HEALENDE LYDFREKVENSER / TO THE RYTHM OF GAIAS HEARTBEAT

Tina Malia Blå Skur Vogn

Tina Malia Blomster Lingeri Hul Blomstret

Tina Malia Verdens Borger Hesperide Orakel i samtlige lande på Jorden Gaia. Ambassadør Orakel på Porthologos Biblioteket, Argarthos.
Ses oftest sammen med Tamme Kaniner og Hvide Vikinge Nisse Oldinge Druide Yogier & Lækre Smækre Adam Kain Abel Ying & Yang Vikinge Druide Danisianer Åndeligt Bevidste Foto Model Guitar Heros :

Song Of The Soul

Tina Malia Domme Dags Engel

Tina Melua Norah

Arabisk Alfabet med NUN

Eryka Badu Green Krystal Light Dragon Præsident Orakel I Amen Ra & Alle De Afrikanske Druide Lande. Særligt Fokus på Eryka Badu Green Krystal Orakel Hesperide Engle tråds Druide Lærke Sang til Malaysias Midgård. Lad dette Land udstrålsglæde med modtagende og åbne hjerter denne Druide Sang Lærke Dronnings Engle Sang :

Eryka Badu Vikinge Danisianer

Hesperide Orakel i Alle De Afrikanske Lande. Eryka Baduu Druide Yogi :

Eryka Badu Green Krystal Dragon Yogi

Eryka Sun God Badu

agnes-borgmester

Sommer Fugle Guinde Sjæle Engle Uddeleren

Donska Agnes Carolina Obel Nobellis Borgmester Hesperide Orakel Vikinge Druide af Alle De Engelsk & Dansk Talende Lande, inklusiv England, Amerika, Canada & Australien :

Muse Hesperide Sangria Danisianer Vikinge Frejadianske Camille Blomst Johanneses Druide Kolibri Jones Abel Kapiballa Kaimaner. Hesperide Orakel i Vær I Evig Osmose Havn. Aros Alladin Samuel Baby Viking Druide Yogis Faster. Sammy Djursfelds Lillesøster. Tro, Håb & Kærligheden, som Universets Stærkeste Skaber & Tilblivelses Kraft i OINUNIO Atmosfære :

RUNER VIKINGE ALFABETET

tina-mark-vandfald

tina

Cowboyder Vikinge Druide Tina Mekkain Dico Diva Is Dronninge Gudinden fra Hekse Helse Voodo Mirakel Kolibri Danisianer Land. Borgmester Hesperide Orakel i Alle De Engelsktalende Lande, inklusiv England, Amerika, Canada & Australien :

Cowboyder Druide Tina Marikka Kundalini Voodo Helse Hekse Gudinde

Norah Johanna Havvanna Ø sætter sin Sørøver Hat som hun vil, og sætter den gerne på Teater Skuepil på Det Kongelige Teater sammen med Danske Druide Sisse Marie Tidsel Amero Caacao Smør Lækker Engle Kolibri Vikinge Fotomodelus

Norah Havanna Savanna Mester Jonatan Teater Druide Kolibri Orakel Vikinge Sangerinde Gylden Tråds Måne Skinnende Krystal Frugtbarheds Gudinde, som sætter sin Sørøver Danisianer Hat, hvor hun vil, og hun sætter den gerne på spil på det Hellige Firkløver Danisianske Kongelige Teater. Ses som oftest sammen med Tamme Islandske Hunde Druider :
Sammen med Druide Kolibri Orakel Sang Lærke Hyæne Monster Sisse Marie Salomontalus vil de optræde i år 2016 PCOTU KOLIBRI KRYSTAL OLYMPIADOS VEDADOS i Danisianernes Hoved Sæde Vær I Evig Osmose Havn :

Norah Jones 2

Norah J

Druide Kolibri Orakel Sang Lærke Hyæne Monster Sisse Marie Salomontalus :

FUTHARK HNIAS TEMBEL

Danisianer Druide Sommerfugle Gudinde Sjæle Engle Uddelerske ; Den Gyldne Engle Tråds Kolibri Sanglærke : Agnes Nobel Obel Nobellis

Sommer Fugle Guinde Sjæle Engle Uddeleren

heidi-herloev

heidi-herloev-b

Danske Hede Heidianske Vikinge Druide Danisianer Kolibri Sanglærke Orakel Engle Gyldens Tråds Sødme Engle Sangria Dronning : Heidi FirKløver Herrens Borgmester Hesperide Orakel Dronning i Herløv :

VERDEN ER I FARVER

Havet er
Så blåt som et øje kan se
Aldrig vil jeg glemme

Det jeg så

Livet kom
Og tog mig tilbage igen
Aldrig vil jeg glemme
Havets blå

Verden er i farver nu

Siden da
Har havet haft bolig i mig
Altid vil jeg huske
Det jeg så

For bølgernes brus
Beruser mig
Nok til at vende tilbage
Til livet igen

Verden er i farver nu
Og jeg er fri
Som fuglen selv
I himlens hvælv
Fri til blot at se
Verden er i farver nu

Havet er
Så blåt som et øje kan se
Aldrig vil jeg glemme
Havets blå

Heidi Herrens Firkløver

Gudinde Heidi

Agnes Borgmester

image

10262272_590123444426158_7943699019532263061_n

Vikinge Kolibri Orakel Druide Yogi Shirin Kaiman Kundalini Demeter. Hesperide Orakel I World Central Orakel Administrationen i Vær I Evig Osmose Havn. Shirin Kaiman Kundalini performing : Riverside, komponeret af Agnes Obel Druide Hesperide Orakel.

