Folkeråd PCOTU ( pcotu.dk ) , som Jeg Shirin Brokmann Herbert Nielsen er stifter og leder af.

  Det virker underligt at Jeg bliver mødt med så meget modgang, når det, jeg kæmper for er retfærdighed og verdensfred? Jeg er et meget harmonisk menneske, som ved hvem jeg er, og med det følger selvfølgelig et ansvar.

  Jeg ser at danskerne generelt har en tendens til at dyrke det gode men at korsfæste det inden det når at skabe verdensfred? Jeg har funderet meget over hvad årsagen kunne være? Jeg tror det hænger sammen med kristendommen og at da Jesus døde på korset skabte det ubevidst et kollektiv traume for befolkningen som historisk set har gentaget sig igen og igen og igen lige siden og har præget vores måde at omgåes hinanden på lige siden.

  Det er på tide at vi i fælleskab bliver bevidste omkring dette kollektive traume og finder frem til nye måder at omgåes hinanden, giver hinanden plads til at VÆRE. Møder vi hinanden med rummelighed og forståelse, og giver vores næste lov til at blive større og større, ja på den måde ville vi samtidig kunne åbne muligheden for at vi selv kan vise hvem vi er og at vi selv kan blive større uden at nogen føler misundelse over det?

  Danskeren er et misundeligt folkefærd præget af Jantelov. Jeg kan se ud af min Børnesag, at mange af de gode og sunde ting jeg står for bliver lagt for hån? Er det i virkeligheden et nødråb fra danskerne om, at de ikke har det så godt og at de har brug for healing af det kollektive traume?

  Det tror Jeg.

  Jeg bliver hånet for ikke at gå ind for vaccination, jeg bliver i Sagspapirerne hånet for at give min Søn udelukkende økologisk mad og filtreret vand? Jeg bliver hånet for at ” gå for meget op i etik og moral ” ? Jeg bliver hånet for at ville realisere mig selv og at jeg har så høje tanker om min Søn, og ser så stort et potentiale i ham og at jeg gerne vil gøre ham til en STOR succes i Hovedstaden København.

  Viborg Forvaltning har placeret min Søn ude på landet i et parcelhus kvarter Birgittelyst, i Viborg kommune som er en af de eneste kommuner, der ikke har en Rudolph Steiner uddannelse. At de har gjort det, går direkte imod min tros retning fordi, almindelig folkeskole er ikke det liv, jeg ønsker for min elskede Søn?

  Jeg bliver hånet for at ville undersøge hvad der foregår i den skærmede bygning i Birgittelyst, 8800 Viborg som ligger mellem mine forældres hus og plejefamiliens hus. Min lille uskyldige Søn bliver straffet for at vise sin Mor kærlighed og tillid og betro sig til mig omkring Pædofeli? Straffen hedder samværs stop i 4 måneder? Så kan han lære at tie ?

  Lige siden Viborg forvaltning tog min Søn fra mig har de kørt en personlig hetz imod alt hvad Samuels elskede Mor er og tror på og de har også bragt mig i store økonomiske vanskeligheder. Min Advokat og jeg har forlængst påvist i retten at der intet anbringelses grundlag er i min Børnesag?
  Sagsbehandler bliver ved med at påstå at Samuels Mor er psykisk syg selvom alle fagfolk der har været inde over denne sag udtaler at jeg er et sundt og rask menneske med mange gode menneskelige kvaliteter og kompetencer???

  Man kan godt undre sig over hvorfor sagen stadig kører og måske burde sagen føres som en straffesag imod Viborg Kommune fremover? En sag omhandlende chikane, frihedsberøvelse, grov psykisk tortur og at bevidst at ville ødelægge Mor og Søn kærligheden ved kun at lade mig se min Søn igennem hele år 2014 ( fra og med 26.06 ) og til dags dato 2015 kun 2 timer om måneden, selvom samværs rapporterne er så flotte at min Advokat udbryder at han sjældent har set så fine samværs rapporter?

  Viborg kommune udsætter min Søn og Jeg for unødvendige belastninger? Psykologen der skulle udarbejde min forælder evne undersøgelse udtaler at min Søn lider stor last og at han burde se sin Mor regelmæssigt? Trods disse professionelle udtalelser stopper samværs konsulenten pludselig vores samvær mens min Søn griner helt nede fra maven, stråler af gensynsglæde mens han kigger mig dybt ind i øjnene.

  Jeg nåede 5 minutters samvær med min Søn og han blev uretsmæssigt flået ud af mine arme uden nogen anden grund end at torturere os begge Psykisk?

  Jeg havde rejst langt for at se min Søn, 350 kilometer fra København til Viborg?

  Vores Mor og Søn Kærlighed bliver lagt for had?

  Grunden til den stigende kriminalitet og at det kaos vi ser omkring os ser mørkere ud end hidtil i historien er, at vi er indtrådt i den første del af et Paradigme skift.

  Jeg har på grund af den manglende Retsikkerhed jeg er vidne til i det danske land oprettet et Folkeråd PCOTU.

  Kun de aller mest intellektuelle og Indsigtfulde Politifolk og forvaltningsfolk vil kunne tale med om Paradigme Skiftet og uanset hvilken forståelses ramme I er udstyret med, så gælder den samme regel ; Vi er alle lige meget VÆRD. Der er brug for ALLE, ligegyldig hvor indsigtfuld og klog du er nået at blive inden indtrædelsen i det Paradigme skift vi nu står i.

  Ligegyldig om du / I er nået dertil i Jeres bevidsthed hvor I genkender de ting som sker som en del af det ny Paradigme skift – ja så er hovedreglen at ingen skal straffes, ingen skal pines, ingen skal tortureres på hverken den ene eller anden måde, ingen skal fængsles og ingen skal svines til og ingen skal udstilles, ingen skal henrettes for at VÆRE og befinde sig i netop det bevidstheds lag med netop den forståelses ramme som de nu engang er udstyret med.

  Vi taler om mangel på ondskab og vi taler om at Folkerådet PCOTU ønsker at starte en regelmæssig kommunikation med Viborg Politi hvor vi møder Jer med dyb forståelse og VILJEN til forståelse og viljen til at skabe broer mellem Viborg Politi og Folkerådet PCOTU.

  Et Folkeråd er en GUIDENDE instans.
  Der findes flere forskellige Folkeråd i Danmark i år 2015, men der findes kun Folkerådet PCOTU som er stiftet af og bliver ledet af en livsklog, stærk og indsigtfuld nok leder til, at det danske Folk ville kunne opnå står succes og skabe en bedre verden SAMMEN ; en verden med mindre kriminalitet og mindre ufred og mange flere meningsfulde opgaver for politiet end de hidtil har været en del af og mange flere meningsfulde opgaver end de på nuværende tidspunkt har fantasi til at forestille sig.

  Med hensyn til den Politianmeldelse som den meget unge og uerfarne sagsbehandler har sendt til Jer, så vil Jeg gerne at vi i fælleskab opnår forståelse for og indsigt i hvorfor sagsbehandler finder det nødvendigt at politi anmelde mig og videre give eller opdigte urigtige oplysninger om 5 årige Samuel Herbert Nielsens søde og dejlige Mor til Viborg Politi?

  Samuel Herbert Nielsens Mor, som altid har været så vellidt i Viborg kommune og som jo sidder inde med de flotteste børnehave udtalelser fra Prinsens Børnehave fra dengang Jeg var alenemor og fuldtidsmor til Samuel og levede et roligt og fredeligt og meget lykkeligt liv sammen med min elskede Søn i Viborg Centrum.

  Kan det være at sagsbehsndler føler sig presset af nogen eller noget højere oppe i systemet siden hun udsender disse falske og åbenlyse utroværdige klager?

  Har sagsbehandler personlig fordel ved at bruge alle mulige uetiske mafia metoder til at bibeholde min Søn i anbringelsen? Holder den her slags sager i virkeligheden gang i en Børneindustri der ihærdig forsøges at videreføres ligesom det er blevet gjort de sidste 300 år fordi det i år 2015 er den letteste måde at undgå kaos og revolution og en måde at opretholde arbejdspladser på i en tidsepoke hvor vi næsten alle sammen i perioder kæmper umenneskelige kampe med arbejdsløshed.

  Sagsbehandler er med til at skabe splid imellem min
  advokat Thorbjørn Thomsen og Jeg.

  Kunne min undren over at hun ikke kendte til Advokat Thorbjørn Thomsen før Jeg – leder og stifter af Folkerådet PCOTU – kunne min undren over sagsbehandlers uvidenhed på børneområdet og mangel på erfaring og mangel på overblik over hvem der vinder flest børnesager i det danske land have foranlediget til at sagsbehandler føler et personligt hævn motiv?

  Min Søn og Jeg er udsat for et Justitsmord.

  Måske fordi både min Søn og Jeg er komplet uskyldige er jeg – Samuels Mor – ALDRIG blevet tilbudt et møde med sagsbehandleren siden Børnesagen startede i vores sommerferie D. 26.06 2014, hvor Samuels Mor fik stjålet sin taske med computer af nogle fremmede mennesker på gaden i København.

  Jeg blev pludselig ringet op uden forudgående aftale af sagdbehandler fra Viborg Kommune for et par måneder siden og røret blev smækket hurtigt på igen, da jeg gav udtryk for at Forvaltningen havde begået en stor fejl ved at fjerne 2 velfungerende og lykkelige mennesker fra hinanden og at der var tale om et Justismord.

  Almindelig sagsbehandlings skik er at al kommunikation foregår igennem min Advokat eller gennem mail korrespondance?

  Sagsbehandler ligger pres på min Advokat og bruger politianmeldelsen som argumentation for at hun synes, han bør overtale mig til at søge hjælp fra de offentlige instanser, kommunal system og Psykiatri?

  Jeg kan godt blive usikker på hvorvidt at retssystemet giver min Advokat lov til at vinde flest børnesager fordi han samtidig arbejder som muldvarp for en dansk mafia som er infiltreret i det offentlige system?

  Vi er mange danske borgere som løbende beklager os på FB og som kan se at Forvaltnings Systemet også i den grad er infiltreret i organiseret kriminalitet og administrativ korruption og ja Jeg sidder som stifter og leder af Folkerådet PCOTU inde med mange lydfiler fra tidligere sagsbehandlere i forvaltnings systemet og tidligere kommunal folk, der bekræfter at de har været medvirkende til korruption, uretfærdige beslutninger og at de som de udtrykker det ; “er ansat til at lyve”…..

  Jeg tager som leder og stifter af Folkerådet PCOTU disse henvendelser seriøs, da jeg er et godt og ærligt menneske som kæmper for Retsikkerheden i det danske land og som går højt op i etik og moral.