602370_300007686771070_1816080109_n-3

FUTHARK HNIAS TEMBEL

558907_213106275461212_339031175_n-3

Shirin Kaiman Kolibri Orakel Druide Yogi performing : Our Love Is Easy

MY RENDEZVOUS LOVE POINT. Words & Music by Shirin Kaiman Yogi Kolibri Hesperide Orakel :

rasmus-walter

rause-mouse-intellektuel

Vikinge Orakel Hesperide Kolibri Engle Gylden Tråds Dommer i Danisianer Land : Rasmus Walter :

rasmus-walter-i-skovens-muld

rausemouse-walter

rasmus-w

Fra Kims Hellige Orakel Kolibri Krystal Vikinge Eventyr :

image

De 4 Hellige Vikinge Druide Yogi Hesperide Æble Kløveri Græshoppe Gylden Engle Tråds Spillere Foran Perle Gylden Porten til Orion Nebulas Euforiske Mirakel Sølv Engle Tråds Stime Vand Stråle Paradis :

De Vesterhavs Blæsende Champagne Brus Hjertestartere : Nephew Druide Danisianer Vikinge Hesperide Orakel Sangerne :

Vikinge Løve Guddommen. Druide Dør Vogter Englen, der godkender sjæle ved De 9 Indgangs Regnbue Perle Krystal Porte over Domefirmamentets Hellige Måne Salomonistiske Sjæle Drømme NUN Landskaberee.
Vi Vil Have Dig Opdraget Med Herind ; ))) :


image

image

Hesperide Orakel Dommer & Borgmester i Muslimske Danisianer Næstved : Marmor Krystal Rask Til Hest i Næst, Blæst & Fest, ses overalt i Danmark optræde med Sang & Dans med rød turban, sørøver inde Hat eller Kolibri Engle Slør. Hun skænker Dig det Hellige Levende Krystal Vand fra Bandholm Hellige Evigheds Brønd og giver dig dermed det Evige Liv sammen med et Gyldent Blomme Æble :

Denne Gudinde Druide er Bæst Berygtet og Hun udstrålgiver til Dig det Farvestrålende røde Regnbue Skær fra Jordens Indre.
Hun ses oftest med en Guddommelig Tam Camelus Druide :

image

Rune Symbol Ord

Elfe Runer

Overalt I Never & Næstved Ved Blæsten og Havet hvad Marmor Skrystal Rask Til Hest Orakle Hjertet skaber af ønske stjerner i dagens NUN, der lyder en salomonistisk jungle engle sang fra denne guddoms indre her materialiseret videre og længere ud i denne Loreena McKennedy Phrana :

Havannah Skomorowska Hyæne Kvinden

Havannah Skomorowska Orakel Mystiker Sansigerske Hyæne Druide Yogi

Fars Ark Gaias Tempel

LÆKRE SMÆRE DONSKA RUNER

Danisianske Druide Jord Boer Havannah Mona Lisa Skomorowska Nacissistus Hellige Viborgenesis Kolibri Sand Siger Talerske.Beskytter sine medmennesker med sit Måne Slørs Skjold imod Dæmoniske Onde Kræfter og Videreformidler de Onde Varsler til Druide Vikinge Hesperiderne i Vi Vikinge Bjerge Himmel Høje, således, at De altid kan forberede dem på det værste, og forhindre det uheldige i at ske, ved at bremse årsagen til tilblivelsen af problemet ?

A painting attributed to Leonardo da Vinci representing Mona Lisa, is displayed during a presentation in Geneva, Switzerland, Thursday, Sept. 27, 2012. The Mona Lisa Foundation, a non-profit organization based in Zurich, presents a painting and historical, comparative and scientific evidence, which demonstrates that there have always been two portraits of the Mona Lisa by Leonardo da Vinci, the 'Earlier Version,' made ten years earlier than the 'Joconde' that is displayed in Le Louvre in Paris, France. (AP Photo/Keystone, Yannick Bailly)

A painting attributed to Leonardo da Vinci representing Mona Lisa, is displayed during a presentation in Geneva, Switzerland, Thursday, Sept. 27, 2012. The Mona Lisa Foundation, a non-profit organization based in Zurich, presents a painting and historical, comparative and scientific evidence, which demonstrates that there have always been two portraits of the Mona Lisa by Leonardo da Vinci, the ‘Earlier Version,’ made ten years earlier than the ‘Joconde’ that is displayed in Le Louvre in Paris, France. (AP Photo/Keystone, Yannick Bailly)