  De der er system kristiske og som er for kloge og forstår hvad der i virkeligheden foregår af ugerninger og skjult borgerkrig i det danske land, ja dem findes der Advokater, der er med til at udtale sig negativt omkring så snart de har vundet klientens tillid dolker de den tillidsfulde borger i ryggen og taler for at de skal i Psykiatrisk behandling – Det er det brede billede jeg som Folkerådsleder har opnået kendskab til via vedholdende dialog med de borgere i det danske land som føler sig som ofre for Systemsvigt?

  Viborg Forvaltning har løjet og ringet til min advokat og sagt, at jeg har haft truet med at slå min søn ihjeld og forvaltningen ihjeld? Det passer jo ikke?

  Sagsbehandlers urigtige oplysninger ligger grotesk langt fra sandheden.
  Jeg må som Leder af Folkerådet PCOTU opfordre Viborg Politi til i samråd og samarbejde med PCOTU at opnå indsigt og forståelse for hvorfor Anne Rørbæk Christoffersen handler som hun gør og sammen må vi kæmpe for at guide sagsbehandler derhen hvor hun gør gavn og glæde og er i stand til at udføre sit arbejde på en mere hensigtsmæssig måde?

  Jeg har i forbindelse med et detektiv arbejde for PCOTU i det område min Søn bor i prøvet at leve mig ind i den kriminelles – psykopatens psyke – og mindkontrol programmer til at skabe psykopater – disse betragtninger har jeg indtalt på lydbånd og i samme ombæring siger jeg jo, at hvis i så fald jeg fra spædbarn og op til dags dato har været et offer for et mind kontrol program – ja så har de, der har udført det mislykkes, fordi min grundlæggende personligheds struktur står stadig uspoleret trods massiv psykisk tortur og nedgørelse igennem hele min barndom og voksen liv,

  Vi taler om psykologi, mindkontrol og det, at skabe barndoms traumer før 5 års alderen med den intention at skabe psykopater som kan drive samfundet videre til “gavn og glæde” for de, som tror på at økonomisk vækst skal være menneskets største fokus frem for personlig trivsel og lykke.

  Forvaltningens fortolkning af min lydfil ligger helt uden for den fortolknings ramme som jeg – “forfatteren / kriminal freelance forskeren” ( ja jeg har mange spændende opgaver som leder af Folkerådet ) har lagt ud, altså de må jo i forvaltningens favør enten være mindre begavet og fyldt med uhelbredelig angst neuroser de der forsøger at misforstå, eller også lyver de bevidst for at vinde Børnesagen, og som de selv har udtryk flere gange overfor mig, ja så er de ansat til at lyve.
  De ved jo ligesom jeg ved, at jeg aldrig har truet nogen.

  Derudover stemmer tonefald i de udtalte betragtninger jeg gør mig på lydbåndet og de konklusioner jeg drager mig på lydbåndet jo overhovedet ikke overens med de ting forvaltningen påstår er essensen af lydfilen – så ja, Jeg synes deres anmeldelse af mig til Viborg Politi fremstår sadistisk, hyklerisk og latterligt.

  Vi skal guide disse forvaltnings folk derhen hvor de er i stand til at fremstå troværdige.

  Det Københavnske Politi tog ikke sagsbehandler forsøg på at overtale dem til at indlægge mig alvorligt.

  Politiet kom på min adresse i sidste måned og de kunne jo saktens se hvor et sympatisk, karismatisk, harmonisk og sødt og rart og Indsigtfuldt og velformuleret menneske jeg er.

  De talte med mig 2 gange den samme aften som min mand sammen med kammeraterne havde forsøgt at indlægge mig som hævn for at jeg har talt med Caspers læge omkring at Casper bliver nødt til at gå i medicinsk behandling ellers kan Mor Shirin ikke tage ansvaret for en hjemgivelse af Samuel.

  Samuel skal da ikke hjem til et galehus når han er vant til min og hans lykkelige og fredelige 2 som hed – Mor og Søn.

  Selvom Casper og alle Caspers kriminelle hash og narko venner har forsøgt at tale ondt og løgnagtigt om mig i håb om at Casper undgår at blive indlagt på Psykiatrisk Afdeling, ja så lykkedes det dem jo ikke.

  Der er ikke nogen der kan indlægge mig så længe jeg er beskyttet med Guds tillid og Kærlighed og så længe jeg lever som jeg gør og tror på de ting jeg gør.

  Casper og Jeg skal skilles.

  Eneste grund til at Jeg har været gift med Casper er, at han var den ENESTE dansker, der tilbød at give husly efter Viborg forvaltningen havde taget min Søn fra mig og efter at Birte og Ole Herbert Nielsen havde lokket mig i en fælde som resulterede i at Jeg opsagde min lejlighed i Viborg og mistede min lejlighed i København, Valby. Jeg vedlægger mit brev til potentiel ny advokat som bilag da brevet giver et overskueligt billede af hvad min Børnesag i grunden handler om.

  Når jeg er så rart og godt og omsorgsfuldt et menneske overfor alt og alle og når jeg har mit fokus på det sande, skønne og smukke og når jeg er et retfærdigt menneske, med en sund dømmekraft og derudover er en meget karismatisk person, ja så kan det jo godt UNDRE mig hvorfor Casper Jensen på Bakkevej 28, 2400 København, som indeholder så megen “fanden i voldsked” og ondskab var den ENESTE her i Danmark der tilbød mig husly efter Viborg Forvaltning og mine 2 gamle 70 årige forældre lod mig i stikken?
  Han har samtidig med Børnesagen som jo er psykisk tortur udsat mig for massiv psykisk tortur i hjemmet og han vil ikke tage sin Psykofarma?

  Jeg havde jo ikke nogen penge til indskud til egen lejlighed og jeg har kun kunnet finde lejligheder i København hvor man ikke må placere sin adresse? Nu føler jeg mig igen nødsaget til at tage imod sådan en lejlighed uden adresse, da Jeg ønsker at komme væk fra min Mand Casper som tvang mig til ægteskab ved at stille det som betingelse for at give mig husly?

  Alternativet var et liv som bums på gaden?

  Jeg forstår at leve sundt og godt.
  Min livstil er sund. Men jeg er spirituel – en ganske almindelig sund for form for spiritualitet – og tit og ofte er spirituelle mennesker ikke så gode til at skabe magt og rigdom. På grund af min spirituelle udvikling har jeg ikke fuldført længeregående uddannelse på Universitetet og ej heller skabt mig en karriere.

  Det eneste jeg har haft succes med, var min Søn og det, at være Mor. Børnehave udtalelsen fra år 2013 december bevidner at mit barn stortrivedes og var et lykkeligt barn, mens Jeg var fuldtids alenemor til ham.

  Nu hvor han ikke er hos mig udnytter jeg tiden alt det jeg kan til at blive bedre til alt det jeg kan og skabe kommunikation med danskerne omkring alle de livsindsigter jeg har opnået igennem min meget hårde spirituelle rejse her i livet.

  Jeg maler malerier og holder hus pænt og nydeligt og dyrker masser af sport og hjælper adskillige forældre med deres børnesager og leder Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

  Hvad gør Casper? Han sidder i en sofa hele dagen eller bruger masser af penge på droner og fjernstyrede legetøj som han samler og når der ikke er noget at samle, spiser han vingummibamser, drikker den ene 2 liters Coca cola efter den anden og glor på underholdnings programmer og amerikanske film hele dagen. Han dyrker INGEN form for sport som kunne afholde ham fra stoffer og kriminalitet. Han dyrker INGEN kreative fag som kunne afholde ham fra stoffer og kriminalitet.

  Hvem er den 22 årige sagsbehandler Anne Rørbæk Christiansen? Hvordan er hendes livstil og hvilke ting dyrker hun der ville kunne afholde hende fra at begå kriminalitet / støtte op omkring kriminalitet / være den udøvende magt hvad den kriminelle mafias beslutninger angår???
  Hvilken livserfaring trækker hun på når hun går ind og tolker lydbånd og melder mig, Samuels søde og rare og 39 årige Mor til Politiet?

  Sådan en som Casper og en lille løgnagtig 22 årige sagsbehandler fra “det mørke Jylland”, kan det københavnske politi ikke tage seriøst.

  I København tager man ikke folks børn fra dem. Alene mødre kan have op til 4 forskellige diagnoser på EN gang og alligevel beholde deres børn uden problemer.

  Min spiritualitet blev i år 2007/2008 forvekslet med en mild form for skizofreni. En meget ung og uerfaren Psykiater stillede diagnosen og jeg havde brug for hjælp i forbindelse med en dyb kærestesorg og samtidig var mit selvværd ikke bygget op endnu og jeg var selv meget usikker på hvad mine “symptomer” skulle bruges til.

  Den dag i dag er jeg helbredt for skizofreni og bruger alle mine symptomer konstruktivt og udtrykker dem igennem det musik jeg komponerer og de malerier, jeg maler samt de bøger jeg skriver.

  Beskyldelserne imod mig er latterlige og utroværdige og usaglige. En gammel fejl diagnose blev D. 26.06 2014 misbrugt til at tage mit barn fra mig og sagen har lige siden kørt med masser af dokumentfalsk og Børne Unge Udvalgs møder uden partshøringer, som min Advokat har måttet erklære ugyldige?

  Viborg Kommune bruger uetiske mafia metoder til at vinde Børnesagen. Det er ganske enkelt flovt for Viborg Kommune, ja jeg vil påstå de juridisk set er ude på DYBT DYBT vand….
  Viborg Forvaltning begår organiseret kriminalitet og vi er mange der er utilfredse med Sanct Lauritz Observations Steddet, som blandt den almindelige borger bliver kaldt for Viborg Løgnecentral.

  Med hensyn til mafia metoder og lydbånd;

  Kan Sagsbehandler have sendt et brudstykke af lydfil til Politiet, således at et brudstykke er taget helt ud af kontekst? Hvis I så fald hun har gjort det, så er hun jo bevidst ude på at skade min Børnesag, sætte dokumentfalsk igang og det er i sidste instans jo nøjagtigt det sammen som bevidst at ville skade et barn.

  Hvis man kan bevise at en forvaltning bevidst skader et barn, ja så kan Advokaten kræve øjeblikkelig hjembringelse af barnet, i mit tilfælde hjemgivelse til den biologiske Mor med den fulde forældremyndighed.

  Jeg vedlægger de originale lydfiler til denne skrivelse og vil opfordre Viborg Politi til at lade min Psykiater Søren Lundholm Jensen lytte disse lydbånd igennem og udtale sig omkring dem.

  I må også hjertens gerne få en forsker i kriminalitet til at lytte dem igennem fordi mit arbejde som leder af Folkerådet PCOTU er godt nok freelance og ufaglært, men Jeg gør mit arbejde meget professionelt uanset, og den professionalisme vil en kriminal forsker jo nemt kunne genkende.

  Måske prøver Viborg Forvaltning i samme ombæring om de kan opdigte urigtige oplysninger således at de kan påvirke / manipulere et børne unge udvalg til at tage min Forældermyndighed fra mig???????