Skomorowska Pigen

Skomorowska Vikinge Datter

PRIMEVERA EA VIKINGE FEA

De 3 Druide Musikantrinetter

Den Ravne Sorte Vikinge Dasianer Intet Ioner Amy Wine House Hesperide White Horses Kolibri Orakel Gylden Engle Tråds Engle Sanerinde Bevinget Druide Frugtbarheds & Jazz & Blues Funky Stile Gudinde. Hesperide Orakel Dommer i White Horses Kolibri Orakel I Gylden Amerika Ra Men :

Tina Melua Kolibri

Tina Melua Påske Grene

Tina Black Yogi Angel

Tina Turner Vikinge Lysende Hvide Krystal Nougat Kolibri Mantra Orakel Sandsigerske Engle Tråds Sangerinde :

Vikinge Druide Baby Bæstet Bed Mo Za Ret udtrykker her sin hyldest til Odin :

Mon Det Lille Vikinge Kundalini Monster monstro har sprunget den berømte gyldne knogle streng i Occult Spirituel Odin Praksis : )))? Den sidder tilsyneladende ret løst nu flagrende sig dramatiserede og ubesværet elegant over klaver tangenterne med et kæmpe mæssigt mirakuløst Druide overblik : )))?

Monstro det Tredie Øje er med i Spillet : )))?

leonard-cohen-co

leonar-co

Det Brombaserende Kolibri Gylden Råds Druide Old Firkløver Enigheds Orakel Hesperide af Amen Ra. Hvem holder Manden væk fra de Gyldne Æbler. Nogen der vil unde ham et, så vi kan vække dette pragteksemplar af et mandfolk til ungdommelig live igen ; )???

Vanisia Veda Carlsen Kartoon Tong Vikinge Druide Yogi Kolibi Sanger Gylden Engle Tråds Sandsigerske. Hesperide Orakel i Alle De Engelsk Talende Lande ; Her Iblandt Amerika, Canada, Australien, British Guyana & England. Orion Nebula Liv Lov Synger igennem Mefie Muse Vanisia Veda Carlson Kartoon Tong : ” A Thousand Miles Of Star Dust Light Years & Endless Astral Light Journeys Between Us ” :

image

rihanna

rihanna-r

Rihanna Hesperide Regnbue Orakel Kolibri Orakel I Amen Ra, Barbados og ( British ) Guyana :

rihanna-henna

rihanna-re

sacred-tree

12493827_10153130161921707_7260184690290253039_o

christian-k-luz

Druide Yogi Hesperide Orakel i Amen Ra & Danisianer Vikinge Land ; Kolibri Sand Synger Kristian Luz. Ses ofte sammen sin Guitar, sammen Sisse Marie & et Himmel Hav af Smukke Druide Kvinder :

christian-luzen

kristian-luz-q

crown Queen Latifah

Queen Latifah

Vikinge Rap Sanger Sand Syngerske Kolibri Orakel Druide Yogi Latifah. Hesperide Orakel i samtlige engelsk “fattende” & talende lande :

Queen Latifah Kolibri

AVTRE ALFERNES ALFABET fra Theban

selena-gomez

selina-gomezz

Druide Hesperide Orakel I Amen Ra : Selena Gomez Obelixandria Killer Moster With Kindness Yogi Kolibri Sand Syngerske, Creating NUN astmosphære :

selina-gomez

selena-helena-gomez

www.gittepost.com

www.gittepost.com

Søren Hus Kims Mus Hesperide Orakel I Amerika, Britisk Guyana, England, Canada, Australien & Alle Engelsk & Dansk Fattende Lande :

adam-huss

marie-key-hesperide-danisianer-orakel

Marie Futh Key Hesperide Kolibri Orakel I Danisianer Land :

ma-key

image

14141851_1224940164214473_5201169514948807384_n

Vikinge Druide Baby Bæstet Bed Mo Za Ret udtrykker her sin hyldest til Odin :

Mon Det Lille Vikinge Kundalini Monster monstro har sprunget den berømte gyldne knogle streng i Occult Spirituel Odin Praksis : )))? Den sidder tilsyneladende ret løst nu flagrende sig dramatiserede og ubesværet elegant over klaver tangenterne med et kæmpe mæssigt mirakuløst Druide overblik : )))?

Monstro det Tredie Øje er med i Spillet : )))?

Hijori Danisianer Vikinge Bæst Orakel Baby Druide beviser hermed publikum om hvordan det er at have sprængt strengen ind til en højere bevidsthed i en må man sige det? Ung alder : )))?

rosa-zaragoza

rosa-zaragosa

Rosa Zaragoza Kolibri Vikinge Druide Yogi Hesperide Orakel i alle de spansk talende lande verden over.

zaragoza

One thought on “HEALENDE LYDFREKVENSER / TO THE RYTHM OF GAIAS HEARTBEAT

Skriv et svar