  Hvor er min Advokat i al det her?
  Hvad har han gjort for at sætte en stopper for al det her?

  Han virker som om han er nem at manipulere og som om han er en smule naiv?

  Jeg har talt med adskillige og deriblandt forketings medlemmer som ikke kan forstå Thorbjørn Thomsens måde at føre min sag på?

  Jeg gad godt vide hvad der reelt foregår?

  Men som sagt. Den her børnesag er for vanvittig til at Jeg ønsker at kæmpe videre.

  Min fulde Forældermyndighed vil jeg bruge til at finde en rigtig god Rudolph Steiner Familie til Samuel der kan adoptere ham.

  Synd og Skam det skulle ende sådan her.

  Føj hvor er det råddent al den organiserede kriminalitet og administrative korruption der foregår her i Danmark. Og mange af de andre lande verden over rapporterer også omkring de samme problemer med korruption og dokumentfalsk og umenneskelige Justitsmord……

  Men som sagt, Københavnsk Politi vil ikke indlægge mig fordi de kan tydeligt se hvor et godt og kærligt og ærligt menneske Jeg er, udstyret med en sund og rask psyke og jeg behandler alt og alle godt og retfærdigt ja jeg gør så……

  Det kunne mange andre godt lære af……

  Jeg vil afslutningsvis bede Viborg Politi om at annullere sagsbehandlers anklager imod søde rare Shirin Mor, da hun kommer til Jer med urigtige oplysninger som på sigt hverken gavner hende selv, forvaltningen, Politi eller min elskede Søn og Jeg.

  Jeg bemærker at Viborg Politi som samlet enhed bør betragte sagsbehandlers udtalelser som usaglige og ugyldige og spild af Viborg Politi ’s tid og gode kræfter.

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen
  Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

  ( Skriv login i søgefeltet, rul siden ned og log in med navn og elektronisk post adresse og vær aktivt PCOTU folkeråds medlem og en værdifuld del af Paradigmeskiftet )

 5. Thomas? Kan man få en funktion så der kan ligges billeder og videoer ind i kommentar feltet??????

  Kan man få det til at fungere ligesom FB?
  Ring mig venligst op – jeg har opgivet. Du tager ikke mobilen de million gange jeg har haft ringet?

 6. Stifter og Leder af Folkerådet Shirin Brokmann Herbert Nielsen var i år 2015 på Mystikkens Messe i København.

  De behandlere der var respræsenteret på Messen er det meningen Jeg vil respræsentere her på denne PCOTU side hver og en. Jeg tager skærm billeder af de forskellige brochurer.

  Håber mange af fremtidens læger og sygeplejesker vil kombinere åndsvidenskabens metoder med naturvidenskabens kemisk fremstillede medicin.

  Lyd terapi var noget af det der gjorde det største indtryk på mig, det var nyt for mig og jeg fornemmer at lydfrekvenser og magnetisme til helbredelse er fremtiden indenfor healing og naturvidenskab.

  Samuel Herbert Nielsens Mor,

  Shirin Brokmann Herbert Nielsen

  Universiel Folkeråds Leder og Stifter af PCOTU ( pcotu.dk )

  LIVS ELEKSIREN

  I tog Livet

  fra mig,

  Min Samuel,

  og Jeg gav Jer det evige liv.

  Fordi jeg giver og giver og giver og i tager og tager og tager og det er præcis sådan det skal være ;

  I har fri nu ; ))) !!!

  Rejs Jer og gå ud og erobre Universet fordi Jeg er jeres Mor der gerne vil elske og ære og respektere og beskytte jer.

  I har brug for min VIDEN selvindsigt og I har brug for min beskyttelse gennem Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

  Hvorfor Forguder

  Forvaltningen mig,

  når det var min Søn

  de burde forgude?

  Og min Lære de burde lytte til ; )))?

  Syndefaldet handler om Angsten for at miste den man elsker, Jalusi, Had, Hævn, Mangel på bedre viden………

  Jeg havde på fornemmelsen at livs eleksiren kunne drikkes fra vores hjerner hvis vi pressede den der knogle / bjælke i stykker, vi har siddende deroppe og som jeg tydelig kan mærke igennem det undertryk jeg har i min venstre hjernehalvdel.

  Samtidig skal man vist nok stikke tungen bagom ned i halsen et stykke og ja så bare lade livs eleksiren / den guddommelige nektar glide ned i halsen.

  Jeg er begyndt at drikke små dråber jeg kan presse ud derfra ;
  Honningen skulle give evigt liv.

  Alle mine somatiske sygdomme / spændings hovedpinen osv. gør opmærksom på Livets Gåde og Livs Eliksiren.

  Lad os tale om det.

  Ring mig op.

  Min Søn og Jeg. Vi har aldrig du ved det der. Jeg kyssede ham på hans kinder fordi jeg synes det er forkert at kysse børn på munden og respektløst. Der går mine grænser. Masser af almindelig Mor og Søn berøring med kram og sidde hos og nussen hans smukke krøllede hår.

  Børn er små Guder der kender alle svarene og vi voksne har bare at tage ansvar for vores børn og behandle elske ære og respektere dem og beskytte dem mod alle farer?

  Samuel sad hos mig i sofaen i lejligheden og gav mig et kys på næsen og jeg kom til at grine.

  Første gang han nogensinde har gjort noget sådant. Jeg grinte fordi det kom bag på mig.

  Hvis vores syndefald skyldes det der lille bitte kys på min næse, altså???

  Hvorfor udviser man ikke allerhøjeste tillid til en Mor? Det gør de jo også. De VED jo godt at Jeg er en fantastisk god Mor, men når de ser det, melder misundelsen sig, fordi sådan en Mor vil de også gerne selv have.

  Derfor vil jeg gerne være Jer alle sammens Mor og Lede Det Universielle Folkeråd PCOTU.

  Jeg mener ; Jesus lære kom jo fra hans Mor Maria???

  Derfor skal Mor og Søn Kærlighed vurderes til at være det allerhøjeste bedste.

  Jeg vidste jo ikke det med vejr trækningen og næsen og at der så kunne komme livs eleksir ud af et punkt fra hjernen hvis man knækkede næse benet lidt? da jeg sad der og var offer for Lidas / Liliths

  ONSKABSFULDE og JALUE BLIK!!!???

  Altså den livs eleksir viden kendte jeg jo ikke? Og når hun kendte den. Hvorfor fortalte hun mig det så ikke??????
  Hun fortalte det til Samuel og befalede at han ikke måtte råbe hemmeligheden til nogen? De små grynt med næsen var noget Samuel gjorde for at sprænge den lille knoglestreng bag det venstre øje i hjernen ind til en højere bevidsthed, som gør mennesket udødeligt og i stand til at drikke den nektariske kolibri Livseleksir fra Den Vise Gud Orion.
  Det der overfald og tyveri var arrangeret. Det tror jeg. Jeg ved det ikke endnu og kan ikke bevise det på andre måder end at kidnapperne må sidde sig ned og tale med mig i dagevis indtil de forstår jeg er uskyldig?????????????????????

  Hvis jeg kendte den ville jeg nok ikke havde grinet overrasket vel? Og den zone vækkede min Mand til live for første gang for nogle måneder siden ; ))? Ha, ha, altså den erogene zone på næsen : )).

  Hvad vi tænker om hinanden er et stort ansvar?

  Fordomme. Mangel på Tilid. Jalusi osv.

  Sådan startede AL lidelse og sådan ophører al lidelse.

  Nu har vi svaret på livets gåde.

  Samuel er KLOG. Han fortalte mig al hans viden fra GUD igennem de telepatiske bamser jeg gav ham i Adventgave den sidste Søndag i Advent. Jeg modtog budskabet fra Samuel nu her i Søndags 3. Januar 2015.

  Jeg forguder min Søn og det må man gerne. Jeg ELSKER min Søn.

  Jeg kan ikke leve uden min Søn.
  Men Forvaltningen skal også nok give mig ham hjem, med den viden jeg har opnået nu.

  Så er der bare at de også giver mig et rigtig godt job som Folkeråds Leder.

  Jeg vil forhindre borgerkrig i DK. Når først denne her viden er nået ud til alle de almindelige borgere via nettet.

  Ja så kan vi jo KUN vinde ; )))…….

  Livet handler om at vinde og have det sjovt samtidigt ; )))……

  Paradiset og det evige liv findes her på Jorden ; ))).

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen,
  Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU
  ( pcotu.dk )

  Apropro den hellige gral og royalty ;

  PS. Hvordan kunne Moderens hjerte være falsk, når rød er blodets renhed????????????????????????

  Det er hverken blåt eller hvidt ; )))

  Men E V I G T ; )))………..

  ……………………………………………….

  Illuminati bliver styret af KVINDER

  Det er jeg overbevist om.

  Kvinder som HADER mænd og selv vil styre Universet uden at give noget som helst til ALLE OS ; Guds Børn.

 7. Stifter og Leder af Folkerådet Shirin Brokmann Herbert Nielsen var i år 2015 på Mystikkens Messe i København.

  De behandlere der var respræsenteret på Messen er det meningen Jeg vil respræsentere her på denne PCOTU side hver og en. Jeg tager skærm billeder af de forskellige brochurer.

  Håber mange af fremtidens læger og sygeplejesker vil kombinere åndsvidenskabens metoder med naturvidenskabens kemisk fremstillede medicin.

  Lyd terapi var noget af det der gjorde det største indtryk på mig, det var nyt for mig og jeg fornemmer at lydfrekvenser og magnetisme til helbredelse er fremtiden indenfor healing og naturvidenskab.

  Samuel Herbert Nielsens Mor,

  Shirin Brokmann Herbert Nielsen

  Universiel Folkeråds Leder og Stifter af PCOTU ( pcotu.dk )

  LIVS ELEKSIREN

  I tog Livet

  fra mig,

  Min Samuel,

  og Jeg gav Jer det evige liv.

  Fordi jeg giver og giver og giver og i tager og tager og tager og det er præcis sådan det skal være ;

  I har fri nu ; ))) !!!

  Rejs Jer og gå ud og erobre Universet fordi Jeg er jeres Mor der gerne vil elske og ære og respektere og beskytte jer.

  I har brug for min VIDEN selvindsigt og I har brug for min beskyttelse gennem Folkerådet PCOTU ( pcotu.dk )

  Hvorfor Forguder

  Forvaltningen mig,

  når det var min Søn

  de burde forgude?

  Og min Lære de burde lytte til ; )))?

  Syndefaldet handler om Angsten for at miste den man elsker, Jalusi, Had, Hævn, Mangel på bedre viden………

  Jeg havde på fornemmelsen at livs eleksiren kunne drikkes fra vores hjerner hvis vi pressede den der knogle / bjælke i stykker, vi har siddende deroppe og som jeg tydelig kan mærke igennem det undertryk jeg har i min venstre hjernehalvdel.

  Samtidig skal man vist nok stikke tungen bagom ned i halsen et stykke og ja så bare lade livs eleksiren / den guddommelige nektar glide ned i halsen.

  Jeg er begyndt at drikke små dråber jeg kan presse ud derfra ;
  Honningen skulle give evigt liv.

  Alle mine somatiske sygdomme / spændings hovedpinen osv. gør opmærksom på Livets Gåde og Livs Eliksiren.

  Lad os tale om det.

  Ring mig op.

  Min Søn og Jeg. Vi har aldrig du ved det der. Jeg kyssede ham på hans kinder fordi jeg synes det er forkert at kysse børn på munden og respektløst. Der går mine grænser. Masser af almindelig Mor og Søn berøring med kram og sidde hos og nussen hans smukke krøllede hår.

  Børn er små Guder der kender alle svarene og vi voksne har bare at tage ansvar for vores børn og behandle elske ære og respektere dem og beskytte dem mod alle farer?

  Samuel sad hos mig i sofaen i lejligheden og gav mig et kys på næsen og jeg kom til at grine.

  Første gang han nogensinde har gjort noget sådant. Jeg grinte fordi det kom bag på mig.

  Hvis vores syndefald skyldes det der lille bitte kys på min næse, altså???

  Hvorfor udviser man ikke allerhøjeste tillid til en Mor? Det gør de jo også. De VED jo godt at Jeg er en fantastisk god Mor, men når de ser det, melder misundelsen sig, fordi sådan en Mor vil de også gerne selv have.

  Derfor vil jeg gerne være Jer alle sammens Mor og Lede Det Universielle Folkeråd PCOTU.

  Jeg mener ; Jesus lære kom jo fra hans Mor Maria???

  Derfor skal Mor og Søn Kærlighed vurderes til at være det allerhøjeste bedste.

  Jeg vidste jo ikke det der med næsen og at der så kunne komme livs eleksir ud af et punkt fra hjernen hvis man sprængte den lille knogle bjælkestreng bag det venstre øje inde i hjernen? da jeg sad der og var offer for Lidas / Liliths

  ONSKABSFULDE og JALUE BLIK!!!???

  Altså den livs eleksir viden kendte jeg jo ikke? Og når hun kendte den. Hvorfor fortalte hun mig det så ikke??????Hun fortalte det til Samuel og befalede at han ikke måtte råbe hemmeligheden til nogen? De små grynt med næsen var noget Samuel gjorde for at sprænge den lille knoglestreng bag det venstre øje i hjernen ind til en højere bevidsthed, som gør mennesket udødeligt og i stand til at drikke den nektariske kolibri Livseleksir fra Den Vise Gud Orion.

  Det der overfald og tyveri var arrangeret. Det tror jeg. Jeg ved det ikke endnu og kan ikke bevise det på andre måder end at kidnapperne må sidde sig ned og tale med mig i dagevis indtil de forstår jeg er uskyldig?????????????????????

  Hvis jeg kendte den ville jeg nok ikke havde grinet overrasket vel? Og den zone vækkede min Mand til live for første gang for nogle måneder siden ; ))? Ha, ha, altså den erogene zone på næsen : )).

  Hvad vi tænker om hinanden er et stort ansvar?

  Fordomme. Mangel på Tilid. Jalusi osv.

  Sådan startede AL lidelse og sådan ophører al lidelse.

  Nu har vi svaret på livets gåde.

  Samuel er KLOG. Han fortalte mig al hans viden fra GUD igennem de telepatiske bamser jeg gav ham i Adventgave den sidste Søndag i Advent. Jeg modtog budskabet fra Samuel nu her i Søndags 3. Januar 2015.

  Jeg forguder min Søn og det må man gerne. Jeg ELSKER min Søn.

  Jeg kan ikke leve uden min Søn.
  Men Forvaltningen skal også nok give mig ham hjem, med den viden jeg har opnået nu.

  Så er der bare at de også giver mig et rigtig godt job som Folkeråds Leder.

  Jeg vil forhindre borgerkrig i DK. Når først denne her viden er nået ud til alle de almindelige borgere via nettet.

  Ja så kan vi jo KUN vinde ; )))…….

  Livet handler om at vinde og have det sjovt samtidigt ; )))……

  Paradiset og det evige liv findes her på Jorden ; ))).

  Kh. Samuels Mor,
  Shirin Brokmann Herbert Nielsen,
  Stifter og Leder af Folkerådet PCOTU
  ( pcotu.dk )

  Apropro den hellige gral og royalty ;

  PS. Hvordan kunne Moderens hjerte være falsk, når rød er blodets renhed????????????????????????

  Det er hverken blåt eller hvidt ; )))

  Men E V I G T ; )))………..

  ……………………………………………….

  Illuminati bliver styret af KVINDER

  Det er jeg overbevist om.

  Kvinder som HADER mænd og selv vil styre Universet uden at give noget som helst til ALLE OS ; Guds Børn.

 8. Sendt fra min iPhone

  Start på videresendt besked:

  Fra:
  Dato: 11. januar 2016 kl. 19.21.24 CET
  Til:
  Emne: Automatisk svar: Du skal elske og Ære Din Huske ligesom Shirin elske

  Tak for din henvendelse.

  Din mail blev modtaget – Midt- og Vestjyllands Politi behandler din mail snarest muligt.

  Med venlig hilsen

  Midt- og Vestjyllands Politi

 9. Jan Dzuik Andersen førte mig til Folkerådet. Jeg så Jens Verner Jørgensen, Henny Mikkelsen og mig selv som en del af løsningen. Har nu sat Henny Mikkelsen ind i folkerådet samt nogle andre gode verdensborgere <3

 10. Børnene skal vi lære af, men ja ikke alle mødre er egnede til ansvaret som forældre. Vi har brug for mændene, selvom vi kan formere os uden dem. Således er vi skabt. Jomfru Maria var intet vidunder, men blot en kendsgerning. Jeg har været alle steder i livet. Jeg har lidt for en mand, og jeg fortryder intet, thi jeg har lært ægte kærlighed at kende, og vil ej bytte det ud for en verden regeret kun af kvinder, da de glemmer at lege. Mænd er legebørn hele livet, og derfor en gave. Jalousi er og bliver et kvindeproblem. De er ikke bange for at miste, men derimod bange for at dele 🙁 Håber det kan give de svar du søger hos mig 🙂

 11. Nogle mænd bliver så usikre på dem selv, at det kvindelige (søg indsigt i astrologiens verden) i dem selv tager overhånd. Jalousien får derfor overtaget, og ejerfornemmelsen og den fysiske magt bliver det dominerende, og derved også det alt-ødelægende i en dum og misforstået kamp om Guds vilje. Vi skal ikke tro på det skrevne af mennesker. Thi de har gjort det for ussel mammon. Penge eksisterer ikke for Gud. Det er menneskeskabt af en frafalden engel Lucifer. Han ville bevise mennesker ikke er perfekte. Gud siger vi ikke er perfekte, men vi er alle hans børn på godt og ondt. Vi vælger selv vores vej. Han giver os kærligheden til hinanden. Vi skal blot tage imod, og stormen vil lægge sig og solen stråle på ny <3

  • Vi er skabt med et potentiale for at være i perfekt tilpasning til den guddommelige skaberkraft. Når vi ikke er det, er det fordi mørkets dæmoner fører en “skjult ” krig imod os og de manipulerer os væk fra vores Sande Jeg, hvor vi er i perfekt harmoni med Skaberen i det Høje Firmament. I det globale Katastrofe samfund er der et kæmpe potentiale for at udvikle et tiltrækkeligt stort lys til at en fødsel for jorden ind i en guddommelig verden, hvor der masser af ægte kærlighed og visdom forbundet med det at leve sammen i ro og mag og i dyb respekt for de Universielle Guds Love, som Shirin nedfælder i Folkerådet PCoTU.dk

 12. Gå altid til venstre betyder politisk. Stem til venstre og aldrig til højre. Jeg kunne læse dem som en åben bog da de talte om ren energi med vindmøller 😉
  Langsom tilbage til det oprindelige for menneskeheden er den fredelige vej <3
  Kærligst Annette <3

 13. Mens jeg husker det, vil jeg nedfælde noget som har plaget mig altid. Vi kender vel alle de 10 bud. For mig har den værste synd aldrig været at slå ihjel, da dette kan ske uden vi ønsker det. Nej, det er løgnen som er den værste synd, for det er den man selv vælger. Spiritisterne siger vi har en skytsengel og en vejleder alle sammen. Man kan forklare det sådan. Man ved godt man ikke må stjæle, og her taler jeg ikke om mennesker i nød, men andre som overvejer tyveriet af griskhed. Fanden hvisker og lokker med alverdens glæder ved det i ens øre. Vejlederen er ens gode samvittighed, som hele tiden fortæller dig, det er forkert og du skal lade være. Valget er altid dit eget, lige meget hvor meget du vender og drejer det. Valgte du fanden så valgte du løgnen selvom du godt hørte vejlederen 😉

 14. Oraklet skal søge de 6 andre krystalbørn blandt mine venner. Nogle er måske allerede i folkerådet. Jeg har samlet medfølende venner med stor viden over en periode på omkring 2 år, og jeg vil sætte dem ind i folkerådet. Oraklet skal finde dem, på samme måde som hun fandt mig 😉
  Ulla Wang Phiri ligeledes en af Guds soldater, har stor viden omkring blodets betydning for individuel indtagelse af fødevarer.
  Hans Eriksen har ret i hans modstand mod liberalismen. Se USA O mit <3 gør ondt.
  Mette Sejr og Tony Høy-Nielsen har stor viden om økonomi.
  Martin Tidsvilde har ligeledes stor viden indenfor økonomi, men også om Dronningen.
  Brian Skogemann har stor viden på mange områder. Han er den oplysende mand sammen med Per Rye Dannerfjord.
  Vi skal standse TTIP nu. Helle Thorning (S) underskrev TTIP aftalen uden at spørge danskerne 🙁
  Vi er de brave danisarere 😀 Befolkningen er delt med nu kun halvt tilhængere af Daisy. Bliver hun ved med hendes nedgørende liberalistiske syn på danskerne, vil hun reduceres til fratrædelse fra den løgnagtig trone.
  Biblens begravede hemmeligheder sendt på DR k søndag kl 1445 til kl 1540 gav vigtig information.
  Det var sandheden om Gud. Adam var konge som passede på Edens Have. Keruber vogtede Edens Have. Adam forbrød sig mod Gud gennem Nebukadnesar og penge. Historien om Adam og Eva er en vestlig løgn. Historien er 2500 år gammel. Kristendommen er løgn, nøjagtig som er mig givet fra Gud.
  Håber den bliver genudsendt. Se den hvis det er muligt 😉 <3

 15. image

  Nu kan I sætte billeder og video film og lydfiler ind sammen med Jeres kommentarer fuldstændig ligesom trådene på Facebook, etc ; )))

Comments are closed